Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 15:43   #2281
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

iwka28 to fajnie masz my tutaj mamy samych znajomych z polski.To az czasem wkurzajace jest bo prawie nie uzywamy angielskiego...
Czasami fajnie, bo rzeczywiście ang. można sobie ćwiczyć, ale z drugiej strony jakie oni nieraz mają poglądy i spojrzenie na pewne rzeczy to ręce opadają. Dlatego lubię jak możemy się spotkać w szerszym gronie i pogadać choćby o bzdurach. Bardzo podoba mi się tu to, że praktycznie każdy mówi po ang. plus najczęściej jeszcze jeden język, dobrze jak u nas też tak będzie.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 16:09   #2282
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Czasami fajnie, bo rzeczywiście ang. można sobie ćwiczyć, ale z drugiej strony jakie oni nieraz mają poglądy i spojrzenie na pewne rzeczy to ręce opadają. Dlatego lubię jak możemy się spotkać w szerszym gronie i pogadać choćby o bzdurach. Bardzo podoba mi się tu to, że praktycznie każdy mówi po ang. plus najczęściej jeszcze jeden język, dobrze jak u nas też tak będzie.
no fakt inna kultura.Dlatego ja nie udalo mi sie zaprzyjaznic z irlandczykami,oni maja tak inne podejscie do zycia...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 16:25   #2283
india83
Zakorzenienie

Jestesmy po spotkaniu z ekipa od budowy domku. Wstępna cena za stan surowy otwarty ok. 130 tyś. czy to wszystko musi byc takie drogie?? jutro dokladniejsze wyliczenia.
Stary 2010-02-20, 16:30   #2284
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

strippi w poniedzialek mija nam 2 miesiaca po porodzie i nawet nie czuje, ze bylam w ciazy. Co prawda przed ciaza wazylam 45 a teraz 54 ale tak jest lepiej ja przez pierwszy meisiac tez chodzilam jak strac na wroble, a teraz sie wszytsko unormowalo
jej ciekawe jak ze mna bedzie

zazdroszcze wagi kochana
Stary 2010-02-20, 16:51   #2285
atomufka
Zakorzenienie

domiks ale Ty szczupla bylas przed ciaza w sumie nadal jestes przed to bylas szczypior ile masz wzrostu?

Wczoraj bylam u fryzjera i byla tam dziewczyna z mala miesieczna coreczka,byla taka szczupla ze szok wygladala jakby to dziecko nie jej bylo niektore dziewczyny to farciary ja wlasnie najbardziej boje sie tego ze mega przytyje w ciazy

szafa

Stary 2010-02-20, 17:30   #2286
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć,

Misqa, ale super mężuś zareagował.
Zawsze jak opisujecie reakcje mężów, zastanawiam się jak mój w przyszłości przyjmie taką wiadomość

Martucha, fajnie, że dobrze poszło, na pewno zdasz

Wiecie co, teraz cały czas myślę o tej kuchni i już różne kolory wybierałam i tak mi się namieszało, że szok. Zastanawiamy się jeszcze nad ścianami kawa z mlekiem w połączeniu z kremem (ależ smakowicie wyszło) ale boję się, żeby nie było za nudno i ponuro, z resztą pokój dzienny miał być w tej tonacji...ale cały czas myślę o tym fioleciku i różnych jego odcieniach, wrzosowy, jasny jagodowy, masakra, ale mam schize
ale nie będę już Was zanudzać swoimi dylematami

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-02-20 o 17:36
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 17:50   #2287
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Paradyż ma płytki Delicate, w decorze jest fajne połączenie ciemnego brązu i fioletu. Może Cię zainspirują

Edytowane przez Yennka
Czas edycji: 2010-02-20 o 17:57
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 18:14   #2288
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ojej kobitki jak cudownie było

przyjechał i od wejscia, ze dawaj niespodzianke bo napisalam mu sms-a ze mam niespodzianke, tylko nie wiem czy mu sie spodoba....
ale przetrzymałam go trochę i w końcu siedzi w kuchni a ja mówie, to ide po niespodziankę
wzięłam buciki, kazałam zamknąć oczy i nastawić ręce, położyłam buciki i poszłam do pokoju... nie wiem dlaczego, ale zaczęłam płakać... i nagle słysze z kuchni - jesteś w ciąży???!!!! ale taką radość było słychać w jego głosie, że rozbeczałam się już na dobre
przyleciał do mnie i nie mógł uwierzyć.... ale powiedziałam, że naprawdę, że na półce leży test
mówi - ooo 2 kreski, bliźniaki będą...
myślałam, że padnę z tego
później przytulił mnie i powiedział, że naprawdę bardzo się cieszy i że tak strasznie mnie kocha
wstał, zaczął skakac po pokoju i krzyczeć, ze będzie tatą

ojej, nie spodziewałam sie takiej reakcji, ale cieszę się, że i on tak się cieszy z tego (...)
MisQa a tak się bałaś, po reakcji widać jak bardzo na to czekał

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosetko ja miałam się dziś zabrać za zrobienie sernika według Twojego przepisu, ale moja babcia jest specem od ciast i mnie ubiegła, ale muszę go zrobić bo serniki uwielbiam

Cytat:
Hej Dziewczynki

moj podpis:
Kliknęte eeee no w czołówce jesteś

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
A mi znowu glowa pęka. poza tym czekam na telefon od murarza juz 2 razy przekladał spotkanie
India ja też od paru dni chodzę z bólem głowy...tabletki już wzięłam i nadal ćmi...

Cytat:
A ja wczoraj bylam u fryzjera i mam nowa(stara) fryzure bo zapuszczalam ale jednak sie poddalam i wreszcie czuje sie soba potem postaram sie wkleic fotki
Atomufko pokaż fotki ja też się wybieram na dniach i chciałabym coś zmienić, ale się boję chodzi mi o kolor

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Proszę o kliknięcia
:
Odkliknięte

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Justyna, ja dziś w pracy do 14.00... Nim potem odpocznę, zjem itd., to będzie wieczór. TŻ zapowiedział jakiś wieczór filmowy, czy cuś A jutro po południu przyjadą moi rodzice i siostry. I tak se zleci weekend jak z bicza strzelił Musze się coś pouczyć testów na prawko
Gold_fish zdawała egzamin an prawko 15 lutego! Ciekawe jak tam...
Rybulko masz rację, Gold 15 podchodziła do egzamu ciekawe co i niej pewnie baluje po zdanym egzamie
Ty z tego co pamiętam masz w marcu tak?? mój kuzyn bodajże 3-ciego zdaje - będę trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć, dawno mnie nie było...
U mnie pomalutku... na razie z mieszkania nici... nie ma nic fajnego.
W środę idziemy obejrzeć jakieś do częściowego remontu.
Zobaczymy co będzie.
W ogóle to beznadziejne to moje miasto... taka kaszanka jak nie wiem.
Ludziom się w głowach poprzestawiało. Za takie beznadziejne mieszkania tyle kasy ponad 200tys za 48m.
Jeżeli chodzi o moje samopoczucie to chyba coś podłapałam. Mam katar... wczoraj się już tak wkurzyłam , że psiknęłam sobie do nosa Otrivin i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale byłam w pracy i już nie mogłam w ogóle oddychać!!!

Misqa GRATULUJĘ !!!
Super relacja. Fajnie, że tak zareagował!
Daysy jak Ty piszesz o Kielcach...gdyby to słyszał mój mąż scyzoryk masz rację na głowę upadli z cenami mieszkań tyle kasy za 48m...za 200 tys to u nas o dom sie można pokusić
Zdrowiej Kochana

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekujeeeeeeeeeee

poszlo dobrze...
tzn bylo naszych dziewczyn 20 i ponad 40 osob na poprawce z 3 innych grup - tragedia.. dlategno nierozsadzala ale kazde 2 stoliki mialy inne kolory kartek z pytaniami wszytkie kartki na ktorych odpowiadalysmy byly opieczetowane itd,,, wariactwo... jak losowalam pytnia mowilam w mysli fasolko pomoz mamusi oby cos prostego i wylosowalam 2 - jedno o ministerstwie co zaklada jesli chodzi o zajecia terapeutycznbe a 2 jakie rodzaje terapi podobaja mi sie najbardziej i dlaczego wiec bylam zadowolona wszytk pieknie opisalam (o ministerstwie takie lanie wody ale z ustawy) a to drugie mimo iz moje zdanie to dokladnie tak jak w ksiazce bylo bo ona jest nawiedzona potem pieknie opisalam swoje2 pytania ktore sama przygotowalam i jestem zadowolona... napewno nieobleje
oczywiscie pinowala jak perszing no ale ja niesciagalam wiec luz

ale stres byl ogromny nawet rano wymiotowalam wiedziala ze to ze stresu a nie ciazy... no ale wszytko sonczylo sie ok zapisalam ponad 7 stron a4 ale walilam jej cytatami skoro tak jej zalezalo na ksiazkach

teraz zalezy wsyztko od jej humoru
oczywiscie info zwrotne kazdy osobiscie na maila dostanie z tym co o nas mysli:
a wierzyłam w tą babę a raczej jej nawrócenie a tu widzę, że klops
a akcja z pytaniami na kartkach boska, u nas też tak było co do maila to też kazała napisać obok nazwiska i co i musieliśmy do niej sami pisac i się przypominać i jeszcze nas opit... że chyba z choinki się urwaliśmy myśląc, że ona bez naszej prośby odpisze maila z oceną
nieuleczalny przypadek...szkoda, że nie było Wam dane być pilnowanym przez jej córcie, to jest dopiero agentka

tak czy siak 7 stron chyle czoła, ja miałam coś koło 5, bo nie pozwoliła pisać linijka pod linijką czy kratka pod kratką bo przeciez my jej wizyty u okulisty nie sponsorujemy

czyli czekamy na maila zaliczysz bez problemu

Cytat:
Ja ostatnio doszłam do wniosku, że mój angielski jest dramatyczny rozumieć rozumiem, ale co do odpowiedzi jest gorzej
ostatnio jak przeglądałam ogłoszenia o pracę w Holandii to był test sprawdzający poziom angielskiego...test na poziomie zerówki w przedszkolu - 0 błędów podbudowało mnie to

a właśnie Iwka Wy jesteście na miejscu, znacie może godne polecenia firmy będące pośrednikami w załatwieniu pracy w Holandii??
Stary 2010-02-20, 18:22   #2289
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
no fakt inna kultura.Dlatego ja nie udalo mi sie zaprzyjaznic z irlandczykami,oni maja tak inne podejscie do zycia...
JA o zaprzyjaźnianiu się nawet nie myślę, zupełnie inna mentalność. Takie luźne kontakty, raz na jakiś czas spędzić trochę czasu i tyle, fajne doświadczenie poznać inną kulturę. Niektórzy mieli Polskę za jakiś III świat, ale na szczęście w tym roku ich zasypało, a że nasz kraj zdecydowanie lepiej sobie radzi z zimą niż oni, więc zaczęliśmy z nich po prostu żartować, że "wielki zachód" a parę cm śniegu ich paraliżuje i ich głupie żarty się skończyły

Cytat:
Jestesmy po spotkaniu z ekipa od budowy domku. Wstępna cena za stan surowy otwarty ok. 130 tyś. czy to wszystko musi byc takie drogie?? jutro dokladniejsze wyliczenia.
Ale to z materiałami i robocizną bez okien?

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć,

Misqa, ale super mężuś zareagował.
Zawsze jak opisujecie reakcje mężów, zastanawiam się jak mój w przyszłości przyjmie taką wiadomość

Martucha, fajnie, że dobrze poszło, na pewno zdasz

Wiecie co, teraz cały czas myślę o tej kuchni i już różne kolory wybierałam i tak mi się namieszało, że szok. Zastanawiamy się jeszcze nad ścianami kawa z mlekiem w połączeniu z kremem (ależ smakowicie wyszło) ale boję się, żeby nie było za nudno i ponuro, z resztą pokój dzienny miał być w tej tonacji...ale cały czas myślę o tym fioleciku i różnych jego odcieniach, wrzosowy, jasny jagodowy, masakra, ale mam schize
ale nie będę już Was zanudzać swoimi dylematami
Przemyśl sobie na spokojnie wybór, jeśli kuchnia jest połączona z salonem (stanowi taki aneks) to dobrze jak się barwy powtarzają, bo to optycznie powiększa powierzchnię A jeśli naprawdę chcesz ten fiolet, to go sobie zrób - w końcu Tobie i Tż ma się podobać

Stary 2010-02-20, 18:29   #2290
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć, dawno mnie nie było...
U mnie pomalutku... na razie z mieszkania nici... nie ma nic fajnego.
W środę idziemy obejrzeć jakieś do częściowego remontu.
Zobaczymy co będzie.
W ogóle to beznadziejne to moje miasto... taka kaszanka jak nie wiem.
Ludziom się w głowach poprzestawiało. Za takie beznadziejne mieszkania tyle kasy ponad 200tys za 48m.
Jeżeli chodzi o moje samopoczucie to chyba coś podłapałam. Mam katar... wczoraj się już tak wkurzyłam , że psiknęłam sobie do nosa Otrivin i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale byłam w pracy i już nie mogłam w ogóle oddychać!!!

Misqa GRATULUJĘ !!!
Super relacja. Fajnie, że tak zareagował!
wiem co oznacza brak fajnych mieszkań, też szukamy i szukamy i na razie nici. Jeszcze się zastanawiamy nad tym co wam pisałam w kiepskawej dzielnicy. W poniedziałek jeszcze raz w dzień je obejrzymy i zdecydujemy ostatecznie.
Nie martw się, coś się na pewno znajdzie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc

Misqa- super,ze maz tak zareagowal!! niepotrzebnie sie balas ze sie nie bedzie cieszyl

a moj mezulo wlasnie do pracy pojechal i cale popoludnie bede sama.....
to jak ja, tylko ja cały dzień i całą noc będę sama, ale na szczęście (nieszczęście) teściowie w domu

martucha dobrze, ze już po egzaminie i że poszło dobrze

stripi ślicznie wyglądasz z małą

SRR nie martw się remontami, ciesz się, ze swoje remontujesz, będziesz miała później pięknie, po swojemu

misQa naprawdę rewelacyjnie twój mąż zareagował, nic dodać nic ująć. Widać, że się szczerze cieszył

Domi7ks, neska, justyna333 kliknięte

Muszę się pochwalić, schudłam 1,5 kilo w miesiąc, 4 cm w pasie i 2 w biodrach może to nie aż tak dużo, ale u mnie naprawdę wolno spada wagi i cieszę sie, że w końcu się ruszyło. Zaraz muszę poćwiczyć jeszcze, staram się teraz codziennie ćwiczyć.

Dzisiaj też poszalałam bo w Kauflandzie była promocja na art. przemysłowe i kupiłam sobie blachę do ciasta, tortownicę, młotek do mięsa i kpl. do zamiatania a wczoraj mąż kupił deskę viledy na którą tak polowałam zbieramy po trochu wszystko, bo później nie będzie kasy

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 18:46   #2291
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
JA o zaprzyjaźnianiu się nawet nie myślę, zupełnie inna mentalność. Takie luźne kontakty, raz na jakiś czas spędzić trochę czasu i tyle, fajne doświadczenie poznać inną kulturę. Niektórzy mieli Polskę za jakiś III świat, ale na szczęście w tym roku ich zasypało, a że nasz kraj zdecydowanie lepiej sobie radzi z zimą niż oni, więc zaczęliśmy z nich po prostu żartować, że "wielki zachód" a parę cm śniegu ich paraliżuje i ich głupie żarty się skończyły

to prawda,tutaj przez miesiac byly mrozy i od razu taki paraliz na drogach ze szok ludzie jezdzili 40/h -do pracy sie przez to pare razy spoznilam
Masz racje mentalnosc zupelnie inna.Swoja droga to podziwiam polki wiazace sie z obcokrajowcami.
Lece dziewczynki na piwko z mezem
a fotki fryzury jutro

szafa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 18:50   #2292
india83
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj bylam u fryzjera i byla tam dziewczyna z mala miesieczna coreczka,byla taka szczupla ze szok wygladala jakby to dziecko nie jej bylo niektore dziewczyny to farciary ja wlasnie najbardziej boje sie tego ze mega przytyje w ciazy
też się tego obawiam. dzis odwiedziła mnie chrzestna, moja kuzynka(jej corka) jest w ciązy (rodzi pod koniec marca) i zawsze była szczupła, waga ok. 54kg, a teraz cicia mówila, że kuzynka wazy 76 kg

Cytat:
Ale to z materiałami i robocizną bez okien?
)
robocizna+materiały niestety bez okien

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
[Muszę się pochwalić, schudłam 1,5 kilo w miesiąc, 4 cm w pasie i 2 w biodrach może to nie aż tak dużo, ale u mnie naprawdę wolno spada wagi i cieszę sie, że w końcu się ruszyło. Zaraz muszę poćwiczyć jeszcze, staram się teraz codziennie ćwiczyć.

Dzisiaj też poszalałam bo w Kauflandzie była promocja na art. przemysłowe i kupiłam sobie blachę do ciasta, tortownicę, młotek do mięsa i kpl. do zamiatania a wczoraj mąż kupił deskę viledy na którą tak polowałam zbieramy po trochu wszystko, bo później nie będzie kasy
Super, ze juz pierwsze efekty sie pojawiły. ja moje odchudzanie ciagle odkladam na później i jestem na siebie zła

Niezłe zakupy
Stary 2010-02-20, 19:03   #2293
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja to z odchudzaniem mam porblem.... chyba mam zwolniony metabolizm bo ciezko bardzo mi idzie.... staram sie nie jesc słodyczy, jem tylko ciemne pieczywko (i to tylko na sniadanie), w pracy jogurt lub serek wiejski plus jakis owoc-jablko, mandarynki, po powrocie obiad i na tym koniec....obiady jem normalne, jak reszta rodziny ale w mniejszych ilosciach. potem wieczorem jeszcze jakies jablko i koniec. wydaje mi sie ze to nie tak strasznie duzo.... nie wiem.... jak cwicze to nieco szczupleje ale nie za wiele- tak mi sie wydaje. TZ powiedzial ze jestem szczuplejsza niz jaks ie poznalismy- a mnie sie wydaje, ze nie bo ostatnio wyciagnelam jeansy z tamtego okresu i brakuje mi ze 3 cm zeby sie dopiac w ogole... masakra.. mysle ze jak przestane uzywac hormony to łatwiej bedzie mi zrzucic- tak juz kiedys mialam... Zostaly mi niecale 2 miesiace ale dzis znow sie wzielam za cwiczenie do tej pory mi miesnie drza - nie wiem czy nie przegielam jutro sie pewnie nie rusze :d. a jeszxze moze cos pocwicze jak maz wroci z pracy- mam zamiar swiece w pokoju zapalic, wskoczyc w cos ladnego no i wiecie . ostanio jak tak zrobilam to maz byl zachwycony
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:07   #2294
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
robocizna+materiały niestety bez okien
No to nie jest tragiczna cena A pytaliście o ofertę różnych firm czy tylko jedną?
Znajomi wystawili dom bez piwnic 140 m za stan surowy zamknięty bez okien wyszło ich 150 tyś., ale z materiałami i kilka lat temu. Okna kilkanaście tyś. - ale tu warto wysłać zapytania ofertowe do kilku miejsc, różnice w cenie bywają po parę tyś. Jednym słowem worek bez dna.

Stary 2010-02-20, 19:18   #2295
india83
Zakorzenienie

Cytat:
No to nie jest tragiczna cena A pytaliście o ofertę różnych firm czy tylko jedną?
Znajomi wystawili dom bez piwnic 140 m za stan surowy zamknięty bez okien wyszło ich 150 tyś., ale z materiałami i kilka lat temu. Okna kilkanaście tyś. - ale tu warto wysłać zapytania ofertowe do kilku miejsc, różnice w cenie bywają po parę tyś. Jednym słowem worek bez dna.
na razie tylko jedna i chyba na nich sie zdecydujemy, bo sa przynajmniej sprawdzeni. Nasz dom też bez piwnicy, 115 m. o okna wysłałam już zapytanie, na razie oferty wahaja sie w granicy 10-12 tyś.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 19:37   #2296
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
ja to z odchudzaniem mam porblem.... chyba mam zwolniony metabolizm bo ciezko bardzo mi idzie.... staram sie nie jesc słodyczy, jem tylko ciemne pieczywko (i to tylko na sniadanie), w pracy jogurt lub serek wiejski plus jakis owoc-jablko, mandarynki, po powrocie obiad i na tym koniec....obiady jem normalne, jak reszta rodziny ale w mniejszych ilosciach. potem wieczorem jeszcze jakies jablko i koniec. wydaje mi sie ze to nie tak strasznie duzo.... nie wiem.... jak cwicze to nieco szczupleje ale nie za wiele- tak mi sie wydaje. TZ powiedzial ze jestem szczuplejsza niz jaks ie poznalismy- a mnie sie wydaje, ze nie bo ostatnio wyciagnelam jeansy z tamtego okresu i brakuje mi ze 3 cm zeby sie dopiac w ogole... masakra.. mysle ze jak przestane uzywac hormony to łatwiej bedzie mi zrzucic- tak juz kiedys mialam... Zostaly mi niecale 2 miesiace ale dzis znow sie wzielam za cwiczenie do tej pory mi miesnie drza - nie wiem czy nie przegielam jutro sie pewnie nie rusze :d. a jeszxze moze cos pocwicze jak maz wroci z pracy- mam zamiar swiece w pokoju zapalic, wskoczyc w cos ladnego no i wiecie . ostanio jak tak zrobilam to maz byl zachwycony
wiem, co czujesz, bo mi też ciężko idzie. Ale bądź wytrwała, to na pewno waga się ruszy, każdy kilogram to już sukces, mi jeszcze zostało 10 kg i będzie dobrze co do ćwiczeń to ja się szybko zniechęcam bo dla mnie to jest nudne, ale znalazłam na youtube fajne zestawy z elementami tańca brzucha i podobają mi się strasznie, aż chce się robić. Fakt, ze przez pierwsze 2 dni nie mogłam prawie chodzić, bo łydki mnie strasznie bolały ale teraz jest oki

Łukaszek
Stary 2010-02-20, 19:38   #2297
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yennka Pokaż wiadomość
Paradyż ma płytki Delicate, w decorze jest fajne połączenie ciemnego brązu i fioletu. Może Cię zainspirują
Ale nasze płytki już są położone, więc już za późno. Widzieliśmy ten wzór i jest troszkę i tak za ciemny. Ale dziękuję za pomoc

Cytat:
Przemyśl sobie na spokojnie wybór, jeśli kuchnia jest połączona z salonem (stanowi taki aneks) to dobrze jak się barwy powtarzają, bo to optycznie powiększa powierzchnię A jeśli naprawdę chcesz ten fiolet, to go sobie zrób - w końcu Tobie i Tż ma się podobać
Kto wie, znając mnie pewnie tak zrobię, ale z bardziej lajtowej wersji Ale najpierw skontaktujemy się z dekoratorką, w castoramie u nas są bezpłatne porady. Swoją drogą zastanawia mnie to, że na niektórych paletach brąz jest powiązywany z fioletem jako kolory harmonizujące ze sobą
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:40   #2298
india83
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, co czujesz, bo mi też ciężko idzie. Ale bądź wytrwała, to na pewno waga się ruszy, każdy kilogram to już sukces, mi jeszcze zostało 10 kg i będzie dobrze co do ćwiczeń to ja się szybko zniechęcam bo dla mnie to jest nudne, ale znalazłam na youtube fajne zestawy z elementami tańca brzucha i podobają mi się strasznie, aż chce się robić. Fakt, ze przez pierwsze 2 dni nie mogłam prawie chodzić, bo łydki mnie strasznie bolały ale teraz jest oki
podaj link, bo ja tez szybko sie nudze
Stary 2010-02-20, 19:42   #2299
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
na razie tylko jedna i chyba na nich sie zdecydujemy, bo sa przynajmniej sprawdzeni. Nasz dom też bez piwnicy, 115 m. o okna wysłałam już zapytanie, na razie oferty wahaja sie w granicy 10-12 tyś.
Jak są sprawdzeni, to ok, cena rozsądna, wychodzi wam troszkę powyżej 1100 zł/ m więc nie jest źle. Okna cenowo też ok, 14 czy 15 tyś. zapłaciła koleżanka za okna do domu ok. 150 m.

Stary 2010-02-20, 19:44   #2300
Yennka
Raczkowanie

GG do Yennka

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ale nasze płytki już są położone, więc już za późno. Widzieliśmy ten wzór i jest troszkę i tak za ciemny. Ale dziękuję za pomoc
Chodziło mi o przykład połączenia brązu z fioletem, który dobrze wygląda
Yennka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:48   #2301
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
no ja znalazlam w domu plyty z shape i dzis pocwiczylam. przy muzyce szybko czas leci bo jak jezdze na rowerku stacjonarnym to z nudow padam.....
a co do zakwasow to jak je mam to przynajmniej czuje ze cos dla ciala zrobilam
Stary 2010-02-20, 20:03   #2302
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
proszę bardzo, to są 4 części, ja akurat teraz to ćwiczęhttp://www.youtube.com/watch?gl=PL&h...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K1lT2J0IiUE
http://www.youtube.com/watch?v=Pqd3p...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Z9Uw2...eature=related
, ale w innych plikach tego użytkownika youtube są inne treningi aby się szybko nie znudzić. Nie polecam na raz ćwiczenia wszystkich 4 części, tylko np 2 bo ja po 2 miałam zakwasy, a co byłoby po 4

neska22 ja też właśnie przy muzyce lubię ćwiczyć a co do zakwasów to ja nie przepadam za nimi, szczegulnie jak w pracy ciągle po schodach musze chodzić

Łukaszek
Stary 2010-02-20, 20:11   #2303
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domiks ale Ty szczupla bylas przed ciaza w sumie nadal jestes przed to bylas szczypior ile masz wzrostu?

Ja mam 161 cm

dziekuje Laseczki za glosy
neska juz klikam na Ciebie i czekam na rewanz

jutro sie przypomne

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 20:26   #2304
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
proszę bardzo, to są 4 części, ja akurat teraz to ćwiczęhttp://www.youtube.com/watch?gl=PL&h...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K1lT2J0IiUE
http://www.youtube.com/watch?v=Pqd3p...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Z9Uw2...eature=related
, ale w innych plikach tego użytkownika youtube są inne treningi aby się szybko nie znudzić. Nie polecam na raz ćwiczenia wszystkich 4 części, tylko np 2 bo ja po 2 miałam zakwasy, a co byłoby po 4

neska22 ja też właśnie przy muzyce lubię ćwiczyć a co do zakwasów to ja nie przepadam za nimi, szczegulnie jak w pracy ciągle po schodach musze chodzić
no ja mam niestety pracę siedzącą
Cytat:
Ja mam 161 cm

dziekuje Laseczki za glosy
neska juz klikam na Ciebie i czekam na rewanz

jutro sie przypomne
pewnie, ze klikniete

ale Ty lasunia musisz byc.... ja mam 2 cm mniej od Ciebie i jakies 63 kg waze (nie wiem dokladnie bo sie z rok nie wazylam i wole sie nie dołowac.....)

uciekam dziewczeta sie ogarnac bo za godzinke maz wraca... ;P
Stary 2010-02-20, 20:36   #2305
stokrotka24
Zakorzenienie

[QUOTE]
Cytat:
no ja mam niestety pracę siedzącą
ja tez niestety mam prace siedzącą, ale mamy biuro na dole, a szef i księgowość na górze są i trzeba 2 długie hole przejść, a to jakieś dokumenty zanieść, a to szefowi i jego gościom kawkę herbatkę i tak kilka razy dziennie spaceruje. Do pracy tez dupę worze i w sumie to mało ruchu jest. Mam zamiar kupić rower i jeździć rowerem, ale czy się uda
ja mam 164 cm wzrostu i warze teraz po schudniecie 1,5 kg 67 kg, trochę się zapuściłam

Łukaszek
Stary 2010-02-20, 20:47   #2306
domi7ks
Zakorzenienie

Laski ja mam do Was pytanie: jak sie mierzy obcas?

ponizej fotka, moj ładny bucik...musze wiedziec w razie jakbym zamawiala na allegro a nie wiem...

po te wew czy zew stronie sie mierzy?

Załącznik 2886071

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 21:21   #2307
iwka28
Wtajemniczenie

Ja bym wzięła i zmierzyła po środku.

Stary 2010-02-20, 21:27   #2308
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam cwiczenia na pilce gimnastycznej.Ja np nie znosze robienia brzuszkow a na tej pilce o dziwo latwo sie je robi
W necie duzo jest filmikow jak cwiczyc z taka pilka

domiks
ja mam 156 wiec tylko troszke nizsza jestem ale 45 kg to nie pamietam kiedy wazylam dlugi czas wazylam 41 i bylam cienka jak trawka ale potem mi przybylo tu i owdzie teraz waze ok 50 ale chce tak do 47 wrocic bo wtedy najlepiej sie czulam

szafa

Stary 2010-02-20, 22:45   #2309
india83
Zakorzenienie

Ja przez ta cholerną zime też przytyłam mam 173cm i teraz waże 62kg juz spodnie ciasne mi się robia i ostatnio guziki odpadaja moja ulubiona waga 57-58 kg - musze się zmobilizować

Własnie na TVN ogladałam Pamiętnik - piękny film , kilka razy się nawet wzruszyłam
Stary 2010-02-21, 06:57   #2310
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

oj nic nie mówcie, ja od ślubu przytyłam prawie 7 kg
to jakbym co miesiac o 1 kg przybierała

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości