SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-13, 16:54   #2281
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

Siemanerko Czytam Was regularnie, ale jakoś nie miałam weny by napisać coś sensownego U mnie w sumie różne zmiany. Mam nowego TŻta, obroniłam w marcu licencjat, zdążyłam wpaść w depresję prawie bo nie umiem znaleźć pracy. Od dwóch dni łażę po domu jak pijana bo mam pierwszy raz w życiu okulary korekcyjne Zaczęłam kurs prawa jazdy, ale jeszcze nie jeżdżę więc póki co ofiar nie ma No i założyłam bloga o tematyce kulinarnej, gdyby któraś chciała wejść i się zainspirować to proszę:

www.osiakowegotowanie.blogspot.com

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
gadacie o tej pizzy i mnie kusi.

Używa ktoś serii W5 z Lidla? najbardziej interesują mnie tabletki do zmywarki
U mnie w domu nie używa się innych tabletek do zmywarki jak właśnie te. Tanie i dobre

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
mam łojotokowe zapalenie skóry
Również mam tą przypadłość. Objawiała się u mnie wyskakiwaniem na czole głównie, wielkich bolących jak guzy i obrzydliwych wyprysków. Ponadto miałam takie suche miejsca na szyi i w zgięciach łokci. Dostałam Amertil( który notabene jest lekiem na alergię), na suche miejsca Betnovate, a na czoło Davercin w płynie. Za wszysko zapłaciłam ze 30 złotych i do dzisiaj nie mam nawrotów.
Stary 2011-07-13, 16:57   #2282
irenkaaa
Zakorzenienie

tak was czytam i jeszcze mi troche zostalo do nadrobienia ale powiem tylko tak ze ja w sumie tez w restauracjach na miescie nie jadam

a co do pizzy (dudi akurat nie robilam to sie nie wypowiem o tej ale wszystkie inne ) to nigdy raczej nie czekalam bo zawsze w te pare minut jak sie to przygotowalo to wyrastalo

lece do pracy
oh przerwa jakos szybko leci
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:00   #2283
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
No hamak fajna sprawa, szkoda że mam tak mało czasu, żeby się na nim bujać

Mnie po pracy czeka jeszcze machnięcie jakiegoś obiadu na jutro. Może zrobię pierogi ruskie wieczorem, odkurzanie i prasowanie Ale hamak ma zdecydowanie pierwszeństwo.
pewnie, ze najpierw odpoczynek po pracy

gdzie ten Tż

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Siemanerko Czytam Was regularnie, ale jakoś nie miałam weny by napisać coś sensownego U mnie w sumie różne zmiany. Mam nowego TŻta, obroniłam w marcu licencjat, zdążyłam wpaść w depresję prawie bo nie umiem znaleźć pracy. Od dwóch dni łażę po domu jak pijana bo mam pierwszy raz w życiu okulary korekcyjne Zaczęłam kurs prawa jazdy, ale jeszcze nie jeżdżę więc póki co ofiar nie ma No i założyłam bloga o tematyce kulinarnej, gdyby któraś chciała wejść i się zainspirować to proszę:

www.osiakowegotowanie.blo gspot.com
no hej
sto lat CIę nie było

zmiana Tż,licencjat, prawo jazdy, faktycznie dużo się u Ciebie dzieje

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:06   #2284
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
No i założyłam bloga o tematyce kulinarnej, gdyby któraś chciała wejść i się zainspirować to proszę:

Ale masz tam pyszności Muszę koniecznie spróbować Kuleczek Rafeallo . Pysznie wyglądają
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:51   #2285
Julka27
Raczkowanie

Wróciłam ze sklepu, kupiłam składniki na pizze, zrobie późnym wieczorkiem wcześniej wysprzątałam łazienkę na błysk, odkurzyłam pokój, starłam kurze i juz jakoś lepiej to wygląda

Haniula, fakt, identycznego ciasta nie zrobię, ale pokombinuję i postaram się zrobić chociaż podobne (w wyglądzie).

Któraś pisała o tym, że jej TŻ ma konto studenckie i ma niedługo urodziny, otóż ja też mam takie konto, tylko w PKO,urodziny już miałam ale całkiem zapomniałam o tym że to konto do 26 roku jest. Trzebaby się dowiedzieć czegoś w tym temacie.

Osiek gratuluję bloga i życzę wielu udanych kulinarnych pomysłów zapowiada się bardzo fajna lekturka, będę częstym gościem
Julka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 18:02   #2286
marta1986222
Zakorzenienie

Jestem,wróciłam,ledwo żyję,mam na termometrze na balkonie 41 stopni

Jak się nie rozpłynę to będzie dobrze.
Oczywiście na wyprzedażach nic nie kupiłam bo jakoś nic szczególnie nie wpadło mi w oko,chyba jestem wybredna
Ale za to kupiłam kolejny szampon do włosów i coś o smaku truskawki co ostatnio reklamują

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Haniula fotki wrzucę ale jak będe miała cały remont gotowy

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 18:14   #2287
Haniula
Zakorzenienie

osiak ale masz pysznosci obowiazkowo musze zrobic rafaello i mufiny bananowe w bialej czekoladzie
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 18:16   #2288
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Ale mnie dzis serwis vw wkurzyl, do tej pory jak sobie pomysle to mi para zlosci idzie uszami

Co do jedzenia - my z TZ jemy totalnie to samo wiec nie ma zadnego problemu, no moze tylko TZ nie jada tylu ryb co ja lubie
A tak to dogadzamy sobie razem

Haniula, Lilo - no wlasnie tak pod katem wesela patrze na te sukienki ale tak jak Lilo ta druga podoba mi sie jednak bardziej

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Wydaję mi się, że większość kobiet tak ma zakupy na poprawę nastroju - skądś to znam
Ja tak nie mam. Ale ja chyba nie jestem typowa kobieta
Zeby isc na zakupy to musze miec doby humor. Inaczej klapa - nawet ostatnio probowalam ktorys raz, kupilam co nieco i nic, dalej podly nastroj.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
mnie więcej niż 100 wychodzi, ale wege dieta jest droga Tak bym zjadła mięso i była najedzona.
No wiadomo ze wege drozej, sama kiedys nia bylam Ale wrocilam do miesa i nie zaluje, aczkolwiek nie zjem wszystkiego.

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Powiem tylko, że wynajełam ten pokój bardzo sympatycznej parze
Fajnie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Przyszedł stolik
Super

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
i bez owoców! tylko banany je jak małpa
Padlam

Cytat:
To może masz inną skórę, mnie nawet masakrują ze sztucznej skóry, a co dopiero takie.
Orginalne Melisski sa miekkie i bardzo wygodne

Cytat:
jak ludzie po 400 tys kredytu mają to faktycznie nic dziwnego
no ale ja się dziwię ludziom, co biorą kredyty np. 400 tys
to jest koszmar jakis ja bym chyba nerwicy dostała.
Lili, ja bede taki brac
Nie chce mini mieszkanka tylko chce miec jakas zyciowa przestrzen, ciezko pracuje i wracajac do mieszkania chce miec ten relaks i troche przestrzeni
I nie ma sensu sie przeprowadzac tylko dla tanszego mieszkania, nie wyobrazam sobie tylko z tego powodu

Cytat:
ja nawet nie wiem jakie ktoś musi mieć zarobki, bo 100-200 tys jest ciężko dostać, a co dopiero 400
Moi znajomi bez problemu dostali, spokojnie sobie splacaja, maja 2 dzieci i uwierz ze totalnie na nic im nie brakuje

Ja tez mam nie taka zla zdolnosc a moim zdaniem super zarobkow nie mam

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Nic mi się nie chce, nie mam nawet czasu (ani chęci) żeby posprzątać . A co dopiero będzie jak zacznę pracować na cały etat, codziennie po 8 godzin. To chata się zapuści, a ja razem z nią
Ja moze zapszczona nie jestem (trza jakos w pracy wygladac ) ale co do reszty sie zgadzam - im wiecej pracuje tym moje mieszkanie przypomina coraz bardziej jakby tajfun przeszedl. Cos nie moge tego ogarnac.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ale sie wkurzylam
tz ma dzis urodziny, zaproponowałam rano ze moze wezmiemy Tifiego i pojedziiemy nad wode na lody i spacer. Troche pogrymasił, ale ok tylko najpierw musi skosić trawe. No dobra.
Dzwoni tesciowa z zyczeniami i wyskoczyla do niego, ze chce na dzialke jechac( nasza dzialke!) cos posadzić, i zeby on jechal z nia. Bez mrugniecia sie zgodził. Dobrze mamo, tylko najpierw skosze trawe.
No sie wkurzylam. Powiedzialam ze jak on to widzi, ze jak tylko mama bedzie dzwonic to on bedzie zmienial plany. Tak nie powinno byc.
Nie chcialam sie klocic bo ma urodziny, ale wkurzyl mnie

Jeszcze teraz krzyczy czy zrobie na obiad pizze. Zrobie bo juz obiecalam wczoraj, ale jestem przekonana ze po tej dzialce przywiezie mamusie na obiad
A ja chcialam zebysmy spedzili sami ten dzien, tesciowa byla w niedziele i niech sie wypcha
Nosz w morde, sie wkurzyłam.
Nie dziwie Ci sie, tez bym sie zdenerwowala na Twoim miejscu.

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj miałam straszny dzień. Jeszcze mi się chce ryczeć. Tż umówił się z szefem, pojechał do niego, a szef nie przyjechał. 20 zł poszło się j... za pociąg. Tż był mega wściekły, ja też, a moja kochana mamusia dołożyła jeszcze. Przy moich kuzynach zaczęła Tżowi jechać, że nie ma pracy, że nie załatwił wypłaty itp. Tż tak się wściekł, że jak wróciłam z pracy to o mało co sie nie pozabijaliśmy. Powiedział, że on tu mieszkał z moją matka nie będzie. Wcale mu się nie dziwie, po tym numerze jaki odstawiła wczoraj ja też nie chce z nia mieszkać. Mało tego, jak ja wróciłam z pracy to mi tez zaczęła bręczeć, że czemu Tż wypłaty nie dostał, czemu maja postój itp. Jak ja bym mogła cos na to poradzić.

Ja cały czas jestem dobrej mysli, że wszystko sie ułoży, a moja matka nas tylko dobija i czepia wszystkiego. Ale jest taka, że jak Tż ma pracę i pieniądze to jest wszystko super, a jak zaczynaja się problemy to ona zaczyna awantury. Wierzcie mi, że chyba naprawdę jak się z tą pracą Tżta jakoś ułoży i ja pójdę na cały etat to sie wyprowadzimy. Bo ja nie mam zamiaru całe życie użerać się z mamą, która codziennie wyszukuje 150 powodów, żeby zrobić aferę
O kurcze Mam nadzieje ze TZ szybko znajdzie inna prace z pewnym wynagrosdzeniem
A Twoja mama niestety zachowala sie fatalnie, zero kultury i szacunku wobec TZ. Nie dziwie Mu sie jak jet totalnie rozzloszczony.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 18:56   #2289
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
ale bierzesz w tabletkach czy w maści? bo ja maść i jest tak samo, jak mam silne sterydy to znika a jak zacznę smarować słabszymi to powraca
a jaka uzywasz masc?

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 18:58   #2290
kraven
Zakorzenienie

Dodaja, możliwe jest że w jednej nie chcieli recepty a teraz chcą. To się czasem zdarza.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 19:08   #2291
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Ale masz tam pyszności Muszę koniecznie spróbować Kuleczek Rafeallo . Pysznie wyglądają
aż zajrzałam.
to Rafaello to tak na serio jak normalne wygląda
już kopiuję przepis
kiedys chyba już kopiowałam, ale w tym całym burdelu na kompie mi umknął
o i jeszcze przepis na Bounty

my już po pizzy, ale dziś genialna wyszła
ja zjadłam 2 kawałki, a Tż resztę

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Jestem,wróciłam,ledwo żyję,mam na termometrze na balkonie 41 stop
Ale za to kupiłam kolejny szampon do włosów i coś o smaku truskawki co ostatnio reklamują

mam wrażenie, ze jesteś szampono i odżywko maniaczką

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Lili, ja bede taki brac
Nie chce mini mieszkanka tylko chce miec jakas zyciowa przestrzen, ciezko pracuje i wracajac do mieszkania chce miec ten relaks i troche przestrzeni
I nie ma sensu sie przeprowadzac tylko dla tanszego mieszkania, nie wyobrazam sobie tylko z tego powodu
Tallu czyli u Ciebie tyle mieszkania kosztują, tak?
czy szeregowiec?

ja tak do 200 tys to może bym palpitacji serca nie miała, ale powyżej tej kwoty to bym już zjechała na zawał
no ale ja to ja
mnóstwo osób bierze 300-400 tys kredytu i żyją i mają się dobrze

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-13 o 19:16
Stary 2011-07-13, 19:12   #2292
wiznatalka
Rozeznanie

Bry

ale u mnie upał

my jesteśmy z tż generalnie wszystkożerni, podrobów specjalnie nie jemy (od czasu do czasu jedynie wątróbkę - ale TŻ niechętnie )
po restauracjach się też nie stołujemy, jak już to jakiś fastfood lepszy czy gorszy gotowców też mało używamy..

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli możecie to poratujcie mnie głosami na niezbędnik Dziś wyjątkowo grasują jedynkowcy i na 7 ocen dostałam 5 jedynek !
5 poszła

Cytat:

fajnie, że się odzywasz
smaczny blog
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 19:51   #2293
marta1986222
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Lili

Dobre masz wrażenie,zdaję sobie z tego sprawę

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Edytowane przez marta1986222
Czas edycji: 2011-07-13 o 19:52
Stary 2011-07-13, 19:55   #2294
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
jakie masz objawy i jak leczysz?
ja mam tylko na owłosionej skórze głowy i lecze serydami - elocom, davercin itd tyle, że u mnie to na tyle skomplikowane, ze ja mam na przemian objawy łojotokowego zapalenia skóry i łuszczycy.

Cytat:
ale bierzesz w tabletkach czy w maści? bo ja maść i jest tak samo, jak mam silne sterydy to znika a jak zacznę smarować słabszymi to powraca
ja mam tak od 12-13 roku życia ale mam nadzieje ze u Ciebie bedzie lepiej bo tak jak mowie ja jestem obciązona genetycznie łuszczycą.

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
troche przesadzasz jak ktoś włozy tysiąc to niewiele urośnie, ale kilka tysięcy i juz cos jest, moze nie nie za wiele, jak ja sie cieszyłam jak mi nawet po 50zł co miesiąc rosło
mnie się kończą dwie lokaty w tym miesiącu

Cytat:

Lubicie chleb w jajku?
uwielbiam
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 20:04   #2295
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
a jaka uzywasz masc?
ja mam cutivate i solcokerasal

Osiak- super że jesteś dużo zmian u Ciebie, co do łojotokowego zapalenia skóry super że pozbyłaś się problemu no i Twój blog

ja upiekłam sernik Tż mnie prosił więc uległam, sama też chętnie zjem

wykąpałam się, zjadłam kolację i zrobiłam herbatkę i czas do pracy
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 20:10   #2296
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

Lili

Cytat:
ja mam cutivate i solcokerasal

Osiak- super że jesteś dużo zmian u Ciebie, co do łojotokowego zapalenia skóry super że pozbyłaś się problemu no i Twój blog

ja upiekłam sernik Tż mnie prosił więc uległam, sama też chętnie zjem

wykąpałam się, zjadłam kolację i zrobiłam herbatkę i czas do pracy

Sernik

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-13, 20:18   #2297
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ja tak nie mam. Ale ja chyba nie jestem typowa kobieta
Zeby isc na zakupy to musze miec doby humor. Inaczej klapa - nawet ostatnio probowalam ktorys raz, kupilam co nieco i nic, dalej podly nastroj.

u mnie jest dokładnie tak samo

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 20:18   #2298
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Lili

miałam tak z żelami, ale mi przeszło

Stary 2011-07-13, 20:22   #2299
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość

uwielbiam
a jesz z serem żółtym czy sam?

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Talullah: a ile Ci wyjdzie miesięcznej raty?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 20:27   #2300
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
a jesz z serem żółtym czy sam?
nie jem tylko tak maczany w jajku i smażony na patelni a jak z serem to polaczyc??

powinnam posprzatac a ja siedze i nic mi sie nie chce;(
jutro jeszcze bo tabletki musze isc do apteki

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2011-07-13 o 20:33
Stary 2011-07-13, 20:36   #2301
Caroline_88
Zadomowienie

Dziewczyny mam takie dziwne pytanie jakie są hipermarkety oprócz tesco, real,kaufland, lidl, biedronka, bomi, alma, inter marche, piotr i paweł ? ogładam gazetki i chciałam zamówić coś nowego do sklepu i dalej nie pamiętam jakie są sklepy

- Marilyn Monroe
Stary 2011-07-13, 20:42   #2302
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mam takie dziwne pytanie jakie są hipermarkety oprócz tesco, real,kaufland, lidl, biedronka, bomi, alma, inter marche, piotr i paweł ? ogładam gazetki i chciałam zamówić coś nowego do sklepu i dalej nie pamiętam jakie są sklepy
mi jeszcze do głowy przychodzi auchan i carrefour
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 20:44   #2303
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Carrefour auchan

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
mi jeszcze do głowy przychodzi auchan i carrefour

I netto

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 20:44   #2304
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Aldi,
Polo Market ( u mnie był, jakie tam dobre bułki i szynka były )
Stokrotka jeszcze jest, ale osobiście nie byłam

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-13 o 20:48
Stary 2011-07-13, 20:52   #2305
nurek119
Zakorzenienie

leclerc
Stary 2011-07-13, 20:54   #2306
Caroline_88
Zadomowienie

dziękuję, dziękuję powieszę tylko pranie i zaraz będę oglądać gazetki

- Marilyn Monroe
Stary 2011-07-13, 20:59   #2307
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ja uważam, że jak się chce zarobić to trzeba pieniędzmi obracać. Lokat to nigdy dla mnie biznes nie będzie. Chociaż rozumiem, że nie każdy się chce bawić w takie rzeczy
I bardzo dobrze uważasz. Tylko żeby na prawdę obracać to trzeba mieć minimum tysiaka, którego nie żal będzie stracić

Cytat:
Ja tak nie mam. Ale ja chyba nie jestem typowa kobieta Zeby isc na zakupy to musze miec doby humor. Inaczej klapa - nawet ostatnio probowalam ktorys raz, kupilam co nieco i nic, dalej podly nastroj.
Ja też nie. Generalnie nie przepadam za zakupami - muszę mieć fazę. I irytuje mnie łażenie po sklepach jak nie mam kasy...

Padam... w pracy zapierdziel, boli mnie jajnik i jestem zmęczona.
Oglądamy meczyk ale kiepska transmisja

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 21:03   #2308
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
I irytuje mnie łażenie po sklepach jak nie mam kasy...
ja jak nie mam kasy, zeby coś kupić to nie chodzę po sklepach, chyba, że po Biedronce w celu kupienia sera

Stary 2011-07-13, 21:07   #2309
marta1986222
Zakorzenienie

Gdzie mogę kupić worki próżniowe?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-07-13, 21:08   #2310
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze uważasz. Tylko żeby na prawdę obracać to trzeba mieć minimum tysiaka, którego nie żal będzie stracić
myślle, że tysiak to i tak za mało bo niby jak tym tysiakiem obracac zeby na nim zarobic? kupic cos i sprzedac drozej?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości