|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Dzokero - trzymam mocno mocno kciuki żeby to było to
![]() ![]()
![]() |
#2312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dołki przychodza wraz z @, a jak jest blizej owulacji i dalej dalej to jestm optymistycznie nastawiona ![]() dzokero trzymam kciuki oby to było TO !!! ![]()
![]() |
#2313 |
Rozeznanie
|
Madziusia, nawet tak nie mów.... Wszystkim nam jest pisane, tylko w odpowiednim czasie...
A teraz z tego co pamiętam to masz czas działań, wiec do dzieła ![]()
![]() |
#2314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() działamy po trochu choc w tym cyklu gorzej, jestem jakas zmęczona teraz akurat mąż ma drugą zmianę, ale jak trzeba to trzeba ![]() a u Ciebie też tak jakoś jak u mnie płodne??
![]() |
#2315 |
Rozeznanie
|
Tak, idziemy razem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
dzoker - to tym bardziej trzymam (jeszcze mocniej) kciuki... dawaj znać na bieżąco jak wygląda sytuacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
dzokero trzymam MOCNO kciuki
![]() Przynajmniej przed chwilą trzymał ![]() Daj znać jak najszybciej ! ![]() ![]() Więc najpierw upewnij się testami, w wolnym czasie skocz na bete ( jak znajdziejsz chwilę, może sobota? w szpitalach robią w weekendy ![]() ![]() Powodzenia dla reszty dziewczyn!! Pozdrawiam, przyszła mamuśka październikowa ![]()
#2318 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() A co tu tak cicho? Ja siędzę w pracy, mam trochę roboty, ale mi się nie chce..... ![]() ![]() Dzoker - jak tam sytuacja w dniu dzisiejszym? bo ja cały czas ![]()
![]() |
#2319 |
Przyczajenie
|
Dzokero trzymam kciuki za Ciebie z całego serca
![]() ![]() Gegee ja też siedze w pracy i dosłownie niiiiiiic mi się nie chce ![]() A dziś koniec okresu i zabieramy się do dzieła, żeby nie tracić czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A mnie jakieś doły dopadły. Mama mi wczoraj na 2 tygodnie wyjechała, finansowo u nas krucho i z mężem poddenerwowani ciągle jesteśmy i tak sie wszystko kumuluje... Cytat:
Cytat:
![]() Daj znać co gin powiedział Cytat:
![]() Cytat:
Witajcie na chwile i zmykam zaraz dalej |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Hej kobiety
![]() Dawno mnie u Was nie było, ale przez tą pogodę mam straszny humor, a co gorsza choroba nie odpuszcza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio jestem stałym bywalcem apteki, powinni dać mi medal za częste wizyty ![]() dziś zostałam mile zaskoczona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę, proszę kto tu wrócił ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na zdjęcie testu z wyraźna drugą krechą ![]() ![]() Teraz czekaj na termin nie obecnej już z Wami @ i maszeruj na betę ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Ja co chodzę do gin to tez przyjmuję bez zapisów ![]() ![]() ![]() ja miałam hormony badane w różnych dniach cyklu. W 1-2dc, 10-11dc, 20-12dc, wszystko zależy na jakie hormony dostaniesz skierowanie. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=2iUGf...&feature=share
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i pochwal się jakie to ciasto, że taką furorę zrobiło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Justiii - jak Ty wpadasz na wątek to od razu humor się poprawia ![]() Dosiadam, dosiadam... póki co TŻ jeszcze daje radę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Justiii
![]() ![]()
![]() |
#2327 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Wiem wiem ale o tych staraniach też już za dużo myślę ehh słoneczko przyjdz do nas... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Rozeznanie
|
Pradip, kochana Ty się tak na tym myśleniu nie skupiaj tylko szykuj się do działania
![]() A tak serio, to nie można się nakręcać, bo to rzeczywiście psuje nerwy i atmosfera u wszystkich pada..ja w zeszłym cyklu też nabzdyczona chodziłam i z tz się kłóciłam, a teraz trochę starałam się odpuścić i jest lepiej. Chociaż i tak jestem nakręcona ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Ja juz w domku i czekam aż TZ z pracy wróci, a Was nie ma i nie ma z kim popisać ![]()
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie jestem po wizycie. Chyba trafiłam na "tego" gina ![]() Podobno mam też nie wierzyć w opinie o TSH - żeby musi być ok 1. Wg lekarki 2,8 jest w normie i wszystko jest ok. Generalnie oczywiście na początku powiedziała że jakąś diagnostykę rozpoczyna się po roku regularnego współżycia bez zabezpieczenia. Ale dostałam skierowania ![]() Cieszę się, bo w końcu krok do przodu. Owulacja 20 dnia cyklu to też trochę za późno, a dzisiaj jestem w 32 dc i @ ani widu ani słuchu. ![]() ![]() ![]() Ja nie lubię tak z zegarkiem w ręku, jak jakiś żandarm ![]() Cytat:
![]() dzoker - trzymam kciuki, powtarzałaś może test rano? Dziękuję też w imieniu TZa! ![]() Haha, ja też jestem od 2 cyklu pozytywnie nastawiona - do czasu aż nie zrobię testu i nie zobaczę I kreski albo do czasu @ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Rozeznanie
|
Pradip - wiem, wiem...i też pamiętam jak ja juz bardzo chciałam a maz twierdził ze to jeszcze nie czas i z utęsknieniem wyczekiwalam stycznia. Czas jednak szybko leci i juz 4cs
![]() ![]() ![]() Ag9 - super ze udało się z gin ![]() ![]() Ja mam wizytę jutro rano, trzymajcie kciuki ![]()
![]() |
#2332 |
Rozeznanie
|
Cisza taka, że szok... chyba żadna nie trzymała kciuków
![]() Ja już w każdym razie jestem po wizycie. Dzisiaj 15 dc i tak jak myślałam, jest już po owu. Tzn. gin nie była w 100% pewna czy na pewno była, ale wygląda na to, że chyba pęcherzyk pękł i sobie teraz leży. Owu byłaby wtedy tak mniej więcej 13 dc. Wtedy też się przytulaliśmy, więc jakaś szansa jest (no i zacznę się nakręcać teraz ![]() ![]() Z którąś z Was rozmawiałam też kiedyś o wyczuwalnych guzkach, zgrubieniach w pochwie - tak więc u mnie nic niepokojącego nie ma, to jest ponoć normalne, tak wyczuwalne są fałdy pochwy, więc nie ma się czym przejmować. Dzisiaj znowu mam lenia... ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-04-11 o 09:00 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Przyczajenie
|
Gegee ja trzymałam kciuki
![]() ![]() ![]() U mnie 6 dc więc niedługo zaczynamy się inensywniej przytulać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to gorący okres się zaczyna ![]() Witam się z Wami ciepło ![]() ![]() Humor tez mam jakoś lepszy bo listonosz przyniósł mi kolejne 2 opakowania wiesiołka na czas no i z mężem jeszcze na legalu (bo do płodnych jeszcze trochę) się poprzytulaliśmy ![]() Jeszcze wieczorem czeka mnie wizyta u internisty i jak mi się uda wycyganić tą receptę na folik to już całkiem bee zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to powodzenia w działaniach ![]() ![]() Obserwujesz się jakoś? wyczuwasz owu czy tak raczej na chybił trafił działacie? Cytat:
![]() Dobrze, że działalismy... Chociaż teraz już jakaś nakręcona coraz bardziej jestem, a to nie dobrze ![]() ![]() Fajnie, że już tak ciepło się robi. Mi też od razu humor się poprawił i bardziej optymistycznie na wszystko patrzę. A poza tym urwałam się dzisiaj do fryzjera i zmieniłam trochę fryzurkę, więc w ogóle jestem cała happy ![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-04-11 o 15:56 Powód: literówki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Jaka zmiana fryzury?? Kolor czy obcięcie?? Ja pocieniowałam sobie włosy po całości i muszę iść zakupić sobie duże wałki na rzepę, żeby ładnie włosy się układały. A miałam takie wałki to głupia wyrzuciłam je ![]() Ja mam nowe postanowienie i mam zamiar je bardzo poważnie wprowadzić w życie. Mam zamiar zacząć biegać, jem na godziny i zaczęłam jeść bardziej zdrowo czyli makaron razowy, albo wielozbożowy, na podwieczorek jogurt naturalny z bananem no i dużo więcej wody piję, a co za tym idzie co chwilę sikam ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
W weekend ma być do 15 st, więc wiosna na całego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zadomowienie
|
Witam jestem żyję i ja, widzę że humory wiosenne dopisują wpadnę później
![]()
#2338 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki, ja mam czw i pt wolny i nie mogę się nacieszyć piękną pogodą, u nas ok 15 stopni i słonko (chociaż po południu popadało), umyłam okna po zimie, ramy szorowałam mleczkiem, takie były brudne od sadzy.
my z mężuśkiem od kilku dni też ruszamy tyłki, w weekend dłuugi spacer, w tygodniu na zmianę basen i bieganie, na razie lajtowo. W zeszłym roku w kwietniu wytrzymaliśmy 2 tygodnie, ciekawe ile tym razem... jutro ostatnia tabletka na grzybka, a w weekend działamy!!! ![]() ![]() a jaka pogoda u was? śniegi się rozpłynęły? |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze się że tak chwalisz tą ginekolog choć żałuję że nie pracuje w żadnej placówce medici. A gdzie robiłaś i ile płaciłaś za badanie prolaktyny? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wytrwałość i efekty oczywiście ![]() A co do weekendu to oj będzie gorąco ![]() U mnie śnieg jeszcze gdzieniegdzie leży ale nawet pomimo tego ze było dziś przez większość dnia pochmurno to jest odczuwalnie cieplej ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no i super! co, miesiąc abstynencji?? ![]() to prze weekend nie wyjdziecie z wyra ![]() u nas chłodno i pochmurno ale wieczorem wyszłam do auta zaprac siedzenie bo tżtowi kolega piwo troche wylał plama była , no i wyszłam i leciał deszczytk ale taki cieplutki wiosenny i powietrze pachnie mi wiosną ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.