![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
Sowa, masakra.
![]()
![]() |
#2282 |
Zadomowienie
|
powinna opierdzielic to dziecko i wytlumaczyc ze ma tak nierobic
u nas w szpitalu tez nie moze byc facet na operacji przy cesarce dopiero mu dadza dziecko jak wyciagna to chociaz tyle ![]()
#2283 |
Zadomowienie
|
Ja na dzisiaj przewidzialam mycie scian w kuchni i na gornych szafkach. Moze okno tez umyje. A od jutra sprzatam w szafkach.
I mam nadzieje ze do konca tygodnia skoncze cala kuchnie. Nie znosze robic tak na raty ale nie mam wyjscia. Nie chce ryzykowac bo po duzym wysilku zaraz mam okropne skurcze. W niedziele caly wieczor przelezalam w strachu czy na pogotowie nie bedzie trzeba jechac. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przy pierwszym dziecku pokazali mi go jak już leżałam na sali wybudzeniowej a on był zawinięty w bety tak, że tylko czerwonego arbuza zobaczyłam. Tym razem mam dostać dziecko zaraz po cc i pozniej nas mają zawiezc na sale. Pożyjemy zobaczymy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Rozeznanie
|
Tez mi się wydaje ze powinna a nawet tyłka z kanapy nie podniosła... Juz pomijając fakt ze moj żółty papier do kibla tak jej sie spodobał ze wyładował cały w klopie, odświeżacz do kibla tez niezle pachniał, bo juz nie ma i mydło z czujnikiem ruchu tez było fajne, a wkurzyłam sie jak zaczęła skakać mi po oparciu od kanapy, które składa sie do środka przed spaniem i osobiscie przy mamusi zwróciłam jej uwagę ! Pomijając te straty to w kuchni akurat dzieciak sie mogl poparzyć i ciekawe jakby zareagowała gdybym to ja sie nawet nie podniosła! Dobrze ze goście u mnie to rzadkość
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Rozeznanie
|
Witam w srode
![]() Nie wyspalam sie dzisiaj. Jak wstalam w nocy siku to nie moglam juz usnac :/ Brzuch mnie znowu bolal eh. Nerwowa jestem strasznie, musze zeby zaciskac zeby cos sie nie odezwac.. Ide na 11:30 do dentysty dzisiaj zeby mi tego zeba skonczyla bo sie wsciekne chyba. Co do cesarek to mnie powiedzieli, ze to zalezy od lekarza ktory operuje. Jeden sie godzi na obecnosc meza inny nie. Moj maz byl przy porodzie, wiedzial mi przy glowie.
#2287 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
U mnie podobnie jak u Darkanddark-w nocy męczę się do1- 2,a rano jest mi ciężko z łóżka wstać. Wstaję, jak czuję już potworny głód ;-) Sowa-ja nie toleruję rodziców, którzy swoje dzieci mają za pępek świata i nie wyznaczają żadnych granic. To podobnie, jak sytuacja w sklepie z tą lalką u Kingi albo Nadii(przepraszam, nie pamiętam). Poza tym nie lubię takich rozwydrzonych dzieciaków. Tu jest ogromna rola rodziców. Dziś muszę zrobić obiad, placek i poprasować. Wieczorem czeka mnie szkoła rodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sprzątanie też na raty rozkładam, bo inaczej boli mnie brzuch, a nie będę ryzykowała. Wolę po-przeprowadzkowe rozpakowywanie mieć przez 2 tygodnie nić potem czegoś żałować.. Zaczęłam jeść śniadanie, ale chyba nie skończę, bo mam takie mdłości jak na początku ![]()
![]() |
#2289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może odpuść sobie te okna? Nie może tego zrobić mąż? Taki wysiłek może wywołać skurcze, a po co masz się stresować? III trymestr to już nie są żarty.
![]() |
#2290 |
Konto usunięte
|
Kurdę!!
myślałam że to już będzie koniec remontu, wczoraj mąż pomalował sufity obniżone i kominek farba dekoracyjną i źle to wyglada w tej kombinacji farb którą wymysliłam ![]() Dziś będzie zmieniał...wwrrr już myślałam dywan pościele, a to jeszcse nie koniec. Teraz wysprzątałam garaż, -te okna zasyfione ,mimo iż to TŻ działka i ide prasować zasłony.. Pewnie juz macie dość tych moich pogadanek o remoncie ![]() a propos remontu widziałyście ten artykul? https://wizaz.pl/Kobieta/porady-dotyczace-sprzatania stosujecie się? bo ja dokładnie tak robie ![]() misia880;- u nas na odwrót , mój to syfiarz, a ja pedant ![]() magda16262;- też miałam jakieś koszmary z moim byłym we Włoszech w roli głownej. Ja uwielbiam spędzać czas samotnie, to jest dla mnie raj sowa2806;- jesuuuu!! ja nie znoszę takich dzieciaków, masakra! Pewnie bym tej koleżanki więcej nie zaprosiła ![]() Tak zastanawiam się czy to dziecko ma taki charakter czy w większości od wychowania zalezy. Bo ja swojemu dziecku nigdy nie zabraniam niczego, a i tak wie że kuchnia, prąd, żelazko to są rzeczy niebezpieczne.. mira81;- dobrze że już masz lepszy humor. Ja jak złapie powera to musze wszystko skończyć, ale jesli czuję jakieś skurzce czy ból siadam na chwilę. A te skurzce bolesne macie czy tylko napinanie brzucha? Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-12-09 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!!!
Niestety znow w nocy dostalam skurczy i zostawiaja mnie w szptalu... Mam lezec plackiem. Tak wiec humor dzis kiepski czekam na meza ma przywiezc kase na tv... Nieznajomo jak sie czujesz??!! Dac znac prosze! |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Zadomowienie
|
Hej Kobietki! Pospałam dzisiaj troszkę, w końcu w swoim łóżku i z cebuszką
![]() ![]() Teraz czas na herbatkę i tosty, potem poskładam ubrania (na siedząco ![]() ![]() Ja mam takie uczucie jakby mi się skóra na brzuchu miała skończyć zaraz, ale położna mówiła że to normalne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2293 |
Wtajemniczenie
|
Gosza lepiej poleżeć trochę dłużej ale mieć pewność, że wszystko jest ok. Najważniejsze, że jesteś pod opieką i na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymaj się
![]()
#2294 |
Zakorzenienie
|
gosza, właśnie po to odstawili te kroplówki.... dobrze, że to wyszło... widocznie organizm jeszcze się nie nasycił kroplówką, nie martw się, myśl o dzidziusiu
![]() sowa, niezłą masz koleżankę... ale znam to z pracy, bywają takie osoby co nie zwracają w ogóle uwagi swoim dzieciom... na drugi raz po prostu nie umawiaj się z nią w domu, bo takiej do rozumu nie przemówisz ja dziś obudziłam się z ch.... humorem, właśnie poryczałam się nad filiżanką kawy i keksem. Jutro zaczynam III trymestr, uczczę to krzywą... wczoraj pospacerowałam trochę i już od razu napinania brzucha... czemu czasem wszystko wydaje się takie do dupy ![]()
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi Gosza ale sama wiesz, że to jedyne rozwiązanie. Musisz uzbroić się w cierpliwość i myśleć o zdrowiu Twojego Maleństwa ![]() ![]()
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Nie straszcie mnie :p u mnie kolor NIESKAZITELNA SMIETANKA wyszedl ladnie
![]() Chce tez zamowic taki tryptyk na sciane w jasnym kolorze ![]() Oby wyszlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Odpoczywaj kochana, a na spacery przyjdzie czas
![]() ![]()
#2298 |
Rozeznanie
|
Wiem dziewczyny zevto dla naszego bezpieczenstwa dlatego nie mam za zle lekarza ze mnie nie chca wypisac, jest mi tylko smutno ze tak sie te sprawy potoczyly...
Ale juz nie przynudzam!!! Dziekuje Wam kochane za wsparcie!!! ![]() 32 ciesz sie zer chociaz jestes w domu wsrod najblizszych ja za tym najbardziej tesknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zadomowienie
|
gosza,
spokojnie jeszcze nabiegasz się przy dziecku jak karzą leżeć to proszę grzecznie leżeć, sowa dziwne wychowanie tej twojej koleżanki moja chyba nigdy nie wpadła na takie pomysły, owszem w domu parę razy rozwinęła papier toaletowy ( droga była ![]() 32 Ja nawet na spacery się nie wybieram bo przejście po biedronce daje dziwne odczucia więc wszędzie autem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Rozeznanie
|
Emma no to juz jest nadzieja dzieki za wspaniala wiadomosc i tak musze myslec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie są jakieś bardzo brudne, tylko od deszczu mają kropki, ale tutaj w zimie deszcz co chwilę, więc w sumie nie wiem czy jest sens. Lubie po przeprowadzce sobie po swojemu poogarniać wszystko, ale teraz chyba nie czas na takie rzeczy. Czasem chyba warto odpuścić.. Mąż jak poproszę to umyje, ale póki co nic mu nie mówię, bo ma masę innej roboty jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie się zorientowałam, że nie grzeją u nas od rana i nie wiem czemu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Ja mam okna mega brudne szczegolnie w kuchni, juz patrzec nie moge na nie :/
W sobote mama przyjedzie mi je umyc, bo sie uparla ze ona mi okna umyje. Ze mam sie nie stawiac bo jest moja mama i musze jej sluchac haha wiec poslucham i zrobie dobry obiad za to ![]() Moj maz by umyl ale wole nie ryzykowac pomazianych okien haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zadomowienie
|
Bylam dzis w lumpku i upolowalam dla siostry coreczki spodnice marks&spencer za 1zl i sukienke z next na zabawe choinkowa
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
Spodniczka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Wtajemniczenie
|
Moja aplikacja mówi, że mam 85 dni do porodu.
![]()
#2306 |
Zadomowienie
|
Kallina
Gratulacje i mnie pokazuje 83 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wczoraj zgrzeszyłam dwa razy. zjadłam hamburgera w mcdonaldzie i 3 raffaello. jakos po ciasteczkach orkiszowych czuję się bardziej rozgrzeszona ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Wtajemniczenie
|
Magda-fajne te ciuszki
![]() Emma-myślę, że mimo wszystko najspokojniejszy jest okres, kiedy nie ma się dziecka i nie jest się w ciąży. Teraz to już spokojnie nigdy nie będzie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
ech dziękuję dziewczyny. Gosza masz rację, powinnam się cieszyć, że jestem w domu a nie w szpitalu, że mój synek jest w brzuchu a nie w inkubatorze na jakimś oddziale dla wcześniaków... a jakieś tam problemy prędzej czy później się rozwiążą... jakiś dziś mam słaby dzień po prostu, dziękuję za wsparcie kochane marcówki
![]() Przejdą te ciążowe załamki i będzie łatwiej być znów sobą, a nie jakąś rozwytą ciężarówą ![]()
#2310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.