|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Ale jestem na siebie wściekła.. No naprawdę!!
Idę poćwiczyć chociaż tę małą godzinkę, wybrałam ćwiczenia które lubię, to nie powinnam się tak męczyć. Jutro trochę zajęty dzień będę miała, dlatego postanowiłam, że wstanę o 7, i będę ćwiczyć! Choroba no... Co się ze mną dzieje A brzuchol rośnie .. |
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie?
Przecież Ty tyle napierniczasz z ćwiczeniami, ze podejrzewam, że masz już dawno figurę modelki
|
|
#2283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do brzucha to niestety ma tendencje do szybkiego rośnięcia ;/ Trochę zjem i wywala go tak, że szok.. A te wszystkie zdjęcia które wstawiałam były robione prawie na czczo ;p No dobra.. Zaliczyłam coś tam... Chociaż się spociłam : -rozgrzewka, -ramiona, -nogi, -pośladki, -abs, -50 pompek, -rozluźniające |
|
|
|
|
#2284 |
|
Rozeznanie
|
ja też chyba przystopuję trochę..
kurcze nie wiem co jest ale moja jedna noga jest o 1cm grubsza od drugiej..:/ a ćwiczenia wykonuje takie same na obydwie nogi..:/ macie jakiś pomysł co mogę zrobić? |
|
|
|
#2285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i chyba tak zostanie hehe. A może już na samym początku, jeszcze przed Twoim ćwiczeniem jedna była grubsza? I teraz wydaje Ci się, że to się stało przez ćwiczenia?
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba faktycznie zawsze jedna była grubsza.. ale to takie denerwujące.. ![]() ile planujesz ćwiczyć razy w tygodniu?? trochę się obawiam że jak zmniejszę ilość ćwiczeń to i waga urośnie, przez to że mniej spalam tego co zjem, możliwe to? |
|
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewcxzyny, mozna dolaczyc?
jezeli chodzi o mel b jestem swiezakiem dzis zrobilam ramiona, brzuch, nogi potem moze bedzie wiecej ![]() c |
|
|
|
#2289 |
|
Rozeznanie
|
po wczorajszej przerwie straszniee mi się nie chciało... masakra
ale 1h 10min zaliczone ![]() Mel B nogi Mel B pupa Mel B brzuch (wybrane) +inne ćwiczenia +6min rozciągania dobrze, że już mam za sobą uff..
|
|
|
|
#2290 |
|
Rozeznanie
|
ale porazka, nie mam w ogole kondycji
![]() 5min rozgrzewki + 10 minut cwiczen na rece (taaa, zeby to u mnie bylo 10 min, 10 min to trwal filmik ) + trochę na pośladki.padłam.
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli to Twoje początki, to się nie zniechęcaj! Niejedna miała kryzys, ale powoli powoli będzie lepiej. Za 3 razem zrobisz już całe 10 min, za 6 już zrobisz kolejne treningi. Będzie dobrze.Ja dzisiaj małe urozmaicenie - pięc 6-minutowych treningów z E.Ch. Zobaczymy jak tam z moją kondycją lol.
Niepoprawna optymistka ![]() Ćwiczę z XHIT, Mel B i Jillian Edytowane przez Celestia Czas edycji: 2013-07-25 o 11:45 |
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś też bez Mel, ale to wyjątkowo
![]() Tiff: boczki, całe ciało, bikini x 2 Jillian: shred 1 i 2 Wczoraj kupiłam sobie 2 pary krótkich spodenek. Byłam i jestem przeszczęśliwa, bo w rozmiarze 38 ![]()
|
#2293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też mam na razie rozmiar 40 ile czasu już ćwiczysz ? |
|
|
|
|
#2294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To musiało być genialne uczucie i pewnie jeszcze bardziej zmotywowało ![]() Ja chyba jednak dalej potrzebuję 40, bo z tyłka mi słabo chodzi. Ja dzisiaj w końcu poćwiczę.. Ostatni raz ćwiczyłam tydzień temu..
|
|
|
#2295 |
|
Rozeznanie
|
ok, cwicze!
mel b: 1. rozgrzewka 5 min 2. ramiona,rece - 10 min - tutaj bardzo slabo,niestety od zawsze mialam bardzo slabe rece a obrosniete fałdką takze nie robilam wszystkiego tj. probowalam ale przyrywalam kiedy juz nie dalam rady, minusem jest to ze mam 2kg ciezarki a moglam kupic 1kg (kupione jak chodzilam na silownie i wtedy byly ok, teraz za ciezkie juz!)3. 15 min cardio! - wytrzymałam 12 min ![]() jestem spocona jak szczur, skończyłam na teraz. może wieczorem pośladki zrobie.:<
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mnie też nie jest proste, najgorsze są te ćwiczenia zaczynające sie od 12 minuty i raz uda mi sie zrobić całość raz nie.Dziewczyny, zrobiłam pięc 6-minutowych treningów z Ewką. Pod koniec jak Boga kocham myślałam, ze umrę moja kondycja wcale nie jest ekstra Byłam już tak zmęczona, że aż mnie zamdliło i potrzebowałam wiatraka na najszybszych obrotach
|
|
|
#2297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myslę czy nie zrobić sobie 'treningu z gwiazdami' od Ewki, ale nie jestem pewna czy dam radę..
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest na yout?
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo każdej z osobna
UWAGA wstawię coś dla motywacji ![]() Ćwiczyć zaczęłam 15 lutego 2013. Pierwsze zdjęcie dla porównania jak mniej więcej wyglądałam przed ćwiczeniami (nie robiłam zdjęć jak zaczynałam). Drugi załącznik- jak wyglądam obecnie- zdjęcia zrobione parę dni temu. Nie sądziłam, że uda mi się wytrwać tyle czasu, ale uzależniłam się od ćwiczeń i nadal nad sobą pracuję, jeszcze jest brzuszek, ale zginie, obiecuję
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie sobie radzisz, a brzuszkiem sie nie przejmuj, skoro wykonalas już tak dużo pracy, to on też z czasem zejdzie ja jestem szczupla, ale ze swoim cały czas walczę żeby unicestwić boczki ![]() A tak btw. to obejrzałam na youtube ten trening Ewy z gwiazdami. Pierwsza i trzecia część są dla mnie jak najbardziej do zrobienia, ale 2 część mnie zdeka przeraża bo to takie turbo i sama nie wiem nie mniej jednak, jutro spróbuję !
|
|
|
#2301 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nieźle, nie wiem czy będzie Mi się chciało ćwiczyć tyle czasu ![]() Patrzcie dziewczyny co właśnie przeczytałam : Nie zapominaj, że zbyt częste treningi są równie szkodliwe jak ich brak. Zaczynaj powoli i delikatnie, stopniowo dodawaj nowe ćwiczenia i z czasem zwiększaj obciążenia. Bardzo ważne są również przerwy między dniami treningowymi, nigdy nie ćwicz dwa dni podrząd. Dzięki takiemu podejściu Twoje ciało będzie miało szansę dobrze się zregenerować. |
|
|
|
|
#2304 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczególnie brzuch wygląda świetnie. Oby tak dalej, choć wydaje mi się, że już za bardzo nie masz co poprawiac ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
Ale i tak chyba za chwilę sprobuję i napiszę jak mi poszło.
|
|
|
#2305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
Dzień 55. Zaliczone:
-rozgrzewka, -ramiona, -brzuch, -abs x 2, -pośladki, -postawa i plecy (Tiggany), -rozluźniające Zawsze dzień w dzień robiłam cardio.. a teraz jakoś nie potrafię.. tzn nie chce mi się |
|
|
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
Celestia, właśnie jestem po treningu z gwiazdami od Chodakowskiej i podsumowując...
1 część - na uda i równowagę Jak dla mnie... Nudna część. Zrobiłam bo zrobiłam.. 2 część - przyśpieszajaca spalanie i wyszczuplająca Zdecydowanie najlepsza część tego treningu. Bałam się, że nie dam rady no i faktycznie w kilku momentach ledwo łapałam oddech. Spocona byłam jak nie pamiętam kiedy ostatnio. Bardzo dynamiczna część, ale spodobała mi się naprawdę choć dała mi w kość ![]() 3 część - na brzuch i prostą sylwetkę Poczułam, że mi brzuch pracuje, ale to było nic w porównaniu do ABSu i ćwiczeń na brzuch Mel, więc trochę słabo, przynajmniej jak dla mnie.. Chyba mam mocniejszy brzuch niż mi się wydaje. A co do ćwiczeń na sylwetkę - były wsród nich cwiczenia, że sie lezy na brzuchu, ma sie nogi i rece podniesione i cos sie z rękami robi. Ja takich po prostu nie mogę wykonywać, bo mam problemy z kręgosłupem, więc to też mi mało podpasowało. To taka moja skromna ocena. Czekam na Twoją
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle mam wrażenie, ze moja kondycja spada na łeb na szyję
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dla poprawy kondycji bym może i zaczela biegac... Ale wiem, ze szybko bym zaczela znajdować wymówki, że pogoda, że cos tam, że mi się nie chce wstawać.
W tamtym roku biegałam przez 3 tyg po 45min, wstawalam o 7 rano, biegałm, wracałam do określonego miejsca i spowrotem i kąpałam się i szłam spać dalej.. Potem dostałam anginy ropnej i tak się skończyla moja przygoda z bieganiem
|
|
#2310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha, to chyba nie dla mnie. Może gdybym jeszcze miała z kim biegać... ;/Kurcze, jutro rano chyba zrobię sobie ten trening z gwiazdami ;p ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Wiecie co.. Tak sobie przeglądam na fb na profilu Ewy te wszystkie metamorfozy i jestem trochę zasmucona, tym, że moje efekty nie są aż tak duże jak ich Dziewczyna potrafiła w 3 miesiące 11 kg zrzucić, albo inna w 80 dni 20 cm z brzucha Szok.. a ja w prawie 2 miesiące zaledwie 3 kg i 4 cm z brzucha
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

Przecież Ty tyle napierniczasz z ćwiczeniami, ze podejrzewam, że masz już dawno figurę modelki
A co do brzucha to niestety ma tendencje do szybkiego rośnięcia ;/ Trochę zjem i wywala go tak, że szok.. 

uff..

Szok.. a ja w prawie 2 miesiące zaledwie 3 kg i 4 cm z brzucha