Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4. - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 16:14   #2311
verda
Inkwizytor

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak myślicie, takie CV jest ok? Bo ja już sama nie wiem. Dzisiaj sobie zrobiłam te kolorki, ale ogółem ono było przerabiane już dość dawno jeszcze na wątku dla bezrobotnych...
CV jest ładne, ale razi mnie sposób opisu języków. Nie ma czegoś takiego jak poziom "średni" wpisz średniozaawansowany i potem w nawiasie B1 lub B2, w niemieckim tez warto dpisac literkę, od razu to lepiej wygląda

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:19   #2312
pokszyfka
Zadomowienie

hej wam
nie zjadłam dzisiaj ani jednego pączka

nie wysłałam też ani jednego cv i nie byłam na testach...moze jutro pojade, albo za tydzień, przez tż'ta i jego pomysły chodzę skołowana
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:28   #2313
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Dlaczego niedobre?

Właśnie widziałam reklamę, że w Lidlu są pączasy za 55 gr, u mnie w sklepiku za 95 gr, niezła przebitka
Ja po 15 wybrałam się do Kauflandu miały być pączusie za 0,49 gr ale ani jednego nie było i kupiłam w piekarni za 1,60 zdzierstwo w biały dzień póki co czekam aż mi się obiad uleży i będę wsuwać
Tak w ogóle to mam do nadrobienia parę stron tak się rozpisałyście :P

"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą"

" świata nie podbijesz"
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:34   #2314
tajkuna
BAN stały

gwiazdeczka mamy bardzo podobne CV, tylko moje jest dłuższe od twojego, bo ja mam jeszcze kursy/szkolenia wpisane Ja zamiast pomarańczowego koloru mam szary kolor. I obowiązki mam wymienione od punktorów .

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez !!&*Monia*&!! Pokaż wiadomość
Ja po 15 wybrałam się do Kauflandu miały być pączusie za 0,49 gr ale ani jednego nie było i kupiłam w piekarni za 1,60 zdzierstwo w biały dzień póki co czekam aż mi się obiad uleży i będę wsuwać
Tak w ogóle to mam do nadrobienia parę stron tak się rozpisałyście :P
Jak po poniedziałkowej giełdzie pracy? Odezwali się do ciebie po niej ? Fajnie by było dostać się na staż do księgowości.

Mi dziś z naszego up przysłali pit za kurs jak aktywnie szukać pracy, który miałam rok temu w styczniu . Jak się z niego rozliczę, to 41 zł zwrotu z podatku powinnam mieć, bo tyle zaliczki na podatek wzięli.

Edytowane przez tajkuna
Czas edycji: 2013-02-07 o 18:07
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:44   #2315
mikados
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
hej wam
nie zjadłam dzisiaj ani jednego pączka
Ja też jeszcze nie zjadłam jeszcze żadnego, bo przyznam nie lubię ale tradycja musi być i kupiłam w cukierni - może drogo bo 1,6 zł ale mają tam pyszne słodkości więc się opłaca przepłacić więc wieczorem wpałaszuję na kolację pączka
BTW. tak dziś sypnęło śniegiem, że nie dojechałam do pracy i musiałam skorzystać z urlopu na żądanie (szefostwo się trochę w*****) ale nie mogłam nic zrobić bo zamknęli całą trasę do Krk i tylko wymarzłam ponad godzinę na przystanku.
mikados jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:50   #2316
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39097851]ja zamówiłam w piekarni. i to mnie dziwi, że są niedobre

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

miło mi to powiedzieć - nic bym nie zmieniła, jest czytelne, przejrzyste i dobrze zbudowane[/QUOTE]
Oj to rzeczywiście niefajnie z tymi pączkami...

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
ładne i czytelne tylko popraw znajomość języków. Zamiast średni wpisz średnio zaawansowany.
Dziękuję
Właśnie mi też nie pasowała ta nazwa średni i zastanawiałam się czym to zamienić

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:07   #2317
slonecznikow_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pulcia_ Pokaż wiadomość
hej, wiecie co mam problem ze studiami...
Miała z was któraś może finanse publiczne ? Ostatnio nie zdałam testu na kolokwium i byłam na poprawce ustnej. Ja uczyłam się z wykładów a babka zapytała mnie z tego co było na teście a ja za cholerę nie wiem skąd mam wziąć te informacje. Powiedziała mi że jak nie wiem tego to może lepiej jakbym zrezygnowała ze studiów... boję się kolejnej poprawki ustnej z tą kobietą bo nie mam pojęcia z czego się uczyć.
A dodatkowo w nd mam mieć ustną odpowiedz z angielskiego i czekam na maila od babki z zakresu materiału od poniedziałku i teraz nie wiem co robić..
U mnie obowiązywała cała książka Finanse publiczne Stanisława Owsiaka. Koszmarny przedmiot i na egzaminie pytania otwarte z tej jakże interesującej 400 str. książki Na szczęście zdałam w pierwszym terminie, ale oceną nie będę się chwalić

Cytat:
Napisane przez Kaza86 Pokaż wiadomość
Właśnie do mnie dzwonili z chińskiego centrum handlowego. Wczoraj zaniosłam CV. Facet zapytał czy mogę przyjść na próbę, a ja że tak i pytam na ile, a on, że na 3 dni! Chyba go powaliło... Myślałam, że powie, że na 3 godziny... Jak pójdę, to będę musiała zrezygnować z jutrzejszej rozmowy w Plusie i jakoś mi się to nie widzi... Co o tym myślicie?
To zależy ile płaci za próbne godziny
Rozumiem, że nic? Nie zdecydowałabym się.
Wolontariat to co innego, bo od początku znane są zasady współpracy... Ale od takich pracodawców lepiej trzymać się z daleka...

Cytat:
Napisane przez Auksencja Pokaż wiadomość
Tusiamar zgadzam się, Szakal w Twoim cv jest baaaardzo mało konkretów, jest natomiast wielka dziura spowodowana brakiem doświadczenia. Mam w swoim otoczeniu osobę, która jest na bezrobociu tyle, co Ty. Wiesz czemu? Bo:
- ona się nie zniży do pewnego poziomu
- ona nie będzie pracowała w godzinach 10-18, bo to beznadziejne godziny
- ona nie będzie pracowała w weekendy, bo wtedy się odpoczywa
- ona nie będzie sprzedawała ciuchów, butów
- ona nie będzie pracowała na słuchawkach

Z takim podejściem, to nawet przez 20 lat nie znajdzie się pracy. Czy Twoje podejście nie jest przypadkiem takie samo?

Triss uwielbiam te momenty, kiedy jestem nieprzygotowana np. stoję w sklepie przy kasie, a tu ktoś dzwoni w sprawie pracy hehe To praca przedstawiciela, ta na którą się napaliłaś ?
To idealne godziny

Cytat:
wy tu tak gadu gadu o kompach a ja też miałam pewną przygodę.
Otóż mój laptop to chodzący wrak, bateria zepsuta, i wejście od ładowarki też.
U mnie też bateria nie działa. Na szczęście z ładowarką póki co wszystko w porządku. Mój kochany laptopie, działaj dalej bez zarzutu

Ale mam bałagan w pokoju
slonecznikow_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 17:12   #2318
Myszka_83
Zakorzenienie

Cytat:
Może masz za ładne to CV i boją się że z takim talentem ich wygryziesz
E tam, to raczej nie to jakiegoś porywającego doświadczenia to nie mam

Myszka_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:18   #2319
kayra
Zadomowienie

Dziewczyny co sądzicie o TYM wzorze cv? Czy według Was jest ok? Jest przejrzysty i czytelny?

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:29   #2320
Erite
Zadomowienie

Kayra, wrzuć w pdf, chyba wrzuciłaś w wordzie a tutaj nie da się wrzucić w wordzie.

If you are good at something never do it for free.
Erite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:36   #2321
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
CV jest ładne, ale razi mnie sposób opisu języków. Nie ma czegoś takiego jak poziom "średni" wpisz średniozaawansowany i potem w nawiasie B1 lub B2, w niemieckim tez warto dpisac literkę, od razu to lepiej wygląda
wiem wiem, też mi się to nie podobało :P

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez tajkuna Pokaż wiadomość
gwiazdeczka mamy bardzo podobne CV, tylko moje jest dłuższe od twojego, bo ja mam jeszcze kursy/szkolenia wpisane Ja zamiast pomarańczowego koloru mam szary kolor. I obowiązki mam wymienione od punktorów .

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Jak po giełdzie ? Odezwali się po niej ?
Mi dziś z naszego up przysłali pit za kurs jak aktywnie szukać pracy, który miałam rok temu w styczniu . Jak się z niego rozliczę, to 41 zł zwrotu z podatku powinnam mieć, bo tyle zaliczki na podatek wzięli.
Gdzieś znalazłam taki wzór i postanowiłam zgapić

Wymiana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 17:38   #2322
Erite
Zadomowienie

Mam dodatkową motywację do znalezienia pracy -> zbliża się wielkimi krokami bal absolutoryjny! Połowinki odpuściłam sobie, ale tego nie
Ciekawe czy jakiś pracodawca doceni moją motywację?

Dzisiaj nie zjadłam jeszcze pączka i sądząc po późnej godzinie już nie zjem.

Stary 2013-02-07, 17:47   #2323
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o TYM wzorze cv? Czy według Was jest ok? Jest przejrzysty i czytelny?
Fajny wzór, mnie się podoba

Wymiana
Stary 2013-02-07, 17:48   #2324
Erite
Zadomowienie

Cytat:
Czy tylko ja go nie widzę?
-------------------------------
Coś od tej gorączki jestem nierozgarnięta, już widzę, gdzie jest ten wzór. Fajny, przejrzysty ten wzór, chociaż ja jestem zakochana w swoich wzorach.

Edytowane przez Erite
Czas edycji: 2013-02-07 o 17:51 Powód: w końcu zobaczyłam
Stary 2013-02-07, 17:53   #2325
Pulcia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Może gdzieś krążyły testy z zeszłych lat? Popytaj wsród starszych rocznkikow może ktoś kto miał kłopot aby to zdać ma gdzieś opracowane odpowiedzi. Moze na ich mailu grupowym albo gdzieś...
ja już to dawno obleciałam, niestety nic nie ma a jeśli chodzi o starsze roczniki to niestety, nie da się nic osiągnąć ponieważ ona co roku wymyśla nowe testy, które pytają o obecny stan kraju...
Ogólnie na tej poprawce była dziewczyna, która zdała test ale miała za mało pkt z aktywności i jej dała takie proste pytanie a ona jeszcze do końca wszystkiego nie wiedziała, myślałam, że mi też da taką łatwiznę z teorii ale ona chyba dla tych co nie zdali testu stosuje inna taktykę....

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Wizażanki proszę o pomoc Was jako na pewno bardziej doświadczonych i obytych w kwestiach listów motywacyjnych i cv jeszcze studiuję więc dopiero raczkuję
W ogłoszeniu napisano: "CV oraz list motywacyjny należy przygotować własnoręcznie i dostarczyć do sekretariatu" co to znaczy własnoręcznie? chyba nie mam przepisywać ręcznie na kartkę papieru długopisem mojego cv i listu? Czy właśnie tak? jeszcze się z czymś takim nie spotkałam i nie wiem jak to interpretować.. Pomocy
To właśnie o to chodzi. Ja jak aplikowałam do urzędu gminy też musiałam wszystkie dokumenty wypisać ręcznie.
Tak chyba jest jak aplikuje się do instytucji samorządowych
Stary 2013-02-07, 17:56   #2326
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Erite Pokaż wiadomość
Czy tylko ja go nie widzę?
-------------------------------
Coś od tej gorączki jestem nierozgarnięta, już widzę, gdzie jest ten wzór. Fajny, przejrzysty ten wzór, chociaż ja jestem zakochana w swoich wzorach.
Właśnie też mi się wydaje, że to najkorzystniejszy z moich dotychczasowych. Ja już mam na kompie tyle wersji, że muszę je pooglądać i powyrzucać.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:58   #2327
Erite
Zadomowienie

Śnieżka, najlepiej zadzwoń i się spytaj, co mają na myśli.

Stary 2013-02-07, 17:59   #2328
Pulcia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slonecznikow_a Pokaż wiadomość
U mnie obowiązywała cała książka Finanse publiczne Stanisława Owsiaka. Koszmarny przedmiot i na egzaminie pytania otwarte z tej jakże interesującej 400 str. książki Na szczęście zdałam w pierwszym terminie, ale oceną nie będę się chwalić
Ja w sylabusie z ćwiczeń też mam tą ciekawą książkę, po przeczytaniu 100 stron osobistych wywodów autora nic nie wnoszących do tematu zrezygnowałam. Mi się marzy tylko ta TRÓJA i chcę mieć spokój z tą kobietą.. mam nadzieję , że to ostatni semestr z tą kobietą, tzreciego pod rząd już nie wytrzymam....
Stary 2013-02-07, 18:01   #2329
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Też mnie obowiązywała ta nieszczęsna książka... pamiętam, że najpierw trzeba było zaliczyć 2 kolokwia, a później był egzamin ustny koła oblałam oba, mimo wielu godz nauki, ale później babka się zlitowała i dopuściła bez zaliczenia kolokwiów do egzaminu i jakoś mi się udało...uratowały mnie plusy z aktywności

" świata nie podbijesz"
Stary 2013-02-07, 18:06   #2330
mikados
Rozeznanie

Cytat:
Przejrzysty, prosty i bardzo czytelny, kiedyś się na nim wzorowałam.
mikados jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:06   #2331
Erite
Zadomowienie

Finanse publiczne to jest straszny przedmiot. Ale zaliczysz, zobaczysz.

Stary 2013-02-07, 18:13   #2332
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Erite Pokaż wiadomość
Finanse publiczne to jest straszny przedmiot. Ale zaliczysz, zobaczysz.
No to proste, że zaliczysz na tym forum siedzą same inteligentne dziewczęta, więc dasz radę jak mi się to cholerstwo udało zaliczyć, to Tobie też się uda
Chociaż na mojej uczelni zmienił się rektor (btw nie wiem kiedy nawet) ale się rządzi, zarządził np, że jest tylko 2 terminy, 3 to komis, na który on zgody nie wyraża i dupa zbita i właśnie się co niektórzy zastanawiają jak to będzie, bo mają 2 termin w plecy i teraz ciul wie

" świata nie podbijesz"
Stary 2013-02-07, 18:18   #2333
triss
Wtajemniczenie

Cytat:

To właśnie o to chodzi. Ja jak aplikowałam do urzędu gminy też musiałam wszystkie dokumenty wypisać ręcznie.
Tak chyba jest jak aplikuje się do instytucji samorządowych
Ja ostatnio wysyłałam do inspekcji handlowej a kiedyś do starostwa powiatowego i wszystko drukowałam z kompa. Myślę, że bardziej chodzi o to, żeby to przynieść lub wysłać pocztą tradycyjną, na takie stanowiska urzędnicze nie wysyła się mailem.
Najlepiej zadzwonić i zapytać ale trochę dziwne wydaje mi się, żeby chcieli odręcznie.
Stary 2013-02-07, 18:46   #2334
tajkuna
BAN stały

Czytam nieciekawy wywiad na stronie mojego miasta. w jednej firmie produkcyjnej sprywatyzowanej, którą francuz wykupił zlikwidowano dział marketingu. Czterech pracowników działu marketingu i kierowniczkę innego wydziału przeniesiono na niższe stanowiska dokładnie na stanowiska sprzątaczek. Jak piszą są to ludzie z doświadczeniem zawodowym i wykształceniem( tylko nie piszą jakim dokładnie wykształceniem). Jak można dział marketingu likwidować i przenosić ludzi na stanowiska sprzątaczek. Przecież dział marketingu jest w każdej firmie. Ja już nie rozumiem tego co w tej Polsce się wyprawia. Najlepiej jest sprzedać zakłady, niech je zagranica kupuje i niszczy je potem. Czy rządzący nie widzą tego zła, które mamy w Polsce , tego co się dzieje ? Za nie długo w Polsce same szkoły, urzędy zostaną , a reszta firm upadnie.

Edytowane przez tajkuna
Czas edycji: 2013-02-07 o 18:47
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:00   #2335
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:
Za nie długo w Polsce same szkoły, urzędy zostaną , a reszta firm upadnie.
tajkuna szkoły też zamykają na potęgę zwłaszcza podstawówki w małych miasteczkach i wsiach.
Za urzedy też się chyba próbują zabrać od stycznia przecież zlikwidowano ileśtam tysięcy sądów tylko dlatego że były w miasteczkach, a nie w miastach

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:03   #2336
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Czytam nieciekawy wywiad na stronie mojego miasta. w jednej firmie produkcyjnej sprywatyzowanej, którą francuz wykupił zlikwidowano dział marketingu. Czterech pracowników działu marketingu i kierowniczkę innego wydziału przeniesiono na niższe stanowiska dokładnie na stanowiska sprzątaczek. Jak piszą są to ludzie z doświadczeniem zawodowym i wykształceniem( tylko nie piszą jakim dokładnie wykształceniem). Jak można dział marketingu likwidować i przenosić ludzi na stanowiska sprzątaczek. Przecież dział marketingu jest w każdej firmie. Ja już nie rozumiem tego co w tej Polsce się wyprawia. Najlepiej jest sprzedać zakłady, niech je zagranica kupuje i niszczy je potem. Czy rządzący nie widzą tego zła, które mamy w Polsce , tego co się dzieje ? Za nie długo w Polsce same szkoły, urzędy zostaną , a reszta firm upadnie.

A powiem Ci lepiej Hutę chcą sprzedać pod hipermarket, a przedsiębiorstwo produkujące drzwi u nas w mieścinie na dniach prawdopodobnie zgłosi upadłość. Dorwać tego co wymyślił sobie kryzys na świecie, albo niech to odwoła bo porażka...albo wpuścić młodych do firm i może coś ruszy

" świata nie podbijesz"
Stary 2013-02-07, 19:09   #2337
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
ładne i czytelne tylko popraw znajomość języków. Zamiast średni wpisz średnio zaawansowany.
nie wczytałam się, ale masz rację

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez pulinaj Pokaż wiadomość

Zapisałam się za to na prawko.
zuch dziewczyna!

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Gdyby Bóg był kobietą to by napewno szło w cycki
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:10   #2338
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:
A powiem Ci lepiej Hutę chcą sprzedać pod hipermarket, a przedsiębiorstwo produkujące drzwi u nas w mieścinie na dniach prawdopodobnie zgłosi upadłość. Dorwać tego co wymyślił sobie kryzys na świecie, albo niech to odwoła bo porażka...albo wpuścić młodych do firm i może coś ruszy
Dziewczyny, a tak poważnie mogłaby któraś w dwóch żołnierskich zdaniach powiedzieć kto "stwierdził" kryzys i dlaczego?

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:16   #2339
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Wizażanki proszę o pomoc Was jako na pewno bardziej doświadczonych i obytych w kwestiach listów motywacyjnych i cv jeszcze studiuję więc dopiero raczkuję
W ogłoszeniu napisano: "CV oraz list motywacyjny należy przygotować własnoręcznie i dostarczyć do sekretariatu" co to znaczy własnoręcznie? chyba nie mam przepisywać ręcznie na kartkę papieru długopisem mojego cv i listu? Czy właśnie tak? jeszcze się z czymś takim nie spotkałam i nie wiem jak to interpretować.. Pomocy
własnoręcznie to chyba jednak... ręcznie.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
U

Ale mam bałagan w pokoju
kocham sprzątać

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
jak dla mnie ok

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
tajkuna szkoły też zamykają na potęgę zwłaszcza podstawówki w małych miasteczkach i wsiach.
Za urzedy też się chyba próbują zabrać od stycznia przecież zlikwidowano ileśtam tysięcy sądów tylko dlatego że były w miasteczkach, a nie w miastach
niż jest demograficzny

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Nie wiem, czy hutę, chyba okolice huty i tereny do niej przynależne. Miały być bloki ale nie wyrażono zgody. Za market bym się nie obraziła, może by szukali do pracy

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Dziewczyny, a tak poważnie mogłaby któraś w dwóch żołnierskich zdaniach powiedzieć kto "stwierdził" kryzys i dlaczego?
kryzys jest zbudowany przez media.
propaganda aby zaćmić ludziom oczy, że jest źle.
jakoś wszystko jest źle tylko rząd ma podwyżki i premie.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:21   #2340
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Cytat:
Ha dobre pytanie kiedyś, gdzieś czytałam właśnie o jakimś jopku co to wymyślił bo tak naprawdę to jest wymysł, większość firm zamknęło koniec roku z dochodem, to jest fakt. Faktem jest też to, że niektóre upadają, ale przed kryzysem też upadały, tylko teraz to się zwala na to całe zjawisko. Ogólnie firmy boją się inwestować i przez to jest tak jak jest. Takie jest moje zdanie ale w sumie piszę obiektywnie, bo w środku tematu nie siedzę. You know

A tak właśnie do angielskiego nawiązując dzisiaj byłam świadkiem rozmowy z zagranicznym klientem i jestem pełna podziwu dla dziewczyny, która z nim rozmawiała też tak chce

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39103227]

Nie wiem, czy hutę, chyba okolice huty i tereny do niej przynależne. Miały być bloki ale nie wyrażono zgody. Za market bym się nie obraziła, może by szukali do pracy

kryzys jest zbudowany przez media.
propaganda aby zaćmić ludziom oczy, że jest źle.

jakoś wszystko jest źle tylko rząd ma podwyżki i premie.[/QUOTE]

To u was też hutę sprzedają, czy piszesz o tej "mojej"??

Otóż to

" świata nie podbijesz"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości