![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Chyba bede musiala tam zadzwonic, bo troszke sie boje, ze to jednak 2 tyg przed slubem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Misiaedysia wprawdzie do mojego ślubu jeszcze hoho
![]() ![]()
#2283 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyneczki
![]() ale się nachodziłam dzisiaj, no i oczywiście nic nie kupiłam, chodziłam za butami i bizu ![]() ![]() ![]() no i biżuterii też nie mogę kupić, wszystko jets takie jakieś nijakie. Jeszcze nie byłam w paryżance, może tam jest jakaś godna uwagi, juz nie wiem, bede zamawiac chyba przez neta. oooo i jeszcze bielizna - tu to już w ogóle masakra....hmmm Kurczę zaczyna się robić gorąco w tych przygotowaniach ![]() ![]() a zapraszanie gości - łojej jakie to męczące a końca nie widać ![]() byłyście na targach? ![]() ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-03-29 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Przyczajenie
|
Emir1994 masz szczescie, ze trafiles na dobrego lekarza od razu. Ja mialam zerwane wiezadla rzepki (czego pani doktor nie rozpoznala- publiczna sluzba zdrowia) i wsadzila mi w gips na chyba pare tygodni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2286 |
Przyczajenie
|
My niedługo będziemy mieć obrączki, zaproszenia już odebraliśmy. A co do butów to ja też miałam problem ze względu na dużą stopę ale na szczęście kupiłam sobie w Ryłko. A co do biżuterii to pożyczyłam od koleżanki ona kupiła ją w Cymbelline, więc może idź sobie tam zobacz.
Nam już zostało niecałe 3 miechy...!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny! wpadam do was doslownie raz na ruski rok ale normalnie nie mam kiedy, powiedzcie mi drogie oplaca sie bardziej szyc czy kupic w salonie suknie? boje sie troche szyc bo nie wiem jaki bedzie efekt, jest ktoras z was co szyje suknie u krawcowej?
a teraz tak z innej beczki, wiecie mam taki straszny problem, nie wiem czym zastapic podziekowania dla rodzicow, nie mam mamy i nie chce plakac na weselu a wiem ze zrobi mi sie strasznie przykro, moj tz nic nie mowi na ten temat, ale widze ze on by chcial zrobic cos dla rodzicow a jak o tym mysle to az mnie ciarki przechodza...
![]() |
#2288 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Na jakie stanowisko? bo jak pracownika sortowni to uciekaj gdzie pieprz rośnie
![]()
#2290 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Byłam wczoraj w Skorpionie i oglądaliśmy obrączki i była jedna para z kursu na Karczówce? Czy to któraś z Was...??
#2291 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Z pracą w Kielcach strasznie ciężko, a już dla osób z wykształceniem to prawie nic
![]()
#2293 |
Raczkowanie
|
My dziś oglądaliśmy obrączki na sienkiewce i w Aparcie w Tesco i muszę powiedziec że ceny nie są wygórowane. Obrączki które nam sie podobają mają ceny w granicach 1100-1600 za parę
![]()
...Jeszcze jeden raz plaża pusta, jeszcze jeden raz niech zapłoną usta jak w tamten dzień i noc co nam zabrała sen... ![]() Edytowane przez madziastanczyk Czas edycji: 2010-04-05 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Madzia no to dobrze, bo sie zaczęłam martwić o Ciebie
![]() my oglądaliśmy wczoraj z ciekawości w Aparcie w Pasażu...ale strasznie mały wybór. Na szczęście to co mnie się podobają to Grześkowi też ![]()
#2295 |
Zadomowienie
|
Ja juz nie wierze w targi pracy
![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Emir1994 współczuję
![]() Ale, wszystko się da ja o 2 nogach od stóp do tyłka miałam gips i zupę przenosiłam z pokoju do kuchni ale ja to 6 lat chodziłam o kulach i w tym z przerwami 4 lata w gipsie. Powiem Wam że nic mi się nie chce robić, a jak bym miła tyle załatwiania co Wy przed ślubem to bym padła już, nawet mi się nie chce myśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zadomowienie
|
Emir- przyznam, że miałeś pecha...nie ładnie tak straszyć żonę. Dobrze, że wróżą Ci szybki powrót do zdrowia
![]() ![]() madziastanczyk- mój Tż też był na targach pracy i mówi, że żenada...on w czerwcu będzie mgr. inż. inżynierii produkcji + podyplomowe z finansów i bankowości i mówi, że nic dla niego nie było, wszędzie chcą tak jak mówisz spawaczy, operatorów wózków itd. Podpisaliśmy dzisiaj umowę z dekoratorką ![]() Ja mam pierwsza przymiarkę 1,5 miesiąca przed ślubem. kasiawisnia- zależy jaką suknię. Jeśli chodzi o moją to podobna cena u krawcowej i w salonie.Podziękowania dla rodzców mogą być w domu przed ślubem lub kilka dni później.
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam byłem na wartościowym stażu w dużej korporacji warszawskiej robiłem za asystenta dyrektora. W czwartek idę na kontroli do dobrego ortopedy i się zobaczy, kiedy będę mógł znowu grać w piłkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
Moja sukienka 1890zł w salonie a krawcowe powiedziały ok 1700zł..więc wzięłam z salonu (Ms Moda) i tak jak Śrubka mam przymiarkę 1,5 miesiąca przed slubem
![]() ![]() Emir czyli masz teraz leżakowanie jak dobre winko ![]() A Cersanit na targach był? pewnie do sprzedazy kogos potrzebują.. jakby coto omijać tę firmę z daleka. Nikt tam na sprzedaży nie wytrzymuje długo. Wukorzystują człwowieka jak dojną krowę. A że pracy nie ma to myślą że mogą ![]()
#2300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z rzeczy ślubnych wczoraj byliśmy u jubilera mierzyć obrączki i jesteśmy zdecydowani na takie http://img.bazarek.pl/35048/1868/228...704f24ba47.jpg Ustaliliśmy, ze będzie Nam potrzebne 8 gram złota bo moja obrączka to będzie rozmiar 9 ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-03-29 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
oj dawno mnie tu nie było
![]() ![]() dziewczyny pomocy potrzebuję , szukam w kielcach takich bucików (patrz załącznik) mogą miec mniejszy obcas ale chodzi o to zeby platforma była ukryta, ostatecznie nie muszą być lakierki, widziałyście może gdzies takie lub podobne
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-03-29 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomości można sobie wyrobić i to wcale nie jest takie trudne. Byłem najpierw w samorządzie studenckim szybko z tego zrezygnowałem bo to było kółko wzajemnej adoracji. Znalazłem klub studencki który był projektem pewnej fundacji przedsiębiorczości. Najpierw działałem w tym klubie potem trochę w tej fundacji dzięki czemu trochę ludzi poznałem. Wracając do etyczności znajomości to nic mi nie daje, że znam dwukrotnego wiceministra finansów bo żeby dostać pracę u niego musiałbym być kompetentnym finansistą a ja jestem historykiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja kupowlaam takie jak pokazujesz wrzosowe w ccc... jakis czas temu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Raczkowanie
|
co do pracy po znajmości, dobrej pracy i pracy wogóle to dla kończąących teraz studia wake up!! sen sie skończył wchodzicie w szarą rzeywistość, gdzie nie bedzie łatwo i przyjemnie, swoje wygórowane ambicje i piatki z dyplomu pochować do kieszeni, bo pracodawców to zwykle nie interesuje ze pilnie studiowałeś, tylko co umiesz, a zwykle po studiach tak czy siak jestesmy zieloni, dopiero poznajac pracę, wdrażajac sie w dany zawód, co bystrzejsi potrafia wykorzytsać w praktyce wiedzę zdobytą na stiudiach, ale to trzeba jeszcze trafić w zawód zgodny z kierunkiem studiów.....Studia niestety bardzo mizernie przygotowują do pracy....
Co do sukien szytych lub z salonu - zgadza sie te w salonie zwykle sie bardziej swiecą, no bo salony maja lepsze oswietlenie ![]() Co do podziekwoań - u mnie nie bedzie - tata TZ nie zyje i zaówno TZ , jak i jego mama prosili żeby nie było publicznych podziekowań - w sumie to chyba lepiej, bo ja tez nie lubie takich publicznych wystąpień, moi rodzice i tak byliby tym zestresowani - wymyslimy cos bardziej osobistego |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Raczkowanie
|
pioseneczka na dziś.... http://fezzz.wrzuta.pl/audio/3ArikCS...ede_szukac_cie...
#2306 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Poczytuje was na biezaco, ale nawet nie mam czasu nic pisac
![]() ![]() ![]() ![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Alice the Bride kurcze tydzień czekać na papierek, współczuje. Na razie zagryż zęby i jakoś wytrzymaj, byle do ślubu
![]()
#2308 |
Wtajemniczenie
|
Co do pracy to myślałam że w Kielcach są trochę większe możliwości ale z tego co piszecie widzę że taka sama lipa jak w Skarżysku, choć tu już w ogóle jest porażka
![]() ![]() Ja sukienkę szyje w Annie i nawet jak oglądałam te co były na wystawie to nie wydaje mi się żeby robione były z gorszych materiałów czy w ogóle gorzej wyglądały. Wręcz przeciwnie - jak przymierzałam sukienkę w MS Moda to widziałam trochę niedociągnięć - nie wiem może akurat ten model był taki, dlatego zdecydowałam się szyć i nawet jak rozmawiałam z tą panią w Annie to jej powiedziałam co mi sie nie podobało w tamtej w MS moda i będzie to uwzględnione. |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam dylemat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Kochani!
Na Targach to od początku ich istnienia nic szczególnego nie było! ![]() Najwięcej ofert jest (o ile są) dla przedstawicieli, budowlańców i sprzedawców. Koleżanka po bardzo "elitarnym"(była tam chyba jedyną dziewczyną) i trudnym kierunku automatyki usłyszała że oni by widzieli mężczyznę w tej pracy. ![]() Przymierzające - poprosimy o zdjęcia z przymiarek! ![]() Mam pytanie - Czy wszystkie macie drukowane zaproszenia z personalizacją? Czy ktos podjął się samodzielnego wypisywania? Mnie podobają się takie które w hurtowni widziałam ale przy nich jest kupa pisania. A leniwiec ze mnie straszny no i nie najładniej piszę. W podstawówce zawsze dostawałam uwagi- pisz staranniej! ![]() Znalazłam takie co mi się podobały też na allegro http://www.rysaga.piasta.pl/zz250/zz250a.jpg http://www.rysaga.piasta.pl/zawp/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.