![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Paulinko załatwiłam początkującego fotografa niestety Wszystkich których wymieniłaś mieli już zajęte terminy
![]() ![]() anoxee super nalepki sama się nad taki zastanawiałam ![]() Ja też prosze dziś o mocne kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zadomowienie
|
Czyli jedną ręką za Madzia000 a drugą za ciebie
![]() ![]() A ja nie jestem zwolenniczką takich naklejek. Na różne imprezy ok, ale na wesele jakoś mi się tak nie widzą. W tej kwestii jesteśmy z TŻ tradycjonalistami. Najważniejsze jednak, że Wam się podobają.
#2313 |
Zakorzenienie
|
Tasia mi się podobają ale jednak zdecydowałam się na kokardy i zawieszki na co którąś butelkę
![]() ![]() ![]() Ja ogólnie jeszcze zastanawiam się nad konfeti mama twierdzi , że cytuję " Kto to będzie sprzątał pod kościołem !!!!!! a na sali będzie jeden wielki syffff jeśli będzie to " ![]() Tak więc sama nie wiem co zrobić ![]() Do Tego TŻ wyjechał w delegację i mi jakoś smutno , że jest takkkk daleko + nie zadzwonili jeszcze do mnie w sprawie pracy i tracę nadzieję , że dziś zadzwonią ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Jakoś od wczoraj jestem załamana tym wszystkim nie wiem może po prostu wyjazd TŻ mnie tak załatwił + sprawa z fotografem i to jak można naprawdę zawieść się na ludziach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zadomowienie
|
Muszę się pochwalić... wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę anty. Kwas foliowy łykam od 1,5 m-ca, dzisiaj chcę iść po Vita-min mama. Byłam dziś także u internisty, skierował mnie na morfologię, ob, cukier i tarczycę. Za 2 tygodnie idę na cytologię. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i będziemy mogli rozpocząć starania o dzidziusia. Moje największe marzenie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
anoxee my też chcemy zacząć starania po ślubie
![]() ![]() Ale kwas foliowy chyba niebawem zacznę łykać również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile macie lat? Zadziwia mnie wasza chęć posiadania dzidzi
![]()
![]() |
#2318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- 25 :d
![]() |
#2319 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie żywe i nie wyobrażam sobie sztucznych, z resztą strasznie ich nie lubię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- 25 i bardzo bardzo chcę mieć dzidzię!!! Może bym miała inne spojrzenie na to (może chciałabym jeszcze zaczekać) gdyby w związku z moim schorzeniami, nie gonił mnie czas. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zadomowienie
|
24, tż 28.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jesteście takie stare ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zadomowienie
|
Ja też wcześniej pisałam o dzidzi. Skierowanie na badania już mam.W czwartek ide do gin z wynikami,i zaczynam z kwasem. Ale TŻ powiedział że zaczynamy w noc poślubną, żebym mogła wypić za nasze zdrowie. Ja generalnie w ogóle nie pije, a w ciąży to pewnie i z gazowanych napojów zrezygnuje
![]() Gdyby nie fakt, że niektóre kobiety źle znoszą pierwsze miesiące ciąży( znając moje szczęście ja też) to pewnie już byśmy działali. W sumie to nie, jest jeszcze jeden powód. Kiedyś TŻ powiedział do mnie-" i jak ty tak chcesz iść z brzuchem do ołtarza? I twoją wymarzoną suknię trzeba będzie przerabiać- pamiętaj o tym i nie wypijesz nawet szampana" Czasami mam wrażenie że ja bardziej czekam na noc poślubną niż na ślub... Strasznie brzmi, ale ja chce już małego szkraba... Ja mam 26 lat, tzn za 3 tyg skończę ![]()
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2012-07-16 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Rozeznanie
|
ja wczoraj skończyłam 24
![]() wogóle to jeździliśmy przez weekend zapraszać gości...i powiem wam szczerze że mam juz dostyć... Tż w sobotę kupił sobie garnitur koszulę kamizelkę spinki pasek i buty ![]() ![]() Edytowane przez sloneczko740 Czas edycji: 2012-07-16 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Słoneczko rozumiem Cię bardzo dobrze ja cieszę się , że to zapraszanie poszło nam tak szybko !
Tasia my też dlatego również czekamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() upadly_aniol00 mojego TŻ też więcej nie ma niż jest. Np. w ciągu ostatniego miesiące był na miejscu 7 dni. Z czego oczywiście ja też pracowałam, więc widywaliśmy się wieczorami... I też zastanawiałam się czy figurka na tort, czy kwiaty, czy nic, czy zawieszki na butelki, czy krawaciki, czy nic, co do kościoła, jaki bukiet... W końcu przestałam. Ze wszystkim jestem sama, nie ma mi kto doradzić. Dałam sobie spokój bo to wszystko wyjdzie w praniu. Będę zamawiała tort, to wybiorę ozdobę, będę ustalała z dekoratorką to wybiorę ozdoby na butelki. Natomiast dzisiaj załamał mnie TŻ inną sprawą. Mamy ślub na 16. Wczoraj było wesele w moim kościele, na 16 właśnie. Gości 90, do sali 20km. Byli na miejscu o 19!!! A ja mam dwa razy więcej gości, dwa razy dalej i pewnie milion bram. Niestety zaproszenia podrukowane, bo tak bym zmieniłam przynajmniej na 15. Oj nie przemyślałam tego..
#2327 | |
Rozeznanie
|
my z tż też zaczynam się starać o dziecko od października
![]() mam nadzieję że z tymi zaproszeniami skończe w tym tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
a co do tej godziny 16 to się nie stresuj... u mnie koleżanka miała na 17 ślub 240 gości i kawał do sali... i powiem Ci że bardzo sprawnie poszło z życzeniami... bo ona jak ktoś próbował się rozwodzić z życzeniami to mówiła tylko dziękuję i juz następny następny i poszło bardzo szybko naprawdę więc nie sie martw ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- a tak wogóle dziewczyny to jestem chora straciłam głos nic powiedzieć nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Tasia aż nie wierzę ! coś może nie sprawnie to poszło ja mam ślub na 18 , 140 gości do sali z 10 km i planujemy zjawić się na sali ok 19.30 więc głowa do góry na pewno tyle czasu Wam to wszystko nie zajmie .
Ja na TŻ nie mogę nic powiedzieć ponieważ we wszystkim mi pomaga i razem zawsze podejmujemy wszystkie decyzje . Teraz zaczął nową pracę więc wiadomo, że ma dużo na głowię ale mimo tego stara się pomóc jak może no i te wszystkie ważniejsze sprawy staraliśmy się wcześniej załatwić więc teraz już takie drobnostki zostały i ostatnie ustalenia z -orkiestrą miesiac przed kazali przyjechać ( paulinko u Ciebie też tak mówili czy nawet później kazali przyjechać ? -kamerzysta, fotograf tydzień przed - zadzwonić tydzień przed do kierowcy - na początku września pojechać i wybrać bukiet -umówić się na próbną fryzurę i makijaż w sierpniu i najważniejsze kupić sukienkę i buty na poprawiny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mów na siłę, daj gardłu odpocząć. Baaardzo dużo pij i ssij tabletki na gardło. Pomaga też płukanie gardła solanką-mocny roztwór. To mojej sposoby. Dziewczyny, a która się wybiera na Sunrise do Kołobrzegu??? Bo ja w związku z tą imprezą muszę się przenieść do rodziców na 10 dni, bo tutaj- mieszkam 100 m. od sceny- bym chyba zgłupiała. A o tym że strach samochód zostawić pod domem, nie wspomne.
![]() |
#2330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Paulinko a czego będą się uczyć
![]() Ja też nie wiem czy wcześniej nie pojedziemy ponieważ teraz nie wiadomo jak TŻ będzie miał wolne dni ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- A i czy może orientujesz się ile mniej więcej tych pomysłów na konkursy musimy przygotować ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zapraszania też mam dość, zostało nam chyba 5 zaproszeń i nie możemy się zebrać żeby je rozdać, a zostały nam 2 tygodnie bo na 1 sierpnia mamy potwierdzenie przybycia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() umówiliśmy się z księdzem na protokół na jutro na 17:00. Mieliśmy też jechać jutro na salę dogadać menu, ale chyba jutro czeka nas pogrzeb, zmarła mama tż chrzestnego. I ogólnie lipa jest, bo tak szykowali się na wesele że się pobawią, a tu żałoba ![]() lecę na pocztę odebrać paczkę z biżuterią ślubną (mam nadzieję że będzie ładna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A konkursy to ja im wysłałam linki z yt ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2334 |
Rozeznanie
|
Karolcia czekamy na zdjęcia biżuterii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2336 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zadomowienie
|
wo.. tyle napisałyście ze już nie pamiętam wszystkiego co miałam dopisać:
ja jestem stara ![]() dzidziusia planujemy ale jeszcze nie teraz.. może jakoś za rok. ![]() ![]() ![]() paznokcie to myślałam nad czym takim co w załączniku Konkursy chyba 3 a wódek do rozdania 10 półlitrowych i 10 tych malutkich( ale razem z bramami to liczę ) chyba wystarczy... jej..ja nie pamiętam kiedy do kogo miałam się zgłosić muszę jakoś poszukać może to gdzieś zapiałam.. zaraz zajrzę do klubu zobaczyć makijaż ![]() a my dziś idziemy na tańce - zapisałam się na tygodniowy kurs - codziennie 75minut zobaczymy jak po tygodniu będziemy tańczyć do tego zaczęliśmy z TŻ ćwiczyć i teraz mamy trochę zakwasy - mam nadzieje ze damy radę z ćwiczeniami i tańcem ale to chyba już ostatni moment żeby zadbać o siebie a ja bym chciała jeszcze z 5-7kg zrzucić.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Paulinko zdradź tytuł
![]() Ja mam problem ponieważ ta nasza orkiestra grała u mojego brata 2 lata temu na weselu więc bym chciała żeby zabawy się nie powtarzały Tak w ogóle dostałam pracę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zadomowienie
|
ale pedzicie
![]() ![]() Z nowosci-zaproszenia prawie rozdane-i tez juz mam dosc tego ![]() ![]() Ilez mozna mowic o tym samym ![]() Ale doslownie na palcach moge policzyc osoby ktore cieplo zareagowaly i faktycznie sie cieszyly z nami ![]() ![]()
#2340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
i jestem na razie bardzo zadowolona ale dopiero po weselu się wszystko okaże Cytat:
![]() ![]() na pewno wszystko ogarniecie a możesz się pochwalić co za praca? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.