Listopad- Grudzień 2014- część III :) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-26, 11:46   #2311
daariaaa002
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

ja dziś już mam 25t1d i szczerze powiem nawet nie wiem kiedy tyle zleciało, czasami mam wrażenie jakbym była w 15t bo brzucha to ja prawie wgl nie mam ;p
Stary 2014-07-26, 11:46   #2312
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
ale własnie tambero odradzali? Bo że tutek grander ma źle opinie to wiem ale o tambero znalazłam dużo pozytywnych opinii, ja juz sama nie wiem. A spotkałaś się może z camarelo? Wizualnie też są ładne ale nic więcej o nich nie wiem;/
pytalam o tambero ale ogolnie opinie odnosily sie to firmy tutek
na zywo tego camarelo nie widzialam ale wlasnie czytalam porownanie camarelo i lupo comfort i wygrywa ten drugi
to byl moj nr 1 od samego poczatku ale tak sobie zapisywalam wozki ktore wstawialyscie i pozniej mialam 4 wozki - jednak jestem zdecydowana juz w 100% na lupo comfort, jeszcze dopytalam znajoma dokladnie o wszystko bo uzytkuje go juz rok i same zalety ma, powiedziala ze jedynie troszke jedno kolko skrzypi ale psiknela wd i przestalo a ona czesto te kolka sciaga i myje i mowi ze chyba dlatego skrzypialo

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 11:48   #2313
esti87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tiera Pokaż wiadomość
esti ile m2 ma wasz dom? My też kiedyś planowaliśmy że wybudujemy za 250tysięcy, niestety wykończenia nas dobijają- nie wszystko można zrobić tanio aby było dobrze.

Juanita2406 Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

Kasia współczuję sercowych problemów.. staraj się nie denerwować bo to tylko pogorszy sytuację

Justana1984 ja nie wiem jak to jest że oni zawsze piją tylko 2/3 piwa a nawalą się nimi jakby byli co najmniej po 10.

Co do ochraniaczy- ja jednak kupię. Mój syn tak się wiercił, że często pakował ręce czy nogi między szczebelki więc musiałam w końcu nabyć coś takiego.
Tiera ok 120 m2 uzytkowego,nie licze garazu..ja mam ten plus,ze bracia mojego tzta maja firmy budowlane i duzo nam robia po kosztach.moj ojciec juz piwnice tynkuje,kolega tesciowej bd instalacje CO robic a znajomy zajmie sie elektryka..gipsy w domu,podwieszane sufity i jakies tam udziwnienia z halogenami to specjalnosc mojego tz wiec tu tez koszty odpadna..jedynie co to lazienki kafelkowac bedzie fachowiec bo moj sie tego nie dotknie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Cześć!

Wyspałam się wczoraj na wieczór tętno miałam 80, dzisiaj z rana ponad 90, teraz znowu 80, więc może się uspokoiło... ale czuję się lepiej... od wczoraj oddycham głębiej, spokojniej i czuję, że mi to pomaga... podejrzewam, że u mnie to jest na tle nerwowym, mam nadzieję, że w poniedziałek lekarz mi nie powie, że mam jakąś wadę serca nie myślę, bo się znowu nakręcam...
u nas dzisiaj pochmurno, duszno i mam nadzieję, że będzie padać i grzmieć Pomalowałam sobie paznokcie teraz i zaraz pójdę z chłopakami przed blok na plac zabaw...

Współczuję Wam kłótni z mężami... ja się właśnie przedwczoraj z moim tak ścięłam i podejrzewam, że stąd ten skok tętna... jeszcze dzieciaki mi dają popalić i się kumuluje wszystko... a ja w sumie nigdy nie potrafiłam sobie radzić ze stresem...

Nic, zmykam... Miłej Soboty!
ciesze sie,ze Ci sie polepszylo..

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
No powiem Ci domek śliczny!!!A z robotnikami to współczuję my tylko remontowaliśmy chatke a trzebabyło nad nimi stać żeby nic nie spaprali!!!

Juanita gratulacje na nowej drodzę życia i strasznie mocno trzymam kciuki!!!Mama nadzieję że ci się uda dołączyć do kwietniówek Pochwal się jak będzie!!!!!!!!!!!!!

Kasiu Kurcze a uciebie znowu coś...strasznie ci współczuję a le wiem jak to jest z tymi nerwami...potrafią strasznie namieszać w ciałku!!!!Mnie raz też pogotowie zebrał :/ i oby ostatni Dobrze że już u ciebie dobrze i oby tak było dalej!!!!Trzymaj się cieplutko!!!!!!

Juz kupiłaś??!!Bo ja też chcę Maxi Cosi tylko jeszcze nie wiem który!!!A dlaczego akurat ten typ?? One mają te przyłączenia isofix??(sory jeśli coś mylę )

dzieki wybieralam sama..tz musial sie poddac

Oj przykro mi z powodu waszych kłótni, niestety czasami nie da się ich uniknąć...:/ a co do płaczu to teżtak mam ostatnio porryczałam się oglądając "gotowe na wszystko" heh czekam aż zacznę na reklamach, ale fakt podczas kłótni to masakra nie mogę czasami tego opanować a bardzo bym chciała!!!!

Kiera Lista skopiowana i zapisana SUPER!!

Oj...masakra!!!!Dobrze że wam nic się nie stało!!!!Aż strach myśleć!!

mam nadzieję że się dzisiaj zreflektuje ten Twój no i premii gratuluję!!!Ja też państwówka Aaaaa no i oczywiście piękne zdjęcia...jak będziesz gzieś w okolicach Szczecina to zapraszam na kawkę, połączoną z sesyjką

Fudbolowa SZACUN!!!!!!!!!!!Podziwia m...za wytrwałość, ja niestety tak nie potrafię, zawsze znajdę coś żeby odwrócić uwagę!!!Podziwiam

A co do obiadu...może pieczony kurak z ziemniaczkami i surówką...albo faszerowane cukinie też mało roboty a pychotka

Indra Co za słodziak!!!!!śliczności
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny klotni z mezami nie zazdroszcze
ja to ubolewam nad tym ze z moim malo czasu spedzamy ze soba jak otworzyla sie knajpa to od 10 do 23-24 go nie ma, on wraca ja ide spac a rano tylko troche pogadamy przy sniadaniu, brakuje mi wspolnych wieczorow

pomylam podlogi i leje mi sie po dupce znowu upal u nas

AAA wszystkim moim imienniczkom Annom, Aneczkom sto lat
Czekoladko-Aniu najlepsze zyczenia imieninowe

I dla Justany-Ani:cmok:

Cytat:
Napisane przez daariaaa002 Pokaż wiadomość
Też nie wiem jak on mógł to zrobić no ale stało się, kare musi ponieść , a że ja jestem taka ze jestem pamiętliwa i wredna troszkę to się odegram za jakiś czas telefon ma popsuty wiec caly tydzień nie mam żadnego telefonu od niego wcześniej mi to wadziało ale od wczoraj to może i lepiej ze nie ma tego telefonu nie truję mi ucha caly czas haha
biorę 2 tab dziennie a łapią mnie samoistnie i w nocy najczęściej
Dariaaa ja mimo magnezu tez mam czestoskurcz w lydkach..i w dodatku rece mi dretwieja..ale to ponoc wszystko normalne..to jestem w stanie wytrzymac ale jak po kilku godz.chodzenia poloze sie na chwilke to moj kregoslup odmawia posluszenstwa..wstac z kanapy nie moge..tak mnie pod prawa lopatka nawala i w biodro cos wchodzi,ze szok jak jakis paralityk

Paulina..ja czesto robie piersi z kurki w zupce cebulowej..w suchej zupie proszkowej obtaczam cycuchy i klade na blasze..zalewam smietana 30 i do piekarnika na 15-20 min..zupka polaczy sie z smietana i powstanie pyszny sosik ..do tego ziemniaczki opiekane i smazone plastry burakow i obiadek gotowy
Stary 2014-07-26, 11:49   #2314
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Dziewczyny ja bylam 2 lata w irlandii, jak pojechalam to znalam tylko podstawy angielskiego, prace znalazlam w tydzien i poszlam na zywiol , minelo pare tyg. i swobodnie rozmawialam juz.Pozniej zmienilam prace i jak poszlam na rozmowe do Tesco to odrazu zaproponowano mi stanowisko na obsludze klienta z racji tego ze dobrze znam angielski- bylam z siebie dumna ze ktos to zauwazyl
Bedac w Polsce juz nie raz przydala mi sie znajmosc angielskiego
Oj, to prawda - najłatwiej chłonie się język będąc tam, gdzie używa się go na co dzień wszędzie wokół. Chciałabym mieć kiedyś możliwość pożyć trochę za granicą, ale raczej się nie zanosi

A dzisiaj mam smutki, bo imieniny babci, bardzo chciałam zajrzeć na cmentarz, ale to na drugim krańcu miasta, a po drodze same remonty i pewnie byśmy gnili w korkach z godzinę, nie mówiąc o tym, ile drogi musielibyśmy nadkładać. Ostatnio jak w pół godziny przejechaliśmy raptem kilometr, myślałam, że wysiądę w ulewę i pójdę na nogach, bo nie potrafię w samochodzie komfortowo siedzieć z bebechem Mówię sobie, że babcia wie, że o niej myślę i jeśli pojadę za dwa tygodnie nic się nie stanie... Ale i tak mi smutno, ot co.

Pocieszę się może pichcąc coś, chociaż Mar ma chęć na marchewkę z groszkiem, której nienawidzę
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 11:51   #2315
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez daariaaa002 Pokaż wiadomość
ja dziś już mam 25t1d i szczerze powiem nawet nie wiem kiedy tyle zleciało, czasami mam wrażenie jakbym była w 15t bo brzucha to ja prawie wgl nie mam ;p
ja dzis mam 25t6d wiec jutro 26t0d
no ja mam pokazny juz ale to moja druga ciaza wiec moze dlatego

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość

Czekoladko-Aniu najlepsze zyczenia imieninowe

ciagle zapominam domek marzenie

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-07-26, 11:52   #2316
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez happywoman Pokaż wiadomość
Też choruje na ten wózek. )))) Ten jest niebo lepszy niż Maxi Cosi Elea. Przynajmniej Mura spełnia bardziej moje oczekiwania. Elea to typowo wersja miejska, no i dużo lżejsza. Isofix to przyłączenia w samochodzie do bazy samochodowej na fotelik. Jeśli chodzi o wpinanie nosidełka (fotelika) to można wpinać do wózka za pomocą adapterów dołączonych do wózka.
Oj chorowałam na mura4 długo ale jako ze już nie ma :-/ bo sa tylko znisem to chciałam elee, rzeczywiscie duuużo lżejsza, mniejsza i taka zgrabniejsza ale kosztem tego ze mura wygodniejsza i mimo wszystko chyba bardziej funkcjonalna, teraz nad morzem to bez problemu po piachu na plazy nim jeździli
Aktualnie u mnie staneło na quinny mood mezowi no i mnie sie podoba ale maxi cosi jest zdecydowanie na drugim miejscu
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 11:54   #2317
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
pytalam o tambero ale ogolnie opinie odnosily sie to firmy tutek
na zywo tego camarelo nie widzialam ale wlasnie czytalam porownanie camarelo i lupo comfort i wygrywa ten drugi
to byl moj nr 1 od samego poczatku ale tak sobie zapisywalam wozki ktore wstawialyscie i pozniej mialam 4 wozki - jednak jestem zdecydowana juz w 100% na lupo comfort, jeszcze dopytalam znajoma dokladnie o wszystko bo uzytkuje go juz rok i same zalety ma, powiedziala ze jedynie troszke jedno kolko skrzypi ale psiknela wd i przestalo a ona czesto te kolka sciaga i myje i mowi ze chyba dlatego skrzypialo
kuuurdeee lupo comfort też oglądałam, nawet nawet wizualnie mi się podoba ale kurde najbardziej to mi ten nieszczęsny tambero sie podoba
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 11:54   #2318
esti87
Rozeznanie

Cytat:
Dzisiaj mam 100- dniowke
no to stawiam soczek
no to odstawiam mopa,lece pod prysznic,zakladam jakas kiece i na Twa 100 dniowke lece.. gratulacje..:win ko:

ta knajpa gdzie pracuje tz to Wasza?jest ona w Wodziu?moze tam sie skusze na jakies jedzonko..

LolaMontez
najlepszego dla tzta..

ja bylam na ogrodku po warzywa do rosolu i tam nie ma czym oddychac..jestem cala zlana potem..masakra jakas..od rana juz taka patelnia
Stary 2014-07-26, 11:55   #2319
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Oj, to prawda - najłatwiej chłonie się język będąc tam, gdzie używa się go na co dzień wszędzie wokół. Chciałabym mieć kiedyś możliwość pożyć trochę za granicą, ale raczej się nie zanosi
ja bedac tam caly czas sie zastanawiam po co w szkole ucza nas tych wszystkich czasow w rzeczywistosci i tak uzywa sie tylko 3 w mowie, irlandyczy to juz wogole maja bardzo prosty angielski, jak zatrzymalismy sie w anglii to nie moglam sluchac tego akcentu ich wiec po tym mozna odroznic anglika od irlandczyka

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-07-26, 11:56   #2320
esti87
Rozeznanie

Cytat:
ja dzis mam 25t6d wiec jutro 26t0d
no ja mam pokazny juz ale to moja druga ciaza wiec moze dlatego

ciagle zapominam domek marzenie
masz do mnie blisko..jak juz bd gotowy to Cie zaprosze
Stary 2014-07-26, 12:01   #2321
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
kuuurdeee lupo comfort też oglądałam, nawet nawet wizualnie mi się podoba ale kurde najbardziej to mi ten nieszczęsny tambero sie podoba
mi sie wlasnie wizualnie wiecej wozkow podoba ale bardziej patrze na opinie i juz nie zmieniam

Cytat:
no to odstawiam mopa,lece pod prysznic,zakladam jakas kiece i na Twa 100 dniowke lece.. gratulacje..:win ko:

ta knajpa gdzie pracuje tz to Wasza?jest ona w Wodziu?moze tam sie skusze na jakies jedzonko..

w Rybniku to jest restauracja meksykanskahttp://www.donmartinez.pl/rybnik/

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
masz do mnie blisko..jak juz bd gotowy to Cie zaprosze
mi sie marzy wlasny domek, ale mamy cala gore u moich rodzicow wiec bez sensu budowac, moj malz ciagle mowi ze i tak kiedys wybuduje jeszcze dom
bede pamietac

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-07-26, 12:10   #2322
manieczka1
Zakorzenienie

Czekoladka oklaski za studniówkę
Wszystkim Aniom najlepszego
A my kupiliśmy 7 kg ogórków i właśnie zrobiliśmy na kiszone .w przyszłym tygodniu też chcę jeszcze zrobić, a za dwa tygodnie zrobię w curry
Dziś chcę jeszcze ogarnąć mieszkanie i zabieram się za obiad

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:17   #2323
esti87
Rozeznanie

Cytat:
mi sie wlasnie wizualnie wiecej wozkow podoba ale bardziej patrze na opinie i juz nie zmieniam

w Rybniku to jest restauracja meksykanskahttp://www.donmartinez.pl/rybnik/

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

mi sie marzy wlasny domek, ale mamy cala gore u moich rodzicow wiec bez sensu budowac, moj malz ciagle mowi ze i tak kiedys wybuduje jeszcze dom
bede pamietac
Zawsze jak wracamy z kina albo z buszowania po galeriach to robie sie glodna..zawsze jadamy w pizza hut albo w Sfinxie ale nie omieszkam wpasc do tej meksykanskiej na kontrole
my teraz mamy cala gore u moim rodzicow,3 pokoje,kuchnia,lazienka,2 balkony i duzy hol..mieszkamy tak od 6 lat ..ale zawsze chcielismy swoje..nie mam nic przeciwko moim rodzicom bo sa jeszcze wzglednie mlodzi,sa po 50,dobrze sie dogadujemy ale mam jeszcze siostre 18 lat i ona raczej zostanie na chacie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
A my kupiliśmy 7 kg ogórków i właśnie zrobiliśmy na kiszone .w przyszłym tygodniu też chcę jeszcze zrobić, a za dwa tygodnie zrobię w curry

moje juz tez sie kisza..a jak robisz w curry?drylujesz w takie lodeczki?uwielbiam takie ogoraski
Stary 2014-07-26, 12:19   #2324
manieczka1
Zakorzenienie

Esti obieram, kroje w paski, zalewam zalewa curry, gotuje 5 minut i gotowe

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-07-26, 12:25   #2325
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
Kostka jak ja Vi zazdroszcze Kultu, uwielbiam, pewnie zaczna grac od 'wodki' a skoncza na 'Polsce', przynajmniej tak zawsze grali we Wroclawiu
Baw sie dobrze..
Czasami mnie tylko doszalu doprowadza, kiedy naduzywa slowa 'za chwile'
'Umyjesz naczynia prosze?!'-odpowiedz jest 'za chwile', 'odkurzysz'-'za chwile')
Tez ich uwielbiamy z tzetem i to od czasow mlodosci, wiec jak jest okazja to chodzimy na ich koncerty, nawet padla propozycja dla syna Kazik ale jak mowic do niemowlaka Kaziczku..??

Moj tzet tez mnie wkurza z tym zaraz, za chwile... Prosze go o cos i zawsze zrobi ale najpierw musze uslyszec za chwile...
Cytat:
jutro zaczynam ostatni tydzien 2 trymestru,a za tydzien 7 mc- 3 trymestr
To ja tak samo
Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Kostka gdzie ten koncert dzisiaj, na polach marsowych? My wlasnie dzisiaj wracamy do domu biletów nie mamy ale jako ze mieszkamy przy parku to cos czuje ze pojedziemy na spacer jak zobaczych kobite z ogromnym brzuchem jak na poczatek 27 tc to bede ja
Na polach marsowych bede Cie wypatrywac
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-26, 12:34   #2326
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Kiara, fajna lista, choć czapeczek to masz chyba dla trojaczków Ja wcale w domu nie ubieralam, teraz z 3 planuję mieć na wszelki wypadek. Podkładów jednorazowych to warto sporo kupić, jak Czekoladka pisze. A kubek do samodzielnego picia to trochę wcześnie, ale może się przyda.
kochana, ja zamówiłam zestaw butelek, także nie dało się napisać "poproszę bez tego kubka" A cena łączna wyszła mi niższa niż jakbym zamawiała pojedynczo.
co do czapeczek - chciałam tyle one są różnych rozmiarów, jedne wiązane, jedne zwyke, niektóre takie po domu, niektóre na już ok. maj/czerwiec na dwór. Ja zamierzam nakładać maluszkowi czapeczkę po kąpieli przez kilka pierwszych miesięcy, szczególnie, że urodzi się praktycznie w zimie, także wolę być przezorna niż później dziecko leczyć u pediatry.

Ja właśnie nie chcę całego ochraniacza czy takiego dużego chcę widzieć dziecko

justanaw - dzięki

Kasiu - jak tam się czujesz dziś?

Justana
- faceci czasem potrafią naprawdę nieźle odwalić
Mój mnie z kolei wkurza, że ostatnio zaczął głośno bekać przy mnie, czego wie, że ja nie cierpię i uważam za świńskie zachowanie, niekulturalne.

daria - faktycznie nieźle odwalił ten Twój TŻ... mam nadzieję, że się poprawi

ela - to udanego seansu

Lola
gratuluję 5. rocznicy

esti - duży dom... dużo sprzątania (wiem po sobie teraz na szczęście mieszkamy sami w bloku)
Za mną ostatnio chodzi North Fish a konkretniej Fishburgery (z dorsza) z ostrym sosem

czekoladka - ja mam w tygodniu to samo... TŻ od rana w robocie, po robocie albo coś z pracy załatwia, albo pracuje w domu i w ogóle sie nie odzywa, albo jest w delegacji i wraca po północy Teraz w weekend trochę pobędziemy razem, ale jutro też ma jakąś robotę.
Tobie też wszystkiego najlepszego

Keithlyn - przepraszam, zapomniałam Ci wczoraj odp.... czuję się lepiej, jak pochodzę to jest gorzej, ale jak leżę to ok dziękuję

Plecy mnie dziś bolą, chyba jeszcze te znieczulenie odczuwam. Ginka mówi, że to przez to, że mnie podziubali i mogą mnie bolec nawet do miesiąca jak się źle wkłuli na początku. Także zaraz zaangażuje TŻ to masażu
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:46   #2327
happywoman
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
Aha ja dotykałam i widziałam nico plus też fajny, taki poręczny nieciężki tylko zastanawiam sie nad gondolą czy nie za mała będzie A ty swój gdzie kupowalaś??
Ale Nico Plus to chyba Bebbetoo jest?? Mnie jakoś nie przypadł do gustu niestety. Póki co nie kupowałam, bo jeszcze czas, ale póki co ten wygrywa. )

Cytat:
Oj chorowałam na mura4 długo ale jako ze już nie ma :-/ bo sa tylko znisem to chciałam elee, rzeczywiscie duuużo lżejsza, mniejsza i taka zgrabniejsza ale kosztem tego ze mura wygodniejsza i mimo wszystko chyba bardziej funkcjonalna, teraz nad morzem to bez problemu po piachu na plazy nim jeździli
Aktualnie u mnie staneło na quinny mood mezowi no i mnie sie podoba ale maxi cosi jest zdecydowanie na drugim miejscu
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Czemu Mury 4 już nie ma?? Quinny podobno też ok, bo to odnoga Maxi Cosi, kumpela ma i nie narzeka.

happywoman

happywoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 12:48   #2328
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość

Cytat:
Zawsze jak wracamy z kina albo z buszowania po galeriach to robie sie glodna..zawsze jadamy w pizza hut albo w Sfinxie ale nie omieszkam wpasc do tej meksykanskiej na kontrole
my teraz mamy cala gore u moim rodzicow,3 pokoje,kuchnia,lazienka,2 balkony i duzy hol..mieszkamy tak od 6 lat ..ale zawsze chcielismy swoje..nie mam nic przeciwko moim rodzicom bo sa jeszcze wzglednie mlodzi,sa po 50,dobrze sie dogadujemy ale mam jeszcze siostre 18 lat i ona raczej zostanie na chacie

moje juz tez sie kisza..a jak robisz w curry?drylujesz w takie lodeczki?uwielbiam takie ogoraski
ja bylam narazie raz i smakowalo mi bardzo
to tak jak u mnie, tylko ze moj brat sie wyprowadzil
Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość

To ja tak samo

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-07-26, 13:13   #2329
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale Nico Plus to chyba Bebbetoo jest?? Mnie jakoś nie przypadł do gustu niestety. Póki co nie kupowałam, bo jeszcze czas, ale póki co ten wygrywa. )

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Czemu Mury 4 już nie ma?? Quinny podobno też ok, bo to odnoga Maxi Cosi, kumpela ma i nie narzeka.
Mura 4 juz nie produkują, teraz jest mura 4 plus, taka mala roznica w spacerówce i dla mnie juz nie to samo , mure 4 mozna dostac ale tylko czarna a wiec dla mnie nie bardzo

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

A quinny to ta sama firma tylko inne logo
Stary 2014-07-26, 13:32   #2330
Kasia427
Wtajemniczenie

Bylam w sklepie z chłopakami, kupiłam sobie lody, wafelki i czekolade i jestem happy obym sie tak czula caly czas ...

Ciagle mam chec na slodkie...
Ale Kiara zabilas mnie tym nordfishem najblizej mam w Koszalinie :/

Stary 2014-07-26, 13:37   #2331
tiera
Raczkowanie

esti jak do tej pory mieliśmy firmę do dachu, okien, wylewek, inst.wod-kan, kafelkarza w łazience i kotłowni i pana od schodów drewnianych i jeszcze ludzi od ocieplenia. Dom jest wymurowany od podstaw przez mojego męża i teścia, elektrykę zrobił mój ojciec. Tynki, gładzie, ocieplenie poddasza itd. też sami więc niby trochę się zaoszczędziło, ale zrobienie samych schodów w drewnie to ogromny koszt, ocieplenie i dobry tynk sylikonowy też spora kasa. Na razie chyba nie wydaliśmy więcej niż 250tyś. może coś w granicach tego- chociaż przestaliśmy liczyć. Ale został nam jeszcze do wykończenia dół- na samą kuchnie i łazienkę pewnie z 30tysięcy to będzie mało. No i mamy sporo terenu więc zrobienie podwórka z ogrodzeniem frontowym to pewnie ok. 50tysięcy. Ogólnie uważam, że wybudowanie domu w stanie surowym zamkniętym to jest nic- wszyscy nas straszyli, że najgorsze są wykończenia- i mieli rację. Ale i tak warto- mieszkamy miesiąc i pomimo, ze wtedy mieliśmy mieszkanie z ogrodem więc niby jak domu- to jednak dom to dom.

Ja dzisiaj nie gotuję obiadu, nie chce mi się stać przy garach a już jestem taka głodna Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na pizze.
tiera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 13:39   #2332
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
hehe wredziolki z nas są? mojemu przez gardło przepraszam nie przechodzi, on przechodzi po poprostu do porządku dziennego z problemem, często niewyjasnionym. Ja przemilczę czasem ale potem i tak wygarnę w odpowiednim momencie;p
dziękuję za życzonka, mam nadzieję że dzień będzie miły

hee to Twój przynajmniej coś robi, mój robi tyle co nic bo on jest przepracowany;/ całe szczęście wziął sie w końcu za ten nieszczęsny remont. Z garami czy odkurzaniem sobie radzę więc nie potrzebuję jego łaski) hihiih

miłego dzionka dziewczynki ja w pracy jeszcze pół godzinki i do domku, może zaliczę ryneczek po drodze, może coś dorwę maluśkiego dla maluśkiej?
taaa robi...po 8 latach wlaki się w końcu nauczył hahaha udanych zakupów

Cytat:
No tak...cos mi się pokrzaniło...dawno temu oglądałam już w sklepie i jedne i drugie...i teraz jak juz mo powiedziałaś to sama nie wiem o który mi chodziło...muszę pojechać i zobaczyć jeszcze raz każdy pretekst do wyskoczenia do sklepu dobry

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 13:39   #2333
manieczka1
Zakorzenienie

Tiera a czemu pizzy nie mozesz?

23.06.2011
01.06.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-26, 13:42   #2334
LolaMontez
Wtajemniczenie

Widze, że temat butelek został poruszony kompletnie sie na tym nie znam nic a nic ale ostatnio widziałam taki zestaw na payback http://www.payback.pl/pb/rewards/id/...l#.U9OTcNkazCQ co o tym myslicie? Punktow mamy duzo ale nie wiem czy ten zestaw jest ok

Co do northfisha to mam złe doświadczenia
Stary 2014-07-26, 13:54   #2335
daariaaa002
Rozeznanie

ja mam jeszcze żurek z wczoraj a na drugie danie co tamten sobie zrobi to mnie nie interesuje heheh tak patrzyłam teraz na pierwszą stronę i zauważyłam ze jestem prawie najmłodsza z was wszystkich, aż czuje się jak dzieciak jakiś ;p

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Widze, że temat butelek został poruszony kompletnie sie na tym nie znam nic a nic ale ostatnio widziałam taki zestaw na payback http://www.payback.pl/pb/rewards/id/...l#.U9OTcNkazCQ co o tym myslicie? Punktow mamy duzo ale nie wiem czy ten zestaw jest ok

Co do northfisha to mam złe doświadczenia
ja mam zamiar je zakupić, cenowo jak się rozgladałam to na allegro najtaniej wychodzi niż w stacjonarnym sklepie np. jak smykoland pytałam opinii koleżanek, które używały ich i są zadowolone i maluchom też pasują
Stary 2014-07-26, 13:56   #2336
Kasia427
Wtajemniczenie

Daria a ile masz lat?

Lola zestaw ok no opowiadaj co z tym nordfishem :P

Moja mama w tamtym tygodniu kupila sobie ciasto w inter marche, przyjechala do domu z taka ochota, ukroila sobie, je i mowi ze jakiegos twardego rodzynka czy cos czuje wymemłała to w buzi, wypluła bo jej dziwnie strzelilo pougryzieniu a to karaluch !!
Wymiotowala do wieczora...

Stary 2014-07-26, 13:58   #2337
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Moja mama w tamtym tygodniu kupila sobie ciasto w inter marche, przyjechala do domu z taka ochota, ukroila sobie, je i mowi ze jakiegos twardego rodzynka czy cos czuje wymemłała to w buzi, wypluła bo jej dziwnie strzelilo pougryzieniu a to karaluch !!
Wymiotowala do wieczora
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 14:03   #2338
daariaaa002
Rozeznanie

Kasia 20
No to nie powiem oryginalne ciasta tam sprzedają... ja to bym się wrociła i awanture zrobiła ze co za ciasta sprzedają.
w maju chyba miałam taki przypadek ze kupiliśmy 2 wody żywca smakowe, jedna cytrynowa druga jabłkowa , tż otworzył cytrynową i zrobił takiego dość sporego łyka i nic nie powiedział, ja umoczyłam usta i az mnie prawie cofnęło.. patrzę na datę a tam do 30.10.2012 ! wzięłam ta butelkę zaniosłam do sklepu z Tż i mowie ze co wy za produkty sprzedajcie i ze chciałabym rozmawiać z szefem , no ale ze go nie było to dziewczyna oddała nam kasę i od teraz zawsze sprawdzam date ważności na wszystkich produktach

Edytowane przez daariaaa002
Czas edycji: 2014-07-26 o 14:05
daariaaa002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-26, 14:04   #2339
LolaMontez
Wtajemniczenie

No coż tu opowiadać pracowalam kiedys w CH i jadalo sie różne rzeczy, nortfish kusil ladną rybką czasem sie skusiłam ale kiedyś kupiłam po czym musiałam zwolnić sie do domu , dałam im drugą szanse niestety... Tez zwolnilam sie do domu od tej pory obchodze szerokim łukiem
Stary 2014-07-26, 14:05   #2340
Keithlyn
Zadomowienie

Ja dziś nie gotuje

Jadę na wrapika do Mc'a i na loda

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości