|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
zwracam sie do mam z wrocławia o pomoc
gdzie znajde komisy z rzeczami dla dziecka chodzi mi dokładnie o kojec dla dziecka. Nie oplaca mi sie kupowac nowego bo ma byc tylko uzywany na wyjazdy do babci. prosze o adresy jak ktoras mama zna. |
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszylismy sanepidem, mama dzwonila do opiekuna budynku, do faceta ktory mial przyjechac i to zrobic, osobiscie na ich komorki, obiecali ze w czwartek beda, najpozniej w pt. Tylko, ze ja wiem, jak w pon zadzwonie tam, to to samo uslysze, pani zdziwiona odbierze 'ooo jeszcze ich nie bylo?' i przyjmuje kolejne zgloszenie i mowi 'jutro na pewno beda'. a zglaszamy od 14marca, nawet nie chce myslec jaki rachunek przyjdzie za telefon. niestety, mamy zniszczone meble, wylaczona lodowke, bo niestety i jej sie dostalo jakims cudem (mamy w przedpokoju, na rogu z toaleta a drzwi byly uchylone) i jezeli wywiezimy na swoj koszt, to nic nam to nie da, bo znajac zycie, to bedzie sie powtarzac, rury trzeba bedzie przepchac, a to sa koszta, a naszym sasiadkom to wisi i one mowia, ze do wiaderka moga sie zalatwiac, no litosci a ten smrod? ja sie czuje jak w oborze...a mieszkam we Wroclawiu i ciagle nam czynsz podnosza, normalnie az mi wstyd o tym pisac, ale nie potrafie sama nam pomoc...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-04-08 o 22:03 |
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Znam tylko ten na Rydygiera. A może lepiej na allegro poszukaj, czy z Wrocławia ktoś sprzedaje? Ja tak bardzo często kupuję i sprzedaję akcesoria dzieciaków.
|
|
|
|
#2284 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate, zadzwoń może na dyżur np. do Wyborczej. Opowiesz im to, a oni pewnie się tym zainteresują. Tzn. pewnie jakiś praktykant to dostanie, ale samo to, że dziennikarz zacznie dzwonić, węszyć i napisze o tym newsa, może coś dać. Wiem, bo praktykowałam tam i takie sprawy właśnie dostawałam. Musiałam wtedy obdzwonić wszystko, co się da, wyciągnąć jak najwięcej informacji, łącznie z obietnicą, że sprawą zajmą się sami zainteresowani. A po jakimś czasie od ukazania się artykułu dzwoniłam do osoby, która zgłaszała całą sprawę i upewniałam się, że wszystko jest załatwione jak należy. A jeśli nie było, to znów było dzwonienie, upominanie się i ew. kolejny artykuł.
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze porozmawiac o tym z mama, a te nr dostane na ich stronie?
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
No co Ty, nie wstydź się, bo to nie Twoja wina, tylko ich olewatorstwo. Oni powinni za to odpowiadać, bo za tym idą duże szkody. A poza tym to nie woda, więc przy okazji jest odpowiedni zapach, który Ty musisz znosić
Dyżur jest chyba codziennie od 9:00 do 21:00. Sądzę, że nie musisz podawać swojego nazwiska. Wezmą tylko pewnie od Ciebie kontakt, żeby móc się do kogo zwrócić w razie zainteresowania tematem. I na pewno Cię wysłuchają. Ja kiedyś na dyżurze siedziałam, to dzwonili nawet starsi ludzie pogadać o czymś mało istotnym, byleby tylko z kimś pogadać Kurcze, nie mogę znaleźć na stronie Wyborczej numeru na dyżur. Ale na pewno jest codzienne w gazecie.
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Ci bardzo, raz jeszcze jak mama jutro wroci, to porozmawiam z nia, a gazete mamy, to znajde
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
zdaje mi się, że widziałam takie rzeczy na tym ryneczku "rupieci" co jest koło korony ... śmialam się wtedy nawet, że super rzeczy dla małych dzieci są...
|
|
#2289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli w ogóle, to raczej sam krajobraz po bitwie, bez ludzi na zdjęciu. Spróbuj zadzwonić, a nóż coś się ruszy. A w między czasie dzwoń do tych ludzi i ponaglaj, może w końcu ruszą dupska. Wyślij im może słoik-niespodziankę z zawartością, która u Ciebie pływa, to może się skapną, że to niezbyt przyjemne
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
caate, pomysł ze zgłoszeniem się do GW jest bardzo dobry
Powodzenia!
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
![]() od poniedzialku od nowa bede nekac ich telefonami.
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny popatrze tam. Na allegro nie ma nic z wroclawia a w komisach to zawsze tanie i cos jeszcze mozna wypatrzec.
|
|
|
|
#2293 |
|
Podróżniczka
|
Dziewczyny,
czy wiecie gdzie we Wro mogę kupić jakiś uzywany rower? Kiedys wiem, ze byly na niskich lakach...ale teraz nic mi nie przychodzi do glowy. |
|
|
|
#2294 |
|
Wtajemniczenie
|
Większość ludzi z Niskich Łąk przeniosła sie do Młyna. Ja mogę polecić kogoś od rowerów - w niedzielę na Młynie, a od pon. do sb. w serwisie rowerowym, gdzie te rowery również się znajdują. Ale to na PW, żeby nie robić reklamy, hehe
|
#2295 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a wiecie może gdzie można tanio kupić materiał? Mam co prawda w pamięci kilka sklepów m.in plac legionów i okolice pereca, ale zależy mi żeby szybko kupić tani czarny- elastyczny materiał i wolałabym jakieś sprawdzone tanie miejsce. Znacie czy średnio?
|
|
|
|
#2297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rower wygląda na bardzo porządny, kiedyś szłam z nią przez rynek, prowadziła właśnie ten rower, ktoś do nas podszedł i się zapytał gdzie kupiła taki świetny rower a dwóch innych facetów tak obserwowało aż w końcu przechodząc obok skomentowali, że rower jest niesamowity
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
no to właśnie Młyn jest koło Korony, mówimy o tym samym miejscu
A co do materiału, to Robotnicza, zaraz za przystankami na Dworcu Świebodzkim [chodzi mi o ten podwójny przystanek, z którego bany jadą na Nowym Dwór]. A jak nie tam, to nasyp, zaraz z tyłu Zielaka.
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, nie pamiętałam o tych dwóch miejscach, dzięki.
|
|
|
|
#2300 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, możecie polecić jakieś miejsce w okolicach Wrocławia do weekendowego wyjazdu z mężem? Tak żeby odpocząć i się zrelaksować...
No i szukam pralki i się nie mogę zdecydować na firmę |
|
|
|
#2301 |
|
Podróżniczka
|
Agatka dziękuje Ci slicznie za PW
i za informację właśnie na taka liczyłam i na pewno skorzystam, tylko najpierw zrobie rezerwacje wakacji i zobacze jakimi funduszani bede dysponować ![]() Nawet nie wiedziałam, ze tam pod młynem coś sprzedaja...bardziej mi sie kojarzyla miejscowka koło zoo...tam podobno niskie lakie przeniesli. |
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a gdzie kupię firany gotowe bądź do cięcia szerokie na 4m i długie na 2,5-2,8m? to samo zasłony tyle, że 2x2m takie naprawde ciekawe no i niezbyt drogie???
|
|
#2303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A koło ZOO to rzeczywiście, tam przenieśli Niskie Łąki, ale to było przez krótki czas, bo to był teren prywatny, czy coś, nie pamiętam już. I ostatecznie ludzie przenieśli się w większości właśnie do Młyna![]() Może spróbuj właśnie na wspomnianej Robotniczej. Tam są wszelakie tkaniny, firanowe zapewne też.
|
|
#2304 |
|
Klientka w krawacie
|
Kupiłam torbę na laptopa w Misako
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Którą wersję kolorystyczną kupiłaś?
|
|
#2306 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ci bardzo
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
ile zapłaciłaś za ta torb e?
|
|
#2308 |
|
Klientka w krawacie
|
65
![]() Przecenione są tylko te z wzorem- motylki, ważki i inne pierdółki, reszta normalnie po 140
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzisiaj w Mlynie kolo Korony i rowery takie typowe damki, sa w swietnym stanie za 150-170zl, z calym wyposazeniem swiatel, koszykow
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny możecie mi polecić jakiegoś dobrego i w miarę taniego fryzjera? Bo chcę sobie zrobić kilka czerwonych pasemek i nie mam pojęcia gdzie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

a ten smrod? ja sie czuje jak w oborze...a mieszkam we Wroclawiu i ciagle nam czynsz podnosza, normalnie az mi wstyd o tym pisac, ale nie potrafie sama nam pomoc...

musze porozmawiac o tym z mama, a te nr dostane na ich stronie?
jeśli w ogóle, to raczej sam krajobraz po bitwie, bez ludzi na zdjęciu. Spróbuj zadzwonić, a nóż coś się ruszy. A w między czasie dzwoń do tych ludzi i ponaglaj, może w końcu ruszą dupska. Wyślij im może słoik-niespodziankę z zawartością, która u Ciebie pływa, to może się skapną, że to niezbyt przyjemne

Blog kosmetyczno-pazurkowy