Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 12:11   #2311
adusia1554
Rozeznanie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Witajcie chudzinki.
Dziękuje wam już nie mogę się doczekać tego dnia a tu jeszcze pół roku. Ale w maju jedziemy z kamerzystą nagrać filmik i zrobić sesje (jeszcze jako narzeczeństwo), a 2 dni przed ślubem już w strojach ślubnych. A no 200zł suknia. Na początku chciałam inna, ale kosztowała 3000zł, a wypożyczenie 2100zł masakra. Fajnie się przygotowuje takie wesele ale trzeba miec glowe na karku żeby pokupowac jak najtaniej te wszystkie gadżety. Bo jak byśmy kupowali wszystko jak popadnie to pewnie 30 tys byloby malo na takie wesele.

Heh różowy rower fajnie. Mi TŻ kupił czarny, ale taki chciałam. Kochany jest A co do kwiatów to uwielbiam świeże kwiaty w domu

Karola @ oj współczuje. Ja dostane jutro lub pojutrze
Ania co to za deprecha? Głowa do góry. Na dzieci trzeba być gotowym choc nie raz widziałam jak ludzie zmieniaja sie w odpowiedzialnych po urodzeniu dziecka. Ja mam 23latka a mój TŻ w dzień kobiet ma 31 urodzinki. Nie wiem co mu kupić?
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:15   #2312
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

u mnie dzisiaj na wadze 50,5.
śniadanie : bagietka z kurczakiem,sałatą, ogórkiem i pomidorkiem i ketchupem
obiad : w ogóle nie mam pomysłu

dzisiaj może zrobię sałatkę : ryż, jajka, kukurydza, ogórki kiszone,majonez.

też mam dzień paszteta... na dodatek jestem przed @ i szlag mnie po prostu trafia. mam ochotę coś rozwalić!

Ania - też kocham Coldplay co to za smuty?
Ewelka - co to jest frittata? bo ja pierwsze słysze.

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2011-02-09 o 12:22
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:23   #2313
aliś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość

Przegryź coś pomiędzy, 5h przerwy między posiłkami to trochę dużo Nawet jeśli to będzie jakiś owoc albo płatki.
Zjadłam kromkę razowca z sałatą i szynką + pół wieśniaka z pomidorem. Staram się pilnować regularnych posiłków, jedynie kolacje sobie odpuszczam, albo zjem jakiś owoc, bo nie jestem głodna, obiady jem ok 16-17, spać chodzę przed 22

Ja tez jestem przed @ i mnie ten stan długo trwa

aliś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:28   #2314
Patka 89
Raczkowanie

oczywiście od rana muszę się wkurzac bo na wadze 53,4 kg wrrrr i z tego smutku piekę faworki haha jak szalec to szalec motywuje mnie jedynie to, że od piątku zacznę biegac i kg będą spadały jak szalone
Patka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 12:28   #2315
agnesuk
Wtajemniczenie

macie jakieś pomysły na obiad?
bo ja mam totalną pustkę w głowie dzisiaj

a na dodatek kuję mnie podbrzusze i nie wiem od czego i dlaczego...

Stary 2011-02-09, 13:07   #2316
aliś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

Ja będę robić tego tuńczyka. Zgrilluję na patelni tuńczyka w sosie własnym z porem i papryką, dodam łyżeczkę przecieru, może twarożku i razowy makaron

Ostatnio robiłam makaron z brokułami (ugotowane brokuły podsmażam na odrobinie oliwy z czosnkiem i zabielam łyżeczką twarożku) lub naleśniki z farszem twarogowo-szpinakowym

Stary 2011-02-09, 13:09   #2317
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
(aaa właśnie! a z TŻem wszystko się wyjaśniło? lepiej już, hm?)
przyznał że go poniosło, no bo tak było! wybaczylam

ale cos nie mozemy sie dogadac ostatnio. Tzn... wiem o co chodzi, za duzo czasu spedzamy w domu, w lozku przed kompem. Straszna nuda. No ile mozna. Brakuje mi jakiejs rozrywki, czegos. Jak gdzies idziemy, nawet na glupi spacer, od razu inaczej sie gada, help co z tym zrobic? Wiem wiem, Armin za 9 dni i caly weekend szalenstwa Juz pomijam to, że u nas w miescie jedyna atrakcja jest chlanie w barze, no i mozna iść na kregle gdzie kazdy sie zna i jest jakos dziwnie

zdecydowanie nie nadaje sie do zycia w malym miescie!

edit: myslalam ze pytanie o TZta do mnie przynajmniej się wyżaliłam

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
A co mi tam dzisiaj spróbuję zamiast tego ABS i odpuszczę chyba sobie dzisiaj legs, bo coś mi pykało w nogach jak wczoraj robiłam
Ewelka daj przepis na fritattę? Może sobie dzisiaj strzele na obiad albo kolację. Ja mam problem z omletami, bo mnie zapycha 1 jajko, a jak chcę zrobić coś w oparciu o tę 1 sztukę, to mi się rozlewa po patelni bo mam za dużą
no ja tez nie bardzo lubie legs omijam początek, chyba przeciaza mi to kolana, bo boli

a frittata to wiesz... 6 jajek wiec jak Ty sie jednym zapychasz ja uwielbiam jajka i omlety, ale omlet czesto jest mdly. Z TZ zrobilismy podstawowa

cebulka drobno pokrojona, 1 zabek czosnku (ale smialo mozna dac 2) posiekany drobno, podsmażyc na oleju/oliwie. Po chwili dorzucic kukurydze, papryke pokrojoną w paseczki (ok. 3 cm) i dodać szynke tez w paseczki, smazyc i mieszac jakies 10 minut, ale ja smazylam ok 6 minut. wazne zeby cebulka sie nie przypalała. Fajnie to wyglada, jak skladniki na pizze. Dałam jeszcze ketchup - super podkreslił smak. W miseczce wymieszac jajka na omleta (wbiłam 5 jajek) dodac pieprz, sól i starty ser zólty (mozna sobie odpuscic nie czuc smaku sera w ogole ) i wlać jajka na usmazone warzywa. Smażyc aż jajka się troche zetna. Zsunac frittate na talerz co jest dosc trudne i smazyc 2 miuty druga strone

Jak chciałam przewrocic omleta na druga strone, to na patelnie polozylam talerz, ktory mial mniej wiecej srednice patelni, zeby omlet sie zmiescil. Wtedy obrocilam patelnie o 180 stopni a onlet byl na talerzu. jej mam nadzieje ze zrozumiecie nic sie nie rozwala bo tylko obracasz patelnie do gory nogami i omlet uklada sie na talerzu. potem znow omlet na patelnie i z drugiej strony ze 2 minutki

Gdyby wyelimonowac jakos olej byloby zdrowo na maksa. Ale nie da sie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
No i nie wstałam (( Kop w tyłek mi się należy, ledwo zwlokłam się z łóżka o 10.30 i jeszczce dostałam @ (((((((((((((((((
zaden kop nalezalo Ci sie dzisiaj pospac!!!

Cytat:
Ewelka - co to jest frittata? bo ja pierwsze słysze.
omlet ala pizza wyzej opisalam, a skladniki to można wedlug uznania

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2011-02-09 o 13:22
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 13:16   #2318
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Agnes ja też nie biorę kościelnego tylko cywilny ale kościelnego nie będę brała nigdy więc nie będę sobie żałować sukni (kupiłam ją za 200zł od dziewczyny która bardzo chciała się jej pozbyć). Moje wesele bedzie na ok.100 osob wiec chce wygladac jak prawdziwa panna mloda. A na poprawiny chyba bede szukac czegos jak milusia miała na studniowce. Piekny zestaw a te buty to juz w ogole
Też myślałam,że bierzesz kościelny ale widzę,że pomimo tego,że nie kościelny to oprawa jak przystało i bardzo dobrze
Cytat:
Napisane przez jagagaga Pokaż wiadomość
Kiedyś to może tak, ale nie te lata ;P Jak ma się powyżej 20 lat, jest coraz ciężej
Nie strasz,w styczniu skończyłam 21

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
nie wiem co się ze mną dzieje. chroniczny brak satysfakcji, o.
Siedzę przy coldplayu i zmulam. albo typowy pasztetowy dzień dołowania się niczym, albo jakaś chora psychoza:|
- zlinczujcie mnie za sianie deprechy, ale musiałam się pożalić;p

Mooniaaa, pytałaś ile lat ;p ja ledwo 21. TŻ prawie 24.
Z tym że on jest rozgarnięty jak koleś po 30tce
a ja. szkoda gadać.
ja mam problemy ze zdrowiem, dlatego jeśli chcemy mieć dzieci,to musimy się spieszyć.
wszystko jest takie pogmatwane, bez sensu
Dzień paszteta,norma :P trzeba raz na jakiś czas się zamulić :P
To u nas podobnie, ja 21,a tż 25, więc wcale się nie dziwię że nieśpieszno Ci do dzieci A byłaś u kilku lekarzy? Bo znam parę przypadków gdzie lekarze mówili,że nie ma szans na dzieci albo trzeba się śpieszyć i guzik prawda to była

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Hej hej dziewczyny-chudziny! Monia, ale samąsamą dietą? i nie miałaś 'zwisłego' ciałka? bo ja pamiętam jak pierwszy raz tak dużo schudłam, to gdzieś w połowie całego procesu zaczęłam intensywnie ćwiczyć, bo moje ramiona wyglądały okropnie - właśnie taka wisząca skóra.. rozwalisz te praktyki! ^^
Nie miałam Szorowałam się tylko syrenką i używałam jakichś balsamów antycell. Byłam wtedy na 100% zadowolona ze swojego wyglądu. Ahh :P

Ale fajnie było na praktykach moje powołanie chyba w końcu zaczęło się odzywać. Czas najwyższy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 13:17   #2319
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

ja dzisiaj ogladalam program o makaronach i przez to mam ochote na spagetti

a w ogóle to marzy mi się grilowa patelnia. Smazy bez tluszczu, zawsze sie do niej ślinie jak ogoladam w tv

marynowalyscie kiedys mieso w jogurcie naturalnym? ostatnio zcesto sie z tym spotykam. Ze z jogurtu robi się marynate, fajny przepis widzialam na marynate curry, jestem ciekawa jak na tym smazy sie miesko. moze to Agnes sprobuj
Stary 2011-02-09, 13:17   #2320
bita smietana
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie pytań Fajnie czego mogę się spodziewać, bo tak na gorąco nie wiedziałabym co powiedzieć

Pytanie ile chcę zarabiać mnie ominie, bo będę robiła to darmowo

aliś, myślałam o tym: http://www.youtube.com/watch?v=OiofMIbEJeA niby na całe ciało, ale kiedyś miałam po nim ładny brzuszek

ania, trzymaj się Wiesz doskonale, że tak naprawdę jesteś zaj***sta i to tylko Twoje fazy, więc pozbywamy się ich raz dwa co do dziecka- chyba najtrudniejsza decyzja w życiu, prawda? ale powiem Ci, że jak tak czytam Cię od paru miesięcy to wynika, że jesteś całkiem chętna na dziecko, ciąże itd, więc...

z TŻtem o wiele lepiej, jakoś poukładałam sobie to wszystko w głowie i dajemy radę, Chociaż możliwe, że w jakimś momencie znowu wybuchnę

imy dasz radę! Gratluję spadku

karola ja miałam wstać o 9, zeszło do 12

agnes, ja na obiad mam gołąbki z brązowym ryżem, zawijane w kapustę pekińską, polecam
Stary 2011-02-09, 13:18   #2321
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Ale fajnie było na praktykach moje powołanie chyba w końcu zaczęło się odzywać. Czas najwyższy
o widzisz
obsługiwałaś ludzi? czymoże robiłaś jakieś fajne recepturki na zapleczu
Stary 2011-02-09, 13:22   #2322
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

A luteinę brałaś? może @ się zbliża

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
o widzisz
obsługiwałaś ludzi? czymoże robiłaś jakieś fajne recepturki na zapleczu
Najpierw przyjmowałam i metkowałam towar, fajne nawet :P A potem miałam 3 recepty w recepturze,w tym dwie tłuste maści których nienawidzę robić ale jakoś fajnie było może dlatego,że kierowniczka spoko,potem w kuchni herbatę z nami piła i opowiadała o życiu bo w szpitalnej aptece to odpytywanie,a dwóje leciały aż miło, horror. Dopiero po 2h maglowania nas szliśmy coś robić.
Stary 2011-02-09, 13:23   #2323
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
agnes, ja na obiad mam gołąbki z brązowym ryżem, zawijane w kapustę pekińską, polecam
fajny ten pilates, ale jak pisałam dla mnie pewne rzeczy są nieosiagalne

a gołąbki sama robisz?
Stary 2011-02-09, 13:26   #2324
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Najpierw przyjmowałam i metkowałam towar, fajne nawet :P A potem miałam 3 recepty w recepturze,w tym dwie tłuste maści których nienawidzę robić ale jakoś fajnie było może dlatego,że kierowniczka spoko,potem w kuchni herbatę z nami piła i opowiadała o życiu bo w szpitalnej aptece to odpytywanie,a dwóje leciały aż miło, horror. Dopiero po 2h maglowania nas szliśmy coś robić.
no to super, a wiesz już co i jak ze stażem, czy UP czy nie?

Cytat:
fajny ten pilates, ale jak pisałam dla mnie pewne rzeczy są nieosiagalne

a gołąbki sama robisz?
sama, są zadziwiająco proste
Stary 2011-02-09, 13:31   #2325
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzisiaj ogladalam program o makaronach i przez to mam ochote na spagetti

a w ogóle to marzy mi się grilowa patelnia. Smazy bez tluszczu, zawsze sie do niej ślinie jak ogoladam w tv

marynowalyscie kiedys mieso w jogurcie naturalnym? ostatnio zcesto sie z tym spotykam. Ze z jogurtu robi się marynate, fajny przepis widzialam na marynate curry, jestem ciekawa jak na tym smazy sie miesko. moze to Agnes sprobuj
Też bym chciała taką patelnię :P
Ja nie robiłam nigdy marynaty z jogurtu
Cytat:
no to super, a wiesz już co i jak ze stażem, czy UP czy nie?
W czerwcu mam egzamin,pod koniec sierpnia wyniki i dyplom,więc będę załatwiała dopiero na wakacjach. Ale mam nadzieję,że znajdę normalny,a nie z UP.
Stary 2011-02-09, 13:40   #2326
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

monia pytalam nawet wczoraj kumpla co pracuje w UP, nawet bys z urzędu nie dostała stazu na 2 lata, nawet na rok. teraz dają na 3 miesiące i można dostać przedłużenie ale to po znajomości. Wam kazali zrobić staż czy co? Chyba że Ty po swojej szkole, masz staz przygotowujacy do zawodu, ktory ma inne prawa. Bo z ciekawosci przedstawilam Twoja sytuacje ewentualnie fajna opcja - staz 3 miesiace z UP a potem Cie przyjmuja jako normalnego pracownika. Ale masz tyyyle czasu jeszcze

ja to bym chciala wysepic dofinansowanie szkolenia, szykuje sie psychicznie na rozmowe
Stary 2011-02-09, 13:45   #2327
winyl
Zakorzenienie

No to pospałam ...
I lecę do nauki! :/
Ale jestem z Wami duchem!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 13:56   #2328
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
monia pytalam nawet wczoraj kumpla co pracuje w UP, nawet bys z urzędu nie dostała stazu na 2 lata, nawet na rok. teraz dają na 3 miesiące i można dostać przedłużenie ale to po znajomości. Wam kazali zrobić staż czy co? Chyba że Ty po swojej szkole, masz staz przygotowujacy do zawodu, ktory ma inne prawa. Bo z ciekawosci przedstawilam Twoja sytuacje ewentualnie fajna opcja - staz 3 miesiace z UP a potem Cie przyjmuja jako normalnego pracownika. Ale masz tyyyle czasu jeszcze

ja to bym chciala wysepic dofinansowanie szkolenia, szykuje sie psychicznie na rozmowe
To jest 2 letni staż przygotowujący do zawodu,trzeba go odbyć,żeby być tak jakby normalnym pracownikiem. Dlatego nie chcę z UP bo dostanę maks 6m-cy,a potem od nowa musiałabym szukać apteki. Zwariowałabym chyba.
Jak to dofinasowanie szkolenia? na czym to polega? to ten lepiej płatny staż czy co?:P
Stary 2011-02-09, 14:01   #2329
aliś
Zadomowienie

Cytat:

Też ciągle myślę o zakupie, choć wlałabym grila elektrycznego. Ostatnio były w Lidlu po 40 zł i nie kupiłam, a mogłabym sobie grilować piersi i warzywka

Cytat:

sama, są zadziwiająco proste
Ja gotuję dla siebie to pewnie za dużo babrania na jednodaniowy obiad dla 1 osoby

Stary 2011-02-09, 14:22   #2330
adusia1554
Rozeznanie

Ja dziś na obiad mam żurek na życzenie TŻ. W sobote mam zamiar zrobic gołąbki moze pokusze sie o te w kapuście pekinskiej? Brzmi smakowicie.
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 14:39   #2331
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
nie słyszałam o takich marynatach ale może spróbuje w najbliższym czasie.
chyba dzisiaj zrobię na obiad taką pizzę
o! pomysł z głowy

- nie znoszę gołąbków! jedyne co moge zjeść to kapuste, a farszu nie ruszę nawet
Cytat:
Napisane przez moniaaa
tak. @ dostałam 23 stycznia.po 4 dniach brania luteiny. jeszcze na @ za wcześnie i nie wiem skąd ten ból. ale moje humory świadczą o tym,że się zbliża...
Ty w styczniu 21, a ja 13 lutego 21

winyl - powodzenia z nauką

ewelka - ja też miałam przez pewien czas taki problem z TŻem. ciągle dom, komputer, tv, filmy... zero rozrywki. Zaczynało mnie to już wkurzać, więc zebrałam się i sama zaczęłam coś organizować. Jakieś wyjścia, spacery, wspólny basen, zakupy, gry i teraz jest całkiem inaczej. częściej się śmiejemy, wygłupiamy , nie ma już takiej nudy pogadaj o tym z TŻem i sama też coś zaproponuj. Może nastepnym razem On weźmie z Ciebie przykład i sam coś wymyśli? hm? spróbuj!

Stary 2011-02-09, 15:04   #2332
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, studiujesz farmację? Ale Ci zazdroszczę tych praktyk w aptece Sama się wybieram na taki kierunek Gdzie studiujesz?

Wiecie co... Tabletki przeczyszczające na mnie nie zadziałały Nie wierzę... Jestem jakimś wyjątkiem chyba. Dobrze, że moje jelita wróciły jednak do swojego normalnego trybu, tzn. że niedługo dostanę okres. Spóźnia mi się już 3 dni.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-02-09 o 15:05
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 15:18   #2333
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Monia, studiujesz farmację? Ale Ci zazdroszczę tych praktyk w aptece Sama się wybieram na taki kierunek Gdzie studiujesz?

Wiecie co... Tabletki przeczyszczające na mnie nie zadziałały Nie wierzę... Jestem jakimś wyjątkiem chyba. Dobrze, że moje jelita wróciły jednak do swojego normalnego trybu, tzn. że niedługo dostanę okres. Spóźnia mi się już 3 dni.
napij się olejku rycynowego, efekt murowany

agnesuk, ale to taki sam farsz jak w nadziewanych paprykach, też nie jadasz? bo ja robię taki najprostszy, ryż, mięso, przyprawy no i kapusta. Nadmiar zamrażamy

w ogóle przypomniałam sobie dzisiaj, że parę lat temu po obejrzeniu jakiegoś odcinka seksu w wielkim mieście miałam fazę na Birkin Bag. Kupiłam podobną ale uznałam, że jestem za młoda na nią i wrzuciłam do szafy. Dzisiaj znalazłam i jestem szczęśliwa
Stary 2011-02-09, 15:27   #2334
aliś
Zadomowienie

Cytat:
ja też miałam przez pewien czas taki problem z TŻem. ciągle dom, komputer, tv, filmy... zero rozrywki. Zaczynało mnie to już wkurzać, więc zebrałam się i sama zaczęłam coś organizować. Jakieś wyjścia, spacery, wspólny basen, zakupy, gry i teraz jest całkiem inaczej. częściej się śmiejemy, wygłupiamy , nie ma już takiej nudy pogadaj o tym z TŻem i sama też coś zaproponuj. Może nastepnym razem On weźmie z Ciebie przykład i sam coś wymyśli? hm? spróbuj!
O skąd ja to znam - tv/laptop i leżenie w łóżku

Cytat:
Na mnie tez nie działają Piłam syropki, nawet cały wypiłam i nic, jedynie xenna extra coś "ruszy", ale z trudem
Cytat:
napij się olejku rycynowego, efekt murowany
Łykałam - nie podziałał, ale na szczęscie moje problemy się unormowały. I te problemy miała zazwyczaj na diecie jak jadłam dużo ciemnego pieczywa, więc teraz staram się je tez ograniczać.
U mnie nici z tuńczyka - w pobliskim sklepie nie było a dalej jechać mi się nie chce. Znów będą warzywa

Stary 2011-02-09, 15:40   #2335
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Jak to dofinasowanie szkolenia? na czym to polega? to ten lepiej płatny staż czy co?:P
UP daje staż chyba za 760 zł, a Unia Europejska 150 zl wiecej. Kumpel wlasnie takie wnioski robi, mowil ze pomoze
A szkolenie, to trzeba byc bezrobotnym, znaleźć szkolenie za ktore właśnie EFS płaci, ale to trzeba miec wtyki chyba ale sprobuje

haha xenna, pic na wode. Chyba ze 3 tabletki ale bałabym sie. Wzielam kiedys 1 i zadzialalo po 10 godzinach, matko jakbym gdzies wyszla chyba bym umarla
Stary 2011-02-09, 15:46   #2336
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
agnesuk, ale to taki sam farsz jak w nadziewanych paprykach, też nie jadasz? bo ja robię taki najprostszy, ryż, mięso, przyprawy no i kapusta. Nadmiar zamrażamy
nie jadam
naszła mnie ochota na pieczarki nadziewane według przepisu TŻa mamy szkoda,że jej tu nie ma, bo raz, dwa by zrobiła

ja kiedyś piłam herbatki pobudzające prace jelit, ale niestety na mnie nie działały

doooobra zabieram się w końcu za obiad, bo TŻ już wrócił z pracy, a ja dalej w piżamie z laptopem

Stary 2011-02-09, 16:04   #2337
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
doooobra zabieram się w końcu za obiad, bo TŻ już wrócił z pracy, a ja dalej w piżamie z laptopem
haha no co Ty

ja zrobiłam pieczarkowa, mamcia martadele robi, i ziemniaki, nie cierpie tego, tosty sobie zjem, mniejsze zło prawda?
Stary 2011-02-09, 16:08   #2338
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tak. @ dostałam 23 stycznia.po 4 dniach brania luteiny. jeszcze na @ za wcześnie i nie wiem skąd ten ból. ale moje humory świadczą o tym,że się zbliża...
Ty w styczniu 21, a ja 13 lutego 21
O to niedługo dołączysz do grona 21 :P
Pamiętaj,że odstawiłaś piguły i organizm pewnie jeszcze nie przywykł to @ może szaleć
Cytat:

Na techniku farmaceutycznym jestem :P czyli ekhm robota ta sama co mgr tylko kasa dwa razy mniejsza :P Ale fajnie jest
Może @ może bejbik nie no żartuję ja mam proszek na przeczyszczenia w domu, sama robiłam na zajęciach, leży i czeka na kogoś kto mi podpadnie

Cytat:
UP daje staż chyba za 760 zł, a Unia Europejska 150 zl wiecej. Kumpel wlasnie takie wnioski robi, mowil ze pomoze
A szkolenie, to trzeba byc bezrobotnym, znaleźć szkolenie za ktore właśnie EFS płaci, ale to trzeba miec wtyki chyba ale sprobuje
Będziemy trzymały kciuki
Stary 2011-02-09, 16:39   #2339
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Na techniku farmaceutycznym jestem :P czyli ekhm robota ta sama co mgr tylko kasa dwa razy mniejsza :P Ale fajnie jest
Może @ może bejbik nie no żartuję ja mam proszek na przeczyszczenia w domu, sama robiłam na zajęciach, leży i czeka na kogoś kto mi podpadnie
Proszę Cię, nie strasz mnie ciążą
Już zaczyna mnie brzuch boleć, spodziewam się @ jakoś jutro wieczorem. I błagam, tylko nie później, bo jak mam uprawiać seks wtedy

Ej nie wiem, czemu na mnie to nie działa? Masakra, jestem lekoodporna.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:49   #2340
2gether4everx3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny Zaczynamy nowy wątek. Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg. cd! A więc podawajcie w pierwszym poście waszą wagę i wasz cel i wzrost

https://spreadsheets.google.com/ccc?...IF&hl=en#gid=0

NICK-------- WAGA--- CEL----- WZROST
milusia1991 ---47------- 45------- 165
aniabaniaa-----57-------56--------176
Cindy90-------56--------50--------166
agnesuk-------55--------50--------165
winyl----------61--------52--------165
psyhe666-----47---------41--------158
dimiti---------65---------60--------172
moooniaaaa
esolinka-------62---------58--------173
zooska--------59---------55--------179
Ewelka
bita smietana-63---------58--------175
adusia1554---63---------58--------168
nulka2509----54--------49--------167
moniq--------62---------55--------172

przepraszam jak kogoś zapomniałam a zapomniałam na pewno bo tylko tak szybko szybko napiszcie i wpisze buźka dziewczyny. NOWY WĄTEK NOWA SIŁA
Hejka
jestem tu nowa i nie bardzo wiem jeszcze co i jak, ale myślę, że szybko to ogarnę ; )

no ja też chcę schudnąć i szczerze powiedziawszy jakoś mi to nie idzie. zaczynam zawsze od każdego poniedziałku xd a jeśli już w jakiś dzień uda mi się opanować przed jedzeniem kolejnego nadrabiam xd . Macie może na to jakieś sposoby?? jak Wy się odchudzacie?

moja waga to jakieś 63kg! :O ( tak wiem, duuużo ;/ )
przy wzroście 168cm .
zaznaczam także, że nie chce mi się ćwiczyć < jedynie na wf - trenuje siatkówkę>
moim problemem są szerokie biodra, grube uda i od jakiegoś czasu zwałki na brzuchu + grubsze łydki ; /
poradźcie coś proooooszę : (
z góry dziękuję ; **
2gether4everx3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości