O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 15:00   #2281
wakiki
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

aaaa dziewczynki musze się Wam pochwalić przyszła moja zamówiona bielizna ślubna aż się nie mogę doczekać kiedy ją przymierzę z suknią
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 15:07   #2282
Esti10
Zakorzenienie

dziewczyny juz nie pamietam ktora z was potrzebuje jeszcze soki a ktora nie ale widzialam w gazetce reala ze od jutra jest sok fortuna 3 w cenie 2 nie wiem moze ktorejs sie sprzyda ta informacja

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
aaaa dziewczynki musze się Wam pochwalić przyszła moja zamówiona bielizna ślubna aż się nie mogę doczekać kiedy ją przymierzę z suknią
o to super gratuluje zakupu a moze nam pokazesz tzn masz jakas fotke to sobie lukniemy co to za pieknosc
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 15:13   #2283
himera86
Raczkowanie

Esti10 widze ze jestes z Dąbrowy Górniczej, można wiedzieć w jakiej restauracji robisz wesele, bo ja tez jestem ze Śląska spod katowic, i tez mam 180 zl od osoby, ale twoje menu zwala z nóg, zwłaszcza te napoje bez ograniczeń, ja w swoim mam tylko litr napoju na głowe, dość dużo owoców i to wszystko, wiec na prawde masz bardzo atrakcyjna cene, a juz wogóle jak czytam ze dziewczyny maja po 135 itp za osobe to aż włosy z głowy rwe, bo u mnie w mieście sie takiej ceny nie znajdzie
Stary 2010-03-10, 15:14   #2284
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
dziewczyny juz nie pamietam ktora z was potrzebuje jeszcze soki a ktora nie ale widzialam w gazetce reala ze od jutra jest sok fortuna 3 w cenie 2 nie wiem moze ktorejs sie sprzyda ta informacja

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

o to super gratuluje zakupu a moze nam pokazesz tzn masz jakas fotke to sobie lukniemy co to za pieknosc
Jasne:
http://misterna.pl/gracya-biustonosz...owar-2856.html
cały komplecik

Ale nie obeszło się bez "niespodzianek"
Wyraźnie napisałam że dostawa ma byc do pracy, a przyjechał kurier do domu Waldek oczywiście w szoku co to za pobranie wysokie (jeszcze parę rzeczy zamówiłam) i od razu do mnie dzwoni,

Całe szczęscie że
1- nie miał gotówki w domu
2- kurier był z firmy która do nas jeździ

Tylko teraz mam do wytłumaczenia dlaczego było 200 zł pobrania zwale to na szefa
Bo oczywiście TŻ nie wiedział że zamówiłam bieliznę..

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

ja spadam już z pracy do koleżanki, chyba dopiero jutro się pojawię papa
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 15:21   #2285
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne:
cały komplecik

Wyraźnie napisałam że dostawa ma byc do pracy, a przyjechał kurier do domu Waldek oczywiście w szoku co to za pobranie wysokie (jeszcze parę rzeczy zamówiłam) i od razu do mnie dzwoni,

Całe szczęscie że

Tylko teraz mam do wytłumaczenia dlaczego było 200 zł pobrania zwale to na szefa

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

o wow bardzo ladna, ale numer z tym kurierem dobrze, ze nie odebral jeszcze by otworzyl i co wtedy, dobry pomysl z tym szefem
to milego popoludnia i do jutra

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez himera86 Pokaż wiadomość
Esti10 widze ze jestes z Dąbrowy Górniczej, można wiedzieć w jakiej restauracji robisz wesele, bo ja tez jestem ze Śląska spod katowic, i tez mam 180 zl od osoby, ale twoje menu zwala z nóg, zwłaszcza te napoje bez ograniczeń, ja w swoim mam tylko litr napoju na głowe, dość dużo owoców i to wszystko, wiec na prawde masz bardzo atrakcyjna cene, a juz wogóle jak czytam ze dziewczyny maja po 135 itp za osobe to aż włosy z głowy rwe, bo u mnie w mieście sie takiej ceny nie znajdzie
jasne, ze mozna w Astrze tylko nie wiem czy Ci cos to mowi? Ja nie mam za to owocow sa juz we wlasnym zakresie A ty gdzie robisz bo troszke znam Katowice, to przeciez blisko. Masz moze menu ktore mozesz nam pokazac tez chetnie zobaczymy

A mam jeszcze pytanko skoro jestes z Katowic to czy bylas moze w tym sklepie http://www.sklepweselny.pl/ bo sie zastanwiam czy warto tam jechac, jak cos o nim wiesz to daj znac bede wdzieczna

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2010-03-10 o 15:39
Stary 2010-03-10, 19:13   #2286
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
o wow bardzo ladna, ale numer z tym kurierem dobrze, ze nie odebral jeszcze by otworzyl i co wtedy, dobry pomysl z tym szefem
to milego popoludnia i do jutra

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

jasne, ze mozna w Astrze tylko nie wiem czy Ci cos to mowi? Ja nie mam za to owocow sa juz we wlasnym zakresie A ty gdzie robisz bo troszke znam Katowice, to przeciez blisko. Masz moze menu ktore mozesz nam pokazac tez chetnie zobaczymy

A mam jeszcze pytanko skoro jestes z Katowic to czy bylas moze w tym sklepie http://www.sklepweselny.pl/ bo sie zastanwiam czy warto tam jechac, jak cos o nim wiesz to daj znac bede wdzieczna
Ja w Katowicach jestem co drugi weekend .
Odebrałam buty oto one.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 19:29   #2287
himera86
Raczkowanie

takjak napisalam, jestem spod katowic, dokladnie z Piekar śląskich, a wesele robie nad jeziorem w miejscowosci chechło blisko tarnowskich gór i świerklańca, w domu bankietowym A dong, niestety nie mam menu w kompie, musialabym je przepisac bo mam tylko na kartce, ale postaram sie to w niedalekim czasie zrobic, to jest raczej takie dosc standardowe menu, takze zadnych wiekszych rewelacji w nim nie ma

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 20:10   #2288
Tygrysek_aa
Zadomowienie

[QUOTE=Esti10
[COLOR=silver]---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------[/COLOR]

wszystkie dziewczyny ktore pokazaly menu wasze rowniez wygladaja smakowicie ale wiecie co jest nagorsze, ze pewnie na samym weselu to prawie nic z tego nie zjemy bo zazwyczaj tak jest ze panstwo mlodzi nie maja na to czasu ale dobrze ze zawsze cos zostaje i mozna zabrac to wtedy dopiero w domku mozna na spokojnie sie podelektowac tymi wszystki pysznosciami na ktore poszlo tyle kasy

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość
taki rodzaj ziemniaczkow, jak wpiszesz w google to sie pokaza zdjecia, wiem fajnie to brzmi co nie
zamiast wpisać w google-smokowicie wyglądają-a nazwa fajna i szpanerska
ja tam mam zamiar coś wciąć na własnym weselu, bo po tych wszystkich tańcach padnę, albo się zrobię,jak wypiję nawet ciutek

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Jasne:
cały komplecik

Całe szczęscie że

fikuśna ta bielizna i dekolcik robi,że hoho
najważniejsze,żeby dobrze leżała i była wygodna i seksowna!

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Odebrałam buty oto one.
śliczne i nóżka wygląda zgrabniutko
skórka czy satyna, bo nie pamiętam na co się zdecydowałaś,a na zdjęciach słabo to widać.

dobrej nocki-fistaszku-bo widzę,że tylko Ty jesteś "on"
papa

Edytowane przez Tygrysek_aa
Czas edycji: 2010-03-10 o 20:15
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 20:12   #2289
fistaszek24
Zakorzenienie

[QUOTE=Tygrysek_aa;1778322 0]
Cytat:
Napisane przez Esti10
[COLOR=silver
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------[/COLOR]

wszystkie dziewczyny ktore pokazaly menu wasze rowniez wygladaja smakowicie ale wiecie co jest nagorsze, ze pewnie na samym weselu to prawie nic z tego nie zjemy bo zazwyczaj tak jest ze panstwo mlodzi nie maja na to czasu ale dobrze ze zawsze cos zostaje i mozna zabrac to wtedy dopiero w domku mozna na spokojnie sie podelektowac tymi wszystki pysznosciami na ktore poszlo tyle kasy

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

zamiast wpisać w google-smokowicie wyglądają-a nazwa fajna i szpanerska
ja tam mam zamiar coś wciąć na własnym weselu, bo po tych wszystkich tańcach padnę, albo się zrobię,jak wypiję nawet ciutek

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

fikuśna ta bielizna i dekolcik robi,że hoho
najważniejsze,żeby dobrze leżała i była wygodna i seksowna!

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

śliczne i nóżka wygląda zgrabniutko
skórka czy satyna, bo nie pamiętam na co się zdecydowałaś,a na zdjęciach słabo to widać.
Dziękuję satynka.
Stary 2010-03-10, 20:46   #2290
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Odebrałam buty oto one.
a to skad Ty jestes fistaszku? blisko Katowic mieszkasz? a nie bylas moze przypadkiem w tym sklepie jak tak czesto wpadasz do Katowic

buciki bardzo ladne

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez himera86 Pokaż wiadomość
takjak napisalam, jestem spod katowic, dokladnie z Piekar śląskich, a wesele robie nad jeziorem w miejscowosci chechło blisko tarnowskich gór i świerklańca, w domu bankietowym A dong, niestety nie mam menu w kompie, musialabym je przepisac bo mam tylko na kartce, ale postaram sie to w niedalekim czasie zrobic, to jest raczej takie dosc standardowe menu, takze zadnych wiekszych rewelacji w nim nie ma
a to rozumiem bo myslalam, ze moze z Katowic, jak nie masz to nie musisz specjalnie przepisywac spoko tylko przy okazji zapytalam
Stary 2010-03-10, 20:50   #2291
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
a to skad Ty jestes fistaszku? blisko Katowic mieszkasz? a nie bylas moze przypadkiem w tym sklepie jak tak czesto wpadasz do Katowic

buciki bardzo ladne

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

a to rozumiem bo myslalam, ze moze z Katowic, jak nie masz to nie musisz specjalnie przepisywac spoko tylko przy okazji zapytalam
Ten kurs o którym pisałam jest w Katowicach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 20:56   #2292
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Ten kurs o którym pisałam jest w Katowicach.
a rozumiem no ale rejony slaska skoro masz tak blisko do Kato tak? chyba ze to tajemnica gdzie mieszkasz
Stary 2010-03-11, 07:29   #2293
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
a rozumiem no ale rejony slaska skoro masz tak blisko do Kato tak? chyba ze to tajemnica gdzie mieszkasz
Z Oświęcimia jestem . Żadna tajemnica .

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Czy jesteś Bridezillą? Test
By upewnić się, czy aby nie jesteś Bridezillą, odpowiedz sobie na poniższe pytania. Test należy potraktować z humorem. Dobrej zabawy i owocnych przemyśleń!
1. Czy ślub i wesele kręcą się tylko wokół mnie?
2. Czy wszyscy powinni traktować mnie w specjalny, odświętny spobób, dlatego że wychodzę za mąż?
3. Czy stresują mnie wszystkie szczegóły związane z planowaniem wesela? Czy mam problemy z podejmowaniem decyzji lub zmieniam co chwilę zdanie?
4. Czy rozmawiam o ślubie 24/7?
5. Czy spędzam godziny w śieci czatując z innymi Pannami Młodymi, porównuję plany, pomysły, itp?
6. Czy moi znajomi ostatnio unikają rozmów ze mna, bo one zawsze są o mnie?
7. Czy mój narzeczony ma dosyć słuchania o ślubie, weselu i wszystkich przygotowaniach?
8. Czy bardziej skupiam się na weselu niż na małżeństwie?
9. Czy miewam częste napady złości i niepokoju?
10. Czy oczekuję absolutnego perfekcjonizmu od wszystkich i wszystkiego co dotyczy mojego ślubu i wesela?
11. Czy liczę na duże zyski z prezentó ślubnych?
12. Czy często atakuję moją matkę, narzeczonego, świadkową/druhny, przyjaciół?
13. Czy zdarza mi się rozprawiać dwie godziny o moim ślubnym makijażu i fryzurze?
14. Czy rządzę się i rozkazuję wszystkim w salonie sukien ślubnych, domu weselnym, itp?
15. Czy narzucam świadkowej/druhnom jak mają wyglądać?
16. Czy uważam, że mój ślub i wesele muszą być najwspanialsze na świecie?
17. Czy uważam, że wszystko dotyczące ślubu i wesela musi być "po mojemu"?

Jeśli odpowiedziałaś TAK na 5 lub mniej pytań...
Nie jesteś Bridezillą. Przygotowanium tak ważnego dnia zawsze towarzyszy pewien stres i niepokój. Musisz się zrelaksować. Zróbcie sobie przerwę z narzeczonym w planowaniu. Kilka głębokich oddechów i wszystko będzie dobrze. Pamiętaj, że nic i nikt nie jest doskonałe.

Jeśli odpowiedziałaś TAK na 6 do 10 pytań...
Powoli stajesz się Bridezillą. Pora by przemyśleć swoje zachowanie, zastanowić się nad znaczeniem ślubu i małżeństwa. Kochasz swojego narzeczonego, czy samo wychodzenie za maż. Odpuść trochę.

Jeśli odpowiedziałaś TAK na 11 pytań lub więcej...
Jesteś Bridezillą na pełen etat. Powinnaś przewartościować swoje życie. Musisz zmienić swoje postępowanie, zanim wszyscy Twoi bliscy uciekną z przerażeniem. Przystopuj!

Jestem Kasia i jestem Bridezillą
Stary 2010-03-11, 07:36   #2294
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
U nas ok. 23.30 wjedzie tort, a o północy oczepiny
Czyli tak jak u nas Zastanawiam się jednak, czy tego tortu nie przełożyć tak na 23:00, żeby oczepiny były o punktualnie o 24:00, bo jak tort by wjechał na salę o 23:30, to troszkę czasu minie nim go pokroimy i rozdamy, potem kawa, nim goście zjedzą, to czasami oczepiny mogą się rozpocząc o 24:30

Cytat:
zdradzę Wam mały sekrecik-zamówiłam dziś zaproszenia, a w takim stylu chcę mieć dekoracje na sali http://www.allegro.pl/item952110024_...alec_19cm.html
nie wiem jeszcze dokładnie co będzie w środku,ale intensywnie się nad tym zastanawiam...
A jakie zaproszenia zamówiłaś? Nie pamiętam czy wrzucałaś fotki
Dekoracje bardzo fajne, takie cosik innego Też jak rozumiem będziesz miala zanurzone kwiatki we wodzie?

Cytat:
Ja ubieranie zostawie mojej znajomej ale oczywiście będe nadzorować baranki tak mają, że musi byc wszystko tak jak one chcą .

I DZIEŃ
  • Rosół z makaronem
  • Ziemniaki i kluski śląskie+kotlet, kotlet z pieczarkami, rolada wołowa, dewolaj, udka
  • Surówki: kapusta biała, kapusta czerwona, buraki
  • Kawa+tort
  • Filet z indyka nadziewany mięsem i porą+ sałata z buraczków z sosem białym
  • Kotlet zapiekany z serem i pieczarkami+frytki lub szyszki+sałatki z kapusty pekińskiej
  • Barszcz z krokietem
  • Filet z kurczaka po parysku+sałatka owocowa
  • Gulasz bogacz

II DZIEŃ
  • Kwaśnica z żeberkiem z ziemniakami+mięso na półmiskach jak w pierwszy dzień
  • Flaki i gulasz, bogacz
  • Kawa+lody
  • Karczeka nadziewany śliwkami+kapusta czerwona z majonezem+kluski śląskie
  • Klopsiki w sosie myśliwskim
  • Bigos

ZIMNA PŁYTA
  • Szynka, kiełbasa swojska, kabanos
  • Grzybki, ogórki, papryka
  • Galaretka drobiowa
  • Szynka z chrzanem w galarecie
  • Pomidory w sosie czosnkowym
  • Pomidor, ogórek
  • i chyba trzy rodzaje śledzi ale nie pamiętam jakie .
I juz od rana jestem głodna Apetycznie wygląda to Wasze menu i napewno każdy znajdzie cosik dla siebie, bo potrawy są tradycyjne
Nasze menu wrzucę Wam jutro, bo zapomniałam go zabrać do pracy

Cytat:
Aniu tak jak obiecalam podaje przepis tylko mi sie pomylilo bo ostatnio robilam watrobke w sosie carry i tak mi jakos zostalo w glowie to carry a te serca sa w ostrym sosie tzn z ostra papryka no ale juz Ci pisze

Wielkie dzięki za przepis Napewno go wypróbuję bo brzmi smakowicie Chyba nawet zaserwuję go Piotrkowi

Też mi się wydaje, że te wszystkie pyszności spróbujemy dopiero po ślubie Podczas zabawy weselenej zapewne albo nie będzie czasu, albo będziemy tak zestresowane (przynajmniej na początku), że nic nam przez gardło nie przejdzie
Choć wydaje mi się, ze stres minie już po pierwszym tańcu

Cytat:
Super, zę już bielizna doszła!!! Muszę powiedzieć, że jest przepiękna Gdyby nie to, że boję się kupować przez neta, to kupiłabym chyba identyczną

Cytat:
Esti wielkie dzięki za wiadomość!!!
Muszę dzisiaj powiedzieć o tej promocji Piotrkowi i pojedziemy po te soki, zeby mieć już wszystko załatwione W niedzielę będziemy w Poznaniu to przy okazji wjedziemy do Reala

Cytat:
Odebrałam buty oto one.
Bardzo ładne buciki!!! Wygodne są? Obcas wygląda na stabilny więc się nie będziesz męczyć podczas zabawy weselnej
Powiem szczerze, ze myślałam, że są skórzane, tak przynajmniej wyglądają na zdjęciu
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 07:40   #2295
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Wpadłam pod st.ół jak przeczytałam ostatnie zdanie
Niestety mi też wyszło, że powinnam przewartościować swoje życie Zatem... Jestem Ania i też jestem Bridezillą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 07:42   #2296
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Czy jesteś Bridezillą? Test
By upewnić się, czy aby nie jesteś Bridezillą, odpowiedz sobie na poniższe pytania. Test należy potraktować z humorem. Dobrej zabawy i owocnych przemyśleń!
1. Czy ślub i wesele kręcą się tylko wokół mnie?
2. Czy wszyscy powinni traktować mnie w specjalny, odświętny spobób, dlatego że wychodzę za mąż?
3. Czy stresują mnie wszystkie szczegóły związane z planowaniem wesela? Czy mam problemy z podejmowaniem decyzji lub zmieniam co chwilę zdanie?
4. Czy rozmawiam o ślubie 24/7?
5. Czy spędzam godziny w śieci czatując z innymi Pannami Młodymi, porównuję plany, pomysły, itp?
6. Czy moi znajomi ostatnio unikają rozmów ze mna, bo one zawsze są o mnie?
7. Czy mój narzeczony ma dosyć słuchania o ślubie, weselu i wszystkich przygotowaniach?
8. Czy bardziej skupiam się na weselu niż na małżeństwie?
9. Czy miewam częste napady złości i niepokoju?
10. Czy oczekuję absolutnego perfekcjonizmu od wszystkich i wszystkiego co dotyczy mojego ślubu i wesela?
11. Czy liczę na duże zyski z prezentó ślubnych?
12. Czy często atakuję moją matkę, narzeczonego, świadkową/druhny, przyjaciół?
13. Czy zdarza mi się rozprawiać dwie godziny o moim ślubnym makijażu i fryzurze?
14. Czy rządzę się i rozkazuję wszystkim w salonie sukien ślubnych, domu weselnym, itp?
15. Czy narzucam świadkowej/druhnom jak mają wyglądać?
16. Czy uważam, że mój ślub i wesele muszą być najwspanialsze na świecie?
17. Czy uważam, że wszystko dotyczące ślubu i wesela musi być "po mojemu"?

Jeśli odpowiedziałaś TAK na 5 lub mniej pytań...
Nie jesteś Bridezillą. Przygotowanium tak ważnego dnia zawsze towarzyszy pewien stres i niepokój. Musisz się zrelaksować. Zróbcie sobie przerwę z narzeczonym w planowaniu. Kilka głębokich oddechów i wszystko będzie dobrze. Pamiętaj, że nic i nikt nie jest doskonałe.

Jeśli odpowiedziałaś TAK na 6 do 10 pytań...
Powoli stajesz się Bridezillą. Pora by przemyśleć swoje zachowanie, zastanowić się nad znaczeniem ślubu i małżeństwa. Kochasz swojego narzeczonego, czy samo wychodzenie za maż. Odpuść trochę.

Jeśli odpowiedziałaś TAK na 11 pytań lub więcej...
Jesteś Bridezillą na pełen etat. Powinnaś przewartościować swoje życie. Musisz zmienić swoje postępowanie, zanim wszyscy Twoi bliscy uciekną z przerażeniem. Przystopuj!

- jestem Agnieszka i jestem Bridezillą może jest jeszcze nadzieja-mam 11/17

Czas edycji: 2010-03-11 o 07:45
Stary 2010-03-11, 07:43   #2297
Forget_me
Zakorzenienie

Wszystkim nam wyjdzie to samo
Stary 2010-03-11, 07:51   #2298
Tygrysek_aa
Zadomowienie

[QUOTE=Forget_me;17789407]

Dekoracje bardzo fajne, takie cosik innego Też jak rozumiem będziesz miala zanurzone kwiatki we wodzie?

Nie wrzucałam-wrzucam poniżej (składane na 3-tekst już chyba wrzucałam kiedyś)
Chcę mieć wazon/ kulę z główkami róż lub margarytkami i na górze pływające świeczuszki.
Stary 2010-03-11, 07:53   #2299
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Wpadłam pod st.ół jak przeczytałam ostatnie zdanie
Niestety mi też wyszło, że powinnam przewartościować swoje życie Zatem... Jestem Ania i też jestem Bridezillą
Człowiek się przyznaje do słabości a tu się z niego śmieją. Strzelam focha .:h ahaha:.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
- jestem Agnieszka i jestem Bridezillą może jest jeszcze nadzieja-mam 11/17
Na odwyk trzeba będzie iść .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 07:58   #2300
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Chcę mieć wazon/ kulę z główkami róż lub margarytkami i na górze pływające świeczuszki.
Bardzo fajne zaproszenia!!! Też macie w kolorze bordo, czy może w jakimś innym?
Dekoracja brzmi super!!! Margaretki w ogóle by były świetne I do tego te świeczuszki
Też chcę mieć świeczki, ale raczej takie większe, normalnie ustawione na stołach

Cytat:
Człowiek się przyznaje do słabości a tu się z niego śmieją. Strzelam focha .:h ahaha:.
Ty tu Fistaszek focha nie strzelaj, w końcu okazuje się, że wszystkie jedziemy na tym samym wózku
Stary 2010-03-11, 08:03   #2301
fistaszek24
Zakorzenienie

[QUOTE=Tygrysek_aa;1778960 2]
Cytat:

Rozmawiałam w kwiaciarni z kobietą i doradziła mi zamiast pływających świec jedną dużą świece umieszczoną w tych kulkach takich nasączonych wodą i dookoła kwiaty bo te pływające co 3 godziny trzeba wymieniać a jak będą za blisko szkła to okopcą szkło lub poprostu nagrzeją i jest obawa, że nietrwałe szkło pęknie.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Bardzo fajne zaproszenia!!! Też macie w kolorze bordo, czy może w jakimś innym?
Dekoracja brzmi super!!! Margaretki w ogóle by były świetne I do tego te świeczuszki
Też chcę mieć świeczki, ale raczej takie większe, normalnie ustawione na stołach

Ty tu Fistaszek focha nie strzelaj, w końcu okazuje się, że wszystkie jedziemy na tym samym wózku
Wczoraj ubrałam w domu buty i pytam mojego ijak on: fajne, ja: no ale jak obcas on: no spoko ja: ale ysoki czy nie??? on: nie ja: jak to nie on: no wysoki ja: to choć zmierzymy ile jesteś wyższy i czy ładnie to wygląda on: no Ty chyba zgłupiałaś
Stary 2010-03-11, 08:08   #2302
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Rozmawiałam w kwiaciarni z kobietą i doradziła mi zamiast pływających świec jedną dużą świece umieszczoną w tych kulkach takich nasączonych wodą i dookoła kwiaty bo te pływające co 3 godziny trzeba wymieniać a jak będą za blisko szkła to okopcą szkło lub poprostu nagrzeją i jest obawa, że nietrwałe szkło pęknie.
dzięx-ja tak zbieram pomysły, mam kilka zdjęć-może faktycznie jedna duża świeca w wodzie i dookoła margarytki-zależy jakie wazony wpadną mi w oko

ale te wszystkie przygotowania mimo nieraz nerwów tak naprawdę nas cieszą i sprawiają frajdę-jakby tak nie było, to starałybyśmy się zepchnąć wszystkie przygotowania na innych.

Tyle się czeka na ten dzień, a potem odwyk.... :co jest:
ja ostatnio doszłam do wniosku,że przestanę z kumpelami gadać na ten temat, bo im obrzydnie,albo stwierdzą,że jestem tak monotematyczna,że nie będą chciały się ze mną spotykać
R. też postaram się nie zamęczać.

Jesteście WY i przynajmniej wszystkie jesteśmy na podobnym etapie przygotowań-wymieniamy doświadczenia i newsy
dzięki dziewczynki!

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

[QUOTE=Forget_me;17789717]Bardzo fajne zaproszenia!!! Też macie w kolorze bordo, czy może w jakimś innym?

Bordo, tak jak na zdjęciu,ale oczywiście dane osobowe i data inne

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:

Wczoraj ubrałam w domu buty i pytam mojego ijak on: fajne, ja: no ale jak obcas on: no spoko ja: ale ysoki czy nie??? on: nie ja: jak to nie on: no wysoki ja: to choć zmierzymy ile jesteś wyższy i czy ładnie to wygląda on: no Ty chyba zgłupiałaś
powiem jedno tylko słowo

FACECI!
Stary 2010-03-11, 08:08   #2303
fistaszek24
Zakorzenienie

http://www.unikalni.pl/photos/k2f578a6a2.jpg takie są flakony tylko nie pomalowane tak jak tu.
Stary 2010-03-11, 08:09   #2304
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkim nam wyjdzie to samo
To ja się wyłamę
Jestem Ala i powoli staję się Bridezillą
Stary 2010-03-11, 08:19   #2305
fistaszek24
Zakorzenienie

A jeszcze apropos butów bardzoooooooo wygodne są i idealnie dopasowane do stopy.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
To ja się wyłamę
Jeszcze tydzień z nami i nią zostaniesz .

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Trafiłaś w rozmiar??? Czekamy na odpowiedź .
Stary 2010-03-11, 08:19   #2306
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Moj też nie chciał się przymierzyć za bardzo do butków, ale ostatecznie założyłam je na nogę i ustawiłam go obok siebie Teraz już wiem, że wyższa od niego napewno nie będę

Cytat:
http://www.unikalni.pl/photos/k2f578a6a2.jpg takie są flakony tylko nie pomalowane tak jak tu.
Fajne kielichy Pomalowanie badziewiaste, ale Ty będziesz miała przecież zwyczajne, szklane

Cytat:
To ja się wyłamę
Spokojnie, jeszcze troszkę i do nas dołączysz
Stary 2010-03-11, 08:25   #2307
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Moj też nie chciał się przymierzyć za bardzo do butków, ale ostatecznie założyłam je na nogę i ustawiłam go obok siebie Teraz już wiem, że wyższa od niego napewno nie będę

Fajne kielichy Pomalowanie badziewiaste, ale Ty będziesz miała przecież zwyczajne, szklane

No tak zwykłe bez zbędnej przesady. Wogóle nie chce przesadzonego wystroju i napewno serca za młodymi nie wchodzą w gre.
Stary 2010-03-11, 08:26   #2308
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:

dołączy, dołączy, bo my mamy na siebie taki wpływ...że każda wymięknie i zostanie Bridezillą

ja oczywiście też chcę ze zwykłego przezroczystego szkła,ale nie wiem jeszcze jaki kształt. Podobały mi się też takie z popękanego jakby szkła.
a za młodymi mam takie serduszka czerwone nieduże i może uda się jakoś umieścić-choć nie wiem jeszcze jak będą ustawione stoły, bo na sali jest baardzo dużo okien.
Wklejam poniżej zdjęcia z dekoracją tej sali, na której będziemy się bawić i dekoracje na stół, które mi się spodobały...

Czas edycji: 2010-03-11 o 08:37
Stary 2010-03-11, 08:28   #2309
fistaszek24
Zakorzenienie

Jesteśmy jednak okropne jeśli chodzi o przygotowania. Czasami żal mi mojego TŻ jak dostaje ochrzan.
Stary 2010-03-11, 08:34   #2310
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
No tak zwykłe bez zbędnej przesady. Wogóle nie chce przesadzonego wystroju i napewno serca za młodymi nie wchodzą w gre.
U mnie też żadne serca w grę nie wchodzą, tak samo jakieś dziwne gołąbki, czy masa balonów
Ma być elegancko, z klasą, pięknie
Niestety jeśli chodzi o wystrój sali wiele ludzi przesadza!!! W dekoracji można znaleźć wszystko, balony, maskotki, gołębie, jakieś badziewiaste złote obrączki Brakuje tylko płonącego żyrandola

Cytat:
Jesteśmy jednak okropne jeśli chodzi o przygotowania. Czasami żal mi mojego TŻ jak dostaje ochrzan.
Zaraz tam okropne Chcemy po prostu żeby wszystko było piękne
Mi Piotrka też jest żal, jak dostaje opierdziel, że się obija z przygotowaniami, że czegoś nie sprawdził itd, ale no niestety muszę czasami powiedzieć mu do słuchu bo inaczej by już nic nie robił
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości