![]() |
#2311 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Przyjedziesz.....zobaczys z ....ocenisz....
![]() ![]() I jeszcze jedno pytanko... Hadżi chrapiesz? .... bo nie wiem czy ulokować Was za ścianą czy dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Wtajemniczenie
|
Noooo dobra
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
|
I zdjęcia na pamiątkę zrobimy
![]() I jeszcze jedno pytanko... Hadżi chrapiesz? . ![]() Nie, śpię cichutko ![]() Zamiast PPD ogólnie piszmy "Wzorowa" ![]()
#2315 |
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj ruch na forum jak na Marszałkowskiej
![]() A ja zaraz lecę do domku ![]() Dzisiaj przyjeżdża do nas moja siostra, ta która jest teraz w Warszawie. Miała kilka dni wolnego, to odwiedza rodzinkę. Emilka ucieszy sie z odwiedzin chrzestnej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Wtajemniczenie
|
Ja też i to na długo bo do pracy przyjdę 4 sierpnia
![]()
#2317 |
Zadomowienie
|
Ale Ci fajnie...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Wtajemniczenie
|
A mi zostalo jeszcze: 4 tygodnie i 1 dzien w pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie...
Ale pogoda... caly czas pada... bylismy dzis z Sylwia na zakupach lumkowych w Kolobrzegu. Tam fajny wielgachny lumpik jest. Troszke sie obkupilysmy. Sobie kupilam 3 bluzki, Tztowi sweter i koszulke. A Sylwka wyhaczyla super posciel - jak nowka i pare ubranek. Dzis drogo bo wczoraj dostawa byla to 5 dyszek za kg ![]() ![]() W kolobrzegu tez caly czas leje ![]() ![]() ![]() ![]() Hadzik badzo sie ciesze ze jedziecie do Synty. Super! basiu na pewno znajdziesz jakas dobra prace... Moze odpocznij sobie z tydzien i zacznij ostro szukac... Ja teraz szukam notariusz... tak mi sie nie chce po nich dzwonic ![]() ![]() ![]() Aga a pozniej idziesz na zwolnienie ? czy co? bo ja sie zgubilam czemu zostalo Ci 4 tyg pracy... cos przeoczylam? jak fasolinka?
![]() |
#2321 |
Wtajemniczenie
|
Freddy tak, pozniej na L4, raptem do terminu porodu zostanie mi 4 tygodnie, wiec to chyba najwyzszy czas, zeby odpoczac...
Trzymam kciuki za szybkie znalezienie notariusza, no i zeby byl niedrogi... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
Synta dziękuję za zaproszenie
![]() ![]() ![]() ![]() Ewa fajnie, ze obkupiłaś sie w lumpku ![]() ![]() Co do pracy, to niestety nie mogę pozwolić sobie na odpoczynek. Jeśli mi sie uda od razu przejść do nowej pracy, top będę bardzo szczęśliwa, a jeśli nie, to trudno, wtedy będę miała wolne ![]() ![]() A ja zabieram sie właśnie za papierzyska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
BAN stały
|
Czarinko pamiętam o Tobie i o przepisie - chyba go zeskanuje wstawię go na wątek,chyba szybciej będzie
ooooooo Wiedzę, że Synta mnie wyręczyła, dziękuję Ci kochana... na prawdę dziękuję wogóle zamieszkujesz niedaleko moich dziadków (z tego co kojarzę), więc jakbyśmy byli u nich w odwiedzinach myślę, że mogłybyśmy się spotkać, jeśłi nie miałabyś nic przeciwko - tylko ja rzadko odwiedzam niestety babcię i dziadka - ale zawsze chętnie wpadniemy na herbatkę Mam spore zaległości w czytaniu Was, ale powoli nadrabiam Muszę się pochwalić że Fifi zna już kilka literek. I dosyć często powtarza pierwsze lub ostatnie sylaby wyrazów i tak się patrzy nan nas jak coś mówimy Ana - Wakacje, raczej nie wchodzą w grę, piszę raczej, bo nic nie wiadomo - może weekend na morzem, lub w górach, albo u babci poza tym oszczędzamy, ale odpocząć przecież trzeba, tzn. zmienić klimat KOleżanka chce do nas przyjechać, a Michał non stop albo w terenie albo na działce a ja już nie mam siły na goszczenie się. Ona ma maluszka półrocznego to byśmy sobie pogadały. Esti - u nas w tygodnu jest jeszcze gorzej - więc tylko weekend wchodzi w grę, ale spotkamy się na pewno myślę że niedługo - myślę, że zoo będzie dobre - jeszcze obgadamy termin Cycki widma - dobreeeeeeeeeeeee - ja nie narzekam - są większe i cięższe ale nic się nie zmieniło poza tym jest już 22 a ja dopiero na 76 str. a piszę do Was od rana - masakra ...i przeczytałam wogóle to mam wyrzuty sumienia, że was zaniedbuje |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zadomowienie
|
Mam juz dosć i idę spać. Trudno...
![]() ![]() ![]() Kamilko gratki dla Fifiego za literki ![]() ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
BAN stały
|
Witam z rana
Fundamenty i szalunek jest - tesć i Michał robią teraz bloczki na taką podmurówkę. Nie wiem jak to się nazywa ja to zrobią to wszystko w tym roku - |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() wczoraj mielismy gosci ![]() ![]() i na dokladke franio w nocy wyrabial cyrki,wstał juz o 5ej ![]() ![]() ![]() czy ja was przypadkiem nie zanudzam swoimi wypocinami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zadomowienie
|
Cześć Wam wszystkim
![]() Ja już dzisiaj zaliczyłam ZUS. Teraz śniadanko i do pracy ![]() Kamila super, ze budowa tak szybko postępuje ![]() Franka no co Ty? Dlaczego masz zanudzać? Przecież my tu piszemy o wszystkim. Czasami jest to cos poważnego, madrego, a innym razem pierdułki ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
BAN stały
|
JA po piwie zawsze miałam kaca a teraz doszło do tego że nawet po szklance tego napoju czuje go na następny dzień
najlepiej wchodzi bimber ![]() Basiu - to teść narzucił takie tempo - dlatego Michała nie ma cały czas w domu i totalnie wszystko jest na mojej głowie - ale to fakt szybko poszło wczoraj powiedziałam Michałowi, że ma być najpóźniej na 19 w domu, bo ma też rodzinę oprócz budowy i musi odpoczywać - wrócił o 20. Mówi, że mu tak głupio jak tata pracuje sam (rozumiem go), ale do jasnej ciasnej - chce mnie chłopa w domu choć troszkę ok wracam do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Rozeznanie
|
Kamilko: oczywiście, że zapraszamy
![]() ![]() ![]() Co do piwa to hmmmm, mi czasem wystarczy jedno, żeby poczuć mrówki w nogach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Dziś mamy gości na wsi.Wpadła ciocia z moja babcią.Bartul zachwycony poszedł z nimi na spacerek a my z mamą leniuchujemy ![]() Mama ma przerąbane Bartek jej nie puszcza na krok.Nawet grządki z nią oporządza ![]() ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich ![]()
#2331 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim!
Przyznaję się bez bicia, że nic nie czytałam, chciałam tylko zameldować, że jestem już prawie spakowana i jutro lecimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zadomowienie
|
No to Kasienko,bezpiecznego lotu,ogolnie udanej calej podrozy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko333 bezpiecznego lotu i miłego pobytu
![]() ![]() ![]() ![]() Uściskaj, wycałuj od nas Czarinkę i Trolaski ![]() ![]() ![]() Aniu dziś cały dzień myślę o Tobie ![]() ![]() ![]() My dziś pierwszy dzień z Hadzim na urlopie ![]() ![]() Później zakupki spożywcze, gotowanie obiadku, smażenie 30 kotletów dla mojego taty, zrobienie listy rzeczy Miśka, które mamy zabrać w podróż do Synty i tak minął dzień. Teraz jeszcze chwilę panowie jeżdżą na rowerku przed domem ale zaraz mycie i spanie. Ja już siły nie mam ale jeszcze muszę poprać nasze rzeczy żeby wyschnąć do wyjazdu zdążyły. Aaaa w międzyczasie musiałam jeszcze wygotować w garze kilka rzeczy Miśka bo w praniu trafiła się jakaś czerwona bluzeczka i zafarbowała resztę na różowo ![]() Misiek ma dziś dzień konia, nic mu nie pasuje, wszystko jest beeee ![]() ![]() ![]() Zmykam teraz "dokonczyć" Miśkowy dzień. Do później jak się uda ![]()
![]() |
#2334 |
Rozeznanie
|
Kasiu: krótkiego i miłego lotu oraz przede wszystkim bezpiecznego lądowania Wam życzę
![]() ![]() Julita: no ja chciałabym Cię zobaczyć w tej akcji pod regałem.... ![]() My z tz-tem mieliśmy dzisiaj osobiste doroczne "święto" szorowania i konserwacji balkonów ![]() ![]() ![]() Teraz mam przed sobą miseczkę zielonego winogronu i luuuuuz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zadomowienie
|
Julitko,
![]() ![]() Wszystko u nas w porzadku,wczoraj Isiu mial taki dzien konia ![]() Ogolnie to mam troche latania,bo zalatwiamy kredyt w banku (jakos trzeba zaplacic zimowe zamowienie do sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis rozmawialam z moja przyjaciolka,ktora mieszka w Anglii (ona ma synka 9 dni starszego od Isia) i normalnie prawie placzac powiedziala mi,ze ona potrzebuje slonca ![]() ![]() ![]() Zmykam,bo tak jak pisalam wczesniej gdzies mi ta wene wcielo i pisze jak bym chciala a nie mogla ![]() Tesknie BAAAARDZO za Julkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Wtajemniczenie
|
Aniu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jak jest Misiek a Jarek jest u mojej mamy "na wakacjach" to już tego nie robimy ![]() ![]() Fajnie, że tak Wam z notariuszem poszło ![]() ![]() No i z koleżanką się spotkasz ![]() ![]() Trzymam kciuki za powrót weny ![]() Synta to faktycznie musiał być niezły widok ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko "trenuj" dobrze bo jak nie, to Ty będziesz pupcią w górze świecić chodząc na czterech ![]() ![]()
![]() |
#2337 |
Zadomowienie
|
Kasiu spokojnego lotu, udanego lądowania i miłego pobytu
![]() Julitko nieźle musiało to wyglądać, jak próbowałaś wleźć pod szafę ![]() ![]() ![]() Synta pracusiu Ty nasz ![]() ![]() ![]() Ana czas tak szybko leci, ze nawet nie obejrzysz sie kiedy i spotkasz sie już z Julkiem ![]() ![]() A ja zaraz znowu zabieram sie za papiery, ale jak mi sie nie chce po całym dniu w pracy, jeszcze robic to w domu ![]() Do później ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 | |
Zadomowienie
|
Witam Was Robaczki
![]() Melduję, że żyjemy...Ale co to za życie.... ![]() Czasem TZowi uda się wcześniej (czytaj 19.00-20.00) wrócić z pracy (wcześniej niż 23.00) i wtedy jest lepiej, tzn... jest choć chwila wytchnienia i można coś w chałupie zrobić. W przeciwnym razie żyjemy w zgodzie z otaczającym nas bałaganem, bo nie nadążam za Ulą a co dopiero mówić o sprzątaniu domu będąc sam na sam z Nią ![]() ![]() za wiele nie napiszę, bo padam z nóg... Po pracy obiadek, człowiek się zakręci i ok. 17.00 wychodzę z Ulą na dwór. Ostatnimi czasy wybieramy się na wycieczki bez wózka, więc ponad 2 godziny zapindalam za moją córeczką, którą wszystko, ale to wszystko interesuje, a najbardziej wchodzenie na murki, płoty, bieganie za ptakami, wchodzenie na ślizgawkę, na huśtawkę i tak w kółko (pomijając fakt, że w domu tez człowiek gania). W domu odkurzanie, kurza, prasowanie. To mam dziś za sobą. Cholerka! MIałam najpóźniej o 23 się położyć spać ![]() W pracy sajgon - okres urlopowy i generalnie meksyk.. Widzę, że Hadżiki umawiają się z Syntą... Ciekawe kiedy do mnie przyjadą ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współczuję meksyku domowo-pracowego ![]() Dobrze, że Uleńka trudy i znoje Ci wynagradza ![]() ![]() Basia odpocznij trochę a nie te papiery i papiery ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zadomowienie
|
Julitko właśnie idę odpoczywać
![]() ![]() ![]() ikola u mnie jest podobnie, tyle, ze Karola nie ma cały czas w domu ![]() ![]() ![]() Do jutra Kochani ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.