|
|
#2312 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
powiem Wam szczerze, że też nie bardzo chciałabym otrzymać tę kosmetyczkę ;/ no ale trudno się mówi, jesteśmy zmuszone do tego aby ją przyjąć i jeszcze za nią zapłacić bo nie można jej wyrzucić z zamówienia ;/ i to jest nie fair, ten kto nie chce powinien sobie wykreślić owy "prezencik" z zamówienia ;/ a już w ogóle nie chcę widzieć tej torebki ;/ na mój gust to takich torebek się raczej już nie nosi ;/ ale to tylko moje skromne zdanie ;/ a za torebkę tak czy owak trzeba będzie zapłacić
|
|
|
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
Antonio Banderas
Sa bardzo łade juz mi kilka osób zwróciło uwage że ładnie pachne tak świeżo ![]() Moim zdaniem te prazenty z PL powinny byc jakoś za symboliczna cene kosmetyczka 1 zł i torebka 2 zł .....
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-07-07 o 19:12 |
|
|
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
A ja kosmetyczki nie dostałam a jak zadzwoniłam do biura z zapytaniem dlaczego nie mam to pani mi odpowiedziała,że dlatego,że wstrzymałam zamówienie. Zrobiłam to aby zobaczyć co to jest te wstrzymanie, bo nigdy nie robiłam i takim cudem nie mam kosmetyczki- to może to jest sposób aby wyrzucić potem torebkę jak okaże się tandetna
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ale tak czy tak czekam na zdjęcie tej kosmetyczki
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem to totalna bzdura... nie dostać czegoś, bo się wstrzymywało zamówienie... Nonsens...
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wiecie jak jest z księgowaniem pieniędzy? Wysłałam przelew w pn, a do dzisiaj widnieje jako niezapłacone...
Chcę jutro złożyć zamówienie...
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Zebrra ja mialam czas do zapłaty do 7.07 i wpłaciłam kase 2.07 i do dziś mam "Niezapłacone" dodam że przelew płaciłam na poczcie, nastepne zamówienie jest złożone, kiedy zaksięguja moja wpłate wiecie mniej wiecej ? Bo jakbym chciala zlozyc kolejne zamówienie to nie złoże bo czerwcowe nie zapłacone :/ Ta poczta mnie wykonczy kiedyś...
|
#2319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przez pocztę to sporo idzie, pracuję w banku i jak nam ktoś wpłaca na poczcie to księgowanie jest do tygodnia, ale przelew bankowy jest u nich następnego dnia, dlatego zastanawia mnie, dlaczego tak długo nie księgują...
|
|
#2320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale gdy takie wstrzymane zamówienie anulujesz, bądż po czasie ono z automatu zostanie anulowane, to nagroda bedzie znowu dopisana do twojego zamówienia. Sprawdz to teraz, zobaczysz że jest ![]() Podobnie jest z rabatami, jak wstrzymasz po koncowym juz odliczeniu czy anulujesz, często trzeba ręcznie sobie rabat ustawic w okienku odliczony rabat. A z wpłatami to radze sprawdzic poprzez zrobienie próbnego zamówienia, czy kredyt bedzie, bo często system nie wychwytuje od razu zaksięgowanej wpłaty, choć ona juz jest, i przy fakturze pisze niezapłacona, albo zadzwonic do firmy, ale to juz pewnie koszt . |
|
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
Mam pewien problem. Zamówiłam katalogi sierpniowe a zamiast nich przyszły dzisiaj lipcowe? Da się coś z tym zrobić?
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje że mozesz je odesłać. Pewnie sie pomylili. Zadzwon najlepiej i zapytaj.
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze bardzo
|
#2325 |
|
Zadomowienie
|
Ale jaja ja też dziś dostałam katalogi na lipiec i byłam tak wkurzona bo to 40 sztuk a miałam roznieśc je z towarem i czekam do jutra.Pani obiecala ze jutro powinny dojść sierpniówki.... Lipcówki na swój koszt odesłałam.
Coś ktoś knoci w BOK... Fotki kosmetyczki
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-07-08 o 19:40 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba ta kosmetyczka az tak tragiczna nie bedzie
Jutro zobacze swoja na zywo. Dostałam meila z 2 lipca ![]() Enisia babulenka pisała dlaczego nie dostalo sie kosmetyczki, zostaje ona w wstrzymanym zamowieniu jak i reszta rzeczy . Wiec jakby do nowego doliczyli i bys zrealizowala wstrzymane zamowienie mialabys wtedy dwie.
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
Jaki jest kod na kolczyki? Wiecie może?
Już mam
START 22/10/2008 - do zrzucenia 37kg META 02/04/2009 - zrzucone 40kg Zaczynam znowu 27/04/2016 - do zrzucenia 37kg Edytowane przez zebrra Czas edycji: 2010-07-09 o 08:43 |
|
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
Czeka ktoś na uzupełnienie braków??
Bo ja tak ![]() Potrzebne mi są uchwyty na szczoteczkę odświezacz i szczypce kuchenne ale ich to raczej nie dostanę.... |
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze dziś mi się nie uda ich złapać to tragedii nie bedzie
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
Ja poluję na moskitiery na okno, odświeżacz, szczypce i praskę...
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Ja na praski i przyrząd do masażu głowy.
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
czy już coś dali z braków ? Potrzebuje uchwyty na szoteczki i mini szczotke do rur i nie wiem czy już była czy nie
|
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
Jak narazie mnie nic nie wskoczyło....
|
|
|
|
#2335 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze dodawali coś kolo 10 a na razie nic
![]() Juz mnie wkurza to czekanie debil...w z nas robią i myślą że nie mamy co innego do robienia tylko czatowanie kiedy braki dobiją... Chociaz by dali info ze np o tej i o tej godzinie planowana dostawa
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-07-09 o 10:16 |
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak narazie zamowienie nie mam drugiego
w tamtym brakło mi praski do czosnku i szczypiec kuchennych ale to mysle ze klient sie obejdzie bez tego albo zamowie w innym terminie o ile beda jeszcze w tym miesiacu :P
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
Kur...i anulowalo mi zamowienie i oczywiscie znikly mi do dekoracji tortow
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Dzwoniłam jakieś 30 min temu i pani powiedziała wyraźnie że do 11 na pewno produkty będą wbite...
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-07-09 o 11:05 |
|
|
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
Nic nie upolowałam i złożyłam juz zamówienie, trudno... w następnym zapoluję...
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
wskasują braki
złapałam uchwyty na szczoteczki i przyrząd do masażu
|
|
|
|
#2340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli anulujesz wstrzymane zamówienie, bądż samo sie anuluje w związku z upływem czasu, wtedy automat zacznie na nowo należne bo nie odebrane w anulowanym zamówieniu nagrody dopisywać, nigdy równoczesnie. Gdyby tak jak piszesz wstrzymanie nie miało znaczenia, to w przeciągu godziny moznaby kilka zamówien trzasnąć, do każdej nagroda i po kolei wysłać. Rozumiesz? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

a co do kosmetyczki to zaraz otworzę i sobie pooglądam, a jak znajdę aparat to wkleję Wam foto.