|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
Wysz³o szyd³o z worka :( co my¶licie?
Jestem (by³am) z ch³opakiem na odleg³o¶æ, kilka miesiêcy. Przedtem by³y intensywne spotkania przez 1,5 miesi±ca i zadecydowali¶my, ze chcemy byæ razem. ...
Edytowane przez malakobra Czas edycji: 2015-12-01 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 207
|
Dot.: Wysz³o szyd³o z worka :( co my¶licie?
Hahahahaha, ale przebieg³y cwaniak
![]() Do tego prowadz± relacje na odleg³o¶æ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No tylko w³a¶nie on ma wróciæ za tydzieñ i ju¿ by³by na miejscu. Zaczê³o siê tak niefartownie, na odleg³o¶æ, bo musia³ wyjechaæ. A ¿e to wszystko ¶mieszne to siê zgadzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 333
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 246
|
Moim zdaniem jego t³umaczenie nie ma sensu. A tak siê zastanawiam, bo mnie to w sumie do¶æ nurtuje. Dla ¿artu to ja rozumiem opowiada siê kawa³y, robi jakie¶ g³upawe rzeczy typu wystraszenie kogo¶, wkrêca siê, jakie¶ dziwne i nieprawdopodobne historie, ale co jest ¶miesznego w rozmowach o seksie i umawianiu siê na seks, tego poj±æ nie mogê. Gdzie tu jest kawa³, gdzie ta ¶mieszno¶æ ca³ej sytuacji? Gdyby jeszcze wymieniali siê jakimi¶ niestworzonymi ³ó¿kowymi historiami. Ale nawet gdyby kto¶ siê umawia³ na seks 'dla ¿artu' to chyba tylko jaki¶ gimnazjalista bêd±cy jeszcze prawiczkiem, bo ¿adnego doros³ego faceta nie pos±dza³abym o takie zachowanie.
Autorko dobrze zrobi³a¶. Kole¶ umawia³ siê za twoimi plecami, pewnie nie pierwszy raz, a na dodatek wyczuwam u niego jak±¶ dziwn± niestabilno¶æ i agresjê. To, ¿e wraca na sta³e nie powinno mieæ dla ciebie najmniejszego znaczenia i nic nie zmienia. Tu nie ma najmniejszego sensu dawanie jakiekolwiek szansy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kobieta z klas±
Wiadomo¶ci: 3 058
|
No, móg³. Wszyscy przecie¿ sobie ¿artujemy z obcymi o robieniu loda. Taki francuski humor.
![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 181
|
Cytat:
Edytowane przez berenka Czas edycji: 2015-06-18 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
ten ¿a³osny tekst, jaki rzuci³ to najczêstsza wymówka facetów przy³apanych na gor±cym uczynku. na pêczki by³o takich w±tków na wiza¿u. kole¶ do ostrza³u i powinien dostaæ jeszcze kopa w jajka.
![]() |
#9 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
Twoje kumpele maj± racjê. Facet zachowuje siê typowo w takiej sytuacji, nie rozumiem, jakie jeszcze mo¿na mieæ w±tpliwo¶ci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 223
|
Totalna ¶ciema z jego strony.
Jak jest taki dowcipny, to nie wiem, mo¿e niech jaki¶ kabaret za³o¿y ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 275
|
Bezczel, k³amca i toksyczny cwaniaczek. Da³abym z li¶cia i wystawi³a za drzwi.
A przepraszam... On dopiero za tydzieñ mia³ przyjechaæ? To jak przyjedzie to mu nie otwieraj. Niech spada na bambus. Generalnie nie popieram takich intryg: kole¿anka napisa³a, zabajerowa³a, zobaczymy co zrobi itd. I by³a to bardzo s³aba zagrywka z Twojej strony. Ale dziêki temu dowiedzia³a¶ siê co za typ z tego Twojego ch³opa. I na Twoim miejscu nie chcia³abym byæ z takim cz³owiekiem. Przecie¿ to jasne ja s³oñce, ¿e kiedy na horyzoncie pojawi siê ³atwa dupa to doprawi Ci rogi.
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, pojawi³o siê nowe ¶wiat³o na tê sytuacjê. Mianowicie:w³a¶nie sprawdzi³am, ¿e w momencie gdy ta"fake laska" z nim pisa³a, jednocze¶nie napisa³ do niej kto¶ (ch³opak), po polsku (zaznaczê, ¿e fakeowa laska by³a zza granicy, pisali po angielsku). I ta osoba napisa³a...po polsku!!! Mimo, ¿e jej ca³y profil by³ w innym jêzyku. A ten ch³opak co napisa³ to Polak. Sk±d by wiedzia³, ¿e ta laska pisze z Polski? My¶lê, ¿e to jakie¶ konto kolegi eks.Mam jedynie fragment wiadomo¶ci, bo kole¶ skasowa³ konto i wiadomo¶ci s± usuniête
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 27 877
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 354
|
Dziewczyno, uciekaj. To najgorszy typ faceta. Wiem, bo sama siê z takim mêczylam jakie¶ 1,5 roku.
K³amie jak najêty, ale wychodzi prawda to zrzuca ca³± odpowiedzialno¶æ na Ciebie. Jeszcze ma taka gadke, ze cz³owiek po pewnym czasie rzeczywi¶cie zauwaza swoje "b³êdy" i jakie¶ poczucie winy siê pojawia. Taki kole¶ to bluszcz. Nie jest szczery i nie bêdzie, za to coraz bardziej bêdzie mota³ Ciê psychicznie. Ja te¿ wys³uchiwa³am takich opowiadañ, mia³a czarne na bialym, ¿e to k³amca, ale on tak gorliwie zapewnia³, ¿e mówi prawde, ¿e ³yka³am wszystko jak m³ody pelikan. Znajd¼ w sobie si³e i zwiewaj, bo z kolejn± tak± akcj± bêdziesz czu³a siê jeszcze gorzej i jeszcze trudniej bêdzie Ci odej¶æ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
.
Wiadomo¶ci: 28 112
|
ototo!
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dok³adnie to napisa³, ¿e siê z nimi spotykam i robiê ró¿ne rzeczy. Napisa³am" pieprzysz", bo to by³ skrót my¶lowy. Nie u¿y³ wulgarnego okre¶lenia. To tak dla wyja¶nienia, pisa³am w emocjach i u¿y³am z³ego s³owa.
Dziêkujê Wam bardzo. Potwierdzi³y siê moje przypuszczenia, ¿e ch³opak do odstrza³u. Edytowane przez malakobra Czas edycji: 2015-06-18 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.