![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
HEJKA
![]() Dziewuchy ja wam dam ![]() ![]() ![]() Wszystko jest ok,Zuzia coraz ładniejsza ![]() juz wiem dlaczego wróciły mi mdłości i wymioty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamelka,przepowiednia Madzika jak najbardziej aktualna ![]() ![]() FRIDKA buty zarąbiste ![]() ![]() MYHA ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Madzik dopisz mi imię Zuzanna na pierwszej stronie ![]() Dziękuję ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak picolo jutro mi mąż zakupi co bym tez mogla po sylwestrować a co sie bede ![]() chociaż to nigdy nic nie wiadomo w koncu w każdej chwili moze mnie chwycić ![]()
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo sie ciesze ze z mala ok ![]() a z lydkami mam ten sam problem wiec mozemy przybic pione ![]() dobry pomysl z tym picollo,zabiore na sylwka bo tam mam przyjaciolke co tez w ciazy ![]() Lulka zaraz ci dopisze ![]() Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2010-12-20 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez sobie wezme picolo,przynajmniej zamiast sie nawalić to sie nagazujemy ![]() Co do łydek to jest na maksa przesrane ![]() ![]() ![]() ![]() A co do kucharzenia to juz Wam nigdy nic nie napisze,bo się śmiejecie tylko ze mnie ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no ja czasem jak sa szersze cholewki to wcisne ale tak w taka bym w zyciu nie wepchla i tez zadzrosze ![]() no ale jak sie nie ma w nogach to sie ma w cyckach a co ![]() ![]() ![]() no mialas juz nie pisac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no żartuje moja też ma podobno takie nóżki, i jak dzis gin jej mierzył kosc udowa to sie spytał co to było to takie podłużne ja mówie kosc w nóżce ![]() co robisz na obiadek bo ja pomysłu nie mam ![]() ![]()
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2010-12-20 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zadomowienie
|
Lulka no pochwal sie co jutro pichcisz! nie bądź żyła
![]()
#2318 |
Zakorzenienie
|
ide wszamać makaron z mlekiem
![]() ![]()
#2319 |
Zakorzenienie
|
zyla to by jej pekla jakby nie powiedziala
![]() ![]() ja to chyba cos mialam w ciastkach bo glupia siedze i sie ryje do monitora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
ty tez tak masz????
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
Ale macie polot w pisaniu
![]() Dziewczynki bardzo się cieszę że wizyty udane i wszystko w porządeczku. ![]() ![]() Mam nadzieję jutro przynieść wam podobne rewelacje i pierwsze zdjęcie mojej fasolki. Myha ale mi smaka na soczek zrobiłaś. Ale niestety sokowirówka się popsuła . Pam super zdjęcia brzuszków. Przegląd całościowy ![]() My na sylwestra gości mamy. Znajoma z synkiem przyjeżdża i tż się śmieje że kupi nam piccolo i kinder party sobie zrobię w drugim pokoju. A to zdjęcie mojej dzisiejszej zdobyczy
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku ![]() ![]() Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2010-12-20 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super ta hulajnoga,sama bym kupila mojej chrzesnicy gdyby wszystkiego juz nie miala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bo jeśli to nie taka o jakiej myślę to ja nigdy innej nie widziałam ![]() Idę wziąć kąpiel przy świecach ![]() ![]() ![]() ![]() Później kolacyjka i łóżeczko ![]() Do jutra dziewczynki ![]()
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
no tak tylko ze to jest dziecko i zamiast innych zajec ma tylko komputer.szkola wogole jej nie obchodzi a o spacerach czy wyjsciach z domu to tylko latem jak jest cieplo i to tez ciezko wyciagnac.dla mnie to paranoja jakas no ale nie bede sie mieszala bo to nie moje dziecko.
ale pozdrowie ![]() Cytat:
![]() ![]() Lulka mam nadzieje ze sie nie obrazilas kochana ![]() ![]() pyatalam cie kiedy o emulsje i balsam dla dzieciatka "Oillan" sie nazywa.slyszalas cos o nim? jesli tak to jaka ma opinie?a no i co z hippem?bo zamierzam kupic w pl jak bede ale sama nie wiem co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zadomowienie
|
Wygląda tak jak pralka, może ma trochę większy ten bęben na pranie. Są też pralko-suszarki i wtedy po skończonym praniu zaczyna się suszenie w tym samym urządzeniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
Gratuluję Dziewczynki udanych wizyt! Ja mam w środę już chyba ostatnią przed porodem, więc proszę o kciuki
![]() Ja dziś spędzałam dzień z mężulkiem, ma wolne, więc byliśmy jeszcze na świątecznych zakupach, zostało mi tylko ich pakowanie ( uwielbiam to ![]() oraz jutrzejsze ubieranie choinki. Buziaki dla wszystkich Mamuś i Brzuszków! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jeszcze nie mam prezentow i nie wiem czy kupie bo z kasa kiepsko ale glupio tez tak z pustymi rekami jechac,wiec moze jakies drobiazgi sie kupi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Raczkowanie
|
gratuluje wizyt!!! i 3mam kciuki za kolejne
![]() ja mam wizyte 3 stycznia, ciekawe co lekarz powie, jak określi sytuacje, to już będzie 37 tydzień... mam pytanie zauważyłam ostatnio że tam na dole wszystko jest jakieś nabrzmiałe, wy też macie takie uczucie? to normalne?czy to się już coś zaczyna?? jeszcze martwią mnie coraz częstsze bóle kości ogonowej, a po nocy nawet i bioder. pozdrawiam wszystkich i życzę przespanej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u ciebie to pewnie zaraz dzidzius bedzie takze wszystko ma prawo cie bolec,biodra w koncu tez sie w jakis sposob "rozrastaja" po to zeby sie dzidzius mogl przecisnac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
Bosze ile my musimy cierpieć.
Rozrastające się biodra, więzadła, macica, krocze, normalnie masakra. Ostatnio mój pyta co ja tak narzekam że mnie brzuch boli to ja mu na to, że jakby mu coś w jajku rosło też by go bolało ![]()
#2334 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Wreszcie zdecydowałam się do Was zawitać, przyjmiecie mnie? ![]() Jestem wreszcie po wizycie, oczywiście była trochę za wcześnie (6tc), więc zobaczyłam tylko pęcherzyk i malutkiego Kropka. Ale wszystko jest na swoim miejscu i takiej wielkości jak trzeba. Pani doktor kazała teraz tylko pozytywnie myśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cieszymy sie ze dolaczylas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki super, że na wizytach wszystko okazało się w porządku
![]() ![]() ![]() DANIA witamy serdecznie ![]() A ja dziś jakiś taki dziwny humor miałam, podczytywałam Was, ale jakoś nie miałam weny żeby coś pisać ![]() ![]() FRIDKA super zakupki ![]() ![]() PAMELKA już niedługo zobaczysz swoją córcię ![]() ![]() Miłych snów Wam życzę ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pewnie,żę sie nie obraziłam,tylko TŻ wczoraj wparował do domu i mi kompa wyłączył,nawet sie pożegnać z Wami nie zdążyłam ![]() Co do kucharzenia,to nic dzis nie gotuje tylko chciałam Was wkurzyc ![]() MADZIK jeżeli chodzi o Oilan to odpuść sobie całkowicie!!! sama parafina,choć ponoć teraz wyszła jakaś linia oparta na olejach roślinnych ,napewno lnianym i chyba migdałowym,ale jest dość tłusta i możę zatykać pory ![]() ![]() ![]() ![]() powiem tak marka apteczna MUSTELA a marka drogeryjna HIPP DANIA Witam nową koleżankę ![]() ![]() ![]() KARLA nic się nie martw,ja tez mam momenty zwątpienia i jeszcze musze zrobićinne badania na moja wątrobe,żęby sprawdzić skąd dokładnie te wymioty ![]() ![]() Miłego dnia kobitki ![]() PAMELKA hjak mi przyjdzie coś do głowy co byś mogła upichcić to Ci napisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogóle jak WAs przeczytałam rano to prawię się ssikałam ze śiechu,MADZIK TY to naprawde nie jedz już tych ciastek ![]() ![]() niezłe z WAs wariatki ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
Hej! Nie spałam pół nocy, bo mnie żołądek bolał
![]() ![]() Do tego męża coś bierze-kicha co chwila, mam nadzieję, że nas nie zarazi ![]() Karla, Lulka- picie glukozy nie jest takie straszne, tylko właśnie trzeba wcisnąć cytrynę ![]() Zamówiłam na all wczo 3 komplety, pokażę Wam: http://allegro.pl/hit-smieszne-kompl...373135127.html 1-,,siedzialam 9 m-cy"róż, 2-,,wasz słodki aniołek"żółty, 3-,,mamo!tato!już jestem"ecru ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Chcę zamówić jeszcze parę rzeczy, ale mam trochę wątpliwości, np: 1.czy lepszy becik zwykły czy kokosowy?czy to bez większego znaczenia? 2.zamówić jedno czy dwa okrycia kąpielowe? 3.ile paczek podkładów poporodowych dla nas jest potrzebnych? 4.dla dziecka czapeczki zawiązywane czy nie? 5.ile par majtek jednorazowych a ile wielorazowych siatkowych?
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajne komplety ![]() Jesli chodzi o becik ja mam zwykly był w komplecie razem z pościelą, ale jest superowy ![]() ![]()
![]() |
#2340 | ||
Zadomowienie
|
My dzisiaj wyspałyśmy się na maksa
![]() O 6 pobudka była ale taka 15 minutówka i spanie do 9.30 ![]() Teraz zajadam śniadanko i zaraz wstawiam kolejne pranie i biorę się za prasowanko ![]() Cytat:
![]() Tak jak pani dr kazała myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze ![]() Mała dzidzia będzie rosła szybko jak błyskawica tak jak było to u mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już nic nie kupuje ![]() ![]() w rozmiarze 56-74 oczywiście ![]() ![]() Co do Twoich pytań: 1. rożka na razie nie mam więc nie wypowiadam się 2. ja mam jedno okrycie takie większe i dwa otulaczki których będe używała po kąpieli, radze mieć min dwa bo dzidzi może zsiusiać czy cuś i trzeba fru do prania a jednego ręcznika nie opłaca się prać więc drugi będzie czekał w pogotowiu ![]() 3. Ja mam dwie paki podkładów 4. mam 5 czapeczek Nie wiązanych tylko wkładanych bo dziecko nie lubi żeby mu wiązać coś pod szyją ,a tak dużo dlatego że kupywałam po 1 zł ![]() 5. Ja kupiłam 5 par majtasów siatkowych jednorazowych, wielorazowych nie mam, do szpitala biorę jeszcze bawełniane i tyle ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.