![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Hej Dziewczyny
![]() melduję ze żyję, miałam małe problemy z netem ![]() napiszę więcej wieczorem bo zaraz idę na spotkanie dla hostess Oby mnie wzięli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Przez ostatnie dni jakoś nie miałam czasu,aby do Was zaglądnąć niestety... dużo nauki,a w weekend imprezowo było ![]() Ale postaram się zaglądać ![]() Ewuś - Trzymam kciuki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zadomowienie
|
Ewusia-powodzenia
![]() I mamy 1 grudnia ![]() Co jak o ale początek tygodnia miałam iście intensywny.. ![]() Do rzeczy. .. Pierw zestresowana brakiem konspektem spalam zaledwie 3 godziny,dochodząc wcześniej nad kubkiem kawy zbożowej i kinder bueno o godzinie pierwszej w nocy do odkrywczego wniosku,ze mogą mnie wszyscy swymi groźbami cmoknąć w pompę ![]() Niemalze punktualnie stawiłam sie na porannym wykładzie ,potem jakiś czort mnie pokusił i zerwałam sie z ćwiczeń analizy tekstu _^_ tuz przy wyjściu 'dopadła' mnie kumpela z liceum co to na romanistyce sie paleta. wybyłyśmy do Galerii Bałtyckiej naaa poszukiwania mp czwórki do 300zeta dla owej,Ja w roli doradcy ;> z przebojami z nieufna obsługa Saturna kupiła precioso od sony'ego z wystawy ![]() chwile se milo pogadałyśmy i wróciłam na dalszy ciąg zajęć. powiedzmy.. Wysłuchałam nawet nurtujących referatów i zamiast ostać na prezentacji i teście o kubizmie pognałam do domu ![]() ![]() lada moment stuninguje pseudo ko..[ten,którego nazwy nie wolno wymawiać ;> ) i idę spać. Z innej beczki , bez bicia przyznaje,ze mnie na amory bierze ![]() dziś np.przychodzę i stoję se sennie a korytarzu,ten 20m dalej ze znajomymi,nagle gdy zjawiam sie na horyzoncie coś sie ożywia. Ja z lubością obserwuje ta i inne grupki na tym obszarze. chwilami,aż mi głupio bo ten spoziera w moja stronę (co nie znaczy ze na mnie zaraz ;] ) ... niemniej wydaje sie być sympatyczna istota i ten ryjek *_____________* jeno dobór ubioru w bazowych,zielonych zgaszonych barwach ziemi psuje efekt. ![]() Wszak nie można mieć wszystkiego ![]() ....wiem,wiem prawie niczym potłuczona sweet-15stka(nie ubliżając komukolwiek) ale te miotanie sie pomiędzy sprzecznymi uczuciami typu chciałabym,ale sie boje,ociupinę przytłacza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Agolku - jak tam brzuszek? ![]() Jak wspominałam na weekend byłam u rodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pracę dostałam, bo dostawały wszystkie dziewczyny które przyszły (co mnie martwi nieco , bo im więcej dziewczyn tym bardziej trzeba rozkładać grafik i tym mniej kasy ![]() ![]() ![]() idę spać bo jutro na 8 ![]() dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() melduje,ze zyje ![]() ![]() Pozdrawiam, zycze supermilego dnia i do przeczytania wieczorem ![]()
#2316 |
Zakorzenienie
|
Witam babelki ;*
Ewusiu - cieszę się, że dostałaś tę pracę ![]() ![]() Ehh za chwilę na zajęcie smigam ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio cały czas chodzę zajarana jak gwizdek, bo za 18 dni do domu jadę ![]() ![]() ![]() W ogole wiecie co zauwazylam? Że jestem szczesliwsza jak nie mam pieniedzy (tak, tak.. wypłata się spoznia) niż jak miałam kasę ;D w ogole nie odczuwam jej braku. Tylko skad wytrzasnac 50zł na sieciowkę, ktora konczy mi się w piątek? ![]() Na nogach jestem taka zarośnieta, zeszok ;D ale cóż. Zima jest, wiec cieplej bedzie,a haszczy jakos nie chce mi się ciachu machu - takiego lenia ostatnio mam jesli chodzi o siebie to szooook ![]() Nic, lece piękne ^^ Miłego dnia ;*
#2317 |
Raczkowanie
|
Agolku, mam nadzieje, ze to nie grypa zoladkowa? Moze cos zjedliscie nie takiego.
Ewusia - aniolku ![]() Madame - do przeczytania ![]() Nefre - moze wyplata dojdzie do piatku? ![]() U mnie dzis deszczowo, ale mam nadzieje, ze sie polepszy ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, zajeta jestem strasznie ale wieczorem sie odezwe buziaki
![]() |
#2319 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a u mnie słońce ale i tak zimno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no właśnie TŻ sie ze mnie śmieje i mówi ze przyjdzie mnie pooglądać bo nie wierzy ze ktoś zrobi ze mnie aniołka ![]() Cytat:
![]() Wróciłam sobie godzinkę temu z uczelni. Dowiedziałam się dziś że egzamin klauzulowy (drugi najważniejszy egzamin po magisterskim, taki z całych studiów, który o zgrozo jest już za 2 miesiące ![]() ![]() ![]() dziś mam w planach troche nauki, trochę lenistwa ![]() ![]() ![]() ![]() idę robić obiad ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale brzydka pogoda dziś ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Raczkowanie
|
No to u mnie dla odmiany dziś ładna pogoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() u mnie dzis -6 rano ![]() ide zjesc cos bo padam z glodu. milego ![]()
#2324 | |
Zakorzenienie
|
to ja pragnę kontynuacji wymiany
![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z uczelni i siedzę z Siss i jej koleżankami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Raczkowanie
|
U mnie jednak w trakcie dnia pogoda też się popsuła (u Ewci pewnie w związku z tym nastąpiła poprawa
![]() Agolku - to faktycznie zima ![]() ![]() Ja radośnie spędzam czas czego życzę i Wam ![]() EDIT: No popacccccccccczzzzzzzzzzz zzzzz, nawet równo na wizażu piszemy ![]() Udanego nauczania, i siebie angielszczyzny, i ucznia łaciny ![]() A co do winka wczesną porą - niekiedy to nawet wskazane ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-12-03 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia pamietaj,ze na dobre winko nie ma zlej pory
![]() hej laleczki, gdyby nie to,ze tak zimno to calkiem mily dzien by byl....w pracy oki dzis,popracowlam dzis ale bez przesady ![]() czujecie,ze za 3 tyg swieta??! ja ciagle jestem w szoku! ![]() ale sie ciesze bo rodzinka do mnie przyjezdza ![]() milego wieczorka!
#2328 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() pochwale sie,ze konspekt mam z głowy, ![]() ![]() tak w ogóle dopadł mnie jakiś dołek , doktorek znów milczy i wizyta w piątek może przepaść, i może ledwie wyrobi sie do styczniowej sesji z emisji głosu.. Na domiar tego przypadkowo odnalazłam dziś pana Y na nk, intrygujący wydaje sie być, śpiewa w chórze akademickim jako tenor oO ![]() acz na 90% procent ma dziouche,również z tego czegoś ![]() do dupy to wszystko i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() No i gratuluje stworzonego konspektu - mowilam ze dasz rade ![]() Prawdopodobnie jutro jadę kupić nową lodówkę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do świąt to też nie mogę uwierzyć ze już się zbliżają ![]() ![]() a ja prezentów jeszcze nie mam, ani kasy ani pomysłów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() obejrzałam właśnie YCD, fajnie ze wygrała dziewczyna ![]() ![]() Yerbuś - znowu napisałyśmy prawie jednocześnie ![]() ![]() dobrej nocki Dziewczynki ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-12-03 o 22:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
♥
|
Witam kochane.
![]() Po dłuższej nieobecnosci moge do Was wrócic. Naszczeście wszystko się rozwiazało szybciej niż myślałam. Mam nadzieje ze teraz juz nie popełnie takiego błedu i juz Was nigdy nie bede musiała opuścić. Ze zdrowiem juz wszystko wporządku. Ćwiczyc juz moge. Przy okazji nie bycia na wizazu zrobiłam sobie reset metabolizmu. Wszystko pozytywanie na mnie wpłyneło. Poza tym Bardzo za Wami tęskniłam. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super,ze ze zdrowiem wszytsko ok ![]() a co to jest reset metabolizmu?
![]() |
#2333 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Orzeszku, a co tam u Ciebie ? ![]() Ja się dziś obijam niemożliwie, bardzo niedobry jest taki dzień wolny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co jest nie tak ze swoim zdrowiem Kochana? moze by mi sie tez przydał taki reset,bo nic nie chudne,a jestem na r ![]() Ewuś,a u mnie nic ciekawego szczerze mówiąc...chodze na wykłady,mieszkam sobie,ale coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze te studia to nie dla mnie ![]() ostatnio mam depresje, nie wiem czego chce ... ehhh ![]()
![]() |
#2336 |
Zadomowienie
|
Bry wieczór ;]
Ewusia-grunt to odpoczynek ^^ Anniaa-fajnie,ze wróciłaś na wizażowe pielesze ;D u mnie znowu pokręcony dzień. wczoraj późnym wieczorem dowiedziałam sie ,ze do dziś 8 ano trza było pisemnie omówić konsekwencje różnic tych dwóch konspektów ![]() i tak popełniłam błąd nie oddając tegoż w formie wydruku bo tusz sie bezczelnie raczył skończyć. zresztą niech sie babsztyl wścieka, na zdrowie jej to wyjdzie ![]() propos Ygreka,ochłonęłam nieco, i tak. po kiego mam rozpaczać przez chłopaczka jakich wiele i jego "stan cywilny " będzie co ma być, i tak. Ku pociesze niczym manna z nieba padło mi podziwianie oblicza innego dawno niewidzianego amanta z IV r. coolturo ..xD wiec w każdej chwili mam swoiste wyjście awaryjne _^_ Z minusów, wizyta 'tam' dopiero w najbliższy wtorek. ![]() A i wieść,ze w niedziele zmarł ot we śnie młody,przystojny mega utalentowany gitarzysta Acid Drinkers- Olass. [pamiętam go również z czasów gdy grywał tfu napier...lał ile sie da w ubóstwianym wówczas przeze mnie Sweet Noise] ponoć był w ogóle w porządku ,radosnym człowiekiem,aż tu nagle ...;/ ![]() ![]() dobra zmykam,co by trochę se ogarnąć i odespać przed jutrzejszym wykładem na 9.. Miłego ![]() Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-12-04 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja coraz bardziej utwierdzam się w przeonaniu,że jestem beznadziejna ![]() ![]() ![]()
#2338 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do lodówki to chodzilam dziś po sklepach, ale jednak troszkę się wstrzymam z zakupem. Poki ta moja jeszcze działa mam trochę czasu na wybranie optymalnego modelu. Problem tkwi w tym, ze chce zeby lodowka byla tej wielkosci co dotychczasowa (180cm wysokosci), bo tak mi pasuje do kuchni. Przy tym nie chcę, zeby byla biala, z tego samego powodu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia w pisaniu pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Heeeej, Kochana. Główka do gory. Wiadomo, ze nie tak prosto jest sie samemu utrzymac, ale dacie sobie rade!! Bedzie dobrze ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zimno u mnie jak diabli, nie lubnie zimy... Ogladacie Londynczykow? ja wlasnie tak i wkurza mnie troche,ze wszystko tak jest malo pozytywnie przedstawione. Ja bylam rok w Londynie i byly to najlepsze chwile mojego zycia. A w filmie pokazuja polakow jako obywateli gorszej kategorii,ktorych kazdy wykorzystuje i ktorym sie nie udaje w zyciu. Szkoda, bo film nawet fajny ![]() milego wieczorka ![]() ![]()
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny doradzcie mi, troszke sie wtrące nie w temat, ale mam nadzieje, że nie bedziecie krzyczeć i wiem też, że tu mi najlepiej doradzicie
![]() Od dawien, dawna sie ciagle odchudzam, zazwyczaj startowalam z odchudzaniem z waga ponad 65kg przy wzroscie 164cm. Ponad 2 tyg znowu podjelam decyzje o diecie, ale tym razem udalo mi sie startowac z waga 62kg i na chwile obecna waze 60kg. I tu pytanie, jaka wg Was byla by w tym momencie najlepsza dla mnie dieta? jestem studentką dzienną a w dni, ktore nie mam szkoly, czyli 3xtydzien pracuje fizycznie, ale raczej tak umiarkowanie ![]() Wiele razy stosowalam zle diety, zawsze bylo jojo, dlatego teraz prosze o jakąś rade, gdyż nie chce popelnic znowu bledu, bo potem jest jeszcze gorzej no i odbija sie to niekorzystnie na moim organizmie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.