|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2281 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Dot.: Jak lepiej? :)
Wg mnie te¿ ³adniej Ci w grzywce na bok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
lepiej w 2 wersji
![]() ![]() ![]() Edytowane przez corka Czas edycji: 2010-03-14 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 006
|
Moim zdaniem lepiej w 2 wersji, ale nie rozumiem jak mo¿na prostowac grzywke majac proste wlosy
![]() a tak wogole - bardzo ladny skret ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
na bok ³adniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)
Za dwie godziny mam wizytê u fryzjera, a jak na razie nie bardzo wiem, czego chcê. Chcia³abym skróciæ, ale trochê mi ich szkoda. Macie jak±¶ propozycjê?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 331
|
Witam
Nied³ugo wybieram siê do fryzjera jednak nie mam pomys³u na fryzure ![]() Obecnie mam tak± jak na zdjêciach w za³±czniku jednak ju¿ mi siê znudzi³a i potrzebuje jakiej¶ zmiany. Dziewczyny dorad¼cie jaka fryzura bêdzie mi pasowa³a. mam okr±g³± twarz ,w³osy niestety cienkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 803
|
Na w³osy cienkie najlepiej cieniowanie. Bêd± siê wydawa³y bardziej puszyste. Mo¿e spróbowa³aby¶ z grzyweczk± na bok?
![]() |
#2288 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 111
|
Cytat:
na pewno nie decyduj siê na b krótk± fryzurê, bo to Ciê postarzy przy Twojej urodzie. jak chcesz zmian to zapuszczaj w³osy. i mo¿e pomy¶l o kolorze. rude w³osy dodaj± wyrazisto¶ci wizerunkowi, a tak siê sk³ada, ¿e taki kolor Ci pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 803
|
Mylisz siê. D³ugie proste w³osy bêda wyglada³y na cienkie i p³askie. Wiem bo sama mam cieniutki w³osy.
#2290 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 111
|
Cytat:
a wielu fryzjerów tak kocha cieniowanie, bo po prostu nie potrafi± wykonaæ porz±dnego ciêcia- a wygry¼æ w³osy dega¿ówkami albo brzytw± jest bardzo ³atwo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 37
|
Hej dziewczyny,
W koñcu dosz³am do wniosku, ¿e chyba czas co¶ zmieniæ z fryzurk± ![]() ![]() Doradzicie mi co¶? W³oski s± naturalne blond (choæ teraz je farbuje na ró¿ne odcienie), do¶æ s³abe, raczej cienkie, szybko opadaj± a fryzura zaraz po wyj¶ciu z domu siê rozwala - chyba, ¿e zrobi j± fryzjer i da tonê lakieru ![]() Ten niebieski to toner, zmywa siê z ka¿dym myciem, trzyma³ siê jakie¶ 2 tyg na moich w³oskach. Na wakacje chce zmieniæ kolor spodów na br±zowe, bo nie wiem czy odwa¿e siê przefarbowaæ ca³± g³owê. Co Wy na to? Farbowaæ spody, a mo¿e ca³o¶æ i na jaki kolor? Proszê o rady i jakie¶ podpowiedzi co do ¶ciêcia ![]() P.S. Zapomnia³am dodaæ, ¿e zdjêcia by³y robione w grudniu i od tego czasu w³oski znowu trochê uros³y i ju¿ siê wogóle nie uk³adaj± ![]() Edytowane przez Siwan88 Czas edycji: 2010-03-18 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 592
|
siwan88, masz piêkne blond w³osy, ja bym ich nie niszczy³a kolejnym farbowaniem [szamponetki te¿ bardzo potrafi± niszczyæ w³osy :/]. Je¶li jednak masz zamiar zmieniæ fryzurê, ja bym najpierw zapu¶ci³a w³osy choæ do ramion.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 141
|
wizazanki doradzcie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Witam,
forum przegl±dam od pewnego czasu, ale postanowi³em siê zarejestrowaæ ze wzglêdu na ten temat. Od d³u¿szego czasu strzygê siê tak samo ('irokez'), ale znudzi³a mi siê ta fryzura i chcia³em prosiæ o pomoc w wybraniu dla mnie nowej fryzury. Je¿eli to ma jakie¶ znaczenie, to w lato bardzo ³atwo ³apiê opaleniznê i jestem do¶æ dobrze zbudowany. Proszê Was, drogie wiza¿ystki o radê! ![]() Ps. Je¿eli jest taka mo¿liwo¶æ, to chcia³bym ¿eby fryzura wizualnie zmniejsza³a mój niestety do¶æ du¿y nos :P Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 945
|
Witam serdecznie
![]() Jestem nowa i równie¿ postanowi³am dowiedzieæ siê czy dobrze wygl±dam w mojej obecnej fryzurce. Próbuje zapu¶ciæ w³oski do ramion ale nie wiem czy to ma sens. Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2010-03-22 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 592
|
szafi, je¶li chodzi o grzywkê to grzywka na bok powiêksza optycznie nos, a grzywka prosta raczej nie wchodzi w grê u ch³opaka ;p.
czerwonaa, my¶lê, ¿e je¶li fryzjerka odpowiednio ciê zetnie i je¶li ty zakupisz odpowiednie preparaty do stylizacji w³osów, to nie bêdzie problemu z t± fryzurk± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim, dziêkujê GreyLovex3 za odpowied¼.
No to ju¿ co¶ wie, ale nie planujê wcale zapuszczaæ w³osów ¿eby mieæ grzywkê :P My¶la³em o czym¶ znacznie krótszym, aczkolwiek mo¿e troszke d³u¿szym od mojej aktualnej 'fryzury'. Mo¿e jakie¶ propozycje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak zrobiæ takie upiêcia?
http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f
ja robie sobie taki: http://www.youtube.com/watch?v=z720pqp8lK4
#2299 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
jak zrobic tego Typu fryzure
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 231
|
zdjecia moje, potrzebuje rad ;)
chce miec dluuugie wlosy, zapuszczam juz rok i przyznam sie ze wstydem ze nie bylam u fryzjera rok
![]() a teraz zastanawiam sie co z nimi zrobic? skoro zalezy mi na dlugosci, to koncowki tylko troszke, nie sa az tak zniszczone... ale czy sieniowac? zazwyczaj myje wloski wieczorem a rano mam niby-nie³ad ;D cos takiego jak na tym z kreconymi jednak loczki sie rozprostowywuja... zdjecie z prostymi wlosami sa po rozczesaniu i poprawieniu minimalnie prostownica, zawsze cos sie wygnie ;D ale zazwyczaj wloskow nie czesze wtedy mam taki nielad ![]() czy oplaca sie cieniowac te wlosy? czy nie zespuje to ksztaltu fryzury? szczerze mowiac nie lubie zmian, ale jesli wasze argumenty mnie rpzekonaja, to moze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Dot.: zdjecia moje, potrzebuje rad ;)
Cytat:
![]()
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Dot.: jak zrobic tego Typu fryzure
Nie wiem, aczkolwiek, jak dla mnie, jest to fryzura STRASZNA...
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
fuuu !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
tez mi sie ostro te w³sy podobaja. ale to chyba fryzura dla dziewczyn, ktore maja duzo wlosow i dlugich wlosow zeby bylo z czego ciac
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
tez mi sie ostro te w³sy podobaja. ale to chyba fryzura dla dziewczyn, ktore maja duzo wlosow i dlugich wlosow zeby bylo z czego ciac ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 992
|
Sa to bardzo ciasno zaplecione warkoczyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 684
|
Witam,
Szafi mam kilka propozycji dla ciebie ... ![]() http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...e_dwoje_29.jpg http://static.tvfanatic.com/images/g...-shirtless.jpg jak bede miala wiecej czasu dodam wiecej linkow
#2307 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 244
|
Ja te¿ bym delikatnie pocieniowa³a. Bêd± siê lepiej uk³adaæ. A je¶li masz podatne w³osy to te¿ "skrêt" bêdzie mocniejszy.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 020
|
ja bym ich nie cieniowa³a.. cieniowanie odbierze im objeto¶c a i tak nie wygl±daj± na grube. Bêda tez sie mocno wywijac w ró¿ne strone i jak uzyjesz prostownicy, to wycieniowane pasma, bêda wygl±da³y jak takie zniszczone piórka. Natomiast, jesli bedziesz tylko podkre¶lac skret, to warto wycieniowac ale na samych koñcach a nie na d³ugo¶ci.
masz zadbane ¶liczne w³osy, podetnij ze 3-5cm skoro zapuszczasz i zapuszczaj dalej. Jak pocieniujesz i bedziesz chcia³a z tego wyjsc, zajmie Ci to naprawde sporo czasu. ale co kto lubi. ja schodze z cieniowania, mam dosc wywijasów.
#2309 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Przyczajenie
|
O kurcze, s±dzi³em, ¿e ju¿ nie dostanê odpowiedzi, ale jednak!
Dziêkujê bardzo Suchaa, pierwsza fryzurka raczej nie w moim typie, nad drug± ju¿ siê zastanawia³em, jednak nie by³em do niej zbyt przekonany. Teraz zastanowiê siê nad ni± ponownie. Znalaz³em te¿ jak±¶ cholernie star± fotkê, zapewne z jakich¶ wakacji i doszed³em do wniosku, ¿e podoba mi siê fryzurka, któr± tam mia³em. Niestety wydaje mi siê, ¿e przez tak± fryzurê moja twarz zostaje optycznie wyd³u¿ona, a nie jestem pewny czy to dobrze... Ponownie proszê o radê, co o tym s±dzicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.