|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Dopiero teraz piję kawkę, bo wcześniej byłam w Lyyydlu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle jest taki skwar, że łomagad ![]() ![]() Wiesz, ja ogólnie tak mam po skakance czy jakichś bardziej skocznych ćwiczeniach... już się uspokoiło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() No teraz dorwać coś w górach to masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hahaha, TŻ-tem się zajmę, nie bój żaby ![]() ![]() ![]() Monia to przesadza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A nie wiem... czasem robi mi takie akcje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja też od rana siedziałam i w końcu ruszyłam ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już ogarnęłam, teraz tylko się wykąpać, zrobić pranie i naszykować pizzę (zostało ciasto ze wczoraj). Dziś zjem ją o normalnej porze, nie o 21 ![]() Smacznych naleśników ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() Hmm dziwne z tym skalpelem ![]() Ja też tak sobie czasem myślę jak Wy. Jakoś motywacja pada. Tyle lat na diecie, a wymarzonej wagi jak nie było tak nie ma ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Heroinka, dokładnie, ja myślę tak samo. A o sobie też nie wspomnę ile to pracy z tymi studiami było, ile kasy ![]() ![]() Co dobrego pichcisz ![]()
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie. Każdy pracuje na siebie, na swoje marzenia. I grosz do grosza i można coś odłożyć, a potem zainwestować ![]() A pitraszę te podudzia ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a naleśniczki wyszly pyszne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Gorąc
![]() ![]() ![]() Teraz piję kawkę i pożarłam krówkę (gdzieś się zawieruszyły jeszcze 2 ![]() W sumie niczego ciekawego na razie się nie dowiedziałam. Obliczyła mi tylko termin porodu, zbadała kontrolnie i tyle. Byłam u tej babki pierwszy raz (poszłam do kogokolwiek bo mi na czasie i potwierdzeniu zależało) no a ona okazała się miła, fakt, ale taka chaotyczna. Jakby już tylko czekała żeby stamtąd wyjść (bo ja chyba byłam ostatnia do niej). Liczyłam na to że powie mi co robić, jak się odżywiać, a ona wyprzedziła moje pytanie mówiąc, że wszystko jest w internecie ![]() ![]() ![]() ![]() Cindy, dzięki za te info o korach. Ej to Ty musisz być bardzo dobra w tym co robisz. Aż mnie ciekawość zżera. Może zdradzisz kilka wskazówek ![]() Całe szczęście mieszkam w sąsiedztwie takich osób co raczej nie powinny kablować więc pewnie i ja tą samą drogą pójdę co kiedyś ![]() O Jillian Ci chodzi z ćwiczeniami? Nie robiłam codziennie bo nie miałam w Lbn warunków. Jakby nie bejbik to bym teraz ćwiczyła, no ale...wiadomo ![]() Heroine, jeśli chodzi o zawód to całkowicie się z Tobą zgadzam. Chodziłam do córki lekarza (kobiety) na korki i ona tak naprawdę w wieku 40 lat się odkuła. Była w bardzo podobnej sytuacji do Twojego TŻ. Ale niestety ludzie mają to dziwne rozumowanie, co dziwi mnie jeszcze bardziej gdy pomyślę co tak naprawdę wiąże się z zawodem: tyle nauki przed i tak naprawdę ciągła nauka po studiach. Nie rozumieją że to jest zapracowany zarobek ![]() Rozumiem o co chodzi już z tą sytuacją. No fakt, my przynajmniej mamy mieszkanie - jednak jest różnica. Dlatego już nie marudzę ![]() Kurde, czir ap ![]() Czy pałki z kurczaka to to samo co podudzia? ![]() Basia, kurczęnie spodziewałam się że aż tak trudno o miejsce w sezonie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaa super że koczek Ci podpasował ![]() ![]() ![]() Ewelcia, takie foremki w Pepco są ![]()
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwna ta ginekolog, bo przecież w internecie mogą być różne głupoty napisane ![]() ![]() wybiorę się w któryś dzień do Pepco ![]()
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Paula, to Ci się baba trafiła
![]() ![]() ![]() Ale jesteś w ciąży! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No cieszę się, że mnie rozumiesz ![]() ![]() A z tą pracą to wciąż mam nadzieję, że coś złapię... ![]() Pałki yyy, chyba to to samo co podudzia ![]() ![]() Aaaa, no i pochwal się nowym nabytkiem ![]() Kurde, na 17 idę do dentysty ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zadomowienie
|
Heroine Nie,to nie ja-niczego (ani nikogo) nie dusiłam
![]() ![]() Dżaga No Ci powiem,to Ci się lekarka trafiła nie bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Ja Cię podziwiam za odwagę,ze tak często się z dentystą spotykasz ![]()
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No też nei myślałam, że będzie taki problem z rezerwacją. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Innym razem się pojedzie ![]() ![]() Gin delokatnie mówiąc dziwna. Nie badałą Cię, usg zrobiła?? Z tym rowerkiem też dziwne. Jutro będę u mojego gina to zapytam jak nie zapomnę. Chociaż mam tyle pytań, że muszę na kartce spisać./ Trzymajcie kciuki żeby ok wszystko było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Rozeznanie
|
Hejo laseczki
![]() Ależ dzisiaj ciepło a na czwartek zapowiadają 38 stopnie ![]() Mnie dzisiaj mama obudziła do pielenia truskawek i powiem wam że ten upał jeszcze bym zniosła ale tak gryzą muchy ,, końskie" , że nie wiedziałam z której strony je zabijać ![]() ![]() ![]() ![]() Paula ponowne gratulację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heroine Cindy też jeszcze nie byłam na zagranicznych wczasach tym bardziej się cieszę ![]() ![]() A tak w ogóle to też polecam Mel B ![]() ![]() No nic spadam dalej pracować do później ![]()
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 Edytowane przez sanderaM Czas edycji: 2013-08-06 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Like, Ty jesteś szczupluteńka, więc nawet jak 2-3 kg przytyjesz to nie będzie widać różnicy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomalowałam pazury i ledwo piszę ![]() Jejuuuu, jak mi się nie chce wychodzić z domu ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Na blogu chwalę sie koszulą
![]() ![]() ![]() Z biblioteki przyniosłam książkę o Coco Chanel (wydaje się być ciekawa) i kolejny Zmierzch ![]() ![]() Idę a wy paplajcie ![]() ![]() Dziewczyny, no właśnie USG mi nie zrobiła bo powiedziała że to 6 tydz i za wcześnie. Ale powiedziała że skoro takie mam objawy i skoro test potwierdził to jestem w ciąży więc ![]() ![]() ![]() Hero, haha znowu nazewnictwo nam się zróżnicowało ![]() ![]() ![]() Kurka, Ty się masz z tymi dentystami. Kasa idzie niestety ![]() Likeaw, Basia, a ja mam do Was nietypowe pytanie początkującej cieżarówki. Bo dziś robiłam foty na bloga i zaczęłam rozmyślać o spodniach. Tzn...jak to u Was było? Szybko musiałyście kupić nowe, dużo par? Ja planuję w lumpach na dostawy chodzić, tam zawsze wtedy fajne spodnie są, ale czy naprawdę na dole aż tyle przybywa? Pytam tylko o spodnie bo właśnie koszule i bluzki i tak mam takie luźne więc tam mi się niewiele zmieni. Likeaw, no mówiła że 6 (licząc od ostatniej @ a tak technicznie to 4). Nie wiem czemu się tak liczy ale ściągnęłam na komórkę takiego ciążowego pomagacza (przypomina o Foliku, monitoruje wagę etc) to mi też 6 podaje ![]() A cellulit może Syrena trzyj ![]() ![]() Basia, czyli ten nawijany - ja go baaardzo lubię. Dla mnie to naprawdę mega fryzura bo w sumie pasuje na każdą okazję, szybko się robi no i w ogóle można to nazwać fryzurą, a nie moje siano bezkształtne. Już nie pamiętam jak wyglądam w rozpuszczonych włosach ![]() Tego gina na pewno zmienię. Nie pójdę do tej typki - sądzę że jest trochę niepoważna. Sandera, ja nie wiem co to jest z tymi muchami. U mojej mamy to samo. A dodatkowo zwykłe muchy pchają się do domu jak szalone. I u mamuśki i u mnie ciągle są muchy - już mam ich dość. Mój TŻ uwielbia rosół i mógłby zjeść każdą jego ilość ![]() Sprawiłam sobie koszulę w lumpku ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-06 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja sie dzis rozpuszcze chyba - upocilam sie jak prosie. Na obiad bedzie kurak i warzywka. To tak na poprawke po wczorajszej pizzy ![]() Ide sie wykapac ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
Cześć Myszory !
Zabiegana od rana i zmęczona jestem... w czwartek lecimy do tej Tunezji, więc latam na ostatnie zakupy, robię pranie, w między czasie oczywiście praca ( jutro ostatni dzień ![]() Wczoraj wróciłam o 21, umyłam się i padłam jak mucha, dziś o 6 pobudka i do pracy na 7:40. Niedawno wróciłam, umyłam się i zdrzemnęłam... Paula faktycznie ta kobita jakaś mało poważna. Zdecydowanie idź do innego lekarza. Ona jako kobieta tym bardziej powinna chcieć Ci wszystko powiedzieć, tym bardziej przy 1 ciąży... P.S Pięknie CI w tej koszuli. Jesteś taka kochana, miła z twarzy ![]() ![]() SanderaM truskawek ????????? ![]() ![]() ![]() Czbasia albo ja jestem lewa albo nadal nie będę umiałą robić tego koczka:d muszę przysiąść i krok po kroku zrobic jak na obazkach ![]() Heroine mniam podudzia ![]() ![]() ![]() ![]()
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki
![]() Ja dziś miałam wczesną pobudkę, bo na 8.30 byłam na badaniu krwi, jejku ciekawa jestem wyników :boisie: miałam robione je pod kątem tarczycy, bo niestety okulistka miała takie podejrzenia i lepiej to sprawdzić ![]() ![]() Przy okazji wzięłam też skierowanie na morfologię i na poziom żelaza ![]() ![]() ![]() ![]() Heroine, Margot, Pipson, Dzaga ( mam nadzieję, że żadnej nie ominęłam ![]() ![]() ![]() Haha tak najważniejsze, że wygraliśmy ![]() ![]() ![]() Pauluś jedne buty były nawet wygodne dopóki coś nie stało się z obcasem, bo normalnie taki kwadrat wybił się na pięcie i nie mogłam w nich chodzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pauluś ja to Ci chyba z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha!! Też mi ciężko było obczaić co i jak i kilka prób było - filmiki i zdjecia ogladałam i dalej nie czailam. Ja ze zdolności manualnych i rozumienie rysunkow ciemna masa. Wiesz.. zrob kucyk i załóż na koniec skarpetę i wywin włosy na zewnatrz skarpety dzielac na pól jakby czesc w jedna i czesc w druga rekę. I powoli nawijać do wykończenia włosów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba czaję ![]() ![]()
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam na smierc zapytac - czy ktoras z was pisala do Moni na Facebooku? Bo ja nie, to ja dzis zaraz do niej skrobie. Moglaby tu nosek wsciubic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
czbasiu kok jest supper
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny z Monią pisałam ostatnio i niestety nie ma nawet czasu, żeby wejść na forum ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jakoś miała jechać na urlop do Polski i też raczej nie będzie miała czasu na neta ![]() ![]()
#2303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do cellu to jeszcze nie ma,ale skóra juz nie jest taka gładka jak kiedyś.Kupię tą Syrenę
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Czbasiu ja mam chyba za długie włosy i w dodatku jak dam skarpetę na koniec kitki to reszta włosów mi wypada i nie umiem ich równo nawinąć, bo robi mi się wielki kołtun
![]() A no pisałam juz z nia ponad tydzień temu i zapomniałam Wam napisać ![]() ![]() Like mam mało, bo to głównie ja fotografem byłam a swoje brzydkie ![]() ![]()
#2309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Mam foty fryzurki i takie łoo tylko
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.