ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-10, 22:42   #2311
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez truskaweczka20 Pokaż wiadomość
tak patrzę megi na te Twoje cele bo ja sobie jeszcze nie ustaliłam myślę jak daleko to zaplanować
do ślubu ważyłam 62 kg bajka ale po co planować coś czego nie utrzymam jeszcze się zastanowię

Megi mam pytanko system 4/3 oznacza że 4P i 3PW?
ja po prostu lubię sobie dawać poprzeczki, stąd te cele, pewnie jak osiągnę stówe, potem będzie 90 itd. metoda małych kroczków, bo duże postanowienia są zbyt nieosiągalne dla mnie.
a system 4/3 dokładnie 4 dni P i 3 dni PW
ja robię P od pon do czwartku i piąt-sob-niedz. PW, bo w tygodniu jak zrobię obiad dla synów po pracy to dla siebie jakąś pierś, czasem kurak wędzony i tak zleci, a w weckend mam więcej czasu na surówkę, czy wymyslenie i zrobienie czegoś w warzywkach. Chudnie się bardzo dobrze na nim, no nie licząc ostatniego wzrostu na świętach, ale to każda z nas przechodziła
Stary 2010-04-11, 07:59   #2312
truskaweczka20
Przyczajenie

GG do truskaweczka20
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

dlatego zaczęłam po świętach hihihihih
truskaweczka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 08:07   #2313
agamagda
Rozeznanie

puk
zaległości
wczoraj na zakupach
popołudniu z dziećmi u ich koleżanki
i ta tragedia, trudno mi ciągle uwierzyć w to co się stało
nie mogłam sie wczoraj na niczym skupić
usłyszałam na tragówku przez megafony
tyle ludzi..........

poczytam, poogladam później

lekko podziębionam

Edytowane przez agamagda
Czas edycji: 2010-04-11 o 08:09
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 08:54   #2314
karadka
Zadomowienie

czesc dukaneczki - bardzo sie ciesze ze tyle z nas odpuscilo wczoraj wizażowanie... ja nawet nie potrafilabym gadac tu o zarciu przy takiej tragedii... caly dzien strasznie to przezywalam, tym bardziej ze od momentu kiedy to sie stalo mialam wlaczony tvn24 i bylam na biezaco - dopuki nie poszlam do pracy ale nawet tam bylam na necie caly dzien i chyba czekalam na cud ze ktos napisze ze chociaz kilka osob przezylo.... strasznie to przykre i smutne nie tylko dla rodzin ale dla wszystkich polakow, gdziekolwiek by oni nie byli. Mam tylko nadzieje ze ta tragedia bedzie poczatkiem czegos nowego, ze ludzie usiada i zastanowia sie czy jest sens walczyc cale zycie, czy nie wystarczy czasem odpuscic. I mam nadzieje ze ta tragedia - bedzie poczatkiem czegos dobrego, mimo ze tylu ludzi juz z nami nie ma. I mysle ze wszyscy powinni odpuscic swoje poglady polityczne i to nie wazne czy sie ich lubiło czy nie ale byli naszymi rodakami i przedstawicielami naszego Panstwa.
Powiem wam jeszcze ze jedna rzecz nas bardzo zabolala, na jednym z forum polakow w Irlandii wieczorem przeczytalismy ze na Ambasadzie Polski w Dublinie nikt nawet nie zawiesil flagi... strasznie mnie to poruszylo! Caly swiat sie jednoczy w takiej chwili a oni co? gdybym mieszkala blizej to bym tam pojechala i sama ta flage powiesila! Zreszta my z mezem powiesilismy flage w calym oknie z czarna wstazka i zapalilismy przy niej swieczke... To okno widac od ulicy i mam nadzieje ze chociaz kilka osob widzac to zastanowia sie kim naprawde sa.....

no to napisalam co mi lezy na serduchu.
dzisiaj -0,8kg wiec odrobilam juz z mala nawiazka straty poswiateczne. Z plecami troche lepiej wiec bardzo mnie to cieszy!
upieklam wczoraj placek ciasto ze smietanowca wlalam na forme i do tego przygotowalam ser z zoltkami i zapachem waniliowym i takimi kupkami kladlam na to ciasto, dobre ale cos mi nie pasuje kupki sera wyszly pyszne ale to ciasto tak mi tymi otrebami jakos dziwnie podchodzi.
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 09:01   #2315
sylwusia085
Rozeznanie

ja po lakomej uczcie wczorajszej mam + 0,4 ;/ moja wina, jestem slaba i tyle coz teraz bede to pewnie 3 dni zrzucac... dzis chcialabym upiec sernik dla siebie ale ztego co wiem jest zaloba i kazdy sklep bedzie zamkniety wiec musze sie wstrzymac do jutra, milego dnia Dukanki
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 10:00   #2316
galloway
Rozeznanie

cześć dziewczyny
jakoś nie wiadomo o czym pisać....każdy żyje tą tragedią...i wszystko inne wydaje się takie mało poważne i istotne... Ja o tragedii dowiedziałam się jadąc z rodzicami na giełdę warzywną po zakupy, w radio leciała normalna piosenka a w pewnym momencie przerwali i usłyszeliśmy płacz Moniki Olejnik i tą wiadomość,ojciec z wrażenia aż przyhamował, a na zakupach już kompletnie nie mogliśmy się skupić...
A co do refleksji czy ta tragedia zmieni i wpłynie na ludzi, na pewno tak....ale na krótko, bo potem zapominamy i żyjemy dniem powszednim i sprawami przyziemnymi, ale tak są skonstruowani ludzie i cały ten świat i nie można nikogo za to winić....
Dzisiaj rano zważyłam się i znów spadek -0,5kg, nie sądziłam że święta tak łatwo odrobię....
Dzisiaj mam problemy z logowaniem na wizażu,za każdym razem mnie wywalało z systemu

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

próbowałam jeszcze coś dopisać do mojego postu ale cały czas mam problemy wywala mnie i muszę za każdym razem się logować, czy też macie problemy?
karadko aż ciężko uwierzyć w to co piszesz o ambasadzie w Dublinie....po prostu szok !!!
Stary 2010-04-11, 10:12   #2317
karadka
Zadomowienie

galloway ja mieszkam w malym miescie i u nas do polowy masztu wisi flaga, pod nia znicze i ulozony ze swieczek ogromny napis POLSKA, co daje nam wszystkim poczucie jednosci...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 10:23   #2318
truskaweczka20
Przyczajenie

GG do truskaweczka20

dzień dobry dzisiaj a ja +0,6kg nie wiem czemu wczoraj wypiłam sporo coli zero niby mogę ale chyba za mało wody piłam nadrobimy, poza tym nie grzeszę.

i jakoś nie mam ochoty przez to wszystko na nic , czas jedynie pozwoli nam ochłonąć ...
Stary 2010-04-11, 11:14   #2319
suonko36
Przyczajenie

Mnie wczoraj opętało żarłam co mi w rękę wpadło , jakiś głupi beznadziejny dzień , na wagę nawet dziś nie właziłam bo i po co mam tydzień na poprawę

Co do tej tragedii hmmm każdy przeżywa to na swój sposób mnie wkurzył wczoraj sąsiad zbulwersowany że mu sklepy zamknęli , cóż festiwal głupków dalej trwa

Truskaweczko jak piję dużo coli light to niestety też u siebie zauważam wzrost wagi , jest tam tyle chemii że pewnie to jakoś tak działa że zatrzymuje wodę .Zresztą aspartam to najbardziej niezdrowy ze słodzików . Cóż jednak coli odmówić sobie nie potrafię

Edytowane przez suonko36
Czas edycji: 2010-04-11 o 11:17 Powód: ciag dalszy
suonko36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 11:29   #2320
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
w takich dniach jak dzisiejszy, jak 5 lat temu wiadomość o śmierci Jana Pawła II, jak rok temu kiedy Michael Jackson zmarł, jak śmierć dotyka naszych najbliższych to chyba każdy zastanawia się nad własnym życiem.
tylko niestety a może na szczęście nie wiemy ile ono potrwa

wiem że nic nie da moje pisanie, ale po prostu muszę się jakoś wygadać, wyładować
pisz pisz to pomaga. Ja pamiętam jak w 2005 roku umarł na raka mój kolega z klasy (byłam wtedy w maturalnej) - to był szok i zmiana całego mojego życia. Minął nie wiem tydzień, może 2 i nadeszła wiadomość o śmierci papieża. Niestety życie jest bardzo kruche i nigdy nie wiadomo kiedy zostanie przecięta nasza nitka...

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 11:32   #2321
Megi428
Wtajemniczenie

Witam Was
Ja wczoraj wieczorem jakiegoś mega doła psychicznego załapałam. Nie mogłam spać, cały czas gdzieś w głowie miałam tą katastrofę. Dzisiaj już lepiej, ale jak napisała truskaweczka tylko czas pozwoli nam ochłonąć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 11:46   #2322
domino166
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
czesc dukaneczki - bardzo sie ciesze ze tyle z nas odpuscilo wczoraj wizażowanie... ja nawet nie potrafilabym gadac tu o zarciu przy takiej tragedii... caly dzien strasznie to przezywalam, tym bardziej ze od momentu kiedy to sie stalo mialam wlaczony tvn24 i bylam na biezaco - dopuki nie poszlam do pracy ale nawet tam bylam na necie caly dzien i chyba czekalam na cud ze ktos napisze ze chociaz kilka osob przezylo.... strasznie to przykre i smutne nie tylko dla rodzin ale dla wszystkich polakow, gdziekolwiek by oni nie byli. Mam tylko nadzieje ze ta tragedia bedzie poczatkiem czegos nowego, ze ludzie usiada i zastanowia sie czy jest sens walczyc cale zycie, czy nie wystarczy czasem odpuscic. I mam nadzieje ze ta tragedia - bedzie poczatkiem czegos dobrego, mimo ze tylu ludzi juz z nami nie ma. I mysle ze wszyscy powinni odpuscic swoje poglady polityczne i to nie wazne czy sie ich lubiło czy nie ale byli naszymi rodakami i przedstawicielami naszego Panstwa.
Powiem wam jeszcze ze jedna rzecz nas bardzo zabolala, na jednym z forum polakow w Irlandii wieczorem przeczytalismy ze na Ambasadzie Polski w Dublinie nikt nawet nie zawiesil flagi... strasznie mnie to poruszylo! Caly swiat sie jednoczy w takiej chwili a oni co? gdybym mieszkala blizej to bym tam pojechala i sama ta flage powiesila! Zreszta my z mezem powiesilismy flage w calym oknie z czarna wstazka i zapalilismy przy niej swieczke... To okno widac od ulicy i mam nadzieje ze chociaz kilka osob widzac to zastanowia sie kim naprawde sa.....

no to napisalam co mi lezy na serduchu.
dzisiaj -0,8kg wiec odrobilam juz z mala nawiazka straty poswiateczne. Z plecami troche lepiej wiec bardzo mnie to cieszy!
upieklam wczoraj placek ciasto ze smietanowca wlalam na forme i do tego przygotowalam ser z zoltkami i zapachem waniliowym i takimi kupkami kladlam na to ciasto, dobre ale cos mi nie pasuje kupki sera wyszly pyszne ale to ciasto tak mi tymi otrebami jakos dziwnie podchodzi.
Witam wszystkie dziewczyny,
W 100% podpisuję się pod tym co napisała karadka,zajrzę do was na początku tygodnia ,wyślę zdjęcia bo jakoś nie mam teraz nastroju ,pozdrawiam was wszystkie
domino166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 13:10   #2323
Kasiad01
Raczkowanie

Wczorajsza tragedia wszytkich nas napewno wprawiła w melanchilijny nastrój. Ja do teraz nie mogę w to wszystko uwierzyć.
Powysyłałam Wam zdjęcia na maila, mam nadzieję, że do wszystkich, którzy podali swoje adresy mailowe. Jak znajdziecie czas to też powysyłajcie do mnie. Dostałam już zdjęcia od 50wiosen i Megi428. Jesteście fajnymi babkami Zupełnie inaczej się pisze, jeśli wiadomo, jak wyglądają osoby z drugiej strony.
Straciłam: 21,3 kg
Kasiad01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 13:20   #2324
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiad01 Pokaż wiadomość
Wczorajsza tragedia wszytkich nas napewno wprawiła w melanchilijny nastrój. Ja do teraz nie mogę w to wszystko uwierzyć.
Powysyłałam Wam zdjęcia na maila, mam nadzieję, że do wszystkich, którzy podali swoje adresy mailowe. Jak znajdziecie czas to też powysyłajcie do mnie. Dostałam już zdjęcia od 50wiosen i Megi428. Jesteście fajnymi babkami Zupełnie inaczej się pisze, jeśli wiadomo, jak wyglądają osoby z drugiej strony.
Kasiu zdjęcia dostałam - jesteś bardzo podobna do mojej znajomej prawie jakbym cię znała wcześniej.
Cieszę się że elskede wpadła na pomysł wymiany zdjęć, bo faktycznie inaczej się pisze, jak mamy konkretną osobę na myśli.
Ja jeszcze dopasowuję wasze buzie do awatarków ale myślę że jeszcze trochę i będę wiedziała kto jest kim.
-------------
Nie chcę się chwalić ale zobaczcie co mam w podpisie,
przed świętami 105,1kg a po świętach 107kg.

Edytowane przez Megi428
Czas edycji: 2010-04-11 o 13:56
Megi428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 14:24   #2325
201708250923
Konto usunięte

Dzięki tej dziecie od wtorku do dzisiaj z 67 schudłan na 64-64,5 (mam wage tarczową i się wacha ).
Dzisiaj już mam PW i się zastanawiam czy mogę zrobic zupe pomidorową
Tzn. troche wywaru (czy woda z gotowanej marchewki może byc? bo sama marchewka to nie?) + przecier pomidorowy pudliszki (pisze, że są tam same pomidory bez dodatków) + zielska.
Jeżeli takie pytanie już bylo to przepraszam, ale wątek ma chyba z 9 części
201708250923 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 15:40   #2326
karadka
Zadomowienie

dziewczyny ja siedze w pracy, tak jakos smutno, co chwile ktos znajomy przychodzi i tylko o jednym chyba mozna dzis rozmawiac..... przykre to strasznie
Stary 2010-04-11, 15:42   #2327
truskaweczka20
Przyczajenie

GG do truskaweczka20

wiem że dziewczyny jedzą zupę pomidorową z makaronem sojowym bodajże i jest oki, ale jak bym miała to zjeść sama to zrobiłabym tak jak piszesz i bez makaronu.

ja też jestem od wtorku ale ciągnę fazę uderzeniową przez siedem dni tzn do jutra włącznie papatki

co do zupy zerknę do książki jeszcze

w książce podaje przepis na taką zupę z czosnkiem, cebulą, kapustą, paprykami, selerem,i nawet chudym rosołem wołowym idrobiowym, czyli na pewno wywar z marchewki i innych wrzyw jest ok

Edytowane przez truskaweczka20
Czas edycji: 2010-04-11 o 15:47
Stary 2010-04-11, 15:44   #2328
Megi428
Wtajemniczenie

karadko bardzo przykre, ja dzisiaj siedzę przed tv i nawet obiad robiłam w między czasie, jakoś tak nic mi się nie chce
Stary 2010-04-11, 15:44   #2329
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
dziewczyny ja siedze w pracy, tak jakos smutno, co chwile ktos znajomy przychodzi i tylko o jednym chyba mozna dzis rozmawiac..... przykre to strasznie
Niestety, ale trzeba żyć dalej i jak najwięcej wynieść z tej lekcji życia...
Mam nadzieję, ze coś się zmieni, szczególnie w polityce.
Ja sobie tak myslę o pokoleniu mojej babci 80-latki - wybuch wojny, jej zakończenie, komuna, wybór Papieża-Polaka, solidarnść, odzyskanie niepodległosci, demokracja, śmierć Papieża, teraz taka tragedia - niesamowite jest być takim świadkiem historii...

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-11, 15:47   #2330
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez truskaweczka20 Pokaż wiadomość
wiem że dziewczyny jedzą zupę pomidorową z makaronem sojowym bodajże i jest oki, ale jak bym miała to zjeść sama to zrobiłabym tak jak piszesz i bez makaronu.

ja też jestem od wtorku ale ciągnę fazę uderzeniową przez siedem dni tzn do jutra włącznie papatki

co do zupy zerknę do książki jeszcze
ja robię zupę pomidorową na PW i zabielam jogurtem - bardzo dobra wychodzi, a jak ktoś nie lubi lub nie chce makaronu sojowego, to polecam taki "makaron" : jedno jajko, 2 łyżki ciepłej wody, płaska łyżeczka skrobii, szczypta soli - wybełtać i na patelnię teflonową na malutkim ogniu pod przykrywką taki naleśnik zrobić, po wystudzeniu pokroić na makaron - bardzo dobre.
Stary 2010-04-11, 15:54   #2331
201708250923
Konto usunięte

Cytat:
ja robię zupę pomidorową na PW i zabielam jogurtem - bardzo dobra wychodzi, a jak ktoś nie lubi lub nie chce makaronu sojowego, to polecam taki "makaron" : jedno jajko, 2 łyżki ciepłej wody, płaska łyżeczka skrobii, szczypta soli - wybełtać i na patelnię teflonową na malutkim ogniu pod przykrywką taki naleśnik zrobić, po wystudzeniu pokroić na makaron - bardzo dobre.
O! to jak dorwę skrobię to zrobie sobei ten makaronik, a narazie będę ją piła
201708250923 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 16:02   #2332
Kasiad01
Raczkowanie

Mi też smutno, cały dzień oglądamy relację w telewizji...

Ja też robię zupę pomidorową: na wywarze z piersi kurczaka z dodatkiem wegety. Nie używam koncentratu, bo lubię większe kawałki pomidorów z zupie, używam krojnych pomidorów z puszki. Zamiast makaronu robię sobie lane kluseczki z 1 jajka i 1 łyżki skrobii kukurydzianej, a do zabielenia używam jogurtu 0%.

A wczoraj w podobny sposób zrobiłam sobie botwinkę, bo mąż kupił pęczek w markecie. Też do niej włożyłam lane kluseczki zamiast ziemniaków

Edytowane przez Kasiad01
Czas edycji: 2010-04-11 o 16:04
Stary 2010-04-11, 16:03   #2333
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
No albo można zrobić wywar na mięsku (np. piersi) potem wyjąć i drobno pokroić i będzie taki mięsny makaron

Agatka jest już z nami

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 16:08   #2334
karadka
Zadomowienie

dziewczyny ja jem prawie wszystkie zupy, te ktore trzeba zabielam smietana 4%, zamiast makaronu zawsze rozdrabniam piers z kurczaka i tyle, mozna nalesniki upiec i pokroic w nitki i tez jest jak makaron. poza tym dorwalam cukierki karmelowe z czekolada w srodku bez cukru i jem je caly czas

scio - masz racje w 100% ale powiem szczerze ze zazdroszcze Twojej babci bo ona przynajmniej dozyla 80tki a nikt nie wie co z nami bedzie
Stary 2010-04-11, 16:30   #2335
Kasiad01
Raczkowanie

Karadka, a gdzie kupiłaś te cukierki? I jak z zawartością tłuszczu w nich?
Stary 2010-04-11, 16:42   #2336
grewana
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
wiem, że to nie najlepszy czas do pisania o diecie itp. Tak jak wiele z was tu zauważyło, że wszystko się teraz wydaje takie mało ważne i troszkę bez sensu nawet... Jednak trzeba jakoś to przejść i żyć dalej. Tak to już jest na tym świecie niestety. Chciałam tylko powiedzieć, że tak jak wcześniej planowałam wróciłam na fazę II. Najpierw po świętach tak stopniowo zaczęłam ograniczać niedozwolone jedzonko, a wczoraj i dziś już normalna czysta faza II. Mam nadzieję, że teraz dam już radę dotrwać bez większych przeszkód do końca. Cały czas podczytywałam wątek, ale nie pisałam, bo troszkę wstyd mi było, że się wyłamałam
No ale już jestem z powrotem z wami. Waga startowa teraz wynosi kolo 63-4 kg (nie wiem, bo ważyłam się ostatni raz tuż po świętach i było 65 ! czyli tyle co przed całym moim odchudzaniem - pocieszam się, że może aż tak bardzo nie były to wrócone wszystkie kg które zrzuciłam na Dukanie a trochę wina pełnego brzuszyska po tym świątecznym obżarstwie...) Mój cel tak jak wcześniej mówiłam - 55kg, wzrost 169cm. Karadka możesz mnie dopisać do waszej listy? Czy nie chceciu tu już takiej co to się poddała i zaprzepaściła trochę to co osiągnęła?

grewana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 16:53   #2337
karadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiad01 Pokaż wiadomość
Karadka, a gdzie kupiłaś te cukierki? I jak z zawartością tłuszczu w nich?
wrigley's extra fusion karmelowe z nadzieniem czekoladowym
http://www.shelflife.ie/article.aspx?id=600 tu masz zdjecie

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

niby 7g na 100g ale w pudelku jest 35 g tylko wiec jak zjem kilka to nic sie nie stanie, maja duzo wegli ale to tylko maly cukierek a nie obiad

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

grewana daj dane to Cie dopisze ale jeszcze jeden taki numer to kopniaka w tylek dostaniesz! i witaj znowu u nas!

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 17:02   #2338
ewamik1971
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
wiem, że to nie najlepszy czas do pisania o diecie itp. Tak jak wiele z was tu zauważyło, że wszystko się teraz wydaje takie mało ważne i troszkę bez sensu nawet... Jednak trzeba jakoś to przejść i żyć dalej. Tak to już jest na tym świecie niestety. Chciałam tylko powiedzieć, że tak jak wcześniej planowałam wróciłam na fazę II. Najpierw po świętach tak stopniowo zaczęłam ograniczać niedozwolone jedzonko, a wczoraj i dziś już normalna czysta faza II. Mam nadzieję, że teraz dam już radę dotrwać bez większych przeszkód do końca. Cały czas podczytywałam wątek, ale nie pisałam, bo troszkę wstyd mi było, że się wyłamałam
No ale już jestem z powrotem z wami. Waga startowa teraz wynosi kolo 63-4 kg (nie wiem, bo ważyłam się ostatni raz tuż po świętach i było 65 ! czyli tyle co przed całym moim odchudzaniem - pocieszam się, że może aż tak bardzo nie były to wrócone wszystkie kg które zrzuciłam na Dukanie a trochę wina pełnego brzuszyska po tym świątecznym obżarstwie...) Mój cel tak jak wcześniej mówiłam - 55kg, wzrost 169cm. Karadka możesz mnie dopisać do waszej listy? Czy nie chceciu tu już takiej co to się poddała i zaprzepaściła trochę to co osiągnęła?
Oczywiście że Cię chcemy my też miałyśmy potknięcie w święta ale najważniejsze to się podnieść i nie poddać
Ja dziś rano zobaczyłam upragnioną 7 na początku co prawda było 79.9 ale zawsze o ile pamiętam to chyba megi chciała ode mnie 8 jest do wzięcia bezzwrotnie ( albo to agamagda?) mam nadzieję że 8 już nigdy nie zobaczę
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 17:11   #2339
karadka
Zadomowienie

ewus to piekne uczucie tez je mam za soba! nawet jak 8 wroci na chwile to splynie jak woda bo ja tez tak mialam i wiedzialam ze znowu 7 wroci i juz zostanie i tak sie stalo! no mam nadzieje ze za niedlugo bedziemy mialy 7 na zbyciu!
Stary 2010-04-11, 17:15   #2340
ewamik1971
Raczkowanie

Czy któraś czyta "super linię" bo w majowym numerze ma być artykuł o ducanie chociaż nawet gdyby był negatywny to i tak nie odstawię tej diety
W ostatnim "poradniku domowym" też jest opinia o naszej diecie

"Super linię" czytam od lat jest w niej dużo ciekawych rzeczy
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości