![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Witam. Od dawna obserwuję i regularnie okradam dziewczyny z tego wątku.. w takiej sytuacji postanowiłam coś dodać.
![]() Kiedy czuję, że go k o c h a m idąc z nim za rękę ! ![]() Zgubiłam sens.. w cieniu Twoich rzęs. Zbyt długo znosiłam kłamstwa nie mówiąc nic. To tylko i wyłącznie moja wina. Pomyliłam marzenia z rzeczywistością. Reszta to wyobraźnia.. takich jak Ty nie było w baśniach. Pomijamy rzeczy, na które nie umiemy patrzeć, uśmiercamy ludzi, których kochamy naprawdę..
![]() |
#2282 |
Raczkowanie
|
Twoje słowa stają się pieśnią mojego życia.
ogarnia mnie strach, strach ze znów przestaniesz się na mnie gniewac i wszystko wróci.. w tą noc nie dam Ci zasnąć..! Kochanie, mów, mów jak mnie nie nawidzisz, ja słucham, mam czas. cierpienie jest nauczycielem życia, było, jest i będzie w naszym życiu.
#2283 |
Raczkowanie
|
mad_woman - miło mi . ; * ![]() ______________________ twarz nocą zasłaniasz poduszką , boisz się swoich łez i światła wydrapanego przez ciemność , a przecież nikogo tu nie ma , nikt Cię nie zobaczy . nie chodzi o to byś mnie kochał . i tylko na domysłach buduję coś rujnując przy tym siebie dwa razy . sam wiesz jak jest . może już nie chcę dotknąć nieba , może jak jest nie miało być .
![]() |
#2284 |
Raczkowanie
|
poprostuAsiss Toogether93 dreams_x33 SweetSexyLady nie sądziłam, że się komuś spodoba. dziękuję. ![]()
#2285 |
Raczkowanie
|
chcę kogoś,
kto w nocy pod moim oknem byłby w stanie krzyczeć: hej Ty, obudź się, kocham Cię! I want somebody Who will be standing uder my window at night and shout: Hey, You. Wake up! I love you. chyba jest ok. każdy powinien zrozumieć ![]() `Z Tobą się budzić
W Tobie oddychać Tobą się poić i w Tobie zasypiać.`
#2286 |
Przyczajenie
|
Prawdziwa flirciara bierze flirt za grę, wiec gram .! ♥
Popatrz czasem na normalny świat, taki bez kolorowych barw i zobacz ile ludzi już zraniłaś... Twoją miłość przewraca i łamie jeden silniejszy podmuch wiatru...
#2287 |
Raczkowanie
|
" Przytulenie potrafi być bardzo skutecznym balsamem emocjonalnym."
'te absurdalne palpitacje serca. automatycznie podniesione kąciki ust i abstrakcyjne stado motyli buszujące gdzieś pod żołądkiem w Twoim zdrętwiałym ciele. tak zachowuje się organizm na widok kogoś, na kim nam zwyczajnie w świecie zależy.'
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-09-22 o 20:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 |
Raczkowanie
|
`tak pan czasem mówi, jak poeta, bez sensu, ale ładnie.
Tylko niech się pan we mnie nie zakocha . Z takimi jak pan to wszystko możliwe . Zaraz powie mi pan, że jestem inna niż wszystkie . I że chciałby pan ze mną uciec w jakieś wiejskie zacisze . Niech pan lepiej idzie do domu . To są straszne dziwki, udają wielkie damy ale kradną gdzie się da i każda . sprzeda się za kawałek guzika . Ja niedługo będę taka sama . Dobrze że pan przyszedł . Właśnie takie coś jak pan jest mi potrzebne. Takie ni to ni owo. Pierwszy raz mam wrażenie , ze jestem tu dla przyjemności . `
#2289 |
Zadomowienie
|
fajny Kochana, kradnę ; *
____________________ 'I know that You are not alone, but You're stealling my heart away.. Yea, You're stealling my heart away.' Wiem, że nie jesteś sam, ale skradasz mi serce.. Tak, skradasz mi serce. 'I can feel Your heartbeat, he said to me.' Czuję bicie Twojego serca, powiedział mi. 'I can feel Your heartbeat runnin' through me.' Czuję bicie Twojego serca przepływające przeze mnie. 'You got me dreaming like a fool that I can steal Your heart away.' Zdobyłeś mnie marzącą jak głupia, że mogę ukraść Twoje serce. 'You're acting like You are on Your own, but I saw You standing with a girl. Stop tryin' to steal my heart away.' Zachowujesz się, jakbyś był sam, ale widziałam Cię stojącego z dziewczyną. Przestań próbować kraść moje serce.
![]() |
#2290 |
Przyczajenie
|
I znowu te puste "cześć" na ulicy.
Czekałam, tęskniłam, płakałam, robiłam DOSŁOWNIE wszystko co tylko możliwe, Ty nic. Kochałam, uwierz kocham nadal. Płonę, po prostu palę się jak Ciebie widzę, to nie do pomyślenia. Niby to już przeszłość, ale ja nadal nie mogę zapomnieć tego Twojego subtelnego głosu w zdaniu: oboje damy radę, przysięgam. Paryż, piękna sprawa, dlaczego moje życie nie może takie być? Co takiego zrobiłam, że już Ci nie wystarczam?! Najgorsza rzecz, kiedy czujesz, że robisz wszystko co w swojej mocy, a ON i tak wie swoje i tak się lovestory kończy, litości.
#2291 |
Raczkowanie
|
. smacznego ; *
... " Aby długo i szczęśliwie żyć, oddychaj przez nos i miej zamknięte usta. " " Im oczywistszy bezsens, tym głębsze myśli. " [...] miał czekoladowe oczy, a wpatrywanie się w nie, było bardziej magiczne niż pochłanianie piękna całego kosmosu, jego oczy wyrażały wszystko, ilekroć w nich tonęłam czułam że czas się tarzymał. figurę miał dość nietypową, taki niepozorny, a jednak mój, dla wielu nie wyróżniałby się niczym, metr siedemdziesiąt pięć i pół wzrostu, na głowie brązowa czupryna, i najpiękniejszy uśmiech świata... ten uśmiech zauważyłabym pewnie tylko ja, ja i nikt więcej, bo tak to jest w miłości, dostrzegasz w drugiej osobie to, czego inni by nigdy nie zobaczyli, jego charakter był cudowny, wesoły, śmiał się z moich żartów, zawsze, nawet gdy były głupie, rozumiał mnie i wiedziałam że jestem przy nim bezpieczna. dlatego chyba nigdy nie przestanę o nim myśleć.. był mój, był wyjątkowy, Jak to się stało, Że gdy przechodzisz, Słyszę najpiękniejsze melodie? pod pościelą zastanawiam się jak wyglądam z zamkniętymi oczami i przypominam sobie plamy twoich rzęs na policzkach Swoim żarem otulamy niebo. Jego puch pod naszymi palcami... Ostygłe gwiazdy, znużone, splecione pod wilgotna pościelą, kołyszą księżyc do snu biciem serc. Świat uczuć nie jest zły, przecież kiedy się pozna tą jedyną wyjątkową osobę to „miłość” zyskuje na znaczeniu, tak jak wszystko inne.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *** Wyrwe ci te kłaki, i cię nimi udławię. ![]() *** Proszę tak nie wchodzić w butach do mojego serca. Mam zawołać ochronę.? *** Chciałam mieć ciebie.! A nie wspomnienia o tobie. ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-22 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
w głowie układam setki scenariuszy z Tobą w roli głównej.
Just don’t give up I’m workin it out ||Nie poddawaj się Pracuję nad tym Please don’t give in, I won’t let you down || Proszę nie odchodź, Nie zawiodę Cię (tłumaczenia pewna nie jestem jak jest złe to proszę o poprawkę)
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Raczkowanie
|
Wrócić do momentu kiedy wszystkie problemy rozwiązywaliśmy razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
dagmaruffka - niezmiernie się z tego powodu cieszę. <3
__ - mysia ;* ! - czego pragniesz? ;D - Ciebie ^^ - coś jeszcze? ;> - masz lustro w domu? - no ;d - więc jeszcze Twoje odbicie. <3 najpiękniejsze są dni, których jeszcze nie znamy ! ' kolejny banalny wieczór z prognozą na banalny poranek.. ' ![]() tylko z Tobą chcę dzielić mój świat, rozumiesz? <3 ' jeśli chcesz być kochanym, bądź wart miłości. ' pamiętaj skarbie - obiecałeś, że nie zostawisz mnie nigdy. przysięgałeś, że jesteś inny niż Ci wszyscy faceci na całej planecie; że zależy Tobie tylko i wyłącznie na mnie... hah ! nie oszukujmy się ! przecież wiadomo, że jest całkiem inaczej. Jego przysięga zapisana w dwóch słowach " Kocham Cię " <3
#2296 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() haahaah idealny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Rozeznanie
|
![]() _ Nie potrafię sobie nawet wyobrazić, bo to jest chyba niewyobrażalne, ale dzięki jednemu człowiekowi i ' niczemu' się uśmiecham. Podstawili mi nogę, wywróciłam się, a tuż po chwili dumnie wstałam, otrzepałam się i spojrzałam na nich z uśmiechem mówiąc ' ziemia zawsze miała do mnie pociąg' . Niby się nie przejmuje, chyba mi nie wychodzi. Nie moja wina, że moje życie jest tak ohydnie nie romantyczne. Ostatnia świeczka nadziei zgasła, czas iść spać. Wyciągnęła rękę po coś niemożliwego w nadziei, że jednak wpadnie jej w łapki. Błąd nie wpadło, a do tego zachłanni ludzie odgryźli jej dłoń w walce, została bez szans. Współczucie- najgorsze uczucie jakim człowiek może obdarować drugiego człowieka. Ostatnio regularnie się spóźniam, czy to na lekcje czy na termin do podjęcia decyzji. Tak czy siak, tracę. Uczucia powinni pakować w antypoślizgowe pudełeczka, by żadne nie wyśliznęło nam się z rąk, łatwiej by było. duma nie pozwalała jej czuć.
#2298 |
Zakorzenienie
|
w ciągu dnia,
kradnę miliony Twoich spojrzeń i miliony pocałunków. i chcę robić to dalej. spałaś kiedyś z misiem, z takim pluszowym , pachnącym Jego perfumami? wczoraj przytlałam takiego całą noc, i wiesz co? wcale nie zastąpił mi jego ciała. a w duszy gra muzyka, obijających się o siebie milion Twoich kłamstw. grają łzy i smutek gra. bo niby dlaczego, to wszystko co jest między nami, ma zniknąć właśnie dzisiaj? jeszcze serce bije, ale nie dla Ciebie. bije wciąż, ale nie dzięki Tobie. słychać jego rytm, ale to nie Ty go słuchasz. ... i wtedy właśnie odszedł, i poczułam się tak, jakby ktoś gwóźdź wbił w moje serce, i poczułam się gorzej niż sobie to wyobrażasz. spotkałam anioła dziś, był wysoki, miał niebieskie oczy i wciąż odwracał wzrok. chcę oddychać, wiedząc, że nie zatruwasz mi powietrza. chcę spać, wiedząc, że okryłeś mnie kołdrą. chcę jeść, wiedząc, że nie nasypałeś mi proszków do jedzenia. chcę kochać, wiedząc, że Ty nie nienawidzisz mnie. i chce żyć, wiedząc, że Ty wciąż żyjesz obok. noc była długa, momentami straszna, a przez chwilę śmieszna. na ścianie wciąż migały cienie, przez które śmiałam się z mojego błędnego przerażenia. płynęły z oczu łzy, a z serca płynęła melodia : ' nie odchodź jeszcze ' . takie nijakie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Przyczajenie
|
i może dobrze ,że los nie postawił na nas ,w tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania . przestań w kułko powtarzać każdej 'kocham cię ' . Innego słowa mama cię nie nauczyła ? wcale nie jesteś ładny ! jesteś głupi , prosty , bezczelny , wulgarny ,arogancki , chamski , obojętny na moje słowa . Nie umiesz słuchać ! ale mimo to Cię kocham <3;* . - A piersciąki , kwiaty , maskotki i czekoladki wsadź sobie w dupę . Co mi po nich jak Ciebie nie ma zawsze wtedy kiedy najbardziej Cię potrzebuję ? I nie potrzebuję od Ciebie prezętów . Dla mnie Ty jesteś moim darem od losu . Miłość jest ślepa .Ale Twoja to już ku*wa przedadziła ! Wiesz ? myślę ,że Ty byłeś takim testem od Boga . Bóg sprawdzał na ile jestem ślina . Ile jestem w stanie znieść ,czy podołam ... i k***a oblałam .. przez Ciebie ..! Musisz zrozumieć ,że spotka Cię kara . Poczekam aż zatęsknisz wtedy powiem Ci spierd**aj . ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Rozeznanie
|
Nigdy nikomu mnie nie oddawaj..
#2301 |
Rozeznanie
|
dontgivemenames - wyróżnienie od mojej bogini, to zaszczyt! ![]() mad_woman - w ogóle mi to nie przeszkadza ![]() you fell in love and suddenly every man has the same name as he. paranoia. /zakochujesz się i nagle każdy mężczyzna ma to samo imię co on. paranoja./ I worry about our future And I will not see you smile every single day. /Boję się o naszą przyszłość I że nie będę widziała Twoje uśmiechu każdego dnia./ Tak naprawdę to nie wiem nawet czym mam oddychać jak ciebie nie ma. stay. just stay. and don't say anything. /zostań. po prostu zostań. i nic nie mów./ i'm trying to love you! why don't U make it easier?! /Staram się ciebie kochać! Dlaczego mi tego nie ułatwisz?!/
#2302 | |||||
Zadomowienie
|
cieszę się, że się podoba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() + naiwnie__, Mountelly - dziękuję za tłumaczenia ![]() *
daj znać jak Twoja psychika też będzie miała 20 lat. pogoda dziś idealna na Twoje towarzystwo. kochałeś kiedyś tak mocno, że na każde najmniejsze wspomnienie oczy napełniały się łzami szczęścia? ok, traktuj mnie jak powietrze. bez niego żyć nie można, pamiętasz? księżyc w pełni, spadające gwiazdy i świeczki na urodzinowym torcie mają już dosyć mojego niezmiennego życzenia. może byś w końcu je spełnił? uważaj, kiedyś spojrzysz w prawo i nie ujrzysz mojej uśmiechniętej twarzy i radośnie błyszczących oczu; ruszysz ręką i nie napotkasz mojej dłoni, gotowej do uścisku. rozejrzysz się, a mnie nie będzie w pobliżu. czy potrafiłbyś tęsknić za mną tak mocno, jak ja za Tobą, gdybym to ja odeszła?
![]() |
#2303 |
Przyczajenie
|
twoje szczęście niech będzie moim szczęściem
Bo tam gdzie moje serce znalazłeś swoje miejsce. Wiesz co czuje nie ma się co oszukiwać głęboko kocham to i kochać będę Ideały w które wierzę są po porostu dla mnie święte Są rzeczy które lubię i które są niezbędne Było, minęło, zmieniliśmy się oboje Ty i ja gdzieś pomiędzy tym wszystkim Wypowiedziane słowa które bym chciała odwołać rozszerzyć swój obiektyw Na świat którego nie znam tak naprawdę Nie wiem, nie wiem, nie wiem, nie wiem, nie wiem Są rzeczy których jestem i których nie jestem pewna Tą pewną niepewność jak czegoś nie znam i się gubię Być sobą szczerą osobą to lubię właśnie jesteś w szarym tłumie i naprawdę nic nie umiesz A ja wiem co lubię kogo szanuję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
fundatorem nagród jesteś Ty.
pokochałam Cię. na zawsze. chyba. już.
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
na umierającą miłość nie ma lekarstwa. można tylko odejść. próbować zapomnieć. nie żyć złudzeniami. przestać się oszukiwać. nie czekać. mężczyzna który nie ma zaplecza w postaci kochającej kobiety jest martwy. jest nikim.
#2306 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały
![]() "On zdawał się mocno zauroczyć, zawsze kiedy ją mijał starał się patrzeć prosto w oczy, szukał kontaktu niekiedy z rozpaczy i wtedy zdał sobie sprawę ile ona dla niego znaczy. Ona musiała się zauroczyć, ale zawsze odwracała wzrok, kiedy patrzył jej w oczy. Chciała dać mu znak i wyrazić wszystko, ale zawsze rezygnowała, kiedy on stał blisko." Może nadszedł już czas by pogodzić się z faktem, że nawzajem robimy sobie w głowie niepotrzebny burdel i po prostu się pożegnać? Od dnia gdy go poznała powtarzała sobie, że taki cudowny chłopak jak on, wkrótce znajdzie sobie dziewczynę która w pełni na niego zasługuje. Pogodziła się z tym faktem, dlaczego więc tak zabolało ją gdy dowiedziała się, że 'poszukiwania zostały zakończone'? i nawet nie jest Ci przykro, prawda? Dlaczego to robisz? Dlaczego gdy już prawie udaje mi się zapomnieć Ty powracasz jak bumerang z karteczką wywieszoną na czole : wróciłem, dalej cierp. ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Dziękuję za pochwały ![]() "On zdawał się mocno zauroczyć, zawsze kiedy ją mijał starał się patrzeć prosto w oczy, szukał kontaktu niekiedy z rozpaczy i wtedy zdał sobie sprawę ile ona dla niego znaczy. Ona musiała się zauroczyć, ale zawsze odwracała wzrok, kiedy patrzył jej w oczy. Chciała dać mu znak i wyrazić wszystko, ale zawsze rezygnowała, kiedy on stał blisko." Może nadszedł już czas by pogodzić się z faktem, że nawzajem robimy sobie w głowie niepotrzebny burdel i po prostu się pożegnać? Od dnia gdy go poznała powtarzała sobie, że taki cudowny chłopak jak on, wkrótce znajdzie sobie dziewczynę która w pełni na niego zasługuje. Pogodziła się z tym faktem, dlaczego więc tak zabolało ją gdy dowiedziała się, że 'poszukiwania zostały zakończone'? i nawet nie jest Ci przykro, prawda? Dlaczego to robisz? Dlaczego gdy już prawie udaje mi się zapomnieć Ty powracasz jak bumerang z karteczką wywieszoną na czole : wróciłem, dalej cierp. przepraszam za ten post u góry ale cos mi sie popieerdzieliło . ;/
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
... no i WIDZĘ co robisz szalejesz jak ranny jeleń.
chciałam to olać, ale jeszcze nie oleje ... .. może patrząc mi w oczy zrozumiesz o czym myślę . uwierz jestem zbyt zmęczona by silić się na UŚMIECH . .
![]() |
#2308 |
Przyczajenie
|
"Wszystko co czułam to głod.
Straszny głod, który mogłabym nazwac brakiem, potrzebą, bezsilnością, frustracją, pustką; przesladował mnie, zżerał, a wkrótce miał żarłocznie połknąc." odbarwiał świt i niebo. Cudu nie będzie , mówie wam. "Tylko w nocy oddycham, siedzac przy oknie palac papierosy słuchajac Wiatraków mojego serca. Zamykam oczy i daje sie unosic." |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Raczkowanie
|
Tekst piosenki, która ostatnio mi się spodobała < 3
"Luna – Księżyc
Jest wiele dróg, wielu ludzi i miejsc, Hay tantos caminos, tanta gente y lugares, Chociaż uciekam wszyscy prowadzą do ciebie. Aunque me desvie todos llevan a ti. Wyjeżdżam zostawiając ślady abyś nie zapomniał, Voy dejando huellas para que no te pierdas, Chociaż nie chcesz zawsze wracasz do mnie. Aunque tu no quieras siempre vuelves a mí. To jest melodia Es la sintonia Twojej istoty z moją skórą. De tu ser, junto a mi piel. Jesteśmy symfonią, S-oh-oh somos sinfonia, Ta miłość nie ma końca. Este amor no tiene fin. Dlatego Por eso Wiesz, że to prawda, Sabes que es cierto, Tylko z pocaunkiem, Con solo un beso, Przerywamy ciszę. Rompemos el silencio. Wiesz, że to prawda Sabes que es cierto Że z pocałunkiem Que con un beso Nie ma więcej znaczenia czas. No importa más el tiempo. Zdobywamy fakty w tej samej substancji Creo que estamos hechos en la misma sustancia Chociaż nas rozdzielą jesteśmy jak magnes Aunque nos separen somos como un iman Czuję, że nadajemy na tej samej częstotliwości Siento que vibramos en la misma frecuencia To połączenie wykracza poza rzeczywistość. Esta conexion rebasa la re alidad To jest melodia Es la syntonia Twojej istoty z moją skórą. De tu ser, junto a mi piel. Jesteśmy symfonią, S-oh-oh somos sinfonia, Ta miłość nie ma końca. Este amor no tiene fin. Dlatego Por eso Wiesz, że to prawda, Sabes que es cierto, Tylko z pocałunkiem, Con solo un beso, Przerywamy ciszę. Rompemos el silencio. Wiesz, że to prawda Sabes que es cierto Że z pocaunkiem Que con un beso Nie ma więcej znaczenia czas. No importa más el tiempo. Nie zapomnisz mnie No me olvidaras Chociaż będziesz z kimś innym Aunque estes con alguien más Tyle marzeń do spełnienia Tantos suenos por cumplir Tyle rzeczy do powiedzenia. Tantas cosas por decir. To jest melodia Es la sintonia Twojej istoty z moją skórą. De tu ser, junto a mi piel. Jesteśmy symfonią, S-oh-oh somos sinfonia, Ta miłość nie ma końca. Este amor no tiene fin. Dlatego Por eso Wiesz, że to prawda Sabes que es cierto, Tylko z pocaunkiem, Con solo un beso, Przerywamy ciszę. Rompemos el silencio. Wiesz, że to prawda Sabes que es cierto Że z pocałunkiem Que con un beso nie ma więcej znaczenia czas No importa más el tiempo."
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Wtajemniczenie
|
cieszę się, że się podobają
![]() Możesz dmuchać świeczki na torcie wypowiadając przy tym w myślach życzenie, możesz życzenia myśleć, gdy widzisz spadającą gwiazdę, możesz wrzucać drobne do fontann na całym świecie... tylko pamiętaj, o tym że... życzenia się nie spełniają... pod drzewem zakopie wszystkie nasze wspomnienia w tekturowym pudełku żeby zgniły jak nasza miłość
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.