|
|
#2311 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
ja dziś już mam 25t1d i szczerze powiem nawet nie wiem kiedy tyle zleciało, czasami mam wrażenie jakbym była w 15t bo brzucha to ja prawie wgl nie mam ;p
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zywo tego camarelo nie widzialam ale wlasnie czytalam porownanie camarelo i lupo comfort i wygrywa ten drugi to byl moj nr 1 od samego poczatku ale tak sobie zapisywalam wozki ktore wstawialyscie i pozniej mialam 4 wozki - jednak jestem zdecydowana juz w 100% na lupo comfort, jeszcze dopytalam znajoma dokladnie o wszystko bo uzytkuje go juz rok i same zalety ma, powiedziala ze jedynie troszke jedno kolko skrzypi ale psiknela wd i przestalo a ona czesto te kolka sciaga i myje i mowi ze chyba dlatego skrzypialo
|
|
#2313 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I dla Justany-Ani:cmok: Cytat:
![]() Paulina..ja czesto robie piersi z kurki w zupce cebulowej..w suchej zupie proszkowej obtaczam cycuchy i klade na blasze..zalewam smietana 30 i do piekarnika na 15-20 min..zupka polaczy sie z smietana i powstanie pyszny sosik ..do tego ziemniaczki opiekane i smazone plastry burakow i obiadek gotowy ![]()
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj mam smutki, bo imieniny babci, bardzo chciałam zajrzeć na cmentarz, ale to na drugim krańcu miasta, a po drodze same remonty i pewnie byśmy gnili w korkach z godzinę, nie mówiąc o tym, ile drogi musielibyśmy nadkładać. Ostatnio jak w pół godziny przejechaliśmy raptem kilometr, myślałam, że wysiądę w ulewę i pójdę na nogach, bo nie potrafię w samochodzie komfortowo siedzieć z bebechem Ale i tak mi smutno, ot co.Pocieszę się może pichcąc coś, chociaż Mar ma chęć na marchewkę z groszkiem, której nienawidzę
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja mam pokazny juz ale to moja druga ciaza wiec moze dlatego ![]() ciagle zapominam domek marzenie
|
|
#2316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aktualnie u mnie staneło na quinny mood mezowi no i mnie sie podoba ale maxi cosi jest zdecydowanie na drugim miejscu
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2318 |
|
Rozeznanie
|
no to odstawiam mopa,lece pod prysznic,zakladam jakas kiece i na Twa 100 dniowke lece..
:win ko:ta knajpa gdzie pracuje tz to Wasza?jest ona w Wodziu?moze tam sie skusze na jakies jedzonko.. LolaMonteznajlepszego dla tzta.. ![]() ja bylam na ogrodku po warzywa do rosolu i tam nie ma czym oddychac..jestem cala zlana potem..masakra jakas..od rana juz taka patelnia
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w Rybniku to jest restauracja meksykanskahttp://www.donmartinez.pl/rybnik/ ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- mi sie marzy wlasny domek, ale mamy cala gore u moich rodzicow wiec bez sensu budowac, moj malz ciagle mowi ze i tak kiedys wybuduje jeszcze dom ![]() bede pamietac
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladka oklaski za studniówkę
![]() Wszystkim Aniom najlepszego A my kupiliśmy 7 kg ogórków i właśnie zrobiliśmy na kiszone .w przyszłym tygodniu też chcę jeszcze zrobić, a za dwa tygodnie zrobię w curry ![]() Dziś chcę jeszcze ogarnąć mieszkanie i zabieram się za obiad Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2323 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() my teraz mamy cala gore u moim rodzicow,3 pokoje,kuchnia,lazienka,2 balkony i duzy hol..mieszkamy tak od 6 lat ..ale zawsze chcielismy swoje..nie mam nic przeciwko moim rodzicom bo sa jeszcze wzglednie mlodzi,sa po 50,dobrze sie dogadujemy ale mam jeszcze siostre 18 lat i ona raczej zostanie na chacie ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Esti obieram, kroje w paski, zalewam zalewa curry, gotuje 5 minut i gotowe
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak mowic do niemowlaka Kaziczku..??Moj tzet tez mnie wkurza z tym zaraz, za chwile... Prosze go o cos i zawsze zrobi ale najpierw musze uslyszec za chwile... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A cena łączna wyszła mi niższa niż jakbym zamawiała pojedynczo.co do czapeczek - chciałam tyle Ja właśnie nie chcę całego ochraniacza czy takiego dużego ![]() justanaw - dzięki ![]() Kasiu - jak tam się czujesz dziś? Justana - faceci czasem potrafią naprawdę nieźle odwalić ![]() Mój mnie z kolei wkurza, że ostatnio zaczął głośno bekać przy mnie, czego wie, że ja nie cierpię i uważam za świńskie zachowanie, niekulturalne. daria - faktycznie nieźle odwalił ten Twój TŻ... mam nadzieję, że się poprawi ![]() ela - to udanego seansu Lola gratuluję 5. rocznicy esti - duży dom... dużo sprzątania (wiem po sobie Za mną ostatnio chodzi North Fish a konkretniej Fishburgery (z dorsza) z ostrym sosem ![]() czekoladka - ja mam w tygodniu to samo... TŻ od rana w robocie, po robocie albo coś z pracy załatwia, albo pracuje w domu i w ogóle sie nie odzywa, albo jest w delegacji i wraca po północy Teraz w weekend trochę pobędziemy razem, ale jutro też ma jakąś robotę.Tobie też wszystkiego najlepszego Keithlyn - przepraszam, zapomniałam Ci wczoraj odp.... czuję się lepiej, jak pochodzę to jest gorzej, ale jak leżę to ok Plecy mnie dziś bolą, chyba jeszcze te znieczulenie odczuwam. Ginka mówi, że to przez to, że mnie podziubali i mogą mnie bolec nawet do miesiąca jak się źle wkłuli na początku. Także zaraz zaangażuje TŻ to masażu
|
|
|
|
|
#2327 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie jakoś nie przypadł do gustu niestety. Póki co nie kupowałam, bo jeszcze czas, ale póki co ten wygrywa. )Cytat:
|
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to tak jak u mnie, tylko ze moj brat sie wyprowadzil ![]()
|
|
#2329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, mure 4 mozna dostac ale tylko czarna a wiec dla mnie nie bardzo ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- A quinny to ta sama firma tylko inne logo
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam w sklepie z chłopakami, kupiłam sobie lody, wafelki i czekolade i jestem happy
obym sie tak czula caly czas ... Ciagle mam chec na slodkie... Ale Kiara zabilas mnie tym nordfishem najblizej mam w Koszalinie :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
esti jak do tej pory mieliśmy firmę do dachu, okien, wylewek, inst.wod-kan, kafelkarza w łazience i kotłowni i pana od schodów drewnianych i jeszcze ludzi od ocieplenia. Dom jest wymurowany od podstaw przez mojego męża i teścia, elektrykę zrobił mój ojciec. Tynki, gładzie, ocieplenie poddasza itd. też sami więc niby trochę się zaoszczędziło, ale zrobienie samych schodów w drewnie to ogromny koszt, ocieplenie i dobry tynk sylikonowy też spora kasa. Na razie chyba nie wydaliśmy więcej niż 250tyś. może coś w granicach tego- chociaż przestaliśmy liczyć. Ale został nam jeszcze do wykończenia dół- na samą kuchnie i łazienkę pewnie z 30tysięcy to będzie mało. No i mamy sporo terenu więc zrobienie podwórka z ogrodzeniem frontowym to pewnie ok. 50tysięcy. Ogólnie uważam, że wybudowanie domu w stanie surowym zamkniętym to jest nic- wszyscy nas straszyli, że najgorsze są wykończenia- i mieli rację. Ale i tak warto- mieszkamy miesiąc i pomimo, ze wtedy mieliśmy mieszkanie z ogrodem więc niby jak domu- to jednak dom to dom.
Ja dzisiaj nie gotuję obiadu, nie chce mi się stać przy garach a już jestem taka głodna Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na pizze.
|
|
|
|
#2332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
udanych zakupów ![]() Cytat:
każdy pretekst do wyskoczenia do sklepu dobry
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Tiera a czemu pizzy nie mozesz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze, że temat butelek został poruszony
kompletnie sie na tym nie znam nic a nic ale ostatnio widziałam taki zestaw na payback http://www.payback.pl/pb/rewards/id/...l#.U9OTcNkazCQ co o tym myslicie? Punktow mamy duzo ale nie wiem czy ten zestaw jest okCo do northfisha to mam złe doświadczenia
|
|
|
|
#2335 | |
|
Rozeznanie
|
ja mam jeszcze żurek z wczoraj a na drugie danie co tamten sobie zrobi to mnie nie interesuje heheh
tak patrzyłam teraz na pierwszą stronę i zauważyłam ze jestem prawie najmłodsza z was wszystkich, aż czuje się jak dzieciak jakiś ;p---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
|
|
#2336 |
|
Wtajemniczenie
|
Daria a ile masz lat?
Lola zestaw ok no opowiadaj co z tym nordfishem :P Moja mama w tamtym tygodniu kupila sobie ciasto w inter marche, przyjechala do domu z taka ochota, ukroila sobie, je i mowi ze jakiegos twardego rodzynka czy cos czuje wymemłała to w buzi, wypluła bo jej dziwnie strzelilo pougryzieniu a to karaluch !!Wymiotowala do wieczora... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
Kasia 20
No to nie powiem oryginalne ciasta tam sprzedają... ja to bym się wrociła i awanture zrobiła ze co za ciasta sprzedają. w maju chyba miałam taki przypadek ze kupiliśmy 2 wody żywca smakowe, jedna cytrynowa druga jabłkowa , tż otworzył cytrynową i zrobił takiego dość sporego łyka i nic nie powiedział, ja umoczyłam usta i az mnie prawie cofnęło.. patrzę na datę a tam do 30.10.2012 ! wzięłam ta butelkę zaniosłam do sklepu z Tż i mowie ze co wy za produkty sprzedajcie i ze chciałabym rozmawiać z szefem , no ale ze go nie było to dziewczyna oddała nam kasę i od teraz zawsze sprawdzam date ważności na wszystkich produktach
20.09.2014 ![]() 04.11.2014 Natan Edytowane przez daariaaa002 Czas edycji: 2014-07-26 o 14:05 |
|
|
|
#2339 |
|
Wtajemniczenie
|
No coż tu opowiadać
pracowalam kiedys w CH i jadalo sie różne rzeczy, nortfish kusil ladną rybką czasem sie skusiłam ale kiedyś kupiłam po czym musiałam zwolnić sie do domu , dałam im drugą szanse niestety... Tez zwolnilam sie do domu od tej pory obchodze szerokim łukiem
|
|
|
|
#2340 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś nie gotuje
![]() Jadę na wrapika do Mc'a i na loda
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

ale nic więcej o nich nie wiem;/
nie myślę, bo się znowu nakręcam...
Pochwal się jak będzie!!!!!!!!!!!!!
no i premii gratuluję!!!Ja też państwówka
jak otworzyla sie knajpa to od 10 do 23-24 go nie ma, on wraca ja ide spac a rano tylko troche pogadamy przy sniadaniu, brakuje mi wspolnych wieczorow 
znowu upal u nas
Ale i tak mi smutno, ot co.

:win ko:
23.06.2011

czuję się lepiej, jak pochodzę to jest gorzej, ale jak leżę to ok