![]() |
#2281 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() To na pewnio mnie nie słuchałaś, bo ja nie lubie grubych ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam w porządkowo-przeróbkowy szał
![]() Jedną z moich starych spódnic z kolei obcięłam i będę mieć mini ![]() Zrobiłam też porządek z paznokciami u dłoni i stóp. Jutro je pomaluję na jakieś ładne kolory, bo dziś wieczorem będę grillować i pewnie jak zwykle się cała upapram ![]()
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciliśmy niedawno znad morza.Kilaka godzin na plaży to zdecydowanie za mało ![]()
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam dziś zamiar iść po pracy na zakupy i uzupełnić braki w kosmetykach ![]() ![]() Ja też powoli zaczynam myśleć o wakacjach. Pod koniec miesiąca powinnam już znać termin urlopu i wtedy się okaże czy mój wyjazd nam morze wypali.
#2286 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() A ja już wróciłam ![]() ![]() ![]() Morze przepiękne, ciągle się zachwycałam jak zmienia kolory ![]() Szkoda, że następny taki dalszy wyjazd dopiero za rok lub nawet dłużej ![]() Zużyłam trochę kosmetyków (ostatnie 2 dni nie miałam balsamu do ciała ![]() ![]() ![]() A kupiłam... masełko do ust Korres ![]() ![]() ![]() No a dziś pierwszy dzień w pracy... nawet nie jest ciężko, choć czekam na 16 żeby wreszcie wrócić do domu ![]()
#2287 |
Zakorzenienie
|
kochanie, miałam właśnie pisać czy już wróciłaś
![]()
![]() |
#2288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dokładniej to wróciłam w sobotę, ale nie mamy jeszcze internetu, byłam wczoraj u rodziców, ale też nie bardzo miałam czas coś napisać, bo przez milion godzin oglądaliśmy zdjęcia z wyjazdu ![]()
![]() |
#2289 |
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko, fajnie wyglądasz w tej sukience, jak Ci się podoba to bierz i nie marudź.
![]() Kochanie super że podróż poślubna się udała. ![]() Ja miałam znowu zabiegany weekend - sobota pod znakiem porządków na działce (spaliłam sobie plecy bo dzień zaczął się pochmurnie i nie pomyślałam, że może dobrze by było się posmarować filtrem ![]() Doszłam też do wniosku, że nie kupuję sukienki na sobotnie wesele, przymierzyłam jedną czerwoną, którą mam od dawna i nigdy w niej nie byłam nigdzie i ją włożę. Co prawda nie jest to ideał i nie czuję się super komfortowo, ale na siłę nie ma sensu kupować, skoro w żadnym sklepie nie mogę nic wybrać. ![]() Za to bez wyrzutów sumienia mogę sobie pozwolić na tusz Clinique i jakiś lakier na pocieszenie. ![]() Idę dzisiaj oddać pracę w końcu, zaraz zabieram się za drukowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te 20stki mówiłam, że porządne ![]() Może wcześniej się coś trafi niż za rok, nie warto się smucić ![]() A mi pójdzie niedługo tusz do rzęs manhattan (w sumie to siostra go bardziej używała niż ja, no ale ja zużywam jeden jej więc można to tak policzyć ![]() ![]() Gratulacje udanego odwyku, mi już lepiej poszło w maju ![]() Cytat:
Jak ujdzie to nie kupuj, racja ![]() Pochwal się koniecznie jak kupisz ![]() A ja wczoraj pobalowałam trochę, jeszcze jak wróciłam to zasiadłam do pisania i w trakcie chyba jakoś straciłam kontakt z rzeczywistością, budzę się rano a tu komp włączony i cała strona zapisana ![]() ![]() Chyba wrócę do mojego fitnessklubu- mają nowe zajęcia z jedną z moich ulubionych trenerek. Kupiłabym na razie karnet na jedne zajęcia tygodniowo ze stretchingu, a jak się obronię to się porządnie wezmę za siebie i kupię open na pilates i tbc jak wcześniej chodziłam. Brzusio boli okresowo :/ Kurczę, coś nie przychodzi moja Audrey... Zrobiłam wreszcie wczoraj mocny fajny makijaż, jak da się wyciąć z jakiegos zdjęcia z imprezki to wkleję ![]()
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja już przeprowadzona do nowego mieszkania/pokoju od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolona! Trochę ze zdrówkiem średnio, bo jestem już na 3 antybiotyku, miałam zapalenie krtani - chodziłam do pracy i co antybiotyk naprawił to klima zepsuła a teraz jestem od czwartku na zwolnieniu i do pracy idę dopiero w czwartek i mi lepiej ![]() Kosmetycznie mam nową butlę szamponu Tigi superstar 750 ml i spray zwiększający objętość włosów, też z Tigi - bosko pachnie! Mam też krem do depilacji Isana ale jeszcze nie używałam i nową kulkę garniera mineral ![]() I muszę koniecznie kupić zmywacz do paznokci, bo mój za chwilę się skończy. I płatki kosmetyczne. No i skończył mi się ten mój kolagenowy żel do mycia twarzy. A w moim pudrze brązującym ArtDeco jest już spora dziura... Wygląda na to jakby miał się zaraz skończyć..dziwne, bo on ma 18 gr a Dior, którego miałam ostatnio 2 razy miał 12 gr i wystarczał mi na +/- rok.. Jak się ArtDeco tak szybko skończy to nie wiem czy nie wezmę znów Diora. Używałam jakiś czas też kremu ziaja nagietkowego mojej współlokatorki (mam tonik i jestem zadowolona) i mnie zapchał! więc go nie kupię, dobrze, że współlokatorka pozwoliła mi potestować ![]() Poza tym jestem w środku sesji, już za mną 7 egzaminów i 8 przede mną ![]() ![]()
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
bosiak
![]() ![]() A ja sobie byłam w Rossmannie (dziś po raz pierwszy poszłam do tego koło Carrefoura na Zakopiance - fajnie tam, bo spokojnie). Efekty zakupów poniżej. Nie było tych nowych szminek i błyszczyków Maybelline, choć "wystawka" już stoi.
#2293 | |
Przyjaciółka KWC
|
Kupiłam tusz High Lenghts, pomalowałam już jedno oko, widzę potencjał, tylko muszę się tym dziwacznym grzebyczkiem nauczyć posługiwać.
![]() Cytat:
![]() Trafiłam w końcu w H&M sukienkę, która mi się podobała, ale w 34 się nie zapięłam, a 36 ze mnie spadła. ![]() Chciałam jakiś lakier do paznokci sobie kupić, ale nie mogłam nic wybrać i chyba odwidziały mi się lakiery niebieskie/morskie. Poza tuszem do rzęs przyniosłam do domu tylko żel na siniaki, mam nadzieję, że zadziała bo mam nogi jak ofiara przemocy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hypnose nadal zostaje moim numerem jeden, ale ten MAC jest naprawdę fajny.Dobrze pogrubia, wydłuża i trochę podkręca moje rzęsy.Przy tym jest naprawdę lekki i nie skleja. Cytat:
![]() O przypomniałaś mi, że miałam tam zajrzeć. Cytat:
![]() ![]() Super, że wyjazd się udał i zazdroszczę,bo rok temu o tej porze też wygrzewałam się na greckiej plaży ![]() Będziemy zamawiać lakiery? ![]() Cytat:
![]() Ale Ci szybko poszło z tą przeprowadzką ![]() Biedna jesteś, 3 antybiotyk?Lekarze nie mogli trafić czy aż tak Cię trzymało? Cytat:
Uff i po weselu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I zachwycona jestem tym brązującym Daxem. Opalenizna w kilka dni, naturalna, bez zacieków, zero samoopalaczowego smrodku.
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Isa
![]() Karo aż tak trzyma. Nadal mam katar i generalnie nieciekawie. Miałam robione badania krwi i wyszła bardzo wysoka infekcja. i w ogóle dzisiaj jestem mega słaba, od rana miałam dodatkowo rozwolnienie .. i myślałam, że się poryczę, bo już nie mogłam wytrzymać.. Byłam w superpharmie ![]() ![]() no i tym sposobem zostało mi już tylko pieniążków na jedzenie ![]()
![]() |
#2296 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie kombinuję czy by ich teraz nie kupic też. Ja się nabawiłam ostatnio kilku jak wsiadłam na rower w sandałach z totalnie płaskimi podeszwami- zapomniałam o tym i mi stopy spadały z pedałów i tak walnęłam parę razy łydką i mam pamiątki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak zwykle prujesz, gratulacje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie wczoraj popołudniu dopadła jakaś migrena. Przeleżałam na łóżku aż do wieczora, nie pomogły tabletki od bólu głowy, miałam wrażenie, że krew w mózgu mi pulsuje i zaraz mi ten mózg rozsadzi ![]() Cytat:
![]() W sumie pod Carrefourem chyba mam najlepiej, bo i do Natury w Solvayu blisko, więc zawsze można obskoczyć na raz obie drogerie ![]()
![]() |
#2298 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Tamten R. tez fajny
![]() Kliknęło mi się biały lakier ze starej limitki Essence- mam tylko z cienkim pędzelkiem do frencza, a przyda się pod te wszystkie topcoaty kupione w maju ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko nie podejrzewałam, że aż tyle będę się z tym bujać :/ W dodatku nie chciałam, bo to - od wypłaty. Następna będzie niższa o 200zł przez to chorobowe, dla mnie to dużo. Ale z 2 strony jak już znów miałabym brać jakieś leki, kupować, męczyć się to stwierdziłam, ze już pójdę. Lekarz chciała mi dać do końca tego tygodnia ale ja już nie chciałam bo to aż 7 dni roboczych.
Isa głowa też mi pęka.. ;] Aj aj tusz mi niedługo się skończy. I znów wydatek ![]() i zamiast się uczyć to zaczęłam sprzątać ![]() ![]()
![]() |
#2301 | ||
Zakorzenienie
|
kochanie, cieszę się, że podróż udana
![]() Cytat:
![]() na szczęście został już tylko jeden, ale chyba najcięższy ze wszystkich ![]() cały weekend uczyłam się do wczorajszego (ten na szczęście zaliczony), tak że na naukę do dzisiejszego miałam tylko parę godzin.. więc widzę marne szanse ![]() współczuję kłopotów ze zdrowiem.. ![]() Cytat:
też bym chciała te błyszczyki, ale mój Rossmann jak zwykle opóźniony ![]() marzę żeby się w końcu porządnie wyspać ![]()
![]() |
#2302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tia ja zamiast pisać to dziś już miałam 3 drzemki- jem i śpię i tak w kółko. A apetyt to mam okropny, gorzej niż w zimie ![]() Zapisałam się na ten stretching, ide jutro a za 2 godziny na rolki ![]() Cytat:
![]() Mnie chyba trzeba zamknąć na kłódkę ![]() W Skarbie napisali, ze tylko w wybranych będa dostępne to może do innego idź ![]()
![]() |
#2303 |
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko jesteś szalona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Mnie te żele OS w ogóle nie kusza
![]()
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet na ich stronie nie ma niektórych, które Ty masz ![]() mango macadamia jeśli pachnie tak jak brzmi, to go chcę ![]() ach, nie wiedziałam, że ich nie będzie we wszystkich.. dzięki za info w takim razie ![]() ![]() TŻ mnie dziś zabrał na kręgle w ramach odstresowania, musiałam pościnać paznokcie żeby nie popękały, bo pamiętam jak za pierwszym razem albo pękły albo się porozdwajały, koszmar - dlatego teraz za każdym razem wolę mieć minimalną długość i bez problemów
![]() |
#2307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Póki co podtrzymuję opinię o tym moim- nie klei się ale jest na ustach i jak dla mnie to super nawilża ![]() Oj, na kręglach to ja bytłam z 2 razy w życiu i to dawnoooo ![]() Ale się wyrolkowałam, jeszcze jak jechałam to mnie kumpel zdenerwował i jeździłam nabuzowana jak nie wiem, na szczęście już zeszło ![]() Zmykam spać i jutro piszę od rana!
![]() |
#2308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, co z tymi błyszczykami? Ja ich też nie widziałam w poniedziałek a również kuszą ![]() Cytat:
![]() Super wyglądają, jak tęcza ![]()
![]() |
#2309 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No moooże, ale to musiałabym wygrać w toto lotka, a nie gram ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja współczuję egzaminów, ale dobrze, że już niedługo koniec i będziesz miała taaakie długie wakacje ![]() Zakupy imponujące ![]() ![]() A ja ledwo żyję ![]() ![]() ![]() ![]() Za to wczoraj przyszedł do nas blender ![]() ![]() A przez to zmęczenie nie rozpakowałam jeszcze kosmetyków ![]() ![]()
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś często wygrywałam trójki, ale się skończyło ![]() Gdzieś na blogach znalazłam, że przenoszą się na nailssuplies.us Dzisiaj powąchałam wszystkie- ciekawe te zapachy, mało słodkie, takei inne- zwłaszcza te zieloone ![]() zrobiłam koktajl z truskawek też- smietanka, trochę serka białego i kefirku i cukru do smaku- pyyycha ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.