|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)
ale dawno nie zaglądałam
![]() znalazłam pracę w agencji nieruchomości i czuję, że zaraz eksploduję z zawodowej satysfakcji ![]() ![]() ![]() (przy okazji zapracuję się na śmierć i wyłysieję ze stresu, ale co tam!) jestem taka szczęśliwa, czuję, że nareszcie jestem coś warta, te szkolenia, różne firmowe sprzęty, pierwsza poważna praca, to wszystko jest takie.... magiczne ![]() przeraża mnie odpowiedzialność, ale kiedyś muszę zderzyć się z prawdziwym życiem.. ogólnie wszystko na duży +, Warszawa i studia jakoś szybko się oddaliły, żyję tu i teraz i chociaż trochę mi przykro, że nie zrobię tego, co chcę to... po prostu muszę wykorzystać taką okazję ![]() niestety, tak różowo jest tylko z pracą, reszta leży. znowu straciłam motywację, ciągle śpię, nie mam na nic siły, a sprawy uczuciowe są jedną wielką porażką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jestem pełnowartościową, szczęśliwa kobietą bez względu na to ile ważę bo moje życie nie kręci się wokół tego I obiecuję, że napisze, w końcu po to jest ten wątek żeby dzielić się swoimi celami i sukcesami, a jeśli ci to nie odpowiada - nikt cię tu na siłę nie trzyma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.No i własnie to chciałam usłyszeć- ale tak jak obiecujesz czekam żebyś napisała jak sie czujesz po utracie 1kg ![]() 3.Proszę bardzo, myslałam ze znalazłam wątek dla siebie, o tym żeby sie zmieniać itd. a zostałam wyproszona. Wystarczy sie nie zgodzić z czyjimś podejściem do życia i sio. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. Gdybyś przeczytała moje wcześniejsze wypowiedzi zauważyłabyś, że nie chodzi o utratę 1kg co byłoby bez sensu, ale o dążenie do wyznaczonego sobie wcześniej celu -> co jest przecież myślą przewodnią wątku, na który zawitałaś 3. Przecież cię nie wypraszam, wręcz przeciwnie, bardzo chętnie poczytamy o twoich zmianach i będziemy cię wspierać, ale nikt nie będzie ci wmawiał, że twoje cele są bez sensu, że masz sobie odpuścić i że wszystko wiemy lepiej. I owszem, wiemy, że odchudzanie to nie wszystko, ale dla kilku z nas jest to jeden z wielu aspektów zmiany i byłoby miło, gdybyś tego nie krytykowała, jeśli temat ci nie odpowiada możesz go pominąć milczeniem i komentować inne posty pojawiające się w wątku. No, mam nadzieję, że uda nam się zakończyć nieporozumienie i na wątku zapanuje harmonia i spokój panujące tu wczesniej;d Edytowane przez Rarita Czas edycji: 2011-04-03 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko zastanawia mnie twój opis o baranach i orłach czy to nie jakaś hipokryzja ![]() ps. Od razu mówie ze w zadnej z moich wypowiedzi nie miałam na celu skrytykowania nikogo tylko sprowokowanie do innego spojrzenia na sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem w trakcie czekania na odpwoiedź, w sprawie stażu marzeń...czekam i czekam,..i to czekanie jest dobijające;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie drążę niepotrzebnie tematu, ale mam podobne podejście, albo inaczej - wiem z własnego doświadczenia, że dla mnie to akurat odpowiednie. Bo już daaawno sobie odpuściłam i teraz żałuję, bo nie dość, że znacząco przytyłam, to straciłam gibkość i przy byle większym wysiłku mam na drugi dzień zakwasy. I dlatego od pewnego czasu też dążę do celu i nie mam zamiaru odpuścić sobie na ostatnim kroku przez realizacją ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie motywacja - mode on ![]() ![]()
![]() |
#2321 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do zapalenia cewki - zazegnalam kryzys sokiem zurawinowym, a w pon. zadzwonie do lekarza. I musi mnie skierowac do nefrologa/urologa, bo mam juz dosc doraznego picia soku zurawinowego. Poza tym moj chlopak pojechal na wycieczke (nurkowanie na Wyspach Kanaryjskich... hotel all -inclusive... szczesciarz... ), wiec zostaje na tydzien sama w domu. I mam cala liste rzeczy do zrobienia. Mam nadzieje, ze brak chlopaka w domu mnie zmotywuje, bo nie bede wymyslac wymowek z stylu 'ale ja sie wole poprzytulac niz popracowac'.
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ruszyłam w ten weekend z magisterką.Poprawiłam wszystko pod nowy temat, czekam na ostateczne zatwierdzenie przez promotorkę drugiego tematu i będę pisać w końcu badania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() Witch pracuję w dosyć dużej, ogólnopolskiej agencji nieruchomości... w sumie jeszcze nie wiem co i jak, dopiero skończyłam 3dniowe szkolenie, jutro wyjdzie wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przygotowałam sobie wstępny plan na jutro,a przynajmniej taki do południa z rzeczami must-do.Oby wypaliło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zadomowienie
|
Więc powodzenia jutro z Waszymi planami! Ale zazdroszczę znalezienia takich fajnych stanowisk, Un_Girl i ysabell...
![]() ![]() Ja również od jutra rana ostro jadę z koksem i nie, nie ma siedzenia na fanfiction! ![]() Dobranoc ![]()
#2327 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
brawo ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
![]() a ja spędziłam miły weekend z TŻ obijając się - no coż my niestety widzimy się raz na 1,5 tyg - 2 tyg ... ale dajemy radę. więc za dużo się nie pouczyłam. jutro planuję ogarnąć artykuły na zajęcia wtorkowe, pouczyć się słówek z franc, powtórki z ang plus może coś jeszcze. miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#2328 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() co tu tak cicho? jak wam się zaczął nowy tydzień? ja mam znów pełno optymizmu i realizuję wyznaczone cele, w tym tygodniu mam sporo do zrobienia, ale chciałabym już odhaczyć przynajmniej dwa cele z mojej kwietniowej listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja siedzę nad pracą inżynierską od rana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Ja plan dnia w sumie mam niejako wykonany,no oczywiście mogłabym popisać dalej pracę,ale chyba przyda mi się dzień odpoczynku.Jeszcze placki ziemniaczane na mnie czekają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zadomowienie
|
Powodzenia w pisaniu prac, dziewczyny!
![]() ![]() Ogarnęłam pokój, na co biedak czekał już ponad tydzień, a teraz biorę się za powtórki na supermemo. Sporo się ich nazbierało, a ja mam parę wolnych chwil. Co prawda kusi, żeby pooglądać jakiś serial zamiast tego, ale skutecznie się opieram. ![]() Pogoda się zepsuła. W sumie to dobrze dla moich planów naukowych. ![]()
#2332 |
Imperatorowa Undi I
|
Un_Girl gratulacje
![]() u mnie na dzień dobry opiernicz od szefowej o byle co ![]() biorę się za porządek w pokoju, a później coś poczytam...
#2333 |
Wtajemniczenie
|
a mnie dziś nieźle zmoczyło zanim doszłam z przystanku do akademika... brrr.... teraz siedzę i też robię Super Memo
![]() ![]() - twister - palabras - szkolenie internetowe - dooglądać pierwszą serię Lostów (jeśli któraś z was jest zainteresowana udziałem w Webminarium to zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() W sumie to aż wstyd się tu odzywać, patrząc na to ile wy robicie, a jak niewiele ja robię, mimo perspektywy zbliżającej się matury, która mnie coraz bardziej przeraża.. Cóż, postanawiam tu regularnie pisać, bo wstyd wam się przyznać, że czegoś nie zrobiłam, będę miała dodatkową motywację ![]() Na jutro: 1) Rozdział z Wosu- Obywatel i polityka 2) Polski- romantyzm powtórzenie, przynajmniej połowa podręcznika 3) Wos repetytorium- Organizacje międzynarodowe 4) zestaw słówek angielski 5) bieżąca nauka- biografia Regana i Gorbaczowa ![]() 6) Mini spa wieczorem ![]() 7) bieganie i rozciąganie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() a u mnie dziś nic ciekawego - porobiłam zadania z franc, powtórzyłam słówka z ang, poczytałam materiały na zajęcia jutrzejsze i czwartkowe, poczytałam książkę, zaraz idę zająć się pielęgnacją ciała i twarzy ![]()
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś miałam leniwe popołudnie a co !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() jak tam zaczęłyście nowy dzień? nie wiem dlaczego mam wrażenie, że jest nas coraz mniej... dziewczyny, nie poddawajcie się! ![]() Ja dziś wstałam o ósmej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zadomowienie
|
Przyjmiecie biedną, niezorganizowaną, leniwą Coffee po raz kolejny z powrotem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() (tak jak ja) Edit: no i właśnie motywacja wzrosła! Za sprawą jednego telefonu ![]() Właśnie się dowiedziałam, że zostałam powołana do pełnienia funkcji kuratora społecznego ![]() Z nowym kopem do działania biorę się za naukę ![]()
Edytowane przez Coma_ Czas edycji: 2011-04-05 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Wtajemniczenie
|
ja wciąż was czytam skrycie i robię sobie wyrzuty
![]() zmiany wprowadzam stopniowo, macie na mnie zbawienny wpływ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.