|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Ciacho zrobione... wygląda ładnie
oby tez tak smakowało.. jak bedzie ok napiszę wam przepis...prawie już posprzątałam, jeszcze tylko łazienka... i wsio.. ![]() blondi ja byłam całe życie bardzo chudziutka... więc może taka jego uroda.. jeśli z krwią wszystko ok wyjdzie to nie masz czym się martwić... |
|
|
|
#2282 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chudzinka rzeczywiscie.Gusiak ja jak wybieralam suknie to objezdzilam pol Polski a i tak wrocilam do tej pierwszej ktora mi wpadla w oko
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondynka mały faktycznie jak się patrzy na zdjęcia to taki chudziutki sie wydaje, jakbyś go nie karmiła
Ale tak jak Zuzia napisała jak wyniki są dobre to nie ma sie co martwić - widocznie taka jego natura. Tadzia tak młodziutko wyglądasz na zdjęciach, normalnie jakbys miała z 16 lat, ale to dobrze, że późnej na starość młodo sie wygląda ![]() Mischoko gdzie nam uciekłaś, wolne masz to mogłabys troszkę z nami pobajerzyć ![]() Domi co dziś mieliście na obiad w szpitalu? Bo to Twój ostatni obiad szpitalny, jutro już Tż poda Ci do stołu
|
#2284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Kochane
dzisiaj mu kupiłam soki marchewkowe on nie lubi ale będę go uczyć aby pił ![]() niby lepiej że szczupły niż by miał mieć żołądek rozepchany-tak lekarka mówiła. |
|
|
|
#2286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana jak nie chce to go nie ucz "na sile" bo sie zniecheci i nigdy nie bedzie pil. Dzieci musza "dorosnac" do niektorych potraw. Moj maly np nie lubial jogurtow, az po 1,5 roku mu sie odwidzialo i teraz tonami je zajada
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm...mój waży teraz już ze 12 kg i nie narzekam ![]() jeżeli chodzi o wagę niemowlaka w porównaniu z wagą w życiu dorosłym to niewiele to ma wspólnego ![]() Acha i nie przesadzaj też z marchwią w sokach bo może mu się odcień skóry zmienić... powróciłam ze spaceru
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2289 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Z czasem jeszcze przerosnie rowiesnikow. Moj mly ma obecnie 2 lata i wzgledem wagi jest rowny z rowiesnikami no moze troche nawet ponad nimi, wiec nie masz sie czego obawiac. Buziak dla Ciebie i Malutkeigo
|
|
#2290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja napewno po kąpieli ale i w ciągu dnia podczas zmiany pieluszkiCytat:
bo to zależy w którym
|
|||
|
|
|
#2291 |
|
BAN stały
|
Domi zostawię Ci wiadomość na gg bo zapomniałam Ci o czymś napisać odnośnie ex G.
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
A to moje malenstwo przed dzisiejszym spacerkiem do parku
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny
i do kogo bardziej podobny
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Weriidiana ma taka egoztyczna urode
![]() Moj Tz ma posprzatac caly dom, ojej boje sie efektow jak jutro zobacze
|
|
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje, a szczerze to on czysty ojciec jest
czemu egzotyczna?? mi sie wlasnie wydaje ze m tka pospolita urode polskiego chlopczyka
|
#2297 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- piekny |
|
|
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki słodki
Domi ja kupowalam tutaj w aptece. Przemywalam po kapieli i przy zmianie pieluchy ale nie za kazdym razem. Dziewczyny macie jakies pomysly na kolor przedpokoju??? Oprocz jaskrawych odcieni oczywiscie. Nie przepadam
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
idę sobie dzisiaj na spacerze patrzę sms...od mojej siostry...
"Obudziło się we mnie zwierzę..." myślę sobie oszalała sms drugi.... "szkoda tylko, że to leniwiec" całe życie z wariatami |
|
|
|
#2300 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2301 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() slodziak Cytat:
witajcie kochane.....stesknione za mna??? ![]() ja dzis dziwnie sie czuje chyba sie nie wyslapalm bo o 6 wstalam bylam w urzedzie i dziecka sasiadki popilnowac co do P. to on jest jakis pechowy....rodzina sie od niego odwrocila a wczoraj sie dowiedzialm ze jego byla byla dziewczyna umarla...
|
|||
|
|
|
#2302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i Ty mu w te wszystkie pechy wierzysz???? Weriidiana na avatarku ma w sumie jasne wlosy, ale na tej fotce to uroda egoztyczna sie wydaje, moze przez oczy
|
|||
|
|
|
#2303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja sama nie wiem ![]() : confused: Jka narazie to mu chyba wierze w to co mowi....chodz nie wiem.....Zobaczy sie....wsumie nie mam naarazie podstaw zebym mu nie wierzyla....a moze glopia jestem... |
|
|
|
|
#2304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2305 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2306 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Weriidiana, śliczny synek, rzeczywiście oczka nie ma pospolicie polskich, to mu dodaje "egzotyki"
wyrośnie z niego ciachoMischoko, trzymam kciuki, też słyszałam, że pozytywny test owu może oznaczać ciążę ![]() bo wiesz, my do końca roku musimy zafasolkować, Ty teraz a ja w grudniu daj mi dobry przykładDomi, krokiety? super, a własnie miałam się Was spytać, z czym podajecie krokiety? bo chyba na niedziele zrobię krokiety ![]() Jagódka, masz ochotę z nim się spotkać w Sylwka? Ale to miałaby być jakaś imprezka w większym gronie? w Twoim miescie? pamietaj, by sam na sam się nie spotykać, bo w prawdzie nie chcę od razu podejrzewac go o jakieś złe zamiary, ale na znajomości z netu trzeba uważac (mówi to ta, która poznała meża na gadu ![]() Zuzia, masakra z tym pękniętym jajnikiem, nawet nie chcę sobie tego wyobrażac. Mi krotok wewnętzrny i zapalenie otrzewnej grożą, jak mam większe torbiele, bo moga pęknąć. Mischoko, fajnie, ze trochę wolnego miałaś, ja nie mogę doczeać się 11 listopada ![]() no i rogali marcińskich![]() tesciowie wpadają wtedy domoich rodziców na kawę i rogale, of kors my też jesteśmy zaproszeniKilka fotek z Rzymu moje ukochane lody przy fontannie di Trevi a na przedostatnim zdjeciu napis na straganie w Rzymie przed kosciołem, stragan z pamiątkami prowadzony przez Hindusa a na drugim zdjęciu coś dla wielbicielek torebek od Luis Vuittoun- jego sklep
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2009-11-06 o 19:29 |
|
|
|
#2308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Weriidiana synek
Domi nawet jak nie będzie posprzątane po Twojej myśli, to nie denerwuj sie na Tż - on na pewno zrobił tak jak potrafi i byłoby mu na pewno smutno jakbys go skrytykowała, a wiadomo, że nikt nie zrobi tak jak to byśmy same chciały. Motylicaja może faktycznie zmarła jego była dziewczyna, ale kurcze może nie wiesz we wszystko to co on mówi, nie zdziwiłabym się jakby obiecał że przyjedzie na Sylwka a wcale by się nie zjawił, bo coś by mu wypadło - ale może się mylę. Troszkę z dystansem do tego wszystkiego podchodź, przynajmniej do czasu jak się poznacie w realu i wtedy zobaczysz i przekonasz się jaki to facet. Mam nadzieje, że będzie fajny ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() Śliczne focie
|
|
#2309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Ala ale zes nas fotkami uraczyla ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Paw ważył 2150g i w szczytowej formie ważym 120kg![]() Syla my przedpokój mamy biały. Bo za nic w świecie nie będę mieć tapety. Miałam 4 warstwy do ściągnięcia ze wszystkich ścian. To tzw. zemsta teściowej. ![]() ![]() ![]() W małym mamy kolor " Plaster limonki" Duluxa i w zależności od światła ma inny kolor, od jasnego żółtego aż po delikatny oliwkowy. W dużym mamy bogajże "Gwiezdny kwarc" z Magnata. Taki delikatny, ni to róż, pomarańcz, brzoskwinia. A w kuchni mamy :rzymski poranek" Duluxa. I jestem w nim zakochana. To dość ciemny kolor ale delikatny. Jak chcesz to jutro wkleję zdjęcia. ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Weri Sliczny Filipek Ali, cudowne zdjęcia. Jak ja bym chciała gdzieś wyjechac Ale narazie nie ma szans.![]() aaaaaaaaaa mam nadzieję, że fasolka kiełkuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

oby tez tak smakowało.. jak bedzie ok napiszę wam przepis...

jakbyście w radiu albo TV słyszały o dinozaurze albo smoku to ja
troszkę mało odrazu poszła z ni na badanie krwi wyniki na takie sobie
Chudzinka rzeczywiscie.

. Chyba specjalnie tak umawiaja zeby chodzic do nich prywatnie