![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() ee, to tylko o takich, których się ludzie nabawili w dzieciństwie, a potem w dorosłym życiu mają o tym koszmary itp. Stare ale jare ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/666585/fail.html ![]() dobranoc, ziut ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-17 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-17 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiesz co,nie skomentuję tego,bo bzdury piszesz.A skąd wysnułas taki niepoważny wniosek to nie wiem,bo z moich wypowiedzi to tylko wynika fakt,że ja mam problemy i aktualnie niski poziom dystansu i poczucia humoru.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-11-17 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zakorzenienie
|
W ogóle komp mi się jakieś 10 minut temu zawiesił, resetnąć go tylko mogłam i zaczęło mi się potem jakieś sprawdzanie dysków i tylko czekałam czy wszystko co miałam przed resetem pozostanie
![]() ![]() ![]() ![]() No ale dobra na razie już śmiga, ponaprawiał się komp sam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
no zasłuzyłam se - serio - ale nie dostałam
chuop mie ino spytał czy rozumiem już dziś ? - no i rozumiałam - kara będzie przyjemna pono ![]() natomiast reszta bliskich - posżło w eter - nie roztrząsamy niczego nie tłumaczymy się z niczego, z emocji, no chyba żeby bardzo jakiś przegiętych a ja miałam po prostu klasyczny wkurf i wybuch , i myślę że nitk się nie poczuł dotknięty ( za zbytnio ![]() wiem ze to stare i znacie na pewno ale normalnie mam szacun do chuopa za to jakim jest zawodowcem - we życiu bym tego - a co dopiero będąc facetem - nie przetrwała z kamienną twarzą mój ostatni hit http://www.youtube.com/watch?v=7ZKAhACVLWI Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-17 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() między komunikatem "ktoś" a komunikatem "ja" zbliżonym do ja-asertywnego jest różnica i to duża Tzn. uogólniałaś ![]() druga wypowiedź już jest pod tym względem całkiem zrozumiała i ok, mówi tylko o Tobie, a nie jakiejś uogólnionej masie ktoś-coś-gdzieś i nie wiadomo o kogo kaman i można odnieść twierdzenie do dowolnej osoby, więc i analogicznie wyciągnąć twierdzenie odwrotne ![]() Ciepłych snów, robaczki ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-17 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
mamy czytać między wierszami?
![]() ![]() szart, szart ![]()
#2320 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie,po prostu nie chciałam drążyć tematu swojego doła,ale w końcu coś tam popłynęło
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Najpierw ucałuję Winterkę
![]() Rejcz- no więc tak, skończyłam cały obraz, a duży jest- 128 na 90 cm. Ale co czuję, jak na niego patrzę? Nie radość, ale spokój. Bo jest taki, jak chciałam i ilustruje ten zapach ![]() Chyba całe powietrze ze mnie uszło Już dawno się tak nie czułam, oczy mi się zapadły i mam kolor zamglonej łąki na twarzy A jeszcze chciałam odreagować i obejrzeć sobie jakiś ciekawy film- ze streszczenia wybrałam sobie coś niby interesującego, tymczasem trafiłam na opowieść o smutnym i brzydkim pracowniku kostnicy, który poznaje smutną i brzydką panią z problemami i uprawiają desperacko marny seks Mogiła normalnie ![]()
#2323 |
Zakorzenienie
|
Winter
![]() Ech.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale konkret i precyzja - umiejętność zacna, masz predyspozycje ![]() ![]() dobrej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale czytałam chyba to samo w moim Urzędzie Gminy - przed złożeniem papierów, i wyraźnie było o rozpatrywaniu odwołań i całej procedurze, która dokładnie tak właśnie wyglądała. Dochodził jeszcze podział refundacji do opłat stałych. Nie pamiętam tylko ile "miejsc" było na liście. Koło 30 albo 40 chyba. To było kilka lat temu, więc nie jest to wymysł tegoroczny. I od strony ekonomii jest to logiczna i powszechnie stosowana jedna z technik zarządzania strategicznego - nic osobistego. Sprawdź dokładnie całość papierzysk i wszytko na wszystkich stronach, głównie odsyłaczach, bo to tam gdzieś jest. A jak nie ma na stronach organizatora ani odsyłaczach, to wtedy bierz adwokata i pozywaj organizatora. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-11-17 o 21:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bosze brzmi jak moja mgr ![]() ad.2 ![]() dlatemu warto miec bazę filmów na kompie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pacjent: Wszystko mnie wkurrffia, nienawidzę tej pierdlllonej zimy, jest ciemno i zimno i chce mi się cały czas jeść ![]() Majek: Mam to samo - Wszystko mnie wkurrffia, nienawidzę tej pierdlllonej zimy, jest ciemno i zimno i chce mi się cały czas jeść ![]() Pacjent: Jak Pani, Pani Dr mnie rozumie ![]() Maja: To co obalimy winko na smentarzu na rozgrzanie ? ![]() Pacjent: Obalimy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najsowa koncepcja - i to za kasę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Będą foty, jeśli pani M. pozwoli
![]() W końcu to Jej obraz a go nie widziała
#2331 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
No więc właśnie- ale wysłałam smsem zapytanie
![]()
#2333 |
Zakorzenienie
|
Kurfffffa jak zimno na dworze
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
I dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Nindżopesz
|
TŻ szukał muzyki aż wynalazł: http://www.youtube.com/watch?v=vxIOUJ7by6U
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
ale pomorek jest
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Mam wolną chatę na jakiś tydzień i bilet na jutrzejszego Clostera
![]() a w grudniu KAT zagra ![]()
#2338 | |||
Panaroja
|
Ziuty znad kawy - pierwsza
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i Obcy ze środka wylezie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.zielonaś ![]() 3. ![]() Majowa terapia - ![]() ![]() ![]() Przyśniło mi się , że małżon do spółki z grabarzem przenosił trumnę i nieboszczyk im się wysypał , bo była otwarta , taki już dobrze fioletowy , i spadł na ziemię taki powykręcany i musieli go z powrotem wkładać , aż się obudziłam ![]() I fłaśnie wlepili mi dyżur we Wigilię po południu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mogę być takim tylko do wysłuchiwania - do słuchania marudzeń i zrzędzeń mam predyspozycje ![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-18 o 08:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mogę sie doczekać jak go pokażesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znad kawy ![]() Gdzie jesteście? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.