|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Chawa,Fatal-dzięki.coś będę musiała pokombinować
![]() chyba z nudów,że znowu sama jestem budyń ugotuję...
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
|
#2313 |
|
Zadomowienie
|
rojku, muffinka tak piszecie o voice of poland tego nie ogladam, ale wiem, ze udzial bierze Mateusz Krautwurst - kolega ze szkoly
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Aniu Lili troche Wam dokazuje, ale fajnie, ze Twoja mama Wam pomaga i ze macie w niej wsparcie czy dzien czy noc Glam czy Ty cos na to swedzenie bierzesz??? |
|
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
No dziewczyny ja chciałabym mieć już za sobą poród, tylko mam schizy że za żadne skarby nie chcę rodzić w nocy, po prostu jakoś nie mam wtedy kompletnie sił i muszę się wyspać
Jeju strasznie długo z Ggorą to trwa, a ona już trzeci dzień z bólami się męczy? Przecież nie da rady potem wyprzeć małej jak jej teraz tyle energii pójdzie, kurde no, siedzą tam i patrzą jak się dziewczyna męczy .Dalia szalejesz kobieto, zeby tak do rana , masz zdrowie |
|
|
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ja tez jestem zwolenniczka muzycznych programow,ogladam wszystkie tutejsze .Biedna ggoraa kurcze,tyle dni .Ciekawe,co z reszta dziewczyn sie dzieje.Nie_wiem moze zapomnialam spisac numer,a Bahamadia tez sie nie odzywala,czy tylko mi sie wydaje?? Mi ginka kazala pospacerowac przez weekend,zeby sie cos moze ruszylo,wiec wczoraj skorzystalam z jej rady,ale troche przegielam chyba z dlugoscia trasy,bo ledwa wrocilam .Nie chodzilam juz dawno i wszystko mnie na drodze powrotnej bolalo.Ale potem polezalam i bylo ok.Ale chyba cos pomoglo,bo faktycznie pobolewa mnie dzisiaj podbrzusze.Ale sie nie nastawiam,jak pisalam ostatnio-teraz przez tydzien zaciskam nogi
|
|
|
|
#2316 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się niedzielnie
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za ggoraa Cytat:
A tak apropos jest tu ktoś ze Śląska ? okolice Katowic? |
||
|
|
|
#2317 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że nie tylko ja nie wyspana jestem Aż 6 h spałam Szał ![]() Glamm wiem, że Cię do szału doprowadza leżenie i drapanie, ale nie masz na to wpływu. Ciesz się, że na mamę możesz liczyć, bo na pewno rozumie co i jak. Pewnie córeczce trudniej to zrozumieć. Seona to dobrze, że jednak pampersa mała miała To trzymam kciuki za Ggorę żeby szybciej poszło, szkoda, że tak ją męczą. Rojku też oglądam Voice całkiem fajny program
Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-10-23 o 12:27 |
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny miałam skurcze takie że szok w nocy... myslałam że juz bede rodzić, co 3 min były skurcze ale pochodziłam, porobiłam prysznic i stały się mniejsze. A dziś cały ranek skurczowy. Bałam sie bo nie spakowana torba a tu jakby w nocy jechac to trzeba by szybko pakowac
dzis siadam i pakuje zaraz bo te skurcze to niepokoją mnie a z drugiej strony już blisko taka ekscytacja we mnie jest. tylko dziwne ze w czasie każdego skurczu mała się napina i rusza...
|
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry,
A ja po ciężkiej nocy... o 3:25 musiałam wstać, bo pół nocy mnie mdliło i po 3. nie wytrzymałam i... Makabra... z dużym brzuchem dużo ciężej się wymiotuje No i teraz trochę chodzę, jak takie zombi... rośnie, rośnie... moja niunia przez ostatni miesiąc urosła ok 1kg, a ja 2kg... (leci nam 38t.c) Seona- też niezłe przeboje Dobrze wiedzieć, że takie rzeczy mogą się dziać
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-10-23 o 12:32 |
|
|
|
#2320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
cześć mamusie
ggoraa jeszcze nie urodziła?? bosz to oni ją tam wymęczą... biedulkadreamnes ewidentnie cosik się zaczyna ja dziś spałam od 23 do 8 rano a później jeszcze w łóżeczku z mężem do 12 leżeliśmy po śniadanku![]() a ja znowu jestem głodna-dziś w menu placki ziemniaczane i fasolka po bretońsku i schabowe od babci
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
eee jeszcze nie ide
czekam aż mi siostra szlafrok przywiezie bo zapomnialam z rodzinnego domu wziąć a na 28 mam ktg wiec może doczekam, Jak bedzie bardzo boleć to bede jechać na razie i tak nie ma mnie kto zawieść bo mąż na mecz pojechał grać mecz
|
|
#2323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,ale nie umiem dobrych zrobic,tzn tego gulaszu.Kiedys jadlam przepyszne na stacji benzynowej gdzies miedzy Wloclawkiem,a Malborkiem .Malenka stacja,gdzies na uboczu,niezbyt zadbana delikatnie mowiac,ale te placki byly wysmienite.Ale chyba kucharz byl z prawdziwego zdazenia,bo nawet wygladal,jak kucharz
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biore essentiale forte zeby watrobe wspomoc- gin mi kazal. Ale nast razem kupie esseliv bo o polowe tanszy
|
|
#2325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
rojku on swietnie spiewa to fakt, ale za bardzo nosa zadziera przez to mu nie wychodzi - wydal nawet plyte, ktora okazala sie totalnym niewypalem, bo podobno bylo na tej plycie za duzo narcyzmu a za malo talentu
![]() Glam o tyle dobrze, ze dodatkowo nie musisz sie faszerowac tabletami - kuzynka tez miala cholestaze i jej gin przepisal jakis antybiotyk i masc na swedzenie
|
|
|
|
#2327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny,czy to normalne,że dłonie-palce mnie bolą-tak jakby stawy,że jak pięść zaciskam to boli?
poza tym czuję co jakiś czas jakby mi szpilki wbijano w pęcherz tak od góry....why? jakis sąsiad słucha jakiejś "muzyki" że tylko dudnienie słyszę .... i chyba drugą kawke wypiję bo już nie wiem co ze sobą zrobić...??
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-10-23 o 13:18 |
|
|
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dla Julci mam sukienke właśnie cos takiego jak opisujesz ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
A do jakiej kwoty ?? Ja mam córcie w wieku 4,5 latka także może pomoge
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a mi sie poprostu wydaje że u ggory to lekarze czekaja a ż wkońcu da w łape i poszło by juz siurkiem wszystko. Jakos strasznie długo ja trzymają i to jest dziwne a jak dała by w łape to maluszka by miała już przy sobie. Takie jest Moje zdanie.
|
|
#2332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami i ja odczuwam jakieś kłucie - ale myślę, że to normalne w ostatnim etapie ciąży... Mam nadzieję
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
Seona niezłą przygodę mieliście. Mi koleżanka z pracy opowiadała, jak jej synek w nocy zaspany szedł robić siusiu i się pomylił zamiast do łazienki poszedł do sypialni rodziców i nasikał na tatę ![]() Ggoraa współczuje, strasznie ją wymęczą - cały czas trzymam kciuki ![]() Cytat:
pakuj tą torbę na wszelki wypadekA ja mam dziś gorszy dzień, nawet sobie popłakałam z rana. Nic mi się nie chce - wczoraj jeszcze miałam wenę i okna pomyłam a dziś normalnie bym się zawinęła w koc i schowała przed całym światem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
może i mam spuchnięte dłonie
pewnie takmam takie dziwne inne bóle,że w ogóle bym tego nie powiazała z ciążą... np leże sobie a kolana mnie bolą-tzn stawy Myszeczko wyślę Ci pw za chwilkę też mie się wydaje,że lekarze czekają na kopertę u Ggory ![]() własnie tego się boję-że bedą mnie i dziecko tak męczy aprę dni aż w ostatnije chwili zrobią cc![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-10-23 o 13:44 |
|
|
|
#2335 |
|
Rozeznanie
|
to jest straszne że biedna Ggoraa tak się meczy ,ale coś czuje ze podziele tem los .
dreamnes zaczyna sie cos dziać ![]() Ja nie dawno wrociłam z kauflandu -i dopiełam się w płaszcz-a 1,5 tyg temu chciałam go ubrać i nie darady było,znaczy że brzuszek się obnizył. Wczoraj tz wieczorem męczył się z tą karuzelą z fp po przeróbkach szwagra -dziś kupie baterie i będzie wielka próba -czy zostaje czy śmietnik
|
#2336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myszeczko właśnie dlatego się zdecydowała na takie a nie inny szpital, u mnie przynajmniej jest oficjalny cennik. Wystawiają paragon itp. a nie, że trafia to do czyjeś kieszeni. Ale z tego co się orientowałam, jak podanie leków nie pomaga a akcja porodowa nie postępuję to z cc też nie zwlekają. Sporo zależy od lekarzy. Dreamnes lepiej się spakować Bo nigdy nic nie wiadomo
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przewertowalam juz setki artykulow, forow i stron i wszedzie pisza to samo... Duzo pic, dieta jak przy chorej watrobie- niskotluszczowa, leki wspomagajace trawienie i wydzielanie zolci W szpitalu to podaja kroplowki z glukozy i witaminy c no i monitoruja tetno dziecja, usg z przeplywami- bo niestety cholestaza moze powodowac szybsze starzenie lozyska Ja na szczescie mam na wynikach troche powyzej normy, ale sa dziewczyny ktore maja normy 10-30 razy wyzesze no i one niezwlocznie ida do szpitala, bo czasem trzeba ciaze szybciej rozwiazac Ale ja poki co moge sie drapac w domu i tylko czestsze kontrole
|
|
#2338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wczoraj przed snem tez poplakalam bo patrzyłam na tż i on ma pieprzyka pod okiem takiego malutkiego i jak moja mama go 1 raz zobaczyła to chciała mu zmyć tą kropeczkę bo myślała że ubrudził sie i łezki mi poleciały jak pomyślałam sobie że moja Alusia by miała takiego tatowego pieprzyka
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakis tam hormon jest po to zeby rozluznic spojenie lonowe- zeby maluchowi latwiej bylo wyjsc no i przez niego ( plus opuchlizna) stopy sie powiekszaja czy tak jak ciebie bola kolana rece itd
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry był ten synek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

.
.
.Nie chodzilam juz dawno i wszystko mnie na drodze powrotnej bolalo.Ale potem polezalam i bylo ok.Ale chyba cos pomoglo,bo faktycznie pobolewa mnie dzisiaj podbrzusze.Ale sie nie nastawiam,jak pisalam ostatnio-teraz przez tydzien zaciskam nogi 
Aż 6 h spałam 

a z drugiej strony już blisko
Makabra... z dużym brzuchem dużo ciężej się wymiotuje
bosz to oni ją tam wymęczą... biedulka
,ale nie umiem dobrych zrobic,tzn tego gulaszu.Kiedys jadlam przepyszne na stacji benzynowej gdzies miedzy Wloclawkiem,a Malborkiem 
pewnie tak