![]() |
#2311 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
znowu nie widziałam połowy postów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaharia - a to jakim badanie sie wykrywa te bakterie??????? Dobrze ze z Małym już lepiej! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane brzuchatki
![]() ![]() Jestem po dluzszej przerwie i dzielnie probuje doczytac wszystko, co napisalyscie, ale jeszcze mi sporo brakuje do konca wiec chociaz sie przywitam... ![]() Wizyta mojej mamy zleciala bardzo szybko, mialam dolka jak juz pojechala, ale w weekend cieszylismy sie juz z tz'tem chwilami tylko dla siebie ![]() Oficjalnie uwazam zakupy ubraniowe dla mojego malucha za zakonczone przynajmniej jesli chodzi o rozmiary 56 i 62... ![]() ![]() Bylam tez na pierwzsych zajeciach Szkoly Rodzenia w ostatni wtorek i bylo ok...Jestem najmlodsza, "najmniejsza" rozmiarowo no i w najmlodszej ciazy... ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-17 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Elu, fotki wstawiam tutaj
#2315 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Paczko, nic się nie przejmuj,że nie masz jeszcze wózka.Ja też mam na razie trochę ciuszków,dzis dostanę wanienkę z przewijakiem i to nosidelko co pokazywałam.Są to rzeczy używane, które dostałam od ludzi.Mam nieduże mieszkanko, także myślę,że wózek i łóżeczko kupimy dopiero w pażdzierniku.Jeszcze masz sporo czasu na zakupy,na pewno ze wszystkim zdążysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki,ja tez myślałam nad chustą, ale skoro już dostałam to nosidełko ![]() Cytat:
Ja chyba nie potrafiłabym nie jeśc mięsa,te wszystkie kurczaki,schabowe, karkóweczki z grilla ![]() Cytat:
Śliczny ten kosz dla malutkiej,też myślałam koszu albo kołysce do sypialni,ale potem stwierdziłam,ze łóżeczko praktyczniejsze i na dłużej się przyda. Lista reczy potrzebnych do szpitala,Agusia już wstawiała.Sprawdź sobie na stronie 35 tego wątku. Cytat:
Miłego leniuchowania przed tv ![]() Cytat:
![]() Nic też się ruszę bo dziś przyrosłam do kanapy(i kompa ![]() Zaglądne później, może jakieś wieści od Bravurki będą. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- O Gucia super ze foteczki wstawilas ,dziekuj zaraz poogladam sobie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
czesc mamusie..
porozsylalam ksiazeczki tym mamom co prosily wiec prosze napiszcie mi czy dotarly do was moje maile bo jak nie to bede wysylac jeszcze z innego adresu ![]()
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropciu kochana dziekuje,ja walsnie dostalam ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
a my wlasnie postanowilismy ze jutro z samego rana jedziemy do ambasady po dokumenty dla tz i zalatwiamy slub
![]() jestem szczesliwa ![]()
#2320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to serdecznie gratuluję i cieszę się twoim szczęściem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Rozeznanie
|
Hej mamusie!
Kropeczko czy ja tez jeszcze moge ebooka? Mój adres to kolanosia@o2.pl . Będę wdzięczna! Od dziś jestem znowu na l4 to sobie na spokojnie poczytam! Mi też przypadły spodenki z H&M z serii dla ciężarówek, kupiłam sobie w zeszłym tyg moje upragnione ciążowe rurki i dopóki będę się w nie mieścić będę chodzic chyba non stop( o ile nie będzie takich upałów jak dzisiaj)! Ja w weekendzic zaczęlam 23 tydz ![]() Teraz spadam robić obiadek, zajrzę wieczorkiem, miłego dnia kochane!
#2322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropciu no to ogromne gratulacje kochana!!!!!!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Kolanosiu ja tez wlasnie dzis zaczynam interentowe zakupy,narazie bede zamawiac same kosmetyki itp rzeczylozeczko za jakies 2-3 tygodnie i na koncu samym wozeczek dla syncia ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja na sam koniec zakupow zostawiam to, co tyczy sie karmienia...sama nie wiem dlaczego jakos tak wyszlo... ![]()
![]() |
#2324 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gissh co do tego 30tc to ja wiem że teraz jest już bezpieczniej ale ja tak strasznie się boje, każdy ból w dole to ja już się modle oby się tylko nie zaczeło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2009-08-17 o 14:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | ||
Zadomowienie
|
dziękuję!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeśli chodzi o kosmetyki dla dziecka to teraz nie wiem czy juz kupowac czy poczekać, Otóż jak była ostatnio ta akcja w supermarkecie, rozmawiałam z położną na temat pielęgnacji i ona mówiła, że każde dziecko ma inną skórę, więc lepiej się wstrzymać z zakupami do porodu. wtedy będzie wiadomo czy jest wrażliwa czy normalna i pod skórę dopasować kosmetyki. i mówiła tez że im mniej tym lepiej!!! A co do chusteczek nawilżających to powiedziała, żeby jednak przemywać dziecku wodą z delikatnym mydłem, a nie wciąż chusteczakmi (te od czasu do czasu, najlepiej na spacerze albo wyjeździe jak nie ma innej mozliwości)!!! (porównała to do tego jakbyśmy się wciąż myły takimi mokrymi chusteczkami, ze wcale to nie jest przyjemne dla skóry!!) troszkę się zdziwiłam, no i teraz nie wiem co robić.... Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-08-17 o 14:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- pietrusia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kropeczko - dziekuje za ksiazke ![]() gucia - sliczny ten twoj wozek
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() pociag mamy jutro o 7:20 a kobieta w usc nam powiedziala ze jesli wezme zaswiadczenie od ginekologa ze jestem w ciazy to termin slubu zostanie przyspieszony (u nas sa juz na listopad)
#2330 |
Rozeznanie
|
malina - jaka ladna fotka, moze tak nam pokazesz w wiekszym wymiarze.
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- dziewczyny caly czas mysla o naszej bravurce i malym, co ta dziewczyna musi przechodzic, tak mi ich zal. bravurko - kochana modlimy sie o was!
![]() |
#2331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jesli chdzi o zdjecie to są to twoje bliskie krajobrazy- (zdjecie zrobione na Rodos) i moze dlatego przykuło twoją uwagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tez tak mam ze w nocy do lazienki biegam caly czas,wczoraj to standart byl tak co 1,5 godziny a tak srednio co 2 godzinki latam,wkurzajace to troche ale kwestia przyzwyczajenia
![]() Kropka trzymam kciuki zeby udalo sie wszystko szybko zalatwic Malinka no wlasnie pokaz nam sie kochana w calej okazalosci ![]() Zaharia ale sie przestraszylam,wiesz ja chyba sama na wlasna reke zrobie sobie to badanie nawet Kareninko co dobre szybko sie konczy ale mama pewnie jeszcze do Ciebie przyjedzie.Fajnie ze juz masz koniec zakupow ciuszkowych,mi jeszcze troszke zostalo ciuszkowych ale tylko troszke ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Malinko ślicznie wygladacie!!!!! Tez sie martwie caly czas o Bravurke,moze lepiej poczekac az sama sie odezwie a z drugiej strony zawsze bedzie wiedziala ze o nich myslimy i ja wspieramy
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do strachu przed wcześniejszym porodem to doskonale Cię rozumiem... Sama chyba też wcześniej niż około 37 tygodnia się nie uspokoję ![]() Malinko, śliczne to zdjęcie ![]()
Dukam ![]() - 7,5kg DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png Edytowane przez gissh Czas edycji: 2009-08-17 o 15:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Kate, ja pije blisko 2 litry samej wody dziennie i niekiedy dochodza inne plyny. A w nocy wstaje 2-3 razy. I oczywiscie mam tez butelke z woda obok lozka
![]() Kropka, gratuluje podjecia decyzji i zycze szbkiego i bezproblemowego zalatwienia spraw. Zahario, dzieki za rade. Na pewno spytam mojego gina na nastepnej wizycie o to badanie. Bravurka tez sie martwie, ale mysle, ze powinnysmy poczekac, az odezwie sie sama. Ona doskonale wie, ze my tutaj caly czas o niej myslimy i wspieramy duchowo. A co do kosmetykow, to z mojej kasy chorych dostalam plecak do przewijania a w nim butelke oliwki, krem przeciw odparzeniom i jeszcze jakas specjalna oliwke do kapieli. Musze jednak podejsc do tego dosc ostroznie, bo atopowe zapalenie skory na ktore choruje ja, moze byc przekazane genetycznie ![]() Mam nadzieje, ze moje dzieci odziedzicza skore ojca ![]() Natomiast maz zawsze ma nadzieje, ze dzieci odziedzicza moj zgryz ![]()
#2336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znalazłam na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=705903523 http://allegro.pl/item713124458_malo..._promocja.html te drugie bardziej mi sie podobają. Kropeczko, to ja też poproszę o przesłanie tych książek ![]() a ja dzisiaj kupiłam sobie w ciucholandzie spódnicę ciążową - wreszcie jakaś wygoda! zrobiło się nerwowo jeżeli chodzi o ciuchy bo brzuszek rośnie jak na drożdżach... codziennie większy ![]() ![]() jutro idziemy na 14:30 na USG połówkowe, już się nie mogę doczekać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mama ale ty laseczka niezla jestes ![]() ![]() co do naszej bravurki - zgadzam sie, musimy poczekac na info od niej, nic innego nam nie pozostaje tylko modlic sie i czekac. kachula - ja tez bede dopominac sie o to badanie.
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Mamusie a ja Was niedługo nadrobie
![]() ![]() Moj Tz bardzo zadowolony z zakupow, bo w końcu nowe, więc sobie pomacał, poogladał, a na wczesniejsze nawet patrzec nie chciał ![]() Ja też sama nie wiem, jakie kosmetyki. Słyszałam, że z Hippa są dobre- być może się na nie zdecyduje. Mamusie ile kupujecie butelek?Ja myśle na poczatek dwie Aventa, bo chyba najbardziej pochlebne opinie sa o tej firmie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale twój avatarek tez przykuwa uwagę a jego rozmiar nie pozwala dostrzec szczegółów wiec moze i ty nam pokażesz cos wiecej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak to juz jest wakacje, wakacje a potem marzenia....i czekania na kolejne. no dziewczyny mam nadzieje, ze przyszly rok z tymi polrocznymi bobasami, no dobra wiem, moze za poltora roku juz z wiekszymi bobasami wakacje zaplanujecie na krecie ![]() ![]() ![]() tak bylo rok temu: s1.jpgJF_2.jpgJF_3.jpg kochane, te przed ktorymi ten szczegolny dzien, bawcie sie i szalejcie do upadlego bo takie chwile sa przemijajace tylko wspomniena zostaja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.