|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() My byliśmy u rodziców na herbatce. Przyszły mi papiery do rozliczenia i mam źle policzone dochody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Narazie chce iść skonsultować się z kimś bardziej kompetentnym i zobaczymy co mi powie ![]() W niedzielę jade na tydzień do rodziców. Wkońcu trzeba małej bilans zrobić a bez karty szczepień nawet daty jej nie ustalą ![]() Mam nadzieje, że jutro wychowawczy dostane na konto bo mimo, że dzisiaj powinno być to jednak nie dali ![]()
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
a ja zła, bo byłam w dziekanacie po druczek dla taty, że studiuję i babka w jednym miejscu źle napisała nazwisko ( ja nie wiem jak ona z Sikory Sodłowską zrobiła ... ) i dopiero w domu to zobaczyłam... i po powrocie z domu będe musiała iść po to jeszcze raz i wysłać rodzicom pocztą..;/
tak jak piszecie o lekarzach to przypomniała mi się sytuacja ( nie wiem czy o tym pisałam ) jak chodziłam do dermatologa i miałam brać przez dłuższy czas antybiotyk i chciałam się dowiedzieć jak wygląda sprawa antykoncepcji ( bo brałam wtedy tabletki). Pani doktor zapytała mnie czy jestem mężatką, gdy powiedziałam, że nie jestem to mi mówi " To po co Pani antykoncepcja jak Pani męża nie ma " .... Nie chciałam wdawać się z nią w dyskusję, poszłam z tym do gin.
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-02-17 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Wszelkie druczki, faktury, umowy i takie duperele się kontroluje bo literówki i przejęzyczenia to standard.. Ale mi się udał dzisiaj obiadek ![]() Zrobiłam mniej bo jutro wypróbuję nowe danie ![]() Zastanawiam się jaki film obejrzeć wieczorem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |||||
Rozeznanie
|
Cześć Piękne
![]() ranyyy, ale mi ekspresowo dzień minął, dobrze, że weekend się zbliża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, na prawdę nie wiem dlaczego wyobraziłam sobie to co wyobraziłam czytając to zdanie...
![]() Byłam jednak daleka od kury ![]() Cytat:
Po pracy zakupy, obiad. Trochę posiedziałam nad projektem na studia. Teraz TŻ nalał po lampce wina, więc się relaksujemy. Zaraz prysznic i do łóżka bo ziewam niemożliwie. A jutro? Rano muszę do drukarni, a później czeka mnie sporo pracy w domu. Dwa opakowania i ulotka. Mam nadzieję, że wyrobię się do 15 bo później mam zamiar wybyć do miasta. Muszę odebrać torbę z naprawy, kupić kilka rzeczy i planuję również lumpka - może uda mi się coś fajnego upolować. Poza tym pranie - muszę, bo jak nie zrobię jutro to z soboty na niedzielę mi nie wyschnie i ogarnięcie łazienki i kuchni, a wieczorem widzę się z przyjaciółką i kumplem. Lubię aktywne, mocno wykorzystane dni, ale... chyba trochę padam.
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
to samo mialam wczesniej pisac o tych piersiach
![]() ja po godzinie prasowania lece jeszcze do sklepu , kupie pare drobiazgow i tz wroci niedlugo z pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro w aukcji było napisane, że jest wifi to raczej masz spore szanse na dojście swoich racji. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Paulunia ała jak przeczytałam, brrr... Kurcze zmęczona jestem ![]() Byłam dzisiaj na zebraniu wspólnoty mieszkaniowej...o boże...co za ludzie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
kelpie a czym Ty sie zajmujesz ze Ci chleb odbieraja? lecem do sklepu bede za jakas godznke
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko była jakaś nowa babka i ona sobie pod tym wszystkim dodała coś od siebie i w tym co mi potrzebne jest dobrze, a w tym jej zdaniu ( swoją drogą nie wiem po co ona to pisała ) jest błąd
![]() |
#2295 |
Wtajemniczenie
|
Witam SPD
![]() Coś ostatnio brak mi czasu ma wszystko... Popołudnia w pracy, do południa zawsze coś się w domu znajdzie do robienia i nawet nie wiem kiedy dzień za dniem się kończy... eh... Wczoraj spotkałam sie z kolezanką i wypiłam szampana z okazji urodzin, ale tak ogólnie to jakoś tak przykro mi było, bo musiałam pracować wczoraj do godziny 20 i tak jakoś nie odczułam tego dnia tak jak zawsze. W sumie to z nikim (poza koleżanką) się nie widziałam, wszystkie życzenia w smsach. Jakoś tak im człowiek starszy tym mniej czasu, mniej znajomych... ogólnie to jakoś zamiast weselej to smutniej mi było... A dziś kolejny szary dzień - pogoda brzydka, do pracy trzeba było iść na 14 a teraz już wieczór, kąpiel i spać. Jutro powtórka tego samego ( tyle że praca na 16)... Na szczęście weekend mam cały wolny (pierwszy taki od niepamiętnych czasów), oby pogoda była ładna... Kelpie a czemu ta praca to ostateczność? Chyba nie byłaby zła prawda? Z chęcią zamieniłabym swoja pracę na taką.... ![]() ijaa przydałby Ci się dzień odpoczynku, bo widzę że strasznie zabiegana jesteś... Punto a co na obiadek robiłaś, że taki pyszny wyszedł ![]() Paulinko nie wiem niby dlaczego miałabys być młoda na zabieg, przeciez to chyba o to chodzi, żeby pomóc jak najszybciej, a nie czekać aż ktoś stary będzie.. ale brrr aż mi ciarki przeszły jak przeczytałam jak sobie oczko zraniłaś... marta dobranoc, kolorowych snów ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Uciekam spać, dobranoc ![]()
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostateczność to zależy w jakiej bibliotece i w jakim dziale. Bo np. w wypożyczalni czy czytelni za 1000 zł to masakra, zwłaszcza, że tam najwięcej pracy i najgorsza. Ale np. zbiory specjalne czy gdzieś przy automatyzacji, przy bibliotece cyfrowej to jak najbardziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja naprawdę nie wiem czemu miałabym być za młoda dlatego zapisałam się do prywatnego lekarza a co najważniejsze najlepszego w naszym regionie. Mam nadzieje, że on coś mi pomoże bo wada przenosi się na lewe oko a ja nie chce stracić wzroku na dobre. Zobaczymy za jakiś czas jakie mam szanse na przeszczep o ile wogóle mam ![]() ![]() TŻ krzyczy na mnie że mam już oczek nie męczyć więc lece się trochę poprzytulać i spać ![]()
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
najlepszego
![]() wrocilam ze sklepu i wybralam przy okazji na wynajem . kupilam syropek wiec mam nadzieje ze cos pomoze |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Podałam niesamowitego zwyklaka. Kotlety z piersi a'la schabowe
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja się już wyspałam. Oczywiście jak nie idę do pracy to nie mam problemu z zasypianiem ![]()
![]() |
#2301 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Jestem tutaj nowa, póki co nie pasuję do wątku, ale mam nadzieję, że pomożecie mi wybrać właściwą drogę... A więc z Tż jestem od 1,5 roku... Mieszkamy daleko od siebie(ponad 100 km) ale studiujemy w tym samym mieście więctymczasowo mieszkamy "razem". W cudzysłowiu, bo w tym samym mieście, jednak każdy wynajmuje inne mieszkanie - on z kolegą, ja z koleżanką... Zastanawiamy się, czy nie zamieszkać razem... Jeżeli wiek ma tu znaczenie, to ja mam 21, on 22 lata. Dobrze się dogadujemy itp... Ale ja mam dylematy. Nie wiem, czy jestem w stanie całkowicie wyzbyć się swojej prywatności(np. współlokatorce nie muszę tłumaczyć się, po co zamykam się na pół godziny w łazience)... Poza tym.. nie wiem czy będę potrafiła się na tyle od niego "odciąć", zeby np się pouczyć i całkowicie zapomnieć o jego obecności(wspólna nauka nam nie wychodzi)... Pomóżcie... Mam co prawda jeszcze jakieś 3 miesiące na zastanowienie się... ale męczy mnie to już teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry.
![]() Ranek przywitał mnie śniegiem,można na sankach jezdzić. Wszystkim miłego dnia życzę i zmykam na 12 godzin do pracy. ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Mordisth wszystkiego najlepszego. ![]()
#2303 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny!
Ależ jestem dziś nieprzytomna ![]() ![]() Wczorajszy dzień minął dość szybko. Po pracy pojechałam na szybkie zakupy, bo nie miałam kilku rzeczy do muffin. Jako, że nie miałam prezentu dla TŻa, kupiłam też składniki na hamburgery i zaserwowałam na kolację ![]() ![]() Muffiny wyszły baaardzo dobre (dziękuję Haniula ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, jako że nasz piekarnik jest staaary i nie piecze najlepiej, to spody były spieczone ![]() ![]() Ale nawet TŻowi smakowały - a On nie lubi muffin ![]() Hera nam wczoraj "ochrzciła" legowisko ![]() ![]() ![]() Aaa, wczoraj w pracy byłam podrywana ![]() ![]() Headache... ![]()
#2304 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Dyżur przeszedł bez komplikacji.
U mnie śnieg cały czas pada śnieg i jest biało. Ja już chce wiosne ![]()
#2305 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry! chociaż wcale nie zaczął się dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() Mortish sto lat w zdrowiu, szczęściu i urodzie! ![]() Punto słitaśna myszka ![]() ![]() ![]() Nieprzytomna jeśli masz takie wątpliwości i dylematy jakie masz (np tłumaczenie sie z pobytu w łazience [wtf?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstrzymajcie się z zamieszkaniem razem,bo ewidentnie to jeszcze nie jest dobry moment... Kash, wypij koniecznie wapno! Jeśli nie przejdzie, może warto łyknąć jakiś Zyrtec lub pochodne? ![]() I denerwujecie mnie tym Waszym niedzielnym spotkaniem! Bo ja tam nie mogę być ![]() ![]()
![]() |
#2307 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Wiesz co, tutaj to raczej sama musisz sobie pomóc ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie kończę kawkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Jest dziś jakas kumulacja czy coś?
![]() Tifi budził nas w nocy, ze niby chce mu sie na dwór, tz go wypuścił i mowi zepodglądał i dwa razy poszla kooopa ![]() rano jak tz jchal do pracy to ten mi latał szczekał i wył, ja nie wiem co si z tym psem dzieje. I tak od 6-8 miałam koncert. Wstaje do łazienki zaspana se ide i jak sie ślizgnęlam na zimnym mokrym i niezbyt pachnącym to szybko sie obudziłam. Koope mu sie chcialo i moze dlatego mi tak latał ![]() No, ale moze szczesci bede miała? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem pozytywnie zmęczona
Polecam wszystkim, którym brakuje energii i chęci ja ćwiczenia jakiekolwiek Wczoraj byliśmy po raz pierwszy na spinningu tzn na tych rowerach; fantastycznie było się zmęczyć Dziś czuję że zadek z lekka obolały mam,ale to nic. Na pewno nie poprzestanę na tym jednym razie. Od razu czuję się lżejsza ![]() Wczoraj przyjeżdzamy wymęczeni do domu a tam co? wodo ledwo z kranu leci;panika i ekspresem do mycia, co by brudnym nie zostać. Ale dziś rano było już ok. U moich rodziców parę ulic dalej wcale nie było. Dobrze, że obiad mieliśmy ![]()
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brr mi spinning nie służy. bylam raz ale czułam sie okropnie, było mi niedobrze, krecilo sie w glowie nie wspomne o bólu wszystkich miesni Mozliwe ze za intensywnie jak na pierwszy raz ale wspominam to okropnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.