|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
![]() Chwilowe zastoje są wpisane w tą dietę. Pomyśl i planuj co włożysz jak zgubisz te 6 kg Napewno Ci się uda jak nam wszystkim
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
U mnie - 0.5 hura
![]() Ale jak włączyłam telewizor, szok normalnie jaka tragedia, tyle osób masakra, a ja se spałam spokojnie aż nie wiem co napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Raczkowanie
|
Haniula nie wiem jak to jest, ale w autobusie kolo mnie zawsze usiadzie pijany albo brudno-smierdzacy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Truskaweczka a za co taka miloscia do mnei zapalalas he ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za ten samochod to dostal wpierdenko ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie chce tutaj robic jakiejs poruty ale to co sie stalo... straszna okropna rzecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Rozeznanie
|
i tu nawet nie o polityke chodzi, ale o 132 osoby zupelnie bezbronne, niewinne..... masakra, ja jestem mega poruszona ta tragedia mimo ze na polityce w ogole sie nei znam.... MASAKRA [*]
![]() |
#2285 |
Raczkowanie
|
Witam
też oglądam tv ogromna tragedia bardzo żal mi tych ludzi i ich rodzin dzięki za zdjęcia zaraz prześlę Wam swoje syn mi zrobił wczoraj tak że są aktualne Dziś kupiłam sobie wagę i jestem szczęśliwa bo pomimo świątecznego amoku mam 0.9 kg mniej-już zmieniłam podpis
![]() |
#2286 |
Zadomowienie
|
dziewczyny to na prawde tragedia! jak wam pisalam wlaczcie tvn to jeszcze nic nie bylo wiadomo! i mysle ze powinnismy popatrzec na nich jak na ludzi ktorzy zgineli a nie na mniej lub bardziej lubianych politykow... przeciez oni tez mieli prawo zyc....
![]() |
#2287 |
Przyczajenie
|
masakra z tą katastrofą naprawdę tyle ludzi
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- za sposób bycia vandros taki mój klimat hihihihi żyj tak abyś mogła kiedyś powiedzieć: PRZYNAJMNIEJ SIĘ NIE NUDZIŁAM !!! bo jak widać w ciągu jednej sekundy może nas już nie być i nie ma odwrotu, czasu nie cofniemy pstryk i koniec i to jest akurat straszne ![]() Edytowane przez truskaweczka20 Czas edycji: 2010-04-10 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Przyczajenie
|
Pomyslcie tylko jaki los bywa przewrotny , niedawno w ciezkim stanie byla matka prezydenta ,a tu sie stalo tak ze jej syn odszedl jeszcze przed nia
Truskaweczko to gabaryty musimy miec bardzo podobne , bo ja tez mam w zasadzie 44 a do 42 wpycham sie na sile , do niektorych wejde ale musza miec strech , w zeszle lato spokojnie wlazilam w te 42 ale ze czlowiek glupi jest ![]()
![]() |
#2289 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam Was Kochaniutkie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tragedii samolotu - nie należę do wielbicieli polityki, ale tu nie chodzi o polityków - lecz o zwykłych ludzi, którzy zostawili rodziny. Dla mnie aż trudno uwierzyć, że tyle ludzi zginęło. Bardzo im współczuję. ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Zapomniałam dodać że wracam do wagi sprzed świąt - dzisiaj 105,5kg, jeszcze troszkę i będzie tyle co już osiągnęłam, a potem to już tylko w dół ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Dziewczyny która to Justyna?? Bo dostałam zdjęcie i nie wiem od kogo. Proszę piszcie swoje niki z forum ![]()
![]() |
![]() |
#2290 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia poszły odezwijcie się czy doszły i bez słodzenia bo mam lustro
![]()
![]() |
#2291 | |
Raczkowanie
|
Nooo ja tez powysylalam zdjecia a nie dostalam od niektorych z was!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Ja dostalam Twoje zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vandros Czas edycji: 2010-04-10 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Wtajemniczenie
|
ja nie dostałam
![]() |
#2293 |
Rozeznanie
|
nie wierzę w to, co się stało............
![]() Boże ilu rodziców, dzieci, dziadków, matek, córek, żon, mężów zginęło............ bardzo mnie to poruszyło, dzisiaj raczej nie będę na wizażu [*][*][*] kondolencje dla rodzin czarna sobota [*]
![]() |
#2294 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Przyczajenie
|
no widzisz SUONKO to jesteśmy bardzo podobne, mam takie spodnie 40 do garniturku ale oczy mi wychodza jak przypadkiem dopnę, raczej to nie mozliwe ale jedziemy no nie będzie to 42 luźne a potem może i 40 tego Ci życzę bo jeśli dla Ciebie to tak ważne jak dla mnie to po prostu nie ma innej opcji musimyyyyyyyyy schudnąć
![]() A czy ja widziałam Cię na NK bo już się pogubiłam nigdy nie mam tyle czasu żeby na spokojnie usiąść i pooglądać tylko biegiem i biegiem hihihi ? Edytowane przez truskaweczka20 Czas edycji: 2010-04-10 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
Hej Dukaneczki. Przed wszystkim zeszło mi te pół kg, które mi przybyło jak sobie trochę pogrzeszyłam, także nadal mam 16,5 kg na minusie. Zrobiłam spore zakupy dukanowskiego żarełka, żeby nic już mnie nie kusiło
![]() Karadka, podaję swój wzrost: 170 cm. No i też poproszę Wasze zdjęcia na maila: kasiadaniluk@poczta.onet. pl. Poszukam dziś jakieś zdjęcia i Wam powysyłam również. Choć jak słyszę wasze opinie, że co jedna to piękna i szczupła, to aż mi głupio będzie te moje zdjęcia wysłać ![]() Byłam u lekarza z moimi wynikami. Pani dr dała mi skierowanie na usg jamy brzusznej i za 3 tygodnie mam powtórzyć sobie badanie ALAT i bilirubinę. Jak wynik ALAT będzie nadal wysoki, to pani dr mnie skieruje do poradni chorób wątroby. Na usg już byłam – wątroba powiększona w linii środkowo-obojczykowej – 157mm z cechami steatosis. Czyli zwyczajnie na nasze - stłuszczenie wątroby. Zapracowałam sobie na to wieloletnią otyłością, zbyt tłustą dietą. Ale dodatkowo wyczytałam w necie, że stłuszczenie wątroby też następuje przy sporym schudnięciu w krótkim czasie. Było napisane, że jeśli chcesz ochronić swoją wątrobę, bo nie chudnij więcej niż 2 kg miesięcznie, a ja schudłam 16… No, ale nic, sprawa jest odwracalna, wątroba potrafi się zregenerować, a więc teraz tylko doprowadzić się do przyzwoitej wagi, potem to utrzymać (i to będzie największy problem!) a wątroba dojdzie do siebie. Boszka, mojej koleżance z pracy, która razem ze mną stosuje dukana, też @ spóźnia się 2 tygodnie, a przy tym jest pewna, że w ciąży być nie może. W czasie diety może się miesiączka zatrzymać, ale tak czy inaczej do ginekologa przejść się warto. 50 wiosen, ja też mam dorosłe dzieci, mam 2 synów 20 i 18 lat i córkę 19. Ale żeby nie było, jestem też „młodą” mamą hehe, bo mam również 3 letnią córeczkę ![]() Co do rozmiarów, to ja nosiłam 54-56 jeszcze 2 miesiące temu, a teraz wchodzę w 50. No, jeszcze dużo mam, dużo do zrzucenia ![]() Co do tragedii to szok, aż wierzyć mi się nie chce w to wszystko… ![]()
Dukan od 14 lutego 2010 Początkowa waga: 117,8 kg Obecnie: 96,5 kg Straciłam: 21,3 kg ![]() Edytowane przez Kasiad01 Czas edycji: 2010-04-10 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej wizyty u lekarza i USG to mam nadzieję, że to nie będzie nic bardzo poważnego, a wątroba masz rację że się regeneruje, tym bardziej że teraz nie jemy tłuszczów, smażonych itp. A to już bardzo dużo. Ale to co piszesz że może się otłuścić przez szybkie chudnięcie to aż trudne do uwierzenia. Nigdy bym nie pomyślała.
![]() |
![]() |
#2298 |
Raczkowanie
|
50 wiosen, ja też mam dorosłe dzieci, mam 2 synów 20 i 18 lat i córkę 19. Ale żeby nie było, jestem też „młodą” mamą hehe, bo mam również 3 letnią córeczkę
![]() Co do rozmiarów, to ja nosiłam 54-56 jeszcze 2 miesiące temu, a teraz wchodzę w 50. No, jeszcze dużo mam, dużo do zrzucenia ![]() Świetnie że masz taką małą córeczkę. To jakbyś znowu miała 20 lat ![]() Ja też wstępuję do klanu byłego rozmiaru 54-56. Wierzę że nigdy taki rozmiar nie będzie mi potrzebny ani żadnej z nas ![]() U mnie ze zdjęciami krucho nie robiłam ich, mam w komputerze tylko 1 i wysyłam na podanego maila.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ta justyna to przypadkiem nie ja
![]() Mówiłam Wam że jeśli chodzi o komputer to jestem tępa a kiedyś zakładałam też konto jako justyna orzelska więc może poszło z tamtąd ![]() ![]() A że się nie podpisałam to syn mi uświadomił po fakcie
![]() |
#2300 |
Zadomowienie
|
[*] [*] [*] na prawde zal mi tych co zgineli i ich rodzin..... moze teraz cala reszta otworzy oczy i przekona sie co w zyciu najwazniejsze.....
elskede przylaczam sie do Ciebie, sorki dziewczynki ale jakos nie chce mi sie dzisiaj zartowac ![]()
![]() |
#2301 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Dane do pierwszego postu uzupełniam, wzrost 168, start z dukanem 7.IV
Ja we wtorek po uderzeniówce oprócz wagi wyciągne spodnie prawdy i zobaczymy, czy wejdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Raczkowanie
|
widzę że niektórym to tu powinnam przez per "pani" mówić
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- dostałam zdjęcia od kamili z podaj prosze nick jaki u nas masz ;0 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
wybaczcie ale dzisiejsza tragedia mną tak poruszyła,że weszlam tylko na chwilę podziękować za zdięcia,skomentuje i rozszyfruję kto jest na którym innym razem...dzisiaj człowiek myśli tylko nad kruchością życia trzymajcie się cieplutko
![]() |
#2305 |
Rozeznanie
|
ja dzis sie zlamalam pierwszy raz az tak, moze nie tak tragicvznie kupilam sobei u chinczykow makaron sojowy z kurakiem iw arzywami, niby nie byl na tluszczu smazony a na rosole cos takiego ale coz... zobaczymy jutro co waga mi powie..... glupia jestem ale juz mam cholernie dosc tej diety, uwielbiam dobrze zjesc, a to jedzenie mi nie smakuje!!!!
![]()
![]() |
#2306 |
Wtajemniczenie
|
pusto tu dzisiaj i smutno, a ja spać jakoś nie mogę, więc zaglądam czy ktoś może też tu wejdzie
![]() |
#2307 |
Przyczajenie
|
właśnie wróciłam dziewczyny, no nie jest wesoło rzeczywiście w takich chwilach myśli się o swoim życiu także...
cieszy mnie moja siła woli na razie ![]() ![]() tak patrzę megi na te Twoje cele bo ja sobie jeszcze nie ustaliłam myślę jak daleko to zaplanować do ślubu ważyłam 62 kg bajka ale po co planować coś czego nie utrzymam ![]() Megi mam pytanko system 4/3 oznacza że 4P i 3PW? Edytowane przez truskaweczka20 Czas edycji: 2010-04-10 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem
![]() Dziś już po 4 dniu na dukanie ![]() No i tak myśle o tej tragedii, tylu ludzi na raz, tragedia tylu rodzin. Straszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
Wtajemniczenie
|
w takich dniach jak dzisiejszy, jak 5 lat temu wiadomość o śmierci Jana Pawła II, jak rok temu kiedy Michael Jackson zmarł, jak śmierć dotyka naszych najbliższych to chyba każdy zastanawia się nad własnym życiem.
tylko niestety a może na szczęście nie wiemy ile ono potrwa wiem że nic nie da moje pisanie, ale po prostu muszę się jakoś wygadać, wyładować
![]() |
#2310 |
Przyczajenie
|
Ja jestem 5 dzień i jadę do 7 dni u mnie w pracy tak robili więc ich powielam spadłam do dziś 3,8kg szybko lecę w dół zdaje się
![]() W tamtym roku mój szef, trochę życiowy przewodnik w kończy n sprawił że moje życie wygląda tak jak dziś , zmarł na zawał jeździł załatwiał coś biegał , przyjechał do domu i zmarł to był szok nie wierzy się w takie rzeczy nie da się tego opisać ..... Lecę dziewczynki na kremowanie i spać bo mój mały wstaje o 7.00 Edytowane przez truskaweczka20 Czas edycji: 2010-04-10 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.