![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() chcesz dobić Kasilukę,która 1,5h przemyca miskę kaszki w dziób Olci ? ![]() moja zjadła tylko jajecznicę z dwóch jajek z pomidorkami. a, dziękuję za pokłony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
o u M , jajecznica już menu nie istnieje, tż pokazał jajo sadzone, i smyk tylko takie rozkazuje sobie podawać, w lejącym żółtku macza sobie chleb , oblizuje , wylizuje, a potem pokrojone białko zajada
a mnie uwiodły jaja w koszulkach, pyszota,czasem nie wyjdzie idealne, ale przynajmniej wiem że zawsze mi na miękko wyjdzie, bo tak w skorupce to różnie od wielkości jaja bywa szczerze to wykończyłby mnie bobas niejadek, pufa jęczy że jej mały nic nie chce jeść, po kilka podejść do jednej potrawy ![]() dobrze że przynajmniej z tym nie mam problemu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
ja z jedzeniem też nie narzekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
poszłam sprawdzić gdzie śpi dziecko.
bo wczoraj przed 23, jak zajrzałam przed snem, to znalazłam ją na dywanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() dziewczyny, znalazłam coś na poprawę humoru... moda męska.... mężu bądz modny... ![]() http://pomponik.pl/galerie/podpatrzo...cie,1404331,13 ![]()
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
o Anisia
![]() dobrze, że moj tż z taaaaaką modą na bakier ![]() ![]() też mi się te chudziutkie girki od razu rzuciły w oczy ![]() kurcze kiedyś modelki i modele byli piekni , wymuskani, obecnie sa coraz bardziej dziwaczni ![]() nie jestem za takim trendem ![]() a Veronka mialam pytać co z Twoją kontrolą zusowską ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Ania, pytanie stanikowe.
Sprawdzalam sobie jaki powinnam miec rozmiar stanika. Wyszlo mi 75f. Szukam stanika do karmienia, ale nie takiego szmatkowego, bo takie mam, chce jakis ladniejszy. No i sie zastanawiam, czy przy karmieniu tez powinnam miec taki rozmiar, czy szukac jakiegos szerszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz odpukac nie bylo nowego zaproszenia i mam nadzieje, ze nie przyjdzie, zwolnienie mam od neurologa do 20.02 ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Veronko , wiecej pod biustem nie potrzeba, bo po porodzie trochę żebra się kurczą
![]() czasem to 75 rozciagnie Ci się nawet do 100 jak guma w babcinych majatasach musi być dość ściśle, stablinie, żeby nie robiło krzywdy, ale to już po rozciągnięciu , zapięte na najluźniejszą haftkę co do polskich biustonoszy to nie pomogę, bo tylko zagramaniczne obskakuję ale być może polskie się już tak nie rozciągają dobrze byłoby żeby ten "lepszy " biustonosz do karmienia miał fiszbiny, to daje lepsze podtrzymanie dla biustu ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203...iki_3.html?v=2 możesz sobie jakiś stary, wygodny, dopasowany przerobić na karmnik ja przy Mikim tak robiłam, tylko tych zapięć nie dostaniesz w pasmanterii ![]() miękkie do spania, z fiszbinami na codzień obwód to podstawa biustonosza ![]() ja dla przykładu mam ściśle mierzone pod biustem, 77 cm, raczej mi się nie poszerzy, żebym musiała szersze biustonosze nabywać kupuję zagraniczne 70 ![]() ![]() więc tak jak pisałam , trudno od razu dobrać dobrze biustonosz internetowo ale ogolnie w ciaży, to wszystkie fiszbiny powodują u mnie dyskomfort i najchętniej chodziłabym bez, ale to nie do pomyślenia, bo potem mogłabym mieć biust w stylu afrykańskich mamusiek ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-27 o 21:47 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja obecnie mam pod biustem 85 heh, takze trosze wiecej niz Ty. wieczorem wlasnie chodze bez, bo mi sie w brzuch wcinaja hihi i tak mi najwygodniej, a zwlaszcza jak siedze przed kompem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
najlepsze jest to, ze skracał się dystans, ale kot identyko pozycja
![]() a pod koniec mozna sie wystraszyc, jak widac tylko te duze oczy kocie ![]()
#2326 |
Zakorzenienie
|
85? ściśle mierzone ?
Veronka, to moja mama nosi angielskie 80 ![]() ![]() mi w żebrach raczej nic nie przybywa, tłuszcz na tyłku i udach mi ląduje ![]() ![]() najlepiej w takim razie byłoby przymierzyć jakiś biustonosz nie polecam z fiszbinami żyłkowymi/plastikowymi , za słabo podtrzymują pufa miała taki biustonosz, i efektu push up w nim nie było ![]() http://moda.allegro.pl/biustonosz-do...434341470.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
nie przepadam za nimi, ale to mi sie bardziej podoba, wyglada jak jakis najarany hehe
http://www.youtube.com/watch?v=2lA7z...eature=related ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() chyba sie do sklepu przejde, mam u mnie 4 takie fachowe gdzie mierza itp...brafitterki czy jak sei to zwie i tak sprawde Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-01-27 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
po porodzie kupujemy biustonosz o takim obwodzie jaki nosiłysmy przed ciążą
![]() ![]() ![]() obwód ma się pozwolić niewiele odciągnąć od łopatek ![]() ![]() ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak, lepiej jak sprawne oko dopasowałoby biustonosz, tylko nie dajmy się zwariować, ani wcisnąć wszystkiego, moja mama miała jednen niezbyt dobrany moim okiem stanik , zresztą chyba miałam rację bo popękał w szwach od ścisłości ![]() sklepy tradycyjne http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203...acjonarne.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-27 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
tak zrób najlepiej
![]() bo szkoda kasy wydawać niepotrzebnie ![]() na razie zrob rekonesans w adresach sklepów i modelach biustonoszy ![]() mnie to najbardziej zastanawiają ceny w sklepach takie olbrzymie, gdzie dla porównania na e-bayu kupuje sie o połowę lub więcej taniej, za towar pełnowartościowy spadam , spokojnej nocy ![]() ![]() kot jaki Rasta , jeszcze ogonkiem sobie majtał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
ja jestem. pierwsza lektura ogłoszeń za mną.
i tak właśnie dumam,że chyba jednak zainwestuję w cv raport,bo nawet nie wiem jaki % pracodawców w ogóle otwiera moje dokumentu w tym zalewie maili ![]() Muchomor w przedszkolu, w szatni przy przebieraniu usłyszałam tylko "ja nie będę tańczyć, ja NIEE lubię!" ![]() muszę jechać do urzędu miasta i strasznie mi się nie chce, idę spojrzeć czy mam jakiś autobus czy będę lazła 2km ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
hello
idziemy na pocztę tż zażyczył sobie okna i drzwi do lego ![]() prezent na urodziny jak znalazł ![]() ![]() ale Miki popędu dziś dostał, zwłóczy ubrania i rozkazuje szybkie ubieranie ![]() nie wiem co to za zmiana spodni ocieplanych nie chciał, tylko dżinsy ![]() ogarnęłam nieco mieszkanie, powysychało na bez smug w przeciągach ![]() ![]() dzwoniłam do mojej mamy z opowiastką o drzwiach i Mikim, mało zawału nie dostała, od razu mega czarny scenariusz przed oczami jej leciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Dzis wezwalam lekarza, bo leczenie trzeba kontynuowac. Rano dziennie goraczka i wieczorem tez, kaszel okropny, a tak to odzyskal apetyt, energie i przestal miec biegunke. No ale nie wyleczony, wiec trzeba dalej. Bedzie na wieczor ![]() Iga jako Muchomorek musi wygladac git, wciep potem jakies foty ![]() Kurcze dla mnie to jakas abstrakcja to przedszkole, hehehe ![]() Czasem ma wrazenie ze pana Idźka jest rok starsza od mojego a nie o jeden dzień ![]() No nic, trzeba sie wdrażać w przedszkola, akurat w niedziele jedziemy w gosci do znajomych, ktorego zona jest przedszkolanką, wiec popytamy co i jak ![]()
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na razie moje pierwsze dziecko, które siedzi ze mną przy stole właśnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Baby nie gadam z Wami, Wy mi tutaj o jakiś podwójnych obiadkach, maxi kolacjach i podwójnych jajecznicach... phi. Idę sobie
![]() A tak serio to teraz nie nadrobię bo dziś coś zaszlajałyśmy z Olcią i wybywamy się odświeżyć na zewnątrz ![]() Jowiszkowa cudowne masz to pierwsze dziecko. Szkoda, że już kastrat zaszalałybyśmy i dzieci porozdawałybyśmy po naszej wątkowej rodzinie ![]() ![]() ![]() Wrócę niedługo, bądźcie grzeczne ![]() ![]() ![]()
#2337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
boszzz, Jowiszowa nie katuj
![]() ![]() Kasia - dzięki, że o mnie pomyślałaś ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
zmobilizowałam się i go zważyłam. 6,9kg
![]() pół kilo to mógłby zrzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
moja paniusia dziś dostała swoją pierwszą pomadkę
![]() ![]() ![]() ![]() ja też sobie poprawiłam humor - kupiłam sobie błyszczyk sephora i cienie lancome ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.