|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() chcesz dobić Kasilukę,która 1,5h przemyca miskę kaszki w dziób Olci ? ![]() moja zjadła tylko jajecznicę z dwóch jajek z pomidorkami. a, dziękuję za pokłony |
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
o u M , jajecznica już menu nie istnieje, tż pokazał jajo sadzone, i smyk tylko takie rozkazuje sobie podawać, w lejącym żółtku macza sobie chleb , oblizuje , wylizuje, a potem pokrojone białko zajada
a mnie uwiodły jaja w koszulkach, pyszota,czasem nie wyjdzie idealne, ale przynajmniej wiem że zawsze mi na miękko wyjdzie, bo tak w skorupce to różnie od wielkości jaja bywa szczerze to wykończyłby mnie bobas niejadek, pufa jęczy że jej mały nic nie chce jeść, po kilka podejść do jednej potrawy dobrze że przynajmniej z tym nie mam problemu co tam osikane majtasy |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
ja z jedzeniem też nie narzekam
pałaszuje aż miło, codziennie 2 obiady pochłania. dziś na kolację wyjadała tatusiowi barowy kebab w bułce |
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam sprawdzić gdzie śpi dziecko.
bo wczoraj przed 23, jak zajrzałam przed snem, to znalazłam ją na dywanie |
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dziewczyny, znalazłam coś na poprawę humoru... moda męska.... mężu bądz modny... http://pomponik.pl/galerie/podpatrzo...cie,1404331,13
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
o Anisia
dobrze, że moj tż z taaaaaką modą na bakier też mi się te chudziutkie girki od razu rzuciły w oczy ![]() kurcze kiedyś modelki i modele byli piekni , wymuskani, obecnie sa coraz bardziej dziwaczni nie jestem za takim trendem a Veronka mialam pytać co z Twoją kontrolą zusowską , bo tak dumam, że jak ma sie chodzące zwolnienie, to trzeba sie u nich stawić jak przyślą "zaproszenie " do ich siedziby ?
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, pytanie stanikowe.
Sprawdzalam sobie jaki powinnam miec rozmiar stanika. Wyszlo mi 75f. Szukam stanika do karmienia, ale nie takiego szmatkowego, bo takie mam, chce jakis ladniejszy. No i sie zastanawiam, czy przy karmieniu tez powinnam miec taki rozmiar, czy szukac jakiegos szerszego
|
|
|
|
#2319 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żenujące. Kuźwa pisowow-lperowe durnie. A wiecie co słyszałam, że ponoć mają zlikwidować ulgi podatkowe na dzieci... mam nadzieję, że mojemu tż się coś przesłyszało, bo jak jeszcze to zabiorom to mnie coś potrzaska.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz odpukac nie bylo nowego zaproszenia i mam nadzieje, ze nie przyjdzie, zwolnienie mam od neurologa do 20.02 ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Veronko , wiecej pod biustem nie potrzeba, bo po porodzie trochę żebra się kurczą
czasem to 75 rozciagnie Ci się nawet do 100 jak guma w babcinych majatasach musi być dość ściśle, stablinie, żeby nie robiło krzywdy, ale to już po rozciągnięciu , zapięte na najluźniejszą haftkę co do polskich biustonoszy to nie pomogę, bo tylko zagramaniczne obskakuję ale być może polskie się już tak nie rozciągają dobrze byłoby żeby ten "lepszy " biustonosz do karmienia miał fiszbiny, to daje lepsze podtrzymanie dla biustu http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203...iki_3.html?v=2 możesz sobie jakiś stary, wygodny, dopasowany przerobić na karmnik ja przy Mikim tak robiłam, tylko tych zapięć nie dostaniesz w pasmanterii miękkie do spania, z fiszbinami na codzień obwód to podstawa biustonosza jest najważniejszy do podtrzymania biustu ja dla przykładu mam ściśle mierzone pod biustem, 77 cm, raczej mi się nie poszerzy, żebym musiała szersze biustonosze nabywać kupuję zagraniczne 70 więc tak jak pisałam , trudno od razu dobrać dobrze biustonosz internetowo ale ogolnie w ciaży, to wszystkie fiszbiny powodują u mnie dyskomfort i najchętniej chodziłabym bez, ale to nie do pomyślenia, bo potem mogłabym mieć biust w stylu afrykańskich mamusiek Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-27 o 22:47 |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja obecnie mam pod biustem 85 heh, takze trosze wiecej niz Ty. wieczorem wlasnie chodze bez, bo mi sie w brzuch wcinaja hihi i tak mi najwygodniej, a zwlaszcza jak siedze przed kompem |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze jest to, ze skracał się dystans, ale kot identyko pozycja
a pod koniec mozna sie wystraszyc, jak widac tylko te duze oczy kocie
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
85? ściśle mierzone ?
Veronka, to moja mama nosi angielskie 80 a ona raczej z rozmiaru 44 mi w żebrach raczej nic nie przybywa, tłuszcz na tyłku i udach mi ląduje najlepiej w takim razie byłoby przymierzyć jakiś biustonosz nie polecam z fiszbinami żyłkowymi/plastikowymi , za słabo podtrzymują pufa miała taki biustonosz, i efektu push up w nim nie było http://moda.allegro.pl/biustonosz-do...434341470.html |
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
nie przepadam za nimi, ale to mi sie bardziej podoba, wyglada jak jakis najarany hehe
http://www.youtube.com/watch?v=2lA7z...eature=related ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
chyba sie do sklepu przejde, mam u mnie 4 takie fachowe gdzie mierza itp...brafitterki czy jak sei to zwie i tak sprawde Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-01-27 o 23:03 |
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
po porodzie kupujemy biustonosz o takim obwodzie jaki nosiłysmy przed ciążą
obwód ma się pozwolić niewiele odciągnąć od łopatek ( tak, lepiej jak sprawne oko dopasowałoby biustonosz, tylko nie dajmy się zwariować, ani wcisnąć wszystkiego, moja mama miała jednen niezbyt dobrany moim okiem stanik , zresztą chyba miałam rację bo popękał w szwach od ścisłości ![]() sklepy tradycyjne http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203...acjonarne.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-27 o 23:10 |
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
tak zrób najlepiej
bo szkoda kasy wydawać niepotrzebnie na razie zrob rekonesans w adresach sklepów i modelach biustonoszy ![]() mnie to najbardziej zastanawiają ceny w sklepach takie olbrzymie, gdzie dla porównania na e-bayu kupuje sie o połowę lub więcej taniej, za towar pełnowartościowy spadam , spokojnej nocy ![]() ![]() kot jaki Rasta , jeszcze ogonkiem sobie majtał |
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza??
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem. pierwsza lektura ogłoszeń za mną.
i tak właśnie dumam,że chyba jednak zainwestuję w cv raport,bo nawet nie wiem jaki % pracodawców w ogóle otwiera moje dokumentu w tym zalewie maili ![]() Muchomor w przedszkolu, w szatni przy przebieraniu usłyszałam tylko "ja nie będę tańczyć, ja NIEE lubię!" muszę jechać do urzędu miasta i strasznie mi się nie chce, idę spojrzeć czy mam jakiś autobus czy będę lazła 2km (ten akurat jeździ raz na godzinę albo rzadziej)
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
hello
idziemy na pocztę tż zażyczył sobie okna i drzwi do lego prezent na urodziny jak znalazł ale Miki popędu dziś dostał, zwłóczy ubrania i rozkazuje szybkie ubieranie nie wiem co to za zmiana spodni ocieplanych nie chciał, tylko dżinsy ogarnęłam nieco mieszkanie, powysychało na bez smug w przeciągach ostatnio mam takie przyspieszenie w piątek, żebym jak najdłużej nacieszyła się małżem bez przyziemnych spraw dzwoniłam do mojej mamy z opowiastką o drzwiach i Mikim, mało zawału nie dostała, od razu mega czarny scenariusz przed oczami jej leciał
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Dzis wezwalam lekarza, bo leczenie trzeba kontynuowac. Rano dziennie goraczka i wieczorem tez, kaszel okropny, a tak to odzyskal apetyt, energie i przestal miec biegunke. No ale nie wyleczony, wiec trzeba dalej. Bedzie na wieczor ![]() Iga jako Muchomorek musi wygladac git, wciep potem jakies foty ![]() Kurcze dla mnie to jakas abstrakcja to przedszkole, hehehe ![]() Czasem ma wrazenie ze pana Idźka jest rok starsza od mojego a nie o jeden dzień No nic, trzeba sie wdrażać w przedszkola, akurat w niedziele jedziemy w gosci do znajomych, ktorego zona jest przedszkolanką, wiec popytamy co i jak
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na razie moje pierwsze dziecko, które siedzi ze mną przy stole właśnie. |
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Baby nie gadam z Wami, Wy mi tutaj o jakiś podwójnych obiadkach, maxi kolacjach i podwójnych jajecznicach... phi. Idę sobie
![]() A tak serio to teraz nie nadrobię bo dziś coś zaszlajałyśmy z Olcią i wybywamy się odświeżyć na zewnątrz Jowiszkowa cudowne masz to pierwsze dziecko. Szkoda, że już kastrat zaszalałybyśmy i dzieci porozdawałybyśmy po naszej wątkowej rodzinie Wrócę niedługo, bądźcie grzeczne
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
boszzz, Jowiszowa nie katuj
jaki hrabia ten twój Filemon, spojrzenie wyniosłe, nikt nie podskoczy ![]() Kasia - dzięki, że o mnie pomyślałaś ![]() |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
zmobilizowałam się i go zważyłam. 6,9kg
pół kilo to mógłby zrzucić |
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
moja paniusia dziś dostała swoją pierwszą pomadkę
nawet ją nauczyła, że ma nie wykręcać całej bo się połamie więc co chwila wyjmuje i się maluje - dama ![]() ja też sobie poprawiłam humor - kupiłam sobie błyszczyk sephora i cienie lancome ). zawsze coś fajnego upoluję i co ważne - tanio
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

żenujące. Kuźwa pisowow-lperowe durnie. A wiecie co słyszałam, że ponoć mają zlikwidować ulgi podatkowe na dzieci... mam nadzieję, że mojemu tż się coś przesłyszało, bo jak jeszcze to zabiorom to mnie coś potrzaska.
nei nadrobiłam wiele bo wstałam po nocce o 17 

(ten akurat jeździ raz na godzinę albo rzadziej)
jaki hrabia ten twój Filemon, spojrzenie wyniosłe, nikt nie podskoczy