![]() |
#2251 |
Przyczajenie
|
![]()
dreams_x33 .! Dziękuje.. ; )).
____________________ Powiedz coś ...! Bo mi ciężko, tak cholernie mi ciężko...
#2253 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
... bo gdyby nie on i gdyby nie ona, to kto wie, kto wie jak dziś wyglądał by ich świat . wpadli na siebie przypadkiem, jeszcze szybszym przypadkiem pozbierali się idąc w inne strony. dokąd zmierzasz powiedź mi, określ nasze nie określone dni . przyszła przyszłość dopadła ją, męczy, dręczy i zadaje ciosy wymierzone prosto w serce, pyta ciągle o to samo, pyta czy to w ogóle ma jakiś sens . pozbawiony sensu nonsens naszej miłości, zaplątane nasze dłonie, tak, można powiedzieć, że wpadliśmy po same uszy . zastrzykiem miłości kiedyś koił jej ból, tym samym zastrzykiem teraz ranił ją . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
rozpętałeś burzę w mojej głowie.
rozpętałam piekło w Twoim sercu. jesteś mój. nie jestem Twoja. jestem wolna. nareszcie.
![]() |
#2256 | |||||
Zadomowienie
|
![]() kopiuj wklej i już mój ![]() geniusz! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *
chcę kogoś, kto w nocy pod moim oknem byłby w stanie krzyczeć: hej Ty, obudź się, kocham Cię! /jakby ktoś umiał po ang. ![]() you're irreplaceable, created for me. /jesteś niezastąpiony, dla mnie stworzony./ działałeś tak szybko, gdy gęsia skórka ledwo opętała moje ciało, już kierowałeś ramiona w moją stronę. poszłabym po piwo, kupiłabym Ci papierosy, tylko powiedz, że ten wieczór rezerwujesz tylko dla mnie. z zamkniętymi oczami dotrę do Ciebie, Twoje ramiona moim magnezem. wzajemność, słyszałeś o tym kiedyś? nagle zapragnęłam palić, bym mogła Ci towarzyszyć, chociaż dziesięć zaciągnięć dziennie. moja mała acz wielka Nadzieja zaczyna zanikać.. boję się o jutro, o bezNadziejną przyszłość. nawet taniec mi nie pomoże, alkohol nic nie poradzi, wiem, kocham go zbyt mocno.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-09-22 o 16:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
Nie zmieniam facetów jak rękawiczki. Ja ich gubię. Jak rękawiczki.
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
trochę mnie nie było, mam nadzieję, że mnie pamiętacie ![]() przepraszam, ale serce zdemoralizowało rozum. po co skleiłeś mi serce, skoro teraz je stłukłeś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
` rozświetlę tą czarną noc wspomnieniem Twoich oczu ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabieram ![]() Chocolaaate - dziękuję ![]() dontgivemenames - nawzajem też Cie uwielbiam ![]() --- On zawsze był ważniejszy od niej. wielkie rzeczy, małych ludzi. chcę być z Tobą i tylko z tobą. szukała szczęścia, którego nawet On nie mógł jej dać. Nie chciała się budzić, bała się kolejnego dnia. to tylko ja, zwykła szmaciana lalka. nie potrafiła odnaleźć samej siebie całuj moje ciało kawałek po kawałku. zakopać się pod kołdrą i tęsknić przez łzy.. podkuliła nogi, dotykając czubkiem brody kolan, próbowała ukryć łzy które spływały jej po policzkach.. jej życie było marną cząstką jakiegokolwiek życia. papierowa marionetka. nikt nie potrafił go zastąpić... zabrałeś z mojego życia wszystko co kochałam, łącznie z samym sobą. uparcie wierzyła ,ze jeszcze wróci. powracasz zawsze w moich snach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś genialna , a ja uwielbiam takie bekowe opisy ;DD -Dlaczego płaczesz? -Zgubiłam instrukcję. -Do czego? -Do życia.. `- (...) tylko jak ja mam się wobec niego zachowywać? co robić? - bądź po prostu sobą. nie musisz udawać. - żeby być sobą, muszę udawać. - zauważyła z goryczą Ginny. - jak to? - a tak, że sama nie wiem, kim jestem. `- Co mam zrobić żebyś mi wybaczyła? - Kup mi jacht. - Ee ee... ale ... po co Ci jacht? - No jak mnie wkurzysz to sobie popłynę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Przyczajenie
|
poprostuAsiss-
![]() lubią go. za fajne najki i tą cholerną bezuczuciowość. herbata wystygła, moja cierpliwość także się kiedyś skończy. nie zasnę. będę czekała do usranej śmierci, dopóki nie napisze choćby głupiego, pustego smsa przez pomyłkę. niedobór witaminy b i ciebie. Edytowane przez szariap Czas edycji: 2010-09-22 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
bezustannie czekałam na kogoś ; kto poda mi kredki, gdy będę miała ołówek. zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. nie będzie pytał, bo będzie wiedział. przejdzie ze mną na czerwonym świetle. w ostatniej chwili mi powie: -uważaj! kałuża. nadąży za mną do autobusu. odpowie równo ze mną na jedno pytanie. będzie mnie słuchał, kiedy coś mówię. i uśmiechał się kiedy będę na Niego zła.
Edytowane przez slodka cytrynka Czas edycji: 2010-09-22 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Rozeznanie
|
sandra12319, kamisha, ZaagubiOna_, LoveYourEyes - okradłam
![]() marikab - Misiek i wzajemnie ;3 happyend - jasne, że się podoba ![]() Chocolaaate - kuurde przepraszam no! ale dziękuje to szalenie miłe i także okradam z tego czwartego. Chyba siedzisz i w sercu wiesz? <3 ![]() dontgivemenames - i wzajemnie ![]() Wyszedłeś, pożegnałeś się, zamknąłeś drzwi wieczności. Nie powiem wychowany byłeś, ale wychowanie nie pomogło mojemu sercu zapomnieć. Pamiętam jak siedzieliśmy na murku i opieraliśmy się o metalowe pręty płotu, wtedy wiał lekki wiatr, ale było gorąco, miałam na sobie białą bluzkę i opowiadałam Ci, że życie jest beznadziejnie i że kiedyś stąd wyjadę. Błąd, zapomniałam dodać, że Ty ze mną. Wróciłam ze szkoły zmęczona ciągłym sztucznym uśmiechem, zmęczona fizycznie smarkaniem i kichaniem, z podwyższoną temperaturą spowodowaną grypą i z podwyższoną temperaturą serca związaną z tęsknotą. Zniechęcona do życia i dalszego działania z kłębiącymi się myślami ' co do cholery mam zrobić?'. Czy nie mogę się bez powodu położyć spać? a tak na poważnie to tęsknie. I nachodzi czas kiedy gesty przyspieszają oddechy serca, a umysł szaleje i podsuwa myśli czy dobrze zrobiłam. Brał głębokie wdechy kiedy ciężko przez krtań przechodziły mu drgania przeprosin. Wzdychasz jak kobieta rodząca, a powód przecież jest błahy. Odeszłam. Mówiłeś, że nic niewarta jestem pamiętasz? nadchodzi czas kiedy nawet najtwardsi potrzebują szczęścia. Takimi słowami nie załata się nawet dziury w ulicy, a co dopiero serca. Wierzę, że kiedyś nam się ułoży, kiedyś to będzie za późno, ale się nam ułoży, wierze. Każdy w coś wierzy, choćby w swoją niewiarę.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-09-22 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
on nie jest zły. on nie miał miłości.
to strach. niepowstrzymany strach i wyznania, których nie mogą wymówić usta. potem była miłość. paradoksalnie beznamiętna przesycona żalem. zgubiliśmy prawdę w wyznaniach miłosnych, zgubiliśmy siebie z braku poranków. cały potok myśli rozbijał się jej o tył głowy myśli straszliwych myśli niechcianych.
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
z innej bajki - dziękuję Słodka ;*
z nostalgią w sercu,
po cichu w niepamięć odchodzę. chyba rozpadam się wewnętrznie.
#2267 |
Rozeznanie
|
![]() ' Może jest zbyt wcześnie albo zbyt późno, ale chcę Ci powiedzieć, że Cię kocham.
Nie musisz mi wierzyć, to pewnie niedorzeczność, jedno z moich urojeń'
#2268 |
Zakorzenienie
|
Emaa x3, mad_woman, x_truskawka_x, patrysiowa_, SparklyAngel - dziękuję
![]() ouu - <3 I tak płynie czas, niestandardowo. Nic nie rozrywa tak desperacko mojego serca jak smutek. Smutek o oczach opuszczonego dziecka, twarzy zranionej kobiety i spojrzeniu poniżonego mężczyzny. Chowam się między ścianami świadomości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
- Nie potrzebujesz miłości , rozumiesz ?
- Ale potrzebuję jego , rozumiesz ? nie jestem tą samą słabą dziewczynką co kiedyś , chcesz się przekonać ? - Kocham Cię . - Ja Ciebie też . - kurdę znowu to robię . - co takiego ? -znów popełniam ten błąd. Asis - kradnę , jeżeli pozwolisz ![]() ![]()
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Doszło do tego, że uśmiecham się do mleka. naiwnie__
gdzie jesteś.? :<
Tak to się skończyło. Edytowane przez ekhm_sorry Czas edycji: 2010-09-22 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
nasza miłość ubrana w szary sweter. przemyka niespostrzeżenie
i wiesz, że to nie Twoja wina, że nie ma mnie obok kropelka po kropelce ulatuje to uczucie przyznaj. znasz przyczynę tych dziwnych sytuacji nie potrafię znaleźć sobie tu miejsca moja skóra przesiąknięta Twym zapachem daj jedną pozytywną myśl przekonaj mnie, że warto kochać stwórz taki świat, gdzie będą jedynie pozytywne słowa dobrze wiesz, że ja to ta z Twoich niegrzecznych snów trzymaj za rękę i nie puszczaj. bądź. czujmy, że jesteśmy obok
#2272 |
Zakorzenienie
|
turka24 - dziękuję! ![]() marikab - ![]() _________________________ _ nienawidzę Cię z miłości. a jednak idę dalej. odszedł, to wystarczy. przecież nie tak łatwo jest zapomnieć. ciągle zastanawiam się, jak Ty tak szybko to zrobiłeś. 'Twoje ostatnie `kocham` krąży w moich żyłach'.
#2273 |
Zakorzenienie
|
niesamowite uczucie. Ja Was również, niezmiennie i zawsze ![]() Kiedy mówił do niej, byłam w Jego słowach Obejmował ją czule czułam ten uścisk obsypywał pocałunkami Znałam każdy ruch Jego warg i dłoni gdy gładził jej włosy A kiedy odchodził bezpowrotnie byłam spływającą łzą po jej bladych na wpół otwartych ustach i niemym krzykiem by został W kieszeni mam rozpadający się uśmiech i słowa "jest dobrze" to odpowiedź na pytania "jak się czujesz?" nietrafiające do serca Wierzyłam, że to może skończyć się szczęśliwie, dopóki nie skończyło się naprawdę Dla siebie zatrzymaj tą miłość, ona nie ma znaczenia dla świata.
#2274 | |
Wtajemniczenie
|
na zdrowie Misiaku.
![]() Cytat:
![]() zanim mnie zostawisz, chce o Ciebie walczyć, zrobię to o własnych siłach, dopóki mogę ... znów mnie dziś przytuliłeś, nikt nie chciał mi uwierzyć, ze nie jesteśmy parą. tych kilka chwil z Tobą, tak ciężko zapomnieć ... kiedyś spotkam tego, dla którego będę tą jedyną. mogłabym wypalić 10 paczek papierosów, wypić 5 litrów wódki, wspomnienia o Tobie i tak będą szumiały w mojej głowie ... zaopiekujesz się mną ? bo jestem jeszcze Mała. ![]() więc, poczekam na miłość. Często myślę , czym w tej chwili moglibyśmy być. Być może siedziałbyś teraz wtulony we mnie i obserwował, jak sączę herbatę. przyjaźń często kończy się miłością, ale miłość przyjaźnią nigdy się nie zakończy. Od dzisiaj zostaje nałogową kłamczuchą, pierwsze kłamstwo, które wyjdzie z moich ust, to to że już Cię nie kocham.
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
Miło skarbie
![]() ![]() ___________ Wcale nie potrzebuje nikogo Wiem, że przetrwam Wiem, że przeżyję... To nie tak miało być mieliśmy wszystko, wierzyłeś we mnie a ja w ciebie... Kocham od poniedziałku do piątku. W weekend staram się zapomnieć, że kocham. dosięgam twych ust gdy dzielimy pocałunek i upadam. Przedstawienie skończone, pożegnajmy się. Skąd miałam wiedzieć,jak potoczy się ta historia? Skąd miałam wiedzieć,że złamiesz mi serce? Czasem życie smakuje jak gorzka kawa.
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
Bo gdyby nie ona i gdyby nie on,
To nie wiedziałabym, że to co czuję Do Ciebie potocznie nazywane jest Miłością. Słyszę płacz dziecka. Strach rozdziera je od środka. Setki wspomnień w jeden wieczór. O co może jej chodzić? Czy to moja wina, Że jej nie kocha? Teraz tylko sen odrywa mnie od rzeczywistości. Proste. Odejść i zapomnieć.
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
prawda to dziw.ka, a ja jestem jej alfonsem.
miłość to choroba. ze wszystkich najgorsza. woda zmywa strach. dlatego tak często uwielbiam brać prysznic. jesteś miękki jak dziewica. chcę się zestarzeć przy Tobie. nie przez Ciebie.
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
`Bo obiecałam sobie, że nie pokocham nikogo tak mocno, żebym nie mogła być całą, kompletną osobą bez niego.` |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chcę kogoś, kto w nocy pod moim oknem byłby w stanie krzyczeć: hej Ty, obudź się, kocham Cię! I want somebody Who at night unter my window Can shout; Hey You ! Wake Up! I love You ! nie wiem czy dobrze bo z ang. znowu taka dobra nie jestem,, ale próbowałam ![]() Miala wrazenie ze skoczylby za nia w ogien, A tak naprawde bez zahamowan uzylby ja jako podpalke Twoich pocałunków miało mi nigdy nie zabraknąć, Dziś szukam Ciebie nawet pod łóżkiem, To że nie ma Cię w moim życiu, Nie znaczy że zniknąłeś również z serca. Juz nie wzruszaja mnie Twoje kwiatki,pocalunki Ani to że przepraszasz po raz setny łkąjąc; Kochanie przeciez nic sie nei stalo ! Napisala na ławce, markerem koloru serce swoje imię. Szafirowym kolorem dodała plusa. Wiedziała że to jego ulubiony kolor... Codziennie przychodzila tam wieczorami czy aby nie dopisał swojego imienia. Pewngo dnia ławka zniknęła. Zrobiła to samo na następnej.... weno gdzie ty byc? ![]() ps; chcialabym poznac autorke tych opisow. Jestem pewna ze sa z wizazu! ` cześć to ja kochałeś mnie pamiętasz? milosc , co z ciebie za kobieta! `
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-09-22 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Raczkowanie
|
agattee, CaMa, chcialam byc, Chocolaaate, dagmaruffka, Frutellka xD, inquiring, kontrastowa0, LadyBerry_, lourlinny, niezniszczalna_aleks, Paralogiczna , poprostuAsiss, rumuneczkaxd, samo_zloto, sandra12319, Sharmila , siatkaara, styrana, szariap, xxgroszek07xx
![]() czujcie się pozbawione Waszych perełek ![]() ![]() + Spojrzeniem rozpalasz me zmysły . Wyznaczam w sobie granice bólu , przełamuje bariery , pokonuje słabości , wylewam łzy ,a Ty nadal milczysz . ![]() Niepotrzebuję miłości niczym z `Romea i Julii` . Ja potrzebuję Ciebie. Tak bardzo chciałabym móc jeszcze raz spróbować być z Tobą . Lecz zdecydowanie bardziej boję się kolejnego rozczarowania , nowych łez i bólu . Nawet jeśli Twoja miłość jest kłamstwem , proszę Cię , kłam dalej . ![]() Nigdy nie wyleczysz się ze wspomnień . A moje imię zawsze będzie wywoływało dziwne uczucie w sercu i smak tęsknoty . Każdy dzień daje nadzieje . Nadzieje na lepsze jutro ! Życie czasem kopie w dupe za mocno , a czasem zbyt czule nas głaszcze . Idzie zima . Ty odszedłeś . Kto teraz ogrzeje moje zziębnięte dłonie ? ![]() Twoje obecność nadzieją na szczęśliwe jutro . ![]() I miss You . I can`t brathe without You . Tęsknię . Nie potrafię bez Ciebie oddychać . You will never find someone like me . Nigdy nie znajdziesz kogoś takiego jak ja .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.