|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
ale zzzzimno
Cytat:
![]() ale chyba nie zamierzasz tego tak długo ciągnąć?
|
|
#2282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Też się nie spodziewałam. Ja mam cerę naczynkową na policzkach, było mi wtedy ciepło, myślę, że to się razem złożyło i powstała taka reakcja... no ale później bałam się eksperymentować... Cytat:
Mnie 15. grudnia skreślili To Ty pisz! Mówię Ci, to trzeba zrobić szybko, sama jestem zła, że tak długo się do tego zabierałam. Ale obowiązkowe strony zleciały szybko, jak już naprawdę się wzięłam do roboty i przestałam zastanawiać nad każdym słowem. W końcu praca dyplomowa jest po to, żeby dostać papierek a nie po to, żeby ta praca wniosła coś w świat nauki ![]() No i im dłużej będziesz zwlekać, tym trudniej Ci będzie się zebrać... Zatem: do roboty! ![]() ![]() To mineralna firma: SilkNaturals ![]() Mają fajną pielęgnację, kusi mnie, żeby wypróbować kilka nowych rzeczy. Miałam już kilka serów i tonik zwężający pory mi się spodobał... A poza tym wprowadzili zapachowe pomadki - mam od nich jedną różową i super nawilżała... więc mam ochotę nową o zapachu pralinek![]() No i fajne róże mają, nie wspominając o cieniach Zepsuł mi się błyszczyk Clarinsa
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie. Te 3 lata dają mi co prawda psychiczny komfort, że nie muszę się spieszyć, ale z drugiej strony chciałabym może jeszcze trochę w swoim życiu postudiować i żeby iść dalej muszę skończyć licencjat
Mam tylko nadzieję, że jak zdecyduję się na studia uzupełniające magisterskie to znajdę taki kierunek, że będzie mi się chciało uczyć i nie będę się tak męczyć jak na administracji. A jeśli nie będzie nic fajnego, to pomyślę jeszcze nad informatyką, o której od dawna marzyłam. Cytat:
Jakieś małe kroczki co prawda robię, bo mam trochę kserówek i książek i jakiś wstęp też, ale i tak jest to dopiero początek, który nie wiem czy w ogóle w końcowej wersji pracy będzie potrzebny ![]() Moja promotorka też mi powiedziała żebym się za bardzo nie wysilała, bo to tylko licencjat i nie muszę się tak rozpisywać jak na mgr. czy doktoracie Mam nadzieję, że z nowym rokiem moje postanowienie obronienia się uda mi się zrealizować
|
|
#2284 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ja z takich żelaznych specyfików na podrażnienia polecam Avene Cold Creme. Nie odkryłam jeszcze nic, co lepiej by sie spisywało przy podrażnionej lub wysuszonej skórze, albo na mrozie. Teraz jest w promocji w SP, ja właśnie w tym tygodniu na pewno go sobie kupię, chociaż co mnie dziwi moja skóra dośc dobrze sobie radzi z tą pogodą i suchym powietrzem w mieszkaniach w tym roku.
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Rewelacyjnie koi i łagodzi, i nie zapycha mimo że zdarza mi się go używać codziennie.
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść
![]() Tak piszecie o tych wysuszeniach i podrażnieniach a mnie wczoraj tak zaczęły piec poliki po nałożeniu maseczki winogronowej YR i podkładu, że myślałam, że oszaleję Używam tego połączenia od nie wiem jak dawna i pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło ![]() Nie miałam już czasu na zmywanie tego, więc chwilę przetrzymałam ze łzami w oczach i przeszło. Ale mam nadzieję, że to jakiś przypadek był... Za to później już o tym nie myślałam, poszliśmy z TŻtem do knajpy meksykańskiej na pyszną kolację i trafiliśmy na występ prawdziwych mariachi A na koniec jeszcze jak dzieci powygłupialiśmy się na śniegu ![]() Za to dziś koniec przyjemności, muszę się zebrać i ruszyć w ten tłum kupić ostatnie prezenty
|
#2287 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej.
