Wysz³o szyd³o z worka :( co my¶licie? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-06-18, 10:35   #1
malakobra
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 17

Wysz³o szyd³o z worka :( co my¶licie?

Jestem (by³am) z ch³opakiem na odleg³o¶æ, kilka miesiêcy. Przedtem by³y intensywne spotkania przez 1,5 miesi±ca i zadecydowali¶my, ze chcemy byæ razem. ...

Edytowane przez malakobra
Czas edycji: 2015-12-01 o 17:01
malakobra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 10:40   #2
CzarodziejkaGorzalka
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 207
Dot.: Wysz³o szyd³o z worka :( co my¶licie?

Hahahahaha, ale przebieg³y cwaniak
Do tego prowadz± relacje na odleg³o¶æ.
CzarodziejkaGorzalka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 11:24   #3
malakobra
Przyczajenie

No tylko w³a¶nie on ma wróciæ za tydzieñ i ju¿ by³by na miejscu. Zaczê³o siê tak niefartownie, na odleg³o¶æ, bo musia³ wyjechaæ. A ¿e to wszystko ¶mieszne to siê zgadzam
Stary 2015-06-18, 11:43   #4
taka_cholercia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 333

Cytat:
Napisane przez CzarodziejkaGorzalka Poka¿ wiadomo¶æ
Hahahahaha, ale przebieg³y cwaniak
Do tego prowadz± relacje na odleg³o¶æ.
Do tego prowadz± toksyczni ludzie, nie zwi±zki na odleg³o¶æ
Stary 2015-06-18, 11:48   #5
ag87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 246

Moim zdaniem jego t³umaczenie nie ma sensu. A tak siê zastanawiam, bo mnie to w sumie do¶æ nurtuje. Dla ¿artu to ja rozumiem opowiada siê kawa³y, robi jakie¶ g³upawe rzeczy typu wystraszenie kogo¶, wkrêca siê, jakie¶ dziwne i nieprawdopodobne historie, ale co jest ¶miesznego w rozmowach o seksie i umawianiu siê na seks, tego poj±æ nie mogê. Gdzie tu jest kawa³, gdzie ta ¶mieszno¶æ ca³ej sytuacji? Gdyby jeszcze wymieniali siê jakimi¶ niestworzonymi ³ó¿kowymi historiami. Ale nawet gdyby kto¶ siê umawia³ na seks 'dla ¿artu' to chyba tylko jaki¶ gimnazjalista bêd±cy jeszcze prawiczkiem, bo ¿adnego doros³ego faceta nie pos±dza³abym o takie zachowanie.

Autorko dobrze zrobi³a¶. Kole¶ umawia³ siê za twoimi plecami, pewnie nie pierwszy raz, a na dodatek wyczuwam u niego jak±¶ dziwn± niestabilno¶æ i agresjê. To, ¿e wraca na sta³e nie powinno mieæ dla ciebie najmniejszego znaczenia i nic nie zmienia. Tu nie ma najmniejszego sensu dawanie jakiekolwiek szansy.
ag87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 11:52   #6
Karena 73
Kobieta z klas±

Wiadomo¶ci: 3 058

No, móg³. Wszyscy przecie¿ sobie ¿artujemy z obcymi o robieniu loda. Taki francuski humor.
Stary 2015-06-18, 12:58   #7
berenka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 181

Cytat:
Napisane przez malakobra Poka¿ wiadomo¶æ
Jestem (by³am) z ch³opakiem na odleg³o¶æ, kilka miesiêcy. Przedtem by³y intensywne spotkania przez 1,5 miesi±ca i zadecydowali¶my, ze chcemy byæ razem. Jak wyjecha³, ja mia³am jazdy z powodu zazdro¶ci. My¶la³am, ¿e to ze mn± jest problem, ale z drugiej strony czu³am, ¿e co¶ jest nie tak z jego strony i moja pod¶wiadomo¶æ co¶ mi podpowiada. Jako¶ tak mam, ¿e moja intuicja nigdy mnie nie zawodzi.

Ostatnio mia³am uzasadnione podejrzenia, ¿e on nie jest ze mn± w 100% szczery. Zrobi³am co¶, co mo¿e wydaæ siê dziecinne, ale chcia³am mieæ pewno¶æ kim tak naprawdê jest ten cz³owiek. Moja kumpela napisa³a do niego z fa³szywego konta, podaj±c siê za jak±¶ laskê. Napisa³a, ¿e on jej siê spodoba³ itd. On od razu zaproponowa³ spotkanie, napisa³, ¿e podobaj± mu siê jej zdjêcia. Na jej propozycjê seksu zgodzi³ siê, dodatkowo napisa³, ze jest wolny i nie ma dziewczyny. Potem pisali chwile co by zrobili, on mówi³, ¿e lubi seks oralny, ustalili, ¿e to zrobi±. Jak sprawa wysz³a na jaw (kole¿anka napisa³a mu na fb jaka jest prawda), on natychmiast napisa³ do mnie, ¿e w³a¶nie gada³ z jak±¶ ¶mieszn± lask± na fb i sobie z niej jaja robi³. I ¿ebym w nic nie wierzy³a, bo on jest czysty, z nikim nic nie robi³. I ¿e przednio siê bawi³, wkrêcaj±c j±. Ja oczywi¶cie nie uwierzy³am (choæ bajerê to on ma niez³±). Zaczêli¶my siê k³óciæ. Napisa³am, ¿e siê zawiod³am i ¿eby ju¿ wiêcej siê ze mn± nie kontaktowa³. On dzwoni³, ale nie odebra³am, nie by³am w stanie rozmawiaæ. Zreszt± wiedzia³am, ¿e pewnie mnie jako¶ urobi przez telefon.

Generalnie do koñca utrzymywa³, ¿e on ¿artowa³, ¿e wiedzia³, ¿e ta laska ma co¶ wspólnego ze mn± i tak o sobie pisa³. Nastêpnie powiedzia³, ¿e wie, ¿e siê pie*rzê z innymi kolesiami po kryjomu i ¿e szukam pretekstu do zerwania, a ¿e tak naprawdê nic nie znalaz³am na niego, bo on przecie¿ tylko pisa³ i to dla ¿artu. W rezultacie poleci³ mi psychiatrê, bo jestem wg niego psychiczn± k³amczuch± i zamiast powiedzieæ wprost, ze z nim zrywam, bo chcê siê bzykaæ z innymi to wynajdujê jakie¶ haki na niego. Nie napisa³ nawet nic w stylu, ze ¿a³uje, ¿e z ni± pisa³ albo , ¿e mnie przeprasza. On jest krystaliczny, a to JA go zrani³am.

Dodam, ¿e przez ca³y czas trwania zwi±zku by³am w 100% wierna, choæ krêci³o siê wokó³ mnie sporo fajnych ch³opaków. On wywlók³ to, napisa³, ¿e ja te¿ przecie¿ piszê z innymi (o czym zawsze mu mówi³am, ¿e ten i ten do mnie pisze). Tyle, ze ja ka¿demu mówi³am, ¿e mam ch³opaka, no i nie umawia³am siê z ¿adnym na seks i loda. Pisa³am z nimi o przys³owiowej dupie Maryni.

Jest mi ciê¿ko, bo jeszcze do koñca wierzy³am, ¿e mo¿e on jednak jest szczery, ¿e ludzie nie mog± tak perfidnie k³amaæ o tym, ¿e im zale¿y i ¿e s± w 100 % wierni.
czy uwa¿acie, ¿e jego t³umaczenie ma sens? Serio móg³ dla ¿artu tak pisaæ? Ja w to nie wierzê, ale wiadomo, s± wspomnienia, jest serce, które mówi co innego. S± te¿ kumpele, które jednog³osnie oznajmi³y, ¿e facet do odstrza³u.

Dla tych, które chc± krytykowaæ moje zachowanie ze sprawdzaniem go: moje podejrzenia nie wziê³y siê znik±d, ju¿ kilka razy przy³apa³am go na niemówieniu ca³ej prawdy, ale zawsze umia³ to ³adnie wyja¶niæ. Poza tym dosz³y mnie s³uchy, ¿e jest on na³ogowym mitomanem i k³amie bez mrugniecia okiem. Wiedzia³am , ¿e od niego prawdy siê nie dowiem, a wola³am dowiedzieæ siê ewentualnej niemi³ej prawdy teraz, ni¿ jak on wróci i ja siê zaanga¿ujê bardziej i zakocham.
Z tego pogrubionego wynika,ze oczywiscie,iz nie zartowal, tylko zostal przylapany, wiec wykreca kota ogonem, chcac przerzucic wine na Ciebie. gdyby nie ta zagrywka, to nawet mozna by bylo sie jeszcze zastanawiac, a tak - to wszystko jasne, koles do tzw. odstrzalu.

Edytowane przez berenka
Czas edycji: 2015-06-18 o 12:59
berenka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2015-06-18, 13:06   #8
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

ten ¿a³osny tekst, jaki rzuci³ to najczêstsza wymówka facetów przy³apanych na gor±cym uczynku. na pêczki by³o takich w±tków na wiza¿u. kole¶ do ostrza³u i powinien dostaæ jeszcze kopa w jajka.

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 14:25   #9
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Twoje kumpele maj± racjê. Facet zachowuje siê typowo w takiej sytuacji, nie rozumiem, jakie jeszcze mo¿na mieæ w±tpliwo¶ci.
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 14:29   #10
Littlejackie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 223

Totalna ¶ciema z jego strony.
Jak jest taki dowcipny, to nie wiem, mo¿e niech jaki¶ kabaret za³o¿y
Littlejackie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 14:48   #11
Lilka__
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 124

Cytat:
Napisane przez malakobra Poka¿ wiadomo¶æ
Jestem (by³am) z ch³opakiem na odleg³o¶æ, kilka miesiêcy. Przedtem by³y intensywne spotkania przez 1,5 miesi±ca i zadecydowali¶my, ze chcemy byæ razem. Jak wyjecha³, ja mia³am jazdy z powodu zazdro¶ci. My¶la³am, ¿e to ze mn± jest problem, ale z drugiej strony czu³am, ¿e co¶ jest nie tak z jego strony i moja pod¶wiadomo¶æ co¶ mi podpowiada. Jako¶ tak mam, ¿e moja intuicja nigdy mnie nie zawodzi.

Ostatnio mia³am uzasadnione podejrzenia, ¿e on nie jest ze mn± w 100% szczery. Zrobi³am co¶, co mo¿e wydaæ siê dziecinne, ale chcia³am mieæ pewno¶æ kim tak naprawdê jest ten cz³owiek. Moja kumpela napisa³a do niego z fa³szywego konta, podaj±c siê za jak±¶ laskê. Napisa³a, ¿e on jej siê spodoba³ itd. On od razu zaproponowa³ spotkanie, napisa³, ¿e podobaj± mu siê jej zdjêcia. Na jej propozycjê seksu zgodzi³ siê, dodatkowo napisa³, ze jest wolny i nie ma dziewczyny. Potem pisali chwile co by zrobili, on mówi³, ¿e lubi seks oralny, ustalili, ¿e to zrobi±. Jak sprawa wysz³a na jaw (kole¿anka napisa³a mu na fb jaka jest prawda), on natychmiast napisa³ do mnie, ¿e w³a¶nie gada³ z jak±¶ ¶mieszn± lask± na fb i sobie z niej jaja robi³. I ¿ebym w nic nie wierzy³a, bo on jest czysty, z nikim nic nie robi³. I ¿e przednio siê bawi³, wkrêcaj±c j±. Ja oczywi¶cie nie uwierzy³am (choæ bajerê to on ma niez³±). Zaczêli¶my siê k³óciæ. Napisa³am, ¿e siê zawiod³am i ¿eby ju¿ wiêcej siê ze mn± nie kontaktowa³. On dzwoni³, ale nie odebra³am, nie by³am w stanie rozmawiaæ. Zreszt± wiedzia³am, ¿e pewnie mnie jako¶ urobi przez telefon.

Generalnie do koñca utrzymywa³, ¿e on ¿artowa³, ¿e wiedzia³, ¿e ta laska ma co¶ wspólnego ze mn± i tak o sobie pisa³. Nastêpnie powiedzia³, ¿e wie, ¿e siê pie*rzê z innymi kolesiami po kryjomu i ¿e szukam pretekstu do zerwania, a ¿e tak naprawdê nic nie znalaz³am na niego, bo on przecie¿ tylko pisa³ i to dla ¿artu. W rezultacie poleci³ mi psychiatrê, bo jestem wg niego psychiczn± k³amczuch± i zamiast powiedzieæ wprost, ze z nim zrywam, bo chcê siê bzykaæ z innymi to wynajdujê jakie¶ haki na niego. Nie napisa³ nawet nic w stylu, ze ¿a³uje, ¿e z ni± pisa³ albo , ¿e mnie przeprasza. On jest krystaliczny, a to JA go zrani³am.

Dodam, ¿e przez ca³y czas trwania zwi±zku by³am w 100% wierna, choæ krêci³o siê wokó³ mnie sporo fajnych ch³opaków. On wywlók³ to, napisa³, ¿e ja te¿ przecie¿ piszê z innymi (o czym zawsze mu mówi³am, ¿e ten i ten do mnie pisze). Tyle, ze ja ka¿demu mówi³am, ¿e mam ch³opaka, no i nie umawia³am siê z ¿adnym na seks i loda. Pisa³am z nimi o przys³owiowej dupie Maryni.

Jest mi ciê¿ko, bo jeszcze do koñca wierzy³am, ¿e mo¿e on jednak jest szczery, ¿e ludzie nie mog± tak perfidnie k³amaæ o tym, ¿e im zale¿y i ¿e s± w 100 % wierni.
czy uwa¿acie, ¿e jego t³umaczenie ma sens? Serio móg³ dla ¿artu tak pisaæ? Ja w to nie wierzê, ale wiadomo, s± wspomnienia, jest serce, które mówi co innego. S± te¿ kumpele, które jednog³osnie oznajmi³y, ¿e facet do odstrza³u.

Dla tych, które chc± krytykowaæ moje zachowanie ze sprawdzaniem go: moje podejrzenia nie wziê³y siê znik±d, ju¿ kilka razy przy³apa³am go na niemówieniu ca³ej prawdy, ale zawsze umia³ to ³adnie wyja¶niæ. Poza tym dosz³y mnie s³uchy, ¿e jest on na³ogowym mitomanem i k³amie bez mrugniecia okiem. Wiedzia³am , ¿e od niego prawdy siê nie dowiem, a wola³am dowiedzieæ siê ewentualnej niemi³ej prawdy teraz, ni¿ jak on wróci i ja siê zaanga¿ujê bardziej i zakocham.
Przeczytaj to, co pogrubi³am. Jak Ty chcesz mu znowu zaufaæ??
Lilka__ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-18, 15:13   #12
BiegnijLola
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 275

Bezczel, k³amca i toksyczny cwaniaczek. Da³abym z li¶cia i wystawi³a za drzwi.

A przepraszam... On dopiero za tydzieñ mia³ przyjechaæ? To jak przyjedzie to mu nie otwieraj. Niech spada na bambus.

Generalnie nie popieram takich intryg: kole¿anka napisa³a, zabajerowa³a, zobaczymy co zrobi itd. I by³a to bardzo s³aba zagrywka z Twojej strony. Ale dziêki temu dowiedzia³a¶ siê co za typ z tego Twojego ch³opa. I na Twoim miejscu nie chcia³abym byæ z takim cz³owiekiem. Przecie¿ to jasne ja s³oñce, ¿e kiedy na horyzoncie pojawi siê ³atwa dupa to doprawi Ci rogi.
Stary 2015-06-18, 15:20   #13
Lilka__
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 124

Cytat:
Napisane przez BiegnijLola Poka¿ wiadomo¶æ
Bezczel, k³amca i toksyczny cwaniaczek. Da³abym z li¶cia i wystawi³a za drzwi.

A przepraszam... On dopiero za tydzieñ mia³ przyjechaæ? To jak przyjedzie to mu nie otwieraj. Niech spada na bambus.

Generalnie nie popieram takich intryg: kole¿anka napisa³a, zabajerowa³a, zobaczymy co zrobi itd. I by³a to bardzo s³aba zagrywka z Twojej strony. Ale dziêki temu dowiedzia³a¶ siê co za typ z tego Twojego ch³opa. I na Twoim miejscu nie chcia³abym byæ z takim cz³owiekiem. Przecie¿ to jasne ja s³oñce, ¿e kiedy na horyzoncie pojawi siê ³atwa dupa to doprawi Ci rogi.
Ja bym wola³a wiedzieæ, jaki naprawdê jest facet (oczywi¶cie, je¶li mia³abym jakiekolwiek podejrzenia) ni¿ ¿yæ w nie¶wiadomo¶ci i gdy za plecami mi przyprawia rogi.
Lilka__ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 15:52   #14
malakobra
Przyczajenie

Dziewczyny, pojawi³o siê nowe ¶wiat³o na tê sytuacjê. Mianowicie:w³a¶nie sprawdzi³am, ¿e w momencie gdy ta"fake laska" z nim pisa³a, jednocze¶nie napisa³ do niej kto¶ (ch³opak), po polsku (zaznaczê, ¿e fakeowa laska by³a zza granicy, pisali po angielsku). I ta osoba napisa³a...po polsku!!! Mimo, ¿e jej ca³y profil by³ w innym jêzyku. A ten ch³opak co napisa³ to Polak. Sk±d by wiedzia³, ¿e ta laska pisze z Polski? My¶lê, ¿e to jakie¶ konto kolegi eks.Mam jedynie fragment wiadomo¶ci, bo kole¶ skasowa³ konto i wiadomo¶ci s± usuniête Nie wiem co tam by³o kurde Czyli najprawdopodobniej on faktycznie pomy¶la³, ¿e kto¶ go wkrêca...i chcia³ to wybadaæ. Ale tak czy siak pozostaje kwestia taka, ¿e pisa³ mimo wszystko o seksie (mo¿e specjalnie prowokowa³, wiedz±c , ¿e to np. ja, bo wiedzia³, ¿e wtedy siê ujawniê). Teraz jestem sko³owana. Os±dzi³am go, a mo¿e zbyt pochopnie? Mo¿e powinnam mimo wszystko jeszcze z nim pogadaæ i to wyja¶niæ? Tyle w tym niejasno¶ci, ja ju¿ nic nie wiem
Stary 2015-06-18, 16:30   #15
Hultaj
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 27 877

Cytat:
Czyli najprawdopodobniej on faktycznie pomy¶la³, ¿e kto¶ go wkrêca...i chcia³ to wybadaæ. Ale tak czy siak pozostaje kwestia taka, ¿e pisa³ mimo wszystko o seksie (mo¿e specjalnie prowokowa³, wiedz±c , ¿e to np. ja, bo wiedzia³, ¿e wtedy siê ujawniê). Teraz jestem sko³owana. Os±dzi³am go, a mo¿e zbyt pochopnie? Mo¿e powinnam mimo wszystko jeszcze z nim pogadaæ i to wyja¶niæ? Tyle w tym niejasno¶ci, ja ju¿ nic nie wiem
nie b±d¼ ¶mieszna, kole¶ Ci napisa³, ¿e ''wie, ¿e siê pieprzysz z innymi kolesiami po kryjomu'', samo to powinno Ci wystarczyæ.
Hultaj jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 16:41   #16
raita
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 354

Dziewczyno, uciekaj. To najgorszy typ faceta. Wiem, bo sama siê z takim mêczylam jakie¶ 1,5 roku.
K³amie jak najêty, ale wychodzi prawda to zrzuca ca³± odpowiedzialno¶æ na Ciebie. Jeszcze ma taka gadke, ze cz³owiek po pewnym czasie rzeczywi¶cie zauwaza swoje "b³êdy" i jakie¶ poczucie winy siê pojawia. Taki kole¶ to bluszcz. Nie jest szczery i nie bêdzie, za to coraz bardziej bêdzie mota³ Ciê psychicznie.
Ja te¿ wys³uchiwa³am takich opowiadañ, mia³a czarne na bialym, ¿e to k³amca, ale on tak gorliwie zapewnia³, ¿e mówi prawde, ¿e ³yka³am wszystko jak m³ody pelikan.
Znajd¼ w sobie si³e i zwiewaj, bo z kolejn± tak± akcj± bêdziesz czu³a siê jeszcze gorzej i jeszcze trudniej bêdzie Ci odej¶æ.

raita jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 16:47   #17
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka¿ wiadomo¶æ
nie b±d¼ ¶mieszna, kole¶ Ci napisa³, ¿e ''wie, ¿e siê pieprzysz z innymi kolesiami po kryjomu'', samo to powinno Ci wystarczyæ.
ototo!

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-06-18, 17:53   #18
malakobra
Przyczajenie

Dok³adnie to napisa³, ¿e siê z nimi spotykam i robiê ró¿ne rzeczy. Napisa³am" pieprzysz", bo to by³ skrót my¶lowy. Nie u¿y³ wulgarnego okre¶lenia. To tak dla wyja¶nienia, pisa³am w emocjach i u¿y³am z³ego s³owa.
Dziêkujê Wam bardzo. Potwierdzi³y siê moje przypuszczenia, ¿e ch³opak do odstrza³u.

Edytowane przez malakobra
Czas edycji: 2015-06-18 o 17:54
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-18 18:53:34

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.