|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Monia widać po Twoim syneczku, że jest taki przytulak kochany
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
Moniczko
|
|
|
|
#2314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
Ha spaliłam na rowerku 300 kcal
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka bo to jest staare zdjęcie z wakacji
a w albumie rzeczywiście go nie ma ale zaraz dodam to będziesz mogła zobaczyć ![]() Babcium naprawdę cudownie czyta się takie słowa jesteś wspaniałą osobą
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
meedzik fajna fotencja w avatarku
![]() A ja wrocilam z pracy i zaczynam odczuwac pierwsze oznaki rzucenia palenia, tzn mam wrazenie ze zwalnia mi sie metabolizm ![]() Nie pale juz 4 dzien fakt odczuwam lekkie oslabienie ale mam problem w porcelanka Nie wiem o co kaman, ale mam nadzieje ze to minie![]() Z dieta tez jeszcze nie moge dojsc do idealu, brak u mnie wypracowanych nawykow zywieniowych to chyba moj podsawowy blad
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka, Czekoladko dziękuję Wam za komentarze
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
Muffinek666,Meeedzik
![]() ![]() klaski: ,a tak w ogóle to cały dzień trzymam dietę ,a jak przyjdzie wieczór to kicha .A tak bym chciała aby moja rodzinka jeszcze kiedyś mnie zobaczyła szczuplejszą !!!,ale to tylko marzenie bo chyba się nie uda ![]() ![]()
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TYeraz chce do 52 zrzucic I weirze ze się uda A zaparcia miną po jakims tygodniu. Polecam codziennie na sniadanie płatki + otreby (1-2 łyżki) z mlekiem. Uwierz mi czynią cuda. Działają jak miotełka i wymiatają wszystko niepotrzebne. Wytrwałości w rzuceniu nałogu. Mi jeszcze do konca sie nie udało. Po pol roku niepalenie (wydawalo mi sie ze juz bezpieczny moment zeby od czasu do czasu zapalic) okazyjnie siegam. Raz na tydzien czasami czesciej - jeden papieros. I moge rzec ze nalogowcem nie jestem. Chodze dla towarzystwa z kol z pracy czasami
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Hej moje kochane ;*
U mnie znów kolejny spadek Waga spada a co najlepsze, wcale nie ograniczam sobie jedzenia Pewnie teraz już stanie, bo i ja więcej chudnąć nie chcę, no i to już jest chyba dolna granica mojej wagi Cieszę się, że tak szybko spadło a teraz tylko utrzymywanie ![]() Dla przykładu podam moje wczorajsze menu Rano kawa Ś: bułka słodka z czekoladą i budyniem O: dwa naleśniki z serem białym polane trochę śmietaną P: pasek czekolady i kawa K: 2 kromki chleba (zwykłego) z serkiem kanapkowym i pomidorem + zielona herbata a po kolacji spora garść chipsów zielona cebulka A na dziś: Ś: bułka słodka z czekoladą i budyniem ( kurcze już od 4 dni jem te bułki na śniadanie Tż mi kupuje a są takie pyszne, że nie mogę się oprzeć ) ![]() 2 ś: jogurt pitny Jogobella O: frytki ( mam takiego smaka jak nie wiem dawno nie jadłam ) z tzatzykami P: kawa i pewnie coś słodkiego K: 2 kromki jeszcze nie wiem z czym A w piątek mama robi pierogi ruskie na obiad Uwielbiam pierożki Dziś idę z psem do fryzjera, bo zarósł jak nie wiem a ja uwielbiam go w króciutkich włoskach dodaję Wam zdjęcie mojego Skarba w nowej cieplutkiej bluzie z polaru
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zaczelam palic w wieku 18 lat i zabralam sie za rzucanie po prawie 10 latach ''dymienia''. Niestety mialam bardza slaba''silna wole'' wiec poprosilam domowego lekarza o pomoc. Przepisal mi takie fajne tabletki, chyba sie Tabcin nazywaly. Zaczelam je lykac, jednoczesnie wypalajac jeszcze 2-3 papierosy, po tygodniu calkiem przestawilam sie na tabletki. Bralam je jeszcze przez pare tygodni, bo tyle trwa kuracja. Jak reka odjal w tym czasie chodzilam bardzo duzo, i zaczelam pic w wiekszych ilosciach zielona herbate. Tak wiec trzymajcie sie dziewczyny Jak na razie zjadlam na sniadanie..chlebka bialego z miodem, i jedna kromke z maslem orzechowym |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj nie pisałam nic, bo cały dzien w pracy byłam a jak wróciłam byłam tak zmeczona, ze pdłam od razu ![]() Dzisiaj tez niewyspana w dodatku pogoda jest straszna pada co chwile i strasznie wieje, reanimuje sie kawka ![]() Dobrze ze juz jutro wolne ![]() meeedzik super sa Twoje foteczki, jak zawsze za spadek, a Twoj piesek swietne ma to ubranko![]() bialaczekoladka ja mam tak samo, ale przetrwamy to początek jest najgorszy bo organizm sie przyzwyczaja do zmian![]() babciam po Twoich postach nawet widac, ze jestes bardzo życzliwa dla innych , Twoje dzieci i wnuki musza byc dumne z takiej babci ![]() paulownia te tabletki o których pisałas sa dostepne tylko na recepte? A co do inga0045 to moim zdaniem zwykła prowokacja, dziewczyna powinna sie leczyc...poza tym moja droga nie zasmiecaj nam watku tylko uciekaj na KZ I zastanów sie nad sobą bo marnie widze Twoja przyszłosc;/Dzisiejsze menu: 1.pizzerka 2.pomarańcza 3.zupa pomidorowa + kanapka z serem zołtym 4.jogurt malinowy light 5.wiesniak z pomidorem Niepotrzebnie ta pizzerke pozarłam rano;/ teraz zaluje;/ bo wcale taka dobra nie byla
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie wczoraj kolejny dzień diety zaliczony. Od świat juz 0,7 kg poszlo w zapomnienie i mam nadzieje ze nie wróci
J Dziś na wadze 56,2 kg. Mam nadzieje do końca lutego dojść do 52. Zobaczymy. Choć nie obrażę sie jak 53 będzie![]() Na początku marca zamierzam po suknie się udać. Wielki dzień już 19 maja!!! Wydaje mi się ze marzec będzie optymalnym terminem do zakupu sukni. Chociaż musze do salonu pójść i popytać czy nie trzeba wcześniej. Jak myślicie?? Moje menu na dziś: I - płatki (mieszanka Just fit + łyżka otrąb pszennych + łyżka otrąb granulowanych truskawkowych) z mlekiem II- 1,5 kromki razowca z almette i pomidorem III = II IV risotto z kurczakiem i warzywami V - serek wiejski z miodem albo pomidorem. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
czbasia
za spadek napewno do konca lutego schudniesz tyle ile chcesz![]() Ja bym juz sie zaczela rozglądac za suknia, zeby w razie czego byc zorientowana Masz juz jakas na oku?Własnie tez tak mysle, ze jesli nie dowale nic przez reszte dnia to jakos ja spale
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak paliłam przez przeszklo 15 lat!!! Masakra teraz dociera ile mam lat, hehe Az zaczelam sie spotykac z TZ. I postawil mi ultimatum. Albo papierosy albio on dalez wyjezdza. Pracowal wtedy w delagacjach w Niemczech. Przyjezdzal na urlop tylko. Z mojej str padlo zapewneinie ze rzucam z jego ze szuka pracy w Polce. I od grudnai zeszlego roku nie pale. A Marcin jest Polsce. I nasz ślub juz w maju!!
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dla urody lepiej - mam ladniejsza cere i jestem w lepszej kondycji . U mnie pizza byla wczoraj i mam dosc na jakis czas, dzis bede piekla kurczaka na obiad.
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Przejde sie do lekarza moze mi wypisze, chociaz ona jest niechetne do wypisywania czegokolwiek
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na pomoc rodzicow wiem ze bede mogla liczyc. Ehh.. ciezko teraz " mlodym" hahahaha na starcie.---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
U tż w domu tez jest tequila taka sama jak Twoja. Musze jej sprawic jakies ubranko bo wyglada super!!!! A zazdroszcze spadkow. Patrzac na Twoje jedzonka moze jest kaloryczne ale nie ejsz za duzo i zapewne spalisz w ciagu dnia (wiem ze aktywna osoba jestes) Jeszcze raz gratuluje
|
||
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Suknie prZegladala tyle co w necie na stronach salonu w ktorym raczej bede kupowac. Wkleje zdjecie to ocenicie. JKestem niska i jak myslicie pasowala by?? Strasznei mi sie podoba ta co wkleiłam
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obie sa śliczne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o jaaaaaa ?---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
fajnaaa ! mi sie podoba i wydaje mi sie ze na niska osobe nie powinna żle wygladac
|
||
|
|
|
#2335 | |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
**A ja już na nogach mimo ze mam wolne :P same widzialyscie, ze ostatnio spalam prawie do 12 ![]() Posluchalam was i wczoraj kupilam sobie jogurt naturalny i otręby przenne, zeby sprobowac rano zjesc. Także dzisiaj zaczelam dzien od jogurtu naturalnego+4 lyzki otrębów+3 lyzeczki marmolady truskawkowej(nie lubie smaku samego jogurtu nat. ;/) Co do planow jedzeniowych na reszte dnia... jeszcze nie mam ;p ale jestem w domku wiec pomysle. Jutro wszyscy mamy wolne wiec chyba posprzatam troche w domu zeby sie przyjemnie siedzialo ;p bo na dworze straaaasznie. Cytat:
Twoje menu faktycznie wcale nie takie zle, zwlaszcza ze z tego co widze regularnie i w malych ilosciach, a to ze troche wiecej kaloryczne niz zwykle... ;p Gratuluje spadku wlasnie osiagnelas moja wymarzona wage (( Ja bym chciala z 4 kg zrzucic do marca... uda sie?
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia dziękuję kochana
![]() Czbasia a mój Tż to też Marcin Gratuluję spadku na pewno do lutego uda Ci się osiągnąć wymarzoną wagę Trzymam mocno kciuki za Ciebie ![]() No i dziękuję A co do mojego psiurka to ja go uwielbiam w ubrankach no i on bardzo lubi się ubierać ma już 3 bluzy, kurtkę i kombinezon zawsze jak wyciągam jego ubrano to się cieszy, bo wie że na spacer pójdzie ![]() A co do mojego jedzenia, to chyba masz rację w sumie dużo nie jem, ale zawsze to na co mam ochotę już przyzwyczaiłam się do mniejszych ilości i najadam się takimi porcjami no i masz rację, ćwicząc spalę nadmiar kalorii i może dlatego waga nie wzrasta a jest mały spadek ![]() A co do mieszkania z Twoimi rodzicami, to na pewno wszystko będzie dobrze, tym bardziej jak piszesz, że zaakceptowali i zawsze będziesz mogła liczyć na ich pomoc
|
#2337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otreby bede jadla chyba w wiekszych ilosciach niz teraz![]() Ja do zrzucenia mam o wiele wiecej niz Ty kochana ale to nic U mnie w domu wszyscy pala i na okolo znajomi przyjaciolka takze latwo nie jest, ale bez tych papierosow czuje sie wolna doslownie takze to mnie umacnia ![]() Cytat:
![]() Mi bedzie teraz napewno o wiele trudniej schudnac jak nie przytyje do tego wszytskiego ![]() Ja zaczelam palic w liceum, takze teraz to juz jest jakies dobre 6 lat w ogromny jakis nalog nie wpadlam zebym palila po 2 paczki dziennie ale w jednej miescilam sie spokojnie, takze kolorowo tez nie bylo. Mysle ze moja silna wola pozwoli mi rzucic i nie bede musiala uciekac sie do innych metod No i gratuluje wytrwalosci![]() Cytat:
Gleboko wierze ze wszytsko sie unormuje jednak spowolnienie metabolizmu to dla nas cos najgroszego w tym momencie![]() No nic probuje sobie uzmyslowic jaki przejde detoks dla duszy i ciala |
|||
|
|
|
#2338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam Ciebie baardzo cieplo )
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka dziękuję
to jest piesek w typie rasy Yorkshire Terrier ( piszę w typie, bo nie ma rodowodu ) Mufinku dziękuję A co do jedzonka, to staram się jeść regularnie, tyle że ostatnio bardziej kalorycznie jak zawsze ![]() A za Ciebie trzymam kciuki i wierzę, że uda Ci się zgubić te 4 kg do marca jeszcze sporo czasu ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Czbasia sukienka śliczna
|
#2340 |
|
Raczkowanie
|
widzę, że spaliłyśmy wczoraj tyle samo ;-) 40 min orbitek - ok.300 kalorii w końcu dzięki wam się zmotywowałam kobitki i wzięłam za rowerek, dziś 4 dzień MŻ i czuję się coraz lepiej chociaż trochę nerwowo, ale nie podjadam i motywacja rośnie ;-)
wczoraj 3małam się menu nie licząc 1 ziemniaczka pieczonego ;-) a dziś: s: 2 kanapki ch.razowy, szynka, herbata 2s: miseczka pomidorowej o: udko z kurczaka pieczone bez skóry + surówka z marchewki i jabłka p: jabłko k: ? zobaczymy ;-) Moniu co u ciebie? pamiętasz mnie jeszcze? Medzik psiaka to masz pierwsza klasa aż chce się go tulić ;-) już nie chudnij kochana jesteś idealna
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d. Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2012-01-05 o 11:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

nie moge go znalesć w Twojej galeri zdjec
))

klaski: ,a tak w ogóle to cały dzień trzymam dietę ,a jak przyjdzie wieczór to kicha .A tak bym chciała aby moja rodzinka jeszcze kiedyś mnie zobaczyła szczuplejszą !!!,ale to tylko marzenie bo chyba się nie uda 

(( Ja bym chciala z 4 kg zrzucic do marca... uda sie?