|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() My byliśmy u rodziców na herbatce. Przyszły mi papiery do rozliczenia i mam źle policzone dochody Matko boska wszystko po wszystkich poprawiać. Jeszcze jestem zła jak osa, bo agencja hostess napisała mi, że mam wysłać im druk NIP i oni mi odeślą. I tak mi odsyłają, że nic nie dostalam. Już drugi raz zrobili mnie w konia. Jak im wysmaruje maila, a potem tam zadzwonie to im w pięty pójdzie!!
|
|
|
|
|
#2282 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Narazie chce iść skonsultować się z kimś bardziej kompetentnym i zobaczymy co mi powie ![]() W niedzielę jade na tydzień do rodziców. Wkońcu trzeba małej bilans zrobić a bez karty szczepień nawet daty jej nie ustalą Mam nadzieje, że jutro wychowawczy dostane na konto bo mimo, że dzisiaj powinno być to jednak nie dali
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zła, bo byłam w dziekanacie po druczek dla taty, że studiuję i babka w jednym miejscu źle napisała nazwisko ( ja nie wiem jak ona z Sikory Sodłowską zrobiła ... ) i dopiero w domu to zobaczyłam... i po powrocie z domu będe musiała iść po to jeszcze raz i wysłać rodzicom pocztą..;/
tak jak piszecie o lekarzach to przypomniała mi się sytuacja ( nie wiem czy o tym pisałam ) jak chodziłam do dermatologa i miałam brać przez dłuższy czas antybiotyk i chciałam się dowiedzieć jak wygląda sprawa antykoncepcji ( bo brałam wtedy tabletki). Pani doktor zapytała mnie czy jestem mężatką, gdy powiedziałam, że nie jestem to mi mówi " To po co Pani antykoncepcja jak Pani męża nie ma " .... Nie chciałam wdawać się z nią w dyskusję, poszłam z tym do gin.
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-02-17 o 19:37 |
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Wszelkie druczki, faktury, umowy i takie duperele się kontroluje bo literówki i przejęzyczenia to standard.. Ale mi się udał dzisiaj obiadek Zrobiłam mniej bo jutro wypróbuję nowe danie Zastanawiam się jaki film obejrzeć wieczorem
|
|
|
#2287 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Piękne
![]() ranyyy, ale mi ekspresowo dzień minął, dobrze, że weekend się zbliża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cały wieczór na coś słodkiego mnie ciągnie, jak ja tego nie cierpię![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, na prawdę nie wiem dlaczego wyobraziłam sobie to co wyobraziłam czytając to zdanie...
![]() Byłam jednak daleka od kury ![]() Cytat:
Po pracy zakupy, obiad. Trochę posiedziałam nad projektem na studia. Teraz TŻ nalał po lampce wina, więc się relaksujemy. Zaraz prysznic i do łóżka bo ziewam niemożliwie. A jutro? Rano muszę do drukarni, a później czeka mnie sporo pracy w domu. Dwa opakowania i ulotka. Mam nadzieję, że wyrobię się do 15 bo później mam zamiar wybyć do miasta. Muszę odebrać torbę z naprawy, kupić kilka rzeczy i planuję również lumpka - może uda mi się coś fajnego upolować. Poza tym pranie - muszę, bo jak nie zrobię jutro to z soboty na niedzielę mi nie wyschnie i ogarnięcie łazienki i kuchni, a wieczorem widzę się z przyjaciółką i kumplem. Lubię aktywne, mocno wykorzystane dni, ale... chyba trochę padam.
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
to samo mialam wczesniej pisac o tych piersiach
ja po godzinie prasowania lece jeszcze do sklepu , kupie pare drobiazgow i tz wroci niedlugo z pracy |
|
|
|
#2290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro w aukcji było napisane, że jest wifi to raczej masz spore szanse na dojście swoich racji. Cytat:
i to w tym raporcie jest, że większość to studenci. Chleb mi odbierają...Cytat:
![]() Paulunia ała jak przeczytałam, brrr... Kurcze zmęczona jestem ![]() Byłam dzisiaj na zebraniu wspólnoty mieszkaniowej...o boże...co za ludzie |
|||
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
kelpie a czym Ty sie zajmujesz ze Ci chleb odbieraja? lecem do sklepu bede za jakas godznke
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko była jakaś nowa babka i ona sobie pod tym wszystkim dodała coś od siebie i w tym co mi potrzebne jest dobrze, a w tym jej zdaniu ( swoją drogą nie wiem po co ona to pisała ) jest błąd
|
|
|
#2295 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam SPD
