My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-11, 23:57   #2311
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Nadziejko już raczej jest za późno, aby życzyć Ci miłego wieczoru, bo już pewnie dawno skaczesz po R No nic, pozostaje czekać na relację z odwiedzin Mam nadzieję, że nabawisz się otarć

Anastazja no to ładny balet Twoje przygody mnie rozwalają Myślałam, że to ja mam barwny życiorys, ale przy Tobie to ja jestem pionek hahahah Ale należało Ci się i bardzo się cieszę, że oblewanie było takie huczne

A ja dopiero wróciłam do domu Z opalania wróciłam koło 19 ,ale nie miałam czasu zasiąść do kompa, bo szybciutko się wykąpałam i poleciałam oglądać finały MŚ pod parasolki na rynek Wypiłam 4 reddsy i trochę jestem pijana muszę przyznać To były moje pierwsze piwka po dwutygodniowej przerwie

No nic, trzeba iść spać, bo na 9 do pracy...

Kolorowych
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 07:51   #2312
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

A co tu taka cisza ?
Nadziejka pewnie jeszcze tonie w ramionach boskiego Romana , a Anastazja odsypia wojaże

A mnie pies obudził jeszcze przed budzikiem Byłam z nią na spacerze , a wychodząc założyłam na stanik bluzę na zamek. I tak spacerowałam sobie półprzytomna , kiedy w pewnym momencie zorientowałam się, że zamek rozsunął mi się do połowy i wszyscy mogli podziwiać mój cyc odziany jedynie w mini staniczek Całe szczęście, że była to taka wczesna pora i mijało mnie niewiele osób Ale siara

Na śniadanie zjadłam płatki kukurydziane i dwie kromki z pomidorkiem Zaraz idę się ogarniać i spadam do pracy. W tym tygodniu pościemniam coś, że muszę pojechać na uczelnię i zwolnię się w któryś dzień i pojadę się opalać Chyba koło środy się wybiorę, na razie dam sobie kilka dni odpoczynku, bo trochę buzia mnie piecze po wczorajszym

Miłego dnia
Stary 2010-07-12, 12:00   #2313
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
A co tu taka cisza ?
Nadziejka pewnie jeszcze tonie w ramionach boskiego Romana , a Anastazja odsypia wojaże

A mnie pies obudził jeszcze przed budzikiem Byłam z nią na spacerze , a wychodząc założyłam na stanik bluzę na zamek. I tak spacerowałam sobie półprzytomna , kiedy w pewnym momencie zorientowałam się, że zamek rozsunął mi się do połowy i wszyscy mogli podziwiać mój cyc odziany jedynie w mini staniczek Całe szczęście, że była to taka wczesna pora i mijało mnie niewiele osób Ale siara

Na śniadanie zjadłam płatki kukurydziane i dwie kromki z pomidorkiem Zaraz idę się ogarniać i spadam do pracy. W tym tygodniu pościemniam coś, że muszę pojechać na uczelnię i zwolnię się w któryś dzień i pojadę się opalać Chyba koło środy się wybiorę, na razie dam sobie kilka dni odpoczynku, bo trochę buzia mnie piecze po wczorajszym

Miłego dnia
dobrze że stanik założyłaś
widzę, że kombinujesz jak tu się wyrwać z pracy dobrze robisz współczuję takiego upału w robocie...

witam
nie pospałam dzisiaj za długo bo do 8 Tż mnie obudził telefonem
byłam na mieście pozałatwiać kilka spraw...jak jest gorąco wróciłam cała mokra
zjadłam na śniadanie pączka ale już od teraz koniec ze słodkim i podjadaniem
idę teraz z psem i biorę się za sprzątanie bo jest mega syf na chacie...
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 15:16   #2314
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Anastazja-poszalalas Ty to mas zpomysly

Sunset-dobrze ze nmialas jakic stanik bo bez robila bys furore na osiedlu

nie dostalam sie...chyba zostane bez studiow,bo lodz tez cienko widze i teraz nie wiem co zrobic
Stary 2010-07-12, 15:34   #2315
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Anastazja-poszalalas Ty to mas zpomysly

Sunset-dobrze ze nmialas jakic stanik bo bez robila bys furore na osiedlu

nie dostalam sie...chyba zostane bez studiow,bo lodz tez cienko widze i teraz nie wiem co zrobic
ojej a kiedy wyniki z Łodzi? a u Ciebie w Kaliszu nie ma jakiś fajnych studiów?

ja właśnie zjadłam obiad w postaci szaszłyków
teraz odpocznę trochę a potem spadam do rodziców
Stary 2010-07-12, 15:40   #2316
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ojej a kiedy wyniki z Łodzi? a u Ciebie w Kaliszu nie ma jakiś fajnych studiów?

ja właśnie zjadłam obiad w postaci szaszłyków
teraz odpocznę trochę a potem spadam do rodziców
w czwartek no moze bym cos znalazla ale co z tego jak rekrutacja sie zakonczyla i juz na dzienne nie mozna sie od nowa zapisac jak sie nie dostane to zostaja mi zaoczne albo rok przerwy pierwszy raz w zyciu mi sie zdazylo ze zostalam na lodzie pechpow2y ten rok...
Stary 2010-07-12, 15:53   #2317
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
w czwartek no moze bym cos znalazla ale co z tego jak rekrutacja sie zakonczyla i juz na dzienne nie mozna sie od nowa zapisac jak sie nie dostane to zostaja mi zaoczne albo rok przerwy pierwszy raz w zyciu mi sie zdazylo ze zostalam na lodzie pechpow2y ten rok...
ale przecież studia zaoczne dają więcej możliwości, można swobodnie sobie pracować i zdobywać doświadczenie ja byłam na dziennych studiach na licencjacie i to były 3 lata stracone, fakt były dobre imprezy ale nie można było nic zrobić, ani iść do pracy ani w weekend odpocząć bo było mnóstwo nauki..gdybym miała jeszcze raz wybierać to nie poszłabym na dzienne tylko od razu na zaoczne
Stary 2010-07-12, 15:56   #2318
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
ale przecież studia zaoczne dają więcej możliwości, można swobodnie sobie pracować i zdobywać doświadczenie ja byłam na dziennych studiach na licencjacie i to były 3 lata stracone, fakt były dobre imprezy ale nie można było nic zrobić, ani iść do pracy ani w weekend odpocząć bo było mnóstwo nauki..gdybym miała jeszcze raz wybierać to nie poszłabym na dzienne tylko od razu na zaoczne
wiesz gdybym miala szanse na prace to ok,no ale wiesz jak teraz jest z praca dzien dzien przegladam ogloszenia i nic a jak ja mam tak zmarnowac caly rok to ja dziekuje
Stary 2010-07-12, 18:00   #2319
irbiska
Raczkowanie

Dzieeń dooobryy
Tak mi się jakoś miło Was czyta, i założenia tego wątku idealnie do mnie pasują, więc nieśmiało zapytam - mogę się przyłączyć ? Czym mogę się wkupić w towarzystwo?
W to bardzo mocno wierzę
Chociaż się nieraz jeszcze sparzę
I z niejedną ścianą zderzę
Zanim obrosnę tak jak większość w grubą skórę
Chce żeby wiara i emocje brały górę
irbiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 18:13   #2320
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irbiska Pokaż wiadomość
Dzieeń dooobryy
Tak mi się jakoś miło Was czyta, i założenia tego wątku idealnie do mnie pasują, więc nieśmiało zapytam - mogę się przyłączyć ? Czym mogę się wkupić w towarzystwo?
a zeby sie wkupic nalezy miec 3 gwalty na koncie,nieuleczalna ninfomanie i od czasu do czasu sie poodchudzac

powiedz cos wiecej o sobie

mi juz troche przeszedl wisielczy humor,licze na lodz,jak nie to pojde sie powiesic

kurcze nie wiem co zakladac na jazdy przeciez co nie zaloze to jestem mokra przy wysiadaniu pomimo klimy dzisiaj nie dosc ze mnie dupa bolala to jeszcze sie wiercilam bo plywalam
Stary 2010-07-12, 18:27   #2321
irbiska
Raczkowanie

Anka lat 19 melduje się do wspólnych, odchudzających orgii
Akurat o gwałty proszę się nie martwić - mój tż stwierdził ostatnio, że się mnie boi, bo jestem wiecznie niewyżyta , ale co zrobić, jest tak seksowny, że nie mogę się powstrzymać żeby go nie dotykać

A schudnąć - no cóż przydało by się tak z 6 kilo. Ewentualnie zadowoli mnie zgubienie boczków i zabicie cellulitu. Ach, piękne to marzenia
W to bardzo mocno wierzę
Stary 2010-07-12, 18:34   #2322
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Anka lat 19 melduje się do wspólnych, odchudzających orgii
Akurat o gwałty proszę się nie martwić - mój tż stwierdził ostatnio, że się mnie boi, bo jestem wiecznie niewyżyta , ale co zrobić, jest tak seksowny, że nie mogę się powstrzymać żeby go nie dotykać

A schudnąć - no cóż przydało by się tak z 6 kilo. Ewentualnie zadowoli mnie zgubienie boczków i zabicie cellulitu. Ach, piękne to marzenia
witam w imieniu ogolu watkowych dup

skad my to znamy? chyba tutaj zaspokojonej nie znajdziesz chociaz ja dzisiaj nawet nawet

na celulata polecamy(wszystkie!) gabke "syrene" tutaj dziewczyny uzywaly a pozniej i ja sie zaaopatrzylam i jest git

a ile wazysz i ile masz wzrostu?
Stary 2010-07-12, 19:07   #2323
Sunsett
Zakorzenienie

Hello

Anastazja widzę, że podobnie jak ja wypowiadasz walkę słodyczom Ja nie chciałam się chwalić, żeby nie zapeszyć, ale ostatni raz jadłam słodkie w czwartek

Nadziejko przykro mi z powodu tych studiów :/ Mam nadzieję, że uda się w Łodzi, trzymam kciuki i z niecierpliwością wyczekuję jakichś informacji
A w ogóle to jak upłynęła noc z R ? Nic nie pisałaś , a ja tu ciekawa jestem !

Irbiska witamy Mam nadzieję, że zawitasz u nas na dłużej Było już kilka dziewczyn, które chciały się dołączyć , ale wszystkie wymiękły Mam nadzieję, że zabawisz z nami trochę dłużej, bo przyda nam się na wątku świeże mięso hahah

Ja dopiero wróciłam do domu, ale jestem zje*ana W ogóle to dzisiaj wku.wił mnie szef Zakładałam majtki na wieszak i zerkałam sobie przez okno na ulicę , a ten do mnie : szybciej szybciej , można sobie patrzeć,ale jak już wszystko będzie zrobione ! No ku*wa padłam :/ Jakbym stała i się opie*dalała patrząc za okno to mógłby mieć pretensje, ale przecież robiłam coś i jednocześnie sobie patrzyłam, to zabrania mi się patrzyć ? Bez przesady :/ Wku*wiło mnie to z deka :/
I coś tam mi wyrzygał, że często patrzę za to okno i że to jest moja wada, a z kolei druga pracownica ma manię pisania smsów i to są nasze główne wady :/ No bez przesady, przecież nie będzie mi mówił, gdzie mam się patrzyć ehhh bez komentarza

Po pracy byłam podbić sobie przegląd w samochodzie , a jutro o 8 rano jadę go zawieźć do lakiernika i nareszcie będę miała pomalowany zderzak Były załatwił mi dobry upust przy tym malowaniu, lakiernik sam powiedział mi , że zwykły śmiertelnik zapłaciłby za takie coś ponad 400 zł , a ja zapłacę 300

W pracy zjadłam kanapkę z pomidorem i zapiekankę I na razie tyle W lodówce chłodzi się Desperados i zaraz go sobie obalę sprzątając jednocześnie mieszkanie, bo mam nieziemski burdel

A i jeszcze cud się wydarzył , mój brat nierób zrobił sałatkę ! Jak popatrzyłam do lodówki i odkryłam tą sałatkę , to przez moment się przestraszyłam, że mama wróciła

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-12 o 19:09
Stary 2010-07-12, 19:11   #2324
irbiska
Raczkowanie

Cytat:
witam w imieniu ogolu watkowych dup

skad my to znamy? chyba tutaj zaspokojonej nie znajdziesz chociaz ja dzisiaj nawet nawet

na celulata polecamy(wszystkie!) gabke "syrene" tutaj dziewczyny uzywaly a pozniej i ja sie zaaopatrzylam i jest git

a ile wazysz i ile masz wzrostu?
w gąbkę się niedawno zaopatrzyłam, do tego peeling kawowy, pije w cholerę duuuużo wody i już widzę poprawę , gorzej z tymi boczkami...

167, 60 kg - czyli w sumie mniej więcej prawidłowo, ale wiecie, oponka trochę jest, a i ciało przydałoby się wyrzeźbić, by bardziej seksowne było - jak na razie to chyba najlepsze efekty widze po 8 min buns

Ja bym swojego "zajeździła" na śmierć :brzyda l:
W to bardzo mocno wierzę
Stary 2010-07-12, 19:20   #2325
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

Anastazja widzę, że podobnie jak ja wypowiadasz walkę słodyczom Ja nie chciałam się chwalić, żeby nie zapeszyć, ale ostatni raz jadłam słodkie w czwartek

Nadziejko przykro mi z powodu tych studiów :/ Mam nadzieję, że uda się w Łodzi, trzymam kciuki i z niecierpliwością wyczekuję jakichś informacji
A w ogóle to jak upłynęła noc z R ? Nic nie pisałaś , a ja tu ciekawa jestem ! :

Irbiska witamy Mam nadzieję, że zawitasz u nas na dłużej Było już kilka dziewczyn, które chciały się dołączyć , ale wszystkie wymiękły :Mam nadzieję, że zabawisz z nami trochę dłużej, bo przyda nam się na wątku świeże mięso hahah

Ja dopiero wróciłam do domu, ale jestem zje*ana W ogóle to dzisiaj wku.wił mnie szef Zakładałam majtki na wieszak i zerkałam sobie przez okno na ulicę , a ten do mnie : szybciej szybciej , można sobie patrzeć,ale jak już wszystko będzie zrobione ! No ku*wa padłam :/ Jakbym stała i się opie*dalała patrząc za okno to mógłby mieć pretensje, ale przecież robiłam coś i jednocześnie sobie patrzyłam, to zabrania mi się patrzyć ? Bez przesady :/ Wku*wiło mnie to z deka :/
I coś tam mi wyrzygał, że często patrzę za to okno i że to jest moja wada, a z kolei druga pracownica ma manię pisania smsów i to są nasze główne wady :/ No bez przesady, przecież nie będzie mi mówił, gdzie mam się patrzyć ehhh bez komentarza

Po pracy byłam podbić sobie przegląd w samochodzie , a jutro o 8 rano jadę go zawieźć do lakiernika i nareszcie będę miała pomalowany zderzak Były załatwił mi dobry upust przy tym malowaniu, lakiernik sam powiedział mi , że zwykły śmiertelnik zapłaciłby za takie coś ponad 400 zł , a ja zapłacę 300 :

W pracy zjadłam kanapkę z pomidorem i zapiekankę I na razie tyle W lodówce chłodzi się Desperados i zaraz go sobie obalę sprzątając jednocześnie mieszkanie, bo mam nieziemski burdel

A i jeszcze cud się wydarzył , mój brat nierób zrobił sałatkę ! Jak popatrzyłam do lodówki i odkryłam tą sałatkę , to przez moment się przestraszyłam, że mama wróciła
kurcze najbardziej sie boje ze i lodz odpadnie nie wiem jak to pozniej jest,czy mozna sie na jakies kierunki dopisywac czy zostaje juz z reka w nocniku

ale masz pier*olonego szefa niech Ci klapki an oczy tak jak koniowi zalozy co za czlowiek

Deperados tez bym sobie wypila

no ta co za nowosc tez bym sie na Twoim miejscu przestraszyla a zjadliwa chociaz?

a co do nocy z R... no fajnie bylo jak przyjechalam no to sie dopiero bylo przed 20 to jeszcze skoczylam do tesco po piwsko bo oczywiscie R o mnie nie pomyslal tzn pomyslal ale kupil 1! reddsa to go wysmialam i poszlam i dokupilam sobie 4 pak redsa i bylam happy pozniej mecz,a po meczu wszyscy sie zmyli no to my hop do pokoju o 12 zaczelam sie zbierac,ze ide do domu( ) ale R"no nie idz" i cos tam,no to ja"ok" reakacja-ostro takze do 4 chyba zesmy nie spali bielizna sie podobala ale za dlugo na nia nie popatrzyl ale ogolenie mega fajnie,wychulalam sie

dzisiaj sie jeszcze z R nie widzialam,bo on rano do pracy poszedl a ja wstalam przed poludniem,sprzatnelam troche mu i poszlam na jazdy,ale ma wieczorem wpasc do mnie wiec mi ladnie powie ,czy sie podobalo
Stary 2010-07-12, 19:23   #2326
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
w gąbkę się niedawno zaopatrzyłam, do tego peeling kawowy, pije w cholerę duuuużo wody i już widzę poprawę , gorzej z tymi boczkami...

167, 60 kg - czyli w sumie mniej więcej prawidłowo, ale wiecie, oponka trochę jest, a i ciało przydałoby się wyrzeźbić, by bardziej seksowne było - jak na razie to chyba najlepsze efekty widze po 8 min buns

Ja bym swojego "zajeździła" na śmierć :brzyda l:
oj spokojnei i boczki spadna

no 8 duzo daja ,tez robilam nawet dosc dlugo ale pozniej dupa skonczylo sie

nasza krew!!
Stary 2010-07-12, 19:30   #2327
Anastazja86
Zakorzenienie

Irbiska-witaj mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej każda z nas jest niewyżyta więc nie odbiegasz od normy
Nadziejka-wiem że z pracą ciężko ale może po wakacjach coś się ruszy opowiadaj jak tam z R wczoraj było zrób smaka tym co nie mają
Sunset- co za dupek z tego szefa no żart po prostu najlepiej żebyś tylko w gacie się patrzyłaa to brat się postarał

u mnie na kolację kanapki z serem i ogórkiem, zjadłam u rodziców taką mleczną kanapkęod jutra zero słodyczy..w ogóle mam zdjęcie gdzieś na poczcie mojej kumpeli, przysłała mi bo jest na Rodosie, później Wam pokażę jak znajdę, ona jest moją motywacją
Stary 2010-07-12, 19:37   #2328
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze najbardziej sie boje ze i lodz odpadnie nie wiem jak to pozniej jest,czy mozna sie na jakies kierunki dopisywac czy zostaje juz z reka w nocniku

ale masz pier*olonego szefa: niech Ci klapki an oczy tak jak koniowi zalozy: co za czlowiek:

Deperados tez bym sobie wypila

no ta co za nowosc: tez bym sie na Twoim miejscu przestraszyla a zjadliwa chociaz?

a co do nocy z R... no fajnie bylo:
jak przyjechalam no to sie dopiero bylo przed 20 to jeszcze skoczylam do tesco po piwsko bo oczywiscie R o mnie nie pomyslal tzn pomyslal ale kupil 1! reddsa:: to go wysmialam i poszlam i dokupilam sobie 4 pak redsa i bylam happy pozniej mecz,a po meczu wszyscy sie zmyli no to my hop do pokoju o 12 zaczelam sie zbierac,ze ide do domu( ) ale R"no nie idz" i cos tam,no to ja"ok" reakacja-ostro: takze do 4 chyba zesmy nie spali bielizna sie podobala ale za dlugo na nia nie popatrzyl:ale ogolenie mega fajnie,wychulalam sie

dzisiaj sie jeszcze z R nie widzialam,bo on rano do pracy poszedl a ja wstalam przed poludniem,sprzatnelam troche mu i poszlam na jazdy,ale ma wieczorem wpasc do mnie wiec mi ladnie powie ,czy sie podobalo
Ja też nie mam pojęcia jak to jest, ale jeśli na dzienne nie dałoby rady, to ratuj się zaocznymi, bo szkoda byłoby zmarnować cały rok... Mimo wszystko mam nadzieję, że uda Ci się z tą Łodzią.

Haha no nie Na ogół on jest w porządku facet, ale dzisiaj to mnie centralnie rozj*bał Jakbym stała i patrzyła sobie za okno to rozumiem ,że może mi zwrócić uwagę, ale przecież ja cały czas coś robiłam i sobie tam patrzyłam, to nie wiem, co mu to przeszkadzało

A ja właśnie sobie piję, chodź to dam Ci łyczka

Nie wiem ,bo nie próbowałam jeszcze Ale lepszy motyw i większy szok to fakt, że umył za sobą naczynia i kuchnia wygląda całkiem normalnie

Z tym jednym piwem to faktycznie trochę go poniosło to cieszę się, że noc tak miło upłynęła Mecz się skończył koło 23 , to grubo zaszaleliście widzę Nie masz zakwasów , możesz chodzić ? Właśnie tak miałam pytać, po co ta nowa bielizna, skoro i tak zbyt długo jej na sobie nie będziesz miała Na pewno mu się podobało Kurna, zazdroszczę Ja też chcę !! Ahh gdyby tak K znowu pojawił się gdzieś w okolicy ...
Stary 2010-07-12, 19:37   #2329
Anastazja86
Zakorzenienie

już znalazłam moją motywację chcę mieć taki brzuch jak kumpela
Stary 2010-07-12, 19:48   #2330
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mam pojęcia jak to jest, ale jeśli na dzienne nie dałoby rady, to ratuj się zaocznymi, bo szkoda byłoby zmarnować cały rok... Mimo wszystko mam nadzieję, że uda Ci się z tą Łodzią.

Haha no nie Na ogół on jest w porządku facet, ale dzisiaj to mnie centralnie rozj*bał Jakbym stała i patrzyła sobie za okno to rozumiem ,że może mi zwrócić uwagę, ale przecież ja cały czas coś robiłam i sobie tam patrzyłam, to nie wiem, co mu to przeszkadzało

A ja właśnie sobie piję, chodź to dam Ci łyczka

Nie wiem ,bo nie próbowałam jeszcze Ale lepszy motyw i większy szok to fakt, że umył za sobą naczynia i kuchnia wygląda całkiem normalnie

Z tym jednym piwem to faktycznie trochę go poniosło to cieszę się, że noc tak miło upłynęła Mecz się skończył koło 23 , to grubo zaszaleliście widzę Nie masz zakwasów , możesz chodzić ? Właśnie tak miałam pytać, po co ta nowa bielizna, skoro i tak zbyt długo jej na sobie nie będziesz miała Na pewno mu się podobało Kurna, zazdroszczę Ja też chcę !! Ahh gdyby tak K znowu pojawił się gdzieś w okolicy ...

zobaczymy,ale jak na razie kompletna abstrakcja dla mnie,ze moge zostac na lodzie

juz biegne

osz kurde,chyba te upaly cos mu poprzestawialy

no wszyscy poszli o 23.30 bo jeszcze puchar etc wiec chwile siedzieli
eee nie,wszysto ok,tylko maly siniaczek na kolanie

cos czuje ze jakby K byl to by mogl tego nie przezyc
Cytat:
osz kucze ladna nie powiem,ale kurde dla mnie az za mocno wyciwiczona
Stary 2010-07-12, 19:51   #2331
irbiska
Raczkowanie

Sunsett - oczyma wyobraźni widzę Twojego szefa jako łysiejącego pana w sandałach i skarpetkach, dla którego szefowanie to jedyna szansa by poczuć się samcem alfa( no w końcu co za facet sklep z bielizną prowadzi:|) - panem i władcą, co to może doczepić się do wszystkiego jako do przejawów nieróbstwa ! Pewnie żona menopauzę ma, to i taki sfrustrowany chodzi i się na Was wyżywa

Nadziejko - jak nie studia, to leć tym pędęm na jakieś policealne studium, albo technikum kosmetyczne, masażu, itp - ja mam jutro wyniki rekrutacji, jak się nie dostanę to tak właśnie zrobię i za rok poprawa matury.

A poza tym dziękuję wszystkim za miłe powitanie
W to bardzo mocno wierzę
Stary 2010-07-12, 19:54   #2332
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Sunsett - oczyma wyobraźni widzę Twojego szefa jako łysiejącego pana w sandałach i skarpetkach, dla którego szefowanie to jedyna szansa by poczuć się samcem alfa( no w końcu co za facet sklep z bielizną prowadzi:|) - panem i władcą, co to może doczepić się do wszystkiego jako do przejawów nieróbstwa ! Pewnie żona menopauzę ma, to i taki sfrustrowany chodzi i się na Was wyżywa

Nadziejko - jak nie studia, to leć tym pędęm na jakieś policealne studium, albo technikum kosmetyczne, masażu, itp - ja mam jutro wyniki rekrutacji, jak się nie dostanę to tak właśnie zrobię i za rok poprawa matury.

ja mam w czwartek wiec ostatnia nadzieja a na co i gdzie skladalas? jak sie nie dostane to ide na zaoczne bo tak jmi sie wyjade najlepiej
Stary 2010-07-12, 20:07   #2333
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
No niezły ma ten brzuch , ale ja nie chciałabym aż takich mięśni Wystarczyłaby mi ładnie zaznaczona talia i płaski brzuszek
Ale to dobrze, że masz motywację

Cytat:
zobaczymy,ale jak na razie kompletna abstrakcja dla mnie,ze moge zostac na lodzie

juz biegne

osz kurde,chyba te upaly cos mu poprzestawialy

no wszyscy poszli o 23.30 bo jeszcze puchar etc wiec chwile siedzieli
eee nie,wszysto ok,tylko maly siniaczek na kolanie

cos czuje ze jakby K byl to by mogl tego nie przezyc

osz kucze ladna nie powiem,ale kurde dla mnie az za mocno wyciwiczona
Nie zostaniesz na pewno, w końcu masz swoją ekipę wsparcia, która ściska za Ciebie kciukensy dniami i nocami

A po czym ten siniaczek ? O co się uderzyłaś ?

Oj przeżyłby , najwyżej kolejny raz przez tydzień leczyłby zakwasy Ahhhhh co to by była za noc !! Zajechałabym go na śmierć Chyba wraca moje zaginione libido tak w ogóle

Cytat:

No dużo się nie pomyliłaś, szczególnie z tymi sandałami i skarpetkami
Na ogół to on jest w porządku facet , ciężko pracował na to , żeby się czegoś w życiu dorobić. Przez lata tułał się za granicą , ale wrócił do Polski , bo ma dzieci i chciał być blisko rodziny . Generalnie to nie mogę narzekać na niego ,bo zawsze był miły i fajny, ale dzisiaj mu coś odje*ało Może miał gorszy dzień
Dzisiaj nic się nie odezwałam, ale jak następny raz zwróci mi uwagę ,że gdzieś się tam patrzę, to już się chyba zburzę..

Nie ma za co

Ja już wypiłam Desperadosa i złapał mnie stan tak troszkę Ale umęczona jestem, więc nie ma się co dziwić Wysprzątałam już z grubsza , teraz odkurzę i umyję podłogi
Stary 2010-07-12, 20:15   #2334
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No niezły ma ten brzuch , ale ja nie chciałabym aż takich mięśni Wystarczyłaby mi ładnie zaznaczona talia i płaski brzuszek
Ale to dobrze, że masz motywację

Nie zostaniesz na pewno, w końcu masz swoją ekipę wsparcia, która ściska za Ciebie kciukensy dniami i nocami

A po czym ten siniaczek ? O co się uderzyłaś ?

Oj przeżyłby , najwyżej kolejny raz przez tydzień leczyłby zakwasy Ahhhhh co to by była za noc !! Zajechałabym go na śmierć Chyba wraca moje zaginione libido tak w ogóle

No dużo się nie pomyliłaś, szczególnie z tymi sandałami i skarpetkami
Na ogół to on jest w porządku facet , ciężko pracował na to , żeby się czegoś w życiu dorobić. Przez lata tułał się za granicą , ale wrócił do Polski , bo ma dzieci i chciał być blisko rodziny . Generalnie to nie mogę narzekać na niego ,bo zawsze był miły i fajny, ale dzisiaj mu coś odje*ało Może miał gorszy dzień
Dzisiaj nic się nie odezwałam, ale jak następny raz zwróci mi uwagę ,że gdzieś się tam patrzę, to już się chyba zburzę..

Nie ma za co

Ja już wypiłam Desperadosa i złapał mnie stan tak troszkę Ale umęczona jestem, więc nie ma się co dziwić Wysprzątałam już z grubsza , teraz odkurzę i umyję podłogi
jak sie dpostane to ide sie nawalic! a jak nie to zgole wlosy!

a o szafke sie uderzyłam w ogole wtedy sie taki halas zrobil,bo z szafki zlecialy ksiazki a sasiadka obok zaczela w sciane walic ze jestesmy za glosno

ale by bylo dzwon po niego!!! eee to wracasz do normy

i co sama zes wychlala i faze zapalapa:

Edytowane przez Nowa_Nadzieja
Czas edycji: 2010-07-12 o 20:16
Nowa_Nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 20:15   #2335
Anastazja86
Zakorzenienie

Irbiska a skąd jesteś w ogóle? i na co składałaś papiery?
Nadzieka- będzie dobrze, zaoczne studia są spoko a czemu masz siniaka?
Sunset-w sumie dobrze że się nic nie odezwałaś jak to był jego pierwszy raz z tym tekstem, ale następnym razem coś mu powiedz bo co to w ogóle ma być jak libido Ci wraca to elegancko chyba faktycznie K zaspokoił Cię na tą chwilę

nie mogę coś cytować
co do tego brzuszka to podobają mi się takie atletyczne sylwetki ale ten to już jest maksymalny większych mięśni bym nie chciała
tak czy inaczej od jutra wracam do ćwiczeń koniec tego dobrego nie chcę wyglądać jak mój Tż chociaż kocham go takim jakim jest to bebzon mógłby zrzucić ale ja mu to często mówię, żeby nie było że go obgaduję
Stary 2010-07-12, 20:27   #2336
irbiska
Raczkowanie

Anastazja86 - kuj-pom, a na studia do Bydgoszczy - na pielęgniarstwo ( dla większości ludzi lipa, ale ja czuję wyższą potrzebę)
a Tżty lekkie brzuszki powinni mieeeć, tak samo jak my większe dupska - żeby siniaków nie było
W to bardzo mocno wierzę
Stary 2010-07-12, 20:46   #2337
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja86 - kuj-pom, a na studia do Bydgoszczy - na pielęgniarstwo ( dla większości ludzi lipa, ale ja czuję wyższą potrzebę)
a Tżty lekkie brzuszki powinni mieeeć, tak samo jak my większe dupska - żeby siniaków nie było
pielęgniarstwo fajny zawódale rzeba czuć powołanie
mój Tż jak go pozna,łam był szczuplejszy ode mnie i miał płaski sexy brzuszek i nie było siniaków ja lubię dużych facetów ale bAardziej wolę wyćwiczonych
Stary 2010-07-12, 20:55   #2338
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie dpostane to ide sie nawalic! a jak nie to zgole wlosy!:

a o szafke sie uderzyłam: w ogole wtedy sie taki halas zrobil,bo z szafki zlecialy ksiazki a sasiadka obok zaczela w sciane walic ze jestesmy za glosno

ale by bylo dzwon po niego!!! eee to wracasz do normy

i co sama zes wychlala i faze zapalapa:l:
Zgolisz włosy ? No oszalała

No to ładnie się tam musiało dziać , jak aż sąsiedzi protestowali Chyba sobie nie pospali zbytnio
Ty uderzyłaś w szafkę, a ja gdzieś tam przy zmianie pozycji uderzyłam K z kolanka

No zadzwoniłabym , ale on wiecznie zapracowany i wiesz Nie da rady mi ulżyć póki co Muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać, na niego warto czekać
No wracam, już się martwiłam o siebie

No sama, czekałam na Ciebie i Cię nie było, więc sama wychlałam Mam jeszcze tyskacza ,wpadaj podzielę się Ale byśmy się nawaliły

Cytat:
Sunset-w sumie dobrze że się nic nie odezwałaś jak to był jego pierwszy raz z tym tekstem, ale następnym razem coś mu powiedz bo co to w ogóle ma być jak libido Ci wraca to elegancko: chyba faktycznie K zaspokoił Cię na tą chwilę:

nie mogę coś cytować
co do tego brzuszka to podobają mi się takie atletyczne sylwetki ale ten to już jest maksymalny większych mięśni bym nie chciała
tak czy inaczej od jutra wracam do ćwiczeń koniec tego dobrego nie chcę wyglądać jak mój Tż chociaż kocham go takim jakim jest to bebzon mógłby zrzucić:ale ja mu to często mówię, żeby nie było że go obgaduję
No chyba faktycznie musiał mnie zaspokoić No ale co się dziwić, to jest mistrz w swoim fachu i tylko on umie mnie zaspokoić na tak długi czas

A co zamierzasz ćwiczyć od jutra ? Kurna mi się tak nie chce ,ciężko mi się zmobilizować :/ A w sumie to teraz nawet nie mam czasu podrapać się po dupie, nie mówiąc o ćwiczeniach

Odkurzyłam i wykąpałam psa, te podłogi chyba sobie dzisiaj odpuszczę ,bo psina lata z mokrymi łapami po całym mieszkaniu, dostała strasznej głupawki po tych kąpielach

Zaraz i ja skoczę sobie do wanny Na kolację zjadłam śledzika z łyżką majonezu i dwoma kromkami chlebka
Stary 2010-07-12, 21:19   #2339
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no to ladny kierunek bede trzymala kciuki

oo tak dupsko moglabymmiec wieksze wczoraj od R dostalam zje... ze mi tylek schudl i nie ma za co zlapac,ale to nie moja wina
Cytat:
Irbiska a skąd jesteś w ogóle? i na co składałaś papiery?
Nadzieka- będzie dobrze, zaoczne studia są spoko a czemu masz siniaka?
Sunset-w sumie dobrze że się nic nie odezwałaś jak to był jego pierwszy raz z tym tekstem, ale następnym razem coś mu powiedz bo co to w ogóle ma być jak libido Ci wraca to elegancko chyba faktycznie K zaspokoił Cię na tą chwilę

nie mogę coś cytować
tak czy inaczej od jutra wracam do ćwiczeń koniec tego dobrego nie chcę wyglądać jak mój Tż chociaż kocham go takim jakim jest to bebzon mógłby zrzucić ale ja mu to często mówię, żeby nie było że go obgaduję
zabierz mu slodycze ale jak nie chce to pewnie wolami go sie nie zmusi
Stary 2010-07-12, 21:22   #2340
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Zgolisz włosy ? No oszalała

No to ładnie się tam musiało dziać , jak aż sąsiedzi protestowali Chyba sobie nie pospali zbytnio
Ty uderzyłaś w szafkę, a ja gdzieś tam przy zmianie pozycji uderzyłam K z kolanka

No zadzwoniłabym , ale on wiecznie zapracowany i wiesz Nie da rady mi ulżyć póki co Muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać, na niego warto czekać
No wracam, już się martwiłam o siebie

No sama, czekałam na Ciebie i Cię nie było, więc sama wychlałam Mam jeszcze tyskacza ,wpadaj podzielę się Ale byśmy się nawaliły

No chyba faktycznie musiał mnie zaspokoić No ale co się dziwić, to jest mistrz w swoim fachu i tylko on umie mnie zaspokoić na tak długi czas

A co zamierzasz ćwiczyć od jutra ? Kurna mi się tak nie chce ,ciężko mi się zmobilizować :/ A w sumie to teraz nawet nie mam czasu podrapać się po dupie, nie mówiąc o ćwiczeniach

Odkurzyłam i wykąpałam psa, te podłogi chyba sobie dzisiaj odpuszczę ,bo psina lata z mokrymi łapami po całym mieszkaniu, dostała strasznej głupawki po tych kąpielach

Zaraz i ja skoczę sobie do wanny Na kolację zjadłam śledzika z łyżką majonezu i dwoma kromkami chlebka
no przeciez dostane bialej goraczki jak zobacze negatywny wynik

no chyba nie troche gebe darlam

a to ladnie kolege zalatwilas

dla takiej laski to on pewnie zawsze znajdzie czas!

pewnie juz wypilas czy masz jeszcze?

sledzik

u mnie byl R,ale szybko sie zmyl bo zmeczony ja nadal nie wiem jak to traktowac nic jeszcze nie ustalaismy

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości