Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-21, 11:57   #2281
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX

Cytat:
Napisane przez hukana Pokaż wiadomość
Aniu, ja też sceptycznie podchodziłam do tych wszystkich negatywnych opinii na jej temat i nawet się kłóciłam z koleżanką-lekarką, która mi ją odradzała. Tak jak napisałam mnie nic nie było, a tż się rozłożył, chociaż to chłop jak dąb i zdrowy okaz Gdyby komuś znajomemu też coś się przydarzyło i to pisałabyś inaczej.

A wody u mnie się pije baardzo dużo. Nawet firma odbierająca śmieci dziwi się skąd u nas tyle butelek, bo w całej gminie przodujemy z plastikiem. Dzieci noszą ją do szkoły, ja do pracy, każdy ma przy łóźku. Jak gdzieś pojedziemy w gościnę, to dzieciaki rzucają się na colę i soki, a później po cichu mnie pytają o wodę, bo im się pić chce.
W sumie nie wszyscy się po prostu nadają do konkretnej diety. Znam osoby, które nabawiały się dny, które miały np. zaparcia ale po szczerej rozmowie żadna z nich nie stosowała się do nakazów w 100% a raczej robili tą dietę na pół gwizdka dlatego ich nie wliczam bo tak naprawdę nie byli na diecie Dukana tylko czymś Dukanopodobnym. Są organizmy, które sobie gorzej radzą z metabolitami. Jedni mają skłonność np do tworzenia się kamieni w pęcherzyku czy w nerkach a inni nigdy nie będą mieli z tym problemu a korzystają z tego samego źródła wody.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 12:05   #2282
hukana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
W sumie nie wszyscy się po prostu nadają do konkretnej diety. Znam osoby, które nabawiały się dny, które miały np. zaparcia ale po szczerej rozmowie żadna z nich nie stosowała się do nakazów w 100% a raczej robili tą dietę na pół gwizdka dlatego ich nie wliczam bo tak naprawdę nie byli na diecie Dukana tylko czymś Dukanopodobnym. Są organizmy, które sobie gorzej radzą z metabolitami. Jedni mają skłonność np do tworzenia się kamieni w pęcherzyku czy w nerkach a inni nigdy nie będą mieli z tym problemu a korzystają z tego samego źródła wody.

I tu się z Tobą zgadzam w 100%

A wśród znajomych mam kolegę, który na Dukanie zrzucił 45 kg.

Edytowane przez hukana
Czas edycji: 2015-11-21 o 12:11
hukana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 12:13   #2283
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
I tu się z Tobą zgadzam w 100%

A wśród znajomych mam kolegę, który na Dukanie zrzucił 45 kg.
Syn mojej koleżanki tyle zrzucił. Wróciło mu może z 10 kg no ale i tak był do przodu o 35 kg. A wróciło bo znów było przez chwilę nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu
Stary 2015-11-21, 12:26   #2284
naciulatko
Zakorzenienie

A może spróbuję dukana... Znajdę gdzieś w internecie tę dietę czy muszę kupić książkę?
Stary 2015-11-21, 12:30   #2285
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
A może spróbuję dukana... Znajdę gdzieś w internecie tę dietę czy muszę kupić książkę?
Ja kupiłam książkę
Znajdziesz ale proszę Cię poświęć parę dni na dobrą analizę i przygotuj lodówkę, skorzystaj z forum http://forum.dietaproteinowa.tv/viewforum.php?f=65 i tej strony...
http://zkotemwkuchni.blogspot.com/
Zrzuciłam 23 kg ale pomogły mi rady z forum i przepisy z kuchni z kotem
Stary 2015-11-21, 12:37   #2286
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam książkę
Znajdziesz ale proszę Cię poświęć parę dni na dobrą analizę i przygotuj lodówkę, skorzystaj z forum http://forum.dietaproteinowa.tv/viewforum.php?f=65 i tej strony...
http://zkotemwkuchni.blogspot.com/
Zrzuciłam 23 kg ale pomogły mi rady z forum i przepisy z kuchni z kotem
Dziękuję Ja też chcę dobrze przygotować się do diety.
A w jakim czasie tyle czasu schudłaś?
Ja raz też schudłam 23 kg... ale na diecie wymyślonej przez siebie. Niestety przytyłam
A jaki tytuł nosi ta książka? Przepisy są w miarę proste?
Stary 2015-11-21, 12:42   #2287
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Dziękuję Ja też chcę dobrze przygotować się do diety.
A w jakim czasie tyle czasu schudłaś?
Ja raz też schudłam 23 kg... ale na diecie wymyślonej przez siebie. Niestety przytyłam
A jaki tytuł nosi ta książka? Przepisy są w miarę proste?
Ja miałam oryginał. I jak wiadomo przepisy w niej typowo francuskie. Ale dla mnie najważniejsze w niej były zasady i to co można jeść. A przepisów szukałam na tej stronie co Ci wkleiłam i na forum. Poznałam super ludzi, wspieraliśmy się wzajemnie, wklejaliśmy produkty dostępne w poszczególnych marketach, które można stosować na tej diecie. I pamiętam, że robiłam pizzę na otrębach, bułeczki otrębowe i w zasadzie jadłam przepysznie, że nawet TŻ mi zazdrościł i podjadał

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2015-11-21 o 12:43

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-21, 12:48   #2288
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam oryginał. I jak wiadomo przepisy w niej typowo francuskie. Ale dla mnie najważniejsze w niej były zasady i to co można jeść. A przepisów szukałam na tej stronie co Ci wkleiłam i na forum. Poznałam super ludzi, wspieraliśmy się wzajemnie, wklejaliśmy produkty dostępne w poszczególnych marketach, które można stosować na tej diecie. I pamiętam, że robiłam pizzę na otrębach, bułeczki otrębowe i w zasadzie jadłam przepysznie, że nawet TŻ mi zazdrościł i podjadał
Brzmi fajnie Choć mnie najbardziej przeraża właśnie dostępność produktów i trudność w przygotowywaniu posiłków...
Stary 2015-11-21, 12:50   #2289
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Brzmi fajnie Choć mnie najbardziej przeraża właśnie dostępność produktów i trudność w przygotowywaniu posiłków...
Dostępność produktów ? Jajka kurczak indyk ryby owoce morza i warzywa nabiał 0% to są trudnodostępne produkty?
Stary 2015-11-21, 12:52   #2290
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
A pił dużo wody? Najlepiej min. 2.5 litra.
U mnie dużo osób ją stosowało- łącznie ze mną i nikt nie miał żadnych powikłań ale trzeba się naprawdę trzymać jej na 100% a nie każdy tak potrafi i potem narzeka

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

U mnie to samo... a już myślałam Ale może chociaż padać nie będzie.

Niestety, nie dość że popadało to i gradem postraszyło - akurat byłam z psem na spacerze, a teraz ciemno się robi jak nie wiem co...
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 12:59   #2291
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dostępność produktów ? Jajka kurczak indyk ryby owoce morza i warzywa nabiał 0% to są trudnodostępne produkty?
Nie Pisałaś, że dzieliłyście się z dziewczynami co znajdziecie w jakich marketach, dlatego zrozumiałam, że nie znajdę tych produktów wszędzie.
Stary 2015-11-21, 13:08   #2292
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
dziękuję dokładnie.. tak śmiesznie lekki

fantastic masz już może tą koszulę z mango??
wlasnie nie, moje zamówienie nie przeszło chyba kupowałam jak te koszule się skończyły, więc teraz czekam aż je dołożą

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 13:11   #2293
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Nie Pisałaś, że dzieliłyście się z dziewczynami co znajdziecie w jakich marketach, dlatego zrozumiałam, że nie znajdę tych produktów wszędzie.
Niee, źle mnie zrozumiałaś. Chodziło mi o to, że prócz tych podstaw wyszukiwaliśmy np. jogurty 0% w biedrze o smaku jabłka z cynamonem, owoców leśnych. Bo prócz oczywistych produktów białkowych trzeba uważać na przetwory mleczne i trzeba analizować skład serków homo 0% czy jogurtów- bo muszą mieć jak najmniej węgli a jak najwięcej białka. To, że coś jest 0% tłuszczu nie oznacza, że się nadaje na Dukanie. Trudno jest jest przez 1 miesiąc kiedy dużo czasu spędzałam w Tesco, Carefourze czy Lidlu analizując składy ale po miesiącu wiedziałam co mogę kupić. Np sery twarogowe typu light- składy się bardzo różnią- np białkiem- są od 16 do 24 g więc wybieras ten, który ma jak najwięcej białka przy czym musisz zwrócić uwagę aby było jak najmniej węglowodanów- najlepiej ok 1/2 ilości białka.
W carrefourze i Tesco jest ser na wagę nazywa się PIÓRKO i ten ser nadaje się np do pizzy czy zapiekanek dukanowych. Można jeść nabiał do 4% tłuszczu ale najlepiej jak będzie jak najmniej tłuszczu więc jak Ci zasmakuje jakiś 0% to się go trzymaj. W lidlu jest np ketchup, który się nadaje w tej diecie ale już nie pamiętam jak się nazywa. Na stronie kuchnia z kotem jest przepis na dukanowy ketchup więc warto poczytać, przygotować sobie takie produkty i wtedy dopiero zacząć.
Jogurty owocowe polecam Ci tylko te 0% z Biedry bo mają najlepszy stosunek białka do węgli przy 0% tłuszczu. I nie powinno sie ich spożywać więcej niż 2-3 razy w ciągu tygodnia.
Ja np kupowałam sobie serek homogenizowany 0% - maćkowy i mieszałam ze stewią i aromatem smakowym np ten http://www.wypiekarnia.pl/aromat-spo...wy-5-gram.html i miałam pyszny serek truskawkowy, który był 100% Dukanowy a smakował jak niedukanowy. Nakupiłam sobie pełno aromatów, stewii. No i cola 0% mnie ratowała jak miałam baaaaardzo ochotę na słodkie.

Czas edycji: 2015-11-21 o 13:13
Stary 2015-11-21, 13:14   #2294
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Niee, źle mnie zrozumiałaś. Chodziło mi o to, że prócz tych podstaw wyszukiwaliśmy np. jogurty 0% w biedrze o smaku jabłka z cynamonem, owoców leśnych. Bo prócz oczywistych produktów białkowych trzeba uważać na przetwory mleczne i trzeba analizować skład serków homo 0% czy jogurtów- bo muszą mieć jak najmniej węgli a jak najwięcej białka. To, że coś jest 0% tłuszczu nie oznacza, że się nadaje na Dukanie. Trudno jest jest przez 1 miesiąc kiedy dużo czasu spędzałam w Tesco, Carefourze czy Lidlu analizując składy ale po miesiącu wiedziałam co mogę kupić. Np sery twarogowe typu light- składy się bardzo różnią- np białkiem- są od 16 do 24 g więc wybieras ten, który ma jak najwięcej białka przy czym musisz zwrócić uwagę aby było jak najmniej węglowodanów- najlepiej ok 1/2 ilości białka.
W carrefourze i Tesco jest ser na wagę nazywa się PIÓRKO i ten ser nadaje się np do pizzy czy zapiekanek dukanowych. Można jeść nabiał do 4% tłuszczu ale najlepiej jak będzie jak najmniej.
Jogurty owocowe polecam Ci tylko te 0% z Biedry bo mają najlepszy stosunek białka do węgli przy 0% tłuszczu. I nie powinno sie ich spożywać więcej niż 2-3 razy w ciągu tygodnia.
Ja np kupowałam sobie serek homogenizowany 0% - maćkowy i mieszałam ze stewią i aromatem smakowym np ten http://www.wypiekarnia.pl/aromat-spo...wy-5-gram.html i miałam pyszny serek truskawkowy, który był 100% Dukanowy a smakował jak niedukanowy. Nakupiłam sobie pełno aromatów, stewii. No i cola 0% mnie ratowała jak miałam baaaaardzo ochotę na słodkie.
Colę zero też można? Dzisiaj i jutro posiedzę nad tym, spiszę przepisy na pierwsze kilka dni. Jutro albo w poniedziałek wybiorę się na zakupy i zacznę działać Dziękuję za rady.
Stary 2015-11-21, 13:20   #2295
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Colę zero też można? Dzisiaj i jutro posiedzę nad tym, spiszę przepisy na pierwsze kilka dni. Jutro albo w poniedziałek wybiorę się na zakupy i zacznę działać Dziękuję za rady.
Poszukaj na kuchni z kotem bułek pieczonych z otrębów w piecu- ja sobie piekłam i miałam na 5-6 dni na śniadanie. Jadłam z twarożkiem albo jajkiem lub wędliną ( chuda, drobiowa ) a w dni mieszane z twarożkiem, pomidorkiem i szczypiorkiem albo z twarożkiem i łososiem w plastrach. Moim zdaniem jadłam lepiej i zdrowiej niż teraz...

Ja robiłam te bułki potem na oko i starałam się tak robić, aby w jednej bułce nie przypadało więcej niż 3-4 łyżki otrębów.

Bo prócz produktów dozwolonych trzeba codziennie jeść 3-4 łyżki otrębów( nie można przekraczać tej dawki ) i pić min. 2.5 litra płynów aby nie mieć zaparć . Więc starałam się do ciasta dodawać 24 łyżki otrębów i dzieliłam całą masę na 6 bułeczek- czyli ok 4 łyżki otrębów w jednej.

Jakbyś miała pytania pisz PW- może będę nieskromna ale naprawdę mam bardzo dużą wiedzę na temat tej diety i mogę nazwać się ekspertem bo do tej diety podeszłam na 120% i znam wiele produktów, firm, marek które można jeść, przerobiłam mnóstwo przepisów . Ta dieta jest naprawdę super ale trzeba pilnować się na 100%.

W tym czasie - w 2013 roku byłam zapraszana kilka razy np. na urodziny w restauracji- wtedy prosiłam kelnera np o łososia i warzywa na parze bez masełka i nigdzie nie robili problemu. Do tego woda z cytrynką ( z tym, że nie wolno jej miażdżyć aby nie wypuściła za dużo soku ).

Niestety musisz pogodzić się z tym, że nie można w ogóle jeść owoców, pić alkoholu. Ja na szczęście zdążyłam schudnąć do czerwca tyle ile chciałam i mogłam przejść do III fazy gdzie można dokładać produkty i mogłam jeść truskawki

Czas edycji: 2015-11-21 o 13:25
Stary 2015-11-21, 13:35   #2296
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Poszukaj na kuchni z kotem bułek pieczonych z otrębów w piecu- ja sobie piekłam i miałam na 5-6 dni na śniadanie. Jadłam z twarożkiem albo jajkiem lub wędliną ( chuda, drobiowa ) a w dni mieszane z twarożkiem, pomidorkiem i szczypiorkiem albo z twarożkiem i łososiem w plastrach. Moim zdaniem jadłam lepiej i zdrowiej niż teraz...

Ja robiłam te bułki potem na oko i starałam się tak robić, aby w jednej bułce nie przypadało więcej niż 3-4 łyżki otrębów.

Bo prócz produktów dozwolonych trzeba codziennie jeść 3-4 łyżki otrębów( nie można przekraczać tej dawki ) i pić min. 2.5 litra płynów aby nie mieć zaparć . Więc starałam się do ciasta dodawać 24 łyżki otrębów i dzieliłam całą masę na 6 bułeczek- czyli ok 4 łyżki otrębów w jednej.

Jakbyś miała pytania pisz PW- może będę nieskromna ale naprawdę mam bardzo dużą wiedzę na temat tej diety i mogę nazwać się ekspertem bo do tej diety podeszłam na 120% i znam wiele produktów, firm, marek które można jeść, przerobiłam mnóstwo przepisów . Ta dieta jest naprawdę super ale trzeba pilnować się na 100%.

W tym czasie - w 2013 roku byłam zapraszana kilka razy np. na urodziny w restauracji- wtedy prosiłam kelnera np o łososia i warzywa na parze bez masełka i nigdzie nie robili problemu. Do tego woda z cytrynką ( z tym, że nie wolno jej miażdżyć aby nie wypuściła za dużo soku ).

Niestety musisz pogodzić się z tym, że nie można w ogóle jeść owoców, pić alkoholu. Ja na szczęście zdążyłam schudnąć do czerwca tyle ile chciałam i mogłam przejść do III fazy gdzie można dokładać produkty i mogłam jeść truskawki
Z alkoholem sobie poradzę, owoce lubię, ale też dam radę Z tego co piszesz to wydaje mi się, że będę chodziła najedzona Dziękuję, na pewno będę miała masę pytań A ile czasu trwało zanim schudłaś tyle ile chciałaś?
Stary 2015-11-21, 13:36   #2297
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Z alkoholem sobie poradzę, owoce lubię, ale też dam radę Z tego co piszesz to wydaje mi się, że będę chodziła najedzona Dziękuję, na pewno będę miała masę pytań A ile czasu trwało zanim schudłaś tyle ile chciałaś?
W sumie 20 kg w 5 miesięcy a 3 w czerwcu mimo rozszerzania diety
Stary 2015-11-21, 13:39   #2298
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli w sumie tak standardowo, kilogram na tydzień Chyba jest nieziemska motywacja jak kilogram za kilogramem leci?
Stary 2015-11-21, 13:49   #2299
myszola21
Zakorzenienie

Ania podziwiam, chciałabym zrzucić z jakieś 8kg...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-21, 13:54   #2300
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Czyli w sumie tak standardowo, kilogram na tydzień Chyba jest nieziemska motywacja jak kilogram za kilogramem leci?
Ahh to był super okres w moim zyciu

Czas edycji: 2015-11-21 o 14:02
Stary 2015-11-21, 14:08   #2301
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Ania podziwiam, chciałabym zrzucić z jakieś 8kg...
Shaun Cie nie odchudził?? Mnie obwody poleciały

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 14:08   #2302
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Ileenka, ja zamówiłam raz i już się nie skuszę. Może akurat tak trafiłam, bo przecież tyle "gwiazd" chodzi w tych butach , ale moje sandały miały podeszwy z wybrzuszeniami i bardzo intensywny "zapach" taniej chińszczyzny, że nie dało się w nich chodzić

Jak dostaniesz swoje kozaki podziel się wrażeniami
Dziękuję za opinie Jasne, dam znać. Zamówiłam te: http://deezee.pl/obuwie_damskie/koza...ano_clara.html ze zniżką Ciekawe, co przyjdzie Unikam zamszowych butów, ale coś mnie skusiło

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Kiedyś zammowilam na deezee dwie pary butów ale odeslalam. Ładne jak stały na polce i nic więcej. Sposób wykonania bardzo marny (wylazacy klej, wiszące nitki) poza tym srednio wygodne no i nie leżały na stopie z efektem wow a ja jestem w fazie "musi#byc#wow#bo#jak#nie# to#na#drzewo"
Trochę mnie przestraszyłyście, ale nie ukrywam, że nie spodziewam się super hiper jakości.

Cytat:
Piękny wynik

Ja jutro mam kontrolne ważenie i mierzenie z trenerem po 12 dniach od pierwszego i jestem ciekawa, czy jakaś zmiana jest Kusi mnie, żeby się zważyć i zmierzyć sama, ale postanowiłam wytrzymać do jutra! Dla mnie najtrudniejsze było zrezygnowanie z alkoholu Ale trzymam się dzielnie i nawet mnie nie kusi nic.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 14:12   #2303
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ahh to był super okres w moim zyciu
Ja wiem jak ja schudłam... Boże, czułam się najlepiej na świecie. Nie chodzi o fizyczną stronę, ale przede wszystkim psychiczną.

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinie Jasne, dam znać. Zamówiłam te: http://deezee.pl/obuwie_damskie/koza...ano_clara.html ze zniżką Ciekawe, co przyjdzie Unikam zamszowych butów, ale coś mnie skusiło

Trochę mnie przestraszyłyście, ale nie ukrywam, że nie spodziewam się super hiper jakości.

Piękny wynik

Ja jutro mam kontrolne ważenie i mierzenie z trenerem po 12 dniach od pierwszego i jestem ciekawa, czy jakaś zmiana jest Kusi mnie, żeby się zważyć i zmierzyć sama, ale postanowiłam wytrzymać do jutra! Dla mnie najtrudniejsze było zrezygnowanie z alkoholu Ale trzymam się dzielnie i nawet mnie nie kusi nic.
Ciebie to podziwiam za samozaparcie. Dieta dietą, ale ćwiczenia. Ja pod tym względem jestem leniuchem Ale tak jak Ci pisałam - od grudnia będę miała multisporta, więc mam nadzieję, że to mnie chociaż trochę zmotywuje. Zwłaszcza, że będziemy chodziły z koleżanką z pracy, razem raźniej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-21, 14:34   #2304
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
z ud bym chciała tam sie nic nie rusza, robi się bardziej umięsnione ale nie rzeźbi tak ładnie jak rok ćwiczeń z ewką i skalpelu nudnym, że hej...

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Stary 2015-11-21, 14:42   #2305
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Piękny wynik

Przepraszam, że Wam się wcinam w rozmowę, ale ja też zamówiłam te buty z DeeZee, mam je od kilku dni i co prawda nieco śmierdziały na początku ale są naprawdę bardzo przyzwoicie wykonane, pięknie układają się na nodze i nie widzę większych wad Powinnaś być zadowolona.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 14:53   #2306
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
z ud bym chciała tam sie nic nie rusza, robi się bardziej umięsnione ale nie rzeźbi tak ładnie jak rok ćwiczeń z ewką i skalpelu nudnym, że hej...
Mnie z ud spadło tez, z łydek też z wagi również. Ale dopiero ok. połowy Shauna, największy progres zauwazłyłam, jak zaczełam gamme Chyba wiem dlaczego - te siłowe z hantlami tak działają - im ciezsze hantle tym efekt lepszy i tez metabolizm zpiernicza

Patrze co by tu sciaganc jeszcze Shauna, masz pojecie?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-21, 15:29   #2307
naciulatko
Zakorzenienie

Właśnie napisałam Ileence smsa i doszłam do wniosku, że nie mogę doczekać się jutra, bo idę do pracy Czy to jest normalne?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-21, 16:55   #2308
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Mnie z ud spadło tez, z łydek też z wagi również. Ale dopiero ok. połowy Shauna, największy progres zauwazłyłam, jak zaczełam gamme Chyba wiem dlaczego - te siłowe z hantlami tak działają - im ciezsze hantle tym efekt lepszy i tez metabolizm zpiernicza

Patrze co by tu sciaganc jeszcze Shauna, masz pojecie?
zwiększe kg i zobacze ale już zwątpiłam w te moje dwa serdle:rolleyes : pocisne insanity potem...

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Stary 2015-11-21, 17:13   #2309
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
zwiększe kg i zobacze ale już zwątpiłam w te moje dwa serdle:rolleyes : pocisne insanity potem...
Ja na razie Insanity nie, chce to na koniec i mysle co tu innego warto z jego cwiczeń sciagnac, hm...

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-21, 17:23   #2310
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Ja wiem jak ja schudłam... Boże, czułam się najlepiej na świecie. Nie chodzi o fizyczną stronę, ale przede wszystkim psychiczną.

Ciebie to podziwiam za samozaparcie. Dieta dietą, ale ćwiczenia. Ja pod tym względem jestem leniuchem Ale tak jak Ci pisałam - od grudnia będę miała multisporta, więc mam nadzieję, że to mnie chociaż trochę zmotywuje. Zwłaszcza, że będziemy chodziły z koleżanką z pracy, razem raźniej
Kochana jesteś Samozaparcie mega ważne! Gdyby nie trener to pewnie i ja miałabym problem z ćwiczeniami, a tak mam non stop kata nad sobą Więc od grudnia trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Przepraszam, że Wam się wcinam w rozmowę, ale ja też zamówiłam te buty z DeeZee, mam je od kilku dni i co prawda nieco śmierdziały na początku ale są naprawdę bardzo przyzwoicie wykonane, pięknie układają się na nodze i nie widzę większych wad Powinnaś być zadowolona.
Ooo super wiadomość Pocieszyłaś mnie Dziękuję!!!

Cytat:
Właśnie napisałam Ileence smsa i doszłam do wniosku, że nie mogę doczekać się jutra, bo idę do pracy Czy to jest normalne?
Nie jest

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości