Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-01, 15:09   #2311
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Hej Dziewczyny

melduję ze żyję, miałam małe problemy z netem

napiszę więcej wieczorem bo zaraz idę na spotkanie dla hostess
Oby mnie wzięli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 15:20   #2312
agness51
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Przez ostatnie dni jakoś nie miałam czasu,aby do Was zaglądnąć niestety... dużo nauki,a w weekend imprezowo było .

Ale postaram się zaglądać .

Ewuś - Trzymam kciuki .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:44   #2313
schism_
Zadomowienie

Ewusia-powodzenia

I mamy 1 grudnia
Co jak o ale początek tygodnia miałam iście intensywny..

Do rzeczy. ..
Pierw zestresowana brakiem konspektem spalam zaledwie 3 godziny,dochodząc wcześniej nad kubkiem kawy zbożowej i kinder bueno o godzinie pierwszej w nocy do odkrywczego wniosku,ze mogą mnie wszyscy swymi groźbami cmoknąć w pompę na pohybel z tymi troskami (przynajmniej sie staram tak myśleć ;P)

Niemalze punktualnie stawiłam
sie na porannym wykładzie ,potem jakiś czort mnie pokusił i zerwałam sie z ćwiczeń analizy tekstu _^_ tuz przy wyjściu 'dopadła' mnie kumpela z liceum co to na romanistyce sie paleta. wybyłyśmy do Galerii Bałtyckiej naaa poszukiwania mp czwórki do 300zeta dla owej,Ja w roli doradcy ;> z przebojami z nieufna obsługa Saturna kupiła precioso od sony'ego z wystawy geez ochrona normalnie patrzyła na nas jak na kradziejki-złodziejki oO
chwile se milo pogadałyśmy i wróciłam na dalszy ciąg zajęć.
powiedzmy..
Wysłuchałam nawet nurtujących referatów i zamiast ostać na prezentacji i teście o kubizmie pognałam do domu cóż czułam brak energii psycho-fizycznej wiec ni kija,męczyć sie nie będę,o!
lada moment stuninguje pseudo ko..[ten,którego nazwy nie wolno wymawiać ;> ) i idę spać.

Z innej beczki , bez bicia przyznaje,ze mnie na amory bierze Owszem bronie sie przed tym wszelaka siłą, ale pewnego napięcia gdy Y jest w pobliżu nie da sie póki co zlikwidować [a innego na horyzoncie brak ==']
dziś np.przychodzę i stoję se sennie a korytarzu,ten 20m dalej ze znajomymi,nagle gdy zjawiam sie na horyzoncie coś sie ożywia. Ja z lubością obserwuje ta i inne grupki na tym obszarze. chwilami,aż mi głupio bo ten spoziera w moja stronę (co nie znaczy ze na mnie zaraz ;] ) ...
niemniej wydaje sie być sympatyczna istota i ten ryjek *_____________* jeno dobór ubioru w bazowych,zielonych zgaszonych barwach ziemi psuje efekt.

Wszak nie można mieć wszystkiego

....wiem,wiem prawie niczym potłuczona sweet-15stka(nie ubliżając komukolwiek) ale te miotanie sie pomiędzy sprzecznymi uczuciami typu chciałabym,ale sie boje,ociupinę przytłacza.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 23:24   #2314
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co się teraz w moim życiu dzieje,to jakaś tragedia!
Dawno temu miałam nieprzyjemnosci ostre z ojcem no i wtedy mialam ciagle bardzo zly humor,a mojemu Tż-etowi zepsuł sie telefon i pisał z takiego starego,pisałam mu w tych esach że chyba sobie coś wypije na rozluźnienie bo mam fatalny nastrój,a wyobraźcie sobie,że dziś matka Tż-eta dorwała ten telefon i mówi mu ciągle że jestem pijaczką!!! boże to jest najgorsze co może byc ,bo przecież ja pije raz na ruski rok i jak już to tylko wino,bo piwa nie lubie,załamka normalnie,nie dosyc że nawymyślała 100powodów dla których nie możemy byc razem,to jeszcze teraz to,nie wiem już co mam robic
współczuję się Ci Kochana bardzo w sumie to są 2 wyjścia - albo postarać się nie przejmować i olać sprawę skoro na kobitę nie ma siły, albo urządzić konfrontację, przyjść pogadać z nią razem z TŻ-em i wyjaśnić jak się sprawy mają.... mam nadzieję ze TŻ wystarczajaco Cię w tym wspiera

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

dziewczyny, fryzjerka rewelacja!! zrobila mi super wlosy, tak jak moja co mam w polsce. i obciela Tzta od razu wiec lepiej byc nie moze
no widzisz , a tak sie stresowałaś

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Mój wczorajszy wypad udany. Pubbing zakończony billardem. W każdej knajpie były wróżby, więc sobie lałam wosk i losowałam różne mądrości hihiiih
kurczę, a u nas w pubach nie lali wosku

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

wczoraj zaliczyłam seans Jamesa Bonda,film w sam raz,muzyka,zdjęcia,akcja i Daniel Craig xD
muszę obejrzeć

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Przez ostatnie dni jakoś nie miałam czasu,aby do Was zaglądnąć niestety... dużo nauki,a w weekend imprezowo było .
jak u większości
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Ewuś - Trzymam kciuki .

Cytat:
Ewusia-powodzenia

Cytat:
Z innej beczki , bez bicia przyznaje,ze mnie na amory bierze Owszem bronie sie przed tym wszelaka siłą, ale pewnego napięcia gdy Y jest w pobliżu nie da sie póki co zlikwidować [a innego na horyzoncie brak ==']
dziś np.przychodzę i stoję se sennie a korytarzu,ten 20m dalej ze znajomymi,nagle gdy zjawiam sie na horyzoncie coś sie ożywia. Ja z lubością obserwuje ta i inne grupki na tym obszarze. chwilami,aż mi głupio bo ten spoziera w moja stronę (co nie znaczy ze na mnie zaraz ;] ) ...
niemniej wydaje sie być sympatyczna istota i ten ryjek *_____________* jeno dobór ubioru w bazowych,zielonych zgaszonych barwach ziemi psuje efekt.

Wszak nie można mieć wszystkiego

....wiem,wiem prawie niczym potłuczona sweet-15stka(nie ubliżając komukolwiek) ale te miotanie sie pomiędzy sprzecznymi uczuciami typu chciałabym,ale sie boje,ociupinę przytłacza.
mi się wydaje ze Ty po prostu za bardzo kalkulujesz i udajesz twardą która nie może się dać złapać zauroczeniu a czemuż by się nie zabawić, młoda jesteś, a a nuż coś z tego wyjdzie

Agolku - jak tam brzuszek?

Jak wspominałam na weekend byłam u rodzinki TŻ próbował naprawić im tego kompa, ale sprawa jest poważniejsza i w ogóle odmówił współpracy tak wiec musiałam przeżyć bez neta w sobotę byliśmy w knajpce i na imprezce w naszym mieście z TŻ-em, Siss, jej TŻ-em i jeszcze kolegą fajnie nawet było mieliśmy wrócić wcześnie ale wróciliśmy przed 3 w niedzielę się widziałam z kuzynką, a pod wieczór pojechałam z TŻ-em do niego, do akademika wróciłam stamtąd dziś popołudniu no i tak mi zleciał szybko weekend ze oczywiście nic naukowego nie zrobiłam i musiałam dziś cały wieczór siedzieć
pracę dostałam, bo dostawały wszystkie dziewczyny które przyszły (co mnie martwi nieco , bo im więcej dziewczyn tym bardziej trzeba rozkładać grafik i tym mniej kasy ) No ale coś tam kasy wpadnie pierwszy raz idę w niedzielę na popołudnie (a najśmieszniejsze jest to że będę chodzić przebrana z a aniołka )

idę spać bo jutro na 8

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-02, 07:48   #2315
madame_apple
Zadomowienie

hej dziewuszki
melduje,ze zyje Intensywnie jak zawsze;P Odezwe sie wieczorem, poznym wieczorem - zaraz ide do szkoly, a od razu potem do pracy takze czeka mnie ciezki dzien. Na szczescie kolejne beda juz lzejsze - pracuje w tym tygodniu mniej wiec bede miala okazje by zregenerowac sily i bywac tu czesciej

Pozdrawiam, zycze supermilego dnia i do przeczytania wieczorem

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 08:01   #2316
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Witam babelki ;*

Ewusiu - cieszę się, że dostałaś tę pracę Zawsze jakiś grosz wpadnie A za aniołka sama chciałabym być przebrana. W miniony weekend wiesz zaco byłam przebrana?Zalalke barbie o.0. Na szczescie pozwolili ubracmi tylko różową sukienkę ^^

Ehh za chwilę na zajęcie smigam Na które... nic nie umiem w weekend nie miałam się kiedy nauczyć, bo odpiątku do niedzieli byłam w pracy a czas na naukę wolałam poświęcic na farmakologię niż na anatomię Nic, mam nadzieję,żepomogą ściągi na telefonie. Mam tam dosłownie wszytsko - od definicji po rysunki

Ostatnio cały czas chodzę zajarana jak gwizdek, bo za 18 dni do domu jadę Na calutkie 10 dni Cieszę się niezmiernie ^^

W ogole wiecie co zauwazylam? Że jestem szczesliwsza jak nie mam pieniedzy (tak, tak.. wypłata się spoznia) niż jak miałam kasę ;D w ogole nie odczuwam jej braku. Tylko skad wytrzasnac 50zł na sieciowkę, ktora konczy mi się w piątek? Nic, mam nadzieję, że z nieba spadną jakies złotowki ^^

Na nogach jestem taka zarośnieta, zeszok ;D ale cóż. Zima jest, wiec cieplej bedzie,a haszczy jakos nie chce mi się ciachu machu - takiego lenia ostatnio mam jesli chodzi o siebie to szooook

Nic, lece piękne ^^
Miłego dnia ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 08:42   #2317
yerba
Raczkowanie

Agolku, mam nadzieje, ze to nie grypa zoladkowa? Moze cos zjedliscie nie takiego.

Ewusia - aniolku super, ze dostalas prace.

Madame - do przeczytania

Nefre - moze wyplata dojdzie do piatku?

U mnie dzis deszczowo, ale mam nadzieje, ze sie polepszy

Milego dnia
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 13:41   #2318
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no widzisz , a tak sie stresowałaś
no i niepotrzebnie teraz juz bede wiedziala

pracę dostałam, bo dostawały wszystkie dziewczyny które przyszły (co mnie martwi nieco , bo im więcej dziewczyn tym bardziej trzeba rozkładać grafik i tym mniej kasy ) No ale coś tam kasy wpadnie pierwszy raz idę w niedzielę na popołudnie (a najśmieszniejsze jest to że będę chodzić przebrana z a aniołka )

idę spać bo jutro na 8

dobranoc
Ewus,gratulacje z praca!!a z tym aniolkiem to smiesznie rzeczywiscie wyszlo bo ty taki imprezowy diabelek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hej dziewuszki
melduje,ze zyje Intensywnie jak zawsze;P Odezwe sie wieczorem, poznym wieczorem - zaraz ide do szkoly, a od razu potem do pracy takze czeka mnie ciezki dzien. Na szczescie kolejne beda juz lzejsze - pracuje w tym tygodniu mniej wiec bede miala okazje by zregenerowac sily i bywac tu czesciej

Pozdrawiam, zycze supermilego dnia i do przeczytania wieczorem
odzywaj sie czesciej konieczne!

Cytat:
Agolku, mam nadzieje, ze to nie grypa zoladkowa? Moze cos zjedliscie nie takiego.

Milego dnia
nie wiem co to ale juz lepiej TZ je teraz za 10 a ja dochodze do siebie

hej laleczki,

zajeta jestem strasznie ale wieczorem sie odezwe

buziaki
Stary 2008-12-02, 13:52   #2319
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
melduj koniecznie co słychać

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Ewusiu - cieszę się, że dostałaś tę pracę Zawsze jakiś grosz wpadnie A za aniołka sama chciałabym być przebrana. W miniony weekend wiesz zaco byłam przebrana?Zalalke barbie o.0. Na szczescie pozwolili ubracmi tylko różową sukienkę ^^

widzę ze organizatorzy promocji mają dużą inwencję w sprawie strojów
Cytat:
Ehh za chwilę na zajęcie smigam Na które... nic nie umiem w weekend nie miałam się kiedy nauczyć, bo odpiątku do niedzieli byłam w pracy a czas na naukę wolałam poświęcic na farmakologię niż na anatomię Nic, mam nadzieję,żepomogą ściągi na telefonie. Mam tam dosłownie wszytsko - od definicji po rysunki
spryciara ^^

Cytat:
Ewusia - aniolku super, ze dostalas prace.

Cytat:
a u mnie słońce ale i tak zimno wiatr taki mroźny że masakra już chyba zima na dobre zagościła

Cytat:
Ewus,gratulacje z praca!!a z tym aniolkiem to smiesznie rzeczywiscie wyszlo bo ty taki imprezowy diabelek

no właśnie TŻ sie ze mnie śmieje i mówi ze przyjdzie mnie pooglądać bo nie wierzy ze ktoś zrobi ze mnie aniołka

Cytat:

nie wiem co to ale juz lepiej TZ je teraz za 10 a ja dochodze do siebie

i
cieszę się ze już lepiej

Wróciłam sobie godzinkę temu z uczelni. Dowiedziałam się dziś że egzamin klauzulowy (drugi najważniejszy egzamin po magisterskim, taki z całych studiów, który o zgrozo jest już za 2 miesiące będzie układać i sprawdzać najbardziej wymagająca pani doktor u nas w katedrze normalnie dramat, na samą myśl się zaczęłam stresować
dziś mam w planach troche nauki, trochę lenistwa będę też próbować podłączyć neta do nowego laptopa siostry (w końcu mamy oddzielne komutery zazdroszczę jej w prawdzie lapka, bo jest śliczny, ale mi w sumie niepotrzebny przenośny komp, zwłaszcza że mój stacjonarny jest całkowicie dobry jeszcze ) ale w sumie nie wiem jeszcze jak to mam zrobić, wiec jest szansa że mi się nie uda
idę robić obiad

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-02, 15:42   #2320
agness51
Zakorzenienie

Wpadłam się przywitać .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 08:46   #2321
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry

ale brzydka pogoda dziś zaraz idę na uczelnię, średni mi sie chce, ale na szczęście tylko jedne ćwiczenia

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 08:51   #2322
yerba
Raczkowanie

No to u mnie dla odmiany dziś ładna pogoda Wymiana trwa
Stary 2008-12-03, 12:58   #2323
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry

u mnie dzis -6 ranokoniec swiata! w nocy -13 ...brrr jak ja nie cierpie jak jest zimno...

ide zjesc cos bo padam z glodu.

milego
Stary 2008-12-03, 15:08   #2324
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
No to u mnie dla odmiany dziś ładna pogoda Wymiana trwa
to ja pragnę kontynuacji wymiany może jeden dzień ładny jeden nieładny, jak już każdy nie mógłby być ładny

Cytat:

u mnie dzis -6 ranokoniec swiata! w nocy -13 ...brrr jak ja nie cierpie jak jest zimno...
aaaaaaaaa, dziki mróz

Wróciłam z uczelni i siedzę z Siss i jej koleżankami nie ma to jak wino wczesnym popołudniem aleee muszę pion trzymać bo idę na angielski i jeszcze wieczorem mam ucznia dziś, bo sobie przypomniał ze znowu nie umie łaciny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-03, 15:08   #2325
yerba
Raczkowanie

U mnie jednak w trakcie dnia pogoda też się popsuła (u Ewci pewnie w związku z tym nastąpiła poprawa ).

Agolku - to faktycznie zima . Te zawirowania pogodowe .

Ja radośnie spędzam czas czego życzę i Wam

EDIT:
No popacccccccccczzzzzzzzzzz zzzzz, nawet równo na wizażu piszemy

Udanego nauczania, i siebie angielszczyzny, i ucznia łaciny
A co do winka wczesną porą - niekiedy to nawet wskazane

Edytowane przez yerba
Czas edycji: 2008-12-03 o 15:12
Stary 2008-12-03, 15:10   #2326
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jednak w trakcie dnia pogoda też się popsuła (u Ewci pewnie w związku z tym nastąpiła poprawa ).
a żebyś wiedziała, już pogodnie jest

Cytat:
Ja radośnie spędzam czas czego życzę i Wam
no to super ja też

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-03, 16:41   #2327
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Ewcia pamietaj,ze na dobre winko nie ma zlej pory

hej laleczki,

gdyby nie to,ze tak zimno to calkiem mily dzien by byl....w pracy oki dzis,popracowlam dzis ale bez przesady jutro sie zacznie mlyn juz przedswiateczny.. no ale nic ,tzreba to przezyc.

czujecie,ze za 3 tyg swieta??! ja ciagle jestem w szoku!

ale sie ciesze bo rodzinka do mnie przyjezdza

milego wieczorka!
Stary 2008-12-03, 18:05   #2328
schism_
Zadomowienie

hej dziewczyny
pochwale sie,ze konspekt mam z głowy, w sensie ze dostarczyłam go dziś w sekretariacie

tak w ogóle dopadł mnie jakiś dołek , doktorek znów milczy i wizyta w piątek może przepaść, i może ledwie wyrobi sie do styczniowej sesji z emisji głosu..

Na domiar tego przypadkowo odnalazłam dziś pana Y na nk, intrygujący wydaje sie być, śpiewa w chórze akademickim jako tenor oO
acz na 90% procent ma dziouche,również z tego czegoś

do dupy to wszystko i tyle

Stary 2008-12-03, 22:23   #2329
yerba
Raczkowanie

Cytat:
a żebyś wiedziała, już pogodnie jest

no to super ja też

Cytat:
hej dziewczyny
pochwale sie,ze konspekt mam z głowy, w sensie ze dostarczyłam go dziś w sekretariacie

tak w ogóle dopadł mnie jakiś dołek , doktorek znów milczy i wizyta w piątek może przepaść, i może ledwie wyrobi sie do styczniowej sesji z emisji głosu..

Na domiar tego przypadkowo odnalazłam dziś pana Y na nk, intrygujący wydaje sie być, śpiewa w chórze akademickim jako tenor oO

Trzymam kciuki za doktorka .

No i gratuluje stworzonego konspektu - mowilam ze dasz rade .

Prawdopodobnie jutro jadę kupić nową lodówkę . Moja ma już swoje latka (15), poza tym od jakiegoś czasu nie działa zamrażarka, a to raczej wkurzające i uciążliwe.... Tak więc tatuś (ktory wlansie do mnie przyjechał na kilka dni) uznał, że powinnam sobie wziąć na raty jakąś nówkę i po sprawie. Tak też zrobię .
Stary 2008-12-03, 22:24   #2330
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT:
No popacccccccccczzzzzzzzzzz zzzzz, nawet równo na wizażu piszemy

Cytat:
Udanego nauczania, i siebie angielszczyzny, i ucznia łaciny
A co do winka wczesną porą - niekiedy to nawet wskazane
hehe, wskazane, nie wskazane mnie nie zaszkodziło i naukowanie poszło dobrze

Cytat:
Ewcia pamietaj,ze na dobre winko nie ma zlej pory

Cytat:
czujecie,ze za 3 tyg swieta??! ja ciagle jestem w szoku!

ale sie ciesze bo rodzinka do mnie przyjezdza
super z tą rodzinką

a co do świąt to też nie mogę uwierzyć ze już się zbliżają strasznie czas leci

a ja prezentów jeszcze nie mam, ani kasy ani pomysłów

Cytat:
super
Cytat:

nie dołuj się Kochana, jeszcze nie wszystko przesądzone przecież, a takie śledztwa na NK to nie wiadomo czy pewne wiadomości dają

obejrzałam właśnie YCD, fajnie ze wygrała dziewczyna wcześniej był uczeń, coś tam go podszkoliłam, godzinę tylko w prawdzie, ale zawsze coś (zarobiłam )

Yerbuś - znowu napisałyśmy prawie jednocześnie owocnego kupowania lodówki

dobrej nocki Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2008-12-03 o 22:25
Stary 2008-12-04, 12:41   #2331
anniaa

Witam kochane.
Po dłuższej nieobecnosci moge do Was wrócic. Naszczeście wszystko się rozwiazało szybciej niż myślałam. Mam nadzieje ze teraz juz nie popełnie takiego błedu i juz Was nigdy nie bede musiała opuścić. Ze zdrowiem juz wszystko wporządku. Ćwiczyc juz moge. Przy okazji nie bycia na wizazu zrobiłam sobie reset metabolizmu.
Wszystko pozytywanie na mnie wpłyneło. Poza tym Bardzo za Wami tęskniłam.
pozdrawiam.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:53   #2332
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam kochane.
Po dłuższej nieobecnosci moge do Was wrócic. Naszczeście wszystko się rozwiazało szybciej niż myślałam. Mam nadzieje ze teraz juz nie popełnie takiego błedu i juz Was nigdy nie bede musiała opuścić. Ze zdrowiem juz wszystko wporządku. Ćwiczyc juz moge. Przy okazji nie bycia na wizazu zrobiłam sobie reset metabolizmu.
pozdrawiam.
Witaj
super,ze ze zdrowiem wszytsko ok
a co to jest reset metabolizmu?
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:07   #2333
anniaa

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Witaj
super,ze ze zdrowiem wszytsko ok
a co to jest reset metabolizmu?
reset metabolizmu jadłam tyle ile wynosiło moje zaoptrzebowanie albo i wiecej , chciałam przyspieszyc metabolizm aby był w lepszym stanie jak znowu przejde na redukcje gdy stan zdrowia pozwoli.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:14   #2334
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Witam kochane.
pozdrawiam.
Super ze już jesteś Aniu oby ze zdrówkiem juz było wszystko w porządku

Orzeszku, a co tam u Ciebie ?

Ja się dziś obijam niemożliwie, bardzo niedobry jest taki dzień wolny muszę się zabrać za pracę semestralną z pedagogiki, żeby mieć z głowy to dziadostwo poza tym mieszkanie muszę ogarnąć bo Siss jutro urodziny obchodzi i znowu impreza będzie (bo dawno nie było )

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-04, 18:31   #2335
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
reset metabolizmu jadłam tyle ile wynosiło moje zaoptrzebowanie albo i wiecej , chciałam przyspieszyc metabolizm aby był w lepszym stanie jak znowu przejde na redukcje gdy stan zdrowia pozwoli.
Rozumiem
A co jest nie tak ze swoim zdrowiem Kochana?
moze by mi sie tez przydał taki reset,bo nic nie chudne,a jestem na r a ile powinien trwac taki reset?
Ewuś,a u mnie nic ciekawego szczerze mówiąc...chodze na wykłady,mieszkam sobie,ale coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze te studia to nie dla mnie
ostatnio mam depresje, nie wiem czego chce ...
ehhh
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 18:46   #2336
schism_
Zadomowienie

Bry wieczór ;]

Ewusia-grunt to odpoczynek ^^
Anniaa-fajnie,ze wróciłaś na wizażowe pielesze ;D

u mnie znowu pokręcony dzień. wczoraj późnym wieczorem dowiedziałam sie ,ze do dziś 8 ano trza było pisemnie omówić konsekwencje różnic tych dwóch konspektów no to przysiadłam i coś spłodziłam,spiąć przy tym z qrwicy 3 godziny.
i tak popełniłam błąd nie oddając tegoż w formie wydruku bo tusz sie bezczelnie raczył skończyć.
zresztą niech sie babsztyl wścieka, na zdrowie jej to wyjdzie
propos Ygreka,ochłonęłam nieco, i tak. po kiego mam rozpaczać przez chłopaczka jakich wiele i jego "stan cywilny " będzie co ma być, i tak. Ku pociesze niczym manna z nieba padło mi podziwianie oblicza innego dawno niewidzianego amanta z IV r. coolturo ..xD
wiec w każdej chwili mam swoiste wyjście awaryjne _^_

Z minusów, wizyta 'tam' dopiero w najbliższy wtorek.

A i wieść,ze w niedziele zmarł ot we śnie młody,przystojny mega utalentowany gitarzysta Acid Drinkers- Olass. [pamiętam go również z czasów gdy grywał tfu napier...lał ile sie da w ubóstwianym wówczas przeze mnie Sweet Noise]
ponoć był w ogóle w porządku ,radosnym człowiekiem,aż tu nagle ...;/

dobra zmykam,co by trochę se ogarnąć i odespać przed jutrzejszym wykładem na 9..
Miłego

Edytowane przez schism_
Czas edycji: 2008-12-04 o 18:47
Stary 2008-12-04, 19:01   #2337
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja coraz bardziej utwierdzam się w przeonaniu,że jestem beznadziejna Tyle wydtakow a ja mam gorsze w portfelu Z czego zaplace z TZ-em mieszkanie, z czego szkole, za co bilety do domu? Ehhh...

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:13   #2338
yerba
Raczkowanie

Cytat:

Yerbuś - znowu napisałyśmy prawie jednocześnie owocnego kupowania lodówki

Co do lodówki to chodzilam dziś po sklepach, ale jednak troszkę się wstrzymam z zakupem. Poki ta moja jeszcze działa mam trochę czasu na wybranie optymalnego modelu. Problem tkwi w tym, ze chce zeby lodowka byla tej wielkosci co dotychczasowa (180cm wysokosci), bo tak mi pasuje do kuchni. Przy tym nie chcę, zeby byla biala, z tego samego powodu No a poza tym to wiadomo - nie chcę żeby kosztowała majątek no i ma ladnie wygladac . Te ktore dzis widzialam, w ramach "okazji" srednio mi sie podobaly: albo byly za niske, albo - co mi zupelnie nie pasuje - zamrazarke mialy na gorze, a chlodziarke na dole. A ja lubie miec tak jak teraz, czyli zamrazarka na dole. No nic, tak jak pisałam - dopoki ta dziala to nie ma pospiechu. Ale trzeba sie powoli rozglądać .

Cytat:

Ja się dziś obijam niemożliwie, bardzo niedobry jest taki dzień wolny muszę się zabrać za pracę semestralną z pedagogiki, żeby mieć z głowy to dziadostwo poza tym mieszkanie muszę ogarnąć bo Siss jutro urodziny obchodzi i znowu impreza będzie (bo dawno nie było )

miłego dnia
Ja jutro tez imprezuje - dzis nowy magister w ekipie, wiec jutro swietujemy

Powodzenia w pisaniu pracy Niedobry dzien wolny? eeeeeetam

Cytat:
Bry wieczór ;]

Ewusia-grunt to odpoczynek ^^
Anniaa-fajnie,ze wróciłaś na wizażowe pielesze ;D

u mnie znowu pokręcony dzień. wczoraj późnym wieczorem dowiedziałam sie ,ze do dziś 8 ano trza było pisemnie omówić konsekwencje różnic tych dwóch konspektów no to przysiadłam i coś spłodziłam,spiąć przy tym z qrwicy 3 godziny.
i tak popełniłam błąd nie oddając tegoż w formie wydruku bo tusz sie bezczelnie raczył skończyć.
zresztą niech sie babsztyl wścieka, na zdrowie jej to wyjdzie
propos Ygreka,ochłonęłam nieco, i tak. po kiego mam rozpaczać przez chłopaczka jakich wiele i jego "stan cywilny " będzie co ma być, i tak. Ku pociesze niczym manna z nieba padło mi podziwianie oblicza innego dawno niewidzianego amanta z IV r. coolturo ..xD
wiec w każdej chwili mam swoiste wyjście awaryjne _^_

Z minusów, wizyta 'tam' dopiero w najbliższy wtorek.

A i wieść,ze w niedziele zmarł ot we śnie młody,przystojny mega utalentowany gitarzysta Acid Drinkers- Olass. [pamiętam go również z czasów gdy grywał tfu napier...lał ile sie da w ubóstwianym wówczas przeze mnie Sweet Noise]
ponoć był w ogóle w porządku ,radosnym człowiekiem,aż tu nagle ...;/

dobra zmykam,co by trochę se ogarnąć i odespać przed jutrzejszym wykładem na 9..
Miłego
tez mi szkoda Olassa

Cytat:

A ja coraz bardziej utwierdzam się w przeonaniu,że jestem beznadziejna Tyle wydtakow a ja mam gorsze w portfelu Z czego zaplace z TZ-em mieszkanie, z czego szkole, za co bilety do domu? Ehhh...

Heeeej, Kochana. Główka do gory. Wiadomo, ze nie tak prosto jest sie samemu utrzymac, ale dacie sobie rade!! Bedzie dobrze
Stary 2008-12-04, 20:41   #2339
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

a co do świąt to też nie mogę uwierzyć ze już się zbliżają strasznie czas leci

a ja prezentów jeszcze nie mam, ani kasy ani pomysłów
no masakra... ja tez nie wierze..Ale prezenty juz mam kupione czesciowo,jeszcze tylko dla tatka cos i jestem gotowa

Cytat:
Ja się dziś obijam niemożliwie, bardzo niedobry jest taki dzień wolny

Ewcia, normalnie nie tylko Cie lac...
poza tym mieszkanie muszę ogarnąć bo Siss jutro urodziny obchodzi i znowu impreza będzie (bo dawno nie było )
no prawdda, juz ze 3 sni nie imprezowalas ale na marginesie to ja w sobote sie wybieram na miasto do kumpeli na urodziny, bedzie sporo ludzi z roznych stron swiata, bardzo lubie takie mieszane towarzystwo a TZ zaprosil kumpla i beda brac w PS3 i pic. Czyli kazdy bedzie robil to co lubi

zimno u mnie jak diabli, nie lubnie zimy...

Ogladacie Londynczykow? ja wlasnie tak i wkurza mnie troche,ze wszystko tak jest malo pozytywnie przedstawione. Ja bylam rok w Londynie i byly to najlepsze chwile mojego zycia. A w filmie pokazuja polakow jako obywateli gorszej kategorii,ktorych kazdy wykorzystuje i ktorym sie nie udaje w zyciu. Szkoda, bo film nawet fajny

milego wieczorkapiatek jutro
Stary 2008-12-04, 21:17   #2340
Luzia
Zakorzenienie

dziewczyny doradzcie mi, troszke sie wtrące nie w temat, ale mam nadzieje, że nie bedziecie krzyczeć i wiem też, że tu mi najlepiej doradzicie

Od dawien, dawna sie ciagle odchudzam, zazwyczaj startowalam z odchudzaniem z waga ponad 65kg przy wzroscie 164cm.

Ponad 2 tyg znowu podjelam decyzje o diecie, ale tym razem udalo mi sie startowac z waga 62kg i na chwile obecna waze 60kg.

I tu pytanie, jaka wg Was byla by w tym momencie najlepsza dla mnie dieta? jestem studentką dzienną a w dni, ktore nie mam szkoly, czyli 3xtydzien pracuje fizycznie, ale raczej tak umiarkowanie ostatnio codziennie staram sie przejeżdzac na rowerku stacjonarnym 40-60min w zaleznosci od czasu.

Wiele razy stosowalam zle diety, zawsze bylo jojo, dlatego teraz prosze o jakąś rade, gdyż nie chce popelnic znowu bledu, bo potem jest jeszcze gorzej no i odbija sie to niekorzystnie na moim organizmie.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości