|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Wewnątrz
Na organizer się chyba pokuszę.. |
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
magda1706 może Ci być ciężko kupić taki materac, o ile dobrze pamięta to taki wymiar miały łóżeczka wcześniejsze takie np ja ja w nim spałam. Mój brat 3 lata temu szukał takiego wymiaru (bo miał właśnie nasze stare łóżeczko) i było mu bardzo ciężko znaleźć, znalazł w takim małym osiedlowym sklepiku, ale już wtedy Pani mu powiedziała, że takich już nie robią.
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w szpitalu mnie nie przyjeli,dopoki nie bede krwawic wiecej niz okres mam nie wracac. Leze w domu i rycze w poduszke bo nic innego mi nie zostalo.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, tak być nie może, przecież Ty sie psychicznie wykończysz z taką nie wiedzą, a może niech maż zadzwoni, powie że zemdlałaś, nie wiem że masz silne bóle brzuchu, no kurcze żeby Cię zbadali. Wiem, że to oszustwo, ale jak nie ma innego wyjścia to chyba bym wszystkiego w takiej sytuacji próbowała.
|
|
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
Szok to jest jakas kpina! Mnie jakos strasznie rusza ta sytuacja. Bo wiem ze sama moglabym byc na Twoim miejscu i mie wiem nie wiem co bym zrobila ale jakbym byla naprawde w desperacji to bylabym w stanie chyba nawet do Pl przyjechac. A powiedz daleko masz na inna wyspe, nie masz mozliwosci zeby jechac do innego szpitala? :-(
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie moglaś skłamać, że mocno krawisz? Może by USG chociaż zrobili. Możesz iść jutro prywatnie do gina? |
|
|
|
|
#2288 |
|
Konto usunięte
|
Współczuję Ci i trzymam kciuki że wszystko się wyjaśni i lada dzień wszystko będzie dobrze. Głowa do góry ;*
|
|
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż zarządził, że się też w niego zaopatrzymy
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
medeline uważaj na siebie! zawsze lepiej w domu poleżeć niż w szpitalu!
cuuukiereczek witaj i powodzenia z realizacją wszystkich planów ![]() lune1992, koktajlowa czekamy na relacje ze ślubów wszystkiego co najpiękniejsze baby montana próbujcie dostać się do szpitala jeszcze raz!!! tak jak piszą dziewczyny mów, że Ci gorzej, cokolwiek byle Cie przyjęli, w tej sytuacji stres dodatkowy na pewno nie jest Ci wskazany! Trzymam za Ciebie kciuki!
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj gin prywatnie jest dwa razy na tydzien,jeden w czwartki drugi w piatki :-( jesli pozwola mi leciec (atr,te samoloty lataja nisko)to rano lece na druga wyspe zeby sie mna zajeli
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Baby powinni Ci pozwolić, jakoś na końcówkę ciąży nie pozwalają latać. to straszne co teraz musisz przeżywać, ja miałam raz krwawienie i oby nigdy więcej, tylko że ja za kilka minut byłam już na fotelu u gin. Krwawienie coś ustalo czy dala trwa, boli Ci brzuch, macica itp ?
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś spodnie ciążowe
w końcu mam w czym do ludzi wyjść ![]() baby powinni Ci pozwolić lecieć. |
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Boli jak na okres...caly dzien juz nie plamilam a teraz poszlam i znow,tyle ze juz krew a nie brazowe plamienie jak we wtorek. Wlasnie nie.wiem jak z tym lotem bo jak pracowalam.jako rezydentka to jedna turystka wsiadla w Pl do samolotu plamiac i wysiadla juz po poronieniu,poronila w samolocie,no ale też inna wysokosc i dlugosc lotu
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Jak są problemy, to faktycznie lekarz powinien zadecydować czy możesz czy nie. Tylko jak to u Ciebie zrobić skoro nie masz możliwości się skontaktować z lekarzem? Ale beznadzieja
Powinni Cię z krwawieniem i bólami przyjąć od ręki... !!
|
|
|
|
#2297 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolna jestes bardzo Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w Polsce juz bys dawno na obserwacji lezala... Trzymaj sie Jakos mi weekend intensywnie zlecial, na koniec doprawilam sie zwiedzaniem nowego muzeum slaskiego (polecam jak ktos z okolic, wystawa historia Slaska jest mega ![]() Podczas zwiedzania oczywiscie mi sie slabo zrobilo, dobrze ze mialam jablko w torebce i jak zjadlam to sie pozbieralam i jakos doszlam do konca to juz chyba bylo ostatnie zwiedzanie czegokolwiek w tej ciazy, za bardzo mnie juz to meczy ![]() Poza tym zamowilam poduche do spania, mam nadzieje ze dojdzie zaraz po weekendzie
|
||||||
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz nie mam siły na dłuższe chodzenie godzina dwie i już padam. Ewusia z jakiej firmy ta poduszkę zamowilas,ja miałam dziś zamawiać ale tak się kiepsko czuje i ciśnienie strasznie niskie, że nie mam siły. Chyba upały wracają
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale mamy zaliczone i warto bylo ![]() Poduszke zamowilam firmy Motherhood, bo chyba sa najbardziej polecane. Na empik.com sa w niezlych cenach my zamawialismy przy okazji jeszcze kilka rzeczy wiec dostawa wyszla gratis
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myśle, że u tej pani lot nic nie zmienił. Po prostu trafiło na ten moment. Mi tylko mówili żebym nie leciała bo czasem jest krwawienie ciężkie do opanowania i wtedy konieczna jest interwencja lekarza. Ale u Ciebie lot krotki to nie ma zagrożenia. Trzymaj sie i w kolejnym szpitalu wyolbrzymiaj wszystko. Musi być dobrze.
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no,Wlasnie za kilka godzin jak maz z pracy wyjdzie to znow do szpitala pojedziemy,jesli tym razem nas splawia to niech chociaż powiedza czy moge leciec. Ja Podejrzewam jakies problemy hormonalne,tak jak.pisalam-tu w trakcie Ciazy nikt nie robi badan hormonalnych,moczu też nie sprawdzaja...dopiero w piatek bylam prywatnie u internisty i mi wszystkie hormony zlecil ale wynik bedzie za Tydzien,a na drugiej wyspie szwagier pracuje w laboratorium i zrobilby mi na poczekaniu
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, może wystarczyłoby luteinę zażywać? Może ktoś z PL by Ci ją załatwił?
Wiadomo, że nie bierze się leków wg własnego widzimisię, ale z drugiej storny widzę, że u Ciebie za dużego wyjścia nie ma.. My się wybraliśmy na lody, spacer + posiedzieliśmy na Plantach, trochę pokropiło i pachniało deszczem, nagadaliśmy się, fajny dzień
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
baby to jak pojedziecie, to tak jak mówimy najlepiej dołóż, ból brzucha, nie wiem mdłości cokolwiek, aby tylko Cię przyjęli.
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
to cieszę się, że nie tylko ja taka osłabiona w ciązy. Duższe wyjścia i dłuższe chodzenie są dla mnie mega męczące. Nawet jak mąz w szale zakupów lata po Nomi to siadam na krześle i czekam na niego
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli też Motherhoodo, więc może i jednak ja sie zdecyduje, miałam zamówić Super Mami, ale chyba każda z was ma Motherhoodo.
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Mam luteine,siostra mi zostawila kilka miesiecy temu,ale nie chce brac niczego bez konsultacji z lekarzem. Wydaje mi sie bardzo dziwne że nie sprawdzaja tu poziomu hormonow :-(
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zamówiłam z Motherhood.
My dziś też spędziliśmy dzień dość aktywnie Tzn wiadomo, szału nie ma, ale w miare moich możliwości. Niestety przede wszystkim gorąc dał mi się we znaki.
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, no jak uważasz, ale lutka Ci nie zaszkodzi na pewno, a jedynie pomoże, bo nawet gdyby poziom progesteronu był po lutce wyższy, to tylko lepiej, bo to dziecku pomaga, a nie szkodzi.
Zresztą tu wiem, że kilka dziewczyn lutkę bierze, na pewno ja i Czarnula. Kinga chyba też? |
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- A może zadzwoń do jakiegoś gin w Polsce, powiedź jaka sytuacja, wiadomo, że bez badań za dużo Ci nie doradzą, ale może chociaż coś podpowiedzą jak możesz sobie i dziecku pomóc. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-02 o 21:13 |
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam malutką dawkę, bo ja biorę tylko 1 tabletkę wieczorem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

Powinni Cię z krwawieniem i bólami przyjąć od ręki... !!
zdolna jestes bardzo
w Polsce juz bys dawno na obserwacji lezala... Trzymaj sie
to juz chyba bylo ostatnie zwiedzanie czegokolwiek w tej ciazy, za bardzo mnie juz to meczy