Jak wyjeżdżałam dziś ok. 11.00 z domu to na termometrze było -12, ale w nocy faktycznie zimno.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2288 |
|
po prostu Em :)
|
Jeśli ktoś by miał ochotę na film ekstremalnie bez akcji, to polecam.
![]() http://baraka.filmweb.pl/
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich w ten piękny wizualnie, aczkolwiek masakrycznie zimny dzień
Całe szczęście, że od kilku dni nie musiałam się nigdzie ruszać z domu, bo przez taką pogodę pewnie znowu leżałabym chora.kochanie, super że twoja praca ma się już ku końcowi czego ci z całego serca życzę.Co do błyszczyka, to ja swój już wywaliłam, dałam go do powąchania wszystkim członkom rodziny i każdy stwierdził, że jest zepsuty, więc zaliczył lot do kosza W kolejce czeka kilka(naście ) innych.Ice, sleepy, rzeczywiście ten Cold Cream taki dobry? To może i ja bym się na niego skusiła w tej promocji. Niestety dołączam do grona przesuszonych, mam na twarzy miejsca tak szorstkie że aż swędzą, przy ustach i linii włosów łuszczy mi się naskórek a żaden z posiadanych kremów nie pomaga Isa, fajnie że ci znowu przedłużyli termin oddania pracy, ale lepiej nie odkładać tego w nieskończoność. Z czasem coraz mniej będzie ci się chciało do tego zabrać, a jak już będziesz miała licencjat, to zawsze możesz zmienić kierunek, uczelnię i uczyć się tego, co ci sprawia przyjamność Trzymam kciuki, żeby ci to szybko poszło i będę poganiać do roboty![]()
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonku, nie znalazłam tego podkładu w aktualnym cenniku. Najlepiej zapytaj o niego tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...382601&page=40 Dziewczyny na pewno będą zorientowane w temacie.
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to wyszedł jakiś nowy ze szpatułką, odmładzający Zobaczę co to za cudo
|
|
|
|
|
#2292 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę o poczytać o tym Cold Cream. Tylko boję się, że jak coś już dobrze łagodzi, to akurat mnie zapcha i jeśli mam mieć jeszcze gule pod tą swędzącą skórą, to nic tylko ![]() Cytat:
piekło mnie koszmarnie, szybko to zmyłam, położyłam na to rokitoderm, który nie ma nic, co by mogło podrażnic i nadal mnie piekło! Na szczęście szybko przestało i dziś rano obudziłam się z normalnymi oczami, ale nigdy więcej tego nie powtórzęCytat:
Cytat:
Bardzo bym chciała to skończyć i normalnie szukać pracy, wszystko sobie ułożyć, a nie tak wisieć w próżni... A jak tam pakowanie? Wybrałaś, które kosmetyki musisz ze sobą wziąć?![]() Isa, słuchaj magister Eli, ona wie najlepiej Zabieraj się już dziś do pisania!Wszystkim szukając prezentów serdecznie współczuję, nie dość, że trzeba wyjść na mróz, to jeszcze te tłumy... Fe! Powodzenia ![]() Edycja: Właśnie przczytałam, że Baraka jest tego samego reżysera, co film, o którym pisałam. Muszę obejrzeć!
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-12-20 o 13:15 |
||||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
lizzie, kochanie postaram się zmotywować i obronić jak najszybciej, nie chcę tego odkładać do późnej starości
Poza tym moja szefowa właśnie zaczęła robić doktorat, więc ja powinnam chociaż tego licencjata mieć dla własnej satysfakcji.Pomalowałam sobie pazurki Mellow, udało mi się go ożywić Położyłam buteleczkę na chwilę na grzejniku, lakier się ogrzał i zrobił się na tyle lejący, że mogłam go użyć. Ale to już chyba był ostatni raz, bo została odrobinka na dnie, której pędzelek nie dosięga.
|
#2294 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kosmetyki, hehe, no rzeczywiście będę musiała wziąć tylko najpotrzebniejsze. Co prawda wykupiłam sobie 10kg dodatkowego bagażu ale i tak będę musiała się ograniczać. Z kolorówką nie powinno być problemu, bo lekkie toto, gorzej z tymi wszystkimi butlami z pielęgnacjiCytat:
Trzymam kciuki
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mróz ! Zmarzłam strasznie.
Zaraz sobie zrobię waniliowe cappucino ze skondensowanym mleczkiem ![]() Isa ja ciebie dobrze rozumiem jak ciezko jest pracować i studia robić. Dobrze wiem jak to jest wtacać o 18.00 do domu i zasiadać do nauki po ciezkim dniu, zasypiać z książką w dłoni .... Mimo to sama zdecydowałam się zacząć mgr od lutego, bo jeśli nie teraz to nigdy ![]() Musi się udać, będzie ciezko, 2 lata muszę się przemęczyć i jakoś to będzie. A ty się spręż żebyś to szybko miała za sobą ![]() Właśnie pomalowałam pazurki Bellem 407, sliczny jest
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Też nim dziś pomalowałam paznokcie. Piękny kolor
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś -15 byłam w kościele i zmarzłam na kość!Ja juz mam wszystkie prezenty, tzn. tylko dla dzieci z rodziny i dla siostry, cioci i siostry męża. Chrześnicy kupiłam futerkowe bolerko Wójcika i nagram jeszcze Sims 3. Tak piszecie o przesuszeniach,a mi sie wręcz skóra przetłuszcza. Ciągle muszę matowić, używać bibułek. A na noc codziennie używam Effaclaru, na dzień Emolium barierowego, jeśli wychodzę na dwór i jakoś dziwnie nie mam suchej skóry. Tylko nogi mam troszke suchawe, ale nawilżam masłem Dove pro age i jest nawilżona i gładziutka. Już kończę pudełko ![]() Isa, ja też trzymam kciuki, żebyś miala wenę do pisania i szybko się uporała z pracą.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-12-20 o 14:57 |
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wsparcie dziewczyny
Brrrr....u mnie też zimno, ale podobno w święta ma przyjść odwilż Wolałabym jednak żeby śnieg stopniał dopiero po świętach.
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem chora. Wczoraj wracając rano z miasta zgasło mi auto. Pojawiła się kontrolka oleju oraz akumulatora. Zapaliłam. Potem zgasło 2 raz. Jakiś pan się zatrzymał, coś tam pomógł (w środku płyn mi się cały zagotował, rura, którą płyn z chłodnicy powinien dochodzić do silnika była cała zamarznięta i nie dochodziła). Ale ruszyłam. Pan jechał obok mnie przez jakiś czas, na następnych światłach sie zatrzymał, wyszedł, sprawdził czy wszystko ok i pojechał. Jadę, jadę i widzę, że obroty mi spadają. Modlę się, żeby całkowicie mi się nie zatrzymał.. mimo wciskania gazu on nic. Zdechł. Na środku ulicy. Ogrzewanie mi nie działało. Miałam już zamarznięte palce. Siedziałam w aucie i wyłam. Zdążyłam jedynie zadzwonić do kolegi, który mnie zawsze wyciąga z opresji i mi się rozładował telefon. Czekałam, czekałam. Siedzę w tym aucie i patrzę, że jedzie autobus i mnie nie wymija. Patrzę we wsteczne i widzę, że zaraz we mnie wjedzie!!!!
Słuchajcie w ostatniej chwili wykręcił, ale i tak słyszę BUM. Wychodzę zaryczana z auta, patrzę i mi rozwalił zderzak z tyłu. Wyję jeszcze bardziej. Drzwi się mu otworzyły w trakcie jazdy. Czekałam na kolegę, i na tę policję z komunikacji miejskiej na spisanie protokołu do odszkodowania. Stałam tam 2,5 h. Zamarzłam. Płakałam bo mi było tak zimno, że myślałam, że nie wytrzymam. Auto stoi nadal zepsute, odholowałam je pod firmę. Mam nadzieję, że będzie trzeba jedynie podładować akumulator, że żadna uszczelka ani nic nie padły. Ale to było straszne Po prostu straszne. W ten mróz..
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedactwo
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście autobus zjeżdżał i nie było w nim ludzi. A pan kierowca był b.miły. Posadził mnie na miejscu kierowcy i włączył największe ogrzewanie na nogi. Bo miałam już zamarznięte stopy
Jutro się chyba dowiem co z autem, bo stoi pod firmą.
|
|
#2302 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) oraz The encouters at the end of the world- to dopiero niesamowite było Cytat:
![]() Ja pomalowałam stópki granatem OPI a łapki zaraz zrobię fioletowym Bell GW tym co ma Hosenka- musze podjąć decysję czy zostaje ze mna czy jednak wylatuje ![]() Cytat:
ale bardzo fajny jets ten Triple Active do mieszanej oc kupiłam w czwartek- robi raka delikutasna kołderkę ale ne lepi się ani nie świeci Za to zaczynam łydkowy koszmar- kończę Farmonę ale ona nie wystarcza bo już rano mam sucharka. Potem pora się wziąć za oliwkę Hipp bo się w końcu zepsuje ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- I jeszcze chciałam powiedzieć, że znalazłam super głos do słuchania!. Najpierw oszalałam na punkcie piosenki Jungle drum a potem już poszło Nazywa się Emiliana Torrini
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
bossiaczku, biedactwo
Dobrze, że nic Ci się nie stało i kierowca w ostatnim momencie skręcił. Zdrowiej szybko ![]() Ja siedzę cały dzień w domu a takie mam lodowate ręce teraz jakbym spędziła z godzinę na mrozie. Zrobiłam sobie gorący sok malinowy, oby mnie rozgrzał.
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko dziękuję
![]() Isa ja nie wiem co by się stało jakby nie wykręcił. By mnie na pewno b.mocno popchnął, mogłabym się okręcić i np. wypaść przez most do wody. Bo to było na moście. :/ Ale na szczęście nic się nie stało oprócz zamarznięcia i choroby. Isa weź się za tę pracę!!! Ja chcę swoją oddać już całą 16 stycznia. Kończę pisać 2 rozdział i napiszę 3 i oddam wszystko razem. Pierwszy już mi sprawdził i mam cały dobrze Akapity tylko muszę zrobić.
|
|
#2305 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
).bossy, współczuję.
|
|
|
#2306 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
bossy, strasznie mi przykro, tyle nieszczęść na jeden dzień.
|
|
|
|
#2307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy bede taka mądra jak przyjdzie jeździć na wykłady i zdawać egzaminy ![]() A piosenkę znam tyle że mnie ona działa na nerwy :-D Nie mniej taka charakterna jest ![]() Cytat:
![]() Posmarowałam sie masłem czekolaodwym Farmony i rodzice z dołu krzycza jakie ciasto teraz piekę
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-12-20 o 19:02 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Bossy, również bardzo współczuję
Cytat:
tym bardziej, że jestem podatna na zapychanie przez tłuste kosmetyki
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Bossy miałaś sporo szczęścia w nieszczęściu
Wróciłam! Zadowolona, bo kupiłam wszystko co chciałam Jeszcze tylko prezent dla TŻta, ale to już razem kupujemy, niespodzianki niestety nie będzie, ale musi być ze mną, żeby wszystko pasowało ![]() Upatrzyłam sobie jeszcze fajną dzianinkową sukienkę w Camaieu, ale nie było w moim rozmiarze niebieskiej ani czerwonej a tylko te kolory mi odpowiadały. Mam nadzieję, że jutro znajdę w innym sklepie. A teraz biegnę pod gorący prysznic, nałożę maskę na włosy i twarz a potem seans z "Bękartami Wojny"
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-12-20 o 20:42 |
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

. ...

Bardzo bym chciała to skończyć i normalnie szukać pracy, wszystko sobie ułożyć, a nie tak wisieć w próżni... A jak tam pakowanie? Wybrałaś, które kosmetyki musisz ze sobą wziąć?

Wolałabym jednak żeby śnieg stopniał dopiero po świętach.