|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
aaaa dziewczynki musze się Wam pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2282 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny juz nie pamietam ktora z was potrzebuje jeszcze soki a ktora nie ale widzialam w gazetce reala ze od jutra jest sok fortuna 3 w cenie 2 nie wiem moze ktorejs sie sprzyda ta informacja
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
Esti10 widze ze jestes z Dąbrowy Górniczej, można wiedzieć w jakiej restauracji robisz wesele, bo ja tez jestem ze Śląska spod katowic, i tez mam 180 zl od osoby, ale twoje menu zwala z nóg, zwłaszcza te napoje bez ograniczeń, ja w swoim mam tylko litr napoju na głowe, dość dużo owoców i to wszystko, wiec na prawde masz bardzo atrakcyjna cene, a juz wogóle jak czytam ze dziewczyny maja po 135 itp za osobe to aż włosy z głowy rwe, bo u mnie w mieście sie takiej ceny nie znajdzie
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://misterna.pl/gracya-biustonosz...owar-2856.html cały komplecik ![]() Ale nie obeszło się bez "niespodzianek" Wyraźnie napisałam że dostawa ma byc do pracy, a przyjechał kurier do domu ![]() Całe szczęscie że 1- nie miał gotówki w domu 2- kurier był z firmy która do nas jeździ ![]() Tylko teraz mam do wytłumaczenia dlaczego było 200 zł pobrania ![]() ![]() Bo oczywiście TŻ nie wiedział że zamówiłam bieliznę.. ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- ja spadam już z pracy do koleżanki, chyba dopiero jutro się pojawię ![]()
![]() |
#2285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to milego popoludnia i do jutra ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A mam jeszcze pytanko skoro jestes z Katowic to czy bylas moze w tym sklepie http://www.sklepweselny.pl/ bo sie zastanwiam czy warto tam jechac, jak cos o nim wiesz to daj znac bede wdzieczna ![]()
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-03-10 o 15:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odebrałam buty oto one. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
takjak napisalam, jestem spod katowic, dokladnie z Piekar śląskich, a wesele robie nad jeziorem w miejscowosci chechło blisko tarnowskich gór i świerklańca, w domu bankietowym A dong, niestety nie mam menu w kompie, musialabym je przepisac bo mam tylko na kartce, ale postaram sie to w niedalekim czasie zrobic, to jest raczej takie dosc standardowe menu, takze zadnych wiekszych rewelacji w nim nie ma
#2288 | ||
Zadomowienie
|
[QUOTE=Esti10
[COLOR=silver]---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------[/COLOR] wszystkie dziewczyny ktore pokazaly menu wasze rowniez wygladaja smakowicie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja tam mam zamiar coś wciąć na własnym weselu, bo po tych wszystkich tańcach padnę, albo się zrobię,jak wypiję nawet ciutek ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() najważniejsze,żeby dobrze leżała i była wygodna i seksowna! ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- śliczne ![]() ![]() skórka czy satyna, bo nie pamiętam na co się zdecydowałaś,a na zdjęciach słabo to widać. dobrej nocki-fistaszku-bo widzę,że tylko Ty jesteś "on" ![]() Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-03-10 o 20:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Tygrysek_aa;1778322 0]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
a to skad Ty jestes fistaszku? blisko Katowic mieszkasz? a nie bylas moze przypadkiem w tym sklepie jak tak czesto wpadasz do Katowic
![]() buciki bardzo ladne ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
a rozumiem no ale rejony slaska skoro masz tak blisko do Kato tak? chyba ze to tajemnica gdzie mieszkasz
![]()
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Czy jesteś Bridezillą? Test By upewnić się, czy aby nie jesteś Bridezillą, odpowiedz sobie na poniższe pytania. Test należy potraktować z humorem. Dobrej zabawy i owocnych przemyśleń! 1. Czy ślub i wesele kręcą się tylko wokół mnie? 2. Czy wszyscy powinni traktować mnie w specjalny, odświętny spobób, dlatego że wychodzę za mąż? 3. Czy stresują mnie wszystkie szczegóły związane z planowaniem wesela? Czy mam problemy z podejmowaniem decyzji lub zmieniam co chwilę zdanie? 4. Czy rozmawiam o ślubie 24/7? 5. Czy spędzam godziny w śieci czatując z innymi Pannami Młodymi, porównuję plany, pomysły, itp? 6. Czy moi znajomi ostatnio unikają rozmów ze mna, bo one zawsze są o mnie? 7. Czy mój narzeczony ma dosyć słuchania o ślubie, weselu i wszystkich przygotowaniach? 8. Czy bardziej skupiam się na weselu niż na małżeństwie? 9. Czy miewam częste napady złości i niepokoju? 10. Czy oczekuję absolutnego perfekcjonizmu od wszystkich i wszystkiego co dotyczy mojego ślubu i wesela? 11. Czy liczę na duże zyski z prezentó ślubnych? 12. Czy często atakuję moją matkę, narzeczonego, świadkową/druhny, przyjaciół? 13. Czy zdarza mi się rozprawiać dwie godziny o moim ślubnym makijażu i fryzurze? 14. Czy rządzę się i rozkazuję wszystkim w salonie sukien ślubnych, domu weselnym, itp? 15. Czy narzucam świadkowej/druhnom jak mają wyglądać? 16. Czy uważam, że mój ślub i wesele muszą być najwspanialsze na świecie? 17. Czy uważam, że wszystko dotyczące ślubu i wesela musi być "po mojemu"? Jeśli odpowiedziałaś TAK na 5 lub mniej pytań... Nie jesteś Bridezillą. Przygotowanium tak ważnego dnia zawsze towarzyszy pewien stres i niepokój. Musisz się zrelaksować. Zróbcie sobie przerwę z narzeczonym w planowaniu. Kilka głębokich oddechów i wszystko będzie dobrze. Pamiętaj, że nic i nikt nie jest doskonałe. Jeśli odpowiedziałaś TAK na 6 do 10 pytań... Powoli stajesz się Bridezillą. Pora by przemyśleć swoje zachowanie, zastanowić się nad znaczeniem ślubu i małżeństwa. Kochasz swojego narzeczonego, czy samo wychodzenie za maż. Odpuść trochę. Jeśli odpowiedziałaś TAK na 11 pytań lub więcej... Jesteś Bridezillą na pełen etat. Powinnaś przewartościować swoje życie. Musisz zmienić swoje postępowanie, zanim wszyscy Twoi bliscy uciekną z przerażeniem. Przystopuj! Jestem Kasia i jestem Bridezillą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |||||
Zakorzenienie
|
Czyli tak jak u nas
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dekoracje bardzo fajne, takie cosik innego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nasze menu wrzucę Wam jutro, bo zapomniałam go zabrać do pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też mi się wydaje, że te wszystkie pyszności spróbujemy dopiero po ślubie ![]() ![]() ![]() Choć wydaje mi się, ze stres minie już po pierwszym tańcu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Muszę dzisiaj powiedzieć o tej promocji Piotrkowi i pojedziemy po te soki, zeby mieć już wszystko załatwione ![]() ![]() Bardzo ładne buciki!!! Wygodne są? Obcas wygląda na stabilny więc się nie będziesz męczyć podczas zabawy weselnej ![]() Powiem szczerze, ze myślałam, że są skórzane, tak przynajmniej wyglądają na zdjęciu ![]()
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam pod st.ół jak przeczytałam ostatnie zdanie
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety mi też wyszło, że powinnam przewartościować swoje życie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-03-11 o 07:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim nam wyjdzie to samo
![]()
#2298 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Forget_me;17789407]
A jakie zaproszenia zamówiłaś? Nie pamiętam czy wrzucałaś fotki ![]() Dekoracje bardzo fajne, takie cosik innego ![]() ![]() Nie wrzucałam-wrzucam poniżej (składane na 3-tekst już chyba wrzucałam kiedyś) Chcę mieć wazon/ kulę z główkami róż lub margarytkami i na górze pływające świeczuszki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dekoracja brzmi super!!! Margaretki w ogóle by były świetne ![]() ![]() Też chcę mieć świeczki, ale raczej takie większe, normalnie ustawione na stołach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2301 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Tygrysek_aa;1778960 2]
Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale te wszystkie przygotowania mimo nieraz nerwów tak naprawdę nas cieszą i sprawiają frajdę-jakby tak nie było, to starałybyśmy się zepchnąć wszystkie przygotowania na innych. Tyle się czeka na ten dzień, a potem odwyk.... :co jest: ja ostatnio doszłam do wniosku,że przestanę z kumpelami gadać na ten temat, bo im obrzydnie,albo stwierdzą,że jestem tak monotematyczna,że nie będą chciały się ze mną spotykać ![]() R. też postaram się nie zamęczać. Jesteście WY i przynajmniej wszystkie jesteśmy na podobnym etapie przygotowań-wymieniamy doświadczenia i newsy ![]() dzięki dziewczynki! ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- [QUOTE=Forget_me;17789717]Bardzo fajne zaproszenia!!! Też macie w kolorze bordo, czy może w jakimś innym? ![]() Dekoracja brzmi super!!! Margaretki w ogóle by były świetne ![]() ![]() Też chcę mieć świeczki, ale raczej takie większe, normalnie ustawione na stołach ![]() Bordo, tak jak na zdjęciu,ale oczywiście dane osobowe i data inne ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
FACECI! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
http://www.unikalni.pl/photos/k2f578a6a2.jpg takie są flakony tylko nie pomalowane tak jak tu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
To ja się wyłamę
![]() Jestem Ala i powoli staję się Bridezillą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
A jeszcze apropos butów bardzoooooooo wygodne są i idealnie dopasowane do stopy.
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Spokojnie, jeszcze troszkę i do nas dołączysz ![]()
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja oczywiście też chcę ze zwykłego przezroczystego szkła,ale nie wiem jeszcze jaki kształt. Podobały mi się też takie z popękanego jakby szkła. a za młodymi mam takie serduszka czerwone nieduże i może uda się jakoś umieścić-choć nie wiem jeszcze jak będą ustawione stoły, bo na sali jest baardzo dużo okien. Wklejam poniżej zdjęcia z dekoracją tej sali, na której będziemy się bawić i dekoracje na stół, które mi się spodobały... Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-03-11 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy jednak okropne jeśli chodzi o przygotowania. Czasami żal mi mojego TŻ jak dostaje ochrzan.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma być elegancko, z klasą, pięknie ![]() Niestety jeśli chodzi o wystrój sali wiele ludzi przesadza!!! W dekoracji można znaleźć wszystko, balony, maskotki, gołębie, jakieś badziewiaste złote obrączki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi Piotrka też jest żal, jak dostaje opierdziel, że się obija z przygotowaniami, że czegoś nie sprawdził itd, ale no niestety muszę czasami powiedzieć mu do słuchu bo inaczej by już nic nie robił ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.