![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
no! wlasnie z nim rozmawialam na msn i wysyla mi zdjecia aparatow
![]() ale w porzadku facet, serio. hah. tylko te aparaty...
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam aparat na zebach ale niestety kosmetyczny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- roux ale przyszlo ci w koncu cos na maila?
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
on chce jakis duzy aparat. ale nie wiem, o co chodzi.
tyle mi pisze o tym,ze szczeka mi opada. a kosmetyczny czym sie rozni? i ile to kosztuje? (tez bym chciala aparat, chyba zarobie na niego jakos w londku ![]()
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Kasiu
do dziś mi nic nie przyszło...:| ale zalogowałam się normalnie i zrobiłam te odprawę. Plik w pdf wysłałam do kumpla i gotowe. A Ty? Wydrukowałas juz? Przyszło Ci coś na maila?
#2286 |
Zakorzenienie
|
napisal do mnie chlopak z pakistanu, lat 17.
zawzial sie i od grudnia bedzie sie uczyl w londku. co za ![]() az mi smutno. Kasia- super sprawa, tez kiedys zaloze na pewno , bo mam krzywe zeby. i juz tyle sie dowiedzialam o tych aparatach,ze spac nie bede mogla. koles ma obsesje chyba. a poznalam drugiego, ktory zawsze w srody ma darmowe bilety do kina ![]() to sie zalapie moze ![]() nie no,zartuje o, znowu dostalam zdjecie zebow z aparatem
![]() |
#2287 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rucia jak dla mnie to dla niego ten "duży" to taki na cały łuk zębowy - no jak nic fantastycznie to wygląda... dziwne że ludzie jak mają już proste zęby to go chcą zdejmować - przecież cudnie leży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
ejj laski dolecialam !!! nie bylo tak zle, prawie wcale nie bylo turbulencji i spalam 40 min !!! jejejej
![]() ![]() Ale bylam masakrycznie wykonczona po tej tabletce ze prawie usnelam na sniadanio/obiedzie ![]() Ahh Cannes jest pieeekne !!!!! Mogalabym tu mieszkac !!! Jest morze i gory , wszystko !!!! Robie foty , robie ![]() ![]() Co do czekoladek... Oni pewnie albo takie dupki albo juz tacy strasznie religijni, grzeczni chlopcy ![]() Moja kolezanka ma chlopaka murzyna. Kiedys bylysmy na imprezie i jakas inna laska powiedziala jej ze ma nie niego uwazac... Niewiemy o co jej chodzilo. Albo bylo zazdrosna albo cos z kolesiem jest nie tak hmm Ja rasistka nie jstem ale chyba bym nie mogla byc z ciemnym :P Riel to Ney ciemnoskory ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Rozeznanie
|
ach.. poszlam na miasto, zeby tylko zobaczyc co jest w sklepach. No i co? Kupilam kolejna torebke z primarka, bo byla za 3e, pierscionek i kardigan. :sciana: Powinnam oszczedzac, a nie wydawac. W koncu niedlugo do domu
![]() Hm.. tez naszla mnie ochota na pojscie do kina. Patrze co jest i tylko avatar 3d ![]() ![]() ![]() ![]()
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys robilam w british airways ale tam mozna na 48h przed odlotem dopiero i pamietam, ze hostce cos przyszlo (oni mi kupowali bilet) i zrobila mi odprawe ![]()
![]() |
#2291 |
Raczkowanie
|
Zaczynam mieć to dziwne uczucie strachu w brzuchu którego nienawidze
![]() ![]() ![]() spać mi się chce po wczorajszym "żegnaj party" kaca miałam troche ale nie napiłam się tyle ile chciałam nie wiem mam jakiegoś doła, musze z niego wyjść bo się nie ogarnę na ten wyjazd, boszzzz 4 miesiące bez moich twarzy... zaczyna mi się robić źle chociaz wiem i wszyscy mi to mówią że to najlepsza decyzja w moim zyciu jaką podjęłam, bo to najlepsza inwestycja w siebie i będę miała z tego benefity na przyszłość
#2292 |
Zakorzenienie
|
Adka nieeeeeeeeeee blagam, nie dobijaj ruciaka.
jak ja sobie pomysle, jak tam jest, to normalnie nie moge. super masz zycie! dobrze,ze lot byl spokojny ![]() orenda- no, co nie? ja bym w ogole nie zdejmowala. ![]() Ines - idz na avatar ![]() niezle widoki
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
LOL ![]()
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Asia juz jest w domu.
cale szczescie! nie wiem, czy moge, ale cytuje: akcja ucieczka zakończyła się powodzeniem dzięki pomocy Izy ![]() ![]() tygodniówkę dali po wielkiej kłotni i trzaśnięciu drzwiami9a;e nowa au pair będzie dostawać 2x więcej,bo już mi to powiedzieli)W piątek w nocy zamkneli mnie w domu,bo już wtedy chciałam uciec i jechać na lotnisko" a klucze od 5 zamków zabrali do siebie do pokoju i nie mogłam wyjść uwazajcie na te kobiete. olena r. 120 placi na apw ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Kasiu- hehe. taki zarcik. jestem z ciebie dumna i zazdroszcze aparatu. powaznie. jakie bedziesz miala zabki po nim ![]() Marta- dasz rade hehe. mnie mama pakowala raz, a pozniej bylam przekonana,ze mnie spakuje, a tu pol godziny przed wyjazdem, a w walizce nic ![]() na szczescie do niemiec juz mnie spakowala ![]()
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widoki fajne ale strasznie dluuugi ten film i zazwyczaj wiadomo co sie bedzie dzialo w nastepnych minutach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
dla samych widokow- warto
wedlug ruciaka ![]()
![]() |
#2297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
goshhhhhhh jak takie coś czytam to się boję bo juz nie raz o takim czyms słyszałam porachaaa, a jak się za bicie jeszcze biorą to normalnie szok ![]() ![]() ![]() ![]() no mnie niestety nikt nie spakuje bo ja musze po swojemu ![]() własnie mi zahra napisała: ![]() go ![]() ![]() miło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
well, u have most of the hard part done now. you know that you want to get the larger metal braces on. now u just need to call around some orthodontists and ask to make sure that they offer the larger metal braces and if they offer a payment plan. then take the orthodontist that has the cheapest price
zmeczylam sie juz rozmowa ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- straszne to, co sie stalo. na szczescie Asia pisze do au pair-world. zastanawia sie nad telefonem na policje. i widzicie, a tyle z nas chcialo jechac do tej rodziny!
![]() |
#2299 | |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, najpierw sie przedstwaie bo jesczze tu nie pisalam na forum, jestem au pair od 4 miesiecy w le Lavandou, hehe tez na poludniu Francji;D Widzialam Cannes jest piekne, to prawda ;P
troche mi smutno bo nie znam zadnej Polki ktora moze pracowac w okolicy, nie mowie jeszcze po FR xD tylko po ang, amle ucze sie wytrwale francuskiego, ehhehe skonczylam jedne kurs zaczynam od wrzesnia nastepne ;D Nie wiem Jak wy , ale pochawlcie sie gdzie wy pracujecie i byuziaki dla was a tak pozatym zostajer tu na rok i juz strasznie tesknie ;P heh Cytat:
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wogole NIGDY sie nie patrzy na to czy ortodonta jest tani/drogi tylko na opinie innych osob itp.
![]() |
#2301 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eyy a dacie mnie numer seryjny:P tej rodziny żebym se na apw znalazła
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
numer seryjny
![]() olena rudyk- mysle,ze moge podac nazwisko. moze ktos tu przeczyta, bo profil na apw maja idealny wrecz. kasiu- no ja wiem! jemu chyba tylko o to chodzi, by miec aparat na zebach, obojetnie jaki, tylko,zeby duzy, bo mu sie podoba. lol. musialam wylaczyc msn, bo na poczatku spoko sie gadalo, posmialam sie, ale on ciagle gada, co na to moja mama itp. szok. traume bede miec ![]() hermiona- czesc! poszukaj na facebooku znajomych moze, ktorzy mowia po angielsku. zawsze razniej.
![]() |
#2303 |
Raczkowanie
|
Napiszę Wam pełne dane ich:
Olena Rudyk Sergiej Tokar i mały Kyrylo myslę,że nie są małżeństwem.Sergiej jest miłym facetem(dopóki O. nie wywiera na nim presji) ale ta kobieta jest chora psychicznie i powinna coś z sobą zrobić.Ostatnie 1,5 mca to był koszmar,godzina policyjna była 0 20 ( w weekend również),a jak wróciłam raz o 23 zamkneli drzwi na 5 zamków i nakrzyczeli na mnie... O reszcie nie piszę bo to książka by z tego była.Obawiam się,że jak nie znajdą nikogo podniosą tygodniowke do 200 per weekn nawet zeby ktos z dnia na dzień przyleciał do nich tak jak ja(za marne 80 niewspółmierne do obowiązków,które później wykonywałam) |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Raczkowanie
|
bede musiala zaczac wielkie poszukiwania bo rok czasu to ja umre z tesknoty i NUDOW, buziaki ;D
ja opiekuje sie dwoma chlopcami 9 i 12 i drobne prace w domu, przewaznie jestem sama, i mam mnostwo wolnego czasu, buziaki dla was dziewczynby ;D Cytat:
![]() |
#2305 |
Rozeznanie
|
dziewuszki,jutro wyruszam!
sami z tym kolegą jedziemy, gdyż kożelanka kontuzję ma i nie pociągnie. aaa.. Estoniaaa!!!!!! ![]() ![]() ![]() życzcie mi przychylnych kierowców;* czytałam posta Aśki na facebook'u. zaczynam wątpić w tę całą koncepcję bycia au-pair... ![]() naprawdę prawe i porządne rodzinki to rarytas. od razu przypominają mi się przygody z H. (szczególnie ta ostatnia). ten cały program powinien zmienić nazwę sztandarową na "szkołę życia". smutne ![]() ruci, co robisz z kudełkami? moje też jak dzikorosnąca trawa. fryzjerzy ręce załamuję i płaczą. każdy z osobna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Rozeznanie
|
ojej Asia, wspolczuje
![]() I kto by pomyslal, ze okaza sie tacy ![]() ![]() A daruje sobie avatara, w koncu grupa na fcb ("Jestem jedna z tych osob, ktore nie ogladaly Avatara") do czegos zobowiazuje i nie moge sie zlamac :P Pojechalam za to kupic moj obiad - Mc donalds i jakis pakistanczyk (kasjer) zaczal mnie podrywac przy kasie ![]() haha... ![]() ![]()
#2307 |
Zakorzenienie
|
Ines- ja bym poszla na podryw na ketchup, bo uwielbiam
![]() zarcik mama zrobila salatke warzywna i bierze musztarde,a ruciak : to nowa smietana? ![]() ![]() Asiu- dobrze,ze napisalas nazwiska. czy napisalas do au pair-world? hermiona- jakie masz kieszonkowe?ile godzin pracy?jak rodzinka? panna- ja cie!! zazdroszcze estonii! full zdjec prosimy! z wlosami nie wiem ![]() wiem,ze musze sciac, bo tragedia. i teraz historyjka. jest film na tvn, biala kobieta pojechala do Kenii i sie zakochala w 'miejscowym' ![]() ogladalam z babcia (to wazne ) no i scena zaczyna sie romantycznie. w ciszy ida do jego pokoju. on wygania ludzi stamtad ![]() juz sa sami, to tak romantycznie wyglada, ona sie odwraca i chce go pocalowac, a on co zrobil? popchnal ja na lozko i nagle zawyla z bolu. oj nie takiego seksu sie spodziewala. no i 30 sekund na ekranie takiego seksu ![]() a ja z babcia ogladam ![]() takie gadki, a taka scena na ekranie ![]() niezrecznie takie sceny z babcia ogladac. ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- a moja rodzinka miala mi dac odpowiedz w weekend i co. d.pa a ref z texasu dalej nie mam ![]() na apw sie nie logowali.
![]() |
#2308 | |
Raczkowanie
|
Mozecie byc ze mnie dumne, jestem na biezaco jakies 7 stron w tył!
Ruciaku na włosy kochana to ja Ci polecam robic sobie maseczkę WAX z apteki, naprawde działa cuda, dodawac olejku rycynowego do szamponu i odzywek i do tego Waxa tez, kup sobie zwykly skrzyp i wtedy szybciej wloski rosną a jak chcesz cos zeby naparwde szybko rosly to ja stosowałam ampułki radical, kuracja na 2 tygodnie kosztuje ok 40 zł ale juz po tych dwoch tygodniach efekty są, wyrasta duzo nowych włosków! A z filmów to ja polecam SALT- przegenialny naprawde, rola Angeliny bardzo mi sie podobała chociaz nie lubie jej jako aktorki. Oglądałam jeszcze Autora widmo ale powiem szczerze ze spodziewalam sie czegos wiecej po tym filmie... ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
ten film caly czas leci
![]() wlasnie ide dalej ogladac, bo poczytalam w necie, he. ta scena mnie przerazila ![]() ale no.. dorosli. sprobuje twojej kuracji ![]() tak nienaiwdze miec nic na wlosach, zadnych odzywek. tak samo kremow na twarzy. ale mam takie wlosy tragedia i jeszcze sucha skore twarzy. co zaaaa chyba jestem zmuszona :cmok noti
![]() |
#2310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() napisz ejeszcze raz do hostow z texasu, moze zapomniala,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.