|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
o rany a mi się komputer zepsuł i siedzę na starym, który doprowadza mnie do białej gorączki :O zeby przejechać myszką o 5cm muszę piętnaście razy nią machać w te i wewte
topciu powtórzę po wszystkich - ślicznieeee! wreszcie zobaczyłam Cię na Zdjęciach, bo ciekawa byłam a ja dzisiaj cały dzień chodzę z brzuchem, jakbym w ciąży z trojaczakmi była. ale to dlatego, że byłam na imprezie u koleżanki i oczywiście było tam pełno żarcia :P i teżsobie pozwoliłam i się super bawiłam tylko dopiero o 9 się spać położyłam, bo ja to u kogoś nie umiem tak jak jest dużo ludzi zasnać, więc całąnoc nie spałam. jakaś dziwna jestem chyba ;> no ale od jutra wracam na I fazę, bez mleka zupełnie, zobaczę, co z tego wyniknie... na razie na tydzień. a jak będzie dobrze szło to i na 2 spróbuję.a i zrobłam wczoraj tae bo boot camp i o matko! :O nie wytrzymałam do końca, a dzisiaj wszystko tak mnie bolało, że nie wiem - zwłaszcza poślady polecam bardzo bardzo, po prostu śwetne.dobra kończę,. bo mnie do szału doprowadza ten komputer... jeszcze na tamtym Tamilee i własnie tae bo miałam i nie mam jak robić :/ ech
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
jakbyc miala taki brzuch to bys sie miala czym martwic
http://www.pudelek.pl/artykul/15465/...a_osmioraczki/ trojaczki to przy tym nic ![]() a ja jestem w swietnym humorze bo okazuje sie, ze mam jeszcze tydzien wolnego |
|
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
przerażające
|
|
|
#2314 |
|
Rozeznanie
|
:O przyznam, że o mało nie zwymiotowałam łeee
tak na marginesie, to to podbieństwo do Angeliny coś jej nie wyszło a no i nie dziwię się, że miała złe wyniki testów
|
|
#2315 |
|
Rozeznanie
|
A mi dzisiaj internet wysiadł i od rana nie miałam połączenia ze światem
![]() Ogólnie w szkole dzisiaj było masakrycznie. Nauczyciele drą się na nas i wyżywają za to, że olewamy ich przedmioty, ale na miłość boską... Za dwa miesiące matura, a ja mam za sobą może połowę materiału! ![]() Dzisiaj musiałam zrezygnować z korków do matury z biologii, dlatego, że jutro mam klasówkę z głupiej matematyki, która mi absolutnie nie jest potrzebna! Niestety, każdy z naszych kochanych sorów, uważa, że jego przedmiot jest najważniejszy na świecie... No nic tylko ich zaszlachtować ![]() ![]() ![]() Jeszcze właśnie usiadłam do pisania planu pracy maturalnej, a tu mi Microsoft Word nie działa!
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hue hueco do pracy- to znak, ze jeszcze nie musisz pisac ![]() mnie z kolei dzis koszmarnie glowa boli- pewnie przez korki z dzieciakami i ide sie polozyc i kolejny dzien bez cwiczen wrr |
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tej pracy to ja nawet nie wiem jak się mam za to zabrać. Poważnie... Nie myślałam, że to będzie takie trudne ;/ Ja dzisiaj też sobie trochę zamierzam poćwiczyć. Bo wszyscy w rodzinie mnie chwalą, że schudłam itd, ale nie mogę spocząć na laurach
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm praca? mowisz o pracy z polskiego? ja swoja "pisalam" 2 dni przed matura
|
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie Wy?
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie wróciłam ze szkoły, zjadłam obiad, teraz piję kawkę, a za 15 minu idę spać, bo jestem wykończona tym wszystkich
![]() Jeśli chodzi o dietę, to wczoraj zjadłam obiad z ziemniakami. Tylko dlatego, że mi posmakowały... A potem tego żałowałam, bo się czułam baaardzo ciężka... Poza tym, to założyłyśmy się z moją mamą, która z nas dłużej wytrzyma i nie zje kolacji. Oczywiście ja wygrałam! Ona nie wytrzymała i zjadła jakieś tam kiełbaski, a ja od 18:00 miałam post... Cieszę się, że moja słaba wola staje się coraz silniejsza...
|
|
#2322 |
|
Konto usunięte
|
Prądu nie miałam od samego rana o dopiero teraz włączyli
brak cywilizacji to cos strasznego![]() Topciu fajnie masz, szkoda, że moja nie chce się odchudzać przynajmniej sama bym nie była
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie ona nie chce się odchudzać, a bynajmniej nie potrafi
![]() ma jeszcze słabszą wolę, niż ja... W ogóle jeśli chodzi o zasady zdrowego odżywiania, to u mnie w rodzinie nikt nie ma o tym najmniejszego pojęcia. Krzyczą na mnie, że nie schudnę jak będę tak cały czas jadła, bo to trzeba według nich jeść 2-3 posiłki dziennie i koniec. I patrzą na mnie jak na wariatkę, kiedy jem kolację ![]() Dlatego moją misją jest zostanie dietetykiem
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie jem obiadek
![]() kurde nic nie robie a mam duzo czasu i wyrzuty sumienia :/ jakos sie chce za to wszystko zabrac, ale nie mam poprostu sil a terminy gonia wrr |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle to ja mam ostatnio tyle wydatków, że się z tym wszystkim nie wyrabiam.. I tak się dzisiaj zastanawiałam, czy nie zacząć dawać korepetycje z j. angielskiego dzieciom w wieku "podstawówkowym". Dobrze by było sobie zarobić chociażby na opłacanie swoich własnych korepetycji z biologii Andziuchna, z tego co wiem, to Ty udzielasz korepetycji, prawda? ![]() Ja mogę z ręką na sercu powiedzieć, że radzę sobie z angielskim naprawdę dobrze.
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze duzo osob daje tak korepetycje, ale tylko krzywdza tym swoich uczniow takie jest przynjamniej moje zdanie
|
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja co prawda już kiedyś nawet pracowałam jako opiekunka do dzieci. Lubię dzieci i jestem dość cierpliwa jeśli o nie chodzi, ale sama nie wiem. Trochę się boję, ale jeśli nie spróbuję to się nie dowiem..
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem na ile masz dostep do teachers bookow i czy w ogole masz- cwiczenia musza byc urozmaicone i nie dluzsze niz kilka minut; zgodne z programem nauczania; np w podstawowce na 10 durnych slow trzeba wymyslac po kilka ciwkawych cwiczen zeby utrwalic itp ja mam korki z dziecmi od 10 latkow do maturzystow wiec wiem co mowie- przygotowania zajmuja troche czasu (o ile robi sie to solidnie a nie wyobrazam sobie inaczej skoro mi za to placa) a i zajecia sa rozne czasemi nawet stresujace... zrobisz jak zechcesz, ale mozesz tylko skrzywdzic ucznia |
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja koleżanka udziela korepetycji. Właśnie w tym roku zdaje advance'a. Ona ma mnóstwo materiałów, może mi pomoże... Zresztą, jeszcze nie wiem czy w ogóle się za to zabiorę narazie się zastanawiam.
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie jest moje zdanie na ten temat co nie zmienia faktu ze duzo osob, ktore "dobrze" zna angielski korepetycji udziela |
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
mój komputer znów żyje!
andziuchna studiujesz anglistykę? ale gdzie? i na którym roku? (pewnie już wcześniej o tym wspominałaś, a do mnie nie dotarło)ja nienawidzę angielskiego, nie umiem mówić i jak się tylko odezwę, to mam - przynajmniej moim zdaniem - beznadziejny akcent przez co nie mówię = nie umiem mówić w dalszym ciągu i koło się zamyka kwestię mojej diety pominę milczeniem, ale... w końcu milczenie jest złotem
|
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie się zastanawiałam, gdzie Ty się Corny podziewasz :P
I jeśli chodzi o dietę to dzisiaj tutaj cały dzień trwała wymowna cisza.. Wszystko przez ten tłusty czwartek
|
|
#2333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na uniwerku na 3 roku- w tym roku koncze i zostane (nie daj Boze) superNauczycielka a jak nie umiesz mowic to polecam sluchanie ulubionego zespolu i wydzieranie sie (tzn spiewanie:P) tak sie wyrabia troche wymowe- i do odwaznych swiat nalezy- nikt nie ma idealnego akcentu i wymowy; po to sa lekcje zeby sie nauczyc a i ja sie zastosuje do zasady, ze milczenie zlotem... ![]() Cytat:
ale przynajmniej bede po tysiackroc szczesliwa |
||
|
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
ech tylko u mnie ten tłusty czwartek się przedłużył troszkę... już mnie zaczyna to wkurzać, bo od kiedy ważyłam się po SB przytyłam 1kg. i w ogóle obliczyłam, że w ciągu roku szkolnego przytyłam już jakieś 6kg więc super
w ogóle już nie mam motywacji do odchudzania, bo niby skąd skoro w zeszłym roku wcale diety nie trzymałam i przytyłam niby 10kg (z 52 na 62), a teraz cały czas niby na tej diecie jestem, a i tak tyję tyle. ja nie wiem, jak to jest, czy naprawdę inni ludzie wcale nie grzeszą i to wszystko moja wina, czy jednak mam takie beznadziejne ciało, które nie dostając 3h ćwiczeń dziennie nie chudnie ![]() w ogóle chora jestem i mnie zatoki bolą całe, a jako że nie kaszlę ani nie mam kataru jakiegoś dużego, to nikt mi w domu nie wierzy i uważają, że leseruję i nie mogę zostać w domu. ale jako miły akcent wsród mojego marudzenia (za którym zapewne niesamowicie tęskniłyście ![]() aaa andziuchna ale na warszawskim? bo ja sie nie znam, jakie są jeszcze w polsce a jeszcze jagielloński, a tak poza tym to nie wiem
|
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też anglistyka
ale nie mam powołania do uczenia dzieciorów szczerze mówiąc ![]() zjadłam dzis pół tabliczki czekolady...milki...taka pyszna...rozpływała się w ustach... ah! Więc nie tylko Wy zgrzeszyłyście ![]() Corny - ale wiesz, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, możesz "przytyć" wagowo, ale tak naprawdę lepiej wyglądać |
|
|
|
|
#2336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sory ale zgnilam ![]() w kazdym wiekszym miescie jest uniwersytet i politechnika przewaznie ![]() ja studiuje w bialymstoku co to Twojego tycia to hm jakas dziwna sprawa
|
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no wiem, że dziwna. może w ciąży jestem
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ile Ty w tej ciazy jestes 2 rok skoro 2 rok tyjesz? |
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Wtajemniczenie
|
no na przykład żyrafy są 2 lata w ciąży chyba
zresztą nie wiem. Ale jakieś zwierzęta na pewno! Corny - powinnaś sobie zrobić zdjęcie swojego ciała teraz i np za kilka miesięcy i obiektywnie sobi eporównać wtedy bo tak w lustrze to si enie da
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

tylko dopiero o 9 się spać położyłam, bo ja to u kogoś nie umiem tak jak jest dużo ludzi zasnać, więc całąnoc nie spałam. jakaś dziwna jestem chyba ;> no ale od jutra wracam na I fazę, bez mleka zupełnie, zobaczę, co z tego wyniknie... na razie na tydzień. a jak będzie dobrze szło to i na 2 spróbuję.

Więc nie spodziewajmy się ich w ogóle 

brak cywilizacji to cos strasznego