Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje?
23-24.07 5 29,41%
30-31.07 4 23,53%
6-7.08 3 17,65%
13-14.08 1 5,88%
20-21.08 3 17,65%
27-28.08 1 5,88%
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 23:04   #2281
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

tak sobie weszlam na pierwsza strone i przez to, ze nikt nie zmienial wieku to jestem mlodsza o dwa lata Ja w kwietniu 29 koncze a na liscie 27

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 23:05   #2282
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
No bo to nie tylko na ciemiączko tylko też na cały układ kostny i chyba nerwowy. Ja daję od początku codziennie a od 2 mies mm tylko.
no wlasnie co lekarz to inna opinia;/ pediatra i neurolog powiedzieli mi ze mam dawac co dwa dni bo ciemiaczko ma male i za szybko zarasta. teraz neonatolog powiedzial ze ma juz prawie zarosniete ale dawac codziennie bo to nie ma zadnego znaczenia... no i badz tu czlowieku madry ehh.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 05:10   #2283
vette
Zadomowienie

Dziekuje kochane za pamiec o nas

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Teraz miałam szczepic dopiero 3 raz ale A. mial trzydniowke i pediatra powiedzial by odczekac min 6 tygodni. Wiec 3 szczepienie dopiero gdzies w marcu juz mamy spora obsuwe ale to nic nie szkodzi ponoc.:.
My wybieramy sie dopiero na drugie szczepienie

anecia fajna fryzurka
chomiczek aaaaa zajac zdecydowanie za krotko sie wyciachala jak dla mnie, btw bylam z nia na obozie jezykowym miala wtedy dlugie krecone wlosy

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2011-01-27 o 05:11
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 05:33   #2284
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć dziewczynki Ja dziś ranny ptaszek, chciałam sobie w spokoju kawę wypić, bo później Iga mi nie da
Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
No i namawiał na chrzciny w Wielkanoc, ale ja bym chyba wolała bardziej kameralnie
Możesz zrobić bez mszy i wtedy będzie kameralnie
Ja robię w Wielkanoc ze względu na jeden wydatek i jeden bałagan U nas jak zwykle będzie dużo ludzi.
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
ze lubi mleczko i je pije, bo sa dzieci, ktore w wieku np 4 miesiecy odmawiaja picia mleka i wtedy jest dopiero problem
Mojej koleżanki córeczka odmówiła mleka w wieku 6 miesięcy i biedaczka miała problem. Nie wiem w sumie jak to się skończyło
Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Drób był sprawcą powiększenia się sutków naszej maleńkiej ,a tylko raz zjadła zupkę którą ja zrobiłam tak to słoiczki. No to sie napisałam i uciekam .
GORĄCE BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH MAMUŚ I DZIECIĄTEK
O matko, to przez to sztuczne pędzenie Strach się bać... Dobrze, że jest poprawa.
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ale dziś był miły wieczór. Nigdy nie miałyśmy tak rozkosznego rytuału wieczornego. Ponieważ nie kąpiemy z racji choroby, to po obmyciu pieluszką strategicznych miejsc poszłyśmy z niunią na amku i przytulanko. I jak leżała w moich ramionach, to patrzyła w moje oczy i tak rozkosznie badała całą moją buzię rączką. I choć była zmęczona, to tak uważnie się przyglądała i odpowiadała uśmiechem na uśmiech. Ech...
Super :0 Iga też mnie tak mizia często, zwłaszcza rano jak dostaje butlę Dlaczego nie kąpiesz??
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
ACo prawda to prawda każdy wychowuje jak uważa za słuszne no ale monte 3 miesięcznemu Niuńkowi???
Przegięła i to ostro.
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 07:05   #2285
vette
Zadomowienie

ola wspolczuje przezyc, jak sie teraz macie?

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Super :0 Iga też mnie tak mizia często, zwłaszcza rano jak dostaje butlę.
taaaaa mnie mizia tak bardzo, ze mam slady na szyi jak malinki
zero delikatnosci wobec matki

zapomnialam pogratulowac wszystkich nowych zabkow!

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2011-01-27 o 07:09
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 07:12   #2286
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Jana-siłaczka

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

ta mała małpa już się obudziła, a jak śpię razem z nią to budzi się 9-10
Stary 2011-01-27, 07:32   #2287
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość

i tu mam pytanie:
jak szedł nam ząbek to Patryk miał bardzo wysoką gorączkę, wydawało mi się że to od zęba, ale dziś młodego strasznie wysypało, głównie na brzuchu, plecach, karku, trochę na głowie i pod kolankami; no i teraz tak sobie myślę, że ta temperatura to mogła być trzydniówka? a ząb to tak wyszedł "przy okazji"
wkleję zdjęcia tej wysypki, pomóżcie (bo do lekarza to i tak chyba za późno już iść...)
kurde misio mial taka sama wysypke tydzien temu, ale nie mial goraczki ani nic myslalam ze cos go uczulilo. nie mam pojecia co to

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
MAm tylko pytanie czy podjecie swoim dzieciom na mm dodatkowo wit. D ? Mi pediatra powiedziala, ze na mm to moge jej podawac 2xtyg a jak wy to robie?
glupia pediatra przez ktora mial krzywice powiedziala ze jak je wiecej niz 900 ml mleka na dobe to odstawic. a moja pediatra ze to nie ma znaczenia i ze do roku mam podawac codziennie po jednej kapsulce vitaD. i tak robie bo nie chce znow problemow

Cytat:
Jana-siłaczka

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

ta mała małpa już się obudziła, a jak śpię razem z nią to budzi się 9-10
za mamusia tesknila
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 08:03   #2288
chomiczek00000
Raczkowanie

Cytat:
Mam wkur.wa dziewczyny. Mała po antybiotyku jeszcze gorzej. A jak mówiłam lekarce, że ja na ten lek jestem uczulona i byłam bardziej chora (obrzęk płuc), to stwierdziła, że mała niekoniecznie musi też być. A teraz ledwo oddycha i straciła głos. Nosz.... . Idziemy dziś do innego lekarza.
Mam nadzieję że Alisce szybko się poprawi

Cytat:
Zapomniałam Wam powiedzieć, że miałam kolędę i ksiądz sam zapytał, kiedy chcemy ochrzcić Igę. Powiedziałam, że na Wielkanoc, powiedział że nie ma problemu tylko musimy przyjść 2 tyg. przed wszystko ustalić. Mówił, że gdy rodzi się dziecko, jest wielka radość i takie inne Nic nie wspominał o życiu w grzechu A tak bałam się tej rozmowy
no to super że problemów nie robi. Ja jak Gabrysię chciałam ochrzcić(przed ślubem) to graniczyło prawie z cudem....

Cytat:
Apropo dzieci i wcześnego podawania pokarmówi, byłam u znajomej, przyleciała jej koleżanka z Irlandii z 3 miesięczym maluszkiem i też przyszła do niej w odwiedziny i podawała mu................. monte i mówi, ze jeszcze różne jogurty daje takie zwykłe ,
łooo matko. Ale moja starsza dzidzia jadła monte kiedyś, Weronika miała może z 3tygodnie, ja wchodzę do pokoju a ta ma całą buzię brudną bo Gabrysia się chciała z siostrą podzielić Musiałam jej wykład strzelić i teraz już jej ie dokarmia

Dzięki dziewczyny za opinie, chyba zadzw dziś do fryzjerki ale wkleję wam jeszcze moją obecna fryzurę- to będzie dość radykalna zmiana u mnie.

Aaaaa my dziś na szczepienie wreszcie. Po południu jedziemy.

I jeszcze wam pokażę moją wróżko-księżniczkę bo udało się sukienką z szafy przebić królewnę śnieżkę i nie musiałam po sklepach biegać

Zaraz wrzuce fotki
chomiczek00000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:18   #2289
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale dziś był miły wieczór. Nigdy nie miałyśmy tak rozkosznego rytuału wieczornego. Ponieważ nie kąpiemy z racji choroby, to po obmyciu pieluszką strategicznych miejsc poszłyśmy z niunią na amku i przytulanko. I jak leżała w moich ramionach, to patrzyła w moje oczy i tak rozkosznie badała całą moją buzię rączką. I choć była zmęczona, to tak uważnie się przyglądała i odpowiadała uśmiechem na uśmiech. Ech...
raz tez mialam taki cudowny sposob zasypiania-wspaniale-poza tym Ada wali i drapie po twarzy, no i uwielbia ciagnac za wlosy
Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Agravka, coś strasznego te zdjęcia. Niektórzy ludzi powinni być sterylizowani...
dokladnie to samo pomyslalam
Cytat:
Apropo dzieci i wcześnego podawania pokarmówi, byłam u znajomej, przyleciała jej koleżanka z Irlandii z 3 miesięczym maluszkiem i też przyszła do niej w odwiedziny i podawała mu................. monte i mówi, ze jeszcze różne jogurty daje takie zwykłe , i jeszcze się żaliła, ze maluszek ma zaparcia, a że Beata jest szczera mówi nie dziwię się jak mu dajesz monte i takie tam. Obraziła sie powiedziała, ze w Irlandii tak się dzieci wychowuje i jej nic do tego. Co prawda to prawda każdy wychowuje jak uważa za słuszne no ale monte 3 miesięcznemu Niuńkowi???
o fuck...i zastanawia sie czemu dziecko ma zaparcia...
Cytat:
hahah
Cytat:
[/COLOR]ta mała małpa już się obudziła, a jak śpię razem z nią to budzi się 9-10
malpa jedna ja wlasnie uspilam moja i tes sprobuje kawke strzelic...zobaczymy czy zdaze:_
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:24   #2290
chomiczek00000
Raczkowanie

Gabrysia
aaaaaaaaa.jpg
bbbbbbbbbb.jpg

i ja Beznadziejne to zdj ale tearz na szybko innego nie znajde
ccccccccccc.jpg
Stary 2011-01-27, 08:31   #2291
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

Dzień dobry

Ja walczę wraz z Wojtusiem z zapaleniem oskrzeli u niego :/ Kurcze, babci męża go zaraziła (sama teraz już leży w szpitalu).
We wtorek małemu nic nie było, a wczoraj rano okropny kaszel.
No i mamy antybiotyk
Stary 2011-01-27, 08:34   #2292
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chomiczek00000 Pokaż wiadomość
Gabrysia
Załącznik 3697614
Załącznik 3697615

Załącznik 3697616
super uszylas ten kostium!!!slicznie Gabi wyglada!!!
co do fryzurki, wydaje mi sie ze ladnie wygladasz w obecnych wloskach
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 08:58   #2293
chomiczek00000
Raczkowanie

agravka dziękuje
Ja ten fryz mam tak długo już że mi się znudził. I nachodzi mnie na zmiany
Stary 2011-01-27, 09:13   #2294
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka2607 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja walczę wraz z Wojtusiem z zapaleniem oskrzeli u niego :/ Kurcze, babci męża go zaraziła (sama teraz już leży w szpitalu).
No i mamy antybiotyk
oby Wojtus szybko wyzdrowial. biedule

chomiczek Gabrysia slodka w tym przebraniu. tez mysle ze dobrze ci w tych wloskach
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 09:39   #2295
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
My wybieramy sie dopiero na drugie szczepienie
my tez
Cytat:
Gabrysia
Załącznik 3697614
Załącznik 3697615
Załącznik 3697616
sliczna corcia, a ty masz bardzo ladna buzie i bardzo ladne wloski wiec bedziesz slicznei wygladac, teraz tez jest super ale jak doskonale rozumiem potrzebe zmiany. przez ciebie kliknelam dzis na grouponie kupon na strzyzenie z modelowaniem. a mialam zapuszczac. ale tz mowi ze w dlugich bede wygladac jak stara baba i on woli u mnie krotkieanoxa help
Cytat:
No i mamy antybiotyk
biedny, duzo zdrowka
anuszka
ty rozpuszczona kobieto, ja dopiero teraz usiadlam z kawa
Stary 2011-01-27, 09:43   #2296
modro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aneciaslonko Pokaż wiadomość
DziękujęJa mam strasznie dziecinna urodę..ostatnio u neurologa nikt nie chciał mi uwierzyć,że w sierpniu skończę 28 lat

agravka ja nie gotuję sinlacu A ostatnie zdjęcia są straszne...jeju jak mi żal tych dzieci..
dzidzia współczuję!Zatłukłabym chyba taką lekarkę..
agamarcio dziękuję Jak szczepienie?Ooo już doczytałam Dobrze,że wszystko w porządku
marta dziękujęMojemu tz średnio się spodobało
modro Gratuluję ząbków i jak ładnie się Twoje dziecię załatwia do nocniczkaTeż pomału zaczynam sadzać Patuśkę
anoxa ja pisałam Firma Pandea : Glutenfrei coś tam Dostałam też ciasteczka Hero Baby po 6 miesiącu,ale nie wiem czy one są bezglutenowe (nic nie jest napisane,więc chyba z glutenem)
Gratulacje za znalezienie busa
misiulka nie martw się wagąMoja też ostatnio mało przybiera i lekarka powiedziała,że póki je,normalnie się zachowuje to nie ma się czym martwić..
chomiczek fryzurka fajnaJa też ostatnio się obciachałam i nie żaluję
U mnie dzień jak codzień..wróciłam z pracy,nagotowałam małej obiadu z królikiem (świeża dostawa od taty dziś była) i odpoczywałam,bo coś temp podwyższoną miałam,ale już jest ok..moja Patulka coraz silniejsza jest i jutro obniżamy jej poziom łóżeczkaBoże jak ona szybko się zmienia..
Wszystkim dziękujemy za gratulacje ząbkowe
Anecia, ja nie sadzam Malej na nocniku i nawet nie zamierzam w najbliższym czasie

modro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:01   #2297
scoobs
Rozeznanie

Hej,

Jaszczka, mam nadzieje, ze wysypka to nic powaznego
Chomiczek, mnie sie Twoja obecna fryzurka bardziej podoba, ale jak dzieczyny mowia, na pewno bedziesz slicznie wygladala
MLM Twoja fryzurka tez mi sie podoba, ale niegdy bym sie nie odwazyla
Wy planujecie sie obciac, a ja marudze, ze mi tak powoli wlosy rosna
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:03   #2298
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Biedny Wojtuś, ach te choróbska

chomiczek jesteś piękną kobietą i w tej fryzurce jest super A córcia prześliczna
itakasia no ja już po 2 kawach i herbacie
Stary 2011-01-27, 10:06   #2299
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witaj glooria
dzidzia

bierz co chcesznajlepiej sama przyjedz po nie
Ech ty... w ten weekend z 12 lutym albo 19 lutym. Może być ?

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
oj nie moja najmniej wazy 9 lutego idziemu na szczepienie bedzie miala 6 miesiecy i tydzien, to zobaczymy czy Zosie przegoni w tym wieku, aczkolwiek nie sadze a chcialabym
Ty już daj jej rosnąć w swoim tempie. Ja już odpuściłam.

Cytat:
ide spac bo tz ma chwile czasu dla mnie
To dlatego spać idziesz? Hahahaha :P

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
tak sobie weszlam na pierwsza strone i przez to, ze nikt nie zmienial wieku to jestem mlodsza o dwa lata Ja w kwietniu 29 koncze a na liscie 27
To pewnie z większością dziewczyn tak jest. Zmieniać?

Cytat:
=
Super :0 Iga też mnie tak mizia często, zwłaszcza rano jak dostaje butlę Dlaczego nie kąpiesz??
Nie kazali. Kąpać, spacerować i wietrzyć mieszkania. Obmywam tylko strategiczne miejsca pieluchą mokrą. Ale jest duża poprawa i dziś lub jutro raczej już będziemy pluskać.

Cytat:
sliczna corcia, a ty masz bardzo ladna buzie i bardzo ladne wloski wiec bedziesz slicznei wygladac, teraz tez jest super ale jak doskonale rozumiem potrzebe zmiany. przez ciebie kliknelam dzis na grouponie kupon na strzyzenie z modelowaniem. a mialam zapuszczac. ale tz mowi ze w dlugich bede wygladac jak stara baba i on woli u mnie krotkieanoxa help
No...mój szanowny zgodził się na fryzurkę jaką mi zaproponują, jaka ona by nie była . Jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Ale póki mała chora, to nie mogę iść

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 10:11   #2300
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Ech ty... w ten weekend z 12 lutym albo 19 lutym. Może być ?
jasne
To dlatego spać idziesz? Hahahaha :P
a zebys wiedzialademonstracja sil trwa
a ja nie wiem co z tymi wlosami gupimi zrobic
Stary 2011-01-27, 10:20   #2301
roztrzepaniec989
Rozeznanie

chomiczek masz śliczną, drobną twarz Moim zdaniem krótkie włosy będą Ci pasować

kasienka mam nadzieję, że synkowi szybko się poprawi i nie skończy w szpitalu jak babcia

U nas w nocy wyszedł 4 ząbek A ja mam zmasakrowane piersi
Stary 2011-01-27, 10:28   #2302
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie wiem co z tymi wlosami gupimi zrobic
Bo ja dostałam na urodzinki taki kupon- nie wiem czy widziałaś? Na stylizację, cięcie i modelowanie. Liczę, że ktoś się wreszcie wykaże

. Witaj Kochanie

Stary 2011-01-27, 10:29   #2303
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Nie kazali. Kąpać, spacerować i wietrzyć mieszkania. Obmywam tylko strategiczne miejsca pieluchą mokrą. Ale jest duża poprawa i dziś lub jutro raczej już będziemy pluskać.
Pierwsze słyszę, żeby nie kąpać
Ja i tak bym kąpała Moim zdaniem wtedy dziecko lepiej się czuje.
Stary 2011-01-27, 10:35   #2304
itakasia
Zakorzenienie

dzidzia
widzialam widzialam czekam na foto metamorfozy a ja ostatnio czesto kupuje uslugi na grouponie, teraz czekam na jaks fajna kosmetyczna, dzis mam kupon w swietnym salonie za 19 zl za strzyzenie i modelowanie zamiast 65zl
Stary 2011-01-27, 10:36   #2305
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

itakasia wow, to niezła okazja!
Stary 2011-01-27, 10:39   #2306
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze słyszę, żeby nie kąpać
Ja i tak bym kąpała Moim zdaniem wtedy dziecko lepiej się czuje.
No... nie jestem przekonana. Naraża się malucha na przewiewy i dodatkowe wyziębienie. Ale wiesz nie....?

Cytat:
dzidzia
widzialam widzialam czekam na foto metamorfozy a ja ostatnio czesto kupuje uslugi na grouponie, teraz czekam na jaks fajna kosmetyczna, dzis mam kupon w swietnym salonie za 19 zl za strzyzenie i modelowanie zamiast 65zl
No i super. Też bym poszła, tylko ni ma ani jak ani kiedy

. Witaj Kochanie

Stary 2011-01-27, 10:41   #2307
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Gabrysia
Załącznik 3697614
Załącznik 3697615
ale ladna coreczka!

Załącznik 3697616
A Twoja fryzura bardzo mi sie podoba, ja bym nie zmieniala, ale w sumie jak Ci szybko wlosy rosna...

Cytat:
Dzień dobry

No i mamy antybiotyk
mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje!

Roztrzepaniec 4 zeby! niezle, my zadnego nie mamy
Noc koszmar u nas, nie chciala zasnac w lozezeczku, zasnela u nas w lozku, pozniej przelozylam, kolo 3 juz nie bylo mowy o spaniu, zaczela marudzic, wiec wzielam ja do lozka naszego a przed 7 zbudzil mnie jej oddech na policzku, bo postanowila sobie wejsc na mnie i juz tak nie spala do 8, pozniej zasnela na 2h a teraz znowu wariuje, ziewa ostro, ale nie ma czasu na sen

Dzidzia
hmm jak Ci sie `chce, chyba ze roczniki wpisac

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:48   #2308
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

dzidzia tak jak powiedziałam, pierwsze słyszę, a gdy ma tempkę to nawet lepiej wykąpać i troszkę ochłodzić Ale to tylko moje zdanie i tego akurat nie zmienię- kąpać będę zawsze
Stary 2011-01-27, 10:50   #2309
scoobs
Rozeznanie

Tylko mnie nic nie dodawajcie, bo jeszcze mam 2 miesiace zanim 32 mi stuknie
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 10:50   #2310
itakasia
Zakorzenienie

anuszka
kupilam dwa bo do wykorzystania przez pol roku sa
dzidzia
ja tez nie mam jak. powiem ci, ze jak juz kilka razy zapisywalam sie na fitness i nigdy nie dotarlam to juz sie poddalam bo ile razy mozna dzwonic i odwolywac wiec cwicze w domu. tylko po co sobie fajne spodnie kupilam

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości