|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Myslalam ze nie mozna jesc slodyczy po posilku, ze wtedy niby sie najwiecej tyje. Myle sie? Jakis czas temu bylam na Dukanie. Wazylam 68, a teraz utrzymuje 65-66kg. Ale to dla mnie byla męka. Po kilku dniach jak sie rzucilam na slodycze to przestac nie moglam z miesiac. Dlatego uznaje diety na zasadzie ze jem normalnie ale zdrowo. Mam zamiar to stosowac I jeszcze jedno.. Ja tak strasznie lubie Reddsy..
|
|
|
|
|
#2282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też trochę dzieci się rodzi,ale wszystko wg schematu:wpadka,szybki ślub :P więc w tamtym roku chociaż na weselach się pobawiłam ![]() Cytat:
Poka salę i kieckę i fryz i bukiet i biżu ![]() Cytat:
cały dzień potem udany :PTeż mam zakwasy i to od czego ... 8min legs! Muszę rozbudzić moje mięśnie :P |
|||
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowe jedzenie to jest to aha... redsy witaj w klubie . Ale ostatnio nalogowo popijalam u TZta domowe wino. Nie że kubeczek, całą butle. Tak, cała ja. zajarałam się pilates http://www.youtube.com/watch?v=8qu7-b-jOo0 od zawsze mi się kojarzył z wyszczupleniem ciała. I fajnie rozciaga, napina, tego mi trzeba. polecam. jest tez taki program na uda i pupe 20 minut pilates, ale mam za malo miejsca w pokoju żeby nogami tyle machac ![]() sciagam Tamilee Weeb, ale probowalam to co mam na kompie i porazka, narazie musze sie rozruszac, no dokładnie Monia jak Ty! Brazil butt lift to w ogole masakra może za miesiąc mam taki plan, za 2-3 tygodnie wchodze na wage, mierze sie i waze i bede sie tego trzymac!
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-02-08 o 15:03 |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jakoś się nie mogę zmusić, żeby zacząć. Dowiedziałam się, że mam dodatkowy egzamin ustny, w związku z czym od wczoraj porzuciłam dietę, wcinam czekoladę i uczę się jak szalona! Trzymajcie kciuki!
|
|
#2285 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też uważam, że samą dietą nie da się wyrzeźbić sylwetki marzeń - dlatego trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć! A nie głodzić się! ![]() Cytat:
![]() Tamilee Webb też sobie ćwiczę, schudłam już z 1 cm w udkach, działa Cytat:
To jest power joga (podobna do vinyasy), czyli ćwiczenia są dynamiczne, dosyć szybkie.Mogłabym wrzucić na jakiś serwer, tylko nie znam się na tym, podpowiecie? |
|||
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z chęcią wypróbuję . A dużo czasu trzeba, żeby dało to jakieś efekty? Podeślesz na maila? (nie wiem gdzie można wrzucić filmiki ...)
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
Spróbuję posłać na maila, tylko nie wiem czy takie duże filmiki przejdą... No ale spróbujemy
(podaj maila na pw )
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
oo, też bym prosiła te filmiki, jeśli można, nigdy nie eksperymentowałam z jogą
wyślę Ci maila na PW,ok?
|
|
|
|
#2289 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama chodzi do mnie do pokoju i ogląda te kwiaty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli tęskni tak jak ja za nim, to bardzo Już się nie mogę doczekać! Jeszcze tylko 7 dni. Achhh, chyba na tyłku nie usiedzę, tak już chcę do niego I też uwielbiam Kraków Wczoraj pół roku razem nam minęło Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-02-08 o 16:30 |
||||||
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Maila wysłałam na pw
. To co BŚ, będą z nas joginki? Agnesik dzięki za kciuki wizaż mnie trochę od nauki odciąga :P. Przegapiłam tą Twoją historię z kwiatami, aczkolwiek brzmi super
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać. Powodzenia z nauką ![]() słuchajcie, co powiecie na zestaw ćwiczeń 8 min legs+ pilates na brzuch (codzienie) do tego 2x w tygodniu basen i ewentualnie ta joga? dzięki dziewczyny ![]() Słuchajcie, mam pytanie- jeśli przecodziłyście rozmowy kwalifikacyjne, jakie miałyście pytania? Sprawdzali wiedzę itd? Niedługo czeka mnie pierwsza w życiu
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie mi powera, motywaaację! nie mam siły się już uczyć dziewczyny
jeszcze tylko 2 egzaminy, 19 już za mną.. byle do piątku po południu. przepraszam za ten zryw, ale musiałam się gdzieś wyżalić :P
|
|
#2293 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę jutro na praktyki do apteki otwartej, brrr boję się. Do tej pory mieliśmy w szpitalnej to luzik, tam nie ma klientów, stresu. Ale mam cykora
|
||||
|
|
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
Tak miałam staż z EFS. Godziny hmm... dostaje sie z urzedu liste obecnosci i kazdego dnia musisz pisac ze byłas 8 godz i pracodawca musi ci to podbic. I wysylasz to potem do UP. Na 1 miesiąc należą ci sie 2 dni wolnego.
A poniżej zdjęcia fryzura(nie ja jestem na zdjeciu), suknia, bukiet, biżu, zdjecia sali nie mam |
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
moooniaaaa, to tylko praktyki w kancelarii, ale muszę przejść typową rekrutację. No i zastanawiam się jakie są takie standardowe pytania podczas rozmów
![]() adusia1554, ładnie! Moja mama zajmuje się robieniem bukietów dekoracji ślubnych, podrzucę jej zdjęcie bukietu do inspiracji, jeśli nie masz nic przeciwko ![]() Sunday Rose trzymam kciuki
|
|
|
|
#2296 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam 166cm. na uda codziennie robię 8min legs. i czasem się zbiorę i zrobię więcej : http://www.youtube.com/watch?v=EM0nhb-QehU i część II. ja też ręce i klatkę piersiową mam chudą, tylko te nogi są takie nie pasujące więc ostro się za nie wzięłam.a w aparat na zęby na pewno zainwestuję Cytat:
![]() i jeszcze ten plan, super! Cytat:
na wizażu to oczywiste dzień i noc mogę Cytat:
a sos robiony z torebki. pomysł na kurczaka w sosie śmietano-ziołowym. TŻ uwieeeelbia, więc nie miałam wyjścia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja na mojej pierwszej rozmowie pytana byłam o wszystkie zainteresowania z CV. oczywiście doszły pytanie : ile chce zarabiać, dlaczego wybrałam tę firmę? czy miałam jakieś ciuchy z firmy Orsay? czy interesuję mnie moda. I moja rozmowa była fantastyczna! na drugi dzień do mnie zadzwonili i zaprosili na godziny próbne. a po godzinach próbnych mnie przyjęli chętnie bym tam wróciła ... Cytat:
uffff w końcu nadrobiłam piszecie jak szalone ja dzisiaj na śniadanko : 2 tosty z serem, pieczarkami i ketchupem. obiad : bagietka z kurczakiem, ogórkiem, pomidorem, kukurydzą, jajkiem, sałatą pekińską, majonezem i ketchupem ![]() Adusia - bukiet bardzo mi się podoba! fryzura zwykła, a takie najbardziej mi się podobają. sukienkę widziałam już kiedyś i jest cudna! Ja nie planuje ślubu kościelnego
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-02-08 o 17:56 |
|||||||||||
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Więcej nie wiem bo taka rozmowa w kancelarii to już poważniejsza sprawa,a ja mam doświadczenie raczej w dorywczych pracach :P |
||
|
|
|
#2298 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, co mi szkodzi spróbować. Właśnie jakieś pół godzinki sobie ćwiczyłam z You Tubem - 8 min Legs, Abs, trochę skłonów na boczki rowerka, takie tam, szybko zleciało i przyjemnie. Ostatni raz ćwiczyłam to chyba 8 lat temu, nawet nie przypuszczałam, ze mi się gimnastyka spodoba a tu taka niespodzianka. Pół godzinki zleci, mięśnie pracują, a ja się czuję ok, a na orbitreku po 5 minutach wymiękam![]() Cytat:
Z tego co się orientuję, u mnie w firmie sprawdzają język (choć nie jest potrzebny na każdym stanowisku) i obsługę komputera, czyli coś co każdy zna. Gdy mnie przyjmowali właściwie o nic szczególnego nie pytali, takie były czasy. A teraz - jak się trafi na rekrutującego debila, to tak jak mojej koleżance kazał zaśpiewać - bo przeczytał, ze chodziła do szkoły muzycznej (na organy), i pytał ją o nazwiska poszczególnych ministrów (praca na stanowisku analizy danych ) oraz o podanie swoich wad (powiedziała, że nie lubi, gdy ktoś robi z niej idiotkę ) - przyjęli ją. Mamy tez takiego "dyrektorka od 7 boleści", który rekrutuje handlowców, otwiera sobie laptopa i zadaje im skomplikowane pytania z dziedziny, którą podali w CV jako swoje zainteresowania, i to tylko po to by ich zestresować, itp, a sam sobie czyta odpowiedzi z google.Cytat:
![]() Na obiad sobie zjadłam warzywa na patelnie a na deser pokłóciłam się z TŻ o pierdołę o nic właściwie, ale jak sobie przypomnę jak to nie ma racji to się wkórzam . Nie przejmuje się tym jednak, bo u nas to norma![]() ----- tyle piszecie, że nim ja nastukam posta muszę 10 innych nadrobić
Edytowane przez aliś Czas edycji: 2011-02-08 o 18:06 |
|||
|
|
|
#2299 |
|
Rozeznanie
|
Agnes ja też nie biorę kościelnego tylko cywilny ale kościelnego nie będę brała nigdy więc nie będę sobie żałować sukni (kupiłam ją za 200zł od dziewczyny która bardzo chciała się jej pozbyć). Moje wesele bedzie na ok.100 osob wiec chce wygladac jak prawdziwa panna mloda. A na poprawiny chyba bede szukac czegos jak milusia miała na studniowce. Piekny zestaw
Dzisiaj TŻ kupił mi rower (sliczna damke) i byliśmy godzine pojedzic po miescie ale sie zmeczylam. Ufff . Tydzień czasu pojezdze tylko rowerem a potem dodam do tego jeszcze 8 min. Czas kolacji a nie mam natchnienia na nic. Chyba zjem troszke musli z mlekiem bo na nic innego nie mam ochoty. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. za 200 zł mówisz też pewnie bym kupiła gdybym miała taką okazję Ja dzisiaj też marzyłam o rowerach, ale niestety zostały w Polsce. dzisiaj była tak piękna pogoda,że tylko wsiąść na rowerek i pojeździć po mieście. no, ale cóż... kolacji nie jadłam. jakoś nie mam ochoty...
|
|
#2302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam za soba kilka rozmow, i nawet jak dasz plame, czegos nie powiesz, mozna to nadrobic usmiechem i szczeroscia ![]() standardowe pytania to wady/zalety, mocne/slabe strony, i pierwsze pytanie "prosze powiedziec cos o sobie" ja zwykle mowie o sobie, nawiazujac do zainteresowania zwiazanego z ta posada no i co by Pani zrobila gdyby... sytuacja ktora moze sie w tej pracy zdarzyc. Ahh no i - dlaczego chce Pani tu byc i jaki powinien byc idealny pracownik, czy uwazasz ze sie nadajesz!usmiech i pewnosc siebie, nie masz nic o stracenia ![]() taaa latwo mowic, wiem po sobie ![]() Cytat:
![]() wieczory z TZ nie musza byc kaloryczne , na kolacje frittata (polecam, jadlam to pierwszy raz!) standardowo szklanka wina---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
pilates to w ogole hardkor, jakie te babki rozciagniete
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co się ze mną dzieje. chroniczny brak satysfakcji, o.
Siedzę przy coldplayu i zmulam. albo typowy pasztetowy dzień dołowania się niczym, albo jakaś chora psychoza:| - zlinczujcie mnie za sianie deprechy, ale musiałam się pożalić;p BŚ, co do tych pytań- Ewelka dobrze napisała Będę mocno trzymała kciuki )Adusia, kupił Ci rower?! Wow! )) Ja chciałabym takiego ślicznego różowego "składaka" oo tak.:P Mooniaaa, pytałaś ile lat ;p ja ledwo 21. TŻ prawie 24. Z tym że on jest rozgarnięty jak koleś po 30tce ![]() a ja. szkoda gadać. ja mam problemy ze zdrowiem, dlatego jeśli chcemy mieć dzieci,to musimy się spieszyć. wszystko jest takie pogmatwane, bez sensu
|
#2304 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
19????????? Dobrze widzę??? Dziewczyno, wymiatasz, powiedz sobie, że do końca tygodnia będziesz wolna. I nigdy więcej nie będziesz musiała zaglądać do tego, do czego się uczysz i w piątek będziesz z siebie cholernie dumna. Dasz radę! Cytat:
Ale widzę że już wszystko zaplanowane i przygotowane ) To najważniejsze, ale będziesz miała piękny dzień ))Cytat:
![]() Si, ta dietka to dieta płaskiego brzucha, książka trochę mnie denerwuje bo jest napisana w koszmarnym amerykańskim stylu no i ten nagłówek "dieta, która odchudziła amerykę" (?). Ale działa, naprawdę, jak się jej przestrzega dokładnie, to działa. Ma jeden ogromny minus - czas. Ja go nie mam, więc dlatego jestem zmuszona ją modyfikować pod swoje możliwości, jeśli chodzi o spędzanie czasu w kuchni. Dziewczyny, oficjalnie nastawiłam budzik na 8, wstanę i poćwiczę. MUSZĘ!
|
|
|
#2305 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewelka daj przepis na fritattę? Może sobie dzisiaj strzele na obiad albo kolację. Ja mam problem z omletami, bo mnie zapycha 1 jajko, a jak chcę zrobić coś w oparciu o tę 1 sztukę, to mi się rozlewa po patelni bo mam za dużą Cytat:
), bo nie grzeszę - poza weekendem, ale to i tak małe grzeszki były. Dzielnie jem mało węgli ) jak już to ciemne pieczywo i ciemny makaron, ale odrobinę), nie jem słodyczy, unikam tłuszczu, jem dużo warzyw i białka. I dzisiaj waga pokazała 56,9
Edytowane przez aliś Czas edycji: 2011-02-09 o 07:12 |
||
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokrzywę i żurawinę miałam pic kiedy miałam zapalenie pęcherza :P Też piłam na piękne włosy,ale efekty były mizerne, zrezygnowałam. Chyba mnie namówiłaś do powrotu,żeby znowu ją pić U mnie dzisiaj na wadze 57,8 - bosko ;] żenada, nie rozumiem
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
Od czasu kiedy tu napisałam powoli brałam się za siebie... Schudłam już 4 kilo ale brakuje jeszcze -5kg do pełni szczęścia i wagi z jaką czuję się najlepiej
![]() Pozdrawiam Was i życzę wytrwałości.
|
|
#2308 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej dziewczyny-chudziny!
Cytat:
bo ja pamiętam jak pierwszy raz tak dużo schudłam, to gdzieś w połowie całego procesu zaczęłam intensywnie ćwiczyć, bo moje ramiona wyglądały okropnie - właśnie taka wisząca skóra.. rozwalisz te praktyki! ^^ Cytat:
![]() Cytat:
no i że nie zabiorą mi moich AŻ 5 dni ferii zjadłam corny linea z białą czekoladą- całe 70 kcal Cytat:
a co do tych postów, to mam to samo ale po sesji będę na bieżąco :P Cytat:
Cytat:
i nigdy mi się nie chciało dotrwć do końca Cytat:
Cytat:
ja nastawiłam na 8, żeby się pouczyć xDD no nic, nie wyszło :P o właśnie daaj! aliś, gratuluję! w ogóle to ja Ciebie kojarzę z jakiegoś waku innego, tylko nie wiem, którego :P ja uciekam, muszę zdobyć kilka wpisów, szkoda tylko, że jedne mam na 11.30, a kolejne na 14, będę musiała poczekać, bo nie opłaca mi się wracać. dziewczyny, marzę o jajecznicy!
|
|
|
#2309 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, mnie zotał do pierwszej tury 1 kg, a do kolejnej dodtkowe 4Cytat:
, ale mi nie bardzo wyszło Teraz wyjdzie nam wszystkimGłodna jestem już, muszę sobie zrobić kanapkę. Na obiad, ale to dopiero o 16 zjem makaron z tuńczykiem i papryką
|
|
|
#2310 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet jeśli to będzie jakiś owoc albo płatki. Cytat:
(( Kop w tyłek mi się należy, ledwo zwlokłam się z łóżka o 10.30 i jeszczce dostałam @ (((((((((((((((((
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

A słodycze można jeść, ale należy robić to tuż po inny, pełnowartościowym posiłku (np. śniadaniu), i żeby nie przekraczały 20% Twojej dziennej dawki kalorycznej 

No ale ważne że wątek tętni życiem.
Jeszcze mój TŻ wczoraj dał mi wszystkie pieniądze i mówi proszę bardzo teraz ty rządzisz wydatkami, bo ty potrafisz oszczędzać 

to wagi z avatara brakuje mi tak 2,5/3 kg

jeszcze tylko 2 egzaminy, 19 już za mną.. byle do piątku po południu. przepraszam za ten zryw, ale musiałam się gdzieś wyżalić :P

i jeszcze ten plan, super!