Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-13, 11:58   #2281
agi_82
Wtajemniczenie

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Natalka

Lineczka
sówki słodkie, i pokoik taki uniwersalny w razie jakby dziecie niespodzianke zrobiło a wózek masz identyczny jak moja koleżanka
a powiedz mi Nelka będzie od początku sama w pokoiku?
widze już przewijak i chusteczki w pełnej gotowości
dasz wiare że nadchodzi nasz czas

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

a i miałam wspomnieć że dzisiaj przyjeżdża do nas sis tż-ta ze swoją dwójka szkrabów 1,5 roku i 2,5 także rozpierducha się szykuje niezła bo to takie rojbry że hej aż mam stracha

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Groszek - 22.08.2012 (10 t.c)

agi_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-13, 12:07   #2282
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

lineczka super pokoich furka też ładna teraz nic tylko wykańczać remont i witać córe na świecie!!

Agusia jest okej tak miało być ....
My wczoraj byliśmy na tym roczku u kuzynki, i mała była taka zmierzła płakała ciągle marudziła była jeszcze inna znajoma z córą w tym samym wieku i zupełnie inne dziecko ,zero mimiki twarzy nie usmiechała się w ogóle, cos tam do siebie pod nosem gadala pierwszy raz takie dziecko widziałam
Aga wizyta takich rojbrów to delikatny przypominacz jak to będzie jak już Kornelcia będzie w tym wieku))
powiem wam że targają mną takie emocje że ta refleksologia to chyba dobry pomysł będzie bo mam wrażenie że mój organizm nie ogarnia tego... w jednej chwili jest mi dobrze tak jak jest (bez dziecka luzik nic nie trzeba robic wstajesz o ktorej chcesz) a z drugiej strony mam takie pragnienie posiadania tego dziecka że zazdroszcze wszystkim w koło że mają już swoje dzieci... ehh... to sie pożaliłam...Zeby nie było tak słodko i miło to brzuch mnie napie*** ale to u mnie norma dobrze ze mam dzisiaj wolne w ogole to ja ide tylkowe wtorek do pracy i wolne do nastepnego wtorku
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-13, 12:11   #2283
lineczka1989
Zakorzenienie

Agi, nie bedzie zadnej niespodzianki
Tak mala bedzie od poczatku w swoim pokoju a za sciana my bedziemy miec swoja sypialnie

Z jednej strony do mnie dociera a z drugiej nie za bardzo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-13, 12:23   #2284
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Nie było mnie tu wczoraj, bo pojechaliśmy odwiedzić rodzinę Wróciłam bardzo zmęczona i w ogóle fatalnie się czułam... Dzisiaj rano pojechaliśmy do Kościoła i wytrzymałam 10 minut, po czym prawie zemdlałam... Musieliśmy wyjść na zewnątrz, ale tam było to samo , więc powrót do domu i do łóżka... Czuję się źle, kręci mi się w głowie i słabo mi Na szczęście Tż wyręczy mnie w obiedzie, bo nie dam rady... Nie wiem co mi jest, jeszcze tak źle się nie czułam ....
Idę leżeć, odezwę się jutro Miłej niedzieli Pa
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-13, 14:07   #2285
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Nie było mnie tu wczoraj, bo pojechaliśmy odwiedzić rodzinę Wróciłam bardzo zmęczona i w ogóle fatalnie się czułam... Dzisiaj rano pojechaliśmy do Kościoła i wytrzymałam 10 minut, po czym prawie zemdlałam... Musieliśmy wyjść na zewnątrz, ale tam było to samo , więc powrót do domu i do łóżka... Czuję się źle, kręci mi się w głowie i słabo mi Na szczęście Tż wyręczy mnie w obiedzie, bo nie dam rady... Nie wiem co mi jest, jeszcze tak źle się nie czułam ....
Idę leżeć, odezwę się jutro Miłej niedzieli Pa
a mierzysz sobie ciśnienie? może masz za niskie?
Stary 2013-10-13, 15:52   #2286
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Hej

natalka - kurczę przykro mi z powodu @ Mam nadzieję, że Twój plan wypali i uda Ci się te wszystkie badania szybko porobić i Wam się uda a może na planach się skończy bo jak to czasem bywa - niespodzianki się zdarzają?

lineczka - pokoik fajniuchny i furka też

agi - oby dom w całości pozostał po wizycie

lila - tak jak natalka pisze, mierzysz ciśnienie?

ja dochodzę do siebie po przygotowaniach i imprezce ale rodzinka zadowolona i to najważniejsze mała ostatnimi czasy co rusz ma czkawkę (jak np. w tej chwili...). 3x dziennie to norma Wierci się jakby owsiki w dupsku miała, a podobno im później to mniej miejsca mają i są spokojne dzieciaczki...
no i ostatnio tż mi uświadomił, że całkiem możliwe że nie uda mi się na 17 wydębić skierowania bo będę musiała poczekać na wynik GBS... Więc muszę czekać do środy i mam nadzieję już wiedzieć o wieeeeeeeele więcej
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-13, 16:01   #2287
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
ja dochodzę do siebie po przygotowaniach i imprezce ale rodzinka zadowolona i to najważniejsze mała ostatnimi czasy co rusz ma czkawkę (jak np. w tej chwili...). 3x dziennie to norma Wierci się jakby owsiki w dupsku miała, a podobno im później to mniej miejsca mają i są spokojne dzieciaczki...
no i ostatnio tż mi uświadomił, że całkiem możliwe że nie uda mi się na 17 wydębić skierowania bo będę musiała poczekać na wynik GBS... Więc muszę czekać do środy i mam nadzieję już wiedzieć o wieeeeeeeele więcej
niby się wiercą mniej, ale moja wcale tak ie ma

ja na wyniki GBS nie czekałam długo, pobierane miałam w poniedziałek a na piątek już wynik miałam ale paciora nie wyhodowałam
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-13, 16:20   #2288
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
niby się wiercą mniej, ale moja wcale tak ie ma

ja na wyniki GBS nie czekałam długo, pobierane miałam w poniedziałek a na piątek już wynik miałam ale paciora nie wyhodowałam
Kurde to długo jutro się spytam w lab ile się czeka, bo muszę iść morfologię zrobić...
Stary 2013-10-13, 16:55   #2289
Linka07
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
lineczka super pokoich furka też ładna teraz nic tylko wykańczać remont i witać córe na świecie!!

Agusia jest okej tak miało być ....
My wczoraj byliśmy na tym roczku u kuzynki, i mała była taka zmierzła płakała ciągle marudziła była jeszcze inna znajoma z córą w tym samym wieku i zupełnie inne dziecko ,zero mimiki twarzy nie usmiechała się w ogóle, cos tam do siebie pod nosem gadala pierwszy raz takie dziecko widziałam
Aga wizyta takich rojbrów to delikatny przypominacz jak to będzie jak już Kornelcia będzie w tym wieku))
powiem wam że targają mną takie emocje że ta refleksologia to chyba dobry pomysł będzie bo mam wrażenie że mój organizm nie ogarnia tego... w jednej chwili jest mi dobrze tak jak jest (bez dziecka luzik nic nie trzeba robic wstajesz o ktorej chcesz) a z drugiej strony mam takie pragnienie posiadania tego dziecka że zazdroszcze wszystkim w koło że mają już swoje dzieci... ehh... to sie pożaliłam...Zeby nie było tak słodko i miło to brzuch mnie napie*** ale to u mnie norma dobrze ze mam dzisiaj wolne w ogole to ja ide tylkowe wtorek do pracy i wolne do nastepnego wtorku
Natalka przykro mi że @ przyszła. Z tymi nastrojami to też tak mam niestety W jednej chwili myślę jak to nam z Tż dobrze we dwójkę, a za chwilę czarna rozpacz i ściskanie w żołądku... Musimy mieć nadzieję że porobimy badania, hsg i się w końcu uda

Nawet zaczęłam się zastanawiać nad wizytą u bioenergoterapeuty. Koleżanka w pracy opowiadała o takim u którego była jej kuzynka i podobno powiedział jej nawet o chorobie jej brata o której nie miał prawa wiedzieć wcześniej. Tak sobie myślę że może podpowiedziałby mi co ze mną jest nie tak

Lineczka pokoik super, myślę że bardzo funkcjonalnie go urządziłaś

Lila tak jak dziewczyny piszą powinnaś zbadać ciśnienie i oczywiście lekarzowi powiedzieć co się dzieje. Może jakiś witamin Ci brakuje?

Brilliant
co to GBS?
Linka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-13, 17:34   #2290
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka07 Pokaż wiadomość
Natalka przykro mi że @ przyszła. Z tymi nastrojami to też tak mam niestety W jednej chwili myślę jak to nam z Tż dobrze we dwójkę, a za chwilę czarna rozpacz i ściskanie w żołądku... Musimy mieć nadzieję że porobimy badania, hsg i się w końcu uda

Nawet zaczęłam się zastanawiać nad wizytą u bioenergoterapeuty. Koleżanka w pracy opowiadała o takim u którego była jej kuzynka i podobno powiedział jej nawet o chorobie jej brata o której nie miał prawa wiedzieć wcześniej. Tak sobie myślę że może podpowiedziałby mi co ze mną jest nie tak

Brilliant[/B] co to GBS?
ja nie Brilliant, ale GBS to jest pobieranie wymazu w odbytu lub pochwy na obecnośc paciorkowca, jeżeli sobie uchodowała delikwentka to przy porodzie ma podawany antybiotyk, żeby dziecko ie zaraziło się tym paciorkowcem

ja myślę, że jeżeli ma Ci pomóc i chcesz iść to wydaje mi się że taka wizyta nie zaszkodzi

co do bycia we dwójkę z TŻ bez dziecka.. ja dzisiaj jak tam leżałam na łóżku z moim to uświadomiłam sobie że to są nasze ostatnie wspólne chwile bez dziecka, kiedy możemy nic nie robić, leżeć do godziny 13 w łóżku i żyć bezstrosko i wizja tego że za 2 tygodnie z kawałkiem możemy mieć małego krzycxącego brzdąca mnie przeraziła że już nie będzie tak samo jak do tej pory

Ula, stosujesz tą oliwkę z Palmersa na istniejące już rozstępy? pomaga Ci coś? bo jeżeli Ci pomaga to się skuszę, bo przecież mam na udach tyle rozstępów że głowa mała.. do samych kolan aż i na boku brzuch a TŻ wypatrzył dwa małe

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-13, 18:02   #2291
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

linka ahh takie jest zycie okrutne...

dzis mam taki wisielczy humor ze lepiej jak nie bede tu zaglądać... jak mi przejdzie to się odezwe
Stary 2013-10-13, 18:40   #2292
Linka07
Rozeznanie

Natalia trzymaj się kochana

Lineczka no wiadomo z dzieckiem wszystko będzie inaczej, ale właściwie to jak już się mała urodzi to nie będziesz miała czasu o tym pomyśleć
Stary 2013-10-13, 19:05   #2293
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

natalka - trzymaj sie

linka - ja tez mysle ze warto sprobowac jesli jest sprawdzony
Stary 2013-10-13, 20:57   #2294
ula_betula
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, wpładłam tylko na chwilkę, jakieś przeziębienie mnie bierze albo przemęczona jestem bo mam jakiś spadek formy. Witaminki wzięłam, więc mam nadzieję będzie dobrze. Jutro z Zośką jedziemy do szpitala żeby zbadali jej mocz, krew i to małe ciemiączko, więc proszę o kciuki

Cytat:
ja nie Brilliant, ale GBS to jest pobieranie wymazu w odbytu lub pochwy na obecnośc paciorkowca, jeżeli sobie uchodowała delikwentka to przy porodzie ma podawany antybiotyk, żeby dziecko ie zaraziło się tym paciorkowcem

ja myślę, że jeżeli ma Ci pomóc i chcesz iść to wydaje mi się że taka wizyta nie zaszkodzi

co do bycia we dwójkę z TŻ bez dziecka.. ja dzisiaj jak tam leżałam na łóżku z moim to uświadomiłam sobie że to są nasze ostatnie wspólne chwile bez dziecka, kiedy możemy nic nie robić, leżeć do godziny 13 w łóżku i żyć bezstrosko i wizja tego że za 2 tygodnie z kawałkiem możemy mieć małego krzycxącego brzdąca mnie przeraziła że już nie będzie tak samo jak do tej pory

Ula, stosujesz tą oliwkę z Palmersa na istniejące już rozstępy? pomaga Ci coś? bo jeżeli Ci pomaga to się skuszę, bo przecież mam na udach tyle rozstępów że głowa mała.. do samych kolan aż i na boku brzuch a TŻ wypatrzył dwa małe
Lineczka - to prawda, zmieni się wszystko, nie będzie już tak jak dawniej i wszystko będzie podporządkowane dziecku. Ale będzie pięknie

Oliwkę stosuję, ale tylko raz dziennie i zużyłam na razie 1/5 opakowania, więc nie wiem czy jestem wiarygodnym recenzentem
W każdym razie nie widzę dużej różnicy póki co. Może trochę zbladły blizny, ale nie jest to spektakularna zmiana

Aha, polecam zadbać o cycuchy bo ja ich nie smarowałam już po porodzie i takie mi się rozstępy zrobiły, że głowa mała
Stary 2013-10-13, 22:12   #2295
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

ula - to trzymam kciuki ja poprosze o srodowe trzymanie kciukow

Ja wlasnie minelam szatanska cyfre w postach
Stary 2013-10-14, 09:12   #2296
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Zawroty głowy na szczęście nie są już takie silne.. Myślę, że to problemy z ciśnieniem, bo jestem niskociśnieniowcem, więc każdy skok ciśnienia to zawroty.. Przez to nie mogę chodzić po górach, bo od razu helikopter

W środę mam wizytę, to powiem mu od razu o tym..

Zaczynamy 15 tydzień

Stary 2013-10-14, 09:38   #2297
agi_82
Wtajemniczenie

witam się po nieprzespanej nocy
od 12 do 4 nie spałam siedziałąm na łóżku i się drapałam cała normalnie począwszy od stóp kończywszy na dziurkach w nosie normalnie jak jakiś zapchlony kundel co to może być

a wizyta szkrabó obyła się bez większych szkód tż sobie dziabnął ze szwagrem a jak tylko czekałam aż coś zacznie mnie brać i będziemy musieli kierowcy do szpitala szukać

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-10-14, 09:44   #2298
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

witam się

natalya: gratuluję autka nowego szkoda, że ta głupia małpa przylazła...

magdzia: były staranka, ale na następny dzień. ale to już było za późno chyba. mam nadzieję, że te poprzednie razy coś dały... w ogóle cyce mnie zaczęły boleć od 19 dnia cyklu , co jest bardzo dziwne, bo zawsze mnia bolą gdzieś tydzień przed @. pewnie hormony świrują

lineczka: ładny pokoik

lila: to musisz się z lekarzem skonsultować koniecznie jak Ci tak słabo
Stary 2013-10-14, 10:01   #2299
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
witam się po nieprzespanej nocy
od 12 do 4 nie spałam siedziałąm na łóżku i się drapałam cała normalnie począwszy od stóp kończywszy na dziurkach w nosie normalnie jak jakiś zapchlony kundel co to może być
ja bym to sprawdziła pod kątem cholestazy te swędzenia, albo po prostu masz mało nawilżoną skórę i smaruj kremem/ balsamem

hejka!
mam syialnię co rpawda jest mały bałagan i brakuje paru rzeczy w niej- karisza, firanki, rolety listew przypodłogowych ale łóżko mamy złożone i spaliśmy na nim już dzisiaj

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-14, 10:43   #2300
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Hejo

Ja dziś poszalałam w lumpku, ale kupiłam ciuchy na po ciąży

agi - mnie tak strasznie swędziała skóra po oliwce i jak przeszłam na balsamy to było od razu lepiej potem miałam tylko problem z łuszczącą się skórą, ale wypilingowałam się i jest cacy

lila - gratulacje z okazji 15 tygodnia

dziewczyneczka - a może nie było wcale za późno?

lineczka - chyba pokażesz foteczki
Stary 2013-10-14, 10:53   #2301
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
lineczka - chyba pokażesz foteczki
pokażę, ale jak już wszystko będzie dopieszczone

jadę dzisiaj na spotkanie z położną, a tak mi się nie chce że nawet sobie nie wyobrażacie

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-14, 10:57   #2302
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
pokażę, ale jak już wszystko będzie dopieszczone

jadę dzisiaj na spotkanie z położną, a tak mi się nie chce że nawet sobie nie wyobrażacie
To czekamy ja mogę sobie wyobrazić ja mam dzisiaj po wczoraj i sobocie ogrooomnego lenia
Stary 2013-10-14, 11:01   #2303
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

brilliant: zobaczymy :P bo wcześniej też były staranka.

agi: hmmm , może od czegoś uczulenie masz? jakiś proszek itp.
Stary 2013-10-14, 11:09   #2304
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
brilliant: zobaczymy :P bo wcześniej też były staranka.

agi: hmmm , może od czegoś uczulenie masz? jakiś proszek itp.
A kiedy testujesz??
Stary 2013-10-14, 12:17   #2305
agi_82
Wtajemniczenie

dziewczyny może faktycznie kwestia nawilżenia dziś strzele sobie ciałko scrubem cukrowym i nawalę konkretną warstwe mleczka nawilżającego mam nadzieje że pomoże

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-10-14, 12:41   #2306
Lila_27
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo

Ja dziś poszalałam w lumpku, ale kupiłam ciuchy na po ciąży
Pokaż

Stary 2013-10-14, 12:52   #2307
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Pokaż
Na razie się piorą

Moje zbudynienie dziś sięga zenitu... Najpierw wbiłam sobie czubek noża w palucha (krew się lała strumieniami :/), potem nie umiałam trafić pokrojoną marchewką do garnka i połowę rozsypałam na podłogę a na koniec rozsypałam proszek do prania dookoła pralki To jest dopiero 13 godzina a gdzie do końca dnia Ah no i zapomniałam iść do biblioteki
Stary 2013-10-14, 14:19   #2308
magdziaS
Podróżniczka

Czeeeeść baby
Dzisiaj o dziwo czuję sie po raz pierwszy świetnie w ciąży Mam wyśmienity humor, chociaż wczoraj okropnie pożarłam sie z TŻtem. Normalnie w życiu nie było mi tak przykro i wyłam jak bóbr a potem mi było przykro, że było mi przykro i że dzidzi na pewno to nie pomaga i płakałam znowu Co ta ciąża robi z kobietami Byłam dzisiaj na badaniach krwi i zrobiłam całą litanię przepisaną przez ginka (w tym toxo i cytomegalię i inne okropności) więc proszę o kciuki na pojutrze jak będą wyniki, żeby było ok
Mojego dobrego nastroju nawet nie jest w stanie popsuć fakt, że musiałam przynieść robotę do domu. Bo nie wyrabiają się z fakturowaniem (co zresztą należy do moich obowiązków ) No i z bólem serca i ogromnym poświęceniem będę to robić w domu przez resztę ciąży, chyba, że ginek powie że wszystko ok i wrócę jeszcze do pracy Czego się nie robi dla szefów (więcej pisać nie będę bo wyjdzie niecenzuralnie )

Lila - może to faktycznie ciśnienie. Spróbuj pic jedną słabiutką kawę dziennie, może będziesz czuła się lepiej

Aga - no i jak tam malutka wybiera się na świat ?

Dziewczyneczka - no ja oczywiscie trzymam żebyscie się jednak wstrzelili. Chociaż węszę, że to było akurat w ten ostatni dzień plamienia a wtedy z tego co pamiętam przytulanki były, więc wiesz ...

Chyba Ula pytała mnie ostatnio o ten olejek arganowy (wybacz kochana teraz dopiero mi się przypomniało ) Jeszcze go nie używałam - mam na razie podłą oliwkę z Johnsona i staram się ją wykończyć a olejek zostawiam na szybszy rozrost brzuchala gdzieś od 4-5 miesiąca
I kuruj się kochana, żeby przeziębienie porządnie Cie nie złapało.

Lineczka - ślicznie wyszedł ten pokoik

Natalka - dla @ i oczywiście mocne za ten cykl Byłaś u GP po to skierowanie na HSG?

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2013-10-14 o 14:20
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-14, 16:28   #2309
Linka07
Rozeznanie

Witam się

Jestem jakaś przybita dzisiaj. Nie mam weny na pisanie.
Stary 2013-10-14, 18:01   #2310
Dominika2302
Zadomowienie

Witam się i ja. Mam takiego lenia po weekendzie że szok, dosłownie nic dzisiaj nie robiłam, tylko czytałam i skończyłam ostatnią część trylogii o Greyu i już mi przykro że to koniec... Może poleci mi któraś coś fajnego w tym stylu???
Dominika2302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości