![]() |
#2281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Migotka gratuluję wizyty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Mnie też boli koło pępka... ale cały dzień :/ nie wiem czy Ona tak ułożona czy co... normalnie jakby mi ktoś coś wbijał tak kuje :/
Buu nie widać zdjęć ![]() Marta wpisałam ![]() Olcia dobrze, że dojechałaś ![]()
#2283 |
Zadomowienie
|
Buu u mnie to 32 tydzien
![]() i jakoś tak się przeraziłam, że to już zaraz rozpakowywać się bedziemy ![]() ![]() ![]() niech kurier nosi, ja jestem w ciąży i dźwigać nie powinnam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Buu, a to niegrzeczna
![]() ![]() Madzia, mnie tez tak czasami kłuje. Moze już dzidzia ma ciasno,ajjj nie wiem. Idę kobietki spać. Wizaż znowu szaleje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
migotka co racja to racja
![]() emdziku wlasnie nie wiem czemu sie nie dodalo teraz sprobuje Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2014-12-09 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Buu - ja niestety tez zdjęć nie widzę. Edit: już widzę, ale tylko miniaturki! Edytowane przez IncognitoNick Czas edycji: 2014-12-09 o 22:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Buu spróbuj może jutro bo ten wizaż tak świruje że przynajmniej ja tych zdjęć i tak nie widzę
![]() Idę chyba też już do łazienki i spać bo jakoś tak mnie muli ... A ciekawe ile w nocy znowu pośpię... Dobrej nocy Kochane ![]()
#2288 |
Zakorzenienie
|
Ja nie widze żadnych zdjęć
![]() Ciekawe jak Paulina....
#2289 |
Zakorzenienie
|
Paulina jest w domciu, była u gina na wizycie i w zasadzie czekają do czwartku czy się poprawi ( dostała jakieś tam leki)... może i już by ją wysłał do szpitala, ale nie mają co zrobić z córą. Mamy się nie martwić...
A my z tż znaleźliśmy wózek i fotelik, taki jak nam się podoba o dziwo aż o 300zł taniej niż w sklepie w naszym mieście. Tż oczywiście chciał już zamówić ... bo wiecie z tymi zamówieniami jest teraz mały problem, bo większość firm stoi od 19 grudnia do 7 stycznia także niby czas realizacji jest 14 dni, ale jak się dużo uzbiera to zamawiając w styczniu na początku wózek dotrze dopiero pod koniec ... np. Bebetto jak zamówilibyśmy max do jutra, to byłby przed świętami, a reszta zamówień realizowana po 7 stycznia. I tak się zastanawiam czy nie będziemy zbyt długo czekać, czy czasem dzieć nie pojawi się wcześniej i będzie wtedy lipka ...
#2290 |
Zakorzenienie
|
Oby z Paulą było ok wszystko.....
A jaki wózek wybraliście ? ![]() ![]() ![]() najwazniejszy fotelik a to pewnie zestaw co?
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
WIesz ja bym wolała, żeby wózek trochę w domu postał zanim dzieciaka włożę ( bo wszystko piorę i szoruję to żeby zapach wózka też bardziej domowy był ) No na początku chyba mała spałaby w gondoli od wózka - taki mam plan, bo wózek wstawiłabym wtedy do naszej sypialni ...ehh
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
emdziku a to moze wam wkleje jak juz skoncze,bo teraz to i tak nie ma co ogladac,zostaly mi tylko dwa,reszte mala przejela
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- fajnie ze z Paulina dobrze,oby tam sie nic powaznego nie dzialo maciejka tez nie wiem co doradzic,moze lepiej jak juz jestescie zdecydowani zamawiac,zeby szybciej byl na wszelki wypadek?potem juz sie nie musisz stresowac,bo juz bedzie czekam sobie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
No dziewczyny dopiero teraz was nadrobiłam
![]() Buu Ty też kochana masz talent! Piękne te aniołki ![]() Iva Twoje torty to jak z cukierni artystycznej ![]() Maciejka, cieszę się, że do Ciebie też już paczka dotarła. ![]() A wózek może już zamówcie, skoro już znaleźlitście i to tańszy. Ewek lala też przecudna ![]() Ja do swojej torby szpitalnej codzień coś dorzucam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mam do Was pytanie - czy nosicie jeszcze pierścionki, obrączkę? bo ja jak wstaję rano to mam napuchnięte palce i na pewni nie dam rady ich ściągnąć wtedy i w sumie to zastanawiałam się czy nie trzeba by czasem tego ściągnąć do porodu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Konto usunięte
|
Panna migotka super że wszystko dobrze
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane
![]() Niby wczoraj wszystko porobiła ni Siostra, a ja byłam tak padnięta i obolała, że nie miałam ani jednej siły wstać do toalety!? Chyba dzisiaj wyluzuję... 85jjaa ja jeszcze noszę pierścionki i obrączkę, póki co nie puchnę. Ale położona w SR mówiła, żeby pościągać póki jest na to jeszcze szansa ![]() Miłego dnia Mamuśki ![]() Już coraz bliżej ![]() Apka w tel pokazuje mi 67 dni.. Nie wiem czemu. Lekarz wyliczył inacze. W każdym razie już bliżej niż dalej ![]() Torba spakowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Konto usunięte
|
Już spakowana?
Ja muszę sprawdzić czy mam odpowiednia torbę ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Logoasia i marchewka kciuki za wizyty Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek dziewczyny
![]() 85jjaa to zależy jaki poród. Do cc trzeba wszystką biżuterię zdjąć. Do naturalnego nie wydaje mi się, żeby to była jakaś przeszkoda. Ale skoro i tak puchnć Ci ręce teraz, to lepiej zdjąć teraz niż później się męczyć. A tak właśnie a propo obrączek, to zastanawialiśmy się z mężem jakby to z nami bylo w razie jakiegoś nieszczęśliwego wypadku. Bo zawsze jak coś się stanie komuś w rękę, palec, tak że trzeba ją zdjąć to przecinają. A my mamy tytanowe. Iczym by to cieli? Dobra babeczki, lecę do labu. Później odwiedzinki koleżanki z maluszkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja wpadłam na chwilkę, kciuki za dzisiejsze wizyty, idę prać firanki bo mi rodzinka pościągała, wracam do robótkowania bo się lenię ostatnio, jeszcze obiad na 13 bo tz na drugą zmianę do pracy, więc pewnie zajrzę do was po południu Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Alunia nie trzeba było bo wiesz, że ja już wcześniej dostałam paczuszkę , ale i tak jeszcze raz dziękuję i tak podobało się ![]() Miłego dzionka i spotkania z koleżanka Paulinka dobrze ze w domku, mam nadzieję że wszytko się unormuje ![]() olcia dobrze że dotarłaś do domku bez przeszkód ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Ja sciagnelam i nie nosze pierscionkow, bizuterii
![]() Puchna mi wieczorem palce, nie chce się siłować. Do szpitala nawet jakby mi wchodziły na palce, to bymm nie brała. Bałabym się, że się zgubią czy coś ![]() Mąż zaspał. Budzika nie nastawił ![]()
#2301 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja.rano szorowalam samochód i wole chyba to niż chodzić na piechotę.ciesze się ze jeszcze 1.5tygodnia i trochę wolności.bede spać do 9przynajmniej
mloda mi psa wyspacerowala potem zapakowaliśmy się do auta i do szkoły. Idę zaraz spać.dziwne bo zjadłam rano jogurt i nie jestem glodna jakoś dziko.jak wstane to pewnie coś zjem. Buu piękne te anioly Alunia niestety nie zamawiam tych staników bo koszty dostawy wyszły takie ze lepiej za 50zl na allegro kupić. Przepraszam Cię za to. Co do obrączki ja ogólnie nie nosze i zle mi z tym.mam takie wrażenie jakbym się wstydziła tego ze jestem mezatka.no i wczoraj ubralam obraczke i pierścionek zaręczynowy na te urodziny.po godzinie pierścionek musiałam juz zdjąć.za to obraczke ponosilam aż do powrotu do domu.fakt ciasno było ale się udało zdjąć Dziś na 13mam przedstawienie u Cory w szkole.ale mi się nie chce. Znowu bede wiedzieć w jednej pozycji a to mnie meczy. Uciekam na drzemkę.potem się odezwe
#2302 |
Zadomowienie
|
dzień dobry!
ja już po śniadaniu, idę jeszcze poleżeć, potem jeszcze spacer i czekam na kuriera bo jedzie z prezentem dla mojego szwagra, no i muszę posprzątać troche. A i miałam iść dzisiaj do labu z siuśkami, ale wstałam przed 6.00 i nasikałam nie tam gdzie trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co,i tak wszystko leżało w reklamówkach, a tak przynajmniej jestem już gotowa. Na Święta wyjeżdżamy praiwe na tydzień, więc stres by był. A tak wrzuci się do bagażnika i będzie z nami jeździć ta torba :P Najwięcej to mi wyszło kosmetyków :P W cholere miejsca zajęły te wielkieeeeee podpachy i podkłady na łóżko. Także jestem spakowana w normalną, dużą torbę podróżną. Chciałam walizkę, ale mąż stwierdzil, że to obciach... i mam nie przeginać, bo to szpital, a nie rewia mody czy hotel 5 gwiazdkowy ![]() Muszę tylko jeszcze spakować Małą i dokupić to tantum rossa i wsio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie najgorsze te podpachy i podklady :/ I pampersy dla malca też zajmą trochę miejsca..u nas musimy mieć całe małe opakowanie ,więc trochę zajmie... :/ ja też powinnam to wrzucić do torby zamiast trzymać w szufladzie w komodzie, to się szuflady opróżnią
![]() Nie idzie cytować...coś się wizaż zepsuł:/
#2305 |
Wtajemniczenie
|
Ja muszę odszukać moją listę.
Bo coś mi się wydaje, że ja wszystkoego nie mam spakowałam. Ale uwaga hit ![]() ![]() W osobnym woreczki mam ręczniczki na okłady i malutkie opakowanie wazeliny, bo ponoć usta bardzo wysychają. Nawet dres wyjściowy jest spakowany ![]() ![]() Moja Siostra wczoraj padła jak to zobaczyła ![]() I mówi, że jestem nienormalna, że takie ładne, nowe koszule biorę do zafajdania do porodu ![]() To jej powiedziałam, że jak by wyglądała jak hipopotam, a nie Anja Rubik, to też by chciała przynajmniej mieć ładną koszulę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
WItam,
Ja obrączkę i pierścionek ściągłam praktycznie na początku ciąży, bo w lato puchły mi paluchy...ale teraz spojrzałam na swoje palce i mam opuchnięte nieźle ;/ wcześniej nie rzuciło mi się to w oczy... Muszę dziś ogarnąć mieszkanko bo trochę zarosło ... Mąż mnie poinformował, że ma jeszcze 6 dni urlopu w tym roku ...Dwa uda się wykorzystać w przyszłym roku ( 2 i 5 stycznia) ale 4 jeszcze musi w tym roku wykorzystać...ciekawe kiedy uda mu się dostać ...
#2307 |
Zakorzenienie
|
Asia
![]() ![]() Zaluje,ze nie mam takiej mniejszej suszarki,ale zanim ona wysuszylaby mi wlosy- minalby rok. Na wszelki wielki kupie suchy szampon Batiste Jakbym nie miala sil myć wlosow czy cos ![]() ![]() Cos czuje,ze nasze torby beda wygladaly podobnie ![]() Ide robic tosty z nutella ![]()
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Logoasia i Duszona dziś wizytują, kciuki
![]() ![]() A jutro ile dziewczyn ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() A pampersy pewnie jak wszystko będzie znikać. Trzeba się z tym pogodzić. Tacy ludzie :/ ooo i chusteczki mokre ponoć idą jak woda u nas, bo nie myją dziecka, tylko chsuteczkują naszymi chusteczkami....
![]() |
#2310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.