|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(
mój zwiazek sie własnie kończy...już jakies poł roku sie to ciągnie, ta zła atmosfera...aż chyb a dochochodzi do "skutku".... ;(....
|
#2312 |
|
Przyczajenie
|
A mój ex ustawia sobie różne ciekawe opisy na gg, na pewno po to, by zwrócić moją uwagę (po raz kolejny wydaje mi się, jakby miał niecałe 15 lat).
"all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories" No i muszę stwierdzić, że porządnie mnie wkurzył :[ Best memories... taaa :/ Aaa... i przez tę całą sytuację i wszystkie nerwy ważę 44 kg -.- Edytowane przez Marysia88 Czas edycji: 2010-02-22 o 18:02 |
|
|
|
#2313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
#2314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze przyznam, że przeczytałam Twojego posta i poczułam lekkie ukłucie zazdrości...mam podobna sytuacje. Najpierw mówil, że nie wie czy kocha potem po miesiacu powiedzial, że nie kocha. I tak sie rozstaliśmy. Nie mamy kontaktu, bo jak to stwierdzil on nie chce zebym cierpiala (oh wspanialomyslny) mimo wszystko sie ciesze, ze tego kontaktu nie ma bo bym nie wyszla na prosta chyba nigdy....w kazdym badz razie jak przeczytalam, że Twoj ex zdał sobie sprawę jaki błąd popełnił to i u mnie pojawiła sie nadzieja. Wiem, wiem ...kazdy przypadek jest inny i u mnie wcale nie musi byc tak samo. Ale ja i tak zyje nadzieją i to mnie poniekąd dobija. Powinnam sie zająć własnym życiem a jego olać tylko, że to nie jest takie proste jak sie kocha.W kazdym badz razie trzymam kciuki za powodzenie
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2316 |
|
Przyczajenie
|
A mój ex w ogóle nie tęskni i ma mnie w d****. I to mnie boli najbardziej, po ponad 2 latach związku zachowuje się tak, jakby to NIC dla niego nie znaczyło. Typowe, prawda?
Ja go już nie kocham, ale wspomnienia niestety pozostały. Choć dobrze wiem, że on nie zasługuje na to, bym o nim myślała, a i tak jakoś nie mogę się powstrzymać :/ |
|
|
|
#2317 |
|
Rozeznanie
|
Siemka
ale juz tu dlugo nie pisalam heh.. Widze ze doszly nowe osobki ehh trzymajcie sie dziewczyny ;* i choc trudno w to uwierzyc to dacie rade... mowie to ja ktora sama miala do niedawna meeeega kape po bylym.. oczywiscie bywaja dni kiedy to znow wraca np dzis jest taki dzien niestety.. przez ostatnich kilkanascie dni bylo naprawde super.. chodzilam na promocje, poznalam nowa kolezanke z czego sie ucieszylam bo cierpie na prawie brak znajomych ( jedna zaufana przyjaciolke mam), no i wogole widzialam te spojrzenia facetow, te zaloty z ich strony, te uwagi o moim wygladzie ( oczywiscie pozytywne), no i ogolnie humorek mi sie zmienil z min na max hehe.. najbardziej co mnie ucieszylo to to, ze zaczelam zauwazac innych facetow. juz tyle nie mysle/ nie myslalam o bylym, nie rozpamietywalam, i ciagle mowilam sobie ze napewno poznam kogos takiego kto nie bedzie widzial swiata poza mna, i w kim ja takze szczerze sie zakocham i nadal w to wierze.. chce poznac prawdziwa milosc, a nie taka na "pol gwizdka" taka byle jaka ;] oczy otworzyla mi tez pewna sytuacja. stoje sobie na promocjach idzie pewien facet przede mna. gdy go zobaczylam normalnie wszystko mi sie rozjasnilo. mowie wam az mi sie cos w sercu zrobilo gdy go zobaczylam. najlepsze jest to ze on chyba tez zwrocil na mnie uwage, bo ciagle krazyl wokol mnie, gapil sie, a mnie zatkalo ( jak nigdy i nic do niego nie powiedzialam ..i teraz wiem ze jestem w stanie pokochac kogos innego, pokochac ale prawdziwa piekna miloscia. bo to cos co laczylo mnie z tym bylym, nie mozna nazwac miloscia. mysle ze ja sie poprostu do niego przyzwyczailam, i byl moim zapychaczem czasu. chcialam sprobowac czegos co nowe, no i zblizyc sie do bylego bylego ( znaja sie). dzis np smutno mi, bo wspomnienia wracaja. troszke za nim bo przypominam sobie jaki byl dobry dla mnie na kazdym spotkaniu i wogole. ale i tak nadal mam nadzieje ze poznam kogos innego w kim naprawde sie zakocham z wzajemnoscia zycze tego wam i sobie heh ;*
Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-02-22 o 21:57 |
|
|
|
#2318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze miałam podejście, że ludzie się pojawiają i znikają z naszego życia i trzeba z tego czerpać jak najwięcej pozytywów, pamiętać to co było dobre, ale w kontekście "było fajne, ciekawe, co mnie jeszcze czeka". A to co złe wziąć jako nauczkę na przyszłość.
"[...] zamartwianie się tym, nad czym nie mamy kontroli, jest bezsensu, prawda?" /King/ Edytowane przez olcix Czas edycji: 2010-02-27 o 11:49 |
|
|
|
|
#2319 |
|
Konto usunięte
|
Marysia88 - a czego sie spodziewalas? Ze bedzie za Toba biegal, zrobi sobie w szafie kapliczke z Twoim zdjeciem, czy jak? Moj ex (ponad 3 lata zwiazku) tez nie okazywal tesknoty, itp. Ani troche mnie to nie dziwi. Nawet jesli czasem zatesknil, to nie dal po sobie tego poznac. To sie nazywa meska duma.
|
|
|
|
#2320 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam teraz wrażenie że przechodzę drugie rozstanie... jego odzywaniem się narobiłam sobie nadziei a że wyszła z tego dupa wołowa...
|
#2321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma rady.. nigdy po zadnym chlopaku nie mialam ustalonej reguly ze bede wszystko robic tak by zapomniec. chociaz bardzo poprawialo mi humor to gdy np nie zapisywalam jego nr gg, czy tez nie pisalam do niego, i staralam sie jak najdluzej w tym wytrwac. (poprostu odciac sie, a wspomnienia z czasem zbledna ). zawsze bardzo przezywam rozstania, moglabym powiedziec ze bardzo zle przechodze ten okres. ale wkoncu pojawia sie taki dzien ze staje sie obojetna na wszystko, na wspomnienia i wogole na osobe z ktora cos mnie laczylo. np mi nie pomagaja aby zapomniec porady typu : wyjdz do znajomych, nie sluchaj smutnych piosenek, itp rzeczy.. poprostu musze to jakos przejsc, a potem juz wychodze na prosta. reasumujac uwazam ze u ciebie tez pojawi sie taki dzien gdzie zbledna wszystkie wspomnienia, On, i bedziesz usmiechac sie na mysl o kims innym ![]() alez ja optymistycznie nastawiona hah oby mi sie ten humor nie zepsul, bo dzis np lzy mi stanely jak zobaczylam pociag. mam sentyment do tego srodku lokomocji ![]() hehe
Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-02-22 o 23:26 |
|
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
może któraś z Was mnie kojarzy, kiedyś pisałam... teraz jestem w dalszym ciągu z Ł. niby jest lepiej, chcę żebym się wprowadziła do niego po raz drugi w najbliższy weekend, pewna nie jestem, boję się, bo dla mnie to mocne przeżycie tak się wyprowadzać i wprowadzać, nie wiem co będzie, wiem co czułam jak za pierwszym razem się od niego wyprowadziłam, nie chciałabym tego jeszcze raz przechodzić, mam wrażenie, że my nie jesteśmy oboje do końca szczęśliwi, ale boimy się, że lepiej nie trafimy...przygarneliśmy kundelka z ulicy i on nas trochę zbliżył
może o to też chodzi, znaleźć coś co nas zbliży, może tak samo byłoby z dzieckiem......sama nie wiem..
|
#2323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2324 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a 16 znowu rzuciła mojego exa. Zajrzałam do niej na nk i już nowy, którego "kocha" na tapecie. Laska jest the best normalnie. Bije rekordy. Wcześniej 2 tygodnie, teraz całe 4 dni. A exio załamany, znowu dołujące opisy na gg. Och, jak mi przykro...
Ubóstwiam tą dziewczynę. Potraktowała go tak samo jak on mnie. Pobawiła się i wyrzuciła. I bardzo dobrze, brawo dla niej. Przynajmniej ktoś się za mnie zemścił. |
|
|
|
#2325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kibicujesz im fajnie tak trzymać!! rozbawił mnie ten post
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na serio jak się czyta Twoją historię to aż żal dupę ściska na zachowanie tego typa. Stać Cie na dużo lepszego faceta i tego się trzymaj !!!
|
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
Znowu nie daje rady
postawcie mnie choc troche do pionu.
|
|
|
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie, z mojej strony jest już the end całkowity, nigdy nie dam się w nic wciągnąć z jego strony. Po prostu cieszę się że ktoś go tak potraktował bo na to zasługiwał. I naprawdę, przyszła mi taka myśl do głowy że muszę się czegoś od tej dziewczyny nauczyć. Ma tylko 16 lat, a na pewno nie siedzi i nie płacze za facetem, tylko co najwyżej "next please". Trzeba brać z niej przykład
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- wydra nie pisz, albo napisz ale nie wysyłaj. nie działaj w emocjach bo to najgorsze. jutro będzie lepiej, ochłoniesz trochę i wtedy na spokojnie już zastanów się czy aby na pewno chcesz to wysyłać |
|
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie chce pisać...bo myśle, że nie chcialby dostac smsa w stylu " jestes pewien swojej decyzji?". To tylko pogorszy sprawe. Ale ja tak bardzo chce, żeby wrócił ...i wiem, że nic zrobic nie moge.
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak naprawde mysle, ze ona sie jeszcze nigdy naprawde nie zakochala stad jej podejscie "next please", ale jak ja naprawde wezmie to juz bedzie w naszym watku siedziala i wyplakiwala lzy ![]() dodam, ze tak naprawde 16 lat to jeszcze dziecko wiec jej milosc moze sie zmieniac dosc czesto jeszcze, poza tym kto z nas myslal powaznie o zyciu majac 16 lat
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
no ja wiem, że jak się człowiek zakocha to jest inaczej.
ale też życie jest za krótkie żeby siedzieć i płakać za facetem, w dodatku takim który nas nie docenił. W końcu tylu ich na świecie jest, na pewno znajdzie się ten właściwy. Trzeba tylko przestać wgapaić się w zamknięte drzwi i poszukać okna
|
|
|
|
#2332 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja w czwartek mam się spotkać z eksem, by oddać mu kilka jego rzeczy, które u mnie zostawił
...boję się tego spotkania mimo że wiem, że szans na powrót do siebie nie ma bo rozmawialiśmy w niedzielę na gg i zgodnie stwierdziliśmy, że to bez sensu... ale tak bym chciałaech... no i on chce utrzymywać ze mną kontakt, chce zostać przyjaciółmi a ja sama nie wiem co robićporażka:|
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2010-02-23 o 16:40 |
|
|
|
#2333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS. Kapitalnie komentujesz sytuację między Twoim ex i 16
|
|
#2334 |
|
Raczkowanie
|
"next plesase"
Tylko ja nie chcę następnego... Poznawanie, przełamywanie się, rozczarowanie...
|
#2335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma co z góry zakładać, że właśnie tak będzie... zawsze trzeba dać sobie czas, żeby trochę ochłonąć po byłym... nic na siłę ![]() Ja dziś czuje się trochę lepiej, obudziłam się z myślą, że to dla mnie obcy człowiek i niech tak zostanie!
|
|
#2336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a skad wiedziec czy kolejny to nie tylko na chwile i znowu od nowa
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Mało komu potrafię dać spory kredy zaufania. Przez zbombardowaną ostatnimi czasy samoocenę ciężko mi się otworzyć.
Trudno mi więc myśleć o kimś następnym.
"[...] zamartwianie się tym, nad czym nie mamy kontroli, jest bezsensu, prawda?" /King/ Edytowane przez olcix Czas edycji: 2010-02-27 o 11:49 |
|
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
Ja rozumiem to, ogólnie muszę się przyznać, że ogólnie to jestem w dołku bo mam niby wolne od studiów a tylko śpię, siedze przy kompie, lenie się i tak dalej... nic kompletnie nie robię... mam zamiar się zmobilizować jak zacznie się semestr, co do facetów też nie byłabym w stanie zaufać teraz, ale powiedziałam sobie, że teraz jeśli ktoś mi zaproponuje spotkanie to się zgodzę bo czemu nie?
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
Ja nawet nie chcę z kumplem na piwo wyjść, bo bym się czuła, jakbym sobie "zastępowała" ( z braku laku)
"[...] zamartwianie się tym, nad czym nie mamy kontroli, jest bezsensu, prawda?" /King/ Edytowane przez olcix Czas edycji: 2010-02-27 o 11:50 |
|
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
Maczupikczu właśnie zdałam sobie sprawę, że my dwie jesteśmy na tym wątku co najmniej od grudnia 2009...
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

.
tylko, że to nie jest takie proste jak sie kocha.

tak trzymać!! rozbawił mnie ten post
postawcie mnie choc troche do pionu.

a skad wiedziec czy kolejny to nie tylko na chwile i znowu od nowa