![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Jowiszkowa urocza bluzka next? ja coś przegapiłam?
![]() ![]() My też wróciłyśmy zakupiłam maść majerankową na nosek, ale tak ją niucham, ona w ogóle pachnie? nie czuję ![]() Na plac zabaw przyszła nawalona baba ze szczeniakiem owczarka niemieckiego, takim już ciut większym szczeniakiem, ale się zrobił dym... dobrze że inne mamy były. Co za durna baba i te teksty "piesek się tylko bawi", już nie dla mnie, o nie... nie po tym co miałam okazję przeżyć 30.04. ![]() Igusiowa super się prezentuje ![]() ![]() Co do długich włosków to to jest bardzo różnie np. moja Ola ma loczki i też wygląda super jak jej włosy rozpuszczam i podpinam tylko spinkami żeby na oczy nie leciały ![]()
#2282 |
Zakorzenienie
|
a znalazłam
http://brw.com.pl/pl/inspiracje/9/1189 dla Krystianka podobały mi się te z tym ciemnym niebieskim a Darek już niedługo będzie miał te w jednym kolorze ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- ja jestem zdania że ładnej dziewczynce w każdej fryzurce ładnie dziewczynce z długimi włosami można więcej fryzur robić i w każdej wygląda super ale nie każdemu dziecku można zapuścić od razu długie włosy bo jak ma rzadkie i cienkie to raczej nie będą się ładnie prezentowały |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
dzięki Judi
![]() ![]() i u nas było słońce, niestety znów pochmurno i zaraz zacznie pewnie od nowa padać ![]() moje zdanie o dzieciuchowych włosach znacie ![]() ![]() Igusiowa cudo ![]() ![]() ja u Zochy muszę cieniować górę, robi się bardziej podniesiona bombka, bo nie ma szans na gumki/spinki. inaczej leciałyby w oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Kristi, fajnie to zabrzmialo
![]() ![]() No wlasnie wiadomo, jak wlosy sie nadaja, to czemu nie. Ale maluszki czasto maja jeszcze cienkie wloski. Cestia, a Igusiowa tez ma chyba krotka fryzurke?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Tymek ten tran pije bardzo chętnie, sam przychodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mija, głęboki wdech... i jeszcze raz przeczytaj to co napisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On w ogóle nie przepada za słodkim... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzilo mi o Mati of korzzz- Z ciekawosci pytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
hello
tran to paskudztwo nie z tej ziemi w tamtym roku Miki wypił parę łyżeczek reszta sie zmarnowała, bo zapomniałam trzymać w chłodzie ![]() przydałyby sie jakieś tranowe cukierki to może wtedy by się przekonał moja mama łyka tran Lysi, bo ponoc naczystszy ale z Lysi to tylko cytrynowy smak dla dzieciaków moje zdanie jak Wersty, uwielbiam dziewczynki ( wypowiedź bardzo rzadka ![]() skukienki, skarpetki i git dziewuszki chodzi mi o dziecięcą estetykę nie twierdzę, że dłuższe loczkowe są beee, ależ skąd, ale wolę krótkie ![]() może dlatego że sama miałam w dzieciństwie takowe ![]() a i chłopców włoski tez preferuję raczej krótkie, nie takie długaśne, że nie wiadomo , czy chłopiec czy dziewuszka ![]() ps. dziś z wystawki śmietnikowej przyniosłam do domu kołyskę dla lalki, w całkiem niezłym stanie Miki wniebowzięty, bujał już lalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mija wszystkie dziewczynki są ładne gorzej mają już te stare dziewuchy //bo to różnie potem bywa ![]() Ja znam dużo małych dziewczynek co mają fajne długie i dość gęste włoski a jak się jeszcze trochę kręcą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój chyba będzie pracował w drogówce... znaki drogowe to hit numer 1! ![]() znak mili państwo to "ghnu" i na spacerze jak zobaczy znak to jest ryk na pół osiedla "AAAGHNUUUUUUU" ![]()
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Mikołaj zapowiada się na dobrego ojca i męża
![]() ![]() fajnie, że mu nie ograniczasz takich zabaw, bo niektórzy mają hopla na punkcie zabaw "zgodnych" z płcią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Ale fajna ta kołyska i jaką Miki ma fajną lalę
ja też pozwalam bawić się wszystkim czym tylko chcą / oczywiście w granicach rozsądku/ lalę też mają ale taką malutką z 10-15 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
si kucharzy, że aż sąsiedzi chyba słyszą, jak wygarnia jaja ( pisanki drewniane) na starą patelnię
![]() teraz wiecej czasu spedza sie juz w domu wiec nadal stolikowa kuchnia wróciła do łask nawet włoszczyznę ostatnio gwizdnął z lodówki i gotował sobie w najlepsze ![]() a lizakowe sprawy, to na wakacjach obsunął Miki ze dwa z wielkim smakiem, a obecnie parę liźnięć i prosi o innego ![]() nie bronię zabawek tzw. babskich, bo jeśli ktoś ma być "inny" to już zaprogramowane i nic z tym nie poradzimy ![]() a lalę ostatnio uwielbia, do spania musi być miś-zdechlaczek i lala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Ania jak to z wystawy śmietnikowej ?
![]() Kołyskaw swoją drogą prezentuje się fantastycznie ![]() Ja też swojej córce nie ograniczam, a co... ma już "ijo ijo" z kogutem, jakieś ferrari ![]() ![]() ![]() ![]()
#2298 |
Zakorzenienie
|
tak Kasiulko ktoś pod śmietnikiem zostawił
taka u nas niepisana zasada że wartościowsze rzeczy każdy zostawia obok kosza więc miałam fuksa że zeszłam z tabunem śmieci w odpowienim czasie dziwię się że ktoś tej kołyski na all nie wystawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a JA DZIŚ SPRZEDAŁAM - PRZYJECHAŁA BABECZKA krzesełko uczydełko FP. W związku z czym zwolniło mi się miejsce na stolik i krzesełka dla Olgierdzianej ![]()
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczescie teraz z tego wyrosl ![]()
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko
może jakiś solidny drewniany komplet mebli Oli kupisz (czasem surowe, drewno to można pomalować na dowolny kolor) lub Ikeowski , ale nie ten plastikowy to łatwo potem opylić ![]() Miki ma chyba ten http://allegro.pl/drewniane-mebelki-...240406162.html ale jest lekko szajsowaty, bo drewno zbyt miękkie i obecnie tż już musi skleić krzesełka bo sie rozłażą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Ale super kołyska, to się Wam udało
![]() ![]() Ja tam z ikeowskich mebelkó zadowolona bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- ale boski rower http://allegro.pl/rower-damka-holend...226878989.html muszę sobie taki kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
plastikowy ikeowy kupiliśmy do ogródka i sprawował się świetnie całe wakacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka
Ikeowe to takie miałam na myśli http://allegro.pl/ikea-fan-komplet-k...239039642.html tańsze i solidne |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
http://louboutinsale.com/productsvie...&type=products
patrzcie jaka przecena i jakie fajne butki ![]() az strach sie bac ile kosztuje ich wyrób, skoro mozna tyle upuscic ![]()
#2306 |
Zakorzenienie
|
fajny rower Judi, tez przymierzam się w przyszłym sezonie na nowy. mój ma już 10 lat. a napaliłam się na taki kolorowy z białymi kołami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
tiaaaaaaaaa Wersta i tłusa
![]() ![]() ![]() Wersta wiem o jakim mówisz bo też mam na niego chrapkę, tylko nie mam odwagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
już jest w albumie X
![]() owszem byłam - możecie oblukać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.