Coś ostatnio brak mi czasu ma wszystko... Popołudnia w pracy, do południa zawsze coś się w domu znajdzie do robienia i nawet nie wiem kiedy dzień za dniem się kończy... eh... Wczoraj spotkałam sie z kolezanką i wypiłam szampana z okazji urodzin, ale tak ogólnie to jakoś tak przykro mi było, bo musiałam pracować wczoraj do godziny 20 i tak jakoś nie odczułam tego dnia tak jak zawsze. W sumie to z nikim (poza koleżanką) się nie widziałam, wszystkie życzenia w smsach. Jakoś tak im człowiek starszy tym mniej czasu, mniej znajomych... ogólnie to jakoś zamiast weselej to smutniej mi było... A dziś kolejny szary dzień - pogoda brzydka, do pracy trzeba było iść na 14 a teraz już wieczór, kąpiel i spać. Jutro powtórka tego samego ( tyle że praca na 16)... Na szczęście weekend mam cały wolny (pierwszy taki od niepamiętnych czasów), oby pogoda była ładna... Kelpie a czemu ta praca to ostateczność? Chyba nie byłaby zła prawda? Z chęcią zamieniłabym swoja pracę na taką.... ![]() ijaa przydałby Ci się dzień odpoczynku, bo widzę że strasznie zabiegana jesteś... Punto a co na obiadek robiłaś, że taki pyszny wyszedł ![]() Paulinko nie wiem niby dlaczego miałabys być młoda na zabieg, przeciez to chyba o to chodzi, żeby pomóc jak najszybciej, a nie czekać aż ktoś stary będzie.. ale brrr aż mi ciarki przeszły jak przeczytałam jak sobie oczko zraniłaś... marta dobranoc, kolorowych snów ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Uciekam spać, dobranoc
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostateczność to zależy w jakiej bibliotece i w jakim dziale. Bo np. w wypożyczalni czy czytelni za 1000 zł to masakra, zwłaszcza, że tam najwięcej pracy i najgorsza. Ale np. zbiory specjalne czy gdzieś przy automatyzacji, przy bibliotece cyfrowej to jak najbardziej. |
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoje zdrówko Ja naprawdę nie wiem czemu miałabym być za młoda dlatego zapisałam się do prywatnego lekarza a co najważniejsze najlepszego w naszym regionie. Mam nadzieje, że on coś mi pomoże bo wada przenosi się na lewe oko a ja nie chce stracić wzroku na dobre. Zobaczymy za jakiś czas jakie mam szanse na przeszczep o ile wogóle mam Narazie i jakieś kropelki by mi się przydały bo oko cały czas mnie kuje od środka masakra poprostu![]() TŻ krzyczy na mnie że mam już oczek nie męczyć więc lece się trochę poprzytulać i spać
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszego
wrocilam ze sklepu i wybralam przy okazji na wynajem . kupilam syropek wiec mam nadzieje ze cos pomoze |
|
|
|
#2300 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Podałam niesamowitego zwyklaka. Kotlety z piersi a'la schabowe
Plus ziemniaki i sałatka z kiszeńca. Dawno nie jedliśmy a to przecież szybkie i pychne ![]() Dzień dobry ![]() Ja się już wyspałam. Oczywiście jak nie idę do pracy to nie mam problemu z zasypianiem ![]()
|
|
#2301 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Jestem tutaj nowa, póki co nie pasuję do wątku, ale mam nadzieję, że pomożecie mi wybrać właściwą drogę... A więc z Tż jestem od 1,5 roku... Mieszkamy daleko od siebie(ponad 100 km) ale studiujemy w tym samym mieście więctymczasowo mieszkamy "razem". W cudzysłowiu, bo w tym samym mieście, jednak każdy wynajmuje inne mieszkanie - on z kolegą, ja z koleżanką... Zastanawiamy się, czy nie zamieszkać razem... Jeżeli wiek ma tu znaczenie, to ja mam 21, on 22 lata. Dobrze się dogadujemy itp... Ale ja mam dylematy. Nie wiem, czy jestem w stanie całkowicie wyzbyć się swojej prywatności(np. współlokatorce nie muszę tłumaczyć się, po co zamykam się na pół godziny w łazience)... Poza tym.. nie wiem czy będę potrafiła się na tyle od niego "odciąć", zeby np się pouczyć i całkowicie zapomnieć o jego obecności(wspólna nauka nam nie wychodzi)... Pomóżcie... Mam co prawda jeszcze jakieś 3 miesiące na zastanowienie się... ale męczy mnie to już teraz. |
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry.
![]() Ranek przywitał mnie śniegiem,można na sankach jezdzić. Wszystkim miłego dnia życzę i zmykam na 12 godzin do pracy. ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Mordisth wszystkiego najlepszego.
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny!
Ależ jestem dziś nieprzytomna A co najlepsze? Że wczoraj leżałam w łóżku już o 21:56!! Kurcze, myślałam, że długi sen dobrze mi zrobi, a tu czuję się bardziej wypluta aniżeli w czasach, kiedy śpię po 6 godzin Wczorajszy dzień minął dość szybko. Po pracy pojechałam na szybkie zakupy, bo nie miałam kilku rzeczy do muffin. Jako, że nie miałam prezentu dla TŻa, kupiłam też składniki na hamburgery i zaserwowałam na kolację Wróciłam do domku, zrobiłam skrzydełka z piekarnika, później muffiny. Usiedliśmy przy kawce, później się wykąpałam, zrobiłam kolację (TŻ był z hamburgerów chyba bardziej ucieszony, niż z jakiegoś prezentu ), sprzątnęłam mojemu futrzastemu inwentarzowi i poszłam spać. Ekspres, nie popołudnie.Muffiny wyszły baaardzo dobre (dziękuję Haniula Swoją drogą z dzieciństwa naprawdę pamiętam większe paczki, a teraz 100g No ale przynajmniej taniej ![]() Niestety, jako że nasz piekarnik jest staaary i nie piecze najlepiej, to spody były spieczone Ale poza tym bardzo fajne wyszły. I robiłam w samych papilotkach (nie mam blachy) i nic się nie rozlało Ale nawet TŻowi smakowały - a On nie lubi muffin Hera nam wczoraj "ochrzciła" legowisko Oby nie. I oby Olo nie załapał jej cudownych "pomysłów" ![]() Aaa, wczoraj w pracy byłam podrywana ![]() Headache...
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Dyżur przeszedł bez komplikacji.
U mnie śnieg cały czas pada śnieg i jest biało. Ja już chce wiosne
|
#2305 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry! chociaż wcale nie zaczął się dobrze
![]() Mortish sto lat w zdrowiu, szczęściu i urodzie! Punto słitaśna myszka a co do obiadów to takie proste i banalne są zazwyczaj najlepsze aha co do rozmrażania cycków to miałam takie same skojarzenia jak Ijaa Nieprzytomna jeśli masz takie wątpliwości i dylematy jakie masz (np tłumaczenie sie z pobytu w łazience [wtf?! ] ja sie jakos tłumaczyć nie musze, chociazbym i siedziala tam godzinę) to znaczy, ze nie jesteś gotowa na wspólne zamieszkanie razem... Jesteście jeszcze młodzi, korzystajcie z uroków bycia razem i nie mieszkania razem, na prozę wspólnego życia i codziennych problemów macie jeszcze czas moim zdaniem |
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstrzymajcie się z zamieszkaniem razem,bo ewidentnie to jeszcze nie jest dobry moment... Kash, wypij koniecznie wapno! Jeśli nie przejdzie, może warto łyknąć jakiś Zyrtec lub pochodne? ![]() I denerwujecie mnie tym Waszym niedzielnym spotkaniem! Bo ja tam nie mogę być )
|
|
#2307 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Wiesz co, tutaj to raczej sama musisz sobie pomóc Ale skoro masz wątpliwości i to do tego stopnia, że się radzisz to chyba za wcześnie jednak. Gdyby była pora to byś się nie zastanawiała co zrobić.Cytat:
Właśnie kończę kawkę TŻ chrapie... Chyba się za projekt wezmę póki mam ciszę i spokój
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Jest dziś jakas kumulacja czy coś?
Tifi budził nas w nocy, ze niby chce mu sie na dwór, tz go wypuścił i mowi zepodglądał i dwa razy poszla kooopa rano jak tz jchal do pracy to ten mi latał szczekał i wył, ja nie wiem co si z tym psem dzieje. I tak od 6-8 miałam koncert. Wstaje do łazienki zaspana se ide i jak sie ślizgnęlam na zimnym mokrym i niezbyt pachnącym to szybko sie obudziłam. Koope mu sie chcialo i moze dlatego mi tak latał ![]() No, ale moze szczesci bede miała?
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem pozytywnie zmęczona
Polecam wszystkim, którym brakuje energii i chęci ja ćwiczenia jakiekolwiek Wczoraj byliśmy po raz pierwszy na spinningu tzn na tych rowerach; fantastycznie było się zmęczyć Dziś czuję że zadek z lekka obolały mam,ale to nic. Na pewno nie poprzestanę na tym jednym razie. Od razu czuję się lżejsza Wczoraj przyjeżdzamy wymęczeni do domu a tam co? wodo ledwo z kranu leci;panika i ekspresem do mycia, co by brudnym nie zostać. Ale dziś rano było już ok. U moich rodziców parę ulic dalej wcale nie było. Dobrze, że obiad mieliśmy czy raczej to kolacja. Ale była zupa, więc nic bardzo tuczącego.
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brr mi spinning nie służy. bylam raz ale czułam sie okropnie, było mi niedobrze, krecilo sie w glowie nie wspomne o bólu wszystkich miesni Mozliwe ze za intensywnie jak na pierwszy raz ale wspominam to okropnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Matko boska wszystko po wszystkich poprawiać. Jeszcze jestem zła jak osa, bo agencja hostess napisała mi, że mam wysłać im druk NIP i oni mi odeślą. I tak mi odsyłają, że nic nie dostalam. Już drugi raz zrobili mnie w konia. Jak im wysmaruje maila, a potem tam zadzwonie to im w pięty pójdzie!!

A co najlepsze? Że wczoraj leżałam w łóżku już o 21:56!! Kurcze, myślałam, że długi sen dobrze mi zrobi, a tu czuję się bardziej wypluta aniżeli w czasach, kiedy śpię po 6 godzin