|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Wiecie że dziś mijają 2 miesiące wątku
w ramach mobilizacji postanowiłam sie pomierzyć: od początku spadło 82 - 77,2 = prawie 5 kilo pas 105 - 96 - 9 cm talia 85 - 80 - 5 cm ramie 35- 33 -2 cm udo 65- 63 - 2 cm łydka 42- 41 -1 cm ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- No samozadowolenie spadło mi jak spojrzałam na spadki kwiatuszka Ale i tak biorąc pod uwagę na ile ja dietowałam... Wam tez strasznie wolno nogi lecą ? Wizualnie powiedziałabym że ramiona i uda lepiej wyglądaja ... Metr nie kłami ![]() Trzeba się starać bardziej |
|
|
|
#2282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przecież wszystkiego spadlo ci 19 cm - to bardzo ładnie a tak poza tym piszesz że masz w udach 63 cm? ????? wyglądają na całkiem calkiem
|
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
Joasiu mi szybciej leca nogi niz brzuch, ale mysle, ze wszystko w miare rowno leci, ale efekty najbardziej na udach widze. Ehhh 2 miesiace, a pamietam jak sie zastanawialm, czy do Was dolaczyc
![]() Wlasnie sie wyskalpelowalam, bylo git! Kocham ta kobiete! Nooo tyle co skonczylam, a tu do gory zapachy dolecialy... tesc smazy placki ziemniaczane
|
#2284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ty na orbim zaiwaniasz choć mam wrazenie że Ewa tez dobrze robi - skalpel - na cellulit... No chyba żeby uwierzyć w moc mazideł ...kwiatuszek Wiesz ale nie jest tajemnicą że ja i dieta to bardzo luźny związek Wiec jesteś dla mnie pozytywnym przykładem jakie są efekty jak człowiek się co weeend nie faszeruje O tyle myśle że porównywanie jest ok... A nogi mam dosyć umięśnione - zwłaszcza łydki po bieganiu .. I w sumie to jestem z nich zadowolona ... Moim wrogiem nr jeden jest brzuch i boczki ... Inna sprawa że z nogami i ramieniem to nigdy nie pamiętam gdzie mierzyłam - wiec wyniki mogą byc nieco zachwiane... ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
Dziękuję Może to magiczny wpływ Chodakowskiej i Mel B? Choć Ewa jest chyba lepsza... Właśnie trzrba się brać bo trening z gwiazdami na mnie czeka
|
||
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Pięknie wyglądacie dziewczyny
Ja też dodałam swoje. Nie mam niestety żadnych w bieliźnie oprócz tego ostatniego, które mi TZ w sobote zrobił
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" |
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee, ja chyba nie wstawię jednak swoich fotek.
Byście się przestraszyły Poza tym nie mam pojęcia jak. |
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie oczywiście zrobisz jak zechcesz ale nie myśl żeśmy takie strachliwe
![]() Mi rozgryzienie wstawiania zdjęć zajęło z 20 min - potem musiałam je pozmniejszac (nigdy tego nie robiłam i pewnie z godzina poszła ... Ale czegoś się nauczyłam przy okazji - Wstaw chociaż buziak - bo ja cię wizualizuję na żółto jak w avatarku A to zabawne w sumie zobaczyć ludzi których zna się ze 2 miechy, sporo się o nich wie - i porównać wyobrażenia z rzeczywistością
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najpierw stworz swoj nowy album ze zdjeciami, pozniej jak chcesz dodac zdjecia do klubu zaznaczasz je ptaszkiem i rozwijasz opcje dodaj do klubu i juz!
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całą sylwetkę dodam , ale muszę zrobić sobie fotkę teraz, bo sprzed diety mam
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
Kasiuuuunia powiem tylko tyle RSPECT!
Oddaje Ci poklony na prace jaka wlozylas!
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
coś tam dodałam
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 |
|
Rozeznanie
|
nie no kasiuuunia dałaś czadu........... chyba mik nie musi ci mówić że widać różnicę
|
#2293 |
|
Zadomowienie
|
kasiuuuuunia naprawdę jest czego gratulować
imponują mi ludzie, którzy dużo schudli bo wiem jak czasami jest ciężko
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
No to fakt kasiuuuunia robi wrażenie - to już prawie 30 kg ?
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Czuje się takzmaltretowana że nawet jeśc sobie zrobić nie mam siły Jakoś cieżko dziś i pod górke |
|
|
|
#2295 |
|
Zadomowienie
|
Mnie spanie cos bierze
normalnie masakra! Nie dam sie... nie chce isc spac i leniuchowac :P Dziewczyny leza te placki ziemniaczane tam, a do tego salatka jarzynowa sie robi. Sprobuje tylko lyzeczke, bo ja najlepiej doprawiam i zawsze tesciowa mnie wola
|
#2296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
centymetry ładnie lecąkasiunia ogromny szacunek ![]() Dziewczyny ja szukam jakiś swoich ale większość mam tylko twarzy nie lubię zdjęć więc zawsze ich unikam mam za to takie jak ważyłam 52kgSłuchajcie śliczne z WAS wszystkich kobitki
|
|
#2297 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Jestem po obiadku. Zjadłam 2 Tortille choć potrafiłam nawet 4 wsunąć i rozglądać się za 5
Kalorii trochę wpadło - ok 600 kcal ale w końcu to obiad i jeszcze się spali![]() Pinacolada ja też nie znoszę ryb! Czasami łososia wędzonego zjem, ale też nie zawsze mam na niego ochotę. Ale w związku z tym, że trzeba jeść ryby jem ok 200g kawałek raz w tygodniu. Pisałam wczoraj, że na jogurty naturalne nie mogę już patrzeć a na podwieczorek i tak go zjadłam Nie był najgorszy bo dodałam do niego dużo świeżych truskawek![]() Mon_Cheri Super! Z chipsami pewnie bym też wygrała ale pizza?! ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
Jakby to ode mnie zależało to siedziałabym z Wami cały dzień i noc![]() Daj znać jak pizza wyszła A przepis poproszę na PW tak żeby Kwiatuszek nie widział![]() Skoro noc przespałaś to może jest dla zęba jakaś nadzieja. Boli Cię chociaż trochę mniej niż wczoraj? ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Udka masz naprawdę niczego sobie---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Beatko Mamy bardzo podobną budowę ciała wiesz Sunshine Jaki wzrost wagi zanotowałaś? Do 500g nie ma się czym przejmować ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Kasiuuuunia zdjęcie starych spodni jest mega! Cudnie wyglądasz teraz ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
18.11.2014 "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-01-29 o 17:18 |
||||
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
CARLA
Dziś boli tylko jak piję coś zbyt ciepłego lub zimnego albo jak wychodzę z domu na zewnątrz. Zmiana temperatur przyprawia mnie o ból zęba, a tak to już nie boli. Tyle, że mam opuchnięte i zaczerwienione dziąsło wokół niego, taka jakby "kieszonka" się zrobiła Fałda taka Kurde, nie dość, że fałdy na brzuchu to jeszcze na dziąsłach ![]() Ja już się wypacykowałam, wyszykowałam i wychodzę! Umówiłam się z ludziami ![]() No właśnie, a propos nóg. Cholera, mam takie twarde, że aż sama się dziwię czemu Zawsze miałam takie "galaretki", a od paru dni są twarde...No ale cieńsze To może ten tłuszcz z nich się wytapia? Mam nadzieję. Zdjęcia dodam, w końcu dodam, bo nie mogę się zdecydować które Póki co to możecie oglądać sobie mojego ryjka w albumach na profilu Aktualny ryjek, z dziś.
Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-29 o 17:52 |
|
|
|
#2299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tak jakbyśmy się prawie w realu spotykały na kawę![]() Ogolnie włoż trochę wysiłku w dodanie zdjęć Ja wrzucałam swoje do 1.00 w nocy bo też byłam zielona
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!!!
Moje zdjęcia są z zeszłego roku gdy miałam 82kg czyli ok. 7 kg mniej niż teraz... To naprawdę spora różnica jak dla mnie ale w te ubrania na szczęście wchodzę
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Carla a przyznaj się ile ty masz wzrostu ? Bo chyba taki bardziej modelkowy - ja to z ryjkiem przy ziemi
tu mam tak szafki wysoko że tylko do 2 półek z 4 sięgam![]() ogolnie jak byś przepis podawała to ja też poprosze - tylko na priv i cichosza A tymczasem baw się dobrze z ludziami Pożytku ze mnie dziś żadnego - zalegam na tapczanie z książką ... Dodam nie specjalnie ciekawą ![]() Dieto tak średnio - nie za duzo , nic zakazanego ... No chyba że bigosik podciągnąć (ale nie dużo go było i z 1 kromka razowca w ramach obiadu ...Jakoś tak bez szału a robota leży odłogiem |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam łyzke dzemu
i jeszcze troche pestek dyni - podjadłam sobie miedzy posilkamiCarla, waga wzrosla wlasnie o 0,5 kg Mam tylko nadzieje, ze to po prosu dzis tylko taki zastoj![]() A tak poza tym to juz chyba nieogarniam Dziwnie jakoś mnie rozklada, gardło faktycznie czerwone, troche boli ale najbardziej dokucza mi to, ze nie kontaktuje za bardzo, boli mnie glowa i oczy a goraczki nie mam bleeee lece dalej sie edukowac |
|
|
|
#2304 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie no co Ty! tylko 2 łyżeczki salatki przy doprawianiu ![]() Cytat:
![]() Jak dobrze pocwiczyc wczesniej, ma sie czas na inne rzeczy, jak granie na kurniku w literaki Przede mna jeszcze kolacja mysle co by se zrobic, dawno jaja gotowanego nie jadlam pustki w lodowce, jutro na zakupy trzeba jechac Nie poddalam sie spaniu i dobrze, bo przyjechal chrzesniak K.---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Prasowania mam sterte i mam niemoc ![]() Sunshine te pestki i ten dzem przy nauce wskazane. Jedz pozywne rzeczy zeby mozg mial na czym pracowac! Od lyzeczki nie przytyjesz!
|
|
#2305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musze schudnac z 5 kg zeby mi sie z jednych spodni nic nie wylewalo, musze do roboty sie wziac ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2306 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardziej motywują mnie obecnie stare zdjęcia z czasów gdy miałam 75-80 kg niż oglądanie swojego ciała teraz... Dodałam kilka nowych zdjęć także w stroju kąpielowym. Są aktualne ale i ta mam wrażenie że wyglądam tam lepiej... Nie wiem czy to zasługa tego że wyjątkowo dobrze na nich wyszłam czy ta opalenizna optycznie mnie wyszczupliła ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Nauka w takim stanie i ta na wiele się nie zda. Weź kąpiel i do łóżka---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Milenko super że udało się Tobie w nie wejść ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
18.11.2014 "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-01-29 o 18:47 |
|||
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
eh, rzadko dziś tu zaglądam... Staram się uczyć, ale mi coś nie wychodzi, wszystko mnie rozprasza...
(ale widzę, że nie tylko mnie )ogólnie cudne kobitki jesteście może jutro przejrzę jakieś zdjęcia i powrzucam, cobyście i mnie zobaczyły.eh, chyba czeka mnie weekend w domu, trochę się boję, bo wiem, że w domu polegnę Mama gotuje bardzo tłusto, a nie mogę się wykręcić, bo będzie jej przykro... Zwłaszcza, że kiedyś kilka miesięcy znosiła mojego dukana i własnoręczne gotowanie ale zawsze mówiła, że jej przykro, że nie jem tego, co ona ugotuje i że jak przyjeżdżam raz na miesiąc to mogłabym sobie odpuścić... No i wiem, że odpuszczę, ale boję się że popłynę. Eh, nie uśmiecha mi się jechać, ale też nie mogę jej unikać aż nie schudnę:P Tylko, że na początku tak ładnie waga leci i szkoda mi to zaburzać weekendem z domowym żarełkiem...
|
#2308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będziesz miała kontrolę nad tym co trafi na stół a przy okazji wyjdziesz na kochającą córkę Swoją drogą moja mama bardzo mnie wspiera w odchudzaniu bo wie jakie to dla mnie ważne i jak przyjeżdżam to zawsze robi dietetyczne jedzenie tak żebym spokojnie mogła jeść np ostatnio ciasto zamiast śmietany 36% zrobiła z śmietanką sojową. Pominę fakt że bracia i tata nie byli zbytnio zadowoleni z tego faktu![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- 30 min na orbim za mną Chwilkę odsapnę a potem kolacja i zupkę na jutro muszę zrobić no i obowiązkowo prysznic I wiecie co? Na kolację będzie jogurt naturalny
|
|
#2309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W ogóle moi rodzice są bardzo na "nie" jeśli chodzi o diety. Owszem, chcą żebym schudła, ale żebym stosowała MŻ. Ale jeść wszystko. Zamiast dwóch kawałków ciastka - jeden, zamiast 4 kluseczek - 2. Ale nawet ograniczenie domowego jedzenia o połowę przyprawiłoby mnie o dodatkowe kg;P Bo jak mieszkam sama to po prostu tak nie jem. Więc będę zmuszona do jedzenia wszystkiego tego co oni, mogę co najwyżej zmniejszyć ilości. W ogóle nie chce im mówić, że jestem na diecie, bo zaczną mi wypominać, że ostatnio też byłam, katowałam się kilka miesięcy, a i tak wszystko wróciło. Bo oni wiedzą najlepiej jak mój organizm na co reaguje
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że dzisiaj super nastrój porównywania "przed" i "po"
![]() Oczywiście reszcie też należą się zasłużone brawa U każdej z Was widać piękne efekty ![]() Ja jeszcze nie mam zdjęcia "po". Zrobię w marcu, lub jak dobrnę do pierwszego celu, czyli 68 kg ![]() mon cheri a ile Ty masz lat żeby przejmować się takimi głupotami? Twoja mama zachowuje się trochę dziecinnie, tym gadaniem że jest jej przykro że nie jesz tego co ona gotuje. I przy okazji zatrważające, że nie widzi nic złego w gotowaniu tak tłusto Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-01-29 o 20:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

-20kg 04.05.2013

O tyle myśle że porównywanie jest ok... 

Jakoś cieżko dziś i pod górke 

A przepis poproszę na PW tak żeby Kwiatuszek nie widział
Ja wrzucałam swoje do 1.00 w nocy bo też byłam zielona

To naprawdę spora różnica jak dla mnie ale w te ubrania na szczęście wchodzę