![]() |
#2311 | |
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Gdy kiedys wiele lat temu chlop chcial mi sie sprowadzic pod jeden dach z "luby",zaden urzad nie chial sie tym zajac,choc mialam male dziecko i pytalam,jakim prawem takie niemoralne zachowanie moze byc tolerowane przez prawo na oczych dziecka. Gdy kiedys scigalam pedofila,ktory molestowal dzieci na osiedlu,policja powiedziala mi ,ze nie moga nic zrobic,poki ten pedofil nie zrobi zadnemu dziecku krzywdy.Spytalam wiec,czy musimy wiec czekac na pierwsze zgwalcone czy zamordowane dziecko,odparli-tak.W ten sposob prowokuja ludzi do przejecia sprawiedliwosci we wlasne rece. Ja uwazam,ze Szpiegowi stala sie krzywda,i tolerancja wobec wybrykow facetow jest w kazdym spoleczenstwie za duza.Ja nie poskakuje za kazdym nadepnieciem mi na odcisk,ale za ewidentna krzywde potrafie sie odplacic.Co mi tam,mam dusic to w sobie i dostac raka albo zawalu?Niedoczekanie. Dziewczyny,nie klocic sie!Nieraz zycie jest dosadne,i musimy zajac jakies jednoznaczne stanowisko,ale to nie powod do sprzeczek! ja jako osoba puszczona onegdaj owniez " w trabe" rozumiem Szpiega,rozumiem rowniez,ze Danusi sie nie wszystkie nasze pomysly musza podobac,ale nie sprzeczajcie sie.Zycie juz dosc daje nam po tylkach!
![]() |
#2312 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie trzymasz się, być może stąd kłopoty zdrowotne lub ich nasilenie, stąd równiez potrzeba wywnętrzenia się i dobrze ,że to zrobiłaś, nawet jak efekty przekroczyły twoje oczekiwania. Ale myśłę , że warto poczytac i zastanowić się nad różnymi reakcjami funkcjonujących tu osób. One dużo mówią , o naszym generalnie obiektywnym ( w istocie subiektynym ![]() Wszelkie życiowe sytuacje , opisywane na wątkach wywołują burzliwe dyskusje , bo różne nasze doświadczenia i wrażłiwość. Ale chyba o to chodzi ,żeby inni spojrzeli na sytuację, ze swojego punktu widzenia, innego niż osoba, która w danej sytuacji się znalazła. Pamiętaj ,że wszyscy darzą Cię tutaj sympatią. Cytat:
A może nawet wprost przeciwnie. Całe zycie się uczymy ![]()
![]() |
#2313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w życiu bym tak nie zrobiła ![]() myślę, że jak działa się w ten sposób, to zaczyna się brać udział w brudnej grze i trudno się wtedy spodziewać, że Cię kiedyś te brudy nie dosięgną Cytat:
![]() I myślę, że nie ma za co się gniewać i z co przepraszać chyba |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
I najważniejsze Szpiegu, ja bym tego faceta zostawiła
jeśli Cię kocha i się zmieni (czy to możliwe?) to zawalczy o Ciebie, ale ja nie dałabym mu nawet walczyć pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
Proszę nie narzucać prostych rozwiązań z zabijaniem dechami! Okna takie są, istnieją, a jakże, sprawdziłam.
![]() Zresztą teraz w sypialni czuję się jakbym je już miała. Od dwóch tygodni rozstawiono na ścianie bloku rusztowania. Na nich rozpięto siatkę ochronną, na wysokości mojej sypialni na tej siatce zerka do pokoju ogromny pingwin, śledząc mnie zimnym, białym okiem. Co najlepsze, nikt na rusztowaniach nie będzie pracował, będą tak tylko stały. Stoją tak skręcone z prostego powodu- żeby ich nie ukradli ( gdyby lezły zwalone na kupę to by poznikały). Będzie tak jeszcze przez miesiąc co najmniej. A potem, może, może, ekipa przyjdzie. Zapowiada się ciemna wiosna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | ||
Zakorzenienie
|
Kobietki kochane, wspaniale cudowne i w ogole i w szczegole na nikogo sie nie gniewam, moze starsza pani sie na mnie gniewa, moge w ramach rekompensaty za moj niewyparzony jezyk wyslac koszyk lakoci.
A teraz przepraszam ide sobie pokląć gdyż zostalam przez dostawce karmy zrobiona w konia.
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu - chcę powiedzieć jedno i wiem, że się powtarzam - Ten gosć na Ciebie nie zasługuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | ||
Zakorzenienie
|
Carolina powtarzasz się ;P
On sie czuje zobowiązany kupowac zarcie dla psa... Wlasnie. Znasz jakis sklep z karma 24h ? Bo pustka, a mnie dzisiaj dostawca-psiapsiola zawiodla 2h stalam i czekalam na nia ![]()
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu
![]() ![]() W tej karmie nie ma antybiotyków, hormonów, nie jest testowana na zwierzakach, barwiona jest karmelem ![]() W każdym mieście jest dystrybutor - http://bozita.germapol.pl/index.php?...&id=3&Itemid=7 wątpię - czy uda Ci się jeszcze dziś - gdziekolwiek złożyć zamówienie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | ||
Zakorzenienie
|
Carolina, nie widze w ich ofercie karmy dla szczeniat z jagniecina albo senstive dla szczeniat wiec odpada.
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
mają dla szczeniaczków i mają sensitive - ale w Bozicie jedyna trudna sprawa to odczytanie z nazwy karmy - jej przeznaczenia
![]() ![]() ![]() Ile ma Twoje psie dziecko ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet 13latka karmie zarelkiem dla maluchow, zdrowie i kondycja pierwsza klasa, mlodzik moze mu zazdroscic. Przypomnialas mi pewna sytuacje z wiekiem. Jak mial 3 miesiace wybralam sie z nim na pola mokotowskie zbierac z Kachą podpisy pod petycją. Caly dzien nam sie zeszlo. Wrocilam do domu i ostatnia przesiadka. Pies padniety na moich kolanach. Podchodzi jakis gosc i patrzy na spiacego psa i na mnie. Po chwili: - On to chyba stary jest, bo taki zmeczony i siwy... - Siwy, bo ma taki kolor, zmeczony bo caly dzien na dworzu, a stary nie jest, ma 3 miesiace ![]() Pan zrobil sie czerwony :P
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
haha- swietne
![]() ![]() ![]() CO do psiura... przykro mi ... rozumiem, że nic się z tym nie da zrobić... a gotujesz mu czasem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jak wyzej, biegunka z zatwardzeniem na zmiane. Nie wiem, czy cos z woda w ktorej gotuje, wypelniaczem, czy moze z miesem? Nie wiem naprawde, nie zmienialam diety. Uzupelnialam witaminami (akurat tego to u mnie dostatek) warzywa i owoce odpowiednio przyrządzone...
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu - teraz pakuję się do spania
![]() WSZYSTKIM ŻYCZĘ KOLOROWYCH SNÓW. Danusiu .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez cala podstawowke zaden katecheta nie odpowiedzial mi na nastepujace pytanie: Skoro na swiecie byl tylko Adam, Ewa i ich synowie - Kain i Abel, i Kain zabil Abla, i mial zone, to kto w takim razie byl jego zona? I w tym momencie slyszalam "M... za drzwi! A po lekcji do dyrektorki" Poza tym co wymienilas jest jeszcze bezwzględność, chłód, okropienstwo i brak okazywania uczuc... ale to ta moja ciemna strona.
![]() |
#2329 |
Rozeznanie
|
Szpiegu -co do klopotów z psiakiem -miałam podobne, mnóstwo wizyt i leczenia u weterynarza , kroplówek, zastrzyków ,diagnoz itd . Mój jest prawie wyłacznie na suchej karmie Pedigee , tej wzbogaconej . Wyoraz sobie ,ze przyczyna dolegliwości mojego psa było gryzienie zabawek, sztuczne kości a przede wszystkim gryzienie materacyka , na którym spi / poniewaz jest "kuty na 4 łapy "-długo nie zauważalismy tego , gryzł kiedy nikt nie patrzył . Wystarczyła nić przyklejona gdzies do zoładka czy inny kawałek plastyku i miałam tego rodzaju problemy jak Ty - przyjrzyj sie uwazniej czy nie masz podobnego problemu ze swoim .
#2330 |
Zakorzenienie
|
Starsza Pani - dziś środa...jestem z Tobą !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | ||
Zakorzenienie
|
Moze mi ktos zmyć glowe? Wylac zimny kubel wody. Blagam
![]()
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |||
Zakorzenienie
|
Masochistka jestem. Znajoma namawia mnie do "zlego" czynu... A ja jestem prawie gotowa to zrobic.
Cytat:
Starsza Pani, Sabbath prosze was. Przestanccciee!!!!
![]() |
#2335 |
Zadomowienie
|
Dziękuje.
Mówisz-masz. Ale dlaczego?
#2336 | ||
Zakorzenienie
|
Namawia mnie do przygarniecia psiulka. Sunia. Bedzie miala 75cm w klebie...
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny, Wszystkie Babeczki bez wyjatku
![]() Nie wydaje mi sie aby Starsza Pani miala zle intencje, a mimo to zostala wywolana "do tablicy" aby sie tlumaczyc z tego... Nie sadze tez aby Szpieg byla na Starsza Pania obrazona. Nie czuje tego od Ani. Po prostu. Mysle zas, ze problem pietrza inne osoby. Zupelnie niepotrzebnie. Prosze o rade ![]() Jak wywabic plame z burakow na bialej kiecce co to ja sobie zlalam buraczanym sokiem przed chwila i zaraz sie pochlastam, slowo. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie jestem obrazona na Starsza Pania, gdybym byla nie pokazywalabym sie tutaj. I blagam zmyjcie mi glowe bo moi rodzice sa bliscy zgodzenia sie na tą sunie.
![]() |
#2339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam zdjęcie psiaczka w linku,który podałaś.Cudo. Wcale się nie dziwie,ze zakochałaś sie w nim. A co rodzice?Mają wiadro pod ręką? PS.Mimo,że piesek przepiękny-odradzam.Dwa grzyby w barszcz...itd.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-04-25 o 11:53 Powód: PS |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Ci dobra kobieto ![]() To ja moge zmyc Tobie glowe... na ten przyklad zastosujmy wspomniany sok z cytrynki! tylko kurka... jak sie powywabiaja jakie dobre rzeczy z Twojej glowy... moze lepiej nie stosujmy cytrynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.