|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Ale mnie tyłek boli
![]()
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry! Pogoda tragiczna, samopoczucie również. Na śniadanie dwie kromki razowego z plasterkami dwoma wędliny i.... to koniec na razie. Na obiad mam fasolkę po bretońsku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
BajaderkowaBaba
Wiem ![]() ![]() Jaram się tym, że wiosna ma przyjść szybko ![]() ![]() Pizzę wsadziłam do piekarnika i już skwierczy ![]() Jeeeju, pizzę jadlam ostatnio chyba w październiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Wtajemniczenie
|
Emilka no mnei własnei tyłek wcale po rowerku nie boli , ale kolana owszem i nie iwem czemu ale jak schodze to łupią. może mam żle siodełko ustawione. po orbim mnie nic nie boli.
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | ||
Wtajemniczenie
|
Ogólnie no nie taka młoda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() coś mi dzis zimno a jeszcze po drzewo musze leciec a nic mi się nie chce...niech mi ktoś przyniesie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- [QUOTE=BajaderkowaBaba;389 19349] Mmmm, za mną też pizza chodzi. Sama robisz? Bajderka kupna sobie zjedz ![]() ![]() ja wciagnełam 2 dni temu i co żyję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-29 o 11:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
królikoholiczka
|
![]() ![]() Tyłek mnie boli od siodelka ![]()
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-29 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
KAROLA
No to jest dolna szóstka po prawej stronie, a piątki już nie mam od dawna (może z 15 lat miałam jak mi wyrwali sam korzeń, bo ząb się zaczął ukruszać i w końcu się wykruszył ![]() Zapomniałam się trochę i wypiłam gorącą herbatę... I chwilę wyłam z bólu. Zapalenie miazgi jak malowane ![]() Do tego coraz bardziej puchnie mi dziąsło ![]() A nadal nic nie wydłubałam, bo się zwyczajnie boję. Boooooże, czy Ty to widzisz! Pożarłam właśnie pizzę na obiad i jestem tak pełna, że chyba do kolacji nic nie tknę ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Pewnie, że sama. Nie lubię kupnych ![]() Na mące razowej dziś ciasto zrobiłam. Pyyyycha! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie to jak jestes dzielna to pewnie ze lecz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
karola
Serio? Mnie może boleć, tylko życzyła bym sobie nic nie widzieć i nie słyszeć ![]() Ej, ej coś Wam pokazę, co znalazłam w zdjęciach ![]() Zeszłoroczna marchew, którą znalazłam na własnym ogródku ![]() MUSIAŁAM TO UWIECZNIĆ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego mamy dobrą amortyzację ![]() Co prawda ja mam z przodu kiepską, ale tylne amory są super ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- karola kriwy ne kriwy, jaki maju taki pchaju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2324 |
królikoholiczka
|
![]() ![]()
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
hm... własnei spaliłam ostatniego papierosa , wiec teraz siła woli czy wsiąde w auto i na cpn brykne czy bede silna
![]() ![]() zmykam srawdzic czy moje bałwany się nei roztopiły i po drzewo , miłego dizoneczka ![]()
#2327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2328 |
królikoholiczka
|
Ogolnie nie, bo bede miala majty mokre
![]() zresztą zimno jest ![]()
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-29 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | |||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=karolinadobra;38919 447]Ogólnie no nie taka młoda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() coś mi dzis zimno a jeszcze po drzewo musze leciec a nic mi się nie chce...niech mi ktoś przyniesie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś mi się post rozjechał :| Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2013-01-29 o 12:58 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, ciesze sie, ze mogłam pomoc ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Ja wlasnie wcinam leczo.. coś mi się takie niedoprawione wydawalo jak wylałam ze słoika, to se tak doprawiłam, że wyszło niemal chilli concarne XD wróciłam z egzaminu, babeczka od razu mi sprawdzila, bo chciała wpisy robić za tydzień a mnie już nie ma :P 5 wpadła, sama w to nie wierzę, bo pisałam dość hmm.. intuicyjnie ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Na dzisiaj mialam plan zrobić podobny zestaw ćwiczeń co wczoraj, ale chyba wyglądałabym jak paralitykze względu na zakwasy, które czuję nawet przy wstawaniu xD Nie, żebym marudziła czy cuś ![]() ![]()
![]() |
#2331 |
królikoholiczka
|
Pokrecilam hula i sobie siniakow narobilam :/
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- i zaraz do pracy ![]() ![]()
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
biedna emilia ! dasz radę maleńka!!!
