Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 11:36   #2281
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
i co fajna? bo się czaję ale póki co mam tylko dwie naklejki

o nieee musze znów iśc? co jeszcze kupiłaś!
chesz? ja mam 2 naklejki, mogę Ci wysłać
książka super mi się bardzo podoba, piękne wydanie, super zdjęcia

kupiłam szynke prosciutto, piersi z gęsi, krewety itp

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
On zawsze bronił swojego telefonu, ale ja to szanowałam. Nie przypuszczałam, że w niecałe dwa lata po ślubie on mnie zdradzi Kiedy pomyślę, że byłam z Domcią w domu, a on ją posuwał to rzygać mi się chce. A dwa tygodnie później pojechaliśmy nad morze. Czyżby wynagrodzić mi chciał swoją zdradę? Jestem totalnie załamana
jaki patafian, czyli podwójne życie, rozumiem,że na ogół dobrze Wam się układało???
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:37   #2282
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Nie wiem, ale gdzieś tak chyba do -10. Zresztą to zależy nie tylko od temperatury, ale od wiatru i od odczuwalnej temperatury. Jeśli dziś u Ciebie świeci słońce to bym wyszła bez zastanawiania się
Pójdę pójdę, tylko Zuzka mnie zaskoczyła i śpi już 2h

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:37   #2283
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ewik mam takie w saszetkach próbki . Wczoraj dałam enfamil, ale ono drogie. A na noc już muszę kupić.
Chyba wezmę bebiko właśnie, bo do rossmanna nie chce mi się specjalnie jechać.

Ill u mnie dziś już drugi dzień będzie.
A przed chwila ciągnie mnie za bluzkę, otwiera buzię i gryzie to ja bach cycek na wierzch, ona się cieszy, ale tylko palcami podotykala i tyle. Ale jak się cieszyła.
Trudno się mówi. Kiedyś ten dzień musiał nastąpić

o kurczę... ja myślę, że nie było w tym Twojej winy, po prosru nadszedł ten moment.
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
cóż mogę rzec na swoje usprawiedliwienie- powiem krótko: NIC

a tak serio, to jakoś nie mogę się ogarnąć.
Czytam Was i czytam, ale żeby coś napisać...
ajjjj...
dobrze, że jesteś
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Dzisiaj Blanka była od 7.30 do 10.30 i panie mówiły że płakała tylko 10 min. A potem zajęła się zabawkami i innymi dziećmi. Do tego pomagała paniom układać pieluszki, taaaaa wiem jak Ona pomaga
panie przesympatyczne, dzisiaj jak przyszłam to postałam przed wejściem, nie widziały, że jestem, posłuchałam i na prawdę milutko się zachowywały w stosunku do dzieci. Jest 4 chłopców i dwie dziewczynki w grupie Blanusi. Dzieci mają 6,7,8,10(Blanka),11,12,11 miesięcy.

Wiem co czujesz, ja myślałam, że mi serce pęknie wczoraj jak zostawiłam malutka w żłobku

No właśnie nie jest a ciekawie z tym wózkiem. Ale uznałam, że nie opłaca nam się zwyczajnie kupować na zimę. Bo Blanka idzie do żłobka, więc spacery tylko w weekendy, w tygodniu nie będzie kiedy (oboje z M. pracujemy 6-18). I kupimy na wiosnę Zappa - mąż się w Nim zakochał

Już dzisiaj było lepiej, ale boję się jeszcze o to, że bardziej będzie kochała te Panie niż mnie

Jak to mówią "informatycy" wyłącz i włącz komputer

tak jak jedna smerfetka wśród tylu smerfów.

Zdróweńka!!!!
głupoty gadasz, Blanka kocha Cię najmocniej na świecie
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
już nie będę...

Co do nieobecnych : chyba tak troszkę jest. Ja się przyznam, że mało cytuję, bo sporo forum nadrabiam telefonem a tam nie mam nerwów...
ja tak samo a potem zapominam...
Cytat:
mojemu raczej dokarmiać niedźwiedzia tylko kurczakiem

hah w ogóle apropo tej kaczki wczorajszej to oczywiście tż kręcił nosem że szkoda że nie kurczak

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

marzenie jato się boje czy mojej karku nie skręce jak ja musze trzymać tak
tżBokeh nieładnie, żona się stara a Ty co?
Cytat:
Tępa strzała ze mnie, dopiero przeczytałam co napisałam Myslałam o tym, że ma funkcje jak siostrzyczka i napisałam, że ona. A to Myszka Minnie
O taka http://allegro.pl/interaktywna-masko...732121559.html

Ale chyba i tak dobra cena co?

Cytat:

wstyd się przyznać przyjechał wczoraj wieczorem, chciałam pogadać, a skończyło się kopaniem przez niego w drzwi od łazienki i szamotaniem się - tak bronił swojego telefonu, który mu zabrałam... masakra
Cytat:
dziękuję to naprawdę jest jak jakiś kiepski film... w końcu po tej szamotaninie wyrwał mi ten telefon i uciekł na klatkę schodową w skarpetkach... nigdy nie widziałam go w takim amoku, ten jego telefon to jest jak jakiś skarb, ważniejszy od rodziny... musi tam mieć niezłe rzeczy...
nie wiem nawet co napisać strasznie mi przykro tulę mocno
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
12:03 - śniadanie zjedzone, łóżko pościelone, łóżeczko małej też, odkurzone, pranie zrobione i rozwieszone, łazienka ogarnięta, gary pozmywane i schowane, kawa wypita.

Jest nieźle!
Jeszcze obiad machnąć, Małej dać jej obiad, oko malnąć jak mi się zachce, zmyć podłogi i sprzątnąć w szafce z ciuchami.

Zastanawiam się co by tu dziś na obiad zaserwować.
ja mam pierś z kurczaka z mozarella i suszonymi pomidorami
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Ewik- o shit! no to faktycznie ma coś na sumieniu
a możesz wnieść o bilingi? czy umowa jest na niego?
niezły szucherant z niego, moj brat też się wysypał ze zdradą właśnie przez tel, pilnował go jak oka w głowie
a wcześniej coś zauważyłaś? czy nic się wcześniej nie zaświeciło? no wiesz pytanie, czy gdybyś nie włączyła tego starego telefonu, czy dalej żyłabyś w słodkiej niewiedzy czy może coś wcześniej podejrzewałaś?

raczje sobie nie wyobrażam mieszkania na stałe :/
wiesz, my całkiem niedawno skończyliśmy budowę i to naprawdę czysty przypadek że jeden pokoi został wolny- ostatnio pracowałam nad jego aranżacją a tu taki los mamę spotkał
ona jest jeszcze bardzo mlodą kobietą i do tego typem samotnika,dla niej to był szok jak zamieszkałą z nami, u nas ciągle drzwi otwarte, ciągle znajomi,rodzina, teście, koledzy Samuela się przewijają przez chatę,śmiech dzieci.....
a ona całe życie w takiej samotni
powiedziała,że teraz by nie potrafiła w ciszy ale mówiła,że jak spadek otworzy to prawdopodobnie kupi kawalerkę gdzieś niedaleko mnie
to chyba nie jest zły pomysł...
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:37   #2284
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jest nowy zębolek!!
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Haha,wyobrazilam sobie takiego ciecia-dozorce,ktory idzie na szal zakupowy do lidla,by byc modnym cieciem Nie smieje sie z Ciebie bron boziu Takie wyobrazenie tylko:p

Nancy i chyba Laurko,pytalyscie jak z tym odstawieniem od cycusia. Ano ciezko bylo:p Ale naczytalam sie tych ksiazek o usypianiu i o zaburzeniach snu. I wlasnie chyba przez to usypianie przy piersi maluszek przechodzac do kolejnej fazy snu wybudzal sie i aby znow zasnac potrzebowal odtworzenia tej samej sytuacji-->cycusia Najpierw przez dwa dni usypialam go w ciagu dnia w lozeczku-plakal okropnie. W pierwszy dzien skapitulowalam W drugi jakos dalam rade,ale w nocy i tak piers,wiec Marcinkowy byl zdezorientowany. No to z piatku na sobote pierwsza noc bez piersi. Plakal,plakal,obudzil sie ze 3 razy. Ale bylam przy nim,glaskalam,przytulalam . A na drugi dzien na poranna drzemke polozylam i juz bez placzu,kladl sie co chwile i usnal po 15 minutach Tak jak Blanka fewciowa -bawi sie smoczkami,czasem wywali wszystko z lozeczka,ale zasypia w lozeczku,bez moich wspomagaczy(piers,kolysan ie). Czasem trwa do 10 minut,czasem godzine,ale juz bez lamentow Bylo ciezko,ale chcialabym wierzyc,ze dobrze zrobilam,ze nie skrzywdzilam go. Nie robilam tego dlatego,ze np. nie chce juz karmic,bo chce sie napic,albo chce sie wyspac. Nie.
Aaaa i nie zostawialam go na 1-3-5 minut. Raz sprobowalam pare razy po 1min i zaluje-widzialam,ze sie przestraszyl. Siedze obok na kanapie,spiewam,szuszam,j ak trzeba to podniose,przytule na chwilke. I budzi sie w nocy ze 2,3 razy. Rano jest wesoly,wypoczety.(wczesni ej pierwszy nocny sen trwal 2-3 godziny,a potem pobudki co 0,5-1h)
Przepraszam za elaborat,ale pytalyscie. A moze komus sie przyda w koncu u Lady tez nocki lepsze bez piersi.
Kurcze, chodziło o dziecięce
Super że tak w miare bezroblemowo się udało odstawić. Z doświadczenia też wiem że po odstawieniu nocki sa lepsze, dzieć dłużej śpi bez pobudek i wogóle.
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Pozdrowienia od mojego dresiarza
Boski jest
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
no nadrobiłam to czas na śniadanie i na wspólnej
A tam Roman ciasteczka maryśkowe piecze
Cytat:

Dziewczyny !!! znalazłam prezent dla Waszych t. http://pl.dawanda.com/product/550609...napy-przy-szyi
Wow super, przejrzałm resztę i też fajowe.
Cytat:
Wczoraj zrobiłam mleko tak: miałam zimna przegotowana wodę, do niej wlalam gorącą i wsypałam mleko. Tak może być bo ja zielona jak na razie w kwestii mm
Ja podgrzewam w mikrofali wodę i dodaję wtedy mleko, mieszam i git. Przymierzaam się do zakupu podgrzewacza.
Cytat:
Hej! Chciałam tylko powiedzieć, że drugi dzień w żłobku był ciut lepszy. Jak przyszłam to Blanka się bawiła, nie płakała, zjadła nawet kaszkę, Panie mówiły że podrywa rocznego Kubę

i jeszcze chciałam się pochwalić, że byłam w ciuchu i kupiłam Blance siostrzyczkę uczniaczka (wersja angielska ofkors) za.... uwaga.... 12zł!
Doczytałam że to jednak myszka, ale cena i tak super
Fajnie że kolejny dzięń w żłobku lepszy
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no jasne, że dobra
my mamy takiego Myszka i jak słyszę "cześć, to ja Myszka Miki, pobawisz się ze mną?" to mnie telepie już
Jessssu, mam tą myszkę i mnie szlak trafia jak ona to mówi. Naszczęście Oliwka średnio ją lubi więc nie leci to często.
Cytat:
wstyd się przyznać przyjechał wczoraj wieczorem, chciałam pogadać, a skończyło się kopaniem przez niego w drzwi od łazienki i szamotaniem się - tak bronił swojego telefonu, który mu zabrałam... masakra
Ja pierdziele, ale jazdy masz. Współczuję kochana

Wczoraj obkupiłam Oliwkę, chociaz i tak już wiele rzeczy nie było. W piątek wybiore się jeszcze do innego sklepu i może znajde to co chciałabym jeszcze.
Byłyśy na kontroli u lekarza, i oskrzela czyste, więc koniec inhalacji
Dziewczyny macie podgrzewacze??? Jakie??

Dzisiaj niestety pobudka o 5:30, ja już musiałam wychodzić więc mama musiała wstać.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:39   #2285
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję to naprawdę jest jak jakiś kiepski film... w końcu po tej szamotaninie wyrwał mi ten telefon i uciekł na klatkę schodową w skarpetkach... nigdy nie widziałam go w takim amoku, ten jego telefon to jest jak jakiś skarb, ważniejszy od rodziny... musi tam mieć niezłe rzeczy...
Co za.....
Bardzo Ci wspolczuje, zupelnie nie wiedzialabym co robic w takiej sytuacji.
Jego zachowanie ewidentnie wskazuje, ze ma cos na sumieniu, ale z drugiej strony nie masz 100% pewnosci i on sie pewnie bedzie wypieral ile sie da

Co do tego, ze nie zauwazamy Cie - sie nalezy!!!
Laurko, hope - Wam tak samo, sciagac majty!!

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Nawijko jak tam Twoje zdrówko?
Dalej jestem przeziebiona, ale przez przeboje z Kuba zupelnie o tym nie pamietam.

fewciu, super, ze dzis lepiej
I swietna okazje zlowilas!!

U nas od rana syrena wlaczona.
Chcialam podac ibum, ale sama nie weim, bo na rekach sie uspokaja... W ogole nie placze. Czyli co - nie boli??
TZ bawil sie z Kuba na podlodze - tez zle, placz pelna geba.
Wiecie co go uspokoilo?
TZ poszedl pod prysznic, wsadzil go w nosidelko i posadzil przed zamknieta kabina co jakis czas kąpiąc się kukał czy wszystko gra, a Kubus siedzial i ani drgnal
Ja w tym czasie moglam ugotowac mu obiadki i zjesc sniadanie.

TZ poszedl juz do pracy, Kuba odsypia noc, takze i ja sie ogarne.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:40   #2286
onaella
Zakorzenienie

bokeh jesteś???

Chciałam się zapytać o aparat.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:42   #2287
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Ifwka, ellmi ile minut podgrzewacie wodę w mikrofali ??? Rozumiem że to już jest przegotowana woda

Aaa bateria mi pada w tel :banghead:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 11:44   #2288
LadyWhisper
Zakorzenienie

Kurcze laski, ale tak se mysle, jak facet zdradza i pisze jakies poj.ebane smsy to po cholere je trzyma na telefonie??? jak ja pisze cos, co nie chce, zeby malz przeczytal, to przeciez to od razu kasuje i nie usprawiedliwiam tutaj czy cos, ale tak logicznie myslac nie?

Odciagnelam bablowi spiki a dalej mu leca z noska :/

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:46   #2289
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kurcze laski, ale tak se mysle, jak facet zdradza i pisze jakies poj.ebane smsy to po cholere je trzyma na telefonie??? jak ja pisze cos, co nie chce, zeby malz przeczytal, to przeciez to od razu kasuje i nie usprawiedliwiam tutaj czy cos, ale tak logicznie myslac nie?
Ja juz sie nie pierwszy raz z taka sytuacja spotykam.
Nie mysla czy co???????

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:46   #2290
nancykenator
Zakorzenienie

[QUOTE=marsi11;43995103]znam to z autopsji, jak kiedyś Samuelowi
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Czekam właśnie na Pana który ma nam w końcu podłączyć Internet.
Po ponad 1,5 miesiąca nareszcie skończy się czytanie na tel czy tablecie.

Nareszcie będę mogła zdjęcia dodać a mam tyle nowych super ekstra świetnych zabawek do pokazania
Szajka szykuj się
czekamy
Cytat:
On zawsze bronił swojego telefonu, ale ja to szanowałam. Nie przypuszczałam, że w niecałe dwa lata po ślubie on mnie zdradzi Kiedy pomyślę, że byłam z Domcią w domu, a on ją posuwał to rzygać mi się chce. A dwa tygodnie później pojechaliśmy nad morze. Czyżby wynagrodzić mi chciał swoją zdradę? Jestem totalnie załamana

Cytat:

Nie pisalam, bo mi wstyd...
Ale juz pisze skoro pytasz.

Jak pisalam wczoraj po spacerze bylismy w Biedrze. Jade wozkiem, wszystko gra, na prostej drodze chcialam zawrocic i nie wiem czy slisko bylo, czy cos rozlane, ale... przewrocilam sie
Zalosne!! Upadlam na kolana, oczywiscie trzymalam wozek, takze przednie kola sie podnosic do gory, Kuba lezal nieprzypiety w spiworku... Raczka od wozka dotknela ziemi, ja tylko zdolalam zobaczyc, ze Kuba juz z niego wylatuje (w powietrzu byl!). Wiec na kleczkach jedna reka wlasciwie zlapalam go za brzuszek i popchnelam w tyl, a druga prostowalam wozek. Nie wiem jak to nawet opisac, pewnie chaotycznie jest i niewiele mozna zrozumiec.
Sierota ze mnie Na szczescie nic mu sie nie stalo, nawet sie nie skrzywil, ale ja oczyma wyobrazni juz widzialam jak lezy na podlodze

masz refleks, przecież to nie Twoja wina, że było ślisko.
Podziwiam, że dałaś radę uratować sytuację
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Laski mam do Was pytanie.
Co myślicie o zakładaniu jakiś lokat, książeczek oszczędnościowych, kont dla dzieci? Warto czy nie?

Ja założyłam dzieciakom to konto junior i mam mi powiedziała, że chyba na głowę upadłam. A ja chce im co miesiąc wpłacac pare groszy żeby później miały np na wycieczkę szkolna, bo jak zaciągniemy kredyt to nie wiem czy nas będzie stać na takie rzeczy a chciałabym, żeby moje dzieci nie musiały z tego typu rzeczy rezygnować. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Ewik przykro mi z powodu sytuacji w jakiej sie znalazłaś Strasznie Ci współczuję.
my po chrzcinach Kubusia założyliśmy mu takie konto, wpłacamy po 50 zł miesięcznie i ogólnie pieniążki,, które Kuba dostaje to też wpłacamy. Taki nasz prezent dla niego na 18-stkę.
Stary 2013-12-03, 11:47   #2291
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
jaki patafian, czyli podwójne życie, rozumiem,że na ogół dobrze Wam się układało???
Myślałam, że tak. W ogóle wcześniej tłumaczył się, że pisał sobie tylko z nią, bo czuł się samotny. Wiecie, prawie się nie widywaliśmy, bo jak on wracał z pracy to ja już spałam, no a rano ja do pracy... Ale to nie była tylko pisanina... Zniszczył wszystko, a ja na siebie winy brać nie będę, bo mógł ze mną porozmawiać, a nie posuwać inną.

Cytat:
Co za.....
Bardzo Ci wspolczuje, zupelnie nie wiedzialabym co robic w takiej sytuacji.
Jego zachowanie ewidentnie wskazuje, ze ma cos na sumieniu, ale z drugiej strony nie masz 100% pewnosci i on sie pewnie bedzie wypieral ile sie da

Co do tego, ze nie zauwazamy Cie - sie nalezy!!!
Laurko, hope - Wam tak samo, sciagac majty!!

Dalej jestem przeziebiona, ale przez przeboje z Kuba zupelnie o tym nie pamietam.

fewciu, super, ze dzis lepiej
I swietna okazje zlowilas!!

Chcialam podac ibum, ale sama nie weim, bo na rekach sie uspokaja... W ogole nie placze. Czyli co - nie boli??
TZ bawil sie z Kuba na podlodze - tez zle, placz pelna geba.
Wiecie co go uspokoilo?
TZ poszedl pod prysznic, wsadzil go w nosidelko i posadzil przed zamknieta kabina co jakis czas kąpiąc się kukał czy wszystko gra, a Kubus siedzial i ani drgnal
Ja w tym czasie moglam ugotowac mu obiadki i zjesc sniadanie.

TZ poszedl juz do pracy, Kuba odsypia noc, takze i ja sie ogarne.
Ciekawy sposób na uspokojenie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Byłyśy na kontroli u lekarza, i oskrzela czyste, więc koniec inhalacji
Dziewczyny macie podgrzewacze??? Jakie??
super, że oskrzela czyste

Podgrzewacza nie mam

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 11:48   #2292
ezzo
Zadomowienie

Lady nei wiem czy widziałaś wyżej, myślałaś o podawaniu Pietraszkowi tranu?
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:51   #2293
onaella
Zakorzenienie

Marsi do kiedy promocja na książkę w Lidlu?
Bo książki kucharskie kocham miłością absolutną i może by mi się udało uzbierać.

14.08.2010
baby
Stary 2013-12-03, 11:51   #2294
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

wydaje mi się,że faceci nie myślą o takich pierdołach jak kasowanie smsów

Ewik kurde jakie to obrzydliwe,że tyle czasu związek budowany był na kłamstwie.....a tłumaczenie,że samotny, o dzizas, coż to za wytlumaczenie
Stary 2013-12-03, 11:52   #2295
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem jak inni, ale Damian myślał, że tego nie zobaczę. Ten telefon dostał od swojego ojca, żeby sobie zmienił i tak leżał przez długie miesiące w szafce. Po prostu nie myślą. A raczej myślą już nie głową tylko inną częścią ciała.

Dominika

Alicja
Stary 2013-12-03, 11:52   #2296
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi do kiedy promocja na książkę w Lidlu?
Bo książki kucharskie kocham miłością absolutną i może by mi się udało uzbierać.
do wyczerpania zapasów ale ponoć rozchodzą się w błyskawicznie
Stary 2013-12-03, 11:55   #2297
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się,że faceci nie myślą o takich pierdołach jak kasowanie smsów

Ewik kurde jakie to obrzydliwe,że tyle czasu związek budowany był na kłamstwie.....a tłumaczenie,że samotny, o dzizas, coż to za wytlumaczenie
Masz rację - to obrzydliwe. I pojąc nie mogę jak mógł we wrześniu wziąć ze mną ślub kościelny? Zresztą nie tylko nad tym się zastanawiam. Wielu rzeczy pojąć nie potrafię.

Dominika

Alicja
Stary 2013-12-03, 11:55   #2298
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
do wyczerpania zapasów ale ponoć rozchodzą się w błyskawicznie
Ojjj....to nie mam szans w Pl będę dopiero w następny czwartek.

14.08.2010
baby
Stary 2013-12-03, 11:58   #2299
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Ale książka jest za naklejki. Naklejki dostaje się za każde wydane 50 zł.nie pamiętam ile trzeba mieć naklejek.
Nie wiem czy można ja kupić w sklepie normalnie. Na allegro już sa. Cena coś ok 70 zł.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 12:01   #2300
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
musisz zakupy zrobić na 300 zł myślę,że do następnego czwartku będą ale do świąt podobno wątpliwe

Ewik, jakie masz plany? co postanowiłaś? przecież życ jakoś trzeba i uporządkować wszystko, co?
Stary 2013-12-03, 12:04   #2301
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

może, żeby się kumplom pochwalić

też się napaliłam na tą książkę z lidla, niestety tylko dwa znaczki póki co a tż będzie dopiero w sob na zakupach
Stary 2013-12-03, 12:04   #2302
karusia_2007
Raczkowanie

Cytat:
Kochana trzymaj się dzielnie. Nawet nie wyobrażam sobie jak Ci teraz ciężko, ale musisz być dzielna bo masz dla kogo, Twój mały Skarb Cię potrzebuję! To co on zrobił to jest obrzydliwe.

Cytat:

Dla nas to logiczne ale dla faceta już chyba nie tak bardzo. Znajomi którzy mieli się budować obok nas właśnie przez sms się rozeszli zanim zaczęła się budowa. On poszedł się kąpać i w tym czasie dostał sms od tej drugiej. Znajoma odruchowo wzieła tel i chciała zobaczyć od kogo a tam zonk. zanim wyszedł z wanny to miał wszystko wy☠☠☠a.... na dwór a jak wyszedł to jego też wystawiła za drzwi w samych gaciach.

Cytat:
Myślałam, że tak. W ogóle wcześniej tłumaczył się, że pisał sobie tylko z nią, bo czuł się samotny. Wiecie, prawie się nie widywaliśmy, bo jak on wracał z pracy to ja już spałam, no a rano ja do pracy... Ale to nie była tylko pisanina... Zniszczył wszystko, a ja na siebie winy brać nie będę, bo mógł ze mną porozmawiać, a nie posuwać inną.
To, że czuł sie samotny to nie jest wytłumaczenie. Jesli tak się czuł to mógł te smsy pisać do Ciebie a nie do innej. Ciekawe czy jak to Ty byś była na jego miejscu to czy też by takie zachowanie uważał za "nic takiego"
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:05   #2303
ezzo
Zadomowienie

Ewik kurcze tak mi przykro, taka fajna babbka z Ciebie i taki krętacz... Może tym ślubem kościelnym sam chciał zapomnieć o swoich grzeszkach?
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 12:08   #2304
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Tulę mocna, co za kutas
Ja bym go w dupę kopnęła i niech spada.
Cytat:

Jak pisalam wczoraj po spacerze bylismy w Biedrze. Jade wozkiem, wszystko gra, na prostej drodze chcialam zawrocic i nie wiem czy slisko bylo, czy cos rozlane, ale... przewrocilam sie
Zalosne!! Upadlam na kolana, oczywiscie trzymalam wozek, takze przednie kola sie podnosic do gory, Kuba lezal nieprzypiety w spiworku... Raczka od wozka dotknela ziemi, ja tylko zdolalam zobaczyc, ze Kuba juz z niego wylatuje (w powietrzu byl!). Wiec na kleczkach jedna reka wlasciwie zlapalam go za brzuszek i popchnelam w tyl, a druga prostowalam wozek. Nie wiem jak to nawet opisac, pewnie chaotycznie jest i niewiele mozna zrozumiec.
Sierota ze mnie Na szczescie nic mu sie nie stalo, nawet sie nie skrzywil, ale ja oczyma wyobrazni juz widzialam jak lezy na podlodze
Ale akcja no i refleks masz że tylko pozazdrościć Dobrze że się nic
Cytat:
Ifwka, ellmi ile minut podgrzewacie wodę w mikrofali ??? Rozumiem że to już jest przegotowana woda
Tak woda przegotowana, ja licze do 7 po załączneniu grzania.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2013-12-03, 12:10   #2305
szklanka19
Zadomowienie

Ewik normalnie nie mam słów :/ a poza tym bez jaj z tą samotnością, ile niby czasu on się czul samotny, skoro Ty poszłaś do pracy kiedy, w maju? Ehhh, smutne to bardzo

Kurde ja też chciałam książkę z lidla, ale brakują mi jeszcze dwie stówy
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:13   #2306
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

mój też trzymał na telefonie smsy (ex oczywiście) i może to jest swojego rodzaju hmmm... trofeum jakiś taki dowód że on jest super laska za nim szaleje, wiecie faceci lubią sobie mieć dowody na takie rzeczy, może się koledze pochwalić lub co... nie wiem

Cytat:
bokeh jesteś???

Chciałam się zapytać o aparat.

słucham

Marsi ! * U mnie już gęsi nie ma a te owoce morza w sosie to jak je przyrządzasz np.?
Stary 2013-12-03, 12:17   #2307
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:

najważniejsze, że nie wypadł jesteś Super Mama: jedną ręką trzyma wózek, drugą łapie dziecko i to wszystko na kolanach

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
On jakiś czas temu robił rozeznanie czy chciałabym drugi taki sam czy inny także wiedział o jaki chodzi
aaa, to podchody wczesniej były

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Jessssu, mam tą myszkę i mnie szlak trafia jak ona to mówi. Naszczęście Oliwka średnio ją lubi więc nie leci to często.
u nas na szczęście też za nią nie przepada; i ten głos średnio mi sie podoba

Cytat:
jutro będzie lepiej...tak sobie powtarzałam ostatnio, jak Filip mi tak w upę dawał

Cytat:
to zależy jaką masz moc w mikrofali, ale ja np. 180ml podgrzewam 30s, a 210 35s i jest idealna; musisz sobie wyczuć; i tak, przegotowana woda, zawsze mam w dzbanku

Cytat:
Myślałam, że tak. W ogóle wcześniej tłumaczył się, że pisał sobie tylko z nią, bo czuł się samotny.
no przecież nic innego, tylko w pysk mu dać

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:19   #2308
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43993928]no co ty, też mam chętkę na nią

ale wiesz, że na fotki czekamy?

właśnie sobie uświadomiłam, że ani razu nie odciągałam laktatorem

babo, nie godej tylko wracaj i pisz, pisz!

nie wiem o co biega, ale tak samo mamy

że niby ja naganiaczka, łeh łeh łeh, do pięt wam nie dorastam z katarkiem i szczeniaczkiem

brawo

kojarzę, ale u nas nie leci na niczym

fajny facecik

trzymaj się i nie daj się dziadowi!

--------------------------
Dziewczyny, to chyba nie tak, że nie zauważmy po prostu dziewczyny takie, które dużo piszą (Hope, Debrah przykładowo) to jak znikają - to widać, właśnie przez to, że przyzwyczajone jesteśmy że ich jest dużo. A jak są te, które piszą mniej (ale regularnie) np. właśnie Ewik - to zwyczajnie, nie rzuca się od razu w oczy że nie pisze. Bo mamy to na co dzień co wcale nie znaczy, że was nie widać jak was nie ma [/QUOTE]

Bede pamietac o zdjeciach, jesli nie zapomne ;-)
Ostatnio widzialam dwie ciekawe zabawki, ale dla starszych dzieci. Pierwsza to wigwam z kartonu; kilkuletnie dziecko spokojnie sie w nim miesci, ma drzwi i okienko i najcudowniejsze: mlzna caly porysowac. I druga to zestaw flamastrow do pisania po naczyniach, ktore nastepnie wypieka sie w piecu i maluch moze miec naczynia z dekoracja wlasnego autorstwa.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:19   #2309
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

super, że oskrzela czyste
Masz rację, to nie Twoja wina, nawet jak czuł się samotny to mógł najpierw z Tobą o tym pogadać a nie od razu z obca babą....

No mam nadzieję że na razie nic już sie do nas nie przyplacze.
Cytat:
Masz rację - to obrzydliwe. I pojąc nie mogę jak mógł we wrześniu wziąć ze mną ślub kościelny? Zresztą nie tylko nad tym się zastanawiam. Wielu rzeczy pojąć nie potrafię.
Nie wiem co planujesz robić dalej, ale w takiej sytuacji unieważnienie ślubu kościelnego dostałabyś chyba bez większego problemu. Jeżeli zdradzał cie przed śłubem to zawierał ślub z nieczustym sumieniem.
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
też się napaliłam na tą książkę z lidla, niestety tylko dwa znaczki póki co a tż będzie dopiero w sob na zakupach
Ja mam 3 i chyba więcej nie zdążę uzbierać
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2013-12-03, 12:27   #2310
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Ale książka jest za naklejki. Naklejki dostaje się za każde wydane 50 zł.nie pamiętam ile trzeba mieć naklejek.
Nie wiem czy można ja kupić w sklepie normalnie. Na allegro już sa. Cena coś ok 70 zł.

Cytat:
musisz zakupy zrobić na 300 zł myślę,że do następnego czwartku będą ale do świąt podobno wątpliwe

Ewik, jakie masz plany? co postanowiłaś? przecież życ jakoś trzeba i uporządkować wszystko, co?
Tak tak, wiem że to za naklejki dlatego napisałam że napewno nie zdążę ich uzbierać.

Cytat:

słucham
?
Miałaś może okazję robić zdjęcia Samsungiem Galaxy Camera?
To ten co jest na androidzie, łączy się z Wi-Fi, no i generalnie jest z dostępem do interetnu.

14.08.2010
baby
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości