|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
kostko, trzymam kciuki by udało się całej rodzince przekabacić tatę, żeby bardziej dbał o siebie i swoje zdrowie. Mam nadzieję, że zrozumie, że zdrowie jest najważniejsze i bez niego właściwie nic nie zrobi, nic nie osiągnie... Życzę duuuuuużo zdrówka tacie!
![]() ![]() Poza tym doczytałam, żeś wcale nie stara, tylko młoda, jędrna i piękna! Tak ma być! Ah i Trzymam kciuki za pracę nad małą kosteczką ![]() inesko, stary dziad pewnie chce popatrzeć na młode ciałka, dlatego każe się Wam rozbierać do golasa! ![]() ![]() virginio, ja nadal wzdycham i zazdroszczę wyjazdu! Cieszę się, że był megaaaaaaa udany! ![]() ![]() mamrociu, ksiądz fe, ale dobrze, że załatwicie to z innym. A Gabi jak modelka na fotce ![]() ![]() ![]() ![]() Anielllko, powiedz, jak Ty się czujesz ? Jak tylko wrócisz z usg, zdradź nam co za maluch siedzi w środku. Może chociaż jeden chłopczyk nam się na wątku trafi? ![]() ![]() Cytat:
Limonko, niedługo będziesz chuda jak szczypior i pulpecik pójdzie w niepamięć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Tysławo. Może piwko na dobry dzień? ![]() Coś ostatnio milcząca jesteś, co tam nowego słychać?? Bry ![]() Odpisałam i nie mam już czasu na pisanie co u mnie, chociaż w sumie nic nowego... Walczę z pracą mgr, a dokładnie z jej spisem treści, czytam literaturę i nic z niej nie rozumiem... Najgorzej, że promotorka znów zmieniła zdanie co do tematu, namotała i przysięgam, że nie wiem o czym mam pisać... ![]() ![]() ![]() ![]() ps. hmm żeby nie było tak smętnie.... no to z przyjemniejszych rzeczy u mnie hm...... rzuciłabym się na Tżta, a ten w szkole siedzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cmokam ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-01-10 o 11:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie nic nowegto ani ciekawego. wiec milczem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Weź się odmilcz bo mi nudno, siedzę nad pracą, zaglądam tu w chwilach zwątpienia, a tu ciiiiiiiiiiiiisza, buuuuuuuu, nie ma do kogo gębuni otworzyć. ![]() Jejuuuu, jutro idę na uczelnię po 3 tyg wolnego (ferie świąteczno-zimowe ![]() ![]()
![]() |
#2254 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Gabi dziekuje za komplementy i przesyla buziaki dla cioc ![]() Mala dala nam dzis popalic bo brzuszek ja bolal i co siadalam do kompa zeby do was zajrzec to odrazu mialam alarm ale teraz juz jej przeszlo i gada z tatusiem ![]() Dziewczynki robila moze kiedys ktoras pierogi z ryba? Bo wczoraj natrafilam na watek pierogowy i wizazanka jedna pisala ze jadla z ryba+koperek+por i mam ochoty cos takiego zrobic ale ciekawa jestem czy ktos cos podobnego z was robil? Dzis robilam ruski i powiem ze w smaku byly super ale o wygladzie nie wspomne no bo nie umiem zrobic zebe wszystkie byly jednakowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() odezwały sie widze te milczące tez ![]() mamrotko - Gabi normalnie modelka ![]() ![]() ![]() ![]() limonko - Ty wulkanie bedziesz szybko kosteczką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ines - ja to mialam zawsze przekonanie, że nie bede miala dzieci od dziecinstawa tak mowilam, bo niecierpialam małych dzieci duzo czasu spedzalam z wrzeszczacym, ciagle chorym kuzynem a ze bylam dzieckiem to nierozumialam, ze to nie jego wina i postanowilam nigdy swoich dzieci -mialam traume ![]() ![]() ale jakos tak mnie ostatnio dopada, ze moze jednak bym chciała... ![]() ![]() niunia- ta Twoja promotorka jakas nie teges ![]() ![]() ![]() diete trzymam choc weekend byl lekko grzeszny ale w normie ![]() ![]() ![]() ![]() a stara tak naprawde nie czuje sie wcale ![]() trzymam za te co sesjuja ja juz powoli zapominam jak to bylo ![]() a na wieczor mam "Przerwane objęcia" dopiero teraz ogladne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
Niunia zycze zebyś rano zwlekła się jakos z wyrka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tysia a jak romans,,,? kręci się coś w ogóle ![]() kostko wiesz rozumiem Cie, gdyż u mnie tez przez ostatnie lata ciągle wprzewijały się małe dzieci (moim bracia cioteczni) i tez zawsze mowilam ze mam ich dosc, zawsze rozrabiali, darli się wszystko mi rozwalali,,,strasznie mnie to irytowało...i tez jakoś zdystansem do dzicei patrze..z reszta chyba nie oibudził się jeszcze we mnie instynkt macierzyński a poza tym to o czym mowa...nawet nie ma z kim jakby co ![]() a tak w ogóle to mysle o zmianie auta bo obecne wymaga remontu i raczej jest nie oplacalne żeby pakowac w niego jakąs kase w ogóle ![]() własnie oglądałam pogode buuuu ;/ ja chce ciepł...ogólnie mi to nie przeszkadza że jest śnieg w końcu mamy zimę ...ale to że musze dojeżdzac do pracy przez takie zaspy ...to mnie martwi, a jak wychodze ze szkoły to modle się by mi auto odpaliło ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-01-10 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewuszki
![]() Niuniuśka-coś wiem na temat promotorów ![]() ![]() Limonka-to do mnie na weselu mojej kuzynki macocha, koło której siedziałam powiedziała do mnie:"ty pączuszki"-po roku spotkania ojj jak ty schudłaś, to chyba dobra motywacja ![]() ![]() U mnie czas leci jak szalony, praca...prawko...itp...Za glądam do was od czasu do czasu i podczytuje, ale nie zawsze mam czas odpisać.Widzę, ze wzięło nie które z was na zostanie mamusią ![]() ![]() ![]() ![]() A co do diety to wg limonki, dieta-jaka dieta nie znam człowieka ![]()
#2258 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą zupełnie Cię nie poznaje... Do czego to doszło, żebyś ograniczała się do marnego "dzień dobry"??? Uczestnictwo w wątku o nazwie "gaduły i plociuchy" do czegoś zobowiązuje! ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż nie chcę być szczypiorkiem, zdecydowanie nie do twarzy mi w takich chudościach... 10 kg mniej i będę bardzo zadowolona ![]() Cytat:
![]() Taką też właśnie mam nadzieję ![]() Oby! Oby! Zanim zwariuję do reszty przez tę nieszczęsną księgowość! Przy okazji... Opowiadałam Wam o artykule, który niedawno czytałam? Tytuł brzmiał: "Księgowość nie musi być nudna". Bohaterką była dziewczyna pracująca w tym jakże uroczym i pasjonującym zawodzie. Moje dwa ulubione fragmenty: - "Czasem znajduję jakąś pomyłkę i muszę się cofnąć rok, dwa, trzy lata wstecz, żeby ją znaleźć... Czuję się prawie jak SHERLOCK HOLMES!!!" (teraz do mojej koleżanki z pracy nie zwracam się inaczej niż per Watsonie ![]() -"Bywa, że któryś z naszych kontrahentów nie zapłaci za fakturę i okazuje się, że była to w ogóle jakaś firma-krzak, której nie wiadomo gdzie szukać. Wtedy dzwonię do firm, które mają biura w pobliżu i proszę, żeby zakradli się tam cichaczem i zobaczyli czy kogoś można tam zastać..." (a gdy ludzie jej odmówią pewnie zakrada się tam pod osłoną nocy... ukryta za sztucznymi krzakami... z moro wymalowanym na twarzy dla niepoznaki... ![]() Gdy zacznę mówić do Was w tych klimatach miejcie litość i dobijcie ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą nie wiem co jest z tymi promotorami... Czy im płacą za zatruwanie nam-studentom życia? Bo na prawdę nie wiem jak rozumieć to,że co jeden to gorszy! Cytat:
![]() A nie kręci się tam w okolicy jakiś kurier, który mógłby go godnie zastąpić? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Taaaa... Raczej Wesołym Kostkiem ![]() Cytat:
Myślę, że dobrze będzie jeśli przypilnujesz tatę i pofatygujesz się z nim do lekarza. Coś w tym jest, że na starość rodzice robią się jak dzieci... Dlatego musimy starać się o nich troszczyć z takim samym zaangażowaniem z jakim oni kiedyś troszczyli się o nas ![]() Zupełnie słusznie. Przecież mentalnie to my wszystkie jesteśmy gorące 18-stki ![]() Właśnie, właśnie! Tysławo! Opowiadaj! Cytat:
Życzę owocnych poszukiwań ![]() Cytat:
![]() Chwaliłam się Wam w ogóle, że jutro zaczynam moją pierwszą samodzielną rekrutację? I'm so excited ![]() ![]() ![]() Będziecie trzymać kciuki, prawda?
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
Limonko trzymam kciuki za jutrzejszą rekrutację.... tylko pamiętaj nie zadawaj idiotycznych pytań
![]() ![]() ![]() a swoją drogą Niuniuśka Ty to jakaś wróżka jesteś,,,,bo dziś wszystkim wszystko wróżyłaś,,,, ![]() ![]() a ponadto ostatnio zastanawiałam się czy znowu nie wybrac się do tej wróżki co byłam w wakacje... trochę mnie kusi zeby sprawdzic czy powie 2 raz to samo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2260 | |||||||
Zakorzenienie
|
DzieńdoBerek!
![]() Inesko, właśnie dlatego warto iść na studniówkę, żeby kolegów z pracy poznać! Ja niestety wiele takich imprez musiałam sobie darować, gdy pracowałam w szkole bo najczęściej pokrywały się z moimi studiami i uwierz mi, że gorąco tego żałuję! Myślę, że dzięki nim zawarłabym dużo bardziej wiążące znajomości! Cytat:
![]() A do siebie nieodmiennie zapraszam!! Mamrotko, nic straconego! Łapaj pociąg do Suwałk, a ja już tu o Ciebie zadbam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak w ogóle laski, ma któraś z Was konto na facebooku? Jeśli tak to piszcie na priva, ja osobiście facebooka dużo bardziej lubię niż nk. No i nie ma tam takich ograniczeń odnośnie fotek. W związku z czym fotki z aquaparku i dzisiejszej sauny już tam są, w przeciwieństwie za nk, na której za dodatkowy transfer każą sobie płacić, a ja im na to 'a takiego!' mówię ![]() Cytat:
![]() Nikt tak nie umie podnieść na duchu, jak najbliżsi, ech... Cytat:
![]() Magisterką się nie martw na zapas, myślę, że promotorzy wszystkim nam - magistrom, licencjatom czy inżynierom dali w kość, ten typ chyba tak ma. Jest to jednak do przejścia, i to najczęściej kończy się oceną bdb! Zaciśnij więc ząbki, uzbrój się w cierpliwość do swojej promotorki i dzielnie pisz! Ja 3mam kciuki!! A ze strony TŻeta bardzo nieładnie, że brakuje go w takim momencie. Typowe - faceci!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Daj znać jak poszło maglowanko!! Oj kobitki, ależ było przyjemnie na saunie!! Sauna była full wypas, mieściła się w nowo wybudowanym drewnianym domku nad jeziorem. Była więc przerębla, był śnieg, były brzózki do biczowania ![]() ![]() Zmykam, ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-01-10 o 20:04 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | ||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pierogi z rybą? Tego jeszcze nie słyszałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() o taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaak! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak nawiasem mówiąc teraz, gdy odrywam tajemnice rozmów kwalifikacyjnych niejako 'od kuchni' zaczęłam się przekonywać, że te pozornie idiotyczne pytania tak na prawdę mają pewien sens i zaskakująco dużo mówią o kandydacie. Chociaż oczywiście trzeba je dostosować do stanowiska na który prowadzony jest nabór (trudno, żebym oczekiwała od kandydata na administratora nieruchomości- bo taką właśnie rekrutację prowadzę- na przykład ponadprzeciętnej kreatywności). Powinny być też układane (i interpretowane) przez psychologów, a nie wyssane z palca przez pracowników działu rekrutacji. Cytat:
![]() ![]() Hmmm... Tylko czy ja sobie teraz przypomnę hasło do mojego profilu...? ![]() Nawet przez moment w to nie wątpiłam ![]() Oczywiście, że dam znać! Nie dałabym rady przemilczeć takiego wiekopomnego wydarzenia ![]() Cytat:
Poza tym ładnie się uśmiecham o recenzję 'Avatara' ![]() Swoją drogą jeśli chodzi o kino jestem 100 lat za murzynami... Ostatnio byłam na 'Rewersie', a teraz nawet nie jestem w stanie śledzić na bieżąco wchodzących do kin nowości. Muszę sobie w końcu chłopa znaleźć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2263 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 3 tyg?? to czemu teraz w tym tyg nie chodziłas? leniwcu jeden?:P a ja mam wolne jutro po jutro i popoutro;D tzn wg planu tylko środę ale nie wyebeiram sie jutro i pojutrze na jeden wyklad, szkoda dupki na mróz dawac. kocie....jaki romans jaki romans...ja i romans to jak ja i nie wiem co:P nie widzialam mojego najpiekniejszego od zeszłej niedzieli i puppcia zbita ![]() na jakie chcesz zmienic?? ja Ci powiem ze moje tiko jest niezawodne ![]() brak jakichkolwie zmian w temacie...niestety;( Cytat:
a jak to wyglada?? a ile sie płaci?? a nie bałaś sie?? wiecie co, caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaały dzien dzis czytam ksiażke z neta se wziełam "nie potrafie schudnąć"Pierra Dunkana;D i mało tego jestem juz na 100stronie i zamierzam od jutra zaczaac uzywac ta dieta, psiza ze pierwsze 3 dni sa najwiecsze a akutar 3 dni spedze w domu wiec zamieraazam zaczac, malo jeszcze o niej wiem, ale doczytam ksiazke to bede wiedziec wiecej, i w wakacje bede miała talie osy;d baaaaa komara nawet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Masz rację, nie idź na wykłady, a jeszcze w taką pogodę? Pfffff, nie wystawiaj nosa za drzwi bo Ci odpadnie, a zaspy śniegowe pochłoną Cię całkowicie! Weź Tyśka kratę piwska i zanieś temu swojemu Adonisowi, opijecie ten jego pokój, czy co on tam remontuje. Upijecie się, a potem gadka pójdzie jak z bicza strzelił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Halio! ![]() Hej, ho! ![]() BRY pięknym niewiastom ![]() Wczoraj znów w wiadomościach mówili, że u mnie w mieście najwięcej śniegu spadło, ale myślałam, że drogowcy dają sobie radę z zaspami śniegowymi, w końcu to nie pierwszy raz... Oooo jakże się myliłam! Czekałam dzisiaj na jakikolwiek autobus 40 min!!! ![]() Dowiedziałam się też, że nasza promotorka zmieniła wcześniejsze ustalenia co do tematu dla wszystkich seminarzystów, czyli jednym słowem nie tylko mnie zrobiła w bambuko. Trochę to pocieszające;P Niektórzy już zapowiadają bunt... ![]() ![]() Teraz zmykam coś tworzyć, a wieczorem idziemy z Tżtem na "Ciacho". Sprawdzę osobiście, czy to faktycznie najśmieszniejsza polska komedia czy kolejny niewypał ![]() ![]() ![]() ![]() Buzi ![]()
![]() |
#2267 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale u mnie nie ma śniegu;D tzn jest na podoczu, w fosach i to z 5 cm max, a ulice sćieszki chodniki wszysko bezśnieżne ![]() Cytat:
z żadnym alko nei będę biegać po okolicy gdyż jestem na ścisłej diecie;D a moja mamusia dba o moja silna wole kosząc mnie sloczyczami! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kochane moje owieczki;D ja jestem na diecie nei wiem czy wiecie hahahah;D jestem z siebei chwilowo dumna ![]() napislam do mamy smsa ze jak bedzie wracac z pracy niech wstapi i kupi mi jogusty natu 0%tuszczu, i otreby owsiane, wpadam do worka jak juz wrocila, a tam moje otreby sztuk 2, jogusty sztuk3, iiiiiiiii 2 opakowanai draży, chałwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! i ciacha na wage!!! taaaaaaaa, rodzinka to podstawa;D oni zawsze zadbaja o Twoja silną wolę!!!! pozatym własnei gadalam z mamita a ta d mnei, zebysmy sobie pojechali w te wakacje na jakas wycieczke, bosmy neverr nei byli nigdzie, mzoe pomozecie!? otoz interesuje ją wycieczka na 3 osoby=ona, ja i padre;D mysli o grecji, turcji, egipcie, lub innych egzotykach, tylk oona chce , samolotem, zeby to byla wycieczka z przewodnikiem, na zasadzie ze bedziemy cos z nim zwiedzac a nei ze wysadza nas na lotnisku i radz se sam bez jezyka;D byłyście gdzies co moglybyście polecic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ogólnie to takie różne rzeczy mi powiedziała....ze bede mieszkała za granica, ze bede bogata hehe ale te zmiany dopiero za 2 lata nastapią ....moje życie wtedy sie odmieni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ![]() dzien dobry ![]() [ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Limonko i jak rekrutacja ![]() ufff ale dziś był dzien ..... jakoś dojechałam do szkoły między tymi metrowymi zaspami.... co prawda miałam jeden moment krytyczny, bo nie mogłam ruszyc tak było ślizgo ..... ale nie ma w ogóle miejsc parkingowych bo wszystko zasypane.....śnieg z drogi na pobocze jest odgarniany a z drugiej strony z chodników i tworza sie ogromniaste góry śniegowe.... ![]() dziś zrobiłam sprawdzian w jednej klasie....zebrałam kila ściąg....ja nie wiem czy oni myslą ze nauczyciel jest ślepy i głuchy ![]() ![]() ![]() no to by było na tyle...byle do piątku ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-01-11 o 19:04 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki,
Wpadłam tylko na małą chwilkę, żeby pochwalić się Wam jak poszedł mi debiut w charakterze pracownika rekrutacji ![]() ![]() ![]() To żebyście się jeszcze miały z czego pośmiać historia z rekrutacji wzięta ![]() Ja: A co by Pan zrobił gdyby na Pana obiekcie pojawiły się mrówki? Kandydat: (nachylając się do mnie, konspiracyjnym tonem): ŚLEDZIŁBYM JE... Ja: Eeeee... Oddzwonimy do Pana... Mam nadzieję, że to nie był ten Pan, którego mi wywróżyłaś, Niunia ![]() ![]() Zmykam, kochane. Tyle mam jeszcze dzisiaj do zrobienia... Ciocia Limonka całuje w czółka i życzy kolorowych snów ![]() ![]() ![]()
#2270 |
Zakorzenienie
|
Hello,
Ja troche zalatana jestem i ciezko mi tu na dluzej niz przeczytanie zaleglosci zasiaść ![]() ale: Limonko- gratulacje ![]() ![]() Ines - u mnie na drogach tez masakra i parkowac nie ma gdzie nawet pod domem ciężko a nie mowie o parkingach w miescie ![]() Tysiu - pochwal sie jak Dukan?? zdecydowałaś się?? co jesz i jak sie czujesz?? walisz w siebie proteinki??, zrob sobie ten test na stronie Dukana - jak jeszcze nie zrobiłaś ![]() ![]() Niunia - rzuciłas sie na tzta?? ![]() Virginia -gdzie przepadłas?? piękna i pachnaca to nas juz nie chcesz ogladać ![]() u mnie nic ciekawego, z lepszych wiadomosci taka, ze tata bierze tabletki narazie i wziął L4 na dwa tygodnie, ale oczywiscie i tak pewnie bedzie jeździl do pracy... a z tym instynktem to chyba był impuls chwili po spotkaniu z kumpela i jej malenstwem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a u mnie znowu sypie ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja chyba wykrakalam;p wstaje a tu śneig;D mzoe nei zaspy ale jakies nowe 4cm ![]() oczywiscie dobrze rozumiesz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzis jest 2 dzień ![]() zważyłam się z rańca i jest 1kg mniej niz w niedziele z rańca ![]() ![]() dziewczynki ja wlasnei zjadalam snaiadanie;D czysto proteinowe rzecz jasna;d i wzielam sobie w koncu zmieliłam ta kawe co ie nei apodneicłam ze waniliowa z dalekich krajow i wogole....i jaki syf;D po pierwsze ze czuc ani milimetra wanili;/ a pozatym okazalo sie ze jednak nei lube kazy fusiastej;D
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
Niunia i jak "Ciacho"? Tzn nie Twoje Ciacho tylko film
![]() ![]() Limonko.... Posikałam sie hahahaha, od kiedy pamiętam to Twoje historie są powalające ![]() ![]() Tysiu weźcie nas ze sobą na wycieczke ![]() Ja moje drogie chcąc nie chcąc jestem na diecie bo choroba mnie zmogła, znowu! Coś kiepska na zdrowiu jestem. Nie wiem co Wam jeszcze pisac, u mnie bez wiekszych zmian.... aha, wybieramy projekt domu i w przyszłym tygodniu juz kupimy plan ![]() To tyle u mnie, całuje ![]() Tyśka pisz jak tam z tą dietą ![]()
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() zasypuje mnie snieg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wybierz taka chałupkę, żeby był jeden pokój dla mnie żebym miała gdzie nocować jak mnie upijesz;p a dieta.....w gruncie rzeczy to jest normalne jedzenie, w pierwszej fazie samo mięsko, ciut nabiału, kraby raki i duuuuuuuuuuuuuuuzo wody, a 2 faza to samo plus wybrane warzya, i potem znow 1 faza i zanow 2 az do utraty tyle ile sie chcialo, a potem jest 3 i 4 faza ktoych jeszcze nei zagłebiałam, bo beda mi potrzebn dopiro w sierpniu cheba;p kop tunel meleńka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() U mnie sesja w pelni... jeszcze 2 tygodnie nerwow i zapierdzielu pozniej wyluzuje ![]() Generalnie nie jest za wesolo... mam wrazenie, ze pracuje z samymi nieodpowiedzialnymi ludzmi...juz bym wolala sama wszystko zrobic a nie liczyc na innych...no ale dosc... Dieta dobrze sie trzyma, gotuje sobie na parze kurczaki i ryby wpierdzielam, surowki, paruje sobie kalafiory i brokuly, tunczyk jest u mnie prawie codziennie, nie mowiac o wiesniaku i twarogu na widok ktorego mi juz niedobrze ![]() ![]() ![]() Mamrotko nie tylko ciebie zasypuje.. ostatnio cwicze bicepsy jak chce z garazu wyjechac ![]() ![]() Ala... nakarmilabys kury, bo glodne ![]() ![]()
#2276 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane
![]() Wiem, że dawno mnie nie było i należą mi się baty, ale muszę się wytłumaczyć brakiem czasu.. wiem wiem.... kiepska wymówka, ale uwierzcie, że nawet nie mam czasu książki doczytać, bo jak wieczorem siadam do niej to w przeciągu minuty zasypiam. Jest sporo pracy, dodatkowo mam korki i robię tłumaczenia, 2 razy w tygodniu jezdze z mamą na gimnastyke i 2 razy na jogę, plus wszystkie zakupy spozywcze są na mojej głowie i tak się wszystkiego zbiera, że dni mi lecą jak w kalejdoskopie ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że mimo tego wszystkiego uda mi się wygenerować trochę czasu na Nasz wątek ![]() Miłość między mną a Tżem kwitnie, zaczęłam się w końcu realizować życiowo, a od września chcę zacząć studia podyplomowe w Wawie (słyszysz Limonko? Obowiązkowo co tydzień w weekend będziesz chodziła ze mną na kawę! ![]() Na razie tyle, bo muszę wracać do gnębienia dłużników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
Wtajemniczenie
|
juz kopie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo sie ciesze ze cie widze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Joyce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2279 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo chcę Cię upić i wykorzystać! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że pierwsza rekrutacja należy do udanych! ![]() Niet, uciekł ;P ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To wysmaruj się nią, ![]() Cytat:
Hm.. powiem tak: ja się uśmiałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja przyjadę z odśnieżarką! Nie bój nic! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() BRY ![]() drep drep tup tup... wróciłam z uczelni, idę pisać, szukać materiałów, robić prezentacje, czytać i takie tam inne uczelniane pierdoły...;/ Całuję czule! ![]()
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
dobry
![]() Joyce witamy spowrotem ![]() Tysia dzielna jesteś .....myśle że znowu polecisz z tą dietą jak szalona - tak jak dawniej i po 2 tyg oznajmisz nam ze masz z 6 kg mniej ![]() Aliczka projekt domu mowisz...ale fajnie ..... ![]() Limonko widzisz pierwsze koty za płoty ...teraz już bedziesz na pewno mniej się denerwowała przed każdą następna rozmową ![]() ![]() ![]() kostko nie ma co się śpieszyc ale wydaje mi się że kazda kobieta ma instynkt macierzyński i jakbyś miała teraz dzidzie to na pewno byś myła mimo wszystko szczęsliwa...bo swoje dzieci to jednak swoje a cudze to cudze....swoje jednak się kocha bardziej ![]() Malinn , Niuniuska życzę owocnego uczenia się....to tylko kolejna sesja ktorą gładko zaliczycie ![]() mamrotko eee tam nie zasypie Cie ![]() ![]() ![]() A u mnie dzień jak codzień ... ![]() ![]() Teraz to się niezłe studniówki urządza..nie tak jak za moich czasów, że na korytarzu szkolnym ![]() Ale raczej i tak się nie wybieram jednak ![]() A tak nic ciekawego mam mase klasówek do sprawdzenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.