Ja właśnie dostałam broszurę z Au Pair w Ameryce.. wyobrażacie sobie mieszkać 12 miesięcy w Stanach i opiekować się czyimś dzieckiem/dziećmi, mieszkając z tą rodziną i zwiedzając sobie w chwilach wolnych wszystkie te kolorowe i zróżnicowane pod względem kulturowym stany? Ja coraz bardziej intensywnie myślę nad tym, że bym chciała.. dlatego zamówiłam broszurę, ale kurcze, zostawiać G na rok to raczej pewne, że nic z tego nie bedzie.. nie wyobrazam sobie siebie w związku przez rok na taką odległość lol.. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- wyleciała mi z głowy ta pietrucha, zaraz mamie napisze esa :P zrobilam za to podobny jak wczoraj tylko dodałam jabłko ![]() ![]()
#2333 |
Zakorzenienie
|
Nagrabiłam sobie od soboty. Zjechało tylko 100 g
![]() Jem jak dzik, to się nie dziwię ![]() O nie, od jutra spinam poślady, jak podczas piątkowego ważenia chcę zobaczyć 108 kg ![]() I tylko 9 kg do pierwszej, wymarzonej wagi ![]() Jutro dentysta znowu ![]() Dzisiaj ząb boli tylko jak wyjdę z domu na dwór albo jak wypiję coś ciepłego lub zimnego. Łzy same lecą. Tata się ze mnie śmieje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
No z jednej strony też tak myślę, a z drugiej to głównym moim planem było spróbować życia w Irlandii, niezależnie już od G. (choć byłoby pomocne, gdybym miała w nim odpowiednie wsparcie) i moje plany oscylowały wokół Irlandii jeszcze zanim go spotkałam. Mój problem polega po prostu na tym, że ja bym chciała wszystko na raz. Nie potrafię cierpliwie czekać na rezultaty i tak dalej, nie jestem cierpliwa z natury.. Dlatego chciałabym być w trzech miejscach na raz, robić trzy inne rzeczy i czwartą na dokładkę..
Dlatego moje plany o przeprowadzce do Irlandii spaliłyby w tym momencie na panewce, a z drugiej strony jak będę stara już to do programu au pair mnie raczej nie wezma, poza tym zaczna sie obowiazki, mysli o jakiejs rodzinie i stabilizacji pewnie.. nie wiem, no nie wiem!
#2336 |
Rozeznanie
|
Wilczyca
No do diety trzeba dojrzeć. Jam też kiedyś ważyłam 70-75kg i wyglądałam super. Głupia byłam i diete 1000kcal zastosowałam, potem jojo itd. Teraz już stara jestem i mądrzejsza ![]() ![]() Choć musisz go trochę opieprzyć, żeby motywował ![]() Do Twojej mieszanki dodaje twaróg a otręby zamieniam na włoskie orzechy i tak wygląda moje codzienne śniadanko ![]() vandes Yhh te chłopy ![]() Smutów/złości się nie zajada. Lepiej sportem rozładować emocje ![]() karolinadobra Papieroochyy?! FUUUUUJ ![]() Stanęłam dziś pełna nadziei rano na wadze. Latały te cyfry i latały. Stanęło na 90,00 ![]() ![]() Mooże jutro. Dziś jest z dupy dzień, nic mi się nie chce, beznadzieja. Robie serialowy wieczór ![]()
#2337 |
Rozeznanie
|
tyszka_ to i tak dobrze, ciesz się, że cały czas waga się zmniejsza
![]() chłopa olałam ciepłym moczem. Nie odzywam się w ogóle, przynajmniej mam spokój. Kupiłam sobie dzisiaj rewelacyjne spodnie (wchodzą na mnie!). Wszystko dobrze tylko brzuch wylewa mi się na pół pokoju i muszę jeszcze zakupić ekstra luźną bluzkę ![]() ![]() Oglądacie "Flinstonów"? Był kiedyś taki odcinek, jak Fred należał do grupy Anonimowych Żarłoków. Tak mi się skojarzyło odnośnie dzisiejszego dnia, bo rzuciłam się przed chwilą na lodówkę, a tam tylko musztarda i 2jajka, bo mąż ma dzisiaj wolne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Pogoda jest przeokrutna...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Rozeznanie
|
vandes
Oj to ostra sprzeczka, Ale czym by był związek bez sprzeczek ![]() A ciesze się ciesze że waga spada, ale nie mogłam się doczekać na te 8 ![]() Anonimowi żarłocy hahaha, aż zgłodniałam. Idę coś jeść ![]() Ja bym też najbardziej brzuchol chciała zgubić, spłaszczyć, bo póki co tuniki i długie swetry bo jak siadam to normalnie nie mogę patrzeć na niego ![]() BajaderkowaBaba Noo syf do porzygania. Płynęłam dziś chodnikiem a ponoć jutro ma być jeszcze cieplej. Co mnie oczywiście cieszy, ale ten śnieg to poracha.
#2340 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem wypacykowana i zaraz wychodzę oraz mam prezento ! Możecie sobie obejrzeć moją mordkę na profilu w albumach
![]() Oczywiście na własną odpowiedzialność, żebyście nie miały koszmarów i lęków przeze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.