![]() |
#2311 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Dziewczyny, podczytuję was kiedy mam gorsze momenty i chyba nic innego mi tak nie pomaga jak ten wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() Mi też ten wątek poprawia trochę humor, wiem chociaż że nie jestem sama i nie tylko mój związek się rozpadł. Nie żebym się cieszyła cudzym nieszczęściem ale jest to trochę pocieszające ![]() A na wątek ślubny jeszcze bym się nie odważyła wejść bo wiem jak by się to dla mnie skończyło - płacz i pytania czemu akurat mi nie wyszło. Zwłaszcza, że exio jak odchodził poinformował mnie, że w tym roku chciał się oświadczyć ale ostatnie wydarzenia uświadomiły mu, że na obecną chwile nie chce ze mną być. Mógł już nic nie mówić ![]() A abstrahując od tematu jutro, pojutrze i popojutrze mam egzaminy na studiach i nic nie umiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Zadomowienie
|
Dołączam się do was.. minął miesiąc, a zamiast lepiej.. jest gorzej buuu
#2316 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Raczkowanie
|
Mój mi wczoraj poopowiadał jaki to jest zakochany i szczęśliwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Raczkowanie
|
Zerwałam, to on się zaczął znowu odzywać.
Nie odzywałam się do niego prawie półtora tygodnia, to nie musiał to przerwać i wylewać na mnie jakieś swoje żale a zaraz potem chwalić się swoim zakochaniem i szczęściem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Rozeznanie
|
Czyli ile minęło od czasu kiedy zerwaliście do momentu w którym zaczął chodzić z tą dziewczyną?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() mój były próbował miesiąc temu nawiązać kontakt przez znajomych, ale mu nie wyszło ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Nie depcze krokusów
|
Chyba nie jest taki szczęśliwy z nową, jeśli nie umie przestać dzielić się radościami i smutkami z byłą...
![]() |
#2325 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Przyczajenie
|
Mogę dołączyć? W moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819767 jest opisana moja historia.
W skrócie: moja koleżanka napisała do niego z fikcyjnego konta, on się nią zajarał, umówił na seks, loda i co tam jeszcze. jak sprawa wyszła na jaw, napisał mi, że to żart i wkręcał jakąś dziewczynę na fb dla zabawy, udając zainteresowanego. Piękne tłumaczenie ![]() Dziś on się ze mną skontaktował. Napisał, ze był wierny jak pies przez ten długi czas i gdyby wiedział, że ja i tak go rzucę to by sobie nie odmawiał tam przyjemności . Super. Napisałam mu, ze bardzo mi przykro, iż przeze mnie nie mógł zamoczyć i że mam nadzieję, że kiedyś mi to wybaczy. :P Potem napisał, że dziwi się, że czuję się zraniona tym ŻARTEM, że coś nie w porządku, skoro żarty mnie ranią. Dziewczyny, jakim cudem na swiecie znajdują się takie złamasy? Na szczęście juz uchodzą ze mnie uczucia względem niego, mam tylko pogardę, trochę współczucia i nic więcej. Edytowane przez malakobra Czas edycji: 2015-06-23 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może być. Powiedział, że chciał być ze mną szczery i żebym wiedziała, że jest z nią i żebym sobie nie robiła jakiś nadziei. Jakby się nie odezwał właśnie mijałyby 3 tygodnie odkąd przestałam się odzywać i naprawdę bardzo dobrze mi szło. Jakby się nie odezwał ja nawet bym już teraz nie miała ochoty wiedzieć co u niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja się strasznie boję że mój ex sobie teraz znajdzie kogoś, mimo że właśnie mówił, że jest zmęczony emocjonalnie (oboje nabroiliśmy trochę w naszym byłym związku), i że nie chce się z nikim wiązać, chce odpocząć od związków. Chciałabym podejść do tego tak racjonalnie jak on i nie wyobrażać sobie wielkich powrotów rodem z wielkiego gatsbyego... zwłaszcza że wszystko niestety wskazuje na to że będziemy się widywać (wspólne grono znajomych, ba, nawet wspólni najlepsi przyjaciele). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Raczkowanie
|
Nie wiem ja im nie wróżę długiego związku głównie z powodu różnicy wieku, bo ona jest 6 lat starsza, ma prawie 30 lat a on jest 23 letnim szczylem.
Ale z drugiej strony jak mówiłam wcześniej byłam o nią zazdrosna przez półtorej roku, więc zawsze jakaś chemia między nimi była. Mój też mówił: żadnych związków, on będzie sam, ty sobie kogoś znajdź, bądź szczęśliwa a wyszło odwrotnie i to mnie najbardziej boli, po co tak gadał skoro dwa czy tydzień później sam rozpoczął ten "romans" jak mi powiedział. My też mamy wspólnych znajomych, przyjaciół, całą masę. Większość z nich stoi murem za mną, powiedziałam mu że nie wyobrażam sobie naszych wspólnych spotkań a on że nie zależy mu bardzo na jakiś imprezach z nami i nie będzie tego robił. Powiedział, że dla mojego dobra usuwa się w cień, póki się nie wyleczę i nie będziemy mieć dobrego kontaktu (co dla mnie jest jakąś kompletną abstrakcją nie chcę tego człowieka znać ani teraz ani nigdy). Gadałam z naszą wspólną przyjaciółką, ona powiedziała że może się z nim spotkać jak niedługo wróci do Polski, ale obiecuje mi że jak jakimś cudem zapyta o mnie to powie, że ja sobie nie życzę by o to pytał albo by wiedział o mnie cokolwiek. Ja nie chcę wiedzieć co u niego to niech to działa we dwie strony. |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Bo jest dupkiem. Cytat:
Ale po co ona ma się z nim spotykać, to nie wiem. Przecież olał Waszych wspólnych znajomych.
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam takiego kolegę, więc nienawiść do facetów chyba mnie ominie ![]() ![]() Edytowane przez ines8 Czas edycji: 2015-06-24 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A jak będzie miło, to co, każe Ci do niego wrócić?
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() 7 lat to bardzo dlugo, zycze Ci jak najszybszego zakonczenia terapii, bo zycie nie konczy sie na jednym exiu ![]() PS. Sama aktualnie jestem na etapie pt. 'faceci to najgorsze zlo' ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Raczkowanie
|
Powiedziałam, że rozmawiamy normalnie jak się widzimy ze znajomymi. On, że nie o to mu chodzi, że ja wcale do niego nie piszę i się nie odzywam. Odpowiedziałam, że jeśli ma taką potrzebę kontaktu, to niech się kontaktuje, skoro ja tego nie robie to znaczy, że takiej potrzeby nie mam. Ciągnął temat dalej, ale ja nie dyskutowałam, ponieważ był kompletnie pijany.
#2338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakoś się trzymam ale myślę, że jest to spowodowane szokiem i niedowierzaniem, że to naprawdę koniec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Rozeznanie
|
Ja nadrabiam swoje poczucie własnej wartości. Kurcze, czasem daję się wplątać w relację z kimś, kto jest z natury osobą, która nikomu nie mówi komplementów, nie interesuje się tym, co robią inni, nie zadaje im pytań. Trzeba się nieprawdopodobnie nagimnastykować, żeby wzbudzić choć uśmiech na twarzy takiej osoby. Bardzo to męczące. Najlepiej od takich typów uciekać, jak najdalej. Przez te ileś miesięcy sobie wyrzucałam, że to moja wina, że on się tak zachowuje. A teraz wreszcie dostrzegam, że on po prostu jest taką osobą... Nawet na początku, jak uczestniczył w czymś, co organizowałam i jeszcze się nie znaliśmy, to usiadł przede mną... i cisza. Wszyscy inni, jak przychodzili, to pytali się o mnie, o moje pasje, o ten projekt, czemu to robię itp. Wykazywali normalne, ludzkie zainteresowanie, nastawienie na drugą osobą. A on? Nie. To ja musiałam go pytać o jego zespół itd. Dopiero po dłuższym czasie zadał mi jakiekolwiek pytanie O.o W sumie zwykle nawet nie zaczynam kontaktu z takimi ludźmi, bo mi takie cechy nie odpowiadają, ale w jego przypadku jakoś przymknęłam oko na pierwsze wrażenie, nie uwierzyłam, że jest taki, bo miał tylu znajomych etc... Jak osoba tego typu może mieć takie życie towarzyskie?
![]() ![]() Prowadzę swój pozytywny pamiętniczek. ![]() Edytowane przez gamblenka Czas edycji: 2015-06-26